P. 1
dea tjs bahasa jawa

dea tjs bahasa jawa

|Views: 1|Likes:
Published by tonirambo

More info:

Published by: tonirambo on Mar 08, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

09/07/2013

pdf

text

original

Ingkang dahad kinurmatan Bapak Kepala Sekolah SMA 5 Semarang , Bapak ugi Ibu guru,Staf TU lan konco

-konco ugi adek-adek sedaya kemawon ingkang kula tresnani . Sapisan,monggo kita sedaya sesarengan ngaturaken Puji syukur dumateng Gusti ingkang Maha Agung , ingkang sampun maringaken nikmat kewarasan dumateng kita sedaya . Dados kita sedaya saget sesarengan kempal dhateng adicara perpisahan siswa kelas 12 sapunika . Kula siswa kelas 12 ingkang tinanggenah guru kagem mewakili konco-konco kelas 12 kagem ngaturaken matur sembah nuwun kula sekonco dangunipun tigang warsa dateng pawiyatan menika . Kula sakonco inggih badhe nyuwun pangestunipun supados kula sakonco saget dados tiyang ingkang migunani kagem keluarga lan Negara . Sejarosipun kula sakonco kraos awrat sanget kagem nilaraken pawiyatan menika kula inggih gadhah sekedik pesen kagem adek-adek kelas 10 kaliyan 11 supados sinal ingkang sregep sinau supados saget wujudaken cita-citanipun ugi dados lare ingkang lanthip . Cekap semanten saking kula , manawi anggen kula sakonco kagungan sembering ingkang klenthu , kula nyuwun agunge pangapunten dumateng sedaya kemawon kula aturaken matur sembah nuwun .

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->