Vindecare prin medicina energetica samanica

Pentru aceia dintre noi care am uitat ca lumea este un loc sigur, ca intreg universul poate fi de partea noastra, astfel incat noi sa pasim in frumusete in fiecare zi a vietii noastre, va invitam cu drag la sesiuni de vindecare energetica, la sediul Aimee.ro. Pentru a ne reaminti.

Vindecarea in timpul acestor sedinte este instantanee la nivelul corpului energetic, insa efectele cer putin timp pentru a se instala in corpul mental-emotional si in corpul fizic. Pentru ca este o calatorie dincolo de mintea noastra rationala, vindecarea poate lua forme diferite de cele la care se asteapta clientul. In mod cert, fiecare client primeste exact ceea ce are nevoie sa primeasca in acel moment din viata sa. La finalul sedintei vom discuta impreuna cateva teme de lucru pe care clientul le va primi pentru a putea crea noi cai neurologice si pentru a putea pasi intr-o noua harta a calatoriei personale.

O sedinta de vindecare dureaza in jur de 90 minute. Pret: 150 RON. Iata cateva din procesele pe care le folosesc in timpul unei sedinte, separat sau in combinatie: Procesul de iluminare este procesul de baza din medicina energetica samanica, se bazeaza pe curatarea amprentelor emotionale din campul nostru energetic, care ne predispun la boli fizice si emotionale, si se realizeaza prin informarea cu lumina a acestor amprente. Procesul de iluminare ne readuce in starea de echilibru, in ceea ce samanii incasi numesc ayni, distruge reziduurile si depozitele care adera la peretii unei chakre, arde energia toxica din jurul inregistrarilor fizice si emotionale daunatoare si curata inregistrarile din Campul energetic de Lumina. Procesul de iluminare transforma energiile grele in lumina, emotiile grele asociate cu traume si boli, in energia hranitoare a vietii. Aceasta este o metafora pentru transformarea ranilor emotionale in surse de putere si de cunoastere. Decuplarea reactiei lupta sau fugi. In urma acestui proces de decuplare , lumea devine un loc in care ne simtim in siguranta,in care putem avea incredere profunda in univers, in noi insine si in ceilalti, ne putem relaxa profund, atat in timpul zilei, precum si atunci cand dormim. Prin decuplarea reactiei lupta sau fugi, ne mutam reactiile din sistemul nervos simpatic in cel parasimpatic, si putem intra astfel in modulul de relaxare. Aceasta reactie lupta sau fugi, pe care o au si animalele, a fost activata acum mult timp, probabil in copilaria noastra si de atunci a ramas pe modul automat, provocand permanent un nivel extrem de mare de adrenalina si o stare de alerta permanenta. Spre deosebire de animale, care au in sistemul lor procedee naturale de deconectare de la aceasta reactie, oamenii pot ramane in acest loc al stresului si al nelinistii permanente pentru intreaga lor viata. Prin aceasta decuplare putem ajunge din nou intr-o stare de liniste sufleteasca, reflectata in toate nivele noastre: energetic, sufletesc, mental, fizic.

ro . tigari. sustragandu-se impactului distrugator al durerii implicate de acea trauma si lipsindu-ne de parti importante din forta noastra vitala si din esenta noastra. mancare. observandu-l ca pe un film? ‡ Suferi de depresii cronice? ‡ Ai probleme cu sistemul imunitar si te imbolnavesti des? ‡ Ai fost foarte bolnav cand erai mic? ‡ Ai goluri de memorie legate de viata ta de dupa varsta de 5 ani? Simti ca ai vrut sa stergi cu buretele anumite etape din viata ta? ‡ Te lupti cu dependente (alcool. sex. probabil ai nevoie de o sesiune de recuperare a sufletului. Pentru programari si detalii: Mihaela Vasile 0721465852 mihaela@aimee.Recuperarea sufletului. momentan. Partile pierdute coexista intr-o realitate paralela. ‡ Te simti vreodata apatic? ‡ Iti este dificil sa ramai prezent in corpul tau? Te simti ca si cum ai fi in afara corpului tau. o parte din esenta noastra vitala se separa de noi pentru a supravietui experientei. Parti importante din Sinele tau esential iti pot fi indisponibile in acest moment. Energia vitala si darurile acelor parti sunt inaccesibile pentru tine. medicamente. de unde pot fi recuperate si redate prin procedeul samanic de recuperare a sufletului. jocuri de noroc)? ‡ Te surprinzi uitandu-te la lucruri din exterior ca si cum ai vrea sa-ti umpli un gol interior prin ele? ‡ Ti-a fost dificil sa mergi mai departe dupa pierderea cuiva drag sau dupa un divort? Daca ai raspuns ³da´ la oricare din aceste intrebari. De cate ori experimentam traume.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful