ESCOLA SAAVEDRA

C A R N A V A L 2 0 1 1
Com cada any ens disposem durant aquesta setmana a celebrar la festa de Carnaval. Ahir, dilluns vàrem iniciar les ordres del rei Carnestoltes i per això cada dia els nens han de dur el que el REI els mana i que es penja al mural de Carnaval. Dijous Gras, 3 de març

A la tarda anirem a fer el berenar tradicional d’aquestes dates, pa amb botifarra d’ou, si algun nen/a te algun problema amb menjar això que ho diguin a les tutores i se’ls donarà el pa sol.

DIVENDRES 4 de març:

A les 11h ens visitarà el Rei Carnestoltes amb la seva xaranga ,els nens i nenes podran ballar al ritme de les seves músiques. 15:30h Desfilada de carotes per la Via de l’Imperi. Els pares i mares ens poden acompanyar, fer fotos i tirar confeti , fent soroll i música per tal que les comparses se sentin ben acompanyades. 16:00h entren els nens a l’escola (porta de la Via de l’Imperi) i desprès entraran els pares i mares a ballar amb els seus fills i filles que abans hauran berenat coca amb xocolata 16:40: Sonarà la música i els alumnes faran les files per anar a classe amb els tutors/es, els pares i mares s’esperaran a fora l’escola a que surtin els nens pel lloc de sempre.
ELS PARES I MARES TAMBÉ ES PODEN DISFRESSAR

 