inlocuire € Realizare de diagrame € Inserare tabele € Inserare imagine € Inserare monograma € .Copiere.decupare € Gasire.lipire.

Cu ajutorul combinarilor de taste: decupare:ctrl+x copiere:ctrl+c lipire:ctrl+v .nuk dreapta pe textul sau imaginea selectata Cu ajutorul acestui buton putem decupa Cu ajutorul acestui buton putem copia Cu ajutorul acestui buton putem sa lipim 2.lipirea sau decuparea unui text sau a unei imagini se face astfel: 1.€ Copierea.

o litera cu alta etc.€ Se face cu ajutorul combinarii de taste:Ctrl+F apoi se va deschide Cu ajutorul acestui buton putem inlocui un cuvant cu altul. Putem alege acest buton pentru a inlocui peste tot in document .

Se poate face astfel: € € din meniul INSERARE Diagrame direct din buton Diagrama Dupa care se va deschide: De aici alegem tipul diagramei dorite! .

€ Se face apeland meniul insert! Desenare a unui tabel Inserare tabel .

Clip Art pentru inserarea unei imagini existente in acel program. sau optiunea 2. Picture care permite inserarea unei fotografii din computer! Cautarea imaginii dupa: Cu aceasta optiune putem cauta in: .€ € Se face din meniul insert! Aici se poate alege optiunea 1.

In ce sectiune a Pc se cauta fotografia. Denumirea fotografiei Directorul unde se afla fotografia. .

€ Insert-photo album. . Photo Album.

€ Se face dand clik pe insert apoi SmartArt. Toate tipurile de monograma. .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful