EKOlogičan dizajn

Poštovane arhitekte, Pozivamo vas da, ekologično dizajnirate životni prostor i učestvujete u našem nagradnom konkursu - EKOlogičan dizajn! Tigar i magazin Kuća stil raspisali su konkurs za izradu idejnog arhitektonskog rešenja sa elementima proizvoda od reciklirane gume kompanije Tigar. Korišćenjem ovih proizvoda otvaraju se neiscrpne mogućnosti primene prilikom uređenja javnog, stambenog, poslovnog prostora i zelenih površina, a istovremeno se dotrajaloj gumi daje nova upotrebna vrednost i produžava životni vek. Korišćenjem ploča od reciklirane gume za postavljanje pešačkih staza i ivičnjaka osmislite rešenja za raskrsnice i trgove! Dizajnirajte dečija igrališta od reciklirane gume, ili bilo koji drugi prostor za igru mališana, koristeći ploče od gumenog reciklata, ili ivičnjake za peščanike, različitih boja i oblika. One pružaju visok stepen bezbednosti i zaštite najmlađima prilikom igre na toboganima, ljuljaškama i u bazenima s peskom, jer sprečavaju povrede pri padu.

Kontakt: Tel. 010/306-489; 063/106-0179 branimir.toncic@tigar.com www.tigar.com www.bilgutex.com

1.

Kreirajte bezbedne staze oko škola, rehabilitacionih centara i objekata za rekreaciju. Primenite proizvode od reciklirane gume za uređenje dvorišta i vrtova, na stepeništima i terasama. Ekologično rešite prilaz zgradi ili uredite eksterijer poslovnog prostora. Oplemenite izgled bašti! Primenom eko diskova od reciklirane gume zaštitite mlada stabla od uništavanja, a upotrebom posebno dizajniranih ploča - travu od gaženja! Tigrovi proizvodi sa ekološkim pre ksom su veoma izdržljivi, otporni na promenu vremenskih uslova, a jedna od njihovih karakteristika – vodopropustljivost omogućava upotrebu neposredno nakon padavina. Proizvodi od reciklirane gume se postavljaju veoma jednostavno, lako se prekrajaju i mogu se uklapati na različite načine. Izrađuju se u širokoj paleti boja, što omogućava dodatnu slobodu i kreativnost prilikom izrade rešenja. Jedini uslov za učešće na konkursu Ekologičan dizajn je da rešenja gabaritima i dizajnom ne odstupaju od okoline i ne narušavaju postojeći izgled destinacije. Osnovni preduslov za dobijanje vrednih nagrada je - originalno i primenljivo rešenje!

Kontakt: Tel. 010/306-489; 063/106-0179 branimir.toncic@tigar.com www.tigar.com www.bilgutex.com

2.

Prikaz implementacije proizvoda kompanije Tigar ili predloge za izradu novih rešenja možete dostaviti u formatu 50x70cm na adresu redakcije: redakcija@kucastil.co.rs. Rok za predaju radova je 30. jun 2011. godine. Prispele radove će ocenjivati žiri u sastavu Dejan Babović d.i.a, Edit Tomić, glavni i odgovorni urednik magazina Kuća stil, Goran Jovanović, predsednik Upravnog odbora Tigar Tehničke gume i Ljiljana Đukić, direktor marketinga Tigar Trade, a imena najboljih će biti objavljena u septembarskom izdanju ovog magazina. Napomena: Više informacija o proizvodima od reciklata možete pronaći u katalogu proizvoda od reciklata, a više detalja o samom konkursu, kao i karakteristikama ovih proizvoda na brojeve telefona: 011/3238-551 (redakcija magazina Kuća stil) ili 010/30-64-89 (fabrika Tigar Tehnička guma) i putem mejl adresa: redakcija@kucastil.co.rs i branimir.toncic@tigar.com.

Kontakt: Tel. 010/306-489; 063/106-0179 branimir.toncic@tigar.com www.tigar.com www.bilgutex.com

3.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful