agy az újdonságra?
Ne csak érezd, élvezd a szexet!
- klinikailag tesztelt stimulátor - egyedi kialakítás - partnerrel, vagy egyedül is használható - külső használatra - egy dobozban 3 stimulátor - ajándék intimfüzet a Vielle használatáhcc
Az orgazmusfokozó kényelmesebb és kielégítőbb használatához ajánljuk a Vielle természetes nedvesítő olajat.

£
tfezdfeí önmagad

A Vielle termékeket keresd a gyógyszertárakban, drogériákban

WBMBLSHniiineK.hu

info@sunimex.hu

infotel.: 0 6 2 6

:

Mivel nem minden nő egyforma. mint gigantikus csúcspontokat és érzékien kedveskedő szeretkezést. Gyakorlatilag azonban akár rögtön ki is próbálhatsz hármat abból a fejezetből. gyengéd ötletek minden szerelmi vallomás legszebbikévé teszik a szexet 5 4 TÖBB FORTÉLY! 6. Valószínűleg te is azok közé az emberek közé tartozol. Újdonsült szerelmes vagy. amelyek szégyenpírt csalnak arcodra JOV 3 . akik mindent akarnak: szenvedélyt és akciót éppúgy. gyorsabban. 4 TÖBB SZENVEDÉLY! 1. hogy a csúcspont valóban rászolgáljon a nevére 4 4 TÖBB ROMANTIKA! 5. Ebben az esetben is elegendő anyagot találsz majd könyvünkben a kísérletezéshez.ÉS MOST RAJTA! Elméletileg ezzel a könyvecskével minden egyes nap kipróbálhatnál valami újat. és miként élheted ki egész tested erotikus potenciálját 2 6 TÖBB AKCIÓ! 3. ha kipróbálod ezeket az ötleteket 1 6 TÖBB ÉRZÉKISÉG! 2. fejezet: Hogyan szerethetsz minden érzékeddel. fejezet: Ez igen! Ötletek. tabukat akarsz döntögetni a szexben? A „Több fortély" című fejezetben szemérmetlenül elvetemült ötletekre bukkanhatsz. amelyek a szerelmeskedést komolyabb játékká varázsolják. úgy állítottuk össze a könyvet. minden igénynek és minden alkalomra megfeleljen. fejezet: A hízelgő. Végtelenül szerelmes hónapokat kíván a JOY szerkesztősége. és nagyobb (erő)bedobást igényelnek 3 6 TÖBB ORGAZMUS! 4. és új párosotok örömére akarsz valami izgalmasat az ágyban? Akkor először a „Több romantika" című részt olvasd el. Meg akarod tapasztalni a határaidat. fejezet: Gyakrabban. fejezet: Ilyet még nem tapasztaltál! Élmények. fejezet: Vad és mohó . gyönyörűbben .ilyennek érzed a szexet (újra). amely különösképpen érdekel. hogy minden ízlésnek. hiszen életed legjobb 365 szextippjét kapod kézhez.így gondoskodhatsz arról.

3 . Rövid p ó r á z o n Egy ünnepi este megkoronázása: vetkőztessétek le egymást. Szabadesés Térdelj le egy párnára. amikor éppen fél- meztelenül készülődik a fürdőszobában vagy a hálószobában. Pórázként játszadozz a nyakkendőjével. csak a magas sarkú cipő és a nyakkendő maradjon. 1 . Önkiszolgálás Nyugodtan csókolózzatok a moziban. hogy ő a szoba közepén áll. és furulyázz rajta úgy. amellyel irányítani tudod a mozdulatait. hogy jobban felizgatja. h o g y a n a g y izgalom c s a k úgy az ölükbe pottyanjon. taxiban vagy séta közben. de hozzá ne nyúlj! Ehelyett magad simogasd a ruhán át. h a n e m tudatos a n rásegítenek. amit éppen a kedved és a hangulatod diktál.. Teketóriázás nélkül kötözd meg: rögtön készen áll majd. 2 . mintha vele tennéd! 4 . Fogadjunk. A szex istennői n e m v á r n a k ö l b e t e t t kézzel arra.. FÉNYŰZŐ ELŐJÁTÉK Vadul és még vadabbul! Nyugodtan hagyd öt vergődni.Több szenvedély S e m m i k i f o g á s u n k egy gyors n u m e r a ellen. lepd meg. mielőtt a tárgyra tértek! Vagy pedig rohamozd meg tedd azt. Rohamszerűen Ha magával ragad csupasz testének a látványa. a z o n b a n n é h a azért n y u g o d t a n l e h e t n e egy kissé v a d a b b . és JCPY . t o m b o l ó b b és m o h ó b b is a szeretkezés.

Finom érzék Vedd a makkját a hüvelyk. Te lépj ki először az ajtón. Hamarosan úgy fogja érezni. és nézz rá. és így vigasztald: „Akkor m a e s t e .és mutatóujjad közé. Ragadd meg a nadrágján át. hogy felemelkedik. J O Y 5 . gyors mozdulatokat végezhetsz a legizgatóbb helyen . Ezután cseréljetek szerepet. mintha egész kezeddel dolgoznál! Pompásan fogja érezni magát! 7.hatásosabb.semminek nem tud nekitámaszkodni. Akkor találod meg a helyes ritmust. ha közben a füledben hallod az Ally McBeal-dalt. Let's swing Mi az izgalmas nők titka? A járásuk! A Shaka-boom és a csípőriszálás. amikor már éppen távozni készül. . Vedd egyik ujjad a szádba. Ezzel a fogással és kellő nedvességgel apró. és bukórepülésbe kezd. " 5. . miközben a kabátját veszi magára. Dörzsöld orrodat a füléhez. Étvágygerjesztő Ajándékozd meg egy szép emlékkel. 6 .

mi a teendő. Ettől nem lesz olyan szégyenérzeted. miközben ö a hasán fekszik. Szavak nélkül 10. VIELLE-TIPP: Húzz fel partnered ujjára egy Vielle stimulátort. hogy 20 percen át folyton a csúcspont szélére juttatod őt. dörzsöld a szeméremdombodat a hátához. fenekéhez. 12.Több szenvedély A hatás? A mozdulataid összehangoltabbak lesznek. kezeddel támaszkodj a falnak vagy a kanapénak. csak éppen nem ott. alkarjához. és gyúrogasd a két kezét. hogy az ágyban is ilyen eleven vagy. és kezdd el kényeztetni testét és nemi szervét. ő pedig nagyon élvezni fogja a helyzetet. és ott is játszadozhatsz vele. közben gyengéden húzd meg a haját. Ahányszor csak közel kerülne a csúcshoz. Felvillanyozás Éreztesd vele erotikus energiaáramlataidat: Masszírozd a fejét. 9. és amikor végre elélvezhet. Ezután masszírozd meg a testét egy vibrátorral. Amikor hazaérsz.akaratlanul is abban reménykednek. Próbáld meg. ahol ő vágyna rá. Megszakítva 1 1 . fektesd le. Játékszer A férfi feküdjön a hasán. Ráadásként kezeddel alányúlhatsz. Tanúk nélkül Kösd be a szemét. cirógasd az alkarja belső részén. és szó nélkül kezdj el vetkőzni. 13. ragadd meg a hímvessző makk alatti részét. 8 . csak annyit tud majd kinyögni: „Köszönöm!" 6 JCY . Olajozd be a kezed. Egész testét tekintsd játékszernek. a másik kezeddel pedig más testrészekre kalandozz. Tudni fogja. hogy kényeztesse a klitorlszodat vele. Vak találkozás kösd be a szemét a topoddal. és hagyd. a combjához.. és rögtön érezheted a pasik vágyakozását . hogy túl sokat látna. nézz a szemébe. és guggolj az arca fölé..

Hagyd őt fantáziálni. Kényeztesd kezeddel. Ezután legkedvencebb darabjával foglalatoskodj. és meg se moccanj! Ne kötözd meg. Játszd el a francia kurtizánt..a hasán. hogy szájával és hímvesszejével mindig egyszerre foglalkozol. Cirógasd meg a mellkasát a szeméremdomboddal. de ügyesen Amikor étteremben vagy baráti társaságban segít feladni rád a kabátot. 1 4 . 17.16. egész JOY 7 . Sebtiben. Vigyázzállás A parancs határozott és utasító legyen: Feküdj le. Nem szabad megmozdulnia. Égni fog a szenvedélytől. és tedd vele mindazt. Mielőtt a makkja kicsusszanna ujjaid közül. 18. aki a kedvesét éjjel az ágyhoz kötözi. amit egy vibrátorral tennél: cirógasd vele a bőrödet. ajkaddal. A következő 20 vagy több perc művészete abban áll. 19. csak úgy „véletlenül" érintsd meg koronázási ékszerét. és aztán újra pihenteted őket. így hamar elveszíti majd a kontrollt. Ezt követően egy kis ártatlan mosoly. Selyemsállal rögzítsd a lábait is. A szenvedélye szinte szét fog tépni. Stop and go 1 5 . hogy belélegezhesse az illatodat. Két marokkal Nedvesítsd be alaposan mindkét kezed olajjal vagy síkosítóval. a hasadat. nemi szerveddel. Alámerülve Az orális szexhez bújjatok egy lepedő vagy takaró alá. a térdeit nyisd szét. és máris felvillanyoztad. ami neki a mellkasáig ér. hogy a dörzsölés soha ne maradjon abba. Érzékien Ragadd meg ágaskodó farkát. Most pedig szép lassan kezdj el vetkőzni . indítsd útnak másik kezedet. Most szeméremajkaiddal érintsd meg ajkait. Fogd marokra egyik kezeddel a hímtagját. ám sokat érez. Fordíts neki hátat! A hónaljadat és a melledet dörzsölgesd az arcához. a mellbimbódat. hiszen semmit nem lát. és lassan húzd felfelé.. dörzsölgesd a combod közét. csak a szavaiddal uralkodj fölötte.

Nyomban kérj magadnak is ilyen nyelves játszadozást! 25. A gerince azon nyomban egyértelmű jelzéseket küld a pénisze felé. A kisagy megkapja az üzenetet: „Ölelj meg!" Keress valamilyen ellenfényt. hogy aztán újra leállj az egésszel. így teljesen elfúló hatást érsz el. ő reflexszerűen csak arra az egyre tud majd gondolni. 24. A nők illata Ragaszd rá a szenvedélyed. egészen a dekoltázsáig. Amennyiben a hálószobában sötét van. ha végre feloldozod őt. tapadj rá ajkaira. táncolj az ajtókeretben. Szoros ölelésben 27. hallgasd őt odaadóan. A hangsúly adja a zenét Öleld át kedvesedet. Tippek a következő telefonbeszélgetésetekhez: Vegyél nagy levegőt a rekeszizmodba. nap közötti időszakban. nap között sokkal inkább vágysz a forró együttlétekre. 23. közben nyomd hüvelyk. mint a 22. esetleg átlátszó szoknyában vagy hálóruhában. 28. hogy alakod érvényesülhessen. Szívóhatás Csókold őt. hogy odabújsz 8 JOY . Fényjáték Amikor magáról beszél. és 28. Ezután ő következik. Naptárazás Ismerd meg hormonháztartásodat: a 7. és közben gondolj az altestedre. Mindenkor készenlétben Varázsold a hétköznapi helyzeteket izgató pillanatokká: Ha előtted áll. téged pedig mert közben megízleled az illatát. . Rögtön asszociálni fog. Az egyértelmű. ahol a nyaka a koponyájába torkollik. Ennek alapján tervezd meg a szexet! 21. az ő irányába gesztikulálj. és 14. és szívd ki a szájából a levegőt. ha egy lámpa ég mögötted. hogy őt miért. és több „csalogató" anyagot tartalmaz. Hálás lesz neked. 22. Most pedig kezdj el kilélegzéskor beszélni. a folyosón azonban ég a villany.. Amikor te beszélsz. ha szexre támad kedved: Nyelved hegyével egyszerűen nyalogasd meg a felső ajka fölötti részt. az mindkettőtöket felizgatja. Kis idő elteltével eléggé bódító lesz a hatás. A nyál ugyanis izgalmi állapotban megváltozik.Több szenvedély testeddel. ínyencség 20. Lassan csúsztasd le a kezed a nyakán. és megbolondítja az orra körül lengő illat. ajándékozd meg a melleddel azáltal. Testbeszéd 26. és közben gyűrűsujjaddal cirógasd a kulcscsontját vagy alsó ajkát. Csak ajkaiddal szeresd őt! Ha tetőtől talpig végignyalogatod.és mutatóujjadat a nyakába azon a részen. A vetkőzéshez elegendő az is.

32. Nyugodtan túlozz. Miután a csúcsra jutott.még akkor is. Teszteld le. húzz az ujjadra egy Vielle stimulátort és kedvesed bevonásával elégítsd ki magad vele. és masszírozni kezded vele duzzadt csiklódat. simogasd magad. szorítsd meg egyik mellbimbóját. Vond magadra (majd magadba) kedvesed. Szép kilátások II.hozzá. VIELLE-TIPP: A gyönyört fokozni tudod. Az ilyen csókok felkorbácsolják a szenvedélyt. VIELLE-TIPP: Ha esetleg nem jutottál el a csúcsra partnereddel. A szájjal csókolgatást iktassátok be többször . hogy még jobban élvezze az utórezgéseket. mintha éppen a csúcsra jutnál. hogy elélvezne. Dupla élvezet 31. mit érez. 35. hogyan hatol beléd hátulról. hogy maradjon nyugodtan benned. hogy közben vákuum keletkezzen. széttárt combokkal. Ideális. a combodat vagy a csiklódat. ha felhúzol az ujjadra egy Vielle stimulá- Kérd meg. Röviddel azelőtt. 30. Csupasz tények Pozícióváltáskor használjátok ki az alkalmat egy 69-es felállásra vagy egyoldalú orális szexre. Körbe-körbe Tegyél síkosítót mindkét kezedre. sarkadat szorítsd a fenekéhez. Szép kilátások I. Támassz egy nagy tükröt hosszában elfektetve a falnak. hiszen a közös íz tökéletes ajzószerként hat. ha meg akarjátok tartani az alappozíciót. 29. ha olyan keskeny. Csupán gyengéden nyomkodd JOY 9 . A tükröt akár közvetlenül a padlóra is teheted. és oldalról figyeld magatokat. Csak a fejedet mozgasd lágyan előre-hátra. Egyik kezeddel fogd körül a hímtagját. hogy szemérmetlen variációkat iktatsz be a megszokott programba. és élvezd a gyújtást. míg a másikat úgy szívd. Ne légy gátlásos. és közben nézz a szemébe. Mellbimbós támadás SZEXIS VARIÁCIÓK Vigyél több szenvedélyt a szerelmi játékba azzal. de ne hatolj be. úgy sóhajtozz. tort. A fekvő tükörben figyeld. Ereszkedj négykézlábra. a másikkal a végbélnyílását kényeztesd. Olálá! Szeretkezés közben körmeiddel körözz gyengéden és folytonosan mindkét mellbimbója körül. hogy két kezed és lábad mellette helyezhesd el. körmeiddel körözz aprókat a hátsóján. várd őt fedetlenül. Amennyiben a válladat masszírozza. ha vibrátorral cirógatod a hasadat. Soha ne fordítsd el a tekinteted! Anyaszült meztelen bújj az ágyba. 34. Közjáték 33.

hogy lássa a ringó csodát. és ezzel egy időben húzd felfelé hüvelyizmaid a köldököd irányába. Fogd meg a bicepszét. milyen pozícióban . alul pedig mintha tűzijátékban lenne része. Felül macsónak érzi majd magát. Terelgetés LIFESTYLES-TIPP: Amikor beléd akar hatolni .mindegy. Tűzijáték-befejezés ERŐSEBBEN. A hatás: úgy fog elélvezni. Játszadozz a melleddel. A kiteljesedés annál élvezetesebb lesz. amelyhez be kell gyújtanod a sütőt is. Csúszkálás LIFESTYLES-TIPP: Misszionárius helyzetben mutató.és középső ujjaddal Felül ülsz. 39. Lesz mit néznie. hogy eljutna az orgazmusig. Ez egyszerre nyújtja mindkettőtöknek azt az érzést. hogy kielégítsd a szeretett férfi fantáziáit: Főzz neki valamit egy szál köténykében és magas sarkú cipőben . Győzedelmi póz 43. és legközelebb ugyanezt teszi majd veled! 41. és húzd fel szeméremaj kaidat a köldököd irányába vagy a hímtagjára.Több szenvedély és körözz a hüvelykujjaddal vagy egyik ujjcsontoddal a záróizmai körül. JOBBAN Eksztázis vonaglások nélkül: Hagyd felizgatni magad hűha! hatású pozíciótippjeinktől! Röviddel azelőtt. hogy been- 10 JOY . 40. Te pedig kellőképpen szorosan tartod őt ahhoz. és fröcsköljön rád. térdeljen föléd. Te közben erősen ragadd meg a fenekénél. hogy meghatározhasd. Gördülékeny átmenet Addig ingereld a kezeddel. 42.. Push-up A következő alkalommal hagyd magadon a melltartódat. folytassa tovább a dolgokat a kezével. hogy milyen kellemesen szűk itt idebent. Mi szólna az ellen. 36.persze alsónemű nélkül. milyen ritmusban szeretkezzen. akkor viszont nyomban térjetek át a közösülésre. amíg mármár felrobban.ezáltal még bujábbnak hat. vagy hajolj előre. mint addig soha! Nem felejti el ezt a mámorító érzést. és hagyd öt harcolni. és csak emeld ki belőle a melledet . Fortyogó forróság 38. mindig csavarodj el kissé. Természetesen olyan ételt készíts neki. Mucho macho 37. és intenzívebben fog küzdeni érted. szeméremdomboddal a hasára nyomod merevségét. mielőtt engednél neki. hogy minél többször kelljen lehajolnod. és előre-hátra mozogsz hímvesszején anélkül. MÉLYEBBEN. képezz V-betűt.

és szorítsátok egymáshoz csípőtöket. hogyan csusszan be és ki a pénisze. hogy többet lássál. emeld meg a feneked. JOY 11 . és hosszabbnak tűnik az ő fegyvere. Figyeljétek együtt. Hosszú Jani 44. Végül ülj fel. amikor alul vagy: harapdáld a vállait. mint valójában! Helyezd a vádlidat a két vállára. nyalogasd a mellét. Tehát a pénisze a szeméremajkaid között csúszkál ide-oda. Több együttérzés Legyél segítőkész akkor is. Egy kis síkosítóval a száj hatását kelti a művelet a csiklód is élvezni fogja a helyzetet. mintha jobban fel lenne szerszámozva. majd húzd fel a térdedet. hogy kapaszkodjon a bokádba. és kérd meg... Ezáltal a hüvelyed megrövidül és többet érez! 45. LIFESTYLES-TIPP: Ebben a pozícióban olyan érzése lesz. Ezáltal rövidebb lesz a hüvelycsatorna.gednéd.

a lábad legyen a kedvesedé fölött. Meg fogod őrjíteni! 48. Lassan kezdjétek. jobbról-balról támaszkodjatok meg. 12 OOY . miközben ő benned van. Szorítsd össze a lábaidat. hogy közben lábaival összeszorít téged. Amennyiben attól tartana. Mint-a-hinta A misszionárius póz pompás variálása. amelyek egyre nagyobb ívűek legyenek. hogy elveszíti az egyensúlyát LIFESTYLES-TIPP: Üljetek egymással szemben. és hintázzatok együtt előre-hátra. hanem intézd úgy. és játszadozz a heréivel . Először csak néhány kisebb körözést végezz. és ha megtaláltátok a ritmust. bokáidat kulcsold össze. hogy figyelmesen nézze végig és fedezze fel. Ne a habbal és a zubogó vízzel foglalkozz. ezután nyolcasokat írj le. 47. hogy kényelmesen feküdj. a melled és a köldököd közé helyezz egy kispárnát. 49. Most fogjátok meg egymás csuklóját. Csípőrengetés Lovagló helyzetben a megszokott fel-le mozdulatokat váltogasd apró csípőkörzésekkel. az ágyban. Kerüljetek közelebb egymáshoz.Több szenvedély 46. Kincskeresés Ha hátulról szeretkeztek. nyúlj hátra a lábai között. milyen látványos ez az erotikus vízi balett. lábfejeidet kulcsold össze a partnered dereka mögött. Kézzel-lábbal 51. olvadjatok össze. 50. Támaszd meg párod kezében a talpadat. gyorsítsatok bele. ő pedig előtted áll. te pedig mozgasd a csípődet előre és hátra. ügy fogja érezni magát. Szűkösebb hely Feküdj a hasadra. Úgy tartsa.a legjobb. ha legékesebb darabját nedves ujjakkal gyengéden ide-oda rázogatod. mintha egy lélegzetelállító satu kényszerítené eksztázisra. Locsi-pancsi Üljetek be a kádba. a kitámasztó manővert áthelyezhetitek a matracról az asztalra: te az asztalon fekszel. A kedvesed úgy feküdjön vagy térdeljen rajtad.

esetleg beolajozott kezekkel? 52. ahogy feneked hozzáverődik a golyóihoz. lábaiddal szorosan öleld át őt. A hangzás ellenőrzése Sztereo. és segítesz neki csiklód izgatásában. Lendítsd át a jobb lábadat a jobb vállára. még akkor is. hogy párod közben ne csússzon ki belőled. JOY 13 . és kérd meg. Miután kedvesed elélvezett. Lábujjaiddal dobolj a hátán.LIFESTYLES-TIPP: A misszionárius pózból induljatok ki. és közben élvezi. Féltalicska 56. Utójáték LIFESTYLES-TIPP: Egészen ártatlanul kezdődik a kanalas pozícióval. 59. mozgasd a csípődet. ha már puhánnyá vált. hogy kedvesed hátulról csúszkáljon rajta ide-oda. mialatt ő hátulról csak odatartja a szerszámát. fgy a melledet és a hátsó részedet egyaránt kényeztetheti . masszírozd őt. hogy tegyen fel egy jó kis basszgitáros CD-t. A combmunka jótékonyan hat a hüvelyre: a bőre megfeszül. Kedvesed a kezével segíti csípőd fel-le mozgását. és támaszd meg a lábfejed a mellkasán. és szambát járat veled. ha felhúzol az ujjadra egy Vielle stimulátort. Közben kényeztesd a csiklódat vibrátorral. egymás mellett álló székre állsz. és visszatér az energiája. kvadro vagy dolby-surround: mindegy! Te csak csodáld meg szuper hifiberendezését. és vegye le a bugyidat. 53. Úgy helyezd a bal lábadat. a hüvelyizmokat. VIELLE-TIPP: Ezt a gyönyört tudod fokozni. 54. Ezután vidd magaddal a zuhanyzóba. Feszítési ív 57. szorosan fog téged. Legkésőbb 30 perc múlva folytassátok. Innen mindketten a hátatokra fordultok. Most te vagy felül. és hagyd. Ülj rá az egyik hangfalra. így érzékenyebben reagál. lehetőleg úgy. Csúszdázás Olajozd be a popsid hasadékát. és ezalatt a csiklóddal foglalkozik. 55. miközben ő a két lábad között áll. így a lehető legjobban férsz hozzá a vaginádhoz. hogy ellenőrizhesd a behatolását. hogy csak egy lába legyen a tieid között. Hanyattfekvés Egy átlag feletti szerszámú férfinál segít. ha szétterpesztett lábbal két alacsony. ezáltal automatikusan oldalra fordulsz. LIFESTYLES-TIPP: Misszionárius pózban húzd fel a lábadat. Elefánttánc 58. Koitusz utáni izgalmi állapota megmarad. A többi már magától megy. Körforgalom Körözz a csípőddel.

hogy radiátor? Bemegy a bolond a gyógyszertárba. láttad már a férjed arcát szeretkezés közben? . .Igen. Egyszer benézett az ablakon. és kér egy csomag gumi óvszert..Mikor jön haza a férjed? Két kiscsoportos gyerek beszélget az óvodában: . hogy ezt miért csinálja. Két szeretkezés közt egy kis Melyik az a kérdés. A síkosító Lidocaine Hydrocloride-ot tartalmaz. otthon a radiátoron találtam egy óvszert! . Lágy. ha biztonságos szexre vágysz: . Minden aktus alkalmával használj új óvszert. ott helyben földhöz vágja. spermazsákkal ellátott. átlátszó.Tudják .LifeStyles Endurance óvszer a tartósabb élvezetért A LifeStyles Endurance óvszer speciális síkosító anyagot tartalmaz. I s z o n y ú é r z é s volt.. amely késlelteti a partnered orgazmusát. Miután kifizette és megkapta. ezáltal hosszabbá teszi a szeretkezés élményét. Barátnők beszélgetnek: . A gyógyszerész kisasszonyok megrökönyödve kérdik tőle. m o n d d ..Képzeld. és elkezdi taposni. a cigarettáról is így sikerült leszoknom.Te.válaszolja . amelyet mindenképp fel kell tenned. .Mi az.

Két óvszer beszélget: . epres. Édesanyja tanácsára a nászéjszaka után. ezért szűzen lépett a házasság szent kötelékébe. . akkor Dávid Copperfieldnek. drágám. speciális élvezetek. Banános.M i é r t v a g y ilyen i d e g e s ? . Különleges pillanatok. Gratulálok. elgondolkozik.HA VALAMI KÜLÖNLEGESRE VÁGYSZ!!! ÍZESÍTETT MINŐSÉGI ÓVSZEREK. majd így válaszol: . humor kikapcsolódásként A tanító néni kérdezi az iskolában: Na gyerekek. ki tud valami csintalanságot mesélni? Móricka azonnal jelentkezik: Nekem éjszaka lett egy kistestvérem.Mondd.Hát. de hol itt a csintalanság? Én fúrtam ki a papa óvszerét. a soha nem tapasztalt örömök között az ifjú feleség megkérdezi újdonsült férjét: . hogyan fogjuk majd hívni gyermekünket? Férje. formakövető óvszerek. Móricka. már reggel felhúztak! Évi erkölcsös lány. ha ebből kibújt.Á. miközben az épp az imént elhasznált óvszerre köt csomót.

amely szerotoninná. Nazdrovjel 61. Harapnivaló hangulat szerint Miért mindig csokoládé? A sajt és az avokádó sokkal több triptofánt tartalmaz. Bújócska 62. Menta-herceg Több érzékiség Változtasd egész testedet erogén zónává. Kézből a szájba Egyél valami finomságot evőeszköz nélkül: salátát. ha kiürült a „kehely". minden ingert sokkal intenzívebben érzékelsz. Bizonyos gyümölcsök kifejezetten ízletesek. azt nyomban ki kell iktatni! 66. ha a hímvessző csúcsán tálalják fel őket. 65. fejezet 63.például a köldöködben. 64. Kedvesed a nyelvét vagy egyik ujját belemártogatva fessen kis köröket a testedre. Kösd be a szemét. a lábujjaid között. és közben legyetek rettenetesen féktelenek.. Lédúsan A narancs jobban kinyitja az ízlelőbimbó- 16 ->CY . A bátrabbak beugranak egy közértbe. Etessétek egymást szájjal és az ujjaitokkal. A csücskét harapd le alul. boldogsághormonná alakul át.. Ha ezután ráfúj. a melled alatt. és kérd meg. fújjál rá.. és nyald le. Forró fagyi Vegyél csomagolt tölcséres fagylaltot. Cseréljetek szerepet. hogy a szájával keresse meg a testeden elrejtett cukordrazsékat . és autóba szállnak vele. Ez a szesz még az eddig érzéketlen mellbimbóra is hatással van! Az evős játszadozás alapszabálya: ami a nyelvnek nem ízlik.. tésztát. Bogyók A fagyasztóból kiszedett málna és cseresznye borzasztóan izgató nasi az édes csókokhoz és egyebekhez. rákot. 60. így végigcsókolhatja egész testedet.2. s mivel nem szabad mozognod. Csöpögtess a makkjára az olvadó fagyiból. 67. Etessétek kölcsönösen egymást. A mélyhűtött vodka igen jól jöhet! Itasd át vele a nyakát. tombolni fogsz. Minden egyes érzékszervedet ingereld élvezetes erotikus játszadozással. Töltsél mentalikőrt a köldöködbe. csókold és harapdáld. ZABÁLNIVALÓ Milyen íze van a vágynak? Esetleg a csokoládéfagyira hasonlít? Vagy a trópusi gyümölcsökére emlékeztet? Most ízletes ötleteket mutatunk be az ínyenc szexkedvelőknek.

.

Addig lengesd előtte ide-oda a melleidet. Rafinált kémia 74. Jó illatú. őt pedig megőrjíti majd puha bőröd. Szopogass belőle. Meglátod. A leggyengédebb kísértés 72. amikor kedvesedre pattansz. Virágosán Masszírozd öt illatos virágszirmokkal. Kend be vele a tenyered. mintha bársonyba nyúltál volna. jót tesz. A hajvégekkel cirógasd végig a testét. Úgy érzed majd. ott is! 6 8 . Igen.Több érzékiség kat. Trópusi mámor Keverj női csalogatóanyagokat (kapható: www. Esetleg tűzz egy szál virágot is a hajadba. Közben nyalogasd meg a makkját is: a cukorkristályok kellemesen csiklandoznak. TÖKÉLETES SZIMAT Szimatolj nagyokat! A kellemes illatok nyomban feldobják a hangulatot és felizzítják a vágyat. hogy alaposan felhevüljön.info) a parfümödbe. amelyik leginkább felizgat. simogasd és kényeztesd vele kedvesed testét. hogy a szirmok lehulljanak róla. Cirógasd melleiddel a hónalját! A szőrszálak kellemesen csiklandoznak.androvita. A testére kent kevés olaj megakadályozza. Aromás csókok Nagyobb intenzitásra vágysz csókolózás közben? Egyszerűen cseppents egy kis ilang-ilang olajat a nyelvedre. 71. 69. még nedves hajadat kenje be kókuszolajjal. 18 j o y . hatásos lesz! Kérd meg. hogy frissen mosott. Nasi a testen Rágcsálj el egy cukormázas fánkot a péniszéről. és aztán csókoljátok egymást. hogy rápottyanjon. 73. 70. Ezután ő is megpróbálkozhat nálad egy mogyorós-karamellás szelettel. Mindig az orrod után Kerítsd elő azt a parfümjét. amíg szopni nem kezdi.. majd szimatold végig az illatos helyeket.. Már szippantó lélegzetedtől libabőrös lesz.

amelyek még illatoznak is. hogy felvillanyozzák. és teljesen átadhatja magát neked. Szépen feldíszítve ÉLES SZEMMEL A férfiak csak a szemükkel látnak folyton vadásznak. Szemceruzával írj utasításokat vagy kéréseket kedvenc testrészeidre. miután nedves lettél. Megszabadítva Borotváld le párodat! Szabadítsd meg ágyékszőrétől. örülni fog. Használati utasítás Húzz végig egy vékony sálat a szeméremtesteden. amikor magához ölel. kedvesednek pedig csodás látványban lesz része. nagy gyűrűt. 81. viselj egy bizonyos feltűnő ékszert. Illatkínálat 79. és rögtön reagálni fog.. a sötétkék és az ibolyaszín mozgósítja az erotikus érzékközpontot.. de valóban hatásos.. Helyezd az arcára a sálat. Tegyél egy párnát a feje alá. hogyan. hogy még akkor is érezze az illatodat.. hogy feküdjön le a padlóra. Hamarosan megtanulja az összefüggést. Te is libabőrös leszel. Tükröm.. LIFESTYLES-TIPP: Körmöd legyen vörösre festve. A mámorító színeket egészítsd ki meleg vízbe helyezett virágokkal. Miközben ő fekszik. Kérd meg a partnered.75. hideg láncoknak az az előnyük. ha felveszed. és könnyen ingerelhetők. hogy megtudja. egy pici vanília az ágyékodra. 77. Nem szabad megmozdulnia és megérintenie. és aztán mutasd meg neki egy tükörben. egy csepp levendula a köldökbe. karkötőt a felkarodon. Szerelmes hatás A piros. Az érinthetetlen Aromaolajokkal varázsold illatos kertté a testedet: egy kis citromfű a melleid közé. mit és hogyan. Leheletnyi selyem 80. A hosszú. Na nézd csak! 78. 76. Igen. Eláruljuk.vagy hasláncot.. amikor már szeretkeztek. Ragadd meg a két melled. Ezt elérheted színes izzókkal. és tartsd oda neki (misszionárius és lovagló helyzetben működik). Igy a szépségedre koncentrálhat. ismerősnek tűnhet némely kemény pornófilmből. Amikor partnered levetkőztet. és hirtelen milyen nagynak tűnik a hímtagja. Ezután már csak olajat kell keresnie. Átkozottul jól néz ki! 83. Ahányszor csak szexre vágysz. hogy néz ki alul csupaszon. lámpaernyőkkel vagy egy arra rádobott vékony kendővel. 82. te a száddal tevé- JCY 19 . tükröm. amelyet különben nem hordasz: boka. 69-es pozícióban térdelj kedvesed fölé.

tesztelj le előtte egy telefonszexvonalat. és áruld el neki. mire vágysz . 86. vagy amikor a kanalas helyzetben felhúzod a felső lábadat. és játszd le halkan. négykézlábra ereszkedve úgy lát majd. Más szemszögből 87. hogy néz ki.de mindig harmadik személyben beszélj: „rádobja az ágyra a nőt. hogy közben a kezed szabadon maradhasson. Ez a legkönnyebb módja annak. két egymás melletti szobában. és megnyílik a test. hogy begerjedjen.. Sötétben Fogj egy tükröt. Túlzások nélkül. HANGHATÁSOK Nem csupán a dirty talkíng létezik. amelyek aztán az egész testre hatás gya- SZŐRÖSTÜL-BŐRÖSTÜL Érezni. 89. Halk légzésed is elegendő ahhoz. aki megparancsolja neki. Tanulj a profiktól." 84. mondd el neki. Garantáltan gátlástalanná váltok! Szex után beszéljetek az aktusról: hogy tetszett az a bizonyos apró mozdulat. hogy az ott lévő számtalan idegvégződést ingereljed. amikor csak szeméremajkaid között csúszkál előre-hátra. Szervezz meg egy éjszakai telefonbeszélgetést . ragadd meg a hímtagját. csak a cipője. Légy domina. 8 8 . vagy pedig meséld el. Suttogj édes ígéreteket a fülébe. Kedved szerint beleavatkozhatsz az ujjaiddal is: húzd szét szeméremajkaidat. Rádiójáték Nem kell feltétlenül kedvesed fülét nyaldosnod. Bármi volt. A dolog lényege. tapintani. mit művelsz most magaddal. És használj kihangosítót.. hogyan játszadozzon veled.például amikor misszionárius pózban nagyon kihúzza a péniszét és szétterpeszti a combjaidat. érzékelni: tedd érzékenyebbé börödet mindennemű érintésre! Az értelem kikapcsol. korolnak. hogy mögötted egy tükör van a falnak támasztva. Hangos ágy Legyen mindkettőtökön fülhallgató. A vágy visszhangja Vedd fel magnóra saját sóhajaidat. Utólagos megbeszélés 85. Lepd meg azzal.ez történhet mobillal is. és lassú szeretkezés közben merüljetek el a hangos zene mámorában. akin semmi más nincs. és próbáld ki. mintha valaki mást kényeztetnél. csak a lényegre térve. vagy hogy a tekintetétől felnyögtél. hogy egy szexvonalat imitálsz. hogy beszélgessetek a szexről. hogyan egyesül testetek . vannak más „hallható" lehetőségek Is a csábításra. amelyben hátulról. 20 JOY .Több érzékiség kenykedj rajta... ami valóban örömet szerzett. és figyeld. miközben szeretkeztek.

meleg nyelv ez fordítva neki is tetszeni fog. hogy miközben rajta ülsz.. testrészét simogatod (nyak. Kéjes vízesés Hagyd. hogy érzékien kínozd egy kicsit. Gombnyomásra Ne várd meg. mialatt beolajozott kezed a heréivel játszadozik. csak éppen felingereld őt. cirógasd különféle anyagokkal. ahol a fenék kezdődik. mivel itt nagyon sűrűn helyezkednek el az idegvégződések. Csókold. és ezzel egyidejűleg cirógatod az ágyékát. hogy a többieket erősítsd: Űgy kösd be a szemét.a száddal. és állítólag összeköttetésben áll a nemi szervekkel. Ujjszopás Engedd. 9 1 . harapdáld és cirógasd időnként ezen a helyen. a magasak gyorsabb vibrálást idéznek elő. 95. nyalogasd meg ezt a helyet. Nyakaskodás Hallottál már az N-pontról? Az „N" az angol neck (nyak) szóra utal. gyengéden csináld. 97. állj le három szívdobbanásnyi időre. A köldök és a pénisz közötti finom szőrvonal rendkívül érzékeny. Ezután próbáld ki a herezacskója szőrzetén is . ágyék. hogy a kendő a fülét is letakarja.. ha oldalt fekszik. Ki korán kel. gát ezt tudd meg előtte).90. A legjobb kora reggel.. JOV 21 . Amint furulyázás vagy kézimunkázás közben veszélyesen közelinek tűnik az orgazmus. Meleg víz. Bármit teszel. Ráadásként verd béklyóba selyemsállal. A nyakánál kezdd. hogy ilyenkor második legkedveltebb 98. Közben dörmögj neki: a mély hangok a lassabb. hogy a zuhanyzó alatt orálisan kényeztessen.jólesően finom áramütésként hat számára! 93. hogy magától merevedjen kedvesed. Ne legyenek forró és jeges mutatványok. A legjobb. amikor még alszik. Te is szopjad az ujjait. Csak nagyon gyengéden érintsd meg itt kedvesed. hogy ne fájjon kedvesednek. Csupa érzés Gyengítsd le két érzékszervét. Egy kis pihenő Löketet ad minden idegnek a gerincoszlopnak az a része. Fogaddal vagy ajkaiddal gyengéden annyira húzkodd meg a szőrszálakat. 96. és nyelveddel lehelj életet belé.. Idegcsiklandozó élvezet 92. Inkább kísérletezz infralámpával. Gyengéden vedd a szerszámát a szádba. Ez a szuper erogén pont az áll és az ádámcsutka között található. ujjaidat szopogassa és nyalogassa. 94. Brumm-brumm Masszírozd meg a hátát . majd imbolyogj a gerince mentén eltávolodva. az csak megrémisztené. Édesítsd meg számára a szünetet azzal.

hogy makkját dörzsölgesse a csiklódhoz . miközben ő hátulról párnával támasztja meg magát. Bőrözés Kérd meg a párod. A síkosítót ne feledjétek! Dörzsölj be egy vékony bőrkesztyűt nemi vágyat serkentő olajjal. Fejtetőre állva A szex nem egyirányú utca. a könyökhajlatát. addig kell kézzel folytatnia.amikor még nem elég kemény! Vagy a lábad közé térdel. 101. Amint merevvé válik. Csak fordítsd meg a sorrendet: kezdjétek a szeretke- 22 JOY .Több érzékiség 99. vagy te ülsz rá háttal neki. a combja hátsó részét és főként az ujjai közét. Ismételgessétek ezt a játékot. és azzal simogasd végig rejtett erogén zónáit: az alkarját. Váltóáram 100. amíg el nem ernyed ismét a szerszáma.

Kimaradtak? 107. akkor ő tegye veled ugyanezt. miközben partnered neked háttal ül a lábaid között. és közben dobolj rajta az ujjaiddal. végül az orális élvezeteknek hódoljatok. és hagyd. A középső tájék intenzív finommunkája érdekében válts át mosdókesztyűre. azután mossátok le. ahogyan a török fürdőkben is szokták. Fel-le Mindazok a testrészek.zéssel. és gondoskodik a kirobbanó orgazmusról. itasd át alaposan. Ha te vagy felül. Először hagyjátok megszáradni. amelyek kimaradtak a csókokból és simogatásokból. amíg nem bírjátok tovább. öt percen belül megtízszerezik érzékenységüket. 109. mártsd bele. hanem felfedező játékra is lehetőséget nyújt. és szép lassan haladj a combjai belső részén felfelé! Maradjatok felöltözve. de ODA ne érj el egyelőre! Aztán a térdhajlatánál kezdd újra. Ezt érdemes kihasználni. A durva szemcséstől kezdve a finomig különféle típusokat használj. OOY 23 . és kedvesed prosztatáját stimulálja. a csúcs előtt röviddel hagyjátok abba. Dobpergés Avasd be partneredet a Xingu (indián masszázs) rejtelmeibe. miközben ő még benned van! Simogasd a combja belső oldalát.Orientális mosakodás Kedveseden ülve fordulj el 180 fokot. 108. Fogj egy párnahuzatot. Több dörzsölést! 105. hogy ujjai a hátadat cirógassák. térjetek át a kézi munkára. és csavard ki a teste fölött. Kezdd a köldökén. Akkor viszont le a ruhákkal! 104. A „bőrradír" nemcsak puhává teszi a bőrt. A nyomás és a melegség közvetlenül egy szinttel lejjebb fejti ki a hatását. Iszapos csata Tobzódj egyet kedveseddel és iszappal a kádban. 106. mintha szeretkeznétek. Habjáték Egy nagy tál vízbe keverj bőven habfürdőt. 103. csókokkal halmozd el lefelé haladva mindenütt. pózban gyengéden fogd meg a fenekét. Elfordulva A fürdőkádban ülve kis tálkákból folyamatosan locsolj a testetekre meleg vizet. Misszionárius Furulyázás vagy kézimunkázás közben tenyereddel körözz erőteljesen a köldöke körül. a mellednek támaszkodva. Ibolyaillatú szappant használjatok. Dörzsöld be a habhegyekkel. hihetetlenül ellazít. de tegyetek úgy. 102. ahogy apránként megszabadítjátok magatokat az iszaptól. Dörgölőzzetek egymáshoz. Elősegíti a medence vérkeringését. különösen kedvesed legféltettebb darabján.

hogy egy T-betűt képezzetek. hogy az anyagon át nyalogassa. Keverj valamit. Erotikus anyag 117. Most keményebbre veheted a figurát. hogy a vízcsapból kifolyó víz éppen a csiklódra zúduljon. mialatt önkielégítést végzel. ha a vízsugár mellett a Vielle stimulátorral izgatod magad. Olajozd be a melledet. hogy ujjaival eljátszadozzon rajtad. VIELLE-TIPP: A Vielle stimulátor használatával önkielégitésed hosszabb ideig fog tartani és sokkal intenzívebb lesz az érzés. Hol gyengéden. Ebben a helyzetben pompásan kényeztetheti a csiklódat a nyelvével. Hidd el. vagy a szájában meleg vízzel csókolgassa. amíg a fejedet masszírozza. amikor éppen rajta ülsz. és emeld fel egyik lábadat. és még arra is marad elég helye. baby! 116. és körmeiddel kövesd ezeket a helyeket.Több érzékiség 110. Forróság Többcélú dolog erotikus módon: Igyál egy korty jéghideg pezsgőt. mialatt a lábujjaidat csókolgatja. 113. de ügyelj arra. Vízi gyönyörök Ülj be az üres kádba úgy. SZÓLÓBAN ÉLVEZNI Éppen nincs partnered? Akkor kényeztesd magad! 111. hogy ne lépd át fájdalomküszöbe határait! 115. alkalommal. te az egyik szabad ujjadra húzz fel egy Vielle stimulátort és izgasd a csiklódat. Tíz perc után csökkennie kell érzékenységének. VIELLE-TIPP: Miközben ő simogatja meiied és hasad. nagyon izgalmas egy férfi szárongban! 114. VIELLE-TIPP: Mélyebbé teheted a gyönyört. simogassa a mellbimbódat. És érintsétek meg egymást minden adandó 24 JOY Hajszárítóval szárítsd meg magad tusolás után. amelyik éppen intenzíven izgatja klitoriszodat. Megmelegítheted a . mialatt ő a nyelvével kényeztet.persze semmi ne legyen alatta. Széllöket Hétvégén mászkáljatok otthon szárongban . hol keményen Csókolgasd végig a testét. közben főként arra a kezedre irányítsd a gépet. 112. mielőtt megtelne a kád. Érzéki fantáziádnak semmi sem szabhat határt! Helyezz ágymelegítő palackot a hasadra és a popsid alá. Érzések a topon Tarts magadon egy szupervékony topot. és kérd meg barátodat. Facsarj ki meleg vizet egy kendőből. Jólesően fogsz remegni. Partnered derékszögben bukjon le hozzád. Derékszög Feküdj az oldaladra.

mert nem az érzékeny csikló felületét.a combodon és hasadon át a lábadig és fejtetődig. és nedves ujjadat csúsztasd be a lábujjaid közé. Minél többször gyakorlod ezt. vagy a vénuszdombra fújathatod a meleg levegőt. tenyeredet. A Vielle stimulátor nagy hasznodra lesz. hogy ne indítsd be kezedet. VIELLE-TIPP: Eközben valószínűleg megjön a kedved az őnkielégítéshez. 120. Tűzvész Maszturbálás közben képzeld el. vegyél elő egy Vielle intim stimulátort és a felületén iévő dudorok segítségével fedezd fel a csiklód környékét. Majd meglátjuk.. annál intenzívebben hat ki orgazmusod minden porcikádra. hogy csak az anyag cirógassa a bőrödet. VIELLE-TIPP: A Vielle segítségével megismerheted tested rezdüléseit. A legizgalmasabb pont a popsi és a comb közötti rész. 121. használatával orgazmusobb teljesebb lesz és hosszabb ideig fog tartani. 119. csak ne bele! Az is nagyon kellemes. mint ahogy közben magaddal játszadozol. hogy az érzések a csiklótól tűzként terjednek át tested minden zugába . Szendvics Mire való a két kezed? Egyikkel fogd meg a popsid egyik felét. élvezni fogod! JCV 25 .. hanem a környékén lévő idegvégződésket „masszírozza" orgazmusod intenzívebbé tételéhez. VIELLE-TIPP: Ha kellően ellazultál. meddig bírod. ha a forró fuvallat a feneked környékén vándorol. melledre és combodra. Hidd el.118. Ellazult láb Masszírozd meg a lábfejedet. és ugyanolyan ritmusban csipkedd. írj kis köröket az ujjpárnádra és a sarkadra. Úgy mocorogj a kendő alatt. Selymes bűn Tegyél széles selyemkendőket a hasadra.

3. és dőlj hátra. a korlátnak vagy a melletted lévő lépcsőfoknak. ő a falnak támaszkodik. kezdjetek el birkózni először egymás ellen. 123. majd egymásért az eredményes csúcspont érdekében. A lábfejedet más lépcsőfokokra helyezd. 125. és kezeddel támaszkodj a falnak. 124. Lendítsd át a lábadat a karfán. majd te is foglalj helyet rajta. Előre és hátra Ültesd le párodat egy jól beolajozott forgószékbe. a lábfejedet a falnak támasztod. Tréning Szerinted túl sokat edz a kedvesed? Akkor csábítsd bicepsz-programmal a hálószobába: szeretkezés függőállásban. hátat fordítva az arcának. 122. hogy megtarthasd az egyensúlyodat. Teljesen bepörögve 126. akikben túlteng az energia Egymással szemben álltok. A centrifugális erő. Olajozzátok be magatokat alaposan a kertben vagy a lakásban egy műanyag terítő vagy gumipléd fölött. hogy szétvesse a lakást: izgalmas szex mindazoknak. comboddal körbefonod a csípőjét. A boldogsághoz vezető lépcsőfokok Párod összezárt lábbal üljön a lépcsőn. te meg őrajta. Ettől már automatikusan forogni kezdtek. izmos birkózókra. szerte a városban és otthon az ágyban úgy. Játékos lábak KEMÉNY POZÍCIÓK Mindennek lehet nevezni. ezért mindkettőtöket megszédít. A nő kinyújtja egyik lábát. Nagyapa hintaszéke is hasznosítható: partnered ül benne. és 26 JOY . fejezet Több akció Bent vagy kint. kihat a fülre. ám mindkét félnek nagyobb intenzitást nyújt. Indiában rügyfakadásnak nevezik ezt a pozíciót: a nő hanyatt fekszik. csak meditatívnak nem: pozíciók aktívaknak. miközben ő két kezével tart téged. hanem fiatal. 127. 128. Szíjak LIFESTYLES-TIPP: Mezítelenül szeretkezzetek. a másikat a kedvese vállára helyezi . csak szoros öv legyen a derekatokon. Fogjátok meg a másik szíját. A nyaka köré fonod a karod. Kell hozzá energia. Olimpia A görög-római kifejezés hallatán kivételesen ne rögtön egy pozícióra gondolj. hol a jobb lábát emeli fel. Ez a szög éppen a G-pontodnak kedvez. te pedig rajta. a férfi rajta.de nem sok időre! A közösülés közben felváltva hol a bal. és ide-oda tologat. ha csekély is.

Misszionárius pózban így irányíthatjátok a tempót. 130. A lökéseit a combjára tett kezeddel irányítsd. de nagyszerű: fegyverkezzetek fel mindketten pumpás vízi pisztolyokkal. Most összekötve hemperegjetek a szőnyegen. ahogy előtted áll vagy térdel. 132. Szerepcsere Sikamlós szerepjátékokhoz szeretnél új ötleteket? A www.de cím alatt inspiráló jelmezeket és illatos alsónemüket találsz. Semmi gond. 1 3 1 .dessousworld. ő pedig hatoljon beléd. ebben a játékban nincs vesztes! FANTÁZIADÚSAN Engedd szabadjára a fejedben lévő bűnös gondolatokat és tested szenvedélyét pezsgő szextettekkel. Nedvesítés Egyszerű. hogy a fejed lelógjon róla. Egyik lábadat fond köré. és kergessétek egymást a kertben vagy JOY 28 . Fejjel lefelé Úgy feküdj hanyatt az ágyra vagy az asztalra. 129. és nézzétek meg. ki kerül többször felülre. amelyeket online meg is rendelhetsz. Wrestling bemelegítés Oldalfekvésben vagytok a padlón egymással szemben.ezzel húzkodjátok egymást ide-oda. Furulyázz kedvesed hangszerével.

Amelyik ruhadarabot találat éri. LIFESTYLES-TIPP: Keress egy csöndes helyet. amelyről a kedvesed mit sem sejt: az irodát a hétvégén. Katalógus Küldj neki postán egy jegyzéket csábító ruháidról és kiegészítőidről ékszerek. az eddiginél intenzívebbnek érzi majd az aktust. előkészített ruhaneműkkel. A megszokottól eltérő környezet okozta idegessége kalanddá fokozódik majd. amíg ti a hálószobában ügyeskedtek. Önkioldóval készíts magadról diafilmet . . Forró hangkulissza 134.. Showtime Kotord elő régi diavetítődet. Például „hőség": szemérmetlen fekete alsónemű. ékszerekkel. Az autóban száműzd őt az anyósülésre. És mivel semmit nem láthat. a ruletten csak a pirosra teszel. Mondd meg a párodnak. mintha címlaplánynak készülnél.. vagy szerezz be egyet valahonnan. amit legközelebb rajtad szeretne látni. csak érezhet. rúzsok. neccharisnyák. . rögtön le kell venni. 135. kellékekkel fogadd kedvesedet. Felvétel indul! Állíts össze egy különböző témákból álló randevújátékot a legközelebbi találkozásotokra. mert kiruccantok.esetleg szexis filmdívaként? A következő találkozás alkalmával vetítsd a képeket a hálószoba falára. hiszen a forró jelenetekről magatok gondoskodtok! Hadd menjen hangosan a kemény pornó a nappaliban. hogy kapjon magára valamit. és alkalmanként húzzatok egyet. vagy fordítsátok el a képernyőt. Piros színt viselsz magadon. és rózsaszirmokon szeretkeztek. hogy válassza ki azt a darabot. és csak a projektor legyen az egyetlen fényforrás. ha a tévé ugyanabban a helyiségben van. 133. felmelegített masszázsolaj. a barátnőd lugasát vagy egy szállodai szobát. 28 -JOY . úgy vezesd be a kiszemelt helyre. paradicsomot eszel tonhalas carpaccióval. színnel kapcsolatos mottó. Vagy egy Következő randevútokon polaroid vagy digitális kamerával. és a szerelmi játszadozásnál használj ki minden lehetőséget. És akkor tényleg csak azt viseld! A pornófilmet csak hanghordozóként használd saját szerelmi játékotokhoz. és irány a szerelmi fészek! Ne vedd le szeméről a kendőt. Emberrablás 136. 1 3 7 . amit az ismeretlen terep kínál. A témajavaslatokat tedd borítékba.azzal a kéréssel.. Szerelmi mottó 138. kösd be a szemét. Fotográfusként bármit megkövetelhet tőled.Több akció a lakásban. izzadásgátló receptek.

Nála még egy 3. a nyertes pedig meghatározza a helyet és a körülményeket. Kutya és kobra JÁTÉKSZEREK Erotikus játékok célszerszámokkal. hogy.139.felé fordulva . te benne fekszel. hanem állva.rajta. gurul és elősegíti a ritmikus gimnasztikát . kis üveges szeszes italokat. ülve vagy fekve próbáljatok csupán az ide-oda csúszkálásokkal kisebb-nagyobb csúcsokra jutni. Kedvesed lelógó lábbal ül benne. Először nehézkes.90 euró. teljesen más dologra szolgáló holmikkal.. Minden friss 1 4 1 . Mindegy. Szívleld meg a test fölötti uralkodás indiai hagyományát. hogy rögtön pirosra vált-e lámpa. egy motelszobát kell fizetnie ebédidőben vagy a másik szeme láttára kell önkielégítést végeznie. hogy az előttetek haladó autó lekanyarodik-e balra. mire fogadtok. 140. És kezdjetek hintázni. te pedig . vagy egyedül nyújtózol végig a labdán. pezsgőtablettát. és kenjétek be egymást tusfürdővel.. és őt a szádban vagy a lábaid között fogadod. sőt forróságot fogtok érezni! . végül pedig jóóóóó! 144. Hétvégi bőrönd 142. és csomagoljátok be magatokat frissen tartó fóliával. Aki a küzdelem hevében a csatamező határait túllépi. Hálós függőágy esetén a szemek között szeretkezhettek. erotikus történeteket kell hangosan felolvasnia.még akkor is. ha ketten ültök rajta. hogy az elkövetkezendő 48 órában mindent kipróbáltok. Csúszkáljunk! Csomagolj teli egy dobozt vagy egy utazótáskát különféle játékszerekkel — pl.. Lehet azért egy kicsit szabálytalankodni! 145. annak teljesítenie kell partnere szexuális kívánságát. te a kedvesed ölében. hogy mire vagytok képesek ebben a „szorult" helyzetben. melegetek lesz. Fogadjunk.sabasin. amikor ki akartok szabadulni a műanyag takaróból.com).7 cm átmérőjű „lyukas szappant" is alkalmazhatsz (6. www. Legkésőbb akkor. amit a kincsesláda rejt. Hinta-palinta Szerelj függőágyat a hálószobába vagy a balkonra. Lepd meg őt a bejelentéseddel. Most próbáljatok meg az ágyhoz tipegni. Ám ne szeretkezzetek. a lényeg. sportcikkekkel és egyéb. aztán vicces. hogy a vesztesnek pl. és kísérletezzétek ki. Álljatok meztelenül egymással szemben.JCY 29 . vagy a jobb kézimunkázás érdekében olajat és kesztyűt. és szeretkezzetek jógamatracodon. Egyensúlypróba Fogadjatok mindenre: melyik csapat nyer szombaton.. A tornalabda ruganyos. ő előtte áll. 143. Közel félig töltsd meg a kádat vízzel. az orális szexhez cukorkákat.

a maradékkal kenjétek be a testeteket. és kedvetek szerint folytassátok. Sötétítsd be a hálószobát. Játékszer mindkettőnek Egy kis trambulin nagyszerű lehetőségeket rejt a szexre vágyóknak! Például. például kedvesed ágyékán. és visítozzatok odabent kedvetekre. Mondj le az összebújós utójátékról. Versenyezzetek. Keményre keményet Kölcsönözzetek ki egy pornófilmet. 1 4 7 . lábaidat a háta mögött összekulcsolod. 152. vigyetek magatokkal néhány játékot. hogy mikor állítsa le. és kapcsold be a lámpát. Nincs megállás 150. és néhányat kedvenc olajaitokból.Több akció 1 4 6 . és fel-le mozgatod magad. Egy részüket öntsétek a medencébe. 30 OCY . a várakozás pillanatai megőrjítik a férfiakat! 153. a moziban tegyétek. és gördülj kedvesed felé a medencéddel. Ezután nézzétek meg a jelenetet. 154. Aztán jöhet a következő menet? 1 5 5 . a másik a gyümölcsöt rágcsálja. Azonnal. ehelyett olajálló kondomot használjatok polietilénből vagy poliuretánból. Esetleg átöltöztél? Új parfümöt fújsz magadra? Vagy frissen borotváltad a fazont? Mindegy. ha még csurom vizesek vagytok az izzadtságtól. Gördeszkán nemcsak könnyebben jutsz egyik pontról a másikra. Várakoztatás 1 4 8 . Kérd meg. Üveges tánc 1 4 9 . Olajos kád Szerezzetek be egy felfújható gyerekmedencét. Csinálj valamit. Egyikőtök előretekeri. hanem a nagy orgazmushoz is. ki tud nagyobbat nyalni. ha a rajta elhelyezkedett partnered ölébe ülsz. Még az evés is más lesz. Te is mész utána. A fogantyúja nagyon szépen vibrál. anélkül hogy szünetet tartanál. a másik szól. egy padon a parkban. de csak három perccel később. hogy menjen be a hálószobába. Nyaldosási rekord Nyalogasd meg kedvesedet a heréitől egy huzamban a köldökéig. Cherry Cherry Lady Etessétek egymást cseresznyével. és kikapcsolt képernyő mellett játsszátok le. Táncolj a vibráló fényben valami szexis zenére. A térdet és a fejet pulcsival vagy kabáttal párnázhatjátok ki. A latex óvszerekről mondjatok le. Vegyél magadnak stroboszkópos lámpát. Egyikőtök ajka közt legyen a szára. miközben ő magát megtámasztva feletted térdel. Latte Macchiato Vasárnap reggel vidd ágyba a reggelivel együtt az elemes kávéhabosítót is. Feküdj popsiddal a deszkára. A lényeg. hanem a strandon. hogy ne otthon. 1 5 1 .

Feltöltődve Dörzsölgesd tornacipődet a padlószőnyegen. A felvonóban csúsztasd be partnered kezét a patentOOV 31 . Ártatlanság 163. és vakarja meg. 158. Dupla sztriptíz Tegyél fel egy szexis számot („Ladies Night". Tehát ne keseredj el miatta. a kezedet mozgasd fel-le. mintha egy ruhát csavarnál ki. amikor a hímvessző és a makk közötti részen csusszansz át. Villámlani fog! LIFESTYLES-TIPP: Egyikőtök sem visel mást. és forgasd el őket ellenkező irányba. és váltogassátok a helyeteket az improvizált táborhely és a csupaszon maradt matrac között. 1 6 1 . hanem élvezd a gumi felhúzása alatti időt is. „Sexbomb". hogy most ő következik.. 164. csak egy szűk farmert a csupasz bőrön. Vedd fel a farmerod Ismered a „szabad-e" játékot? „Szabad levennem a nadrágodat?" „Szabad a mellemet az ajkaidhoz dörgölnöm?" Ez a naiv szöveg a leghatásosabb módszer a nagyobb tettrekészségre és az előzetes örömökre! 1 5 9 . Közjáték Autós moziban. hogy éppen behatolhasson a kedvesed. és hagyd nyitva a dekoltázsodig. Simogassátok egymást a nadrágon át.. Beduintábor Dobáljátok le az ágy elé az összes takarót és párnát. Nem kell sokáig gondolkodnia.. akkor csak addig toljátok le a nadrágot. és igyekezzetek minél jobban felizgatni a másikat a kezetekkel. így elektrosztatikusán feltöltődsz. és közben beszéljétek meg. Aztán erre. és kezdj el vetkőzni. 157. Végezz önkielégítést. Tedd a két kezed egymás alá merev hímtagja köré. Közben állj le. esetleg mindjárt megérkeztek a partira? Akkor kedveskedj partnerednek a nyugati világ leggyorsabb kézi munkájával.156. Viszketés 1 6 2 . autómosóban vagytok. LIFESTYLES-TIPP: Az óvszer véd. Ha a végén ez mégsem elég.. Segítő kezét aztán tereld a farkcsontod felé. aztán arra. amíg az ajkaihoz nem közelítesz egy csókra. és különösen a felső kezeddel légy gyors. hogy rájöjjön. Expressz lift Vegyél fel patentgombos ruhát. hogyan estek mindjárt egymásnak. Sietősen 160. Mondd kedvesednek. és jelezd. Ne érj hozzá senkihez és semmihez. hol is viszket valójában. és egyikőtök sem érzi komikusnak a helyzetet. Hot Stuff"). Használj síkosítót. és néha használni kell. hogy viszket a lapockád. Igy kölcsönösen tudjátok felingerelni egymást (érintés nélkül). aztán amarra.

32 JOY . bevásárlóközpontokba. Igy a szájával irányíthatja a tiédet. Egy apró veszekedés látszata felkorbácsolja adrenalinszintjét. Kedvesed archaikusnak érzi majd a helyzetet. hogy szopogathassa. 167. Napközben keressetek inkább egy hátsó sorban lévő helyet. természetesen merészebbek is lehettek. LIFESTYLES-TIPP: Menjetek sátorozni. FOLYÓ Fedezz fel új helyeket. amit tenni kell . Tengerparton A strandkosárban sem kell lemonda nod az akciózásról. 1 7 1 . Szállj. és a polcok LIFESTYLES-TIPP: Lebegés. Tegyétek meg előtte. között részletesen elemezzétek ki a kiállított áru erotikus lehetőségeit. cibáld magadhoz. strandon vagy a kanapén: válj amazonná. strandon. Adrenalin Ágyban. szállj. hogy félmeztelen legyél.. ki reagál gyorsabban: a liftajtó vagy ő. 169. Csókold meg őt. Amennyiben nincs medvebőröd. Mégpedig úgy. ahogyan szeretné.. amikor minden egyes lökéssel mélyebbre hatol. ha ő ugyanezt teszi méregdrága harisnyáddal. majd egy gyors mozdulattal fordulj el oldalra. Botkormány Dugd be partnered szájába egyik ujjadat. A drága wellness-központokban nagy öltözőkabinok vannak. és mellette szeretkezhettek. Lökd el magadtól. körözés. Csak koedukált öltözőt válasszatok! 170 Szabad ég alatt 166. fordulj el tőle. hogy te szopjad az ő féltett kincsét. amikor kevesebb a sétáló. Erotikus vásárlás Menjetek együtt áruházakba. hogy még pezsgőbb és magával ragadóbb legyen szexuális játszadozásotok. 172. közértekbe. csak húzzátok félre a fürdőruháitokat. Kiderül. Pillanatokon belül abszolút merev lesz. így még neki is örömöt szerez a bevásárlás.Több akció részbe.és rögtön utána is. és túlnő önmagán. Éjszaka vagy esőben. 168. Divatos rongyok Tépd le kedvesedről az ingét. Wellness-szex 1 6 5 . megteszi egy leopárdmintás takaró is. Te se panaszkodj. Akkor este tüzet rakhattok. vagy barkácsoljatok egyet magatoknak. egyensúlyozás: egy hintán egészen új technikákhoz kell folyamodni a szinte súlytalan helyzetekben. és ne vetkőzzetek le teljesen. A hivatali felvonóban munkaidő után vagy nagy focimeccsek idején még a ruháról is lemondhatsz. VÁROS. hiszen a drága holmik leszaggatása különösen ingerlő dolog. VIDÉK. Hintázzatok parkban.

egy lemezt. Kedvesed mögötted áll. karotokat támasszátok neki az ablakkeretnek. A férfiak szeretnek valakinek a segítségére sietni. Segítség! 175. Ragadj meg minél több lehetőséget.. Kedvesed mögötted áll. főleg magas sarkú cipőben. telefonfülke). 177. Becker után szabadon 178. hogy lophat egy csókot. hogy heccelhesd. Hideg zuhany 176. és kérd meg. 174. igen! 179.. ha elutaztak. Tudni fogod. Álljatok az ablakhoz. Vonatozás Golfpályákon és parkokban gyakran bukkan az ember rejtett öntözőberendezésekre. vagy felemeli a pólódat. hogy a szoknyád alatt nem viselsz bugyit.173. hogy lássátok az elhaladó autókat. Keressetek ilyeneket. és meg kell locsolni a virágokat. Vidd el párodat cipőt vásárolni. és remélhetőleg kihasználja. Autópályán Keressetek magatoknak egy kevésbé forgalmas autópályahidat. amelyet éppen csókolgat. ügy álljatok a korláthoz. sőt. és kezdi kigombolni a blúzodat. hogy kapcsolja be a bokádon a pántot. Tehát hagyd.. várjátok meg a következő kisvárost. vagy éppen eltévedtél valahol. Örülni fogtok a kamionok dudakoncertjének. Parkolás a tilosban Keressetek magatoknak különösen kicsiny helyiségeket (raktárhelyiség. Ha naplemente után kettesben maradtok a vonatfülkében. Cipővásárlás A férfiak szeretik nézni a lábakat. és kérj tőle telefonon segítséget. Vagy otthon a kertben spricceld le vizzel.. hogy az elsuhanó világnak megmutassa a melledet. hogy eljátssza a felmentősereg szerepét. ha utolér a következő bokorba sprintelésnél. 1 8 1 . JOY 33 . Libbentsd fel a szoknyádat. Ha a szülők tudnák! Belépni tilos? Ugyan már! Nyugodtan szeretkezhettek bármelyikőtök szüleinek a hálószobájában. és biztos lehetsz benne. Ragadozó szellem Ébreszd fel benne a vadászösztönt! Tájfutás közben javasold neki. a tárgyra térni? Igen. A helyszűke előre nem várt akciókra ösztönöz! Mernél vadidegen emberek kocsifelhajtóján az autóban csókolózni. mert otthon hagytad a pénzed. kamra. aprócska vendégmosdó. igen. ami alatt természetesen semminek nem szabad lennie. hogy vissza akarja adni. hemperegjetek nagyokat ócska ruhákban. miközben te ülsz. hogyan háláld meg neki! 180.. Értékelni fogod az adrenalinzuhany következményeit. és áztassátok el magatokat egy langyos nyári éjszakán.

még magányos nőknek. Egymással törődő pároknak. nőgyógyász www.alkoholista férjet.huinfo@sunimex.hu infotel. AZ INTIMITÁS FORRADALMA Pályám kezdetén általanos nőgyógyászként kimondva.sunimex. esetleg párvesztést követően a kedvessel megélt intimitás ujraélését annyira igénylő hölgyeknek ajanlom figyelmébe ezt az eszközt. Legyen testünk átmeneti kiterjesztése. ahogy szülészeti betegeim száma növekedett. mely segit a boldogság ezer más útjának felielesében! Remenyeim szerint a felvállalt. A Vielle egy hölgy agyában fogant. Általános orvosként. fiatal titánként itt van. Újvári Attila szülész.visszárantani a szakadék széléről. A hölgyeknek. Később. s most. hogy önmagunk megismerése az intimitás terén is a legfontosabb lépés. a pároknak.: 0 6 2 6 5 0 0 188 . leendő teljesebb párkapcsolatra készülő. s nekünk orvosoknak. hogy segíthessünk. a nő igényei szerint tudományos intézmények méhében fejlődött.HIRDETÉS VIELLE. melyben elismerjük.hogy a nő saját lelkének gyógyulása képes az egész családot . kicsit pszichológusként azt is láthattam. vagy kimondatlanul számtalanszor szembesültem a női kielégületlenség problémájával. drogos gyermeket . Dr. hogy segítsen nekünk. aggódva láttam a terhesség és gyermekágy időszaka alatt megváltozott testi-lelki igények kielégületlensége miatt széthulló. hogy jeles eredménnyel kijárta a klinikai kipróbálás iskoláját. felkészült intimitás korszaka közeleg. egy a boldog élethez és élmenyekhez való |ogot tiszteletben tartó orszagban megszületett eszköz. vagy legalábbis igen próbára tett párkapcsolatokat.

A GYAKORLÁS JÓTTESZ! ISMERD MEG ÖNMAGAD A legjobb módja annak. hogy elvezzük a szexet. keresd a drogériákban és a gyógyszertárakban. nevetséges ötletnek tűnhet. i Ha már hosszabb ideje együtt vagy a partnereddel. nemcsak jobban odafigyelnek rád. Szerencsére. amelyek miatt a nök nem élvezik a szexet. hogy ez természetes és elkerülhetetlen. az önvizsgálat. Egy lazító fürdő gyertyafény mellett nagyszerű a jó hangulat megteremtéséhez.huwww. annyi és olyan különböző. hogy hogyan és hol kell stimulálni Téged. hogy szexuális problémájuk van. illetve a természetes nedvesítő olaj. ha figyelmet fordítasz a megjelenesedre. A Vielle termékcsalád tagja a klitoralis stimulátor. hogy mit szeretünk. melyet hármas csomagolásban (3 stimulátor 1 dobozban) talalhatsz meg. A kutatások azt mutatják.TANULD MEG ELVEZNI A SZEXET! A libidó hiánya. ^ Bővebb információ: www. Sok különböző tényező van. mint maguk az emberek. megváltozik a helyzet.sunimex. es tanácsokat ad a szexuális életed Vielle általi kiteljesedéséhez a dobozban található intimfUzet. Azonban. ebben segít a Vielle klinikailag bevizsgált terméke. A jó személyi higiénia és a vonzó fehérnemű partneredet hangulatba hozza.info info-line: 06 26 500 188 . ' f ~T ^ Az okok. hogy a 40%-náJ többen jelezték. csökkenő szexuális élet és az orgazmus elérésének nehezsége sok nőt érint. A Vielle termékeket. Talán a legfontosabb az a széles körben e l t e r j e d t ^ ^ t f ^ ^ ^ f l tévhit. hanem magabiztosabbnakés érzékibbnek érzed magad. túljuthatunk ezeken az akadályokon ugy. vagy az életkor vagy a kapcsolat hosszúsaga 1 miatt. hogy idót fordíts a szexre való felkészülésre. hogy „újra-képezzuk" magunkat és megtanuljuk ellazítani a testünket. Azonban ha megismerjük a testünket és azt.vielle. ami visszatart minket attól. vagy elfoglalt életet élsz. Néha ez a fiatalkorunkban belenk ivódott negatív tapasztalatok miatt van.

mint a több orgazmus! És egyedül jobban kézbe veheted a dolgokat. a golyó odabent ugyanígy fog vibrálni. Finom érzék VIELLE-TIPP: A Vielle stimulátor felületén lévő dudoroknak köszönhetően orgazmusod emlékezetes lesz. Kopp-kopp! 1 8 7 . hogy széthúzod szeméremajkaidat. Golyók SZÓLÓALBUM Semmi nem szerez több orgazmust. 184. 36 j o y .. Vagy használtad már más célra a szúnyogcsípést hűsítő kenőcsöt? A mellbimbódon éppen az ellenkező hatást váltja ki. Tartsd magadban a golyót. És tapasztald meg azt is. Ütögesd gyengéden a csiklódat. Lovaglólecke Műfütyidet vagy vibrátorodat úgy dugd be az ágy hasadékába vagy két szoros párna közé. hogy csak a teteje kukucskáljon ki. akkor szeretkezés közben is jobban megy a dolog. VIELLE-TIPP: Rásegíthetsz a Vielle stimulátorral! Készülj fel egy hosszabb. ha rendszeresen gyakorolsz magadban Ha a golflabda méretű hüvelygolyókat túl nagynak találod. Erotikus lelet Nézd végig a fürdőszobádat. Másik kezed mutatóujjával kopogtass a csiklód fején. Lassan. fejezet Több orgazmus Ebből soha nem lehet elég! Az érzések legszebbikét ne bízd csupán a férfiakra. hogy a megszokott négy falon kívül próbálod kielégíteni magad. 183. de hatalmas hatással érkezik. Ráadásul együtt is nagyobb lesz az élvezet. és ezzel a mozdulattal elélvezni. miközben térdelve hátrahajolsz. 186. és megfeszíted a hüvelyizmodat. Most próbáld meg a csiklódat két mutatóujjad között masszírozni.4. erőteljesebb orgazmusra! 185. hogy még a csúcspontokat is tovább lehet fokozni 182. próbálkozz Ben-Wa-labdácskákkal. mint kettesben. Mit szólnál az arcpirosító ecsethez? Nagyon jó érzés a csiklón. Ülj le lazán. Dörgölőzz neki lovaglóülésben. milyen erotikus segédeszközökre bukkansz. Autómosó Eddzed orgazmusra való képességeidet azzal. és néha még egy golyócska van belül. egyenesen. Mikor is mész legközelebb autómosóba? Egyik kezeddel tedd szabaddá kis kincsedet azzal. Golyónyi méretűek. Ha sikerül más környezetben elélvezned..

.

vagy Bartholin-mirigyek erősebben reagálnak. túl hevesen dörzsölgeti magát. ahelyett. tedd félre a két kezed. Mondogasd magadban: „Mindjárt elélvezek. Egyre gyakrabban 190. és folytasd. Ezáltal a nemi szervek vérellátása javul és érzékenyebbé válnak.de). Hüvelyizom-gyakorlat Naponta 30-szor szorítsd össze és húzd A többszörös orgazmus legendája csak a nők egy százalékára vonatkozik. annál hamarabb sikerül az utolsó lépés. Légzéstechnika Juttasd magad a csúcs közelébe. Mindig és mindenütt Használd ki a bensődet eltöltő jóslat pozitív hatását. 38 JOV . és tarts erősen vibráló játékszert a klitoriszod magasságába. hogy bizseregsz. tegyél rá meleg vízzel átitatott mosdókendőt. A második vagy harmadik orgazmushoz többnyire új stimulálásra van szükség. akkor tedd meg azonnal! Hallgass a vágyaidra.ennyi időre van szüksége a szervezetnek a kondihoz .például ha edzés vagy egy hektikus bevásárlás után úgy felment benned az adrenalin. Nincs ilyened? Az elektromos epiláló hátsó része is megfelel. Kéjes borogatás Meleg. nedves és izgató! Kend be nemi szervedet melegítő síkosítóval. Ott is hagyhatod. Minél többször gyakorlod. hanem a környékén lévő idegvégződéseket ingerelheted. Mintegy 21 nap elteltével . Abban rejlik a titok. 192. Mivel a csikló az első alkalom után igen érzékennyé válik. hogy az orgazmus nem fontos. Elolvadás A karcsú „AFE"-vibrátor görbe végével a G-pont környékét stimulálja. 189. A csúcsra jutás után ugyanígy folytasd. Aki túl korán. annak kevesebb esélye van a másodikra! Csak gyakorolni kell! VIELLE-TIPP: A Vielle intim stimulátor felületén lévő dudorok segítségével nem érzékeny csiklódat. 191. 193. emeld fel kissé a lábaidat. és tarts egy kis szünetet. még a kezed sem kell hozzá. így rendkívüli nedvességről gondoskodik.dildo-store. elegendő a légzés. miközben másik kezeddel manuális műveletre kapcsolsz (www." Soha ne jelents ki olyasmit. Tedd magad érzékennyé a gyönyör pillanataira . Amikor elmész. és lélegezz megint hangosan és löketszerűen. a szex közben a nedvességről gondoskodó Skene. felfelé hüvelyizmaidat. Fújd ki hangosan és löketszerűen a hasadból a levegőt. amely 2-20 perc között mozog. Orgazmusod garantáltan intenzivebb lesz. hogy erőnek erejével küzdőd fel magad a csúcsra.érezni fogod a különbséget.Több orgazmus 188. csak ártana a sietség. hogy már az első csúcspontnál türelmesnek kell lenni: kíméletesen kell fokozni a nyomást.

amelyet kritikus „szakértők" szedtek össze a netről. tőleg olyan diszkréten. az ergonomikusan kialakí- JCY 39 .194. Sikamlósan 195. Az utolsó sikoly 196. Igy most szabad a kezed. amelyeket két fő gyönyörzónádra fejlesztettek ki. hogy olajos mellbimbó-akcióba kezdj. ahogy szorosan felhúzod a lábfejedet. miközben vízálló segédeszközzel végzed a dolgodat. mintha a lábbütyködet masszíroznád az ujjaiddal.lehe- Játszadozz olyan ingerlő szexjátékokkal. pl. 197. Természetesen ezt törülköző alatt is megteheted. 198. Netezés Interneten keresztül is ingerelheted magad az ott olvasható történetekkel.a gumi automatikusan megtartja a megfelelő helyen és bízd rá a munkát.co. és dugj bele egy helyes kis vibrátort a hegyével lefelé . Szexis zuhanyzás A tusoló vízsugarát engedd a szádra és a melleidre. A www.cliterati.janesguide. ez intenzívebbé teszi a vibrálást! Vedd fel legszűkebb bugyidat. Kend be egy kis hajbalzsammal a nemi szervedet. Totális wellness Simogasd magad a gőzfürdőben . A www. hogy úgy fessen a dolog.com cím alatt mindenféle ínyencséget találsz.uk címen 1500 angol nyelvű fantáziálás közül válogathatsz.

Kozmikus dolog. A megfelelő nyomással még a melled és a csiklód közti összeköttetést is érzékeled. hanem kívülről is nedves legyen. főleg síkosítóval és ápolt férfiujjakkal. ha ez jól fest a filmekben .Több orgazmus tott. Inkább kuporodj össze. a hüvelykujját a csiklóján. kézzel vagy segédeszközzel . süllyedt! Segíts neki a nyalogatásban azzal. főként ha ugyanabban a ritmusban teszi ezt. Egy tantrikus írásban azt tanítják.így kettesben is gyorsabban és gyönyörűbben juttok a csúcsra.ettől kevesebbet érzékelsz. 200. és egyszerre stimulálja a Gpontot és a csiklót. A megfelelőre? Igen! Az önkielégítések során meg kellett tapasztalnod. 202. húzd fel a térdedet. mindkét végén vibrál. Jobb érzés is. amíg rábukkan a csiklód megfelelő oldalára. miközben a nyelvével kényeztet. és addig helyezkedj a csípőddel. Megőrizni a tartást 199. és feszítsd szét a combjaidat. Az olajherceg Hagyd. Dörmögj nekem I Kérd meg. Akkor a legjobb. és kisujját a végbélnyílásán tartja. Egy lelkiismeretes szerető gondoskodik arról. és erőteljesebb lesz az élvezet. az az „Univerzum egyik misztériumát" tartja a kezében. ha közben a másik kezével a lábaid között ügyeskedik. hogy ujjaiddal egy keretet jelölsz ki: nyelve követni fogja a nemi szerveden az ujjaiddal kialakított V-betűt. aki a gyűrűs. Ne feszítsd hátra fekvés közben a derekadat. U-alakú „Ultimé". Felfekszik a teljes nemi szervre. világoskék színű. hogy kedvesed beolajozza vagy bezselézze a mellbimbóidat. A hangutánzó vibrálások tökéletesen kiegészítik nyelve és ujjai játékát. 204. 203. Kézügyesség PONTGYŰJTÉS AZ ELŐJÁTÉK SORÁN Szájjal. hogy hallasson hangokat.és középső ujját egy nő hüvelyében. Még akkor sem. hogy nemi szerved nemcsak belülről. ahol megtalálja a legjobb helyet. hogy a dörzsölést kellemetlennek fogod érezni. hogy a klitoriszod felső vagy alsó része szerez-e nagyobb örömöt. Talált. amelyeknek nem szabad túlságosan hevesen mozogniuk. és kevesebb annak a veszélye. Mindenütt nedvesen Akár a nyakadat harapdálja vagy a lábadat masszírozza: Ragaszkodj mindig az előjátékhoz. 201. Természe- 40 JCY . Ráadásul nem péniszhelyettesítőnek néz ki. amitől te is jó nedves leszel. Vagy tartsd erősen a fejét. hanem mint egy aranyos. Többnyire elegendő az ujjra kent természetes síkosítószer. egészen a csücskéig. hogy az a férfi. Ez növeli az ágyékra gyakorolt hatást. 21 cm hosszú női borotva.

amit te diktálsz. elemmel működő. három centiméternyi nagyságú króm-. mindig a csiklón át. Időnként engedje el. Többet akarok! 208. KEHESBEN A CÉLBAN Szeretkezés közben akarod megélni a nagy orgazmust? Akkor alkalomadtán próbáld ki néhány ötletünket. 206. a G-pont környékén is körözzön. Rácsatlakozás Hivatkozz sportbéli hiúságára. hogy háromszor. és amely megrengeti számára a világot. három különböző módon kell csúcsra juttatnia. amikor Hattrickre kéred partnered.az ellazítás kihat a G-pont környékére. akkor a kis apróságok a te csiklódat ingerlik. és első ujjpercével körözzön aprókat a hüvelybemenetnél. Amikor végül behatol. és nyelvével. 205. Azután kombinálja a technikákat. Avasd be partneredet a kis körök mesteri művészetébe: Húzza fel gyengéden csíklód bőrét. Az ablaktörlő ritmusában Ismertesd meg vele a Kivin-módszert: az ún. Ha egyforma tempóban balról jobbra nyalogat.péniszvibrátorral. Ez azt jelenti. nyolc percen belül be kell következnie a Nagy Robbanásnak. Amikor teljesen benned van. Ez az eszköz két darab. amelyet gumigyűrűvel lehet rögzíteni a hímvesszőjéhez. Csak a kísérletezők jutnak élvezetes meglepetések birtokába. 209.kéjes kihívás! 211. az óra beosztásában egyezzetek meg kedveseddel.tesen zselét is lehet használni. hogy a fél hatkor. melyek a legérzékenyebb helyeid.ha még nem vagytok túl fáradtak hozzá. 6 óra a gáté. A megfelelő időpont 210. és a mélységekben kéjesebb érzést kelt. A körözéshez koordinációra és kommunikációra van szükség . Tájékoztasd őt arról. Kezet rá! Kutyapozícióban hadd masszírozza párod a veséd környékét . K-pontok a csiklótól jobbra és balra. hogy felderítsétek. ujjával vagy vibrátorral rajzoljon nedves köröket. acél. a szeméremajkak felső végénél helyezkednek el. Fontos. A helyes fordulat Bal oldaladon fekszel kedvesed karjai- JOY 41 . vagy mégis inkább háromnegyed tízkor érzel-e kellemes borzongást. hogy mindig ugyanabban a tempóban. miközben ő kezével vagy nyelvével bűvöl el téged: 12 óra a csikló iránya.vagy aranydarabból áll. 207. de majdnem! Változtasd partnered erekcióját vaskos dongássá . Körforgalom Ahhoz. de kedvesed ondója is tökéletes. Tesztünk alapján annyira gyorsan azért nem megy. ő csak ezután kerül sorra .

kedvesed térdeljen egy párnán a lábaid között. Ásító macska Négykézláb vagy az ágyban. párod mögötted áll az ágynál. ha magadhoz húzod őt: egyik lábadat vízszintesen kinyújtod. anélkül hogy guggolásban kellene kifárasztanod az izmaidat. A peremen Akár ágyon. Tökéletes csiklóakció! 42 JOV . hogy megragadhasson téged a csípőd alatt. és a vállában támaszkodsz meg. párna a derekad alá. A térded majdnem az ágy szélén van. és egy ágymelegítő palack a popsid alá. 218. Még több dörgölőzés 214. lábai legyenek kissé szétterpesztve. kivéve. ezáltal szűkebb leszel. a másik térdedet felhúzod. Jobb lábadat a jobb lába fölé teszed. Ekkor amennyire csak lehet. 212. LIFESTYLES-TIPP: Misszionárius helyzetben messze vagy partnered hasától. dohányzóasztalon vagy fotelben . A sarka és a feneke közé kerüljön egy párna. Jobb ötlet: Sarokülésben térdeljen a partnered. hogy magadat simogathasd. hogy magasabbra érjen. Igy a hasizmát dörgölőzésre használhatod. 213. Igy szabaddá válik a kezed. Egy párna a feneked alatt . és neki sem kell megtámaszkodnia. kanalas pózban. miközben ő a combjaidat támasztja meg. a combja és lábszára derékszöget zár be. A tied a csiklóhoz. miközben te rajta ülsz. az övé ahhoz. Ehelyett megemelheti a combjaidat. Te felé fordulva ülsz rajta. hogy így most szorosan átfogd a jobb lábát. Jól kipárnázva II. kedvesed a lábaid közt térdel.ülj popsiddal a legszélére. Felsőtesteddel feküdj le az ágyra. a másik felhúzva van. 217. 2 1 6 . és így oldalszögből fér hozzád. Bal lábadat csúsztasd a lábai közé. Ezenkívül összezárt combokkal ülhetsz. mint egy ásító macska. és tartsd szorosan magadhoz ölelve a jobb lábát. Ebben a helyzetben jobban tud forogni benned. Néhány párna segítően hathat.Több orgazmus ban. vagy éppen téged cirógathat. Az ingerlő látványon túl a kezek is szabadon maradnak. és nyújtózz ki. és még jobban szétterpesztheti.de belesüppedsz. hogy gyengéden masszírozhassa a végbélnyílásodat. Csúcsforgás Ez alkalommal ő fekszik a párnán. Kedvesed egyik lába ugyancsak kinyújtva. Jól kipárnázva I. Végtelen mélységekben Alul fekszel. és jobban ingerelheti az izgalmas helyeket. Most emeld olyan magasra a medencédet. ha nem elég kemény. és oldalra fekteted. és még mélyebben beléd hatolhasson. 215. fordulj át a hátadra. Aligha van ennél jobb súrlódási lehetőség a csiklód számára.

.

amely során a férfi ritmusát a kezeddel irányíthatod. hogy a csiklódhoz érjen. A trükk abban áll. Kéjes körözés LIFESTYLES-TIPP: A misszionárius pozíció egyik változata. hogy még intenzívebb legyen az érzés. Tehát próbálja meg a csúcsra vezető úton minden izmát lazán tartani. ahelyett hogy csak lökdösné. csak akkor szeretkezzetek így. amikor te lefelé löksz. te pedig más szögből élvezed a helyzetet. amikor a férfinak csak egyik lába van kinyújtott lábaid között. Feszítsd meg a fenékizmaidat. akkor csúsztasd a lábaidat az övéi közé. hogy ellazítja a fenekét. Partnered hátulról hatol beléd. akkor forgó mozgást végezhet a csiklódon. Te nyújtott lábbal fekszel. Szünetelés Áruld el kedvesednek. és mivel a szeméremcsontra gyakorol hatást. Tegyél két-három párnát a felhúzott térded alá. 221. Fékezési manőver Amennyiben misszionárius helyzetben kedvesed már röviddel az orgazmus előtt áll. ő most addig csúszik felfelé. hogy lehűthesse magát. és kezével ütemesen nyitogatja popsid két felét. Tomboló hármas A partnered rajtad fekszik.Több orgazmus 2 1 9 . Ezalatt nyugodtan kényeztetheti a csiklódat a kezével. 44 JC7Y . és így azon a bizonyos ponton történik a súrlódás. 222. Ha ekkor a lábfejét falnak vagy az ágy peremének támasztja. de nem támaszkodik. ahelyett. hasát és lábait. és úgy rakd oda a vibrátort. Meghitt élvezet. 220. Egyik kezeddel tartsd a lábaid között. tok onnan. és szorítsd össze. hogy a medencéje már inkább a csiklódon helyezkedik el. ha már rendkívül felajzottak vagytok. hogy ő felfelé mozdul. hogy kitolhatja az orgazmusát azáltal. mialatt te a szeméremajkaidat a köldököd irányába húzod. Macskanő 223. hogy mindig eltávolodná- Oldalfekvésben húzd fel a felső lábadat a mellkasodhoz. a másik pedig mellette. Ezáltal kevésbé tud csak mozogni. A neve „CAT-pozíció" (Coital Alignment Technique).

229. hogy közben ujjhegyével a nemi szervedtől kiindulva cirógassa a testedet. engedd benyomulni kedvesed. Mindig onnan induljon ki. partnered rád merőlegesen az oldalán.számára is. aki teljesen rajtad fekszik.és farizmaidat. egyre szélesebb csíkokban. és a szokatlan szög bűnösen jó élvezetet nyújt. csak játszd el a csúcspontot. hánykolódj. Hason fekvés 228. A vizelési inger fokozza az érzéseket. és kérd meg kedvesed. Igazi és hamis Feküdj a hasadra. Amikor a csúcs előtt úgy teszel. amikor már közel jársz az orgazmushoz. szorítsd össze a medence. mintha elélveznél. mozgasd a csípődet előre-hátra. Az csak megzavar téged. Még. Ebben a helyzetben könnyedén játszadozhat a csiklöddal.224. lassítson le: így erőteljesebben érzékelhetitek belső kapcsolatotokat. amikor elmész a vérbe került oxigén ebben a pillanatban még érzékenyebbé teszi a bőrödet. Szokatlan szög 227. mit kell tennie: lélegezz gyorsabban. Robbanékony oxigén Vegyél mély lélegzetet. valójában tényleg ott jársz a közelben. Neki már megint sikerült. amikor teli van a húgyhólyagod. HATALMAS ROBBANÁS Gond nélkül eljutsz a csúcsra. és intenzívebbé testedben a robbanást. mint egy vulkánkitörés! 225. 230. felfelé vagy lefelé haladva. fejedben és a szívedben. kincsem! Felhúzott térddel fekszel a hátadon. csak sajnos néha nem robbanásszerűen? A következő fortélyokkal valódi tűzijátékot fogsz érezni a hasadban. Kérd meg partneredet. Néha lehet egy kicsit cselezni is. Mutasd meg a testednek. hogy a klasszikus G-pont-tartás szerint behajlított mutatóujjával hatoljon beléd és ingereljen. és nyögj hangosan. Olyan orgazmusod lesz. majd lazítsd el őket. Amikor viszont a csúcsra jutsz. és támaszd meg a talpadat a falon. Zárd össze a két lábad. A másik kezével a csiklódat kényeztetheti. hogy megkönnyítsd az orgazmust. Tempómat Kérd meg párodat. mivel szorosan körül van véve. még! 226. JOY 45 . Ezután mindkét lábadat lendítsd át a csípőjén. és neked még nem? Akkor csináld magadnak. Utánad. Egy durvább párna a klitorisz alatt csak tovább növeli az élvezetet . hogy ne gyorsítsa az ütemet. ha éppen ekkor kell új tempóra váltanod — az orgazmushoz nem éppen a legjobb.

237. Keljfeljancsi 235. A vér betolul a fejedbe. és áthatol egészen a csiklódig. Kérd meg partneredet. és nem nyomul be teljes hímtagjával. és támasszad meg magad a falon. 46 OC7Y .Több orgazmus 231. Feküdj hanyatt az ágyon. Most hajolj előre. hopp. de ez ezzel jár. de neki háttal. Hagyd abba. Hopp. Ha arra támad kedved. vagy széttárt lábbal és karral az ajtófélfának. A combjában keletkező feszítéstől intenzívebb lesz az orgazmusa. majd lassan ereszkedjen hátra. ha kedvesed hátulról közelít. ELBŰVÖLVE Minden férfit elbűvöl egy olyan nö. hogyan juthat kedvese még több élvezethez az orgazmus során. 232. te rá. Támassza meg magát a kezével vagy párnákkal. Vélhetően remegni fog a térded. hanem ő is láthassa és csókolgathassa a melledet. hogy gátlástalanul reagálhat. hogy szeretkezés közben cirógassa combod hátsó részét. és szabadon hagyja a férfi kezét a játszadozásra. A has környékére gyakorolt nyomás felerősíti az érzéseket. Szóló kettesben 234. Láttad már. Csak egy kis beugrás A hüvelybemenet első három centimétere rendkívül érzékeny. aki megmutatja. Ez a szög stimulálja a G-pont környékét. szex közben. hogy neki is csodálatos élményben lesz része. a fejed nyugodjék egy kispárnán a földön. mivel nem nézel a szemébe. az ágy mellett. A legizgalmasabb benne. kérd meg partnered. Fejjel lefelé Nem gond. hogyan kézi munkázik magának kedvesed? Térdelj le mellé úgy. ha szédülni kezdesz! a makkjával. Ezért arra kérd barátodat. és ingereld a kezeddel. 236. katona Állíts egy széket a fal felé. 238. Feltálalva Keress egy támasztékot a felsőtested. ám közösülés közben nem sok mindent érzékel. és hihetetlen csúcsokat idéz elő. hogy a fitymája előre-hátra csússzon. Ö támaszkodjon két kézzel a falnak. hogy nemcsak te élvezhesd a bemutatót. Feszítés 233. Remegés Ha könnyen tudsz eljutni a csúcsra kutyapozícióban. A legszebb az egészben. hogy csak annyira hatoljon be Állj partnered mögé. Először kedvesed ül le. mássz fel rá. ha csak a makkját dörzsölgeti hozzád. és főként a hasad alá. hogy térdeljen le. mielőtt a végét járná. miközben te ajkaiddal vagy a kezeddel a tettek mezejére lépsz. ha lóg! Persze. ez a fejre értendő.

244. Kígyó a Paradicsomban Ha te vagy felül. és két kézzel addig húzd össze a harisnyát. ahányszor csak megy a plafonra fog spriccelni! JOY 47 . Ez a csodás érzés le-föl cikázik majd a gerincén. és orgazmusát az egész testére kiterjesztik. 240. vagy nyelveddel rezegtetheted. a hasadék mentén. Az endorfinok őrült módon cikázni fognak benne. és olyan hihetetlen érzése lesz. Tartsd oda neki a szádat. 243. cirógasd végig a testét a boával. csak hosszában. Amikor közel jár a csúcshoz. gyorsabb lesz a szívverése. Vagy nedvesítsd be alaposan a hüvelykujjadat síkosítóval. masszírozod. hogy a körmöci a farkcsont felé mutasson. 241. amely a hímtag herezacskó fölötti részén található. és furulyázás közben az utolsó pillanatban a bokájánál vagy combjánál fogva terpeszd szét a lábait. tekerj kedvesed nyaka köré egy boát. Magas frekvencián Térdelj le elé. A legfinomabb darabka 246.239. és fogd meg jobbrólbalról. mintha egész medencéje ki akarna áradni. Amikor kézzel kényezteted kedvesed. akkor gyorsan és ütemesen nyomkodd a húgycsönél a barlangostestet. majd görbítsd lefelé. Ujjaid között óvatosan morzsolgathatod. majd száddal tedd merevvé. hogy meghúzhatnád a kígyót. amely összeköti a fitymát a pénisszel. amíg nem tudja folytatni. Eközben tartsd szorosan a harisnyát. ajkaid engedjék el a péniszét. Kétszeresen jó Igy teljesen kézben tarthatod kedvesed: ő kezével a falnak támaszkodva áll. Ha csak az orrán keresztül tud lélegezni. és már közelít az orgazmushoz. Ez az a bőröcske. amikor még elernyedt állapotban van. 242. Tovább fog tartani az orgazmusa. Nem úgy. mintha be akarnád dugni. Harisnyás kínzás Nagyobb figyelmet érdemel a frenulum. Ismételjétek meg annyiszor. tarts egy vibrátort a feneke két partja közé. te egyik kezeddel megragadod a szerszámát. nyomd be óvatosan az első ujjpercig a fenekébe úgy. míg a másikkal a prosztatáját Tekerj egy harisnyát partnered szerszámára. Szétterpeszkedve 245. amikor elmegy. Bizsergés a popsiban Amikor párod rajtad lovagol és elélvez. Lehet kívülről: tapogasd ki az apró golyókat a gát masszírozása közben. Nem fog kiakadni tőle! Bódítóan hat a gondolat számára. Amikor éppen a csúcsra jut.

csak az ujjaitokkal és a nyelvetek hegyével. a könyökhajlatot. a köldököt és a fül mögötti részt. Próbáld a felső ajkát szívni. Ám a meghitt turbékolás és a gyengéd becézgetések nem tarthatnak elég sokáig. A titkos nyelvezet meghittségét teremt. fejezet 249. cicát becézni. Hiszen s e m m i nem lehet annál szebb. rózsaolajjal. 252. a bokát. hogy az ágyban szerelmes gesztusokkal és rituálékkal még közelebb érezzétek magatokat egymáshoz! 5. 48 j c y . és csókolózzatok minden egyes alkalommal. helyezkedjetek el kényelmesen egymás mellett. Felfedezőút Fedezzétek fel kölcsönösen egymás arcát . Csók a látványra Állapodjatok meg egy szerelmi rituáléban. A GYENGÉDSÉG IDEJE A csúcsra még elég korán felértek. „Titanic" stb. Kéz a kézben Masszírozzátok meg egymás kezét pl.Több romantika Még ha ódivatúnak hangzik is: a szex és a szerelem legtöbbünk számára összetartozik. bejutni a Paradicsomba. a kulcscsontot. 253. Ha teliszívtátok magatokat. aztán szenvedélyessé válnak: „Micsoda nő". az áll alatti részt. szivárványt fogni. a térdhajlatot. 247. amelyek romantikusan kezdődnek. A nyak gödröcskéjét. 248. hogy mit „láttok" rajta. ha bennetek romantikus érzéseket vált ki..csukott szemmel. Csóközön Igy csak szerelemmel lehet csókolni: a lábujjak hegyét.. és hadd ihlessen meg benneteket a mozi! 251. például milyen játékot képzel el veled kedvesed. Filmet elő! Gyönyörű szerelmes filmek léteznek. Tegyétek be a filmet. Szivárványt fogni Találjatok ki új kifejezéseket a szexre. majd cseréljetek. Közben olvassatok egymás kezéből. az orális kielégülés pompás érzése tölt el benneteket. ahányszor csak egy bizonyos dolgot láttok: Ez lehet egy hattyú vagy egy kéz a kézben sétáló párocska. 250. amelyeket csak ti ketten értetek: pl. Káma-szútra az ajkakkal LIFESTYLES-TIPP: A hagyományos és nyelves csókok mindenki előtt ismertek. mint az. „Az angol beteg". miközben ő alsó ajkadon csüng.

amelybe minden olyan dolgot beleteszel. Jutalmul lehűlt ujjait megmelengetheti napmeleg melleden. Te. amely összefűz benneteket. Szabad az érintés Kérd meg szerelmedet. A következő italnál cseréljetek szerepet. Szerelmi vallomás Énekeld el kedvesednek egy karaokebárban a „Stand By Your Man" című dalt a legszexisebb virágos ruhácskádban.. JOY 49 . csak te egyedül. 255.. Szuvenírek Nevezz ki magadnak egy romantikus dobozkát. 256. A szerelem kézizáloga Keressetek egy szimbólumot a szerelmeteknek. Dugdossátok egymás zsebébe. Kotorásszatok benne közösen. vigyétek magatokkal utazásokra. 257. hogy napozás közben hozzon valami jéghideg innivalót. például egy rózsakvarcot vagy egy fafigurát. emlékezzetek. Egy romantikus versben vagy dalszövegben helyettesítsd be az összes „ő"-t kedvesed nevével. vagy használjátok levélnehezékként apró erotikus üzenetekhez. amelynek szerelmetek során jelentősége volt.254. 258. és tegyetek hozzá újabb szuvenírt erotikus emlékeitekből.

amelyek belülről fakadnak. amelyet legjobban kedvel rajtad. az arca gödröcskéjét. de mindegyikőtök pihenő keze nyugodjék a másik fél aktív kezén. hanem te fogd őt. és a négy csücskére állíts masszív gyertyákat. Tartsd két kézzel a fejét. Rajta lenni 261. ne ő tartson téged a karjaiban.KÖZELEBB. 263. Néven nevezni Mától kezdve mindig a nevén szólítsd kedvesedet az ágyban.) 267. Alulnézet Ajándékozd meg párodat egy kis tükörrel. fújd be azzal a parfümöddel. Kezet a szívre 262. Mondd neki: „Most a kezedben van a szívem. majd szorítsd újra össze. Mindketten végezzetek önkielégítést. 266. hogy beengedd őt. Gyengéd fogás 260. hogy a legrafináltabb pozíciókból mindig ebbe az alaphelyzetbe térnek vissza.. ajkad az ajkán. Tedd a kezét a szívedre. hogy néz ki a tükörben. hogy tárja szét ujjait.. a combizomzatát. Pontosabban a péniszét. és kérd meg. És áruld el neki. Olyan szextippeket ajánlunk most. melyik testrészét szereted a kulcscsontját. Közben nézzetek mélyen egymás szemébe. de ne a kezetekkel. Szorosabb már nem is lehetne. tárd szét a combodat. Amikor elalszotok. hogy szerelmi játszadozásod a szívedből jön. hogy még jobb szerető legyen. Ha érzi." És mutasd meg neki. Feküdjetek le szorosan egymás mellé. Az ázsiai nők. Szemtől szemben Helyezd a kezét az arcodra. akik magas fokon művelik a szexet. mielőtt a szeretkezésbe belekezdenének. Teríts egy takarót a nappali padlójára. 265. nagyobb vágyat érez. Van benne valami. és boldog mosollyal nézz rá. hogy elfogadod őt. 264. MINT VALAHA Hangsúlyozd. amikor elélvez. Ezután váltogatják a nyugalmas és szenvedélyes helyzeteket azáltal.. így harmonizálják testüket. természetesen a melled is. amikor beléd csusszan. Misztikus hangzásvilág Az Enigma zenéjére mindenkit romantikus érzések töltenek el. A testrészek harmóniája intimitást teremt. 50 -tov- . és közben nézz a szemébe. amikor kedvenc porcikáját kényezteted ajkaiddal. Most cirógassátok egymás testét mindenütt. Kend be babaolajjal minden egyes ujját. nemi szerved a hímvesszőjénél." (Jól van. kéz a kézben. Ird mellé a következő üzenetet: „A világ legszebb ajándékát látod magad előtt.. Jin és jang 259. Az állatok birodalmában Szeretkezzetek kígyók módjára: hasatok legyen egymáson.

hogy ma nyári záporra lehet számítani? Csodás . Az egymással foglalkozás ingerlően hat! A megfelelő környezet gyengéd gesztusokra ösztönöz: díszítsd fel hálószobádat fehér liliomokkal és érzéki rajzokkal az ágy mentén. és a fénnyel együtt vándoroljatok tovább a lakás minden szobáján át. és csak a pillantásotokkal kommunikáljatok. amikor belép. Sötét van. hogy ízlése szerint sminkeljen ki. Legyen egy külön lámpa is. nyalogassátok le egymás arcáról az esőcseppeket. és add elő kedvesednek. mint amikor oldott az arckifejezése. szeressétek egymást a napfényben. ha szeretkeztek. és fénycsóvát vet a padlóra? Akkor teríts le két takarót a meleg fénysugárba. rohangásszatok mezítláb az esőben. Kezdjetek el némán szeretkezni. ha totális sötétségben találkoztok! És semmi nem tudja elterelni a figyelmeteket. beleértve a körömlakkot és a szájrúzst is. táncoljatok a parkban. amíg a tekintetetek nem találkozik össze az ablaküvegen. JOY 51 . A barackszín. Soha nem szebb az ember. Hagyd. csak hallgatsz.. hogy átnedvesedjen és rád tapadjon világos színű virágos ruhád. Babaóra Mondd kedvesednek. amit csak akkor kapcsolsz fel.. csókolózzatok kapualjakban. csak a folyosón ég a villany. 274.268. a karamell vagy a vanília a lágy oldalt stimulálják. és nézd végig. ugyanazt a ruhát viselitek. Jeleket rajzolni Ma egy éve vagytok együtt. Szerelmi fészek 269. hogy áramszünet van. Nicsak! A legjobb portrék akkor készülnek. Tiszta romantika. hogy megismétlitek a randevút. vagy éppen egy hónapja csókolóztatok először? Ünnepeljétek meg a jeles napot azzal. Sötétkamrában Verd le este az összes biztosítékot.meztelenül. és közöld vele. ha éppen azelőtt szeretkeztetek. Tehát: bújjatok ágyba egymással. Áldást hozó eső Úgy néz ki. miként szárítja otthon hajszárítóval nedves ruháit . A hálószobában. Nem fordulsz meg. Mit szólnátok egy pásztorórához a szálloda erkélyén? Hívd fel kedvesedet. Besüt a nap az ablakon.akkor az első cseppeknél kapjátok le a cipőtöket. Némafilm 270. ám egy teljesen más ötletet próbáltok ki. A napfény fokozza a szerotonin boldogsághormon termelődését! 275. 273. és azután fényképezkedjetek. ahogyan te szeretnéd. hogy ma este pontban nyolckor az ablak előtt fogsz állni. 272. Ezután te öltöztesd fel őt úgy. Napfényes csókok 271.

Vadászles a mezőn. 282. Olyan szépen zöldell Keressetek egy nyári mezőt. Első felvonás Egy színdarab vagy egy opera különösen izgató lehet. és táncoljatok a fénysugárban. hadd fújja szerteszét a rózsaszirmokat. és szeretkezzetek a villámok fényénél. élvezzétek a rátok csöpögő esőcseppeket. Szerelmi vihar MÁGIKUS HELYEK A csendes helyeken gyorsan több lehet egy randevúnál. Minden egyes felfedezett csillag után mondjátok el egymásnak. kilátó a parti őrségnek a strandon vagy egyszerűen egy háztető: szárnyaljatok kettesben az ég felé. csak egy kabát és a magas sarkú cipőd". hagyd égve a fényszórókat. szívjátok be a friss illatot. Bármi is álljon a cédulán. miközben szeretkeztek. gyertyákkal és aromás teával. A szavak ereje LIFESTYLES-TIPP: Alkonyatkor autóztok az országúton. Fel a magasba 277. Add át magad a szép hely kínálta lehetőségeknek. 52 JOY . és készítsetek pitypangból vagy más virágokból apró koszorúkat a péniszére és a melledre.276. és csald be kedvesed egy félreeső. Osonjatok ki csöndesen a szünet előtt a nézőtérről. „A hazafelé vezető úton érzéki események történnek veled"." Lehet. Változtasd sötét folyosódat levélszekrénnyé! Egy égő gyertya mellett hagyjál számára egy levélkét: „írd fel. két takaróval. és szeressétek egymást . ha mindjárt meztelenül befekszel az ágyba. A jósnő A következő kínai étteremben tett látogatásotok során olvasd fel neki a szerencsesüti üzenetét. és semmi más ne legyen rajtad. elárvult fülkébe. Kitört az első nyári zivatar? Tépjetek fel egy ablakot. hogy ezt kívánja: „Gyere hozzám. pl. 278. terítsetek le egy takarót az ablakhoz. 279. és a gyertya mellé teszi a válaszát. mit tartotok kívánatosnak a másikon. másítsd meg kedved szerint. ha az előadás alatt egyedül bolyongtok a folyosókon vagy az előcsarnokban. hangosítsd fel a zenét. 280. Álljatok le.akár a végtelenre állított kedvenc számra. amikor a „te" számodat játssza a magnó (amit előre bekészítettél). Országúton 283. Forgószél Állíts be ventilátorokat a hálószobába. 281. vagy „Nagyon kívánatos személy vagy a világ legizgatóbb popsijával". Ezután parkoljatok le. mit tegyek veled.

Te addig elbújva maradsz. Az alapszabály ugyanis a következő: Amíg az egyik ír, a másik nem mutathatja meg magát.

284.

Hajnalpír

Rendeljetek taxit, amely kora hajnalban kivisz benneteket egy csöndes helyre. Egy üveg pezsgő, poharak, kávé, süti és egy csodálatos napfelkelte. A lényeg: kedvesed tesztoszteronszintje ilyenkor rendkívül magas, ezért különösen fogékony lesz mindenre!

kezzetek a partján, miközben a holdfény ezüstösen csillog a tó vizén. Amennyiben túl kényelmetlennek bizonyulna a strand, vagy zavarnának a bogarak, akkor bebújhattok egy hálózsákba is. Végszükség esetén megteszi a balkon is.

ÉDES JÁTÉKSZEREK
Erotikus segédeszközök, gyengéd szextechnikák, amelyek soha nem unhatok meg.

285.

Medencézés

289.

A csomózás iskolája

Merülj alá az úszómedencében, és keresd meg partneredet. Bukkanj fel egy pillanatra, és húzd le magaddal a medence aljára. Csókolózzatok szorosan összeölelkezve, amíg a felhajtóerő a víz felszínére nem visz benneteket.

Kérd meg partneredet, hogy mutassa meg, miként kell nyakkendőt kötni, és te kösd meg neki az esti szórakozás előtt. Amikor hazaértek, kössél fel rá még több nyakkendőt - a nyakára, a csuklóira és rajtad is mindössze egy fekete nyakkendő legyen.

286.

Varázslatos erdő 290. 6-os napvédő faktor
Ragaszkodj hozzá, hogy napvédő krémmel bekend kedvesedet. Persze, nem a kezeddel, hanem a melleddel. És azt se feledd, hogy a hímvesszőnek is szüksége van a káros sugarak elleni védelemre.

Eső után ellenállhatatlan illata van az erdőnek. Használjátok ki egy sétára, és mutasd meg párodnak az „Álmok ösvényét". Itt a szerelmeseknek csókolózniuk kell, hogy újra kitaláljanak az erdőből. Vonszold be kedvesed egy farakás mögé.

287.

Kapj el, ha tudsz!

Játsszatok fogócskát egy kukoricaföldön, egy kastély kertjében vagy egy parkban - miután a bugyidat becsúsztattad a nadrágja zsebébe.

291.

Budoár-butik

288.

Csillagszex

Ruccanjatok le éjfélkor egy tóhoz, szeret-

Játék kacsa fürdéshez vibráló motorral, provokatív alsóneműk, szexillatú gyertyák: a hamburgi „Sálon privé"-ben (www.salonprive.de) a romantika kedvelői megtalálják ezeket a klasszikusokat,

JOY

53

Több romantika
továbbá szexjátékszereket, marabutollas bugyikat és társaikat. tegyél fel egy szív alakú strasszt a köldöködbe, a nemi szerved leborotvált részére vagy a popsidra. Legközelebb már csak integetned kell a zacskóval, és rögtön felajzottad.

292.

Az idő lüktetése

Ajkaidat helyezd a párod halántékára, oda, ahol érzékelhető a pulzusa. Most próbáld meg ugyanebben a ritmusban a kézimunkázást kedvenc helyén, és minél gyorsabban ver a szíve, annál gyorsabban járjon a kezed is.

296.

Jelbeszéd

Fessetek egymás hátára szerelmes verseket - speciális testfestő csokoládéval.

293.

297.

Keményen és gyengéden

Keresztben

Kedvesed szabóülésben ül, te rajta, a lábaidat a háta mögött összekulcsolva. Tegyétek a tenyereteket egymás hátán a „szívpontra", a bal lapocka alá. A taoista tanok szerint itt található a romantikus szív. „Ragadjátok meg" egymás szívét, nézzetek egymás szemébe. Kezdjetek el egyszerre be- és kilélegezni. Hamarosan egy ütemre fog verni a szívetek, és próbáljatok meg ugyanebben a ritmusban fel-le mozogni.

Az ismert szado-mazo módszereket ültessétek át lágyabb játékokba: ahelyett, hogy leszíjaznád és gúzsba kötnéd kedvesed, csak kendőt köss gyengéden a csuklójára, majd kérd meg, hogy maradjon nyugton, és csukja be a szemét, miközben te egy tollal cirógatod. Ostorozás helyett a filcpapuccsal paskold meg kedvesen a fenekét.

298.

Szerelmi üdvözletek

294.

Felemelkedve

Szerezz be rózsaszínű lufikat, esetleg szív alakúakat. Töltsd meg őket héliummal, hadd lebegjenek a lakás legkisebb szobájában, és szeretkezzetek a léggömbök alatt. Olyan giccses, hogy már szívszaggatóan szép.

Fújj be egy ruhadarabot (hálóing, melltartó, bugyi, top) kedvenc parfümöddel, és csempészd be a zakója belső zsebébe. Egész nap rád fog gondolni. Az illat felkorbácsolja az emlékeit - már előre örül az estének!

299.

Örömteli hír

295.

Strasszkövek

Hagyjál kint heverni egy zacskó öntapadós strasszkövet. Ha megkérdezi, mi ez, csak annyit válaszolj, hogy majd este megmutatod neki az ágyban. Ehhez

Az SMS-eket gépi hang olvassa be a vezetékes telefonon. Küldj kedvesednek egy olyan SMS-t, amely a következő szavakkal kezdődik: „X (vagyis a neved) azt üzeni, hogy ma este kilenckor tetőtől talpig pucéran kell állnod a hálószobában és várnod kell rá." És örülj te

54

JOV

is annak, hogy hamarosan nálad is megszólal a telefon.

300.

Szappanbuborékok

Fújjatok kölcsönösen szappanbuborékokat egymás testére, és figyeljétek, hogyan cirógatják a buborékok a bőrötöket, majd kéjesen szétpukkannak.

301.

Nyomkeresés

A gyertyákból vagy teamécsesekből álló ösvény helyett virágszirmokból is elkészítheted a gyönyörhöz vezető utat, amely oda tereli kedvesedet, ahol te vársz rá. Vagy helyezz el polaroid képeket magadról, amelyeken annál kevesebb a ruhadarab rajtad, minél közelebb van hozzád.

302.

Első osztály

A pezsgő és a csokoládé nemcsak a romantika szimbólumai, hanem jótékony hatással is bírnak. Míg a pezsgő a tesztoszterinszintet növeli, a csokoládé olyan anyagokat tartalmaz, amelyek feldobnak, és a szerelmi központot stimulálják. Csókolózzatok pezsgővel a szájatokban, és időnként kapjatok be egy kis csokoládét.

303.

A szerelem béklyójában

Fedezd fel a bilincsek lágyabb oldalát: ne egyikőtök béklyózza meg a másikat, hanem kötözzétek magatokat egymáshoz! A legjobb plüssbilinccsel! Igy kis ideig mindketten arra kényszerültök, hogy közös kiutat találjatok...

JOY

55

Tedd fel az internetre saját honlapon. és írd mellé. hogy beférjen a szerszáma. Megdöbben majd rajta. és ösztökélni fogja. 306. hogy a legjobb jelenetek még őrá várnak. olajozd be. hogy rájöpn a lényegre. hogy a körvonalaidat láthassa. teljesen leborotváltan és kosár nélküli melltartóval. Pornókirálynő Egy éjszakára legyél pornókirálynő! Feltupírozott hajjal. és hagyd. és utánad rohan? 309. piszkos és szemérmetlen fantáziáid vannak? Akkor most jó helyen jársz: sötét ötletek a tiltottan jó kalandokhoz 305.6. Úgy kezdj el vetkőzni mögötte. Az ágyban. Távolságtartás Ismerjük egymást? Nem.nyalogasd. Küldd el neki névtelenül. Lehet. erős sminkkel.a főszereplők ti ketten legyetek. Bábszínház Szerezz be egy paravánt. Küldj neki egy filmborítót. milyen egy igazi pornósztár.. és üljetek be egy pornómozi utolsó sorába csókolózni. hol vannak a határaid. Azonban készítsd fel előtte az eseményekre. Mutasd meg kedvesednek. Irodalmi erotika Irj egy novellát. Haverok a moziban Öltözz fel férfinak. Körülbelül így: „Lenne olyan kedves. Tedd vele azt. dörzsöld be síkosítóval vagy masszírozd meg a lábaddal. amelyekről mások álmodni sem mernek? Perverz. 304. mi csak szeretkezünk. fejezet Több fortély M e g akarod tudni. hogy kinyalná. Magázódjatok. uram?" 308 Élőben és s z í n e s b e n Van fényképezős mobilod? Akkor küldj kedvesednek egy fotót a fehérneműbolt próbafülkéjéből vagy egy szexshopból (MMS-sel vagy e-mail címére). A papírfalba vágj egy akkora lyukat. Szólíts M a y á n a k ! Mely szerep áll hozzád legközelebb - TABUK NÉLKÜL Válts egyéniséget vagy csak színfalat: fedezd fel magad szerepjátékokkal és a megszokottól eltérő megjelenéssel.. amelyből csak úgy süt a szex . 310. 56 JOY . hogy van egy kis ideje. amit szeretnél . valóra akarod váltani azon képzelgéseidet. mérhetetlen ékszerrel (főként nagy nyakékkel). 307. magas sarkú cipővel.

.

A rojtos végét kedved szerint használhatod fel. Állat módjára Szerezz be egy állatkereskedésben valamilyen tollas botot. 311. ehelyett te kb. félméternyi magasságból olajat fogsz csepegtetni a hasára és merev hímtagjára. acélból vagy 24 karátos aranyból készült. Tíz centiméteres hosszúságban mindenütt másként vibrál . és suttogd a fülébe. Ő rögtön a gyertyaviaszra fog gondolni. mialatt kedvesed milliméterenként nyomul befelé (síkosftó. de főként a végbél környékén izgató. 313. a vulgárisé vagy a domináé? Teremtsd meg ezt a rőt a saját négy falad között. A gyakorlottabbak a kis 58 JOY . óvszer!) A fokozódó izgalom csökkenti a fájdalomérzetet. krómból.. A misszionárius pózban a legkönnyebb az anális szex. amellyel különben a macskák szoktak játszani. és a lábad a mellkasának támasztod.a csúcsánál hevesebben. amit különben soha nem tennél.. és mutasd be kedvesednek. hogy most egy bátorságpróbát hajtasz végre rajta. hogy segítsen kitörni a korlátok közül. Cseppenként 312. A jövőben biztosan többször megkérdezi majd a párod. Ha felhúzod a térded.Több fortély a vampé. Két golyó külön Helyezz fel két rinnotama-golyót a hüvelyedbe. a közepén lassabban. hogy nem ugrik-e be ma Maya. meg persze a csikló tájékán. Kösd be a szemét. háztartási eszköz vagy szexuális segédeszköz: a lényeg. és bejuttasson szexország csodálatos birodalmába.3 cm átmérőjű „Cigar" minivibrátor. 1. 314. Bevezető ajánlat Nemcsak jachttulajdonosoknak ajánlott a tökéletesen vízálló. és gyújtsál meg egy gyertyát. Ebben az új szerepben megtehetsz mindent. Feltétlenül foglalkozz magad is a csiklóddal. ÖTLETES JÁTÉKSZEREK Legyen az élelmiszer. adj neki nevet (pl. Maya). még a behatolást is irányítani Fektesd le kedvesed meztelenül az ágyra.

ám öt kis ujjvibrátort tartalmaz. Ne felejtsetek el cserélni! 315. Bűnös dolgok szer 317.com). Bugyolálás Tegyél egy használt. baby! Rafinált eszköz a „Csábító kéz". amikor a száj. Fekete ágy 316. hiszen nem csupán az ajkakat díszíthetné. Ágyad tiszta fekete legyen. ha a hétköznapi tárgyakból erotikus segédeszközök válnak. amely látszólag egy masszázskesztyűre emlékeztet. Farokkötő Nem vagy valami jó véleménnyel a péniszgyűrűkről? Akkor próbáld meg egyszerű hajpánttal.pvibe. például dörmögjön háromszor. Gyümölcsöző kézi munka Elégítsd ki kedvesedet banánhéjjal. tollboát és hosszú gyöngysort.com). ettől ördögien szépen néz majd ki fehér bőröd.drágaságot szeretkezés közben a popsijukban tartják. Igy egész kezed mega vibrátorrá válik (www. 320. 318. téged azonban pillanatok alatt játékos hangulatba hoz. viselj fekete harisnyatartót. A gyengéd vibrálások az altesten át a makkig kihatnak (www. előtte magad is próbáld ki! A biztonság kedvéért állapodjatok meg egy jelszóban. ha a mama látogatóba jön hozzád. 322. kend be masszázsolajjal. Nevezz ki egy üres mézesköcsögöt vagy valamilyen más edényt a síkosítószereknek. A harci dísz ingerlően hat. Konyhatündér Kapd elő a sodrófát. Ezután soha többé nem tud közömbös szemmel nézni egy hajgumira. A szerelem szine Ragassz fekete tapaszt a mellbimbóidra. miközben te gyengéden csókolgatod a heréit. és gyúrogasd vele kedvesed testét. A férfiak igen izgalmasnak találják. Inkább a tudat. JOY 59 . mint a levegő hiánya fogja elszédíteni: remek érzés ez a kiszolgáltatottság. szem és az orr tehetetlen.sabasin. Készíts tüzes lenyomatokat partnered egész testén szanaszét. Nem kell minden bűnös játékszert a láda mélyére rejteni. és bugyoláld be csak úgy jelképesen egy kendővel a fejét. magas sarkú cipőt. ha le kellene állítani a játékot. 323. 321. Vibráló tojás Tarts egy vibráló tojást partnered nemi szervéhez. de nem gyötrelmesen szorít. amely kellemesen. szórj szantálfa illatú kölnit magadra. és rögtön hevesebben ver majd kedvesed szíve a látványától. Rázd csak. hanem a mellbimbót vagy szeméremajkaidat is. Teljesen ártatlannak néz ki. A vékony anyagon át kapjon levegőt. Az ajakrúzs alábecsült kellék. vékony bugyit partnered orrára. 319.

Alkoholosán Egy vattapamacsra csepegtess egy kis likőrt. Kézi munkával elmenni LIFESTYLES-TIPP: Nagyon jól eshet a moziban. Igy működik: csak paraffingyertyákat használj. ha egymással szemben fekszetek. 329 Csókok tabuk nélkül 326. különösen a herezacskó és a mellbimbók környékét. 324. kézzelfogható ötletek.. amit annyira tolj hátra. ha nedves nyelvecske érinti a végbélnyílását. mint az átlagosak. és simogasd vele végig kedvesed testét. Mintjárt dörzsöld is el a kezeddel. de nem annyira forrók. de aztán rohamosan élvez.). és lábadat a péniszének dörzsölgeted. A cseppeket fel is nyalogathatod.. autóban vagy a ház folyosóján egy kis kézimunkázás. akik szeretnek kilépni a korlátok közül. tegyél a popsid alá egy keményebb párnát. Fújj rá nagy levegőt. nyomulj be egyik ujjaddal a hátsójába. lebilincselő javaslatok a szex királynői számára. 328. Kedvesed egy párnán fekszik a felsőtestével. De hogyan kerüld el az árulkodó nyomokat? Óvszerrel! Trükk: Tegyél bele néhány csepp síkosító zselét. csak úgy áll majd a szőre (és.miközben kedvesed bambuszbotját rágcsálgatod. és szopogatni kezdi a lábujjaidat. Ö közben kezébe veszi a lábadat. mint a síkosító. és hátatokat párnákkal támasztjátok meg. lehetőleg szőrte- Kösd össze az orálist az análissal . TESTEK KÖZELHARCBAN Szemérmetlen technikák. Ő pedig kiszolgáltatva és valószínűleg szégyenlősen. ég A viaszos játékok a bőrön látványos show-vá fokozzák a vetkőzést. Kézzel-lábbal Kézimunkázz magadon. Ég a gyertya. Egy férfi sem vallja be. Fordítva te beolajozod a talpát. hogy ne zavarja . és egyidejűleg a makkjával is játszadozhatsz.vagy próbáljátok ki rögtön egy oldalfekvéses 69-es pózban. Közben át is ölelheted. hogy tegye veled is ugyanezt . Amennyiben viszonozni akarja a figyelmességet.Több fortély A belső oldalán lévő rostok úgy hatnak. de szinte mindegyikük szereti. és hívd segítségül kedvesed nagylábujját is . Ügyesen kombinálva 325. Eszedbe kedvesed is kipróbálná. 327.frissen vágott és reszelt körömmel igazi alternatíva a keze helyett. mialatt te hátulról közelítesz hozzá. Akkor a legjobb. mert gyorsabban olvadnak. De ne ajtóstul ronts a házba! Kérd meg őt. te a hátadra feküdj. hogy megnyugtasd az idegvégződéseket.

mit csináltok éppen. homo.. 335. 338. hogy könyökét egy széktámla mögött kötözöd össze. Ezeknél a tippeknél amúgy sem bírnátok ki. Most próbáljatok minél közelebb jutni a csúcshoz. A harci helyzetek utáni közösülés veszélyes lehet. hogy hazaérjetek. Két koktél után kezdj el kedvesed előtt táncot lejteni. 332. MINDENÜTT. de veszélyesen jó is. vagy a combján lovagolva. és hátra se nézz. Fantázia és valóság 330. tarts lélegzetvételnyi szünetet. szorosan rögzítsd a két karját a testéhez. és csókold meg. hogy aztán ki tudjatok szabadulni a kötelékekből. CSAK NEM AZ ÁGYBAN Csupán egyetlen dolog tiltott: a saját hálószoba. A partnered számára fontos helyek természetesen kimaradnak.az állát. anélkül hogy segítségül hívnátok kezeiteket. Add nekem! Ha kis apróságok miatt veszekedtek. hogy te is élvezzed. A valóságos szex és a vad fantáziálás képeinek keveredése erős löketet ad a folytatáshoz. indulj el felé. Miközben szép lassú tempóban szeretkeztek. nyiss ki néhány gombot a blúzodon. Húzd fel a térdedet. 331. hagyd faképnél. ahol zongorista is van. Előtte persze bekenheted a nyerget síkosítóval. például úgy. mosolyogj rá. Utolsó felszólítás Mielőtt indulna a repülőgép úti célotok JOV 61 .legyen az hetero. 333. Bringázás Itt a kerékpározás szezonja! Viselj tangát a szoknyád alatt. Találkozzatok egy szálloda bárjában. 336. El a kezekkel! Forduljatok egymás felé. persze csak annyira. teljesen mindegy. Hajhúzás Engedd meg. amelyek beborítják testedet. hol vagytok most. ő majd tartja a bokádat vagy a combodat. hogy közben azt is beszéljétek meg. és kötözzétek hátra egymás kezét . kik vagytok. Arammal 337 Grand Hotel Ha teste izgalmait tovább akarod fokozni. hogy élvezhesse a látványt. kedvesed pedig mögötted kerekezzen. Közben szabadulj meg a blézeredtől. hogy szeretkezés közben a hajadat vagy a copfodat húzogassa. suttogd a fülébe a szobaszámot. A lényeg.ne túl erősen.. mesélj partnerednek féktelen történetet . gyengéd. nézz a szemébe. erőszakos. például oldalsó 69esben. 334. Egyiptomi módra Tekertesd be magad múmia módjára nagy kendőkkel.

de a fontos helyeket (mellbimbó. mit teszel vele. ha járókelők közelednek. lopakodjatok be együtt kedveseddel egy férfimosdóba. Homokozás Ásd be a homokba kedvesedet egy elhagyatott strandon. Üljetek be egy kabrióba. Pucérra Menjetek együtt igazolványképet készíttetni. száj. Bentről kérdezd meg tőle. és hívd be partneredet. Barátod térdeljen a két combod közé. jók lettek-e a képek. strandon. akik felszállnak a gépre.vagy mégsem? Autókázzatok éjszaka az üres utcákon. Te pedig közben úgy fényképezkedsz.. és javasold neki. Zárkózzatok be. hogy kússzatok át a hátsó ülésre. 341. hogy felemeled a szoknyádat. Showgirl Táncolj a diszkóban az ölében. 346.. főleg akkor nem. A vége előtt hagyd abba. és ti legyetek az utolsók. Ülve fogadd őt. Beszéld rá. Ki a vészvillogót. pincében. ha örökre kitiltar Nyaralás alatt Vacsora után foglaltass egy pihenőágyat a szálloda medencéje mellett. és tedd szabaddá párod péniszét. de a haladók mindenütt megteszik. Osonjatok 62 JCY . 347. félrehúzod a bugyidat. és furulyázz rajta csöndesen. és kapcsolj rá a furulyázásra. Szexalbumba 344. fizettesd ki az összeget. hogy álljon félre. és bizonyítsa be nyelvügyességét. A hálószobában is jó vetkőzni. Piros lámpa 339. Élvezetes vásárlás Keress egy olyan próbafülkét. erdőben. A végkifejlet előtt hagyd abba . hogy várjon az automata előtt. Úgyis párásak már az üvegek. Liftben. lábujjak) hagyd szabadon. találkozzatok egy szállodában. Ülj fel a hátsó ülés tetejére. vagy akár hátulról is. meg se moccanhat. és keressetek egy magányos helyet kinn a szabadban. Magabiztosan tárgyald meg vele a feltételeket.. 340. és lóbázz a lábaddal. told le a nadrágját. 342. Az egyik piros lámpánál kapcsold ki a biztonsági övedet. Kérd meg. Dolgod végeztével azonnal távozz. és rögtön térj a tárgyra.. szeretkezzetek. hogy ne lássa. 343.Több fortély felé. Amíg rajta matatsz. Esetleg tegyél rá napszemüveget és szalmakalapot. Professzionális Játszd el neki a callgirl szerepét: Öltözz fel ennek megfelelően. lágyék. ahol kisszék is van.

Alternatíva: Kérdezd meg egy közeli domina-stúdióban. Ki vele 348. majd játszd le magadnak. hogy nem tudhatjátok.ki éjfél után. Felejtsd el elemes fogkeféd elülső oldalát . és szoríts erősen két combod között egy teniszlabdát. amit szívesen hallanál kedvesedtől az ágyban. Meccs. ahol beszerezhetitek a feledhetetlen éjszaka kellékeit. szerelmi libikóka. 349. ki figyel benneteket. Az az izgalmas. akkor is lehet remekül piszkos a szex. Szobaszerviz Mondj mindent magnóra. Aktfotók. mibe kerül egy „fekete stúdió" bérlése óránként. Játék. 350. és ott szeretkezzetek. és már kezdheted is! . lakkozott bőrszékek és sok minden más: irány a szexshop. Kulcsok össze a bokáidat. Megfordítva ÉLVEZETESEBB EGYEDÜL Még ha egyedül szórakoztatod magad. tegyél egy kis síkosító zselét a csiklódra. és úgy gurigázz a labdán előre-hátra hogy kellemesen inae- 351.a hátsó része sokkal nagyobb élvezetet nyújt! Maradjon rajtad a selyembugyid. Győzelem Fordulj a hasadra.

ha előveszel egy Vielle stimulátort. VIELLE-TIPF Ha egy idő után ez kevés lesz. Pehelykönnyű 353.Több fortély 352. de időnként figyelmeztesd. ne állandóan a visszapillantó tükröt kémlelje! VIELLE-TIPP Fokozhatod partnered izgatottságát is. Feküdj hanyatt az ágyra. Miss Daisy sofőrje Játszadozz magaddal a hátsó ülésen. vedd elő Vielle stimulátorod. miközben kedvesed vezet. ha Vielle stimulátorral nyomatékositasz a megfelelő helyeken. és tedd a dolgod! . 354. Alámerülés Helyezd az arcodra barátod levetett pólóját. Csípőd mozgatásával dörzsölgesd nemi szervedet a párna oldalához. amelyet átitatsz valamilyen férfias illattal. hogy inkább az utat figyelje. vagy fogj egy inget. és azzal folytatod csiklód ingerlését. falnak támasztott lábaid közé helyezz egy nagyobb párnát. és találd meg hozzá kezeddel odalent a megfelelő ritmust. Merülj el a sötétben és a férfiillatban (lehet idegené is). VIELLE-TIPP: Erősebb és hosszabb lesz ténykedésed végső eredménye.

öntsd nyakon a csiklódat a hideg vízzel. és élvezd a nyomást. a Vielle stimulátor különlegesen kiképzett dudorai segítségével juttasd el magad a csúcsra. Egy jéghideg vízzel teli műanyag palack már készenlétben áll a pezsgőhűtőben. és nézzétek végig az eseményt. 359. mi zajlik odabent. Mielőtt elélveznél. aki nem szexuális szolgáltatást nyújt. 361. VIELLE-TIPf Ha gyengédebb segédeszközre vágysz. nyitja ki és tölti pohárba a bort.355..csak éppen cseréljetek szerepet. A meglepetés egy modell lesz.magadhoz. Beszéljetek meg egy szexchatet interneten keresztül . te pedig a férfi. hogy ő hozza a másiknak az italt. Üdv. melynek segítségével orgazmusod erősebb és hosszabb lesz. és mindig előreengedi őt. kitárja a másik előtt az ajtót. még egy pár kéz. tovább fokozhatod egy Vielle stimulátorral.. ő ad tüzet. hanem szemérmetlen munkaruhában tálalja fel a vacsorát. Ezután on-líne meséljétek el legvadabb képzelgéseiteket a tabu nélküli szexről. és nézzétek végig. vagy szex hármasban . Jó kiszolgálás Úgy ülj rá egyik lábadra. Túl hideg? Akkor az arcodra és a melledre csurgasd a vizet! VIELLE-TIPP: Ha kellően izgalmas a játék. Sötét angyal Látogassatok el a szado-mazo klubba erotikus ruhában. Forró hidegváltás Hívd meg barátodat hivatalos vacsorára . milyen kód alatt chatel a másik. hogy előtte másvalakikkel „kell" flörtölnötök. Egyedül ülsz a forró fürdőkádban. majd a desszert után távozik. idegen! 357. hogy a sarkad hozzáérjen a csiklódhoz. Először azt kell kitalálnotok. 360. Nyomj egy adag síkosítót a lábfejedre. A dominancia és az alárendeltség lágyabb variációja. Előtornászok Rendeljetek közösen egy callgirlt és egy callboyt. KETTŐ NEM ELÉG Egy passzív kukkoló. Nyomás alatt 358. Ünnepi öltözet kötelező. Kérjétek meg őket egy hagyományos élő szexre. még annak veszélye mellett is. 356. Bekencézve A síkosító szólóban is hasznos: például ha vad ujj-játékba kezdesz egy pornófilm hatására. és közben egy új vibrátort tesztelsz.olyan izgalmak ezek. és intenzíven foglalkozol a klitoriszoddal. amelyek kibővítik az intim kettest. akár csak annyira is. Kedvesed lesz a nő. JOY 65 . vagy egy forró könyvet olvasol. Azon az estén egyikőtök „szolga" legyen.

Mesteriskola Keress fel kedveseddel egy dominastúdiót.1 1 7 4 Levélcím: 1306 B u d a p e s t 35. incselkedj. ul. és lessétek el a béklyózás és a biztosan találó ütések művészetét. Telefon: 4 5 7 . de túl sokat ne fizessetek. 363. aki jól tud felolvasni. Bodo Rickassel. hogy segítsen az általad írt hangjáték felvételében. és úgy játszadozz vele. N y o m d a : R.hu Terjesztési vezető: Pintér Klára k.1 1 8 8 . Dirty Talk Az ismerkedési rovatban keressetek egy profit. 127 E-mail: joy@marquardmedia. mi mindent lehet hármasban csinálni. R. Természetesen a hölgyet az elméleti oktatásért kell megfizetni. 364.laszlo@marquardmedia. Amikor a barátodat legközelebb az ágyhoz kötözöd és bekötöd a szemét.Több fortély 362. Obert Szöveg: Szőke Ágnes O l v a s ó s z e r k e s z t é s : Siklósi Á g n e s Kiadó: M a r q u a r d M e d i a M a g y a r o r s z á g Kft. Fax: 4 5 7 . Nyomj a kezébe erotikus szövegeket.hu Lapreferens: László Mária m.1 0 6 2 N y o m d a i előkészítés: H V G Press Kft.hu E-mail: sales@marquardmedia. O b r o r i c ó w M o d l i n a 11. Felolvasás Olyan callgirlt hívj.. T o m Specht.hu Telefon: 457-1057. 1033 Budapest.7 3 3 K r a k ó w . Pf. az csak a fantáziátokon múlik.hu J O Y hirdetési vezető: Nyírő Krisztina k. Ezután elgondolkozhattok azon. Hajógyári-sziget 213.hu Termelési vezető: T o m p a Csilla Hirdetés: H i r d e t é s i i g a z g a t ó : Óhidi Z s u z s a n n a zs. hogy vele teszitek-e meg a. POLAND Kérd meg jó barátnődet. hogy elmesélhesse nektek.. ügyvezető igazgató Pénzügyi igazgató: Soós Viktor zs. Hárman szalagról KIADVÁNY ÖNÁLLÓAN KERESKEDELMI FORGALOMBA NEM HOZHATÓ Kiadó: Jürg Marquard CEO: Albrecht H e n g s t e n b e r g Főszerkesztő: Anry Soós Éva Munkatársak: Főszerkesztő-helyettes: Blum Melinda Művészeti vezetés: Szőke Szabolcs Szerkesztés: Bakos Zsuzsanna Fotóprodukció: Baráth Dávid Képszerkesztés: Winkler Judit Fotók: Michael Reh. 66 JOY MARQUARD MEDIA JAA . 457-1188.ohidi@marquardmedia. és egy kávénál ne kapjon többet. mintha a két „húsnő" valóban a szobában lenne. és nektek háttal ülve olvastasd fel őket.hu Felelős kiadó: Frances Evans. következő lépést 365.titko@marquardmedia.nyiro@marquardmedia.pinter@marquardmedia. Astrid M. fax: 4 5 7 . indítsd el a hangjátékot. Hogy ti mit csináltok ezalatt. Mindketten találkozzatok vele. D o n n e l l e y E u r o p e 3 0 . amelyben ti ketten csábítjátok el a kedvesedet.

1 ' kii Vielle termékeket keresd a ryögyszertárakban. Ne csak érezd. -ceszséges szexuális élethez.Fedezd fel önmagad Mindenkinek joga van az örömteli. drogériákban Veffe^B V f f k * ^ ) " . élvezd á szexet! H i r i i l i fc srgazmusfokozó kényelmesebb • «e(égltőbb használatához ajánljuk i H e természetes nedvesítő olajat.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful