CV Emri: EDONA Mbiemri: KUTLESHI Adresa: MURAT MEHMETI Qyteti: PRISHTINE Data e lindjes dhe vendlindja: 14.11.

1985 ne Prishtine Kontakt telefoni: 044-613-292 E-Mail adresa: edona_pr1@hotmail.com Shkolla Fillore:Meto Bajraktari Shkolla e Mesme :Hoxhe Kadri Prishtina Shkollimi I Larte: Universiteti I Prishtines- Fakulteti JURIDIK Psedoj:patent shofer kategori B Vendi I punes: Agjent i mbrojtjes nga mashtrimet

Orari i preferuar: i plotë Mund te punoje edhe jashte orarit

Historia e punësimit:
Gjashte vite pervoje pune si asistente administrative Firma:Protattoo Punedhenes:Enes Baxhaku Adresa:Qafa Nr.tel.044\372\698 Prej 01.04.2005 deri 01.03.2011

Rroga: 250euro Përmbledhje e punëve:

1.Pranimin e klientave, 2.Percjelljen e termineve, 3.Percjelljen e evidences se punes, 4.Mbajtaja e librave te firmes, 5.Organizimin dhe mikeqyrjen e te gjitha dokumentacioneve te firmes, 6. Pune ne Office Word, Excel, PowePoint
Arsyeja e largimit nga puna: _Ne kerkim te nje pozite me te mire
Njohja kompjuterike ne keto programe : (MsOffice-Word,Excel,PowerPoint) Gjuhe e huaj:anglisht

Referencat:
2 emra referues, dhe numrat e telefonit:

Jam e motivuar ta kryej me se miri punen time sepse ushtrimi i profesionit tim dhe arritja e rezultateve te larta me fal kenaqesi.2011 . vullnetin dhe deshiren time per te punuar duke dhene rezultate te kenaqshme ne pune.03.EKONOMISTE.AGNESA TAHIRI.PROFESORESH. Karakterizohem nga nje vulltnet i forte per te arritur ato qe dua. Pershkrimi i personalitetit: Pasioni qe kam per punen me motivon qe te realizoj deri ne fund çdo detyre qe me ngarkohet. 044|559|301 ATRIBUTE PERSONALE: . Kam aftesi te shprehe forcen. Jam e pergjegjeshme ne çdo veprim qe ndermarre dhe me shume deshire mundohem te arrije rezultate te kenaqshme. Nenshkrimi:Edona. Kam shume ambicie per te ecur perpara ne profesionin tim dhe kjo me bene qe te perdore gjithe energjite e mia per t’ia dale mbane. 044|699|720 FELLENZA SALIHU.Jam e afte te punoje me perkushtim dhe profesionalizem ne detyrat qe me ngarkohen .Jam e motivuar nga deshirat dhe enderrat e mia per ti bere ato realitet dhe te perkushtohem qe ti realizoje ato .K Data:03.