Hangmasszázs Ajándék

Közeleg szeretteid születés, vagy névnapja? Gondban vagy az ajándékozással? Szeretnél valami igazán egyedi, személyes meglepetést szerezni?

Akkor megtaláltuk egymást!
Kivételes lehetőséget kínálunk Számodra: szerezz örömet a tibeti hangtálak és a gongok hangjaival, ajándékozz hangélményt!

Szemed elé tárulhat több, mint 7 féle fém csodálatos ötvözete, melyek a Naprendszerünket szimbolizálják. Élvezheted a tibeti hangtálak felharmonikusokban gazdag hangjait. Érezheted a testedben és a tested körül a finom rezgéseket. Tapasztalatokat szerezhetsz, amelyet megoszthatsz barátaiddal, szeretteiddel. Átélheted azt a varázslatos harmóniát, amelyet a hangok nyújtani képesek Számodra! Kérésedre házhoz megyünk, így baráti, családi körben, bensőséges hangulatú, játékos, könnyed “foglalkozással” lepheted meg az ünneplő társaságot! Ismerkedj meg játékosan a tálak sokoldalú alkalmazásának lehetőségeivel! Rendelhetsz tőlünk hangmasszázs bemutatót, vagy ajándékozhatsz akár egyéni kezelést is! Egy közös, felnőtteknek és gyerekeknek is szóló játékos programot ajánlunk, amikor egyrészt befelé, a saját érzéseinkre, másrészt pedig a társunkra, illetve a közösségre fókuszálunk, melynek alkalmával előhívhatjuk magunkból a bennünk rejlő gyermeket.

De miben is rejlik a tibeti hangtálak hatása?

mélyen hatnak a testünkre, érzelmeinkre, szellemünkre a hang, amely minden dologban benne rejlik, tisztító erővel bír képesek arra, hogy szervezetünk, szerveink, setjeink szerkezetét pozitív irányban megváltoztassák, azaz a bennünk és a külvilágban található disszonáns rezgéseket harmonizálják megnyugtatnak, összhangot teremtenek, előhívják szervezetünk öngyógyító képességeit új tapasztalatokat, új minőségeket élhetünk át és még gyógyulhatunk és pihenhetünk is közben

Hiszen a hang rezgés. A rezgés mozgás. A mozgás élet.

Szeretettel várjuk érdeklődésedet és megrendelésedet!
Elérhetőségek: info@hangtalak.hu ;Kray György +36-20-406-9159; Krayné Faragó Zsuzsanna +36-20-329-4504

Related Interests