Tuan Haji Shaharoni Bin Abd.

Basir Pengetua, Sekolah Agama Menengah Bestari, Jalan USJ 5/3A, 47610 Subang Jaya, Selangor Darul Ehsan.

Tuan Pengetua, MEMOHON KEBENARAN MENGADAKAN PROGRAM IRIS ANJURAN ALUMNI . Merujuk kepada perkara di atas saya wakil daripada Alumni SAM BESTARI SPM 2010 ingin memohon kebenaran tuan untuk menjalankan program Integrasi Remaja Islam SAMBESTARI (IRIS). 2. Tujuan program ini diadakan adalah untuk melatih pemimpin untuk menerajui

kepimpinan di sekolah dalam menjalankan tugas di samping memastikan segala kelemahan kepimpinan pada tahun lepas tidak berulang pada tahun ini. Program ini juga bertujuan memberi dorongan dan motivasi kepada badan kepimpinan untuk menjadi daie yang sentiasa bersemangat dalam melaksanakan amar makruf nahi mungkar.

3.

Maklumat tentang program yang akan diadakan adalah seperti berikut : Tarikh Masa Tempat : : : 15 Februari 2011 (Selasa) 8.00 pagi - 10.30 malam Surau Sekolah Agama Menengah Bestari (SAMBEST)

JAIS, Subang Jaya

.. Sekian Terima Kasih............4...... (Muhammad Ariff Mustaqim bin Muhammad Yusoff) Bendahari Program IRIS ... kami memohon jasa baik tuan agar dapat mempertimbangkan permohonan kami ini dengan segera.... Sehubungan dengan itu. ……………….. Yang Benar..

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful