Apa - un medicament miraculos pentru vindecarea corpului si a sufletului omenesc

Organismul uman este construit din apa in proportie de peste 70 la suta per total, dar multe dintre organele noastre, precum este creierul, au o componenta numita “apa” in proportie de 90 la suta. Cind nu bem suficienta apa, neurotransmitatorii (compusi din apa in proportie de 90 la suta) nu mai pot transmite corect mesajul “mi-e sete”. Organele corpului nostru se deshidrateaza, apar durerile localizate la diferite organe, luam medicamente si nu stim ca primul tratament de care avem nevoie este chiar… APA. “Majoritatea bolilor sunt cauzate de deshidratare”, au concluzionat studiile efectuate de catre un doctor german, care a si scris cartea “Nu esti bolnav, ti-e doar sete”. Experimentele lui Masaro Emoto si apa purificata prin rugaciune Dar, sa vedem ce este apa, ce legatura are apa cu rugaciunea, ce legatura are ea cu trupul, constiinta sau cu mediul inconjurator, asa cum au fost prezentate de Ralph Vornehm.

In 1996, japonezul Masaro Emoto a facut un experiment extraordinar pe un lac foarte poluat, intr-o zona puternic industrializata din Japonia. Citeva mii de oameni s-au rugat, sa vada ce efect are rugaciunea asupra apei, ce se intimpla cu apa in timpul rugaciunii? Oamenii s-au adunat in grupuri; unii s-au rugat intr-un templu, altii pe lac, in barci si altii pe malul lacului. S-a facut si o ceremonie cu luminari, exact ca in ritualurile crestine. Masaro Emoto a prelevat apa din lac inainte de rugaciune si dupa doua ore de rugaciune a vazut la miscroscop care era structura apei in ambele situatii. Apa poluata era formata din particule haotice si stranii, pe cind apa prelevata dupa doua ore de rugaciune avea structura unor cristale minunate, pure, in forma de flori. Frumusetea si perfectiunea acestor cristale de apa purificata prin rugaciune este absolut extraordinara in imaginile care au fost prezentate de Ralph Vornehm. Testele au mers mai departe si Masaro Emoto s-a intrebat ce durata de viata are apa purificata prin rugaciune. Constatarea extraordinara a fost aceea ca structura cristalina a apei se pastreaza si timp de o luna dupa rugaciune. Un alt experiment a fost facut pe un lac poluat din Brazilia. A fost luata o mostra de apa din lac si pusa intr-o sticla. Mai multi oameni s-au concentrat asupra sticlei si s-au rugat in jurul ei. Dupa rugaciune, s-a constatat ca se purificase si apa din lac, nu doar aceea din sticla, cu toate ca oamenii se concentrasera doar asupra sticlei. Structura cristalelor de apa din lac era chiar mai pura decit aceea din sticla, asa incit constatarea a fost aceea ca apa aflata in conditii naturale se purifica mai bine.

de rugaciunea de purificare a apei si a hranei. Caci si gindirea noastra este o forma de rugaciune. Aceasta nu inseamna ca rugaciunea indeparteaza clorul ori il distruge… Este indepartata doar informatia distructiva pe care clorul o are asupra corpului. adica informatia pe care o cunsumam prin ele. de suferinta.daca nu de schimbarea sentimentelor si a gindurilor gospodinei . vibratia negativa a clorului a fost indepartata.Cum trebuie sa ne rugam pentru a fi sanatosi Japonezul Emoto s-a intrebat apoi: Cum trebuie sa ne rugam pentru ca apa sa aiba un efect maxim asupra corpului omenesc? Testele facute de el arata ca miinile trebuie tinute impreunate in dreptul pieptului. iar cristalele s-au format in mod obisnuit. cum tin preotii miinile in ritualul de rugaciune. si rugaciunea noastra poate avea efecte purificatoare asupra noastra sau asupra persoanelor pentru care ne rugam. cit vibratia. cu bucurie nu produce dureri abdominale. Mai departe. Ralph Vornehm atrage atentia asupra faptului ca “nu doar compozitia chimica a hranei sau a apei conteaza. iar rugaciunea care a creat cea mai inalta puritate a apei a fost aceasta: “Te rog sa fii buna”. Totusi. iar aceasta poate crea forme vindecatoare pentru noi si pentru cei din jurul nostru. Pe . s-a constatat experimental ca “apa memoreaza mesajele scrise pe sticla” si le tranforma in cristale care imita in mod extraordinar structura emotioala a cuvintului. ori alte forme de tulburari la nivelul corpului fizic. Sa ne asumam responsabilitatea de fiinte creatoare si sa intelegem ca putem fi cintecul si bucuria noastra si a celor din jur atunci cind intelegem ca simtim. gindim si faptuim . la fel si alte tipuri de rugaciune. pe cind cea preparata cu toate gindurile negre are nevoie . Pentru ca devine limpede faptul ca. de ura. sa incercam si sa facem tot posibilul pentru a ne schimba modul de gindire. cu placere. prin rugaciune. experimentele lui Emoto au aratat ca clorul impiedica apa sa formeze cristale. Pare limpede faptul ca o mincare preparata cu dragoste. Testele arata ca miinile tinute in alt mod decit impreunat creeaza alta structura a apei. atita vreme cit se purifica apa dintr-un lac. ci si pe cei din jurul nostru. Faptul ca peste 70 la suta din organismul omenesc este compus din apa este relevant si extraordinar. “modul de rugaciune” si de simtire atunci cind stim ca ele sunt insotite de frica. Sa nu lasam de izbeliste mintea si sentimentele noastre. Apa deseneaza structura motionala a unui cuvint Mai mult. deci constiinta umana poate schimba structura materiei. Iata de ce este foarte important felul in care ne gindim la alti oameni si felul in care ne gindim la noi insine. iar structura ei devine cristalina si vindecatoare. in acelasi timp. Ce observam in aceste extraordinare testari? Apa raspunde rugaciunii noastre.nu doar pe noi insine.

necesitatea rugaciunii si a purificarii apei si incepeti tratamentul cu ea intre timp in felul urmator: . schimba structura materiei si.de deshidratare. Iar structura apei poluate sau a apei de la robinet. sa consumam legume sau fructe bogate in apa. putem sa bem ceai. Frumusetea se afla. nu doar apa singura este un medicament extraordinar pentru corpul nostru. Acestea declanseaza un mecanism de protectie de urgenta atunci cind sunt deshidratate. dar cei doi litri de apa trebuie bauti in mod constant). asa incit o gama intreaga de dureri fizice si boli dispare. au fost scrise cuvintele “Craciun fericit” in limba engleza si in italiana.in cele mai multe cazuri . Celulele se apara de noi si. Extraordinarele experimente ale lui Masaro Emoto i-au adus o recunoastere mondiala. probabil. Nici unul nu semana cu celalalt. in ochii celui care o priveste”. insa. Apa a desenat in sine temperamentul vulcanic al italienilor si temperamentul racoros al englezilor. Rezultatele vor fi spectaculoase. dar diferite. dar cu aspecte diferite. asa cum a fost prezentata in imagini. Retineti. cit mesajul pe care i-l transmitem apei prin rugaciune. cit faptul ca ea. de fapt.citeva pahare cu apa au fost lipite etichete. pe care au fost scrise cuvintele: “crestinism. Ralph Vornehm a sugerat ca putem sa facem investigatii medicale inainte de a incepe tratamentul cu apa si sa le repetam dupa 21 de zile de tratament. Avem nevoie sa bem cel putin doi litri de apa plata pe zi (inca o data. Pentru ca majoritatea bolilor sunt cauzate de deshidratare si de intoxicarea celulelor. poate transmite corpului mesajele haotice si . In mod asemanator. plecata din constiinta noastra. islamism. Colesterolul este cauzat . dar rece. a subliniat el.asadar . Apa a format in toate cazurile cristale de o frumusete indescriptibila. Cristalele de apa ale Craciunului englezesc aratau o frumusete distinsa. din care se hranesc pentru a nu muri. in consecinta.neprofitabile pentru sanatatea corpului nostru. sa ne rugam si sa intelegem ca apa poate fi un medicament puternic pentru corpul nostru fizic. Apa nepurificata transmite corpului mesajul pe care il contine. Cum si cit timp facem tratamentul cu apa? Este . prin care se imbraca intr-o pelicula gelatinoasa.important sa schimbam mesajul apei. inscrisa pentru totdeauna in memoria umanitatii. deja. hinduism si budism”. Mesajul apei a fost acesta: “Totul este frumusete.probabil . insa frumusetea si puritatea lor erau deosebite. care va ramine. Partea a doua a acestei extraordinare conferinte se refera la studiile si experimentele legate de felul in care functioneaza organismul omenesc. pe cind cristalele italienesti erau ca intr-un dans. ca intr-o zvapaiata neliniste si bucurie. El a demonstrat ca rugaciunea nu este doar un efect placebo. ce credeti ca este aceasta substanta gelatinoasa? Este colesterol. de felul in care se deshidrateaza corpul si despre felul in care el se poate rehidrata in 21 de zile.

Muzica este o forma de vindecare. Experimentele lui Emoto demonstreaza faptul ca apa asculta rugaciunile noastre. Intr-o conferinta exceptionala pe care Masaru Emoto insusi a sustinut-o in Romania. modificindu-si structura. emotional si spiritual se modifica in sens pozitiv dupa o ora dupa ce consumam suficienta apa si devin negativi daca nu consumam apa timp de doua . 2. Nu beti apa in timpul mesei si nu beti apa imediat dupa masa. . suntem aproape in totalitate apa. Beti intre 2 si 3 litri de apa plata zilnic. Dar. astfel: concentrati-va asupra sticlelor cu apa si spuneti rugaciunea: “Te rog sa fii buna” pina ce simtiti ca ati transmis acest mesaj apei. Asadar.cit mai multe cuvinte vindecatoare. a mai spus Masaru Emoto la conferinta sustinuta in Romania. mental. pina cind am facut aceste experimente care mi-au schimbat viata”. Beti o cana cu apa cu o jumatate de ora inainte de masa. nivelul de energie al corpului fizic devine mult mai inalt prin consumul de apa. este medicamentul cel mai bun pe care l-a inventat specia umana.1. precum si forma si structura emotionala a imaginilor. a spus: “Apa are puterea magica de a da nastere tuturor lucrurilor si de a pastra informatia. In stadiul de fat. asa cum reproduce structura emotionala a cuvintelor. cit si de la cei din jur .trei ore. sa devenim apa tot mai putin. veti fi mai prezenti si mai optimisti si veti constata ca multe dintre durerile corpului fizic dispar. nu am crezut niciodata in rugaciune. dar beti in total cel putin doi litri de apa purificata zilnic. a mai spus Emoto. afirma Masaru Emoto. 4. trebuie sa vedem imagini cit mai placute in jurul nostru. aceleasi experimente demonstreaza ca apa asculta si muzica. ilustrind prin imagini rezultatele experimentelor sale. Va veni o vreme in care vom cumpara de la farmacie muzica vindecatoare”. Ce se intimpla cind sintem doar 50 la suta apa? Ne ridicam la… ceruri. Faceti rugaciunea apei cu miinile impreunate la piept. Va veti simti mai vioi cu acest tratament. Aura corpului se modifica intr-un ritm extraordinar. apoi sintem 70 la suta apa. sa ascultam muzica vindecatoare si sa auzim . dupa nastere suntem peste 80 la suta apa. pentru ca. precum si Lacul Lebedelor a lui Ceaikovschi. Testul prezentat pe cei patru voluntari prezenti la conferinta amintita a aratat ca toti parametrii corpului fizic. “Cind apa din corpul nostru asculta o muzica frumoasa. “Va veni o vreme in care vom cumpara de la farmacie muzica vindecatoare”. trebuie sa bem mai multa apa. “Eu sint budhist. se schimba corpul nostru. 3. dupa virsta de 60 de ani. Emoto a prezentat un esantion de apa care a ascultat simfonia a IX-a a lui Beethoven. De ce nu putem trai fara apa? Pentru ca ea transforma energia si informatia”.atit de la propria noastra constiinta. pentru ca durerile sunt semnale ale deshidratarii.

Batmanghelidj.Trebuie sa retinem ca aceleasi extraordinare experimente au aratat ca apa reproduce formele emotionale ale alimentelor pe care le mincam. Va prezentam continuarea conferintei lui Ralph Vornehm si studiile de caz pe care acesta le-a prezentat privind rolul apei in corpul omenesc. un medic arestat in trecut intr-un context politic in India. care impiedica uscarea. Ce se intimpla in corp cind bem sau nu bem apa? Independent de Masaru Emoto. Ralph Vornehm a spus ca “celulele corpului nostru nu se ating intre ele. vindecind si multi bolnavi. asa incit setea incepe sa mistuie corpul. el si-a spus ca nu putea fi la mijloc doar un efect Placebo. incepind cu celulele. A inceput sa-i trateze pe acestia cu diferite feluri de apa: apa sarata. spasmele stomacului dispareau. neurotransmitatorii . corpul declanseaza un mecanism de urgenta. “Ce se intimpla in corp cind bem apa?”. Exista un tip de apa in interiorul celulei si alt tip de apa in afara ei. ti-e doar sete”. apa dulce. singele. Medicul a constatat ca nu toate simptomele erau cauzate de stresul din inchisoare. in 90 la suta din cazuri. ca forma de aparare si de hidratare. celulele se intoxica. Este colesterol.responsabili de transmiterea acestor mesaje . cind nu bem apa. De asemenea.contin tot 90 la suta apa. la fel ca si nervii”. Cind apa din corp este murdara. F. Observind faptul ca apa avea aceste efecte. pentru ca inoata in apa. Corpul se protejeaza de deshidratare cu ajutorul colesterolului Membrana se imbraca intr-o pelicula protectoare. Creierul are in componenta sa 90 la suta apa. ca o crema. multe dintre durerile corpului fizic dispareau. Cind membrana unei celule nu este bine hidratata. atunci cind arestatii beau apa. Corpul nostru se protejeaza de . nu mai simtim cu timpul senzatia de sete. Neurotransmitatorii deshidratati nu mai transmit corect mesajul “mi-e sete”. incep durerile (si ele semnale de deshidratare) si patologia multor organe. a observat in inchisoare ca. Daca nu bem apa regulat. ce se intimpla? Celulele comunica printr-un sistem de tip bio-laser. Este de inteles de ce. ceea ce explica intr-un fel capacitatea acestuia de a transmite mesajele catre toate organele cu viteze uluitoare (daca ne gindim si la teoria lui Emoto). Ce este aceasta pelicula? Surpriza. Ralph Vornehm a prezentat componenta de apa a fiecarui organ din corpul omenesc. dimpotriva. el a infiintat o clinica si a efectuat nenumarate studii. neurotransmitatorii si terminind cu organele mai mari. Multi dintre ei aveau spasme ale stomacului despre care medicul credea ca sint cauzate de stresul din inchisoare. Schimbul intre acestea purifica celula si o ajuta sa functioneze corect. autorul cartii “Nu esti bolnav. 90 la suta din ele erau cauzate de deshidratare. Cind a fost eliberat. apa amara si surpriza colosala era ca.

“Sint oameni care tusesc. in 90 la suta din cazuri. ceea ce inseamna ca in 90 la suta din cazuri colesterolul este crescut din cauza deshidratarii. incepe sa pocneasca. iar corpul va ramine sanatos. Aceasta inseamna ca a bea apa si a avea saruri naturale in organism este vital pentru sanatatea celulara.iata . asa incit . Oasele au nevoie de apa in aceeasi masura si multe dintre durerile de oase. Cercetarile efectuate arata ca 90 la suta din durerile de stomac sint cauzate de deshidratare. Corpul nostru are nevoie de singe pentru a efectua procesul digestiv. fiecare componenta “lupta” pentru a-si intretine viata proprie. problemele legate de vasele de singe sint cauzate de lipsa apei din corp. ceea ce face ca. 90 la suta din durerile din corpul nostru sint semnale prin care corpul spune: “Te rog. cind iei un calmant pentru durere. La nivelul cartilagiilor. cu o jumatate de ora inainte de masa)? Nu trebuie sa bem apa in timpul mesei. singele se ingroasa si de aceea. ca in organismul nostru fiecare celula. dupa care devin mutante si se ajunge la cancer. Oamenii care au miscari greoaie sau cei “cu fata impietrita” au o proasta functionare a nervilor. Altfel. cauzata de lipsa apei in corp. Singele nu va mai extrage apa din organele vitale pentru a realiza procesul de digestie. componenta apei este de 90 la suta. singele trage apa din organele vitale Ce se intimpla la nivelul sistemului digestiv daca nu bem apa inainte de masa (o cana. Ce se intimpla cind luam un calmant pentru dureri sau cind avem un soc? Luam calmantul cu apa si ni se da apa cind sintem in stare de soc. Singele nu face exceptie de la acest principiu. singele trebuie sa fie hidratat corect inainte de masa. Pentru a efectua corect procesul de digestie. Studiile arata ca tensiunea arteriala mare. pentru a se hidrata trage apa din organele vitale. Singele trebuie sa absoarba tot soiul de componente vitale pentru sanatatea sa. apa merge in celula si in afara ei cu ajutorul sarii. nu calmantul. Remarcam. Cind cartilagiul este deshidratat. spune Ralph Vornehm. . Acele organe care ne dor dupa ce mincam sesizeaza ca nu au destula apa”. Pentru a se hidrata.deshidratare cu ajutorul colesterolului. Studiile facute pe celulele canceroase au aratat ca acestea nu mai comunica intre ele Imaginile prezentate de Ralph Vornehm arata ca celulele deshidratate se afla intr-un fel de sfera intunecata. ceea ce calmeaza durerea este apa. sa conduca spre viata intregului organism. precum si sindromul de alunecare al discului lombar sint cauzate de deshidratare.vedem de ce este atit de important sa bem apa cu o jumatate de ora inainte de masa. in ultima instanta. Studiile efectuate au aratat ca. pentru ca aceasta efectueaza schimbul la nivel celular. asadar. Sarea este foarte importanta pentru organism. am nevoie de apa!”. colesterolul scade in 21 de zile de baut apa corect. De fapt. ii apasa inima sau au colici dupa masa. iar singele este compus 80 la suta din apa.

Monicai Visan (de la care asteptam cit mai curind traducerea cartii “Nu esti bolnav. ca durerile sint mai mult decit o rugaminte pe care corpul ne-o trimite. insa. care s-ar putea traduce: “Ajutor. . Durerea trebuie sa fie un mare strigat de ajutor. mi-e sete de nu mai pot!”. pentru aceasta extraordinara conferinta. ti-e doar sete”). Multumim Asociatiei Nationale pentru Terapii Complementare.Presupunem. lui Ralph Vornehm si nu in ultimul rind .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful