P. 1
stii astea

stii astea

|Views: 1|Likes:
Published by uliul

More info:

Published by: uliul on Mar 25, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PPS, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

10/19/2013

pdf

text

original

.

(unul dintre milioanele de cantareti) .

.

(Presedinte al Braziliei ): .

cantaret si poet bi-sexual): .(Compozitor.

.

(Actrita): .

pe drumul care duce in infern'. el spunea: 'Nu ma opriti: ma indrept pe drumul meu. Bon Scott a fost gasit mort.(mic cantaret): Fostul vocalist al formatiei AC/DC. Pe 19 februarie 1980. Intr-un cantec din 1979. . inecat cu propria voma voma.

beti.. o alta prietena. tinand-o de mana pe fata care se asezase in masina: 'Fiica mea. un grup de prieteni.' Aceasta a raspuns: 'Poate doar daca El (Dumnezeu) merge in portbagaj. inauntru. in mod surprinzator. in portbagaj. iar ouale erau toate intregi. Spre surprinderea lor.. i-a spus. au luat.. pentru ca aici. portbagajul era intact.. a sosit vestea ca tinerii au fost implicati intr-un accident mortal. ingrijorata de starea in care se aflau prietenii ei.. Politia a declarat ca nu vedea in ce mod a putut ramane intact portbagajul. nu se mai putea spune ce tip de masina fusese. toti au murit. insa. Brazilia. Mama a insotit-o pana la masina si.e deja plin. au gasit un carton de oua. mergi cu Dumnezeu si fie ca El sa te apere. .. ' Peste cateva ore. . in drum.Campinas (in 2005) In Campinas. masina era de nerecunoscut.

In iunie 2006 a fost gasita arsa in masina proprie. .(ziarista si redactora de emisiuni de divertisment din Jamaica ) A declarat ca Biblia (Cuvantul lui Dumnezeu) este cea mai proasta carte scrisa vreodata.

.

' . si mie imi va fi rusine cu tine in fata Tatalui meu.a spus Iisus µDaca iti este rusine cu mine.'Iisus' PS: ¶Eu mi-am indeplinit menirea¶ .

D.' Repetati aceasta rugaciune si veti vedea cum raspunde Domnul ! . Eu nu voi intrerupe lantul ! Mi s-a spus ca acest lucru functioneaza !!! Episcopul T.Tu esti prietenul meu caruia i-am trimis mesajul in 8 secunde. Jakes 'Rugaciunea de 8 secunde.

.

Sper sa nu ignori mesajul. maine. ci sa il lasi pe Dumnezeu sa te binecuvinteze.Trimite mesajul la 8 persoane (cu exceptia ta si a mea). Te vei bucura de un miracol. .

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->