P. 1
Qatar Foundation

Qatar Foundation

|Views: 53|Likes:
Published by Palle Madsen

More info:

Published by: Palle Madsen on Feb 19, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

02/19/2011

pdf

text

original

Qatar Foundation

Qatar er ikke et demokratisk samfund, og at det heller ikke er et samfund der bygger på de værdier vi kender til i DK. Det var Rusland heller ikke for godt 20 år siden, og vi er nok mange der mener at der stadig er et stykke vej, men tænk hvilken udvikling Rusland/østblokken har gennemgået siden muren faldt, fordi man via vestlig infiltration og folkets opstand langsomt fik banket murene ned indefra. Qatar Foundation bliver vores sponsor, når den nye sæson 2011/2012 begynder. FC Barcelona er netop en frihedens klub, derfor hylder jeg også at man uanset jøde, katolik, muslim, mormon, ortodoks, hindu eller jehovas vidne kan spille for klubben, kan være fan af klubben og ikke mindst hylde klubben for dens mangeårige mod i kampen for selvstændighed og mangfoldighed.

Af Anders Ravn Qatar Foundation er ledet af en kvinde. Så deres kvindesyn er måske lidt anderledes end vi tror. Organitationen er "styret" af Qatars regering på samme måde som de danske lokale og samlede udviklingsråd er "styret" af vores siddende regering. Alle disse organitationer har til hensigt at fremme de enkelte landes/byers interesser. Eftersom jeg til daglig arbejder med mennesker og kunder i mellemøsten kan jeg her oplyse, at Sharia ikke alene anvendes i Qatar idet man siden 71 har haft et dobbelt retssystem (Dual court). Emiren er genialt nok lavede et nyt system der skulle forene Sharia og de "engelske" love efter løsrivelsen i 1971. Sharia bliver brugt ifm. religiøse domme (blasfemi). Hvor "dagligedagsting" (tyveri, mord, offentlig svindel og lign) bliver klaret via Adlia Court (Qatars criminal laws). Eksempelvis skal vi som dansk virksomhed henvende os til Adlia court hvis vi har en kunde i Qatar der ikke betaler hans gæld.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->