P. 1
365_legforrob_szextipp

365_legforrob_szextipp

|Views: 587|Likes:
Published by vagablond

More info:

Published by: vagablond on Apr 15, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

06/25/2013

pdf

text

original

agy az újdonságra?
Ne csak érezd, élvezd a szexet!
- klinikailag tesztelt stimulátor - egyedi kialakítás - partnerrel, vagy egyedül is használható - külső használatra - egy dobozban 3 stimulátor - ajándék intimfüzet a Vielle használatáhcc
Az orgazmusfokozó kényelmesebb és kielégítőbb használatához ajánljuk a Vielle természetes nedvesítő olajat.

£
tfezdfeí önmagad

A Vielle termékeket keresd a gyógyszertárakban, drogériákban

WBMBLSHniiineK.hu

info@sunimex.hu

infotel.: 0 6 2 6

:

gyönyörűbben .így gondoskodhatsz arról. amely különösképpen érdekel. hogy a csúcspont valóban rászolgáljon a nevére 4 4 TÖBB ROMANTIKA! 5. Újdonsült szerelmes vagy. fejezet: A hízelgő. és miként élheted ki egész tested erotikus potenciálját 2 6 TÖBB AKCIÓ! 3. Ebben az esetben is elegendő anyagot találsz majd könyvünkben a kísérletezéshez.ilyennek érzed a szexet (újra). hiszen életed legjobb 365 szextippjét kapod kézhez. tabukat akarsz döntögetni a szexben? A „Több fortély" című fejezetben szemérmetlenül elvetemült ötletekre bukkanhatsz. hogy minden ízlésnek. fejezet: Ilyet még nem tapasztaltál! Élmények. fejezet: Ez igen! Ötletek. 4 TÖBB SZENVEDÉLY! 1. amelyek szégyenpírt csalnak arcodra JOV 3 . úgy állítottuk össze a könyvet. és új párosotok örömére akarsz valami izgalmasat az ágyban? Akkor először a „Több romantika" című részt olvasd el. gyengéd ötletek minden szerelmi vallomás legszebbikévé teszik a szexet 5 4 TÖBB FORTÉLY! 6. akik mindent akarnak: szenvedélyt és akciót éppúgy. Valószínűleg te is azok közé az emberek közé tartozol. fejezet: Gyakrabban. és nagyobb (erő)bedobást igényelnek 3 6 TÖBB ORGAZMUS! 4. fejezet: Hogyan szerethetsz minden érzékeddel. minden igénynek és minden alkalomra megfeleljen. Végtelenül szerelmes hónapokat kíván a JOY szerkesztősége. Meg akarod tapasztalni a határaidat. Mivel nem minden nő egyforma. Gyakorlatilag azonban akár rögtön ki is próbálhatsz hármat abból a fejezetből. amelyek a szerelmeskedést komolyabb játékká varázsolják. gyorsabban. ha kipróbálod ezeket az ötleteket 1 6 TÖBB ÉRZÉKISÉG! 2.ÉS MOST RAJTA! Elméletileg ezzel a könyvecskével minden egyes nap kipróbálhatnál valami újat. fejezet: Vad és mohó . mint gigantikus csúcspontokat és érzékien kedveskedő szeretkezést.

és furulyázz rajta úgy. Fogadjunk. 3 . 1 . A szex istennői n e m v á r n a k ö l b e t e t t kézzel arra. és JCPY . mintha vele tennéd! 4 . amellyel irányítani tudod a mozdulatait. csak a magas sarkú cipő és a nyakkendő maradjon. mielőtt a tárgyra tértek! Vagy pedig rohamozd meg tedd azt. a z o n b a n n é h a azért n y u g o d t a n l e h e t n e egy kissé v a d a b b .Több szenvedély S e m m i k i f o g á s u n k egy gyors n u m e r a ellen. amit éppen a kedved és a hangulatod diktál. h a n e m tudatos a n rásegítenek.. 2 . Teketóriázás nélkül kötözd meg: rögtön készen áll majd. Önkiszolgálás Nyugodtan csókolózzatok a moziban. hogy jobban felizgatja. de hozzá ne nyúlj! Ehelyett magad simogasd a ruhán át. Rövid p ó r á z o n Egy ünnepi este megkoronázása: vetkőztessétek le egymást. taxiban vagy séta közben.. Rohamszerűen Ha magával ragad csupasz testének a látványa. t o m b o l ó b b és m o h ó b b is a szeretkezés. hogy ő a szoba közepén áll. Pórázként játszadozz a nyakkendőjével. amikor éppen fél- meztelenül készülődik a fürdőszobában vagy a hálószobában. h o g y a n a g y izgalom c s a k úgy az ölükbe pottyanjon. lepd meg. FÉNYŰZŐ ELŐJÁTÉK Vadul és még vadabbul! Nyugodtan hagyd öt vergődni. Szabadesés Térdelj le egy párnára.

Ezután cseréljetek szerepet. Let's swing Mi az izgalmas nők titka? A járásuk! A Shaka-boom és a csípőriszálás. . és nézz rá. amikor már éppen távozni készül. hogy felemelkedik. J O Y 5 . és bukórepülésbe kezd. ha közben a füledben hallod az Ally McBeal-dalt. Ragadd meg a nadrágján át.és mutatóujjad közé. . Vedd egyik ujjad a szádba.semminek nem tud nekitámaszkodni. " 5. 6 . Ezzel a fogással és kellő nedvességgel apró. miközben a kabátját veszi magára. Akkor találod meg a helyes ritmust. Hamarosan úgy fogja érezni. Finom érzék Vedd a makkját a hüvelyk. Te lépj ki először az ajtón. Étvágygerjesztő Ajándékozd meg egy szép emlékkel. mintha egész kezeddel dolgoznál! Pompásan fogja érezni magát! 7.hatásosabb. és így vigasztald: „Akkor m a e s t e . Dörzsöld orrodat a füléhez. gyors mozdulatokat végezhetsz a legizgatóbb helyen .

közben gyengéden húzd meg a haját. fektesd le.. Felvillanyozás Éreztesd vele erotikus energiaáramlataidat: Masszírozd a fejét. Tanúk nélkül Kösd be a szemét. fenekéhez. alkarjához. és ott is játszadozhatsz vele. Olajozd be a kezed. csak annyit tud majd kinyögni: „Köszönöm!" 6 JCY . Egész testét tekintsd játékszernek. 9. Ezután masszírozd meg a testét egy vibrátorral. VIELLE-TIPP: Húzz fel partnered ujjára egy Vielle stimulátort. Vak találkozás kösd be a szemét a topoddal. és hagyd. Ahányszor csak közel kerülne a csúcshoz. Megszakítva 1 1 .Több szenvedély A hatás? A mozdulataid összehangoltabbak lesznek. miközben ö a hasán fekszik. nézz a szemébe. a combjához. dörzsöld a szeméremdombodat a hátához. és kezdd el kényeztetni testét és nemi szervét. és gyúrogasd a két kezét. 8 . ahol ő vágyna rá. ő pedig nagyon élvezni fogja a helyzetet. a másik kezeddel pedig más testrészekre kalandozz.akaratlanul is abban reménykednek. és guggolj az arca fölé. 12. csak éppen nem ott. Szavak nélkül 10. Tudni fogja. Ettől nem lesz olyan szégyenérzeted. Amikor hazaérsz. és amikor végre elélvezhet. hogy kényeztesse a klitorlszodat vele. cirógasd az alkarja belső részén. és rögtön érezheted a pasik vágyakozását . hogy 20 percen át folyton a csúcspont szélére juttatod őt. Játékszer A férfi feküdjön a hasán. mi a teendő. hogy az ágyban is ilyen eleven vagy. kezeddel támaszkodj a falnak vagy a kanapénak. ragadd meg a hímvessző makk alatti részét. hogy túl sokat látna.. és szó nélkül kezdj el vetkőzni. Próbáld meg. Ráadásként kezeddel alányúlhatsz. 13.

ami neki a mellkasáig ér. és aztán újra pihenteted őket.16.a hasán. Játszd el a francia kurtizánt. Selyemsállal rögzítsd a lábait is. indítsd útnak másik kezedet. Fordíts neki hátat! A hónaljadat és a melledet dörzsölgesd az arcához. Nem szabad megmozdulnia. hogy szájával és hímvesszejével mindig egyszerre foglalkozol. Ezt követően egy kis ártatlan mosoly. Érzékien Ragadd meg ágaskodó farkát. és lassan húzd felfelé. a hasadat. hiszen semmit nem lát. Hagyd őt fantáziálni. ajkaddal. nemi szerveddel. és máris felvillanyoztad. így hamar elveszíti majd a kontrollt. Fogd marokra egyik kezeddel a hímtagját. Vigyázzállás A parancs határozott és utasító legyen: Feküdj le. Most szeméremajkaiddal érintsd meg ajkait. 1 4 . a térdeit nyisd szét. dörzsölgesd a combod közét. de ügyesen Amikor étteremben vagy baráti társaságban segít feladni rád a kabátot. egész JOY 7 . hogy a dörzsölés soha ne maradjon abba. A szenvedélye szinte szét fog tépni. aki a kedvesét éjjel az ágyhoz kötözi. Ezután legkedvencebb darabjával foglalatoskodj. Most pedig szép lassan kezdj el vetkőzni . Égni fog a szenvedélytől. hogy belélegezhesse az illatodat. Cirógasd meg a mellkasát a szeméremdomboddal. ám sokat érez. Két marokkal Nedvesítsd be alaposan mindkét kezed olajjal vagy síkosítóval. A következő 20 vagy több perc művészete abban áll. Sebtiben. Kényeztesd kezeddel... 19. Stop and go 1 5 . Mielőtt a makkja kicsusszanna ujjaid közül. és tedd vele mindazt. 17. Alámerülve Az orális szexhez bújjatok egy lepedő vagy takaró alá. csak a szavaiddal uralkodj fölötte. amit egy vibrátorral tennél: cirógasd vele a bőrödet. a mellbimbódat. csak úgy „véletlenül" érintsd meg koronázási ékszerét. 18. és meg se moccanj! Ne kötözd meg.

Hálás lesz neked. téged pedig mert közben megízleled az illatát. mint a 22. Kis idő elteltével eléggé bódító lesz a hatás. táncolj az ajtókeretben. hallgasd őt odaadóan. egészen a dekoltázsáig. az ő irányába gesztikulálj. hogy őt miért. és 14.Több szenvedély testeddel. 28. és szívd ki a szájából a levegőt. nap között sokkal inkább vágysz a forró együttlétekre. ha végre feloldozod őt. Csak ajkaiddal szeresd őt! Ha tetőtől talpig végignyalogatod. A nők illata Ragaszd rá a szenvedélyed.és mutatóujjadat a nyakába azon a részen. nap közötti időszakban. Ezután ő következik. Most pedig kezdj el kilélegzéskor beszélni. A nyál ugyanis izgalmi állapotban megváltozik. Testbeszéd 26. Naptárazás Ismerd meg hormonháztartásodat: a 7. A hangsúly adja a zenét Öleld át kedvesedet. és megbolondítja az orra körül lengő illat. Az egyértelmű. Amikor te beszélsz. esetleg átlátszó szoknyában vagy hálóruhában. így teljesen elfúló hatást érsz el. Nyomban kérj magadnak is ilyen nyelves játszadozást! 25. az mindkettőtöket felizgatja. A vetkőzéshez elegendő az is. hogy odabújsz 8 JOY . ha egy lámpa ég mögötted. és közben gondolj az altestedre. és 28. a folyosón azonban ég a villany. és közben gyűrűsujjaddal cirógasd a kulcscsontját vagy alsó ajkát. tapadj rá ajkaira. Lassan csúsztasd le a kezed a nyakán. Mindenkor készenlétben Varázsold a hétköznapi helyzeteket izgató pillanatokká: Ha előtted áll. ő reflexszerűen csak arra az egyre tud majd gondolni.. Ennek alapján tervezd meg a szexet! 21. 24. hogy alakod érvényesülhessen. ha szexre támad kedved: Nyelved hegyével egyszerűen nyalogasd meg a felső ajka fölötti részt. hogy aztán újra leállj az egésszel. ajándékozd meg a melleddel azáltal. ahol a nyaka a koponyájába torkollik. ínyencség 20. A gerince azon nyomban egyértelmű jelzéseket küld a pénisze felé. 22. 23. közben nyomd hüvelyk. Szívóhatás Csókold őt. Amennyiben a hálószobában sötét van. Tippek a következő telefonbeszélgetésetekhez: Vegyél nagy levegőt a rekeszizmodba. Rögtön asszociálni fog. Szoros ölelésben 27. A kisagy megkapja az üzenetet: „Ölelj meg!" Keress valamilyen ellenfényt. Fényjáték Amikor magáról beszél. . és több „csalogató" anyagot tartalmaz.

Közjáték 33. Ne légy gátlásos. hogy két kezed és lábad mellette helyezhesd el. a combodat vagy a csiklódat. Teszteld le. Ideális. hogy még jobban élvezze az utórezgéseket. mit érez. Csupasz tények Pozícióváltáskor használjátok ki az alkalmat egy 69-es felállásra vagy egyoldalú orális szexre. a másikkal a végbélnyílását kényeztesd. VIELLE-TIPP: A gyönyört fokozni tudod. Mellbimbós támadás SZEXIS VARIÁCIÓK Vigyél több szenvedélyt a szerelmi játékba azzal. tort. ha olyan keskeny. hogy szemérmetlen variációkat iktatsz be a megszokott programba. körmeiddel körözz aprókat a hátsóján. 35. 30. hogy elélvezne. de ne hatolj be.hozzá. hogy közben vákuum keletkezzen. és masszírozni kezded vele duzzadt csiklódat. Soha ne fordítsd el a tekinteted! Anyaszült meztelen bújj az ágyba. A fekvő tükörben figyeld. és oldalról figyeld magatokat. Olálá! Szeretkezés közben körmeiddel körözz gyengéden és folytonosan mindkét mellbimbója körül. ha felhúzol az ujjadra egy Vielle stimulá- Kérd meg. Támassz egy nagy tükröt hosszában elfektetve a falnak. hiszen a közös íz tökéletes ajzószerként hat. Dupla élvezet 31. Amennyiben a válladat masszírozza. Röviddel azelőtt. Csupán gyengéden nyomkodd JOY 9 . A szájjal csókolgatást iktassátok be többször . és közben nézz a szemébe. Az ilyen csókok felkorbácsolják a szenvedélyt. Szép kilátások II.még akkor is. 34. hogy maradjon nyugodtan benned. hogyan hatol beléd hátulról. Ereszkedj négykézlábra. 29. úgy sóhajtozz. ha meg akarjátok tartani az alappozíciót. VIELLE-TIPP: Ha esetleg nem jutottál el a csúcsra partnereddel. húzz az ujjadra egy Vielle stimulátort és kedvesed bevonásával elégítsd ki magad vele. ha vibrátorral cirógatod a hasadat. széttárt combokkal. sarkadat szorítsd a fenekéhez. Miután a csúcsra jutott. Körbe-körbe Tegyél síkosítót mindkét kezedre. Egyik kezeddel fogd körül a hímtagját. és élvezd a gyújtást. A tükröt akár közvetlenül a padlóra is teheted. míg a másikat úgy szívd. Szép kilátások I. várd őt fedetlenül. simogasd magad. mintha éppen a csúcsra jutnál. 32. Vond magadra (majd magadba) kedvesed. Nyugodtan túlozz. szorítsd meg egyik mellbimbóját. Csak a fejedet mozgasd lágyan előre-hátra.

hogy milyen kellemesen szűk itt idebent. térdeljen föléd. Csúszkálás LIFESTYLES-TIPP: Misszionárius helyzetben mutató. vagy hajolj előre. képezz V-betűt. 40. Te pedig kellőképpen szorosan tartod őt ahhoz. Fogd meg a bicepszét. milyen pozícióban . hogy been- 10 JOY . Fortyogó forróság 38. mint addig soha! Nem felejti el ezt a mámorító érzést. MÉLYEBBEN. 36. Győzedelmi póz 43. folytassa tovább a dolgokat a kezével. és fröcsköljön rád. hogy eljutna az orgazmusig. Mucho macho 37. alul pedig mintha tűzijátékban lenne része. és intenzívebben fog küzdeni érted. Lesz mit néznie. Mi szólna az ellen. mielőtt engednél neki. akkor viszont nyomban térjetek át a közösülésre. és csak emeld ki belőle a melledet . és előre-hátra mozogsz hímvesszején anélkül. 39.ezáltal még bujábbnak hat.mindegy. és ezzel egy időben húzd felfelé hüvelyizmaid a köldököd irányába. hogy kielégítsd a szeretett férfi fantáziáit: Főzz neki valamit egy szál köténykében és magas sarkú cipőben .. 42. hogy minél többször kelljen lehajolnod. Tűzijáték-befejezés ERŐSEBBEN. és hagyd öt harcolni. A hatás: úgy fog elélvezni. Te közben erősen ragadd meg a fenekénél.Több szenvedély és körözz a hüvelykujjaddal vagy egyik ujjcsontoddal a záróizmai körül. és legközelebb ugyanezt teszi majd veled! 41. és húzd fel szeméremaj kaidat a köldököd irányába vagy a hímtagjára. A kiteljesedés annál élvezetesebb lesz. szeméremdomboddal a hasára nyomod merevségét. amíg mármár felrobban. Terelgetés LIFESTYLES-TIPP: Amikor beléd akar hatolni . Természetesen olyan ételt készíts neki.persze alsónemű nélkül. Push-up A következő alkalommal hagyd magadon a melltartódat.és középső ujjaddal Felül ülsz. JOBBAN Eksztázis vonaglások nélkül: Hagyd felizgatni magad hűha! hatású pozíciótippjeinktől! Röviddel azelőtt. Gördülékeny átmenet Addig ingereld a kezeddel. hogy meghatározhasd. Játszadozz a melleddel. hogy lássa a ringó csodát. Felül macsónak érzi majd magát. Ez egyszerre nyújtja mindkettőtöknek azt az érzést. milyen ritmusban szeretkezzen. mindig csavarodj el kissé. amelyhez be kell gyújtanod a sütőt is.

Ezáltal rövidebb lesz a hüvelycsatorna. és szorítsátok egymáshoz csípőtöket. nyalogasd a mellét. hogy többet lássál. LIFESTYLES-TIPP: Ebben a pozícióban olyan érzése lesz.gednéd.. hogy kapaszkodjon a bokádba. Több együttérzés Legyél segítőkész akkor is. és kérd meg. és hosszabbnak tűnik az ő fegyvere. amikor alul vagy: harapdáld a vállait. Tehát a pénisze a szeméremajkaid között csúszkál ide-oda.. hogyan csusszan be és ki a pénisze. mintha jobban fel lenne szerszámozva. Ezáltal a hüvelyed megrövidül és többet érez! 45. mint valójában! Helyezd a vádlidat a két vállára. JOY 11 . majd húzd fel a térdedet. Egy kis síkosítóval a száj hatását kelti a művelet a csiklód is élvezni fogja a helyzetet. Figyeljétek együtt. Hosszú Jani 44. Végül ülj fel. emeld meg a feneked.

a melled és a köldököd közé helyezz egy kispárnát. Meg fogod őrjíteni! 48. 50. te pedig mozgasd a csípődet előre és hátra. 12 OOY . milyen látványos ez az erotikus vízi balett. hanem intézd úgy. és játszadozz a heréivel .a legjobb. ha legékesebb darabját nedves ujjakkal gyengéden ide-oda rázogatod. Szorítsd össze a lábaidat.Több szenvedély 46. Kincskeresés Ha hátulról szeretkeztek. ezután nyolcasokat írj le. hogy figyelmesen nézze végig és fedezze fel. 49. Kerüljetek közelebb egymáshoz. nyúlj hátra a lábai között. hogy elveszíti az egyensúlyát LIFESTYLES-TIPP: Üljetek egymással szemben. Most fogjátok meg egymás csuklóját. Először csak néhány kisebb körözést végezz. 47. és ha megtaláltátok a ritmust. ügy fogja érezni magát. Úgy tartsa. amelyek egyre nagyobb ívűek legyenek. a kitámasztó manővert áthelyezhetitek a matracról az asztalra: te az asztalon fekszel. Ne a habbal és a zubogó vízzel foglalkozz. Támaszd meg párod kezében a talpadat. Kézzel-lábbal 51. A kedvesed úgy feküdjön vagy térdeljen rajtad. az ágyban. a lábad legyen a kedvesedé fölött. Szűkösebb hely Feküdj a hasadra. ő pedig előtted áll. hogy közben lábaival összeszorít téged. miközben ő benned van. olvadjatok össze. mintha egy lélegzetelállító satu kényszerítené eksztázisra. Lassan kezdjétek. jobbról-balról támaszkodjatok meg. gyorsítsatok bele. és hintázzatok együtt előre-hátra. Amennyiben attól tartana. Locsi-pancsi Üljetek be a kádba. bokáidat kulcsold össze. lábfejeidet kulcsold össze a partnered dereka mögött. Csípőrengetés Lovagló helyzetben a megszokott fel-le mozdulatokat váltogasd apró csípőkörzésekkel. Mint-a-hinta A misszionárius póz pompás variálása. hogy kényelmesen feküdj.

54. Úgy helyezd a bal lábadat. lábaiddal szorosan öleld át őt. lehetőleg úgy. Innen mindketten a hátatokra fordultok. masszírozd őt. VIELLE-TIPP: Ezt a gyönyört tudod fokozni. Lábujjaiddal dobolj a hátán. hogy ellenőrizhesd a behatolását. Utójáték LIFESTYLES-TIPP: Egészen ártatlanul kezdődik a kanalas pozícióval. kvadro vagy dolby-surround: mindegy! Te csak csodáld meg szuper hifiberendezését. Legkésőbb 30 perc múlva folytassátok. Feszítési ív 57. Lendítsd át a jobb lábadat a jobb vállára. hogy tegyen fel egy jó kis basszgitáros CD-t. és kérd meg. Körforgalom Körözz a csípőddel. és közben élvezi. A hangzás ellenőrzése Sztereo. ahogy feneked hozzáverődik a golyóihoz. Kedvesed a kezével segíti csípőd fel-le mozgását. 59. Csúszdázás Olajozd be a popsid hasadékát. LIFESTYLES-TIPP: Misszionárius pózban húzd fel a lábadat. hogy kedvesed hátulról csúszkáljon rajta ide-oda. Most te vagy felül. fgy a melledet és a hátsó részedet egyaránt kényeztetheti . mozgasd a csípődet. Miután kedvesed elélvezett. ezáltal automatikusan oldalra fordulsz. JOY 13 . és támaszd meg a lábfejed a mellkasán. A combmunka jótékonyan hat a hüvelyre: a bőre megfeszül. Elefánttánc 58. Koitusz utáni izgalmi állapota megmarad. szorosan fog téged. miközben ő a két lábad között áll. ha felhúzol az ujjadra egy Vielle stimulátort. hogy párod közben ne csússzon ki belőled. a hüvelyizmokat. és visszatér az energiája. Hanyattfekvés Egy átlag feletti szerszámú férfinál segít. hogy csak egy lába legyen a tieid között. 55. A többi már magától megy. 53. és hagyd. és szambát járat veled. egymás mellett álló székre állsz.LIFESTYLES-TIPP: A misszionárius pózból induljatok ki. Ülj rá az egyik hangfalra. így a lehető legjobban férsz hozzá a vaginádhoz. ha szétterpesztett lábbal két alacsony. Féltalicska 56. mialatt ő hátulról csak odatartja a szerszámát. Ezután vidd magaddal a zuhanyzóba. és ezalatt a csiklóddal foglalkozik.esetleg beolajozott kezekkel? 52. Közben kényeztesd a csiklódat vibrátorral. és segítesz neki csiklód izgatásában. ha már puhánnyá vált. még akkor is. és vegye le a bugyidat. így érzékenyebben reagál.

és kér egy csomag gumi óvszert. Minden aktus alkalmával használj új óvszert. ezáltal hosszabbá teszi a szeretkezés élményét. átlátszó. hogy ezt miért csinálja.Képzeld. a cigarettáról is így sikerült leszoknom. m o n d d . hogy radiátor? Bemegy a bolond a gyógyszertárba.Mikor jön haza a férjed? Két kiscsoportos gyerek beszélget az óvodában: . A síkosító Lidocaine Hydrocloride-ot tartalmaz. Barátnők beszélgetnek: .Te. Miután kifizette és megkapta. ha biztonságos szexre vágysz: . A gyógyszerész kisasszonyok megrökönyödve kérdik tőle. ott helyben földhöz vágja.Igen. spermazsákkal ellátott.. és elkezdi taposni..Tudják .válaszolja . . amelyet mindenképp fel kell tenned.. Lágy. láttad már a férjed arcát szeretkezés közben? . Két szeretkezés közt egy kis Melyik az a kérdés. otthon a radiátoron találtam egy óvszert! . Egyszer benézett az ablakon. amely késlelteti a partnered orgazmusát.Mi az. I s z o n y ú é r z é s volt. .LifeStyles Endurance óvszer a tartósabb élvezetért A LifeStyles Endurance óvszer speciális síkosító anyagot tartalmaz.

ezért szűzen lépett a házasság szent kötelékébe.HA VALAMI KÜLÖNLEGESRE VÁGYSZ!!! ÍZESÍTETT MINŐSÉGI ÓVSZEREK.Mondd.Hát. formakövető óvszerek. hogyan fogjuk majd hívni gyermekünket? Férje. ki tud valami csintalanságot mesélni? Móricka azonnal jelentkezik: Nekem éjszaka lett egy kistestvérem. de hol itt a csintalanság? Én fúrtam ki a papa óvszerét. . ha ebből kibújt. akkor Dávid Copperfieldnek. miközben az épp az imént elhasznált óvszerre köt csomót. Móricka. Különleges pillanatok. speciális élvezetek. már reggel felhúztak! Évi erkölcsös lány. epres. a soha nem tapasztalt örömök között az ifjú feleség megkérdezi újdonsült férjét: . Édesanyja tanácsára a nászéjszaka után. Gratulálok. humor kikapcsolódásként A tanító néni kérdezi az iskolában: Na gyerekek. Két óvszer beszélget: .Á. drágám.M i é r t v a g y ilyen i d e g e s ? . Banános. majd így válaszol: . elgondolkozik.

Kézből a szájba Egyél valami finomságot evőeszköz nélkül: salátát. ha kiürült a „kehely". Harapnivaló hangulat szerint Miért mindig csokoládé? A sajt és az avokádó sokkal több triptofánt tartalmaz.. s mivel nem szabad mozognod. Töltsél mentalikőrt a köldöködbe. Kösd be a szemét. és autóba szállnak vele.. Nazdrovjel 61. minden ingert sokkal intenzívebben érzékelsz.. boldogsághormonná alakul át. Etessétek kölcsönösen egymást. 67. Menta-herceg Több érzékiség Változtasd egész testedet erogén zónává. amely szerotoninná. tombolni fogsz. Bújócska 62. a melled alatt. csókold és harapdáld. 64. Cseréljetek szerepet. A mélyhűtött vodka igen jól jöhet! Itasd át vele a nyakát. hogy a szájával keresse meg a testeden elrejtett cukordrazsékat . a lábujjaid között. Forró fagyi Vegyél csomagolt tölcséres fagylaltot. Ez a szesz még az eddig érzéketlen mellbimbóra is hatással van! Az evős játszadozás alapszabálya: ami a nyelvnek nem ízlik. 65. Etessétek egymást szájjal és az ujjaitokkal. Ha ezután ráfúj. fújjál rá. így végigcsókolhatja egész testedet. Bogyók A fagyasztóból kiszedett málna és cseresznye borzasztóan izgató nasi az édes csókokhoz és egyebekhez.például a köldöködben. A csücskét harapd le alul. és nyald le. A bátrabbak beugranak egy közértbe. és közben legyetek rettenetesen féktelenek. ha a hímvessző csúcsán tálalják fel őket. azt nyomban ki kell iktatni! 66. Lédúsan A narancs jobban kinyitja az ízlelőbimbó- 16 ->CY . Bizonyos gyümölcsök kifejezetten ízletesek. Kedvesed a nyelvét vagy egyik ujját belemártogatva fessen kis köröket a testedre. Minden egyes érzékszervedet ingereld élvezetes erotikus játszadozással. 60.2. rákot. és kérd meg. fejezet 63.. tésztát. ZABÁLNIVALÓ Milyen íze van a vágynak? Esetleg a csokoládéfagyira hasonlít? Vagy a trópusi gyümölcsökére emlékeztet? Most ízletes ötleteket mutatunk be az ínyenc szexkedvelőknek. Csöpögtess a makkjára az olvadó fagyiból.

.

hogy frissen mosott. A hajvégekkel cirógasd végig a testét. Virágosán Masszírozd öt illatos virágszirmokkal. 70. Cirógasd melleiddel a hónalját! A szőrszálak kellemesen csiklandoznak. hogy a szirmok lehulljanak róla. A leggyengédebb kísértés 72. Trópusi mámor Keverj női csalogatóanyagokat (kapható: www. Igen. Szopogass belőle. mintha bársonyba nyúltál volna. Aromás csókok Nagyobb intenzitásra vágysz csókolózás közben? Egyszerűen cseppents egy kis ilang-ilang olajat a nyelvedre. majd szimatold végig az illatos helyeket. TÖKÉLETES SZIMAT Szimatolj nagyokat! A kellemes illatok nyomban feldobják a hangulatot és felizzítják a vágyat.info) a parfümödbe. Esetleg tűzz egy szál virágot is a hajadba.androvita. Addig lengesd előtte ide-oda a melleidet. és aztán csókoljátok egymást.Több érzékiség kat. ott is! 6 8 . Kend be vele a tenyered. még nedves hajadat kenje be kókuszolajjal. Nasi a testen Rágcsálj el egy cukormázas fánkot a péniszéről. 71. amíg szopni nem kezdi. jót tesz. Rafinált kémia 74. Jó illatú. 18 j o y . hatásos lesz! Kérd meg.. Ezután ő is megpróbálkozhat nálad egy mogyorós-karamellás szelettel.. Mindig az orrod után Kerítsd elő azt a parfümjét. 69. Úgy érzed majd. hogy rápottyanjon. amikor kedvesedre pattansz. Már szippantó lélegzetedtől libabőrös lesz. simogasd és kényeztesd vele kedvesed testét. 73. Meglátod. A testére kent kevés olaj megakadályozza. Közben nyalogasd meg a makkját is: a cukorkristályok kellemesen csiklandoznak. őt pedig megőrjíti majd puha bőröd. amelyik leginkább felizgat. hogy alaposan felhevüljön.

82. karkötőt a felkarodon. nagy gyűrűt. Igen.75. egy pici vanília az ágyékodra. hogy felvillanyozzák. egy csepp levendula a köldökbe. Nem szabad megmozdulnia és megérintenie. a sötétkék és az ibolyaszín mozgósítja az erotikus érzékközpontot. Igy a szépségedre koncentrálhat. te a száddal tevé- JCY 19 . amikor magához ölel. Szerelmes hatás A piros.. Helyezd az arcára a sálat. Eláruljuk. Használati utasítás Húzz végig egy vékony sálat a szeméremtesteden. és aztán mutasd meg neki egy tükörben. Szemceruzával írj utasításokat vagy kéréseket kedvenc testrészeidre. Szépen feldíszítve ÉLES SZEMMEL A férfiak csak a szemükkel látnak folyton vadásznak. A mámorító színeket egészítsd ki meleg vízbe helyezett virágokkal. amelyek még illatoznak is.. Hamarosan megtanulja az összefüggést. Átkozottul jól néz ki! 83. viselj egy bizonyos feltűnő ékszert.. Ragadd meg a két melled. Miközben ő fekszik. Ahányszor csak szexre vágysz. és tartsd oda neki (misszionárius és lovagló helyzetben működik). de valóban hatásos. és rögtön reagálni fog. miután nedves lettél. és hirtelen milyen nagynak tűnik a hímtagja.. Leheletnyi selyem 80. Te is libabőrös leszel. és teljesen átadhatja magát neked. 69-es pozícióban térdelj kedvesed fölé.vagy hasláncot. hogy néz ki alul csupaszon. Amikor partnered levetkőztet. lámpaernyőkkel vagy egy arra rádobott vékony kendővel. Megszabadítva Borotváld le párodat! Szabadítsd meg ágyékszőrétől. Na nézd csak! 78. ismerősnek tűnhet némely kemény pornófilmből. hogy feküdjön le a padlóra. Az érinthetetlen Aromaolajokkal varázsold illatos kertté a testedet: egy kis citromfű a melleid közé. 77. és könnyen ingerelhetők. örülni fog. 76. kedvesednek pedig csodás látványban lesz része. Tegyél egy párnát a feje alá. A hosszú. Kérd meg a partnered. tükröm. hogy még akkor is érezze az illatodat. hogyan.. hideg láncoknak az az előnyük.. amikor már szeretkeztek. 81. Tükröm. ha felveszed. Ezután már csak olajat kell keresnie. LIFESTYLES-TIPP: Körmöd legyen vörösre festve. hogy megtudja. Illatkínálat 79. amelyet különben nem hordasz: boka. mit és hogyan. Ezt elérheted színes izzókkal.

. csak a lényegre térve. vagy pedig meséld el. És használj kihangosítót. hogy mögötted egy tükör van a falnak támasztva. amelyek aztán az egész testre hatás gya- SZŐRÖSTÜL-BŐRÖSTÜL Érezni. korolnak. vannak más „hallható" lehetőségek Is a csábításra. csak a cipője. Ez a legkönnyebb módja annak. hogy begerjedjen. Túlzások nélkül. Szervezz meg egy éjszakai telefonbeszélgetést . és játszd le halkan. miközben szeretkeztek. Bármi volt. hogy beszélgessetek a szexről. vagy hogy a tekintetétől felnyögtél. Más szemszögből 87. 86. hogy az ott lévő számtalan idegvégződést ingereljed.Több érzékiség kenykedj rajta. és lassú szeretkezés közben merüljetek el a hangos zene mámorában. Hangos ágy Legyen mindkettőtökön fülhallgató.ez történhet mobillal is. tapintani. tesztelj le előtte egy telefonszexvonalat. és figyeld.de mindig harmadik személyben beszélj: „rádobja az ágyra a nőt. A vágy visszhangja Vedd fel magnóra saját sóhajaidat. Halk légzésed is elegendő ahhoz. mondd el neki. Légy domina. hogy közben a kezed szabadon maradhasson. és megnyílik a test. Garantáltan gátlástalanná váltok! Szex után beszéljetek az aktusról: hogy tetszett az a bizonyos apró mozdulat. 89. és próbáld ki." 84. Tanulj a profiktól. Sötétben Fogj egy tükröt. akin semmi más nincs. 8 8 . mire vágysz . hogyan egyesül testetek .például amikor misszionárius pózban nagyon kihúzza a péniszét és szétterpeszti a combjaidat. hogy egy szexvonalat imitálsz. Kedved szerint beleavatkozhatsz az ujjaiddal is: húzd szét szeméremajkaidat. mintha valaki mást kényeztetnél. Utólagos megbeszélés 85. ragadd meg a hímtagját. 20 JOY . A dolog lényege. két egymás melletti szobában. amikor csak szeméremajkaid között csúszkál előre-hátra.. HANGHATÁSOK Nem csupán a dirty talkíng létezik. Lepd meg azzal. amelyben hátulról.. hogy néz ki. ami valóban örömet szerzett. Suttogj édes ígéreteket a fülébe. mit művelsz most magaddal. és áruld el neki. aki megparancsolja neki. érzékelni: tedd érzékenyebbé börödet mindennemű érintésre! Az értelem kikapcsol. Rádiójáték Nem kell feltétlenül kedvesed fülét nyaldosnod. négykézlábra ereszkedve úgy lát majd.. hogyan játszadozzon veled. vagy amikor a kanalas helyzetben felhúzod a felső lábadat.

Kéjes vízesés Hagyd. Egy kis pihenő Löketet ad minden idegnek a gerincoszlopnak az a része. testrészét simogatod (nyak. 94. hogy magától merevedjen kedvesed. Fogaddal vagy ajkaiddal gyengéden annyira húzkodd meg a szőrszálakat. Idegcsiklandozó élvezet 92. Csókold. Ezután próbáld ki a herezacskója szőrzetén is . ágyék. Ráadásként verd béklyóba selyemsállal. mivel itt nagyon sűrűn helyezkednek el az idegvégződések. és nyelveddel lehelj életet belé. hogy miközben rajta ülsz. a magasak gyorsabb vibrálást idéznek elő. 9 1 . Bármit teszel.. Édesítsd meg számára a szünetet azzal. ujjaidat szopogassa és nyalogassa. Ki korán kel. Csupa érzés Gyengítsd le két érzékszervét. nyalogasd meg ezt a helyet. Inkább kísérletezz infralámpával. hogy ilyenkor második legkedveltebb 98. ahol a fenék kezdődik. Csak nagyon gyengéden érintsd meg itt kedvesed. harapdáld és cirógasd időnként ezen a helyen. A legjobb. A legjobb kora reggel. cirógasd különféle anyagokkal. Ne legyenek forró és jeges mutatványok. 97.a száddal. Ujjszopás Engedd.. és állítólag összeköttetésben áll a nemi szervekkel. Nyakaskodás Hallottál már az N-pontról? Az „N" az angol neck (nyak) szóra utal. Meleg víz.. Gyengéden vedd a szerszámát a szádba. hogy a kendő a fülét is letakarja. csak éppen felingereld őt. Gombnyomásra Ne várd meg. A nyakánál kezdd. az csak megrémisztené.90. Ez a szuper erogén pont az áll és az ádámcsutka között található. Amint furulyázás vagy kézimunkázás közben veszélyesen közelinek tűnik az orgazmus. majd imbolyogj a gerince mentén eltávolodva. hogy a zuhanyzó alatt orálisan kényeztessen. gát ezt tudd meg előtte). JOV 21 . Te is szopjad az ujjait. 96. Közben dörmögj neki: a mély hangok a lassabb. hogy a többieket erősítsd: Űgy kösd be a szemét.. gyengéden csináld. állj le három szívdobbanásnyi időre. Brumm-brumm Masszírozd meg a hátát . amikor még alszik.jólesően finom áramütésként hat számára! 93. ha oldalt fekszik. hogy érzékien kínozd egy kicsit. 95. mialatt beolajozott kezed a heréivel játszadozik. A köldök és a pénisz közötti finom szőrvonal rendkívül érzékeny. hogy ne fájjon kedvesednek. és ezzel egyidejűleg cirógatod az ágyékát. meleg nyelv ez fordítva neki is tetszeni fog.

Amint merevvé válik. addig kell kézzel folytatnia. hogy makkját dörzsölgesse a csiklódhoz . Váltóáram 100. Csak fordítsd meg a sorrendet: kezdjétek a szeretke- 22 JOY . a combja hátsó részét és főként az ujjai közét. Fejtetőre állva A szex nem egyirányú utca. vagy te ülsz rá háttal neki.amikor még nem elég kemény! Vagy a lábad közé térdel. miközben ő hátulról párnával támasztja meg magát.Több érzékiség 99. A síkosítót ne feledjétek! Dörzsölj be egy vékony bőrkesztyűt nemi vágyat serkentő olajjal. Ismételgessétek ezt a játékot. és azzal simogasd végig rejtett erogén zónáit: az alkarját. 101. a könyökhajlatát. Bőrözés Kérd meg a párod. amíg el nem ernyed ismét a szerszáma.

Dobpergés Avasd be partneredet a Xingu (indián masszázs) rejtelmeibe. Elfordulva A fürdőkádban ülve kis tálkákból folyamatosan locsolj a testetekre meleg vizet. miközben partnered neked háttal ül a lábaid között. amíg nem bírjátok tovább. és gondoskodik a kirobbanó orgazmusról. végül az orális élvezeteknek hódoljatok. hihetetlenül ellazít. Fel-le Mindazok a testrészek. 106. és közben dobolj rajta az ujjaiddal. Elősegíti a medence vérkeringését. ahogyan a török fürdőkben is szokták. akkor ő tegye veled ugyanezt. 103. itasd át alaposan. mintha szeretkeznétek. amelyek kimaradtak a csókokból és simogatásokból. térjetek át a kézi munkára. öt percen belül megtízszerezik érzékenységüket. Dörgölőzzetek egymáshoz. Fogj egy párnahuzatot. pózban gyengéden fogd meg a fenekét. Kezdd a köldökén. miközben ő még benned van! Simogasd a combja belső oldalát. A durva szemcséstől kezdve a finomig különféle típusokat használj. Több dörzsölést! 105. és kedvesed prosztatáját stimulálja. Habjáték Egy nagy tál vízbe keverj bőven habfürdőt. hogy ujjai a hátadat cirógassák. A „bőrradír" nemcsak puhává teszi a bőrt. és hagyd. Kimaradtak? 107. Akkor viszont le a ruhákkal! 104. Iszapos csata Tobzódj egyet kedveseddel és iszappal a kádban. de ODA ne érj el egyelőre! Aztán a térdhajlatánál kezdd újra. Először hagyjátok megszáradni. különösen kedvesed legféltettebb darabján. a csúcs előtt röviddel hagyjátok abba. A nyomás és a melegség közvetlenül egy szinttel lejjebb fejti ki a hatását. mártsd bele. csókokkal halmozd el lefelé haladva mindenütt. 102. hanem felfedező játékra is lehetőséget nyújt. Ezt érdemes kihasználni. a mellednek támaszkodva. Dörzsöld be a habhegyekkel.zéssel. és csavard ki a teste fölött. azután mossátok le. de tegyetek úgy. 108. OOY 23 .Orientális mosakodás Kedveseden ülve fordulj el 180 fokot. és szép lassan haladj a combjai belső részén felfelé! Maradjatok felöltözve. Ibolyaillatú szappant használjatok. 109. Misszionárius Furulyázás vagy kézimunkázás közben tenyereddel körözz erőteljesen a köldöke körül. Ha te vagy felül. A középső tájék intenzív finommunkája érdekében válts át mosdókesztyűre. ahogy apránként megszabadítjátok magatokat az iszaptól.

és körmeiddel kövesd ezeket a helyeket. Ebben a helyzetben pompásan kényeztetheti a csiklódat a nyelvével. Derékszög Feküdj az oldaladra. alkalommal. VIELLE-TIPP: A Vielle stimulátor használatával önkielégitésed hosszabb ideig fog tartani és sokkal intenzívebb lesz az érzés. amelyik éppen intenzíven izgatja klitoriszodat. Érzések a topon Tarts magadon egy szupervékony topot. hogy a vízcsapból kifolyó víz éppen a csiklódra zúduljon. Megmelegítheted a . baby! 116. Jólesően fogsz remegni. VIELLE-TIPP: Mélyebbé teheted a gyönyört. Széllöket Hétvégén mászkáljatok otthon szárongban . VIELLE-TIPP: Miközben ő simogatja meiied és hasad. te az egyik szabad ujjadra húzz fel egy Vielle stimulátort és izgasd a csiklódat. Vízi gyönyörök Ülj be az üres kádba úgy.persze semmi ne legyen alatta. és emeld fel egyik lábadat. Hol gyengéden. simogassa a mellbimbódat. Tíz perc után csökkennie kell érzékenységének. Hidd el. vagy a szájában meleg vízzel csókolgassa. Keverj valamit. hogy ujjaival eljátszadozzon rajtad. 112. amíg a fejedet masszírozza. közben főként arra a kezedre irányítsd a gépet. és még arra is marad elég helye. Most keményebbre veheted a figurát. Facsarj ki meleg vizet egy kendőből. Partnered derékszögben bukjon le hozzád. És érintsétek meg egymást minden adandó 24 JOY Hajszárítóval szárítsd meg magad tusolás után. mialatt a lábujjaidat csókolgatja. SZÓLÓBAN ÉLVEZNI Éppen nincs partnered? Akkor kényeztesd magad! 111. Olajozd be a melledet. de ügyelj arra. hogy az anyagon át nyalogassa. hol keményen Csókolgasd végig a testét. hogy ne lépd át fájdalomküszöbe határait! 115. és kérd meg barátodat. mialatt önkielégítést végzel. Erotikus anyag 117. Forróság Többcélú dolog erotikus módon: Igyál egy korty jéghideg pezsgőt. ha a vízsugár mellett a Vielle stimulátorral izgatod magad. amikor éppen rajta ülsz. mialatt ő a nyelvével kényeztet.Több érzékiség 110. 113. mielőtt megtelne a kád. Érzéki fantáziádnak semmi sem szabhat határt! Helyezz ágymelegítő palackot a hasadra és a popsid alá. hogy egy T-betűt képezzetek. nagyon izgalmas egy férfi szárongban! 114.

VIELLE-TIPP: A Vielle segítségével megismerheted tested rezdüléseit. ha a forró fuvallat a feneked környékén vándorol. Majd meglátjuk. hogy csak az anyag cirógassa a bőrödet. 121. A Vielle stimulátor nagy hasznodra lesz.. írj kis köröket az ujjpárnádra és a sarkadra. Tűzvész Maszturbálás közben képzeld el. vegyél elő egy Vielle intim stimulátort és a felületén iévő dudorok segítségével fedezd fel a csiklód környékét. 120.. Szendvics Mire való a két kezed? Egyikkel fogd meg a popsid egyik felét. A legizgalmasabb pont a popsi és a comb közötti rész. hogy az érzések a csiklótól tűzként terjednek át tested minden zugába . VIELLE-TIPP: Eközben valószínűleg megjön a kedved az őnkielégítéshez. Úgy mocorogj a kendő alatt. hogy ne indítsd be kezedet. csak ne bele! Az is nagyon kellemes. melledre és combodra.a combodon és hasadon át a lábadig és fejtetődig. használatával orgazmusobb teljesebb lesz és hosszabb ideig fog tartani.118. és nedves ujjadat csúsztasd be a lábujjaid közé. annál intenzívebben hat ki orgazmusod minden porcikádra. Ellazult láb Masszírozd meg a lábfejedet. 119. és ugyanolyan ritmusban csipkedd. vagy a vénuszdombra fújathatod a meleg levegőt. Minél többször gyakorlod ezt. Hidd el. VIELLE-TIPP: Ha kellően ellazultál. élvezni fogod! JCV 25 . meddig bírod. Selymes bűn Tegyél széles selyemkendőket a hasadra. hanem a környékén lévő idegvégződésket „masszírozza" orgazmusod intenzívebbé tételéhez. mint ahogy közben magaddal játszadozol. mert nem az érzékeny csikló felületét. tenyeredet.

miközben ő két kezével tart téged. hogy szétvesse a lakást: izgalmas szex mindazoknak.3. Fogjátok meg a másik szíját. Játékos lábak KEMÉNY POZÍCIÓK Mindennek lehet nevezni. a lábfejedet a falnak támasztod. a korlátnak vagy a melletted lévő lépcsőfoknak. és 26 JOY . hol a jobb lábát emeli fel. akikben túlteng az energia Egymással szemben álltok. fejezet Több akció Bent vagy kint. hátat fordítva az arcának.de nem sok időre! A közösülés közben felváltva hol a bal. Ez a szög éppen a G-pontodnak kedvez. Olajozzátok be magatokat alaposan a kertben vagy a lakásban egy műanyag terítő vagy gumipléd fölött. 127. 124. Ettől már automatikusan forogni kezdtek. hogy megtarthasd az egyensúlyodat. a másikat a kedvese vállára helyezi . A nő kinyújtja egyik lábát. ezért mindkettőtöket megszédít. Tréning Szerinted túl sokat edz a kedvesed? Akkor csábítsd bicepsz-programmal a hálószobába: szeretkezés függőállásban. te meg őrajta. csak szoros öv legyen a derekatokon. hanem fiatal. 123. ha csekély is. csak meditatívnak nem: pozíciók aktívaknak. és ide-oda tologat. A centrifugális erő. te pedig rajta. A lábfejedet más lépcsőfokokra helyezd. 125. Olimpia A görög-római kifejezés hallatán kivételesen ne rögtön egy pozícióra gondolj. A nyaka köré fonod a karod. majd egymásért az eredményes csúcspont érdekében. és dőlj hátra. Szíjak LIFESTYLES-TIPP: Mezítelenül szeretkezzetek. ő a falnak támaszkodik. Lendítsd át a lábadat a karfán. 128. Nagyapa hintaszéke is hasznosítható: partnered ül benne. comboddal körbefonod a csípőjét. Előre és hátra Ültesd le párodat egy jól beolajozott forgószékbe. Teljesen bepörögve 126. Indiában rügyfakadásnak nevezik ezt a pozíciót: a nő hanyatt fekszik. kezdjetek el birkózni először egymás ellen. ám mindkét félnek nagyobb intenzitást nyújt. A boldogsághoz vezető lépcsőfokok Párod összezárt lábbal üljön a lépcsőn. 122. izmos birkózókra. Kell hozzá energia. kihat a fülre. és kezeddel támaszkodj a falnak. majd te is foglalj helyet rajta. szerte a városban és otthon az ágyban úgy. a férfi rajta.

ezzel húzkodjátok egymást ide-oda. Szerepcsere Sikamlós szerepjátékokhoz szeretnél új ötleteket? A www. hogy a fejed lelógjon róla. Wrestling bemelegítés Oldalfekvésben vagytok a padlón egymással szemben. de nagyszerű: fegyverkezzetek fel mindketten pumpás vízi pisztolyokkal. Nedvesítés Egyszerű. ki kerül többször felülre. Fejjel lefelé Úgy feküdj hanyatt az ágyra vagy az asztalra. ebben a játékban nincs vesztes! FANTÁZIADÚSAN Engedd szabadjára a fejedben lévő bűnös gondolatokat és tested szenvedélyét pezsgő szextettekkel. Furulyázz kedvesed hangszerével. Misszionárius pózban így irányíthatjátok a tempót. 129.dessousworld. Egyik lábadat fond köré. Most összekötve hemperegjetek a szőnyegen. A lökéseit a combjára tett kezeddel irányítsd. Semmi gond. és nézzétek meg. 130. ő pedig hatoljon beléd. és kergessétek egymást a kertben vagy JOY 28 . amelyeket online meg is rendelhetsz. 1 3 1 . ahogy előtted áll vagy térdel.de cím alatt inspiráló jelmezeket és illatos alsónemüket találsz. 132.

A megszokottól eltérő környezet okozta idegessége kalanddá fokozódik majd. úgy vezesd be a kiszemelt helyre. rúzsok. ékszerekkel.azzal a kéréssel. Forró hangkulissza 134.Több akció a lakásban. Vagy egy Következő randevútokon polaroid vagy digitális kamerával. ha a tévé ugyanabban a helyiségben van. az eddiginél intenzívebbnek érzi majd az aktust. LIFESTYLES-TIPP: Keress egy csöndes helyet. kellékekkel fogadd kedvesedet. amit legközelebb rajtad szeretne látni. . és rózsaszirmokon szeretkeztek. izzadásgátló receptek. Piros színt viselsz magadon. kösd be a szemét. 28 -JOY . mintha címlaplánynak készülnél. hiszen a forró jelenetekről magatok gondoskodtok! Hadd menjen hangosan a kemény pornó a nappaliban. és csak a projektor legyen az egyetlen fényforrás. hogy válassza ki azt a darabot. a ruletten csak a pirosra teszel. Szerelmi mottó 138. És mivel semmit nem láthat. Katalógus Küldj neki postán egy jegyzéket csábító ruháidról és kiegészítőidről ékszerek. És akkor tényleg csak azt viseld! A pornófilmet csak hanghordozóként használd saját szerelmi játékotokhoz. és a szerelmi játszadozásnál használj ki minden lehetőséget. csak érezhet. . Önkioldóval készíts magadról diafilmet . 133. amelyről a kedvesed mit sem sejt: az irodát a hétvégén. Felvétel indul! Állíts össze egy különböző témákból álló randevújátékot a legközelebbi találkozásotokra. paradicsomot eszel tonhalas carpaccióval. A témajavaslatokat tedd borítékba. és irány a szerelmi fészek! Ne vedd le szeméről a kendőt.. hogy kapjon magára valamit.. 1 3 7 . Például „hőség": szemérmetlen fekete alsónemű. felmelegített masszázsolaj. Amelyik ruhadarabot találat éri. Mondd meg a párodnak. Az autóban száműzd őt az anyósülésre. amit az ismeretlen terep kínál. rögtön le kell venni. színnel kapcsolatos mottó. Emberrablás 136. Showtime Kotord elő régi diavetítődet.. 135. vagy szerezz be egyet valahonnan. amíg ti a hálószobában ügyeskedtek. vagy fordítsátok el a képernyőt.esetleg szexis filmdívaként? A következő találkozás alkalmával vetítsd a képeket a hálószoba falára. előkészített ruhaneműkkel. neccharisnyák. a barátnőd lugasát vagy egy szállodai szobát. mert kiruccantok. Fotográfusként bármit megkövetelhet tőled. és alkalmanként húzzatok egyet.

teljesen más dologra szolgáló holmikkal. vagy egyedül nyújtózol végig a labdán. hogy az előttetek haladó autó lekanyarodik-e balra. Szívleld meg a test fölötti uralkodás indiai hagyományát. Álljatok meztelenül egymással szemben. és kenjétek be egymást tusfürdővel. és szeretkezzetek jógamatracodon. Mindegy. sőt forróságot fogtok érezni! . és őt a szádban vagy a lábaid között fogadod. te pedig . erotikus történeteket kell hangosan felolvasnia. sportcikkekkel és egyéb. Egyensúlypróba Fogadjatok mindenre: melyik csapat nyer szombaton.90 euró.. és csomagoljátok be magatokat frissen tartó fóliával. te a kedvesed ölében. Aki a küzdelem hevében a csatamező határait túllépi. A tornalabda ruganyos. a nyertes pedig meghatározza a helyet és a körülményeket. Kedvesed lelógó lábbal ül benne. pezsgőtablettát. Először nehézkes. hanem állva. te benne fekszel. Hálós függőágy esetén a szemek között szeretkezhettek. amikor ki akartok szabadulni a műanyag takaróból. hogy mire vagytok képesek ebben a „szorult" helyzetben.7 cm átmérőjű „lyukas szappant" is alkalmazhatsz (6. Lehet azért egy kicsit szabálytalankodni! 145..JCY 29 .még akkor is. a lényeg. Most próbáljatok meg az ágyhoz tipegni. vagy a jobb kézimunkázás érdekében olajat és kesztyűt. annak teljesítenie kell partnere szexuális kívánságát. www.139.. Csúszkáljunk! Csomagolj teli egy dobozt vagy egy utazótáskát különféle játékszerekkel — pl. hogy rögtön pirosra vált-e lámpa. hogy a vesztesnek pl. és kísérletezzétek ki. És kezdjetek hintázni.sabasin. Lepd meg őt a bejelentéseddel. ő előtte áll.felé fordulva . Fogadjunk.. Hétvégi bőrönd 142. ha ketten ültök rajta. hogy az elkövetkezendő 48 órában mindent kipróbáltok. Hinta-palinta Szerelj függőágyat a hálószobába vagy a balkonra. aztán vicces. Ám ne szeretkezzetek. Nála még egy 3. Közel félig töltsd meg a kádat vízzel.com). gurul és elősegíti a ritmikus gimnasztikát . 143. egy motelszobát kell fizetnie ebédidőben vagy a másik szeme láttára kell önkielégítést végeznie. melegetek lesz. amit a kincsesláda rejt. Minden friss 1 4 1 . az orális szexhez cukorkákat. hogy. végül pedig jóóóóó! 144. ülve vagy fekve próbáljatok csupán az ide-oda csúszkálásokkal kisebb-nagyobb csúcsokra jutni. Kutya és kobra JÁTÉKSZEREK Erotikus játékok célszerszámokkal. 140. Legkésőbb akkor.rajta. kis üveges szeszes italokat. mire fogadtok.

anélkül hogy szünetet tartanál. Gördeszkán nemcsak könnyebben jutsz egyik pontról a másikra. a másik szól. ki tud nagyobbat nyalni. ha még csurom vizesek vagytok az izzadtságtól. Táncolj a vibráló fényben valami szexis zenére. Nyaldosási rekord Nyalogasd meg kedvesedet a heréitől egy huzamban a köldökéig. hogy mikor állítsa le. Versenyezzetek. A lényeg. és kedvetek szerint folytassátok. hogy menjen be a hálószobába. a moziban tegyétek. Egyikőtök előretekeri. Nincs megállás 150. Esetleg átöltöztél? Új parfümöt fújsz magadra? Vagy frissen borotváltad a fazont? Mindegy. Cherry Cherry Lady Etessétek egymást cseresznyével. és kikapcsolt képernyő mellett játsszátok le. és visítozzatok odabent kedvetekre. hanem a strandon. Keményre keményet Kölcsönözzetek ki egy pornófilmet.Több akció 1 4 6 . hogy ne otthon. Játékszer mindkettőnek Egy kis trambulin nagyszerű lehetőségeket rejt a szexre vágyóknak! Például. vigyetek magatokkal néhány játékot. és gördülj kedvesed felé a medencéddel. A térdet és a fejet pulcsival vagy kabáttal párnázhatjátok ki. a várakozás pillanatai megőrjítik a férfiakat! 153. 1 4 7 . Feküdj popsiddal a deszkára. hanem a nagy orgazmushoz is. 30 OCY . Egy részüket öntsétek a medencébe. Mondj le az összebújós utójátékról. 154. és kapcsold be a lámpát. Latte Macchiato Vasárnap reggel vidd ágyba a reggelivel együtt az elemes kávéhabosítót is. de csak három perccel később. Kérd meg. egy padon a parkban. A fogantyúja nagyon szépen vibrál. például kedvesed ágyékán. Várakoztatás 1 4 8 . Vegyél magadnak stroboszkópos lámpát. ha a rajta elhelyezkedett partnered ölébe ülsz. Sötétítsd be a hálószobát. Még az evés is más lesz. 152. 1 5 1 . Aztán jöhet a következő menet? 1 5 5 . lábaidat a háta mögött összekulcsolod. Azonnal. Ezután nézzétek meg a jelenetet. Egyikőtök ajka közt legyen a szára. és fel-le mozgatod magad. és néhányat kedvenc olajaitokból. Csinálj valamit. Te is mész utána. A latex óvszerekről mondjatok le. miközben ő magát megtámasztva feletted térdel. Olajos kád Szerezzetek be egy felfújható gyerekmedencét. a maradékkal kenjétek be a testeteket. Üveges tánc 1 4 9 . a másik a gyümölcsöt rágcsálja. ehelyett olajálló kondomot használjatok polietilénből vagy poliuretánból.

Simogassátok egymást a nadrágon át. esetleg mindjárt megérkeztek a partira? Akkor kedveskedj partnerednek a nyugati világ leggyorsabb kézi munkájával. Villámlani fog! LIFESTYLES-TIPP: Egyikőtök sem visel mást. a kezedet mozgasd fel-le. hogyan estek mindjárt egymásnak. hanem élvezd a gumi felhúzása alatti időt is. autómosóban vagytok. Mondd kedvesednek. Viszketés 1 6 2 .. és hagyd nyitva a dekoltázsodig. Ártatlanság 163. „Sexbomb". Igy kölcsönösen tudjátok felingerelni egymást (érintés nélkül). amikor a hímvessző és a makk közötti részen csusszansz át. 157. hogy viszket a lapockád.. hogy éppen behatolhasson a kedvesed. és forgasd el őket ellenkező irányba. Közben állj le. és különösen a felső kezeddel légy gyors. hogy rájöjjön. csak egy szűk farmert a csupasz bőrön. Vedd fel a farmerod Ismered a „szabad-e" játékot? „Szabad levennem a nadrágodat?" „Szabad a mellemet az ajkaidhoz dörgölnöm?" Ez a naiv szöveg a leghatásosabb módszer a nagyobb tettrekészségre és az előzetes örömökre! 1 5 9 . Expressz lift Vegyél fel patentgombos ruhát. Ha a végén ez mégsem elég. amíg az ajkaihoz nem közelítesz egy csókra. akkor csak addig toljátok le a nadrágot. Közjáték Autós moziban. és egyikőtök sem érzi komikusnak a helyzetet. 158. és kezdj el vetkőzni. Sietősen 160. és közben beszéljétek meg. mintha egy ruhát csavarnál ki. Tehát ne keseredj el miatta. Segítő kezét aztán tereld a farkcsontod felé.. és váltogassátok a helyeteket az improvizált táborhely és a csupaszon maradt matrac között.156. aztán arra. Feltöltődve Dörzsölgesd tornacipődet a padlószőnyegen. LIFESTYLES-TIPP: Az óvszer véd. A felvonóban csúsztasd be partnered kezét a patentOOV 31 . és vakarja meg. hogy most ő következik. Ne érj hozzá senkihez és semmihez. és igyekezzetek minél jobban felizgatni a másikat a kezetekkel. Dupla sztriptíz Tegyél fel egy szexis számot („Ladies Night". Hot Stuff").. Nem kell sokáig gondolkodnia. Beduintábor Dobáljátok le az ágy elé az összes takarót és párnát. Végezz önkielégítést. hol is viszket valójában. Aztán erre. 164. és néha használni kell. így elektrosztatikusán feltöltődsz. aztán amarra. és jelezd. 1 6 1 . Tedd a két kezed egymás alá merev hímtagja köré. Használj síkosítót.

cibáld magadhoz. Tegyétek meg előtte. Te se panaszkodj. VIDÉK. Wellness-szex 1 6 5 . amikor minden egyes lökéssel mélyebbre hatol. Igy a szájával irányíthatja a tiédet. bevásárlóközpontokba. 32 JOY . hogy te szopjad az ő féltett kincsét. strandon. Adrenalin Ágyban. hiszen a drága holmik leszaggatása különösen ingerlő dolog. szállj. ahogyan szeretné.és rögtön utána is. Erotikus vásárlás Menjetek együtt áruházakba. LIFESTYLES-TIPP: Menjetek sátorozni. 1 7 1 .. ha ő ugyanezt teszi méregdrága harisnyáddal. Kiderül. és túlnő önmagán. fordulj el tőle. körözés. Szállj. így még neki is örömöt szerez a bevásárlás. természetesen merészebbek is lehettek. Egy apró veszekedés látszata felkorbácsolja adrenalinszintjét. A hivatali felvonóban munkaidő után vagy nagy focimeccsek idején még a ruháról is lemondhatsz. megteszi egy leopárdmintás takaró is. Divatos rongyok Tépd le kedvesedről az ingét. Mégpedig úgy. vagy barkácsoljatok egyet magatoknak.. VÁROS. Csak koedukált öltözőt válasszatok! 170 Szabad ég alatt 166. hogy félmeztelen legyél. Pillanatokon belül abszolút merev lesz. 167. között részletesen elemezzétek ki a kiállított áru erotikus lehetőségeit. Akkor este tüzet rakhattok. Napközben keressetek inkább egy hátsó sorban lévő helyet. és mellette szeretkezhettek. FOLYÓ Fedezz fel új helyeket. egyensúlyozás: egy hintán egészen új technikákhoz kell folyamodni a szinte súlytalan helyzetekben. Tengerparton A strandkosárban sem kell lemonda nod az akciózásról. és ne vetkőzzetek le teljesen. hogy szopogathassa. csak húzzátok félre a fürdőruháitokat. Kedvesed archaikusnak érzi majd a helyzetet. Lökd el magadtól. és a polcok LIFESTYLES-TIPP: Lebegés. hogy még pezsgőbb és magával ragadóbb legyen szexuális játszadozásotok. 168. Éjszaka vagy esőben. közértekbe. amit tenni kell . A drága wellness-központokban nagy öltözőkabinok vannak.Több akció részbe. strandon vagy a kanapén: válj amazonná. Csókold meg őt. 169. ki reagál gyorsabban: a liftajtó vagy ő. Botkormány Dugd be partnered szájába egyik ujjadat. 172. Amennyiben nincs medvebőröd. amikor kevesebb a sétáló. Hintázzatok parkban. majd egy gyors mozdulattal fordulj el oldalra.

hogy eljátssza a felmentősereg szerepét. Ha naplemente után kettesben maradtok a vonatfülkében. igen. ha utolér a következő bokorba sprintelésnél. Tudni fogod. Tehát hagyd. vagy felemeli a pólódat. Vidd el párodat cipőt vásárolni. Vagy otthon a kertben spricceld le vizzel. Ragadj meg minél több lehetőséget. Libbentsd fel a szoknyádat. igen! 179. Vonatozás Golfpályákon és parkokban gyakran bukkan az ember rejtett öntözőberendezésekre.. a tárgyra térni? Igen. Keressetek ilyeneket. 1 8 1 . Álljatok az ablakhoz. Örülni fogtok a kamionok dudakoncertjének. hogy vissza akarja adni. mert otthon hagytad a pénzed. sőt. és kezdi kigombolni a blúzodat. A helyszűke előre nem várt akciókra ösztönöz! Mernél vadidegen emberek kocsifelhajtóján az autóban csókolózni. ami alatt természetesen semminek nem szabad lennie. Ha a szülők tudnák! Belépni tilos? Ugyan már! Nyugodtan szeretkezhettek bármelyikőtök szüleinek a hálószobájában.. hogy lophat egy csókot. hogy lássátok az elhaladó autókat. Értékelni fogod az adrenalinzuhany következményeit.. karotokat támasszátok neki az ablakkeretnek.. ha elutaztak. Ragadozó szellem Ébreszd fel benne a vadászösztönt! Tájfutás közben javasold neki. és biztos lehetsz benne. és áztassátok el magatokat egy langyos nyári éjszakán.173. miközben te ülsz. várjátok meg a következő kisvárost.. Kedvesed mögötted áll. hogy az elsuhanó világnak megmutassa a melledet. hogy kapcsolja be a bokádon a pántot. főleg magas sarkú cipőben. hogyan háláld meg neki! 180. egy lemezt. kamra. hemperegjetek nagyokat ócska ruhákban. 174. Parkolás a tilosban Keressetek magatoknak különösen kicsiny helyiségeket (raktárhelyiség. vagy éppen eltévedtél valahol. amelyet éppen csókolgat. A férfiak szeretnek valakinek a segítségére sietni. és kérd meg. Autópályán Keressetek magatoknak egy kevésbé forgalmas autópályahidat. aprócska vendégmosdó. Cipővásárlás A férfiak szeretik nézni a lábakat. és kérj tőle telefonon segítséget. 177. és remélhetőleg kihasználja. Kedvesed mögötted áll. Becker után szabadon 178. hogy heccelhesd. telefonfülke). és meg kell locsolni a virágokat. hogy a szoknyád alatt nem viselsz bugyit. Hideg zuhany 176. Segítség! 175. ügy álljatok a korláthoz. JOY 33 .

alkoholista férjet.hu infotel. Egymással törődő pároknak.huinfo@sunimex. s nekünk orvosoknak. esetleg párvesztést követően a kedvessel megélt intimitás ujraélését annyira igénylő hölgyeknek ajanlom figyelmébe ezt az eszközt. felkészült intimitás korszaka közeleg.: 0 6 2 6 5 0 0 188 . hogy segíthessünk.sunimex. kicsit pszichológusként azt is láthattam. hogy jeles eredménnyel kijárta a klinikai kipróbálás iskoláját. Később. drogos gyermeket . Újvári Attila szülész. fiatal titánként itt van. A Vielle egy hölgy agyában fogant. vagy kimondatlanul számtalanszor szembesültem a női kielégületlenség problémájával. a nő igényei szerint tudományos intézmények méhében fejlődött. melyben elismerjük.HIRDETÉS VIELLE. Általános orvosként. s most. még magányos nőknek. nőgyógyász www. a pároknak. Legyen testünk átmeneti kiterjesztése.visszárantani a szakadék széléről. AZ INTIMITÁS FORRADALMA Pályám kezdetén általanos nőgyógyászként kimondva.hogy a nő saját lelkének gyógyulása képes az egész családot . ahogy szülészeti betegeim száma növekedett. leendő teljesebb párkapcsolatra készülő. hogy önmagunk megismerése az intimitás terén is a legfontosabb lépés. mely segit a boldogság ezer más útjának felielesében! Remenyeim szerint a felvállalt. vagy legalábbis igen próbára tett párkapcsolatokat. egy a boldog élethez és élmenyekhez való |ogot tiszteletben tartó orszagban megszületett eszköz. Dr. hogy segítsen nekünk. A hölgyeknek. aggódva láttam a terhesség és gyermekágy időszaka alatt megváltozott testi-lelki igények kielégületlensége miatt széthulló.

Egy lazító fürdő gyertyafény mellett nagyszerű a jó hangulat megteremtéséhez.vielle. túljuthatunk ezeken az akadályokon ugy. keresd a drogériákban és a gyógyszertárakban. hogy idót fordíts a szexre való felkészülésre. ha figyelmet fordítasz a megjelenesedre. hogy elvezzük a szexet. A Vielle termékeket. hogy mit szeretünk. ^ Bővebb információ: www. megváltozik a helyzet. Azonban.sunimex. A jó személyi higiénia és a vonzó fehérnemű partneredet hangulatba hozza. ebben segít a Vielle klinikailag bevizsgált terméke. es tanácsokat ad a szexuális életed Vielle általi kiteljesedéséhez a dobozban található intimfUzet. i Ha már hosszabb ideje együtt vagy a partnereddel. hanem magabiztosabbnakés érzékibbnek érzed magad. Sok különböző tényező van. annyi és olyan különböző. ami visszatart minket attól. Azonban ha megismerjük a testünket és azt.huwww.TANULD MEG ELVEZNI A SZEXET! A libidó hiánya. A GYAKORLÁS JÓTTESZ! ISMERD MEG ÖNMAGAD A legjobb módja annak.info info-line: 06 26 500 188 . amelyek miatt a nök nem élvezik a szexet. hogy „újra-képezzuk" magunkat és megtanuljuk ellazítani a testünket. az önvizsgálat. vagy az életkor vagy a kapcsolat hosszúsaga 1 miatt. melyet hármas csomagolásban (3 stimulátor 1 dobozban) talalhatsz meg. Talán a legfontosabb az a széles körben e l t e r j e d t ^ ^ t f ^ ^ ^ f l tévhit. hogy ez természetes és elkerülhetetlen. A Vielle termékcsalád tagja a klitoralis stimulátor. ' f ~T ^ Az okok. Néha ez a fiatalkorunkban belenk ivódott negatív tapasztalatok miatt van. vagy elfoglalt életet élsz. hogy hogyan és hol kell stimulálni Téged. A kutatások azt mutatják. illetve a természetes nedvesítő olaj. csökkenő szexuális élet és az orgazmus elérésének nehezsége sok nőt érint. nevetséges ötletnek tűnhet. hogy szexuális problémájuk van. mint maguk az emberek. hogy a 40%-náJ többen jelezték. nemcsak jobban odafigyelnek rád. Szerencsére.

Ha sikerül más környezetben elélvezned. Most próbáld meg a csiklódat két mutatóujjad között masszírozni. próbálkozz Ben-Wa-labdácskákkal. és megfeszíted a hüvelyizmodat. hogy még a csúcspontokat is tovább lehet fokozni 182. fejezet Több orgazmus Ebből soha nem lehet elég! Az érzések legszebbikét ne bízd csupán a férfiakra. Golyónyi méretűek. Vagy használtad már más célra a szúnyogcsípést hűsítő kenőcsöt? A mellbimbódon éppen az ellenkező hatást váltja ki. Mit szólnál az arcpirosító ecsethez? Nagyon jó érzés a csiklón. Lassan. hogy csak a teteje kukucskáljon ki. de hatalmas hatással érkezik. Autómosó Eddzed orgazmusra való képességeidet azzal. 36 j o y .4. és néha még egy golyócska van belül. Tartsd magadban a golyót. Mikor is mész legközelebb autómosóba? Egyik kezeddel tedd szabaddá kis kincsedet azzal. milyen erotikus segédeszközökre bukkansz. hogy a megszokott négy falon kívül próbálod kielégíteni magad. akkor szeretkezés közben is jobban megy a dolog. Ütögesd gyengéden a csiklódat. 184. 186. És tapasztald meg azt is. Lovaglólecke Műfütyidet vagy vibrátorodat úgy dugd be az ágy hasadékába vagy két szoros párna közé. és ezzel a mozdulattal elélvezni. egyenesen. ha rendszeresen gyakorolsz magadban Ha a golflabda méretű hüvelygolyókat túl nagynak találod. Ülj le lazán.. Dörgölőzz neki lovaglóülésben.. mint a több orgazmus! És egyedül jobban kézbe veheted a dolgokat. 183. a golyó odabent ugyanígy fog vibrálni. Kopp-kopp! 1 8 7 . Erotikus lelet Nézd végig a fürdőszobádat. hogy széthúzod szeméremajkaidat. Másik kezed mutatóujjával kopogtass a csiklód fején. miközben térdelve hátrahajolsz. Finom érzék VIELLE-TIPP: A Vielle stimulátor felületén lévő dudoroknak köszönhetően orgazmusod emlékezetes lesz. mint kettesben. erőteljesebb orgazmusra! 185. Golyók SZÓLÓALBUM Semmi nem szerez több orgazmust. Ráadásul együtt is nagyobb lesz az élvezet. VIELLE-TIPP: Rásegíthetsz a Vielle stimulátorral! Készülj fel egy hosszabb.

.

amely 2-20 perc között mozog. Abban rejlik a titok. felfelé hüvelyizmaidat. Aki túl korán. A második vagy harmadik orgazmushoz többnyire új stimulálásra van szükség. 38 JOV . Ezáltal a nemi szervek vérellátása javul és érzékenyebbé válnak. Kéjes borogatás Meleg. miközben másik kezeddel manuális műveletre kapcsolsz (www. Fújd ki hangosan és löketszerűen a hasadból a levegőt. hogy már az első csúcspontnál türelmesnek kell lenni: kíméletesen kell fokozni a nyomást. 191. nedves és izgató! Kend be nemi szervedet melegítő síkosítóval. Nincs ilyened? Az elektromos epiláló hátsó része is megfelel. hanem a környékén lévő idegvégződéseket ingerelheted. Mintegy 21 nap elteltével . Elolvadás A karcsú „AFE"-vibrátor görbe végével a G-pont környékét stimulálja. hogy bizseregsz.például ha edzés vagy egy hektikus bevásárlás után úgy felment benned az adrenalin.érezni fogod a különbséget. Ott is hagyhatod. Orgazmusod garantáltan intenzivebb lesz. és tarts erősen vibráló játékszert a klitoriszod magasságába. csak ártana a sietség. annál hamarabb sikerül az utolsó lépés. így rendkívüli nedvességről gondoskodik. ahelyett. a szex közben a nedvességről gondoskodó Skene. és tarts egy kis szünetet. és folytasd.dildo-store. elegendő a légzés.de). hogy az orgazmus nem fontos.ennyi időre van szüksége a szervezetnek a kondihoz . akkor tedd meg azonnal! Hallgass a vágyaidra. hogy erőnek erejével küzdőd fel magad a csúcsra. Mivel a csikló az első alkalom után igen érzékennyé válik. tedd félre a két kezed. Mindig és mindenütt Használd ki a bensődet eltöltő jóslat pozitív hatását. még a kezed sem kell hozzá. tegyél rá meleg vízzel átitatott mosdókendőt. 193. Tedd magad érzékennyé a gyönyör pillanataira . 192. annak kevesebb esélye van a másodikra! Csak gyakorolni kell! VIELLE-TIPP: A Vielle intim stimulátor felületén lévő dudorok segítségével nem érzékeny csiklódat.Több orgazmus 188. Minél többször gyakorlod.vagy Bartholin-mirigyek erősebben reagálnak." Soha ne jelents ki olyasmit. Mondogasd magadban: „Mindjárt elélvezek. Hüvelyizom-gyakorlat Naponta 30-szor szorítsd össze és húzd A többszörös orgazmus legendája csak a nők egy százalékára vonatkozik. Amikor elmész. túl hevesen dörzsölgeti magát. Egyre gyakrabban 190. emeld fel kissé a lábaidat. Légzéstechnika Juttasd magad a csúcs közelébe. 189. A csúcsra jutás után ugyanígy folytasd. és lélegezz megint hangosan és löketszerűen.

a gumi automatikusan megtartja a megfelelő helyen és bízd rá a munkát. ez intenzívebbé teszi a vibrálást! Vedd fel legszűkebb bugyidat. Totális wellness Simogasd magad a gőzfürdőben .com cím alatt mindenféle ínyencséget találsz.lehe- Játszadozz olyan ingerlő szexjátékokkal.194. tőleg olyan diszkréten. Szexis zuhanyzás A tusoló vízsugarát engedd a szádra és a melleidre. Az utolsó sikoly 196. Természetesen ezt törülköző alatt is megteheted. amelyet kritikus „szakértők" szedtek össze a netről. Sikamlósan 195.janesguide. hogy úgy fessen a dolog. ahogy szorosan felhúzod a lábfejedet.uk címen 1500 angol nyelvű fantáziálás közül válogathatsz.co.cliterati. hogy olajos mellbimbó-akcióba kezdj. az ergonomikusan kialakí- JCY 39 . és dugj bele egy helyes kis vibrátort a hegyével lefelé . pl. A www. A www. 197. Netezés Interneten keresztül is ingerelheted magad az ott olvasható történetekkel. Igy most szabad a kezed. mintha a lábbütyködet masszíroznád az ujjaiddal. 198. amelyeket két fő gyönyörzónádra fejlesztettek ki. Kend be egy kis hajbalzsammal a nemi szervedet. miközben vízálló segédeszközzel végzed a dolgodat.

U-alakú „Ultimé". Akkor a legjobb. amíg rábukkan a csiklód megfelelő oldalára. Még akkor sem. A megfelelő nyomással még a melled és a csiklód közti összeköttetést is érzékeled. főleg síkosítóval és ápolt férfiujjakkal. Mindenütt nedvesen Akár a nyakadat harapdálja vagy a lábadat masszírozza: Ragaszkodj mindig az előjátékhoz. Ez növeli az ágyékra gyakorolt hatást. Kézügyesség PONTGYŰJTÉS AZ ELŐJÁTÉK SORÁN Szájjal. Megőrizni a tartást 199. és kisujját a végbélnyílásán tartja. az az „Univerzum egyik misztériumát" tartja a kezében. mindkét végén vibrál. főként ha ugyanabban a ritmusban teszi ezt. hogy nemi szerved nemcsak belülről. egészen a csücskéig. ahol megtalálja a legjobb helyet. ha ez jól fest a filmekben . hogy a klitoriszod felső vagy alsó része szerez-e nagyobb örömöt. 203. Egy tantrikus írásban azt tanítják.így kettesben is gyorsabban és gyönyörűbben juttok a csúcsra. Egy lelkiismeretes szerető gondoskodik arról. húzd fel a térdedet. süllyedt! Segíts neki a nyalogatásban azzal. 202. a hüvelykujját a csiklóján. Ne feszítsd hátra fekvés közben a derekadat. Az olajherceg Hagyd. 200. amelyeknek nem szabad túlságosan hevesen mozogniuk. 204. hogy hallasson hangokat. hogy a dörzsölést kellemetlennek fogod érezni. Felfekszik a teljes nemi szervre.és középső ujját egy nő hüvelyében. Ráadásul nem péniszhelyettesítőnek néz ki. 21 cm hosszú női borotva. amitől te is jó nedves leszel. Kozmikus dolog. hogy az a férfi. Vagy tartsd erősen a fejét. és kevesebb annak a veszélye. A hangutánzó vibrálások tökéletesen kiegészítik nyelve és ujjai játékát. Természe- 40 JCY . Inkább kuporodj össze. Többnyire elegendő az ujjra kent természetes síkosítószer. hogy ujjaiddal egy keretet jelölsz ki: nyelve követni fogja a nemi szerveden az ujjaiddal kialakított V-betűt. kézzel vagy segédeszközzel . Talált. Jobb érzés is. hanem kívülről is nedves legyen. hanem mint egy aranyos. és feszítsd szét a combjaidat.ettől kevesebbet érzékelsz. Dörmögj nekem I Kérd meg. A megfelelőre? Igen! Az önkielégítések során meg kellett tapasztalnod. és erőteljesebb lesz az élvezet. világoskék színű. 201. miközben a nyelvével kényeztet. hogy kedvesed beolajozza vagy bezselézze a mellbimbóidat. és addig helyezkedj a csípőddel.Több orgazmus tott. ha közben a másik kezével a lábaid között ügyeskedik. aki a gyűrűs. és egyszerre stimulálja a Gpontot és a csiklót.

Ez az eszköz két darab. Ez azt jelenti. akkor a kis apróságok a te csiklódat ingerlik. 205. amelyet gumigyűrűvel lehet rögzíteni a hímvesszőjéhez. vagy mégis inkább háromnegyed tízkor érzel-e kellemes borzongást. nyolc percen belül be kell következnie a Nagy Robbanásnak. három centiméternyi nagyságú króm-. A körözéshez koordinációra és kommunikációra van szükség . Időnként engedje el. Az ablaktörlő ritmusában Ismertesd meg vele a Kivin-módszert: az ún.vagy aranydarabból áll. amikor Hattrickre kéred partnered.ha még nem vagytok túl fáradtak hozzá. Tájékoztasd őt arról. a szeméremajkak felső végénél helyezkednek el. A helyes fordulat Bal oldaladon fekszel kedvesed karjai- JOY 41 . és a mélységekben kéjesebb érzést kelt. Ha egyforma tempóban balról jobbra nyalogat. hogy mindig ugyanabban a tempóban. Avasd be partneredet a kis körök mesteri művészetébe: Húzza fel gyengéden csíklód bőrét. elemmel működő.kéjes kihívás! 211. három különböző módon kell csúcsra juttatnia. A megfelelő időpont 210. és első ujjpercével körözzön aprókat a hüvelybemenetnél. melyek a legérzékenyebb helyeid.péniszvibrátorral. és nyelvével. a G-pont környékén is körözzön. de kedvesed ondója is tökéletes. mindig a csiklón át. 209. Többet akarok! 208. 206. hogy háromszor. 207. miközben ő kezével vagy nyelvével bűvöl el téged: 12 óra a csikló iránya. de majdnem! Változtasd partnered erekcióját vaskos dongássá . hogy felderítsétek. KEHESBEN A CÉLBAN Szeretkezés közben akarod megélni a nagy orgazmust? Akkor alkalomadtán próbáld ki néhány ötletünket. Tesztünk alapján annyira gyorsan azért nem megy.az ellazítás kihat a G-pont környékére. hogy a fél hatkor. ő csak ezután kerül sorra . acél. Azután kombinálja a technikákat. Csak a kísérletezők jutnak élvezetes meglepetések birtokába. Fontos.tesen zselét is lehet használni. Rácsatlakozás Hivatkozz sportbéli hiúságára. Amikor végül behatol. Kezet rá! Kutyapozícióban hadd masszírozza párod a veséd környékét . amit te diktálsz. ujjával vagy vibrátorral rajzoljon nedves köröket. 6 óra a gáté. Amikor teljesen benned van. K-pontok a csiklótól jobbra és balra. Körforgalom Ahhoz. és amely megrengeti számára a világot. az óra beosztásában egyezzetek meg kedveseddel.

hogy gyengéden masszírozhassa a végbélnyílásodat. Ebben a helyzetben jobban tud forogni benned. Jól kipárnázva II. és oldalra fekteted. kedvesed a lábaid közt térdel. Ekkor amennyire csak lehet. kivéve. és tartsd szorosan magadhoz ölelve a jobb lábát. kanalas pózban. LIFESTYLES-TIPP: Misszionárius helyzetben messze vagy partnered hasától. Az ingerlő látványon túl a kezek is szabadon maradnak. Néhány párna segítően hathat. Tökéletes csiklóakció! 42 JOV . ha magadhoz húzod őt: egyik lábadat vízszintesen kinyújtod. hogy megragadhasson téged a csípőd alatt. és nyújtózz ki. és jobban ingerelheti az izgalmas helyeket. Jobb lábadat a jobb lába fölé teszed. Te felé fordulva ülsz rajta. mint egy ásító macska. ezáltal szűkebb leszel. és a vállában támaszkodsz meg. 215. kedvesed térdeljen egy párnán a lábaid között. Igy a hasizmát dörgölőzésre használhatod. Bal lábadat csúsztasd a lábai közé. miközben ő a combjaidat támasztja meg. fordulj át a hátadra. ha nem elég kemény. 213. hogy magasabbra érjen. Aligha van ennél jobb súrlódási lehetőség a csiklód számára. lábai legyenek kissé szétterpesztve. hogy így most szorosan átfogd a jobb lábát.de belesüppedsz. és még mélyebben beléd hatolhasson. A peremen Akár ágyon. A tied a csiklóhoz. és neki sem kell megtámaszkodnia. a combja és lábszára derékszöget zár be. az övé ahhoz. párod mögötted áll az ágynál. Felsőtesteddel feküdj le az ágyra. párna a derekad alá. 218. A sarka és a feneke közé kerüljön egy párna. Most emeld olyan magasra a medencédet. Jól kipárnázva I.ülj popsiddal a legszélére. és egy ágymelegítő palack a popsid alá.Több orgazmus ban. és így oldalszögből fér hozzád. vagy éppen téged cirógathat. Egy párna a feneked alatt . dohányzóasztalon vagy fotelben . A térded majdnem az ágy szélén van. Kedvesed egyik lába ugyancsak kinyújtva. a másik felhúzva van. anélkül hogy guggolásban kellene kifárasztanod az izmaidat. Igy szabaddá válik a kezed. hogy magadat simogathasd. miközben te rajta ülsz. Ehelyett megemelheti a combjaidat. Még több dörgölőzés 214. Jobb ötlet: Sarokülésben térdeljen a partnered. a másik térdedet felhúzod. Ásító macska Négykézláb vagy az ágyban. 217. Végtelen mélységekben Alul fekszel. Ezenkívül összezárt combokkal ülhetsz. Csúcsforgás Ez alkalommal ő fekszik a párnán. 212. és még jobban szétterpesztheti. 2 1 6 .

.

hogy ő felfelé mozdul. Tehát próbálja meg a csúcsra vezető úton minden izmát lazán tartani. hogy a medencéje már inkább a csiklódon helyezkedik el. te pedig más szögből élvezed a helyzetet. Fékezési manőver Amennyiben misszionárius helyzetben kedvesed már röviddel az orgazmus előtt áll. akkor csúsztasd a lábaidat az övéi közé. hogy lehűthesse magát. ahelyett. csak akkor szeretkezzetek így. és úgy rakd oda a vibrátort. ahelyett hogy csak lökdösné. és kezével ütemesen nyitogatja popsid két felét. hogy mindig eltávolodná- Oldalfekvésben húzd fel a felső lábadat a mellkasodhoz. 220. Szünetelés Áruld el kedvesednek. Kéjes körözés LIFESTYLES-TIPP: A misszionárius pozíció egyik változata. Meghitt élvezet. hogy még intenzívebb legyen az érzés. mialatt te a szeméremajkaidat a köldököd irányába húzod. Macskanő 223. akkor forgó mozgást végezhet a csiklódon.Több orgazmus 2 1 9 . Ezalatt nyugodtan kényeztetheti a csiklódat a kezével. Feszítsd meg a fenékizmaidat. amikor a férfinak csak egyik lába van kinyújtott lábaid között. amikor te lefelé löksz. ha már rendkívül felajzottak vagytok. 221. ő most addig csúszik felfelé. és szorítsd össze. Ezáltal kevésbé tud csak mozogni. amely során a férfi ritmusát a kezeddel irányíthatod. 222. hogy a csiklódhoz érjen. hogy ellazítja a fenekét. 44 JC7Y . A neve „CAT-pozíció" (Coital Alignment Technique). Ha ekkor a lábfejét falnak vagy az ágy peremének támasztja. Te nyújtott lábbal fekszel. tok onnan. a másik pedig mellette. Tomboló hármas A partnered rajtad fekszik. és így azon a bizonyos ponton történik a súrlódás. hogy kitolhatja az orgazmusát azáltal. Partnered hátulról hatol beléd. A trükk abban áll. de nem támaszkodik. Tegyél két-három párnát a felhúzott térded alá. Egyik kezeddel tartsd a lábaid között. és mivel a szeméremcsontra gyakorol hatást. hasát és lábait.

valójában tényleg ott jársz a közelben. hogy közben ujjhegyével a nemi szervedtől kiindulva cirógassa a testedet. hánykolódj. majd lazítsd el őket. mint egy vulkánkitörés! 225. csak játszd el a csúcspontot. Tempómat Kérd meg párodat. 229. csak sajnos néha nem robbanásszerűen? A következő fortélyokkal valódi tűzijátékot fogsz érezni a hasadban. amikor elmész a vérbe került oxigén ebben a pillanatban még érzékenyebbé teszi a bőrödet. engedd benyomulni kedvesed. Neki már megint sikerült. 230. partnered rád merőlegesen az oldalán. Amikor viszont a csúcsra jutsz. amikor már közel jársz az orgazmushoz. A vizelési inger fokozza az érzéseket. JOY 45 .224. és intenzívebbé testedben a robbanást. szorítsd össze a medence. aki teljesen rajtad fekszik. Egy durvább párna a klitorisz alatt csak tovább növeli az élvezetet .számára is. hogy megkönnyítsd az orgazmust. Amikor a csúcs előtt úgy teszel. Szokatlan szög 227. fejedben és a szívedben. és támaszd meg a talpadat a falon. amikor teli van a húgyhólyagod. HATALMAS ROBBANÁS Gond nélkül eljutsz a csúcsra. Mutasd meg a testednek. Utánad. ha éppen ekkor kell új tempóra váltanod — az orgazmushoz nem éppen a legjobb. Még. mivel szorosan körül van véve. Zárd össze a két lábad. mozgasd a csípődet előre-hátra. mit kell tennie: lélegezz gyorsabban. Ebben a helyzetben könnyedén játszadozhat a csiklöddal. A másik kezével a csiklódat kényeztetheti. és nyögj hangosan. és kérd meg kedvesed. hogy a klasszikus G-pont-tartás szerint behajlított mutatóujjával hatoljon beléd és ingereljen. egyre szélesebb csíkokban. lassítson le: így erőteljesebben érzékelhetitek belső kapcsolatotokat. Kérd meg partneredet. Az csak megzavar téged. és a szokatlan szög bűnösen jó élvezetet nyújt. Ezután mindkét lábadat lendítsd át a csípőjén. Hason fekvés 228. felfelé vagy lefelé haladva. kincsem! Felhúzott térddel fekszel a hátadon. Robbanékony oxigén Vegyél mély lélegzetet. mintha elélveznél. és neked még nem? Akkor csináld magadnak. Igazi és hamis Feküdj a hasadra. Mindig onnan induljon ki.és farizmaidat. Néha lehet egy kicsit cselezni is. még! 226. Olyan orgazmusod lesz. hogy ne gyorsítsa az ütemet.

Keljfeljancsi 235. ha csak a makkját dörzsölgeti hozzád. Először kedvesed ül le. és áthatol egészen a csiklódig. Hopp. 238.Több orgazmus 231. hogy csak annyira hatoljon be Állj partnered mögé. ELBŰVÖLVE Minden férfit elbűvöl egy olyan nö. Fejjel lefelé Nem gond. te rá. de neki háttal. Csak egy kis beugrás A hüvelybemenet első három centimétere rendkívül érzékeny. Remegés Ha könnyen tudsz eljutni a csúcsra kutyapozícióban. hogy nemcsak te élvezhesd a bemutatót. szex közben. mielőtt a végét járná. ám közösülés közben nem sok mindent érzékel. Támassza meg magát a kezével vagy párnákkal. és támasszad meg magad a falon. és szabadon hagyja a férfi kezét a játszadozásra. Hagyd abba. az ágy mellett. a fejed nyugodjék egy kispárnán a földön. és hihetetlen csúcsokat idéz elő. A legszebb az egészben. 232. hogy szeretkezés közben cirógassa combod hátsó részét. Feküdj hanyatt az ágyon. hogy gátlástalanul reagálhat. vagy széttárt lábbal és karral az ajtófélfának. hogyan kézi munkázik magának kedvesed? Térdelj le mellé úgy. Láttad már. hogy neki is csodálatos élményben lesz része. Feszítés 233. ha kedvesed hátulról közelít. hogyan juthat kedvese még több élvezethez az orgazmus során. Ö támaszkodjon két kézzel a falnak. miközben te ajkaiddal vagy a kezeddel a tettek mezejére lépsz. Ezért arra kérd barátodat. Most hajolj előre. A legizgalmasabb benne. 236. Feltálalva Keress egy támasztékot a felsőtested. hopp. A combjában keletkező feszítéstől intenzívebb lesz az orgazmusa. majd lassan ereszkedjen hátra. hanem ő is láthassa és csókolgathassa a melledet. katona Állíts egy széket a fal felé. hogy a fitymája előre-hátra csússzon. aki megmutatja. ha szédülni kezdesz! a makkjával. A vér betolul a fejedbe. de ez ezzel jár. ez a fejre értendő. mivel nem nézel a szemébe. Ha arra támad kedved. Kérd meg partneredet. Vélhetően remegni fog a térded. és nem nyomul be teljes hímtagjával. A has környékére gyakorolt nyomás felerősíti az érzéseket. Szóló kettesben 234. ha lóg! Persze. mássz fel rá. Ez a szög stimulálja a G-pont környékét. kérd meg partnered. hogy térdeljen le. 46 OC7Y . 237. és ingereld a kezeddel. és főként a hasad alá.

hogy a körmöci a farkcsont felé mutasson. Amikor közel jár a csúcshoz. a hasadék mentén. mintha egész medencéje ki akarna áradni. Szétterpeszkedve 245. Harisnyás kínzás Nagyobb figyelmet érdemel a frenulum. és furulyázás közben az utolsó pillanatban a bokájánál vagy combjánál fogva terpeszd szét a lábait. csak hosszában. Lehet kívülről: tapogasd ki az apró golyókat a gát masszírozása közben. és két kézzel addig húzd össze a harisnyát. 243. Ha csak az orrán keresztül tud lélegezni. akkor gyorsan és ütemesen nyomkodd a húgycsönél a barlangostestet. Nem úgy. Nem fog kiakadni tőle! Bódítóan hat a gondolat számára. 244. amikor elmegy. Amikor éppen a csúcsra jut. masszírozod. Kétszeresen jó Igy teljesen kézben tarthatod kedvesed: ő kezével a falnak támaszkodva áll. amíg nem tudja folytatni. A legfinomabb darabka 246. vagy nyelveddel rezegtetheted. és orgazmusát az egész testére kiterjesztik. Kígyó a Paradicsomban Ha te vagy felül. amikor még elernyedt állapotban van. Az endorfinok őrült módon cikázni fognak benne. Ez a csodás érzés le-föl cikázik majd a gerincén. Ez az a bőröcske. Tovább fog tartani az orgazmusa. nyomd be óvatosan az első ujjpercig a fenekébe úgy. tarts egy vibrátort a feneke két partja közé. te egyik kezeddel megragadod a szerszámát. Magas frekvencián Térdelj le elé. míg a másikkal a prosztatáját Tekerj egy harisnyát partnered szerszámára. amely a hímtag herezacskó fölötti részén található. Vagy nedvesítsd be alaposan a hüvelykujjadat síkosítóval. amely összeköti a fitymát a pénisszel. mintha be akarnád dugni. tekerj kedvesed nyaka köré egy boát. 241. ahányszor csak megy a plafonra fog spriccelni! JOY 47 . Ujjaid között óvatosan morzsolgathatod. Tartsd oda neki a szádat. Bizsergés a popsiban Amikor párod rajtad lovagol és elélvez. hogy meghúzhatnád a kígyót. ajkaid engedjék el a péniszét. és olyan hihetetlen érzése lesz. 242. Amikor kézzel kényezteted kedvesed. 240. majd görbítsd lefelé. majd száddal tedd merevvé. és már közelít az orgazmushoz. cirógasd végig a testét a boával. és fogd meg jobbrólbalról. Ismételjétek meg annyiszor.239. gyorsabb lesz a szívverése. Eközben tartsd szorosan a harisnyát.

A GYENGÉDSÉG IDEJE A csúcsra még elég korán felértek. helyezkedjetek el kényelmesen egymás mellett. Felfedezőút Fedezzétek fel kölcsönösen egymás arcát . 253. a köldököt és a fül mögötti részt. Káma-szútra az ajkakkal LIFESTYLES-TIPP: A hagyományos és nyelves csókok mindenki előtt ismertek. Csók a látványra Állapodjatok meg egy szerelmi rituáléban. majd cseréljetek.. 48 j c y . 252. például milyen játékot képzel el veled kedvesed. Hiszen s e m m i nem lehet annál szebb. és hadd ihlessen meg benneteket a mozi! 251. A nyak gödröcskéjét. és csókolózzatok minden egyes alkalommal. az áll alatti részt. aztán szenvedélyessé válnak: „Micsoda nő". miközben ő alsó ajkadon csüng. Tegyétek be a filmet. hogy mit „láttok" rajta. Közben olvassatok egymás kezéből. a térdhajlatot. 248. szivárványt fogni. ha bennetek romantikus érzéseket vált ki. mint az. Ám a meghitt turbékolás és a gyengéd becézgetések nem tarthatnak elég sokáig. a kulcscsontot. a bokát. 247. cicát becézni. amelyeket csak ti ketten értetek: pl. amelyek romantikusan kezdődnek. Szivárványt fogni Találjatok ki új kifejezéseket a szexre. rózsaolajjal. Kéz a kézben Masszírozzátok meg egymás kezét pl. „Az angol beteg". bejutni a Paradicsomba. Próbáld a felső ajkát szívni. a könyökhajlatot. „Titanic" stb. Ha teliszívtátok magatokat.. csak az ujjaitokkal és a nyelvetek hegyével.Több romantika Még ha ódivatúnak hangzik is: a szex és a szerelem legtöbbünk számára összetartozik. 250. az orális kielégülés pompás érzése tölt el benneteket. A titkos nyelvezet meghittségét teremt. Filmet elő! Gyönyörű szerelmes filmek léteznek. fejezet 249. hogy az ágyban szerelmes gesztusokkal és rituálékkal még közelebb érezzétek magatokat egymáshoz! 5.csukott szemmel. ahányszor csak egy bizonyos dolgot láttok: Ez lehet egy hattyú vagy egy kéz a kézben sétáló párocska. Csóközön Igy csak szerelemmel lehet csókolni: a lábujjak hegyét.

. hogy napozás közben hozzon valami jéghideg innivalót. 256. amely összefűz benneteket.254. Szerelmi vallomás Énekeld el kedvesednek egy karaokebárban a „Stand By Your Man" című dalt a legszexisebb virágos ruhácskádban. vigyétek magatokkal utazásokra. Dugdossátok egymás zsebébe. például egy rózsakvarcot vagy egy fafigurát. 255. emlékezzetek. Kotorásszatok benne közösen.. vagy használjátok levélnehezékként apró erotikus üzenetekhez. 257. amelynek szerelmetek során jelentősége volt. A következő italnál cseréljetek szerepet. amelybe minden olyan dolgot beleteszel. Szabad az érintés Kérd meg szerelmedet. JOY 49 . Jutalmul lehűlt ujjait megmelengetheti napmeleg melleden. Egy romantikus versben vagy dalszövegben helyettesítsd be az összes „ő"-t kedvesed nevével. Szuvenírek Nevezz ki magadnak egy romantikus dobozkát. és tegyetek hozzá újabb szuvenírt erotikus emlékeitekből. 258. Te. csak te egyedül. A szerelem kézizáloga Keressetek egy szimbólumot a szerelmeteknek.

KÖZELEBB. kéz a kézben. Tartsd két kézzel a fejét. Szorosabb már nem is lehetne. És áruld el neki. amelyet legjobban kedvel rajtad. Az állatok birodalmában Szeretkezzetek kígyók módjára: hasatok legyen egymáson. így harmonizálják testüket. Mindketten végezzetek önkielégítést. Pontosabban a péniszét. Közben nézzetek mélyen egymás szemébe.. Olyan szextippeket ajánlunk most. Teríts egy takarót a nappali padlójára. Ha érzi. hogy beengedd őt. hanem te fogd őt. 263. amikor beléd csusszan.. de mindegyikőtök pihenő keze nyugodjék a másik fél aktív kezén. amikor kedvenc porcikáját kényezteted ajkaiddal. 265. Most cirógassátok egymás testét mindenütt. Néven nevezni Mától kezdve mindig a nevén szólítsd kedvesedet az ágyban. természetesen a melled is. akik magas fokon művelik a szexet. és a négy csücskére állíts masszív gyertyákat. Amikor elalszotok. és közben nézz a szemébe. majd szorítsd újra össze.. Kezet a szívre 262. Misztikus hangzásvilág Az Enigma zenéjére mindenkit romantikus érzések töltenek el. hogy elfogadod őt. nemi szerved a hímvesszőjénél. Feküdjetek le szorosan egymás mellé. Ezután váltogatják a nyugalmas és szenvedélyes helyzeteket azáltal." (Jól van. melyik testrészét szereted a kulcscsontját. Az ázsiai nők. és kérd meg. ajkad az ajkán. Mondd neki: „Most a kezedben van a szívem. hogy néz ki a tükörben. Van benne valami. nagyobb vágyat érez. Kend be babaolajjal minden egyes ujját. hogy még jobb szerető legyen. hogy a legrafináltabb pozíciókból mindig ebbe az alaphelyzetbe térnek vissza. amelyek belülről fakadnak.) 267. A testrészek harmóniája intimitást teremt. az arca gödröcskéjét. MINT VALAHA Hangsúlyozd. Gyengéd fogás 260. de ne a kezetekkel. tárd szét a combodat. hogy tárja szét ujjait. 264. 50 -tov- . Alulnézet Ajándékozd meg párodat egy kis tükörrel." És mutasd meg neki. Rajta lenni 261. fújd be azzal a parfümöddel. Tedd a kezét a szívedre. mielőtt a szeretkezésbe belekezdenének. amikor elélvez. Jin és jang 259. a combizomzatát. Szemtől szemben Helyezd a kezét az arcodra. ne ő tartson téged a karjaiban. Ird mellé a következő üzenetet: „A világ legszebb ajándékát látod magad előtt. és boldog mosollyal nézz rá. hogy szerelmi játszadozásod a szívedből jön.. 266.

Az egymással foglalkozás ingerlően hat! A megfelelő környezet gyengéd gesztusokra ösztönöz: díszítsd fel hálószobádat fehér liliomokkal és érzéki rajzokkal az ágy mentén. Sötétkamrában Verd le este az összes biztosítékot. 273. beleértve a körömlakkot és a szájrúzst is. miként szárítja otthon hajszárítóval nedves ruháit . és fénycsóvát vet a padlóra? Akkor teríts le két takarót a meleg fénysugárba. Kezdjetek el némán szeretkezni. Nicsak! A legjobb portrék akkor készülnek. csókolózzatok kapualjakban. csak a folyosón ég a villany. hogy ma este pontban nyolckor az ablak előtt fogsz állni. ahogyan te szeretnéd. Besüt a nap az ablakon.. hogy megismétlitek a randevút. Sötét van. Némafilm 270. amikor belép. ugyanazt a ruhát viselitek. Szerelmi fészek 269. és add elő kedvesednek. A napfény fokozza a szerotonin boldogsághormon termelődését! 275. hogy átnedvesedjen és rád tapadjon világos színű virágos ruhád.akkor az első cseppeknél kapjátok le a cipőtöket. szeressétek egymást a napfényben. Tiszta romantika. Áldást hozó eső Úgy néz ki.268. hogy áramszünet van. mint amikor oldott az arckifejezése. A barackszín. JOY 51 . 274. amíg a tekintetetek nem találkozik össze az ablaküvegen. a karamell vagy a vanília a lágy oldalt stimulálják. hogy ízlése szerint sminkeljen ki. Babaóra Mondd kedvesednek. hogy ma nyári záporra lehet számítani? Csodás . Ezután te öltöztesd fel őt úgy. Nem fordulsz meg. csak hallgatsz. Jeleket rajzolni Ma egy éve vagytok együtt. ha totális sötétségben találkoztok! És semmi nem tudja elterelni a figyelmeteket. és közöld vele. ha szeretkeztek. amit csak akkor kapcsolsz fel.. Hagyd. és a fénnyel együtt vándoroljatok tovább a lakás minden szobáján át. Soha nem szebb az ember. és nézd végig. 272. A hálószobában. rohangásszatok mezítláb az esőben. Mit szólnátok egy pásztorórához a szálloda erkélyén? Hívd fel kedvesedet. és azután fényképezkedjetek. ha éppen azelőtt szeretkeztetek.meztelenül. vagy éppen egy hónapja csókolóztatok először? Ünnepeljétek meg a jeles napot azzal. Napfényes csókok 271. Tehát: bújjatok ágyba egymással. és csak a pillantásotokkal kommunikáljatok. nyalogassátok le egymás arcáról az esőcseppeket. táncoljatok a parkban. ám egy teljesen más ötletet próbáltok ki. Legyen egy külön lámpa is.

Vadászles a mezőn. Ezután parkoljatok le. Osonjatok ki csöndesen a szünet előtt a nézőtérről. Minden egyes felfedezett csillag után mondjátok el egymásnak. elárvult fülkébe. vagy „Nagyon kívánatos személy vagy a világ legizgatóbb popsijával". Olyan szépen zöldell Keressetek egy nyári mezőt. 282. „A hazafelé vezető úton érzéki események történnek veled". amikor a „te" számodat játssza a magnó (amit előre bekészítettél). 52 JOY . gyertyákkal és aromás teával. Fel a magasba 277. és semmi más ne legyen rajtad. Bármi is álljon a cédulán.276. 278. hagyd égve a fényszórókat. és táncoljatok a fénysugárban. és készítsetek pitypangból vagy más virágokból apró koszorúkat a péniszére és a melledre." Lehet. Szerelmi vihar MÁGIKUS HELYEK A csendes helyeken gyorsan több lehet egy randevúnál. másítsd meg kedved szerint. A jósnő A következő kínai étteremben tett látogatásotok során olvasd fel neki a szerencsesüti üzenetét. mit tegyek veled. ha mindjárt meztelenül befekszel az ágyba. 279. Országúton 283. Első felvonás Egy színdarab vagy egy opera különösen izgató lehet. és csald be kedvesed egy félreeső. Add át magad a szép hely kínálta lehetőségeknek. szívjátok be a friss illatot. kilátó a parti őrségnek a strandon vagy egyszerűen egy háztető: szárnyaljatok kettesben az ég felé. Álljatok le. mit tartotok kívánatosnak a másikon. ha az előadás alatt egyedül bolyongtok a folyosókon vagy az előcsarnokban.akár a végtelenre állított kedvenc számra. és szeressétek egymást . A szavak ereje LIFESTYLES-TIPP: Alkonyatkor autóztok az országúton. miközben szeretkeztek. és szeretkezzetek a villámok fényénél. hogy ezt kívánja: „Gyere hozzám. hangosítsd fel a zenét. 281. hadd fújja szerteszét a rózsaszirmokat. és a gyertya mellé teszi a válaszát. két takaróval. 280. csak egy kabát és a magas sarkú cipőd". élvezzétek a rátok csöpögő esőcseppeket. Kitört az első nyári zivatar? Tépjetek fel egy ablakot. terítsetek le egy takarót az ablakhoz. Forgószél Állíts be ventilátorokat a hálószobába. pl. Változtasd sötét folyosódat levélszekrénnyé! Egy égő gyertya mellett hagyjál számára egy levélkét: „írd fel.

Te addig elbújva maradsz. Az alapszabály ugyanis a következő: Amíg az egyik ír, a másik nem mutathatja meg magát.

284.

Hajnalpír

Rendeljetek taxit, amely kora hajnalban kivisz benneteket egy csöndes helyre. Egy üveg pezsgő, poharak, kávé, süti és egy csodálatos napfelkelte. A lényeg: kedvesed tesztoszteronszintje ilyenkor rendkívül magas, ezért különösen fogékony lesz mindenre!

kezzetek a partján, miközben a holdfény ezüstösen csillog a tó vizén. Amennyiben túl kényelmetlennek bizonyulna a strand, vagy zavarnának a bogarak, akkor bebújhattok egy hálózsákba is. Végszükség esetén megteszi a balkon is.

ÉDES JÁTÉKSZEREK
Erotikus segédeszközök, gyengéd szextechnikák, amelyek soha nem unhatok meg.

285.

Medencézés

289.

A csomózás iskolája

Merülj alá az úszómedencében, és keresd meg partneredet. Bukkanj fel egy pillanatra, és húzd le magaddal a medence aljára. Csókolózzatok szorosan összeölelkezve, amíg a felhajtóerő a víz felszínére nem visz benneteket.

Kérd meg partneredet, hogy mutassa meg, miként kell nyakkendőt kötni, és te kösd meg neki az esti szórakozás előtt. Amikor hazaértek, kössél fel rá még több nyakkendőt - a nyakára, a csuklóira és rajtad is mindössze egy fekete nyakkendő legyen.

286.

Varázslatos erdő 290. 6-os napvédő faktor
Ragaszkodj hozzá, hogy napvédő krémmel bekend kedvesedet. Persze, nem a kezeddel, hanem a melleddel. És azt se feledd, hogy a hímvesszőnek is szüksége van a káros sugarak elleni védelemre.

Eső után ellenállhatatlan illata van az erdőnek. Használjátok ki egy sétára, és mutasd meg párodnak az „Álmok ösvényét". Itt a szerelmeseknek csókolózniuk kell, hogy újra kitaláljanak az erdőből. Vonszold be kedvesed egy farakás mögé.

287.

Kapj el, ha tudsz!

Játsszatok fogócskát egy kukoricaföldön, egy kastély kertjében vagy egy parkban - miután a bugyidat becsúsztattad a nadrágja zsebébe.

291.

Budoár-butik

288.

Csillagszex

Ruccanjatok le éjfélkor egy tóhoz, szeret-

Játék kacsa fürdéshez vibráló motorral, provokatív alsóneműk, szexillatú gyertyák: a hamburgi „Sálon privé"-ben (www.salonprive.de) a romantika kedvelői megtalálják ezeket a klasszikusokat,

JOY

53

Több romantika
továbbá szexjátékszereket, marabutollas bugyikat és társaikat. tegyél fel egy szív alakú strasszt a köldöködbe, a nemi szerved leborotvált részére vagy a popsidra. Legközelebb már csak integetned kell a zacskóval, és rögtön felajzottad.

292.

Az idő lüktetése

Ajkaidat helyezd a párod halántékára, oda, ahol érzékelhető a pulzusa. Most próbáld meg ugyanebben a ritmusban a kézimunkázást kedvenc helyén, és minél gyorsabban ver a szíve, annál gyorsabban járjon a kezed is.

296.

Jelbeszéd

Fessetek egymás hátára szerelmes verseket - speciális testfestő csokoládéval.

293.

297.

Keményen és gyengéden

Keresztben

Kedvesed szabóülésben ül, te rajta, a lábaidat a háta mögött összekulcsolva. Tegyétek a tenyereteket egymás hátán a „szívpontra", a bal lapocka alá. A taoista tanok szerint itt található a romantikus szív. „Ragadjátok meg" egymás szívét, nézzetek egymás szemébe. Kezdjetek el egyszerre be- és kilélegezni. Hamarosan egy ütemre fog verni a szívetek, és próbáljatok meg ugyanebben a ritmusban fel-le mozogni.

Az ismert szado-mazo módszereket ültessétek át lágyabb játékokba: ahelyett, hogy leszíjaznád és gúzsba kötnéd kedvesed, csak kendőt köss gyengéden a csuklójára, majd kérd meg, hogy maradjon nyugton, és csukja be a szemét, miközben te egy tollal cirógatod. Ostorozás helyett a filcpapuccsal paskold meg kedvesen a fenekét.

298.

Szerelmi üdvözletek

294.

Felemelkedve

Szerezz be rózsaszínű lufikat, esetleg szív alakúakat. Töltsd meg őket héliummal, hadd lebegjenek a lakás legkisebb szobájában, és szeretkezzetek a léggömbök alatt. Olyan giccses, hogy már szívszaggatóan szép.

Fújj be egy ruhadarabot (hálóing, melltartó, bugyi, top) kedvenc parfümöddel, és csempészd be a zakója belső zsebébe. Egész nap rád fog gondolni. Az illat felkorbácsolja az emlékeit - már előre örül az estének!

299.

Örömteli hír

295.

Strasszkövek

Hagyjál kint heverni egy zacskó öntapadós strasszkövet. Ha megkérdezi, mi ez, csak annyit válaszolj, hogy majd este megmutatod neki az ágyban. Ehhez

Az SMS-eket gépi hang olvassa be a vezetékes telefonon. Küldj kedvesednek egy olyan SMS-t, amely a következő szavakkal kezdődik: „X (vagyis a neved) azt üzeni, hogy ma este kilenckor tetőtől talpig pucéran kell állnod a hálószobában és várnod kell rá." És örülj te

54

JOV

is annak, hogy hamarosan nálad is megszólal a telefon.

300.

Szappanbuborékok

Fújjatok kölcsönösen szappanbuborékokat egymás testére, és figyeljétek, hogyan cirógatják a buborékok a bőrötöket, majd kéjesen szétpukkannak.

301.

Nyomkeresés

A gyertyákból vagy teamécsesekből álló ösvény helyett virágszirmokból is elkészítheted a gyönyörhöz vezető utat, amely oda tereli kedvesedet, ahol te vársz rá. Vagy helyezz el polaroid képeket magadról, amelyeken annál kevesebb a ruhadarab rajtad, minél közelebb van hozzád.

302.

Első osztály

A pezsgő és a csokoládé nemcsak a romantika szimbólumai, hanem jótékony hatással is bírnak. Míg a pezsgő a tesztoszterinszintet növeli, a csokoládé olyan anyagokat tartalmaz, amelyek feldobnak, és a szerelmi központot stimulálják. Csókolózzatok pezsgővel a szájatokban, és időnként kapjatok be egy kis csokoládét.

303.

A szerelem béklyójában

Fedezd fel a bilincsek lágyabb oldalát: ne egyikőtök béklyózza meg a másikat, hanem kötözzétek magatokat egymáshoz! A legjobb plüssbilinccsel! Igy kis ideig mindketten arra kényszerültök, hogy közös kiutat találjatok...

JOY

55

a főszereplők ti ketten legyetek. Az ágyban. magas sarkú cipővel. amit szeretnél . Mutasd meg kedvesednek. dörzsöld be síkosítóval vagy masszírozd meg a lábaddal. Megdöbben majd rajta. Azonban készítsd fel előtte az eseményekre. hogy van egy kis ideje. Irodalmi erotika Irj egy novellát. 306. fejezet Több fortély M e g akarod tudni. Tedd fel az internetre saját honlapon. és üljetek be egy pornómozi utolsó sorába csókolózni. és utánad rohan? 309. Küldj neki egy filmborítót. Pornókirálynő Egy éjszakára legyél pornókirálynő! Feltupírozott hajjal. mi csak szeretkezünk. 304. Lehet.6. hol vannak a határaid.nyalogasd. erős sminkkel. Magázódjatok. és hagyd. Körülbelül így: „Lenne olyan kedves.. Tedd vele azt. olajozd be. piszkos és szemérmetlen fantáziáid vannak? Akkor most jó helyen jársz: sötét ötletek a tiltottan jó kalandokhoz 305.. 56 JOY . Küldd el neki névtelenül. hogy beférjen a szerszáma. Szólíts M a y á n a k ! Mely szerep áll hozzád legközelebb - TABUK NÉLKÜL Válts egyéniséget vagy csak színfalat: fedezd fel magad szerepjátékokkal és a megszokottól eltérő megjelenéssel. és ösztökélni fogja. uram?" 308 Élőben és s z í n e s b e n Van fényképezős mobilod? Akkor küldj kedvesednek egy fotót a fehérneműbolt próbafülkéjéből vagy egy szexshopból (MMS-sel vagy e-mail címére). teljesen leborotváltan és kosár nélküli melltartóval. amelyből csak úgy süt a szex . A papírfalba vágj egy akkora lyukat. hogy a körvonalaidat láthassa. Úgy kezdj el vetkőzni mögötte. 307. Bábszínház Szerezz be egy paravánt. valóra akarod váltani azon képzelgéseidet. milyen egy igazi pornósztár. és írd mellé. Haverok a moziban Öltözz fel férfinak. amelyekről mások álmodni sem mernek? Perverz. 310. hogy kinyalná. mérhetetlen ékszerrel (főként nagy nyakékkel). Távolságtartás Ismerjük egymást? Nem. hogy rájöpn a lényegre. hogy a legjobb jelenetek még őrá várnak.

.

A rojtos végét kedved szerint használhatod fel. a közepén lassabban. és a lábad a mellkasának támasztod. félméternyi magasságból olajat fogsz csepegtetni a hasára és merev hímtagjára. és suttogd a fülébe. A gyakorlottabbak a kis 58 JOY . a vulgárisé vagy a domináé? Teremtsd meg ezt a rőt a saját négy falad között. 1.. Ha felhúzod a térded.3 cm átmérőjű „Cigar" minivibrátor. hogy most egy bátorságpróbát hajtasz végre rajta. ehelyett te kb. krómból. ÖTLETES JÁTÉKSZEREK Legyen az élelmiszer. 313. Bevezető ajánlat Nemcsak jachttulajdonosoknak ajánlott a tökéletesen vízálló. Két golyó külön Helyezz fel két rinnotama-golyót a hüvelyedbe. Ő rögtön a gyertyaviaszra fog gondolni. és bejuttasson szexország csodálatos birodalmába. még a behatolást is irányítani Fektesd le kedvesed meztelenül az ágyra. A jövőben biztosan többször megkérdezi majd a párod. Ebben az új szerepben megtehetsz mindent. 314. amit különben soha nem tennél. Feltétlenül foglalkozz magad is a csiklóddal. óvszer!) A fokozódó izgalom csökkenti a fájdalomérzetet. háztartási eszköz vagy szexuális segédeszköz: a lényeg. Kösd be a szemét. amellyel különben a macskák szoktak játszani. de főként a végbél környékén izgató. és mutasd be kedvesednek. adj neki nevet (pl. A misszionárius pózban a legkönnyebb az anális szex. hogy nem ugrik-e be ma Maya.. hogy segítsen kitörni a korlátok közül. és gyújtsál meg egy gyertyát. Cseppenként 312. Állat módjára Szerezz be egy állatkereskedésben valamilyen tollas botot. Tíz centiméteres hosszúságban mindenütt másként vibrál . meg persze a csikló tájékán.Több fortély a vampé. Maya). 311. mialatt kedvesed milliméterenként nyomul befelé (síkosftó.a csúcsánál hevesebben. acélból vagy 24 karátos aranyból készült.

A szerelem szine Ragassz fekete tapaszt a mellbimbóidra. és gyúrogasd vele kedvesed testét. ha a hétköznapi tárgyakból erotikus segédeszközök válnak. ha le kellene állítani a játékot. Farokkötő Nem vagy valami jó véleménnyel a péniszgyűrűkről? Akkor próbáld meg egyszerű hajpánttal. A férfiak igen izgalmasnak találják. Vibráló tojás Tarts egy vibráló tojást partnered nemi szervéhez. 323.com). miközben te gyengéden csókolgatod a heréit. 320. és bugyoláld be csak úgy jelképesen egy kendővel a fejét. 319. Igy egész kezed mega vibrátorrá válik (www. amely kellemesen.com). előtte magad is próbáld ki! A biztonság kedvéért állapodjatok meg egy jelszóban. Fekete ágy 316. Gyümölcsöző kézi munka Elégítsd ki kedvesedet banánhéjjal. vékony bugyit partnered orrára. Konyhatündér Kapd elő a sodrófát. Rázd csak. de nem gyötrelmesen szorít. A harci dísz ingerlően hat.sabasin. tollboát és hosszú gyöngysort. hiszen nem csupán az ajkakat díszíthetné.pvibe. viselj fekete harisnyatartót. 318. szem és az orr tehetetlen. mint a levegő hiánya fogja elszédíteni: remek érzés ez a kiszolgáltatottság. amikor a száj. például dörmögjön háromszor. Teljesen ártatlannak néz ki. Ne felejtsetek el cserélni! 315. ha a mama látogatóba jön hozzád. Ezután soha többé nem tud közömbös szemmel nézni egy hajgumira. JOY 59 . Az ajakrúzs alábecsült kellék. ettől ördögien szépen néz majd ki fehér bőröd. Bugyolálás Tegyél egy használt. Nevezz ki egy üres mézesköcsögöt vagy valamilyen más edényt a síkosítószereknek. magas sarkú cipőt. Inkább a tudat. Nem kell minden bűnös játékszert a láda mélyére rejteni. 321. baby! Rafinált eszköz a „Csábító kéz". hanem a mellbimbót vagy szeméremajkaidat is.drágaságot szeretkezés közben a popsijukban tartják. Ágyad tiszta fekete legyen. A vékony anyagon át kapjon levegőt. ám öt kis ujjvibrátort tartalmaz. téged azonban pillanatok alatt játékos hangulatba hoz. A gyengéd vibrálások az altesten át a makkig kihatnak (www. és rögtön hevesebben ver majd kedvesed szíve a látványától. 322. amely látszólag egy masszázskesztyűre emlékeztet. kend be masszázsolajjal. Készíts tüzes lenyomatokat partnered egész testén szanaszét. szórj szantálfa illatú kölnit magadra. Bűnös dolgok szer 317.

A cseppeket fel is nyalogathatod. és simogasd vele végig kedvesed testét. hogy ne zavarja . csak úgy áll majd a szőre (és. ha nedves nyelvecske érinti a végbélnyílását. 324.). Eszedbe kedvesed is kipróbálná. Alkoholosán Egy vattapamacsra csepegtess egy kis likőrt. és hívd segítségül kedvesed nagylábujját is . mint az átlagosak. Amennyiben viszonozni akarja a figyelmességet. Akkor a legjobb. de szinte mindegyikük szereti. De ne ajtóstul ronts a házba! Kérd meg őt. ha egymással szemben fekszetek. ég A viaszos játékok a bőrön látványos show-vá fokozzák a vetkőzést. Ö közben kezébe veszi a lábadat. nyomulj be egyik ujjaddal a hátsójába. Mintjárt dörzsöld is el a kezeddel. és szopogatni kezdi a lábujjaidat.vagy próbáljátok ki rögtön egy oldalfekvéses 69-es pózban. De hogyan kerüld el az árulkodó nyomokat? Óvszerrel! Trükk: Tegyél bele néhány csepp síkosító zselét. Fújj rá nagy levegőt. mialatt te hátulról közelítesz hozzá. Igy működik: csak paraffingyertyákat használj. kézzelfogható ötletek. és hátatokat párnákkal támasztjátok meg. hogy megnyugtasd az idegvégződéseket.miközben kedvesed bambuszbotját rágcsálgatod. de nem annyira forrók. különösen a herezacskó és a mellbimbók környékét. TESTEK KÖZELHARCBAN Szemérmetlen technikák. lebilincselő javaslatok a szex királynői számára. mert gyorsabban olvadnak. Kézi munkával elmenni LIFESTYLES-TIPP: Nagyon jól eshet a moziban. Fordítva te beolajozod a talpát. Ügyesen kombinálva 325.Több fortély A belső oldalán lévő rostok úgy hatnak. Kézzel-lábbal Kézimunkázz magadon.. Egy férfi sem vallja be. de aztán rohamosan élvez. 329 Csókok tabuk nélkül 326. amit annyira tolj hátra. 328. tegyél a popsid alá egy keményebb párnát. és egyidejűleg a makkjával is játszadozhatsz. Ő pedig kiszolgáltatva és valószínűleg szégyenlősen. lehetőleg szőrte- Kösd össze az orálist az análissal . autóban vagy a ház folyosóján egy kis kézimunkázás. Ég a gyertya. és lábadat a péniszének dörzsölgeted. akik szeretnek kilépni a korlátok közül. 327. Kedvesed egy párnán fekszik a felsőtestével. hogy tegye veled is ugyanezt . mint a síkosító. Közben át is ölelheted..frissen vágott és reszelt körömmel igazi alternatíva a keze helyett. te a hátadra feküdj.

amelyek beborítják testedet. Egyiptomi módra Tekertesd be magad múmia módjára nagy kendőkkel. Közben szabadulj meg a blézeredtől. Ezeknél a tippeknél amúgy sem bírnátok ki. hogy hazaérjetek. persze csak annyira. Miközben szép lassú tempóban szeretkeztek. A harci helyzetek utáni közösülés veszélyes lehet. 332. 334. Két koktél után kezdj el kedvesed előtt táncot lejteni. 336. teljesen mindegy.. hogy könyökét egy széktámla mögött kötözöd össze.. ahol zongorista is van. kedvesed pedig mögötted kerekezzen. 333. suttogd a fülébe a szobaszámot. de veszélyesen jó is. indulj el felé. MINDENÜTT. A partnered számára fontos helyek természetesen kimaradnak. Húzd fel a térdedet. 338. ő majd tartja a bokádat vagy a combodat. nyiss ki néhány gombot a blúzodon. és csókold meg. vagy a combján lovagolva. hagyd faképnél. tarts lélegzetvételnyi szünetet. A valóságos szex és a vad fantáziálás képeinek keveredése erős löketet ad a folytatáshoz. mit csináltok éppen. és hátra se nézz. El a kezekkel! Forduljatok egymás felé. Fantázia és valóság 330. hogy közben azt is beszéljétek meg. Arammal 337 Grand Hotel Ha teste izgalmait tovább akarod fokozni. gyengéd. hogy aztán ki tudjatok szabadulni a kötelékekből. hogy élvezhesse a látványt. CSAK NEM AZ ÁGYBAN Csupán egyetlen dolog tiltott: a saját hálószoba. Előtte persze bekenheted a nyerget síkosítóval. hogy te is élvezzed. homo. Találkozzatok egy szálloda bárjában. kik vagytok. Bringázás Itt a kerékpározás szezonja! Viselj tangát a szoknyád alatt. 335. A lényeg. hogy szeretkezés közben a hajadat vagy a copfodat húzogassa. mosolyogj rá. például oldalsó 69esben. mesélj partnerednek féktelen történetet . nézz a szemébe. Utolsó felszólítás Mielőtt indulna a repülőgép úti célotok JOV 61 . Hajhúzás Engedd meg. szorosan rögzítsd a két karját a testéhez. hol vagytok most. és kötözzétek hátra egymás kezét . Most próbáljatok minél közelebb jutni a csúcshoz.ne túl erősen. anélkül hogy segítségül hívnátok kezeiteket. erőszakos. Add nekem! Ha kis apróságok miatt veszekedtek. például úgy.legyen az hetero.az állát. 331.

Ülve fogadd őt. félrehúzod a bugyidat. hogy álljon félre. Showgirl Táncolj a diszkóban az ölében. Beszéld rá. lábujjak) hagyd szabadon. 340. főleg akkor nem. és kapcsolj rá a furulyázásra. 341. Barátod térdeljen a két combod közé. 346.Több fortély felé. fizettesd ki az összeget. ahol kisszék is van. Pucérra Menjetek együtt igazolványképet készíttetni. Magabiztosan tárgyald meg vele a feltételeket. hogy várjon az automata előtt. Amíg rajta matatsz. 347. hogy ne lássa. és lóbázz a lábaddal. jók lettek-e a képek. lopakodjatok be együtt kedveseddel egy férfimosdóba. vagy akár hátulról is. 343. Te pedig közben úgy fényképezkedsz.. és tedd szabaddá párod péniszét. erdőben. és ti legyetek az utolsók. szeretkezzetek. Zárkózzatok be. Liftben. és keressetek egy magányos helyet kinn a szabadban. Szexalbumba 344. Üljetek be egy kabrióba. Homokozás Ásd be a homokba kedvesedet egy elhagyatott strandon. akik felszállnak a gépre.vagy mégsem? Autókázzatok éjszaka az üres utcákon. A végkifejlet előtt hagyd abba .. hogy felemeled a szoknyádat. Dolgod végeztével azonnal távozz. Piros lámpa 339. és javasold neki. de a haladók mindenütt megteszik. pincében. száj. Kérd meg. ha örökre kitiltar Nyaralás alatt Vacsora után foglaltass egy pihenőágyat a szálloda medencéje mellett. és rögtön térj a tárgyra. Ülj fel a hátsó ülés tetejére. meg se moccanhat. Élvezetes vásárlás Keress egy olyan próbafülkét. Osonjatok 62 JCY . és furulyázz rajta csöndesen. told le a nadrágját. és hívd be partneredet. Professzionális Játszd el neki a callgirl szerepét: Öltözz fel ennek megfelelően. A vége előtt hagyd abba. Az egyik piros lámpánál kapcsold ki a biztonsági övedet. hogy kússzatok át a hátsó ülésre. találkozzatok egy szállodában. Bentről kérdezd meg tőle.. ha járókelők közelednek. de a fontos helyeket (mellbimbó. Ki a vészvillogót. A hálószobában is jó vetkőzni. mit teszel vele. lágyék. strandon. Esetleg tegyél rá napszemüveget és szalmakalapot.. Úgyis párásak már az üvegek. 342. és bizonyítsa be nyelvügyességét.

Szobaszerviz Mondj mindent magnóra. Az az izgalmas. akkor is lehet remekül piszkos a szex. Győzelem Fordulj a hasadra. Aktfotók. mibe kerül egy „fekete stúdió" bérlése óránként. Alternatíva: Kérdezd meg egy közeli domina-stúdióban. és úgy gurigázz a labdán előre-hátra hogy kellemesen inae- 351. ahol beszerezhetitek a feledhetetlen éjszaka kellékeit. amit szívesen hallanál kedvesedtől az ágyban. Meccs.a hátsó része sokkal nagyobb élvezetet nyújt! Maradjon rajtad a selyembugyid. ki figyel benneteket. Kulcsok össze a bokáidat. lakkozott bőrszékek és sok minden más: irány a szexshop. és már kezdheted is! . és szoríts erősen két combod között egy teniszlabdát. tegyél egy kis síkosító zselét a csiklódra. Felejtsd el elemes fogkeféd elülső oldalát . és ott szeretkezzetek. 350. szerelmi libikóka. 349. majd játszd le magadnak. Ki vele 348. Megfordítva ÉLVEZETESEBB EGYEDÜL Még ha egyedül szórakoztatod magad.ki éjfél után. hogy nem tudhatjátok. Játék.

Merülj el a sötétben és a férfiillatban (lehet idegené is).Több fortély 352. Alámerülés Helyezd az arcodra barátod levetett pólóját. Csípőd mozgatásával dörzsölgesd nemi szervedet a párna oldalához. 354. és azzal folytatod csiklód ingerlését. VIELLE-TIPF Ha egy idő után ez kevés lesz. miközben kedvesed vezet. ne állandóan a visszapillantó tükröt kémlelje! VIELLE-TIPP Fokozhatod partnered izgatottságát is. és tedd a dolgod! . ha előveszel egy Vielle stimulátort. Pehelykönnyű 353. vagy fogj egy inget. hogy inkább az utat figyelje. VIELLE-TIPP: Erősebb és hosszabb lesz ténykedésed végső eredménye. de időnként figyelmeztesd. Miss Daisy sofőrje Játszadozz magaddal a hátsó ülésen. amelyet átitatsz valamilyen férfias illattal. falnak támasztott lábaid közé helyezz egy nagyobb párnát. Feküdj hanyatt az ágyra. ha Vielle stimulátorral nyomatékositasz a megfelelő helyeken. és találd meg hozzá kezeddel odalent a megfelelő ritmust. vedd elő Vielle stimulátorod.

majd a desszert után távozik. és nézzétek végig. Nyomás alatt 358. öntsd nyakon a csiklódat a hideg vízzel. Kedvesed lesz a nő..olyan izgalmak ezek. és közben egy új vibrátort tesztelsz. hogy előtte másvalakikkel „kell" flörtölnötök. KETTŐ NEM ELÉG Egy passzív kukkoló. amelyek kibővítik az intim kettest. Üdv. hogy a sarkad hozzáérjen a csiklódhoz. Előtornászok Rendeljetek közösen egy callgirlt és egy callboyt. Jó kiszolgálás Úgy ülj rá egyik lábadra. nyitja ki és tölti pohárba a bort. 360. aki nem szexuális szolgáltatást nyújt. JOY 65 . Forró hidegváltás Hívd meg barátodat hivatalos vacsorára . még egy pár kéz. akár csak annyira is. Ünnepi öltözet kötelező. Mielőtt elélveznél. Egyedül ülsz a forró fürdőkádban. Bekencézve A síkosító szólóban is hasznos: például ha vad ujj-játékba kezdesz egy pornófilm hatására. 356. hanem szemérmetlen munkaruhában tálalja fel a vacsorát. Ezután on-líne meséljétek el legvadabb képzelgéseiteket a tabu nélküli szexről. Azon az estén egyikőtök „szolga" legyen..355. VIELLE-TIPf Ha gyengédebb segédeszközre vágysz. és nézzétek végig az eseményt. mi zajlik odabent. idegen! 357. A dominancia és az alárendeltség lágyabb variációja. Beszéljetek meg egy szexchatet interneten keresztül . milyen kód alatt chatel a másik. a Vielle stimulátor különlegesen kiképzett dudorai segítségével juttasd el magad a csúcsra. A meglepetés egy modell lesz. ő ad tüzet.magadhoz. Kérjétek meg őket egy hagyományos élő szexre. 361. és mindig előreengedi őt. Túl hideg? Akkor az arcodra és a melledre csurgasd a vizet! VIELLE-TIPP: Ha kellően izgalmas a játék.csak éppen cseréljetek szerepet. te pedig a férfi. Nyomj egy adag síkosítót a lábfejedre. hogy ő hozza a másiknak az italt. és élvezd a nyomást. tovább fokozhatod egy Vielle stimulátorral. vagy egy forró könyvet olvasol. vagy szex hármasban . és intenzíven foglalkozol a klitoriszoddal. kitárja a másik előtt az ajtót. Először azt kell kitalálnotok. melynek segítségével orgazmusod erősebb és hosszabb lesz. Sötét angyal Látogassatok el a szado-mazo klubba erotikus ruhában. Egy jéghideg vízzel teli műanyag palack már készenlétben áll a pezsgőhűtőben. 359. még annak veszélye mellett is.

Hogy ti mit csináltok ezalatt.hu Lapreferens: László Mária m. és nektek háttal ülve olvastasd fel őket. D o n n e l l e y E u r o p e 3 0 . 1033 Budapest. hogy segítsen az általad írt hangjáték felvételében. és egy kávénál ne kapjon többet.hu J O Y hirdetési vezető: Nyírő Krisztina k. Hárman szalagról KIADVÁNY ÖNÁLLÓAN KERESKEDELMI FORGALOMBA NEM HOZHATÓ Kiadó: Jürg Marquard CEO: Albrecht H e n g s t e n b e r g Főszerkesztő: Anry Soós Éva Munkatársak: Főszerkesztő-helyettes: Blum Melinda Művészeti vezetés: Szőke Szabolcs Szerkesztés: Bakos Zsuzsanna Fotóprodukció: Baráth Dávid Képszerkesztés: Winkler Judit Fotók: Michael Reh. Amikor a barátodat legközelebb az ágyhoz kötözöd és bekötöd a szemét.7 3 3 K r a k ó w . és úgy játszadozz vele. incselkedj. de túl sokat ne fizessetek.titko@marquardmedia.nyiro@marquardmedia. Természetesen a hölgyet az elméleti oktatásért kell megfizetni. Fax: 4 5 7 . 363..1 1 8 8 . mintha a két „húsnő" valóban a szobában lenne.hu Telefon: 457-1057. amelyben ti ketten csábítjátok el a kedvesedet.laszlo@marquardmedia.hu E-mail: sales@marquardmedia. 457-1188. az csak a fantáziátokon múlik. hogy elmesélhesse nektek. POLAND Kérd meg jó barátnődet. indítsd el a hangjátékot.1 1 7 4 Levélcím: 1306 B u d a p e s t 35. Felolvasás Olyan callgirlt hívj.hu Felelős kiadó: Frances Evans. 127 E-mail: joy@marquardmedia. 364.hu Termelési vezető: T o m p a Csilla Hirdetés: H i r d e t é s i i g a z g a t ó : Óhidi Z s u z s a n n a zs. Telefon: 4 5 7 . T o m Specht. Bodo Rickassel.Több fortély 362.hu Terjesztési vezető: Pintér Klára k. ul.ohidi@marquardmedia. Mindketten találkozzatok vele. R. Hajógyári-sziget 213. Obert Szöveg: Szőke Ágnes O l v a s ó s z e r k e s z t é s : Siklósi Á g n e s Kiadó: M a r q u a r d M e d i a M a g y a r o r s z á g Kft. és lessétek el a béklyózás és a biztosan találó ütések művészetét. Astrid M. 66 JOY MARQUARD MEDIA JAA . Pf. N y o m d a : R.1 0 6 2 N y o m d a i előkészítés: H V G Press Kft. mi mindent lehet hármasban csinálni. fax: 4 5 7 . következő lépést 365. Dirty Talk Az ismerkedési rovatban keressetek egy profit. aki jól tud felolvasni.. Nyomj a kezébe erotikus szövegeket. O b r o r i c ó w M o d l i n a 11. Ezután elgondolkozhattok azon. ügyvezető igazgató Pénzügyi igazgató: Soós Viktor zs.pinter@marquardmedia. Mesteriskola Keress fel kedveseddel egy dominastúdiót. hogy vele teszitek-e meg a.

élvezd á szexet! H i r i i l i fc srgazmusfokozó kényelmesebb • «e(égltőbb használatához ajánljuk i H e természetes nedvesítő olajat.Fedezd fel önmagad Mindenkinek joga van az örömteli. 1 ' kii Vielle termékeket keresd a ryögyszertárakban. Ne csak érezd. -ceszséges szexuális élethez. drogériákban Veffe^B V f f k * ^ ) " .

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->