Betegségek lelki okai

v, 06/08/2008 - 09:27 — Ragyogás

Érdekességként megvizsgáltam, és ha őszintén akarom a valóságot látni, igaznak bizonyult 1től egyig, mindegyik megállapítás. Íme: Agyrázkódás: az eddigi út és a gondolkodás megtörése, irányváltás szükségességét jelzi. Alacsony vérnyomás: sosem mész el a végsőkig, félsz a felelősségtől. Álmatlanság: félsz az odaadástól és a védtelenségtől. Aranyér: határozatlanság. Asztma: többet akarsz kapni, mint amennyit adni. Bőrbetegség: képtelen vagy a gyengédségre és a nyíltságra. Cukorbetegség A cukor (a szeretet jelképe) nem tud beépülni a sejtjeidbe, és felhalmozódik a véredben. Igényled a szeretetet, de nemtudod feldolgozni, így nem élsz teljes életet. Csonttörés Merevséget jelez, a gyógyulási idő alatt változtatnod kell ezen. Derékfájás Túlhajszoltság. Elhízás Bizonytalan a jövőképed, nem érzed elég fontosnak magad a világban. Epekő Lerakódott fájdalom, sérelem. Fejfájás Nem tűröd a kritikát, és maximalista vagy másokkal szemben. Fogfájás A vitalitás hiánya, nem teszel meg valamit, amit szeretnél. Frigiditás, impotencia Félelem az ismeretlentől, az odaadástól, az önkontroll elvesztésétől és a sikertelenségtől. Fülfájás Nem figyelsz a belső hangra. Gerincferdülés Egyik feled túl hangsúlyos a másikkal szemben. Gyomorfekély Elfojtod az agressziódat. Gyulladás Félsz valamitől, ezért nem tudsz egy problémát feldolgozni. Hajhullás, korpásodás Egy új korszak kezdete vagy visszahúzódás jele. Hányás Elutasítasz valamit. Hasmenés Nem tudod hasznosítani a tapasztalataidat, ezért azok csak ,,átrohannak" rajtad.

Kóros soványság Élettagadás. Nátha El akarsz zárkózni a külvilágtól. Kötőhártya-gyulladás Fájdalmat okoz valaminek a belátása. stressz. Herpesz Undorodsz valamitől. Kényszeres evés Ingerhiány. bűntudat. Oldalak: Tested jobb oldala az ész és a racionalizmus. a tapasztalatok beépítése. Magas vérnyomás Merev vagy. zavaros jövőkép. Nyak Mást mond az eszed. és mást a szíved. Ínhüvelygyulladás Cselekvőképességedet leblokkoltad. Köhécselés Nem mered kimondani a véleményedet. Orrsövényferdülés Érzelmeid túlságosan egy oldalra hajlanak. Mell A nőiesség. A fejeden ugyanez pont fordítva van.Heg Egy lelki sérülésed mély nyomot hagyott benned. hogy megoldanád. Lábfej A gyökereket. a kommunikációtól. de jelzed. védelem a károsnak vélt dolgoktól. Húgyhólyag Pszichés nyomás. Pajzsmirigy-túlműködés Ijedtség. Koszorúér-elmeszesedés Az érzelmek visszafojtása. Máj Méregtelenítés. Orrdugulás Meggátolod az érzelmeid áramlását. gondoskodás és az anyaság szimbóluma. Lábszár Túlfeszített tempóban haladsz. ráfeszülsz egy problémára anélkül. ősökhöz való viszonyt szimbolizálja. érzelmi telítettség jele. Pajzsmirigy-alulműködés Elzárkózol a fejlődéstől. a nemiség elfojtása. bal oldala a szív és az érzelmek jelzője. hogy van. a változástól. . felismerés.

Sérv Túlzottan leterheled magad. merev. ingerhiány. Rekedtes hang Ha csak a torkodból képzed a hangod. Távollátás Nem akarod észrevenni az evidens dolgokat. Váll A túlterheltség szimbóluma. Szédülés Bizonytalanság. beépíteni a mindennapjaidba. bizonyos életenergiát nem vagy hajlandó felvenni. ami ingerel.Pikkelysömör Egyfajta páncélképzés. a vakarással keresgéled. vágyakozás jele. titkolózol a környezeted előtt. nem adod ki teljesen magad. • • • • • betegségek lelki okok Ragyogás blogja A hozzászóláshoz regisztráció és belépésszükséges 13570 olvasás . Vérszegénység Passzivitás. Trombózis Szellemi fejlődésed elakadt. mi az. elzárkózol attól. Rövidlátás Bizonytalan vagy a jövődet illetően. Vesekő A párkapcsolatodban nincs elég energia. Székrekedés Nem szeretsz adni. ami az orrod előtt van. változtatni kényszerülsz. Vastagbél Sokat kritizálsz. Szenvedélybetegségek Keresés. ingatagság. Viszketés Ingerlékenység jele. zárkózott vagy. félsz a sebezhetőségtől. Vékony hang Nem mersz élni a saját lehetőségeiddel. lelkesedés. Visszér Túlzottan rugalmatlan.

Igen. attól még ott van. . hogy ha nem is akarunk tudomást venni róla.18:18 — Ragyogás Betegségeink mindig belülről fakadnak. Élni jó:) És én IGENT mondok életemre. vagy saját nőiségeddel kapcsolatban. de a szinapszis idegpályák keresztezik egymást. Igen.Hozzászólások v. Valamint a testet tekintve a szívünk is a bal oldalon van. és az ellentétes oldalt idegzik be. agresszióval kapcsolatos (elfojtott)feszültségeid vannak? A fogfájás természetes aggressziónk meg nem élését jelzi. Az elfojtott agresszió fájdalommal jelzi. és úgy is gyógyulunk meg A bal oldal a női oldal. hogy az agyféltekére nézve a bal oldali a racionális. Igen. A fogak a dolgok megszerzését is szimbolizálják. éppúgy. Igaz. Tehát valamilyen női probléma női családtag. 09/20/2009 . Amiről érdemes elgondolkodnod: Harapsz-e eleget az életből? Milyen megszerzéssel.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful