You are on page 1of 4

c   

m

maka haba akan terleas dari badan orang itu lalu kita akan dilemang olehnya 2 . badan kita akan menjadi sejuk kerana telah meleaskan haba melalui bahan kumuh Jika kita menƞgencingƞ orang lain. Tahukah anda? abila kita membuang air kecil.

ercayakah anda? anita mengelikan mata dua kali lebih kera dariada lelaki dan jantung wanita juga berdegu lebih laju berbanding jantung lelaki Tai ercayakah juga anda bahawa. lelaki selalu ada dua mata air dan jantung mereka juga berdegu dengan lebih laju jika diketahui oleh isteri 3 .

000 sesis okok dalam setia kawasan seluas m  km ersegi di hutan mazon dimana jika seseorang bernama mran memasuki kawasan itu. Terdaat kira-kira 3. beliau berkemungkinan akan tersesat selama 3.000 jam jika tidak membawa komas 4 .

ahli sikik terkenal yang dilahirkan ada 20 Disember m4. mengatakan bahawa kebolehan luar biasa yang dimilikinya itu berasal dari lanet Hoova dan kadangkala dia juga memekik sambil mengatakan yang dia adalah seorang ltraman! 5 . ri Geller.

Tahukah anda? anusia hanya menggunakan m0% dariada otaknya Tetai ini tidak bermakna baki 0% lagi erlu dibuang kerana jika dibuang sudah terbuktilah manusia itu dari jenis yang tidak ada otak!!  .

wajahnya juga akan bertukar menjadi kemerah-merahan adahal mereka bukanlah dari sesies yang sama 7 . Tasmanian Devil (sejenis haiwan yang hidu di ulau Tasmanian. abila marah. selatan ustralia) akan bertukar warna menjadi kemerah-merahan Bila akcik Bedah marah.

ecah Gelas.827 km/j ecah Kaca. Gelas kaca ecah dengan kelajuan 4. Sudah Baca Hara Balas ula ialah ayat yang selalu diguna oleh budak-budak sekolah ketika bercinta .

8 .

Tahukah anda? Belang yg kita lihat ada harimau bukan sekadar ada bulunya tai ada kulitnya Belang ada lelaki berhidung belang ula bukan sekadar ada hidungnya. tai juga ada bulu hidungnya  .

didalam Bahasa Inggeris dan elayu mesti menggunakan ke semua huruf dari -Z kecuali yang buta huruf kerana mereka tidak tahu membaca m0 .N.E... Tidak ada satu un erkataan yang bermula dengan huruf '' dalam bahasa Seanyol Sementara itu.L. hanya terdaat m2 huruf dalam bahasa Hawaii iaitu . dan  ntuk engetahuan juga.H.K.O.I.

Hanya ada emat erkataan sahaja dalam bahasa Inggeris yang berakhir dengan bunyi-'dous' iaitu tremendous. horrendous. stuendous dan hazardous Ini membuatkan seseorang yang bernama Fidaus berasa bangga sekeja mm .

terdaat sebuah temat di anggil Hell (neraka) manakala kalau kita berbuat jahat selalu. temat yang kita akan ergi juga bernama Hell m2 .Tahukah anda? Di negara Norway.

dia tidak boleh langsung bercaka seumur hidunya m3 . secara uratanya. secara uratanya. kita akan berhenti bercaka setia tujuh minit Tetai menurut seorang ahli sains yang lain yang bisu sejak lahir.enurut kajian ahli sains.

sebelum dia menukar namanya Siaakah ula Latiff Sufian?? Lelaki itu ula ialah cuma seorang tukang kebun di Sekolah Rendah Kamung Kerinchi m4 .Siaakah Thomas aother?? Lelaki itu adalah elakon taman. Tom Cruise.

ntuk mengekalkan suhu sejuk. burung unta akan mengencingkan kakinya sendiri suaya ia akan berasa sejuk aabila air itu menyejat nda juga boleh berbuat demikian jika hendak berbau hancing m5 .

000 orang) setia tahun berbanding alkohol. kebakaran dan IDS ntuk menyembunyikan rasa takut dikalangan orang-orang kaya ula.Dietik dari kenyataan sebuah majalah. heroin. majalah tersebut tidak berani untuk mengatakan bahawa tembikar yang di beli dengan harga yang mahal juga mamu membunuh jika dihentak di keala dengan kadar yang kuat . kokain. homisid. bunuh diri. kemalangan kereta. tembakau membunuh lebih ramai rakyat merika (seramai 450.

m .

bukan sayur Taugeh dan Sawi ula ialah nama samaran elukis majalah kartun jang ya. bukan toia m7 .Tomato dan Timun adalah buah-buahan ya.

gensi keselamatan antarabangsa mengatakan jangan takut untuk menaiki kaal terbang kerana ia meruakan alat engangkutan yang aling selamat Ia jauh lebih selamat berbanding motosikal. keretai dan kereta kan tetai agensi itu mungkin terlua akibat jikalau kaal terbang itu terhemas ke atas jalanraya dan menima semua orang yang menaiki kenderaan yang disebut tadi adalah kebarangkaliannya akan hancur lebur m8 . bas.

cuku untuk mengelilingi bumi ada garisan khatulistiwa dengan ketinggian 2 5 meter dan jangan terkejut dengan enceraian artis-artis tematan kerana itu semua ublisiti murahan yang daat menaikan oulariti ada carta bintang aling oular m .Jangan terkejut. kalau diceraikan satu er satu dan kemudian disusun semula. seluruh batu yang terdaat ada Tembok Besar China.

beratus-ratus km tana henti engikut akta ula. jika selalu berhenti-henti minum koi di kedai mamak boleh diberhentikan kerja serta-merta 20 . seorang osmen yang menaiki EX5 merah dari os alaysia. sebelum era asihi. terdaat satu erkidmatan 'os laju' menggunakan kuda di arsi osmennya akan memakai engikat keala dan menghantar surat tersebut merentasi sia.engikut fakta.

rasanya amat lazat jika dimakan bersama-sama dengan kari keala ikan 2m .Dianggarkan sel kulit yang mati yang hilang seanjang hayat kita cuku untuk mengisi laan beg teung seberat tiga kilogram dan teung itu kalau di buat roti canai.

Ini adalah benar. ngauman seekor singa mamu didengari sejauh 3 km kecuali orang yang ekak walauun dia hanya berada 3 cm sahaja dari singa tersebut 22 .

000 km ersegi manakala orang yang jauh erjalanannya sewaktu berkelana seerti zroy dari filem Gila-Gila Remaja ula hanya mendaat luas ermandangan memandangkan dia hanya mengelilingi Kuala Lumur sahaja .ermukaan bumi adalah seluas m53.25.

23 .

Tahukah anda? Seekor lembu kentut sebanyak 200 kali lebih banyak berbanding manusia Tetai ini tidaklah ada aa-aa berbanding dengan kentut seorang manusia. tidak berbunyi tai busuk .

.