MIJLOCUL BIBLIEI

Oare care capitol este cel mai scurt in Biblie? Psalmul 117 .

Si care capitol este cel mai lung? Psalmul 119 .

Care capitol este chiar in mijlocul Bibliei? Bibliei? Psalmul 118. chiar intre cele doua de mai inainte .

Aduna cele doua numere = 1188. Ce crezi. care verset este in mijlocul capitolului din mijlocul Bibliei? Psalmul 118:8 .Deci: sunt 594 de capitole inainte de Psalmul 118 si 594 de capitole dupa Psalmul 118.

Oare acest verset are o semnificatie deosebita pentru noi. in privinta vointei lui Dumnezeu? Dumnezeu? OARE CE POATE FI IN MIJLOCUL MESAJULUI BIBLIC AL LUI DUMNEZEU? .

sa-ti fie de folos aceste cateva randuri. am spus o rugaciune sapentru tine." om. dapentru cel de la care ai primit acest mesaj. . saOare ai si tu pentru acest lucru un minut ± 60 de secnde? Atunci da-mi voie sa te rog sa spui o rugaciune scurta.Psalmul 118:8 (Károli) Károli) ÄMai bine este sa cauti un adapost in Domnul." Inainte sa-ti trimit aceste mesaj. decat sa te increzi in om.

" . Succes si putere. Tata te rog sa binecuvantezi aproapele meu cu tot ce i-ar produce bucurie! ibucurie! Sa I se implineasca viata de bucurie si pace. pace. pentru ca sa poata fi cat mai bun! bun! Amin.ÄDumnezeule.

BucuraBucura-te ca poti face parte din ceva bun. tot mai multi oameni se vor ruga pentru tot mai multi semeni. se vor ruga pentru tine.Trimite acest mesaj. acum pentru 10 oameni. si cu ajutorul tau. care in decurse de cateva ore. .

AI INCREDERE IN DUMNEZEU.NU UITA NICIODATA. ASA CUM ESTI SI TU. DAR SA STII CA INSTRUMENTELE LUI DUMNEZEU SUNT OAMENII. IN FIECARE ZI! ZI! .

DUMNEZEU SA TE BINECUVINTEZE ! .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful