Szeretném ezt visszakapni! M ködik!

Szeretném ezt visszakapni! M ködik!

aki kiáltozva próbálta kiszabadítani magát. szegény skót farmer volt. Egy napon. Eldobta a szerszámait és odaszaladt a láphoz. segélykiáltást hallott egy közeli mocsárból. .A férfit Flemingnek hívták. Egy rémült fiút talált ott. derékig elmerülve a fekete iszapban. miközben valami megélhetést próbált szerezni a családjának.

Fleming farmer megmentette a fiút a hosszú. Egy elegáns nemes ember szállt ki bel le és a megmentett fiú apjaként mutatkozott be. Másnap egy díszes hintó gördült a skót szegényes portájára. borzalmas haláltól. .

Nem fogadhatok el fizetséget azért. Ekkor a farmer saját fia jelent meg a család viskójának ajtajában. .válaszolta a skót farmer és egy legyintéssel elutasította az ajánlatot. amit tettem .-Szeretném megfizetni neked mondta. .hogy megmentetted a fiam életét. .

. akkor bizonyosan olyan ember lesz bel le. Ha a gyerek olyan. Hadd biztosítsam neki azt az oktatást. mint az apja.Akkor egyezzünk meg. ± Igen ± válaszolta büszkén a farmer.Ez a te fiad? ± kérdezte a nemesember. . akire mind a ketten büszkék leszünk. amit az én fiam fog kapni..

a penicillin feltalálója. Mary¶s kórház orvosi karán Londonban. .IGY IS LETT! Fleming fia a legjobb iskolákba járt és mikor eljött az ideje. diplomát szerzett a St. majd nemsokára az egész világ megismerte a nevét: volt a kíváló Sir Alexander Fleming.

aki megmenekült a mocsárból. És a fiát? Sir Winston Churchill. ugyanannak a nemesembernek a fia. .Évekkel kés bb. És ekkor mi mentette meg az életét? A penicillin! Hogy hívták a nemesembert? Lord Randolph Churchill. tüd gyulladást kapott.

mintha senki sem nézné. Énekelj úgy. mintha senki sem hallgatná. Élj úgy. . mintha sohasem bántottak volna meg. Szeress úgy. mintha nem lenne szükséged pénzre. mintha a földi paradicsomban volnál. Táncolj úgy.Egyszer valaki azt mondta: kölcsönkenyér visszajár! Dolgozz hát úgy.

És ír baráti kívánság: jobban teszed. ha visszaküldöd annak is. akit a barátodnak tartasz. Továbbítsd és vidítsd fel vele valakinek a napját.A Nemzetközi Barátság Hete van! Küldd el ezt mindenkinek.Sok szerencsét. beválik! . aki küldte. remélem.

ami felvidít! .Legyen mindig munkád! A pénztárcádban legyen mindig egy forint vagy kett ! A nap mindig süssön az ablakodra! Az es t mindig kövesse szivárvány! Egy baráti kéz mindig legyen közel hozzád! Isten adjon örömet.

de az elolvasástól számított 1 órán belül! .OK. ezt kell tenned hát: Küldd el ezt minden barátodnak.

a kívánságod 2 napon belül teljesül. a kívánságod 2 héten belül teljesül. ha elküldöd 20 embernek. kívántál! Namármost. a kívánságod 6 hónapon belül teljesül. . a kívánságod 1 héten belül teljesül. ha elküldöd 3 embernek. a kívánságod 1 héten belül teljesül. ha elküldöd 9 embernek. a kívánságod 5 napon belül teljesül. ha elküldöd 7 embernek. ha elküldöd 1 embernek. a kívánságod 3 napon belül teljesül ha elküldöd 12 embernek. a kívánságod 3 hónapon belül teljesül. ha elküldöd 6 embernek. a kívánságod 1 napon belül teljesül. ha elküldöd 15 embernek. ha elküldöd 8 embernek. a kívánságod 3 órán belül teljesül.MOST: kívánj valamit! Remélem. a kívánságod 1 éven belül teljesül. ha elküldöd 10 embernek. ha elküldöd 5 embernek.

1 évig nem lesz szerencséd. de ha 2 barátodnak elküldöd.Ha olvasás után kitörlöd. akkor automatikusan 3 évig szerencséd lesz! .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful