CRISTIM este binecunoscutul producator de produse din carne.

De-a lungul timpului am facut pasi importanti si suntem in continuare in plina dezvoltare. In 1992 afacerea de familie era reprezentata doar de un chiosc alimentar, pentru ca in 2009 ea sa reprezinte un grup puternic, lider pe piata mezelurilor si in plina dezvoltare pentru celelalte sectoare in care ne desfasuram activitatea. Pe scurt pasii pe care i-am facut ca sa ajungem aici: In 1992 afacerea de familie era reprezentata doar de un chiosc alimentar.

In 2009 ea reprezinta un grup puternic, lider pe piata mezelurilor. 1992 – primul chiosc de 12 mp 1994 – prima fabricuta care producea doar 2 tone pe zi 1997 – primii doi agenti de vanzari care utilizau doua masini second hand 1998 – o noua fabrica cu o capacitate de 20 tone pe zi 2000 – primele doua centre de distributie in tara, la Iasi si la Craiova 2002 – CRIS-TIM lanseaza marca Salam Sasesc si devine cel mai apreciat si mai cunoscut producator de mezeluri; - isi extinde afacerea cu propria ferma de animale si cu ferma de culturi vegetale 2003 – o noua fabrica, fabrica de mezeluri crud-uscate, cele mai nobile produse din industria carnii. 2004 – cea mai buna distributie din industria carnii 2005 – alte doua fabrici noi, in care se produc sunca si specialitatile CRIS-TIM 2006 - lanseaza produse in ambalaje inovatoare: Fresh Box, Ideal Pack, Safe Pack 2007 – o alta solutie de ambalare a salamurilor fiert-afumate, inovativa pentru consumator, denumita Gust +.

specialistii CRIS-TIM au facut ceva deosebit pentru a satisface gusturile si celor mai exigenti consumatori. Valorile marcii i-au adus. Galinia. buna reputatie si loialitate. tenacitate. seriozitate si dragoste de cuplul CRISTINA si RADU TIMIS. cu un mecansim inovator in industria de mezeluri. CRIS-TIM este cea mai cunoscută marcă de mezeluri din România. De fiecare data. construita cu munca. regionale si internationale. mezeluri vegetale sau mezeluri pentru copii.2008 . Forzoso. cu o imagine foarte puternică pe piaţă şi foarte bine definită în percepţia consumatorilor. CRIS-TIM oferã consumatorului ceea ce isi doreste. .a continuat comunicarea printr-o campanie nationala de vanzari. mezelurile vegetale si mezelurile crud-uscate. 2009 . notorietate. proaspete.restructurarea si eficientizarea bussinesului Cris-Tim este o afacere de familie. în functie de gustul si starea de spirit: o gamã echilibratã de produse sanatoase. Sub umbrela CRIS-TIM au fost lansate pe rand celebrul Salam Sasesc. o gamã variatã de mezeluri clasice. in timp.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful