P. 1
PARTILE CASELOR

PARTILE CASELOR

|Views: 155|Likes:
Published by pisicaravasita

More info:

Published by: pisicaravasita on May 03, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

09/15/2015

pdf

text

original

PARTILE CASELOR PARTILE CASEI I

Partea Vietii (Pars Vitae) este la 12 grade si 55 minute in Berbec Aceasta parte semnifica viata naturala si conditia corpului si sustinerea lui. Daca este bine situata si amplasata semnifica viata lunga si continuitate, siguranta pentru corpul fizic si vitalitatea sufletului. Daca este afectata semnifica probleme, infirmitati si tristete. In Revolutia Solara semnifica starea persoanei in anul respectiv. (Ziua) Nastere Diurna: Partea Vietii = Ascendent + Saturn - Jupiter (Noaptea) Nastere nocturna: Partea Vietii = Ascendent - Saturn + Jupiter Partea Vietii este in aspect discordant cu Soare Partea Vietii este in aspect favorabil cu Mercur Partea Vietii este in aspect discordant cu Uranus Partea Durabilitatii si Stabilitatii (Pars Durabilitatis) este la 12 grade si 35 minute in Fecioara Numita si Partea Constantei si permanentei, aceasta parte coincide cu Partea lui Venus si semnifica frumusetea sau diformitatile nativului, stabilitatea si durabilitatea in orice chestiune supusa analizei. (Ziua) Nastere Diurna: Partea Iubirii = Ascendent + Partea Spiritului - Partea Norocului (Noaptea) Nastere nocturna: Partea Iubirii = Ascendent - Partea Spiritului + Partea Norocului Partea Durabilitatii este in aspect favorabil cu Soare Partea Ratiunii si Simturilor (Pars Rationis et Sensus) este la 24 grade si 5 minute in Berbec Aceasta parte poate fi numita si partea imaginatiei si vorbirii. (Ziua) Nastere Diurna: Partea Ratiunii si Simturilor = Ascendent + Marte - Mercur (Noaptea) Nastere nocturna: Partea Ratiunii si Simturilor = Ascendent + Mercur - Marte Semnifica simtul, ratiunea, stiintele, imaginatia, intelegerea si vorbirea. Alti autori mai considera aceleasi planete implicate in Partea de Eliberare, Noroc (M.E. Jones), Dispute si Certuri, Procese, Inteligenta, Corectitudine, Administrare, Elocventa, Minte. Partea lui Mercur este in aspect discordant cu Soare Partea lui Mercur este in aspect discordant cu Luna Partea lui Mercur este in aspect favorabil cu Venus Partea lui Mercur este in aspect favorabil cu Marte Partea Substantei (Pars Substantiae) este la 18 grade si 55 minute in Gemeni Partea Substantei semnifica castigurile, profitul sia le lucruri materiale. Daca este bine aspectata semnifica o pozitie buna a nativului din punct de vedere material iar daca este prost aspectata contrariul.

Partea Substantei = Ascendent + Cuspida casei a II-a - Guvernatorul casei a II-a Partea Substantei este in aspect favorabil cu Marte Partea Substantei este in aspect discordant cu Pluto Partea Datoriilor (Pars Foeneratorum) este la 10 grade si 34 minute in Sagetator Daca aceasta parte este bine aspectata semnifica bani si cresterea averii prin dobanzi si camata. Daca este intr-o pozitie proasta si ea si guvernatorul casei a 2-a semnifica pierderi pe aceste cai. Acelasi lucru se aplica si in revolutiile solare. Partea Datoriilor = Ascendent + Mercur - Saturn Partea Datoriilor este in aspect favorabil cu Mercur Partea Datoriilor este in aspect discordant cu Saturn Partea Datoriilor este in aspect favorabil cu Uranus Partea Colectionarii (Pars Collectionis) este la 5 grade si 11 minute in Fecioara Partea Colectionarii sau Partea Comorii semnifica lucrurile abandonate, ingropate sau uitate pe care le gaseste cineva la un moment dat. (Ziua) Nastere Diurna: Partea Colectionarii = Ascendent + Venus - Mercur (Noaptea) Nastere nocturna: Partea Colectionarii = Ascendent + Mercur - Venus Partea Partea Partea Partea Partea Colectionarii este in aspect favorabil cu Venus Colectionarii este in aspect discordant cu Jupiter Colectionarii este in aspect discordant cu Saturn Colectionarii este in aspect discordant cu Neptun Fratilor (Pars Fratrum) este la 2 grade si 8 minute in Berbec

Partea Fratilor semnifica fratii si felul in care nativul se intelege cu ei. Partea Fratilor = Ascendent + Jupiter - Saturn Partea Partea Partea Partea Partea Partea Partea Partea Fratilor Fratilor Fratilor Fratilor Fratilor Fratilor Fratilor Fratilor este este este este este este este este in in in in in in in in aspect aspect aspect aspect aspect aspect aspect aspect favorabil cu Luna favorabil cu Mercur discordant cu Venus favorabil cu Jupiter favorabil cu Saturn discordant cu Uranus favorabil cu Neptun discordant cu Pluto

Partea Numarului Fratilor (Pars de Numero Fratrum) este la 4 grade si 30 minute in Leu Partea Numarului Fratilor semnifica daca nativul va avea frati si daca vor fi numerosi. Aceeasi formula este folosita pentru Pericol, datorie, Violenta sau Rezerva si Aptitudine (M.E.Jones)

Partea Mortii Fratilor si Surorilor = Ascendent + 10 grade de la Cuspida casei a III-a . va fi instarit si va avea o viata lunga.contrariul.Saturn (Noaptea) Nastere nocturna: Partea Mortii Parintilor = Ascendent + Saturn .Mercur Partea Partea Partea Partea Partea Partea Partea Numarului Numarului Numarului Numarului Numarului Numarului Numarului Fratilor Fratilor Fratilor Fratilor Fratilor Fratilor Fratilor este este este este este este este in in in in in in in aspect aspect aspect aspect aspect aspect aspect discordant cu Luna conjunct cu Mercur favorabil cu Jupiter favorabil cu Saturn favorabil cu Uranus favorabil cu Neptun favorabil cu Pluto Partea Mortii Fratilor si Surorilor (Pars Mortis Fratrum et Sororum) este la 5 grade si 12 minute in Pesti Partea Mortii Fratilor si Surorilor indica un punct sensibil in astrograma cu referie la frati si surori. (Ziua) Nastere Diurna: Partea Mortii Parintilor = Ascendent + Jupiter .Soare(Biruni) Partea Partea Partea Partea Mortiii Mortiii Mortiii Mortiii Fratilor Fratilor Fratilor Fratilor si si si si Surorilor Surorilor Surorilor Surorilor este este este este in in in in aspect aspect aspect aspect favorabil cu Venus discordant cu Jupiter discordant cu Saturn discordant cu Neptun Partea Parintilor sau Partea Tatalui (Pars Patris) este la 23 grade si 20 minute in Leu Albumassar spunea ca guvernatorul partii indica starea materiala si fizica a tatalui. In caz ca este afectata .Partea Numarului Fratilor = Ascendent + Saturn . (Ziua) Nastere Diurna: Partea Parintilor = Ascendent + Saturn .Soare (Noaptea) Nastere nocturna: Partea Parintilor = Ascendent + Soare .Saturn Partea Parintilor este in aspect discordant cu Marte Partea Parintilor este in aspect discordant cu Jupiter Partea Parintilor este in aspect discordant cu Neptun Partea Mortii Parintilor sau Partea Mortii Tatalui este la 2 grade si 8 minute in Berbec Indica cauza mortii tatalui si reprezinta un punct sensibil in astrograma in acest sens. Daca este bine pozitionata.Jupiter Partea Partea Partea Partea Partea Partea Partea Mortii Mortii Mortii Mortii Mortii Mortii Mortii Parintilor Parintilor Parintilor Parintilor Parintilor Parintilor Parintilor este este este este este este este in in in in in in in aspect aspect aspect aspect aspect aspect aspect favorabil cu Luna favorabil cu Mercur discordant cu Venus favorabil cu Jupiter favorabil cu Saturn discordant cu Uranus favorabil cu Neptun . tatal are o pozitie nobila.

Marte Partea Stramosilor = Suma + Numarul de Grade facut de Saturn in semnul care este si se proiecteaza de la inceputul semnului in care se afla Saturn Partea Partea Partea Partea Partea Stramosilor Stramosilor Stramosilor Stramosilor Stramosilor este este este este este in in in in in aspect aspect aspect aspect aspect favorabil cu Venus discordant cu Marte discordant cu Jupiter discordant cu Saturn discordant cu Neptun Partea Mostenirilor sau Posesiunilor (Pars Haereditatum vel Possessionum) este la 4 grade si 12 minute in Gemeni Albumassar spune ca aceasta parte coincide cu Partea Regelui si a Regatului sau Pars Regi et Regni sau ce tip de munca va face nativul. Daca este intr-o conditie buna nativul va avea parte de mosteniri sau beneficii din cultivarea pamantului. Partea Mostenirilor = Ascendent + Luna . Daca este afectata va avea de suferit din aceleasi cauze.Partea Mortii Parintilor este in aspect discordant cu Pluto Partea Bunicilor (Pars Avorum) este la 10 grade si 52 minute in Varsator Indica lucruri legate de bunici.Saturn Partea Partea Partea Partea Partea Partea Partea Mostenirilor Mostenirilor Mostenirilor Mostenirilor Mostenirilor Mostenirilor Mostenirilor este este este este este este este in in in in in in in aspect aspect aspect aspect aspect aspect aspect favorabil cu Luna favorabil cu Mercur discordant cu Jupiter conjunct cu Saturn favorabil cu Uranus discordant cu Neptun favorabil cu Pluto .Saturn Daca Soarele este in Leu se calculeaza distanta de la primul grad din Leu pana la Saturn si proiectata de la ascendent pentru nastere diurna si invers pentru nastere nocturna. Daca Soarele este in Varsator sau capricorn se calculeaza distanta de la Soare la Saturn pentru nastere diurna si se proiecteaza de la Ascendent si invers pentru nastere nocturna. Partea Bunicilor este in aspect discordant cu Mercur Partea Bunicilor este in aspect favorabil cu Saturn Partea Bunicilor este in aspect favorabil cu Uranus Partea Stramosilor (Pars Parentelae) sau Partea Intelegerii sau Generozitatii este la 29 grade si 28 minute in Leu Daca este bine pozitionata si aspectata indica originea nobila si onestitatea stramosilor.Saturn (Noaptea) Nastere nocturna: Suma = Ascendent + Saturn .Guvernatorul Casei in care se afla Soarele (Noaptea) Nastere nocturna: Partea Bunicilor = Ascendent + Guvernatorul Casei in care se afla Soarele . (Ziua) Nastere Diurna: Partea Bunicilor = Ascendent + Saturn . in caz contrar inversul. Actualmente mai este asociata cu Influenta si Identitatea. (Ziua) Nastere Diurna: Suma = Ascendent + Marte . va acumula bunuri materiale.

Partea Sfarsitului Lucrurilor = Ascendent + Guvernatorul Lunii Noi sau Lunii Pline (care din ele a avut loc prima) dinainte de nastere .Luna Partea Nobilitatii este in aspect conjunct cu Soare Partea Nobilitatii este in aspect conjunct cu Venus Partea Nobilitatii este in aspect discordant cu Uranus Partea Sfarsitului Lucrurilor (Pars Finium Rerum) este la 4 grade si 12 minute in Gemeni Daca este bine pozitionata si aspectata atata partea cat si guvernatorul ei sfarsitul afacerilor nativului va fi bun.Soare (Noaptea) Nastere Nocturna: Partea Nobilitatii = Ascendent + 3 grade in Taur .Partea Mostenirilor dupa Persi este la 29 grade si 6 minute in Capricorn Mai exista o parte a mostenirilor dupa Persi care se calculeaza ca: (Ziua) Nastere Diurna: Partea Mostenirilor (Persi) = Ascendent + Jupiter . nativul sau cel care pune intrebarea va avea succes in cultivarea pamantului.Mercur (Noaptea) Nastere Nocturna: Partea Mostenirilor (Persi) = Ascendent + Mercur .Jupiter Partea Partea Partea Partea Partea Partea Mostenirilor Mostenirilor Mostenirilor Mostenirilor Mostenirilor Mostenirilor (Persi) (Persi) (Persi) (Persi) (Persi) (Persi) este este este este este este in in in in in in aspect aspect aspect aspect aspect aspect conjunct cu Luna discordant cu Mercur favorabil cu Jupiter favorabil cu Saturn favorabil cu Neptun favorabil cu Pluto Partea Cultivarii Pamantului este la 6 grade si 50 minute in Fecioara Partea Cultivarii Pamantului (Pars Cultus Terrae) daca este pozitionata favorabil si bine aspectata si guvernatorul ei la fel. Partea Cultivarii Pamantului = Ascendent + Saturn . daca nu contrariul.Venus Partea Cultivarii Pamantului este in aspect favorabil cu Venus Partea Cultivarii Pamantului este in aspect discordant cu Saturn Partea Cultivarii Pamantului este in aspect discordant cu Neptun Partea Nobilitatii (Pars Nobilitatis Nati) este la 9 grade si 59 minute in Rac Confera indicatii daca nativul este fiul tatalui sau sau al altuia. (Ziua) Nastere Diurna: Partea Nobilitatii = Ascendent + 19 grade in Berbec .Saturn Partea Partea Partea Partea Sfarsitului Sfarsitului Sfarsitului Sfarsitului Lucrurilor Lucrurilor Lucrurilor Lucrurilor este este este este in in in in aspect aspect aspect aspect favorabil cu Luna favorabil cu Mercur discordant cu Jupiter conjunct cu Saturn .

Luna Partea Copiilor de Sex Feminin este in aspect favorabil cu Soare Partea Copiilor de Sex Feminin este in aspect favorabil cu Venus Partea Conceptiei (Pars Conceptione) este la 10 grade si 52 minute in Varsator . Partea Timpului si Numarul Copiilor in Functie de Sex = Ascendent + Jupiter . numarul copiilor si daca sunt de sex masculin sau feminin. (Ziua) Nastere Diurna: Partea Copiilor = Ascendent + Saturn .Marte Partea Timpului si Numarul Copiilor in Functie de Sex este in aspect conjunct cu Soare Partea Timpului si Numarul Copiilor in Functie de Sex este in aspect discordant cu Uranus Partea Copiilor de Sex Masculin (Pars Filiorum Masculorum) este la 5 grade si 28 minute in Leu Indica copiii de sex masculin.Jupiter (Noaptea) Nastere Nocturna: Partea Copiilor = Ascendent + Jupiter .Saturn Partea Copiilor este in aspect discordant cu Soare Partea Copiilor este in aspect favorabil cu Mercur Partea Copiilor este in aspect discordant cu Uranus Partea Timpului si Numarul Copiilor in Functie de Sex (Pars Masculorum vel Foeminarum) este la 12 grade si 33 minute in Rac Indica ora la care se va naste copilul.Partea Sfarsitului Lucrurilor este in aspect favorabil cu Uranus Partea Sfarsitului Lucrurilor este in aspect discordant cu Neptun Partea Sfarsitului Lucrurilor este in aspect favorabil cu Pluto Partea Copiilor (Pars Filiorum) este la 12 grade si 55 minute in Berbec Indica dupa pozitionarea si aspectarea ei si a guvernatorului ei daca nativul va avea sau nu copii. Partea Copiilor de Sex Feminin = Ascendent + Venus . Partea Copiilor de Sex Masculin = Ascendent + Jupiter .Luna Partea Partea Partea Partea Partea Partea Partea Copiilor Copiilor Copiilor Copiilor Copiilor Copiilor Copiilor de de de de de de de Sex Sex Sex Sex Sex Sex Sex Masculin Masculin Masculin Masculin Masculin Masculin Masculin este este este este este este este in in in in in in in aspect aspect aspect aspect aspect aspect aspect discordant cu Luna conjunct cu Mercur favorabil cu Jupiter favorabil cu Saturn favorabil cu Uranus favorabil cu Neptun favorabil cu Pluto Partea Copiilor de Sex Feminin (Pars Esse Filiarum) este la 11 grade si 33 minute in Pesti Indica copiii de sex feminin.

Luna (Noaptea) Nastere nocturna: Partea Conceptiei = Ascendent + Luna .Mercur Partea Partea Partea Partea Infirmitatilor Infirmitatilor Infirmitatilor Infirmitatilor Separabile Separabile Separabile Separabile si si si si Inseparabile Inseparabile Inseparabile Inseparabile este este este este in in in in aspect aspect aspect aspect discordant cu Soare discordant cu Luna favorabil cu Venus favorabil cu Marte Partea Servitorilor este la 1 grade si 10 minute in Berbec Daca Partea Servitorilor sau a Sclavilor (cum este denumita de Al Biruni) este bine pozitionata si aspectata precum si guvernatorul ei.Guvernatorul Casei in care se afla Luna Partea Conceptiei este in aspect discordant cu Mercur Partea Conceptiei este in aspect favorabil cu Saturn Partea Conceptiei este in aspect favorabil cu Uranus Partea Infirmitatilor (Pars Infirmitatum) este la 27 grade si 7 minute in Gemeni Mai este numita si partea Bolilor si Defectelor sau a Accidentelor si a Viciilor Inseparabile si indica predispozitia spre acestea. Partea Infirmitatilor Separabile si Inseparabile = Ascendent + Marte . Theophilius spune ca aceasta parte se considera de la Mercur la Partea Norocului. semnifica faptul ca la inceput va avea beneficii iar ulterior contrariul. semnifica faptul ca nativul va avea beneficii de pe urma a ceea ce semnifica partea. Albumassar si Biruni considera formula de mai jos: Partea Servitorilor = Ascendent + Luna . Actualmente mai este calculata cu aceeasi formula Partea de Timiditate si Ascundere. Daca partea de afla intr-o conditie buna si gurernatorul nu sau invers.Saturn (Noaptea) Nastere nocturna: Partea Infirmitatilor = Ascendent + Saturn . dar Hermes. (Ziua) Nastere Diurna: Partea Infirmitatilor = Ascendent + Marte .Marte Partea Infirmitatilor este in aspect conjunct cu Venus Partea Infirmitatilor este in aspect favorabil cu Marte Partea Infirmitatilor este in aspect discordant cu Pluto Partea Infirmitatilor Separabile si Inseparabile este la 24 grade si 5 minute in Berbec Este o alta varianta a celei anterioare.Mercur Partea Partea Partea Partea Partea Partea Servitorilor Servitorilor Servitorilor Servitorilor Servitorilor Servitorilor este este este este este este in in in in in in aspect aspect aspect aspect aspect aspect favorabil cu Luna favorabil cu Mercur discordant cu Venus favorabil cu Jupiter favorabil cu Saturn discordant cu Uranus .Indica conceptia este masculina sau feminina in functie de zodia in care cade. (Al Biruni) (Ziua) Nastere Diurna: Partea Conceptiei = Ascendent + Guvernatorul Casei in care se afla Luna .

Guvernatorul Casei in care se afla Luna Partea Partea Partea Partea Partea Partea Partea Captivitatii Captivitatii Captivitatii Captivitatii Captivitatii Captivitatii Captivitatii este este este este este este este in in in in in in in aspect aspect aspect aspect aspect aspect aspect favorabil cu Soare favorabil cu Luna discordant cu Venus favorabil cu Jupiter favorabil cu Saturn favorabil cu Neptun discordant cu Pluto Partea Casatoriei Barbatilor (Pars Coniugii Virorum Secundum Hermetem) este la 8 grade si 13 minute in Scorpion Daca este intr-o pozitie favorabila si bine aspectata semnifica faptul ca o casatorie este potrivita si benefica pentru nativ iar sotia va fi o femeie frumoasa si decenta. Dupa Albumassar. Partea Casatoriei Barbatilor este in aspect favorabil cu Soare Partea Casatoriei Barbatilor este in aspect discordant cu Mercur Partea Casatoriei Barbatilor este in aspect favorabil cu Venus Partea Casatoriei Barbatilor (2) este la 24 grade si 2 minute in Fecioara La fel ca si mai sus.Saturn Aceasta este si Partea Socrilor si Partea Casatoriei Frauduloase Aspectele si pozitionarea ei si a guvernatorului ofera informatii si despre cele mentionate mai sus. In caz contrar semnifica o casatorie proasta si care va aduce pagube si pericole. Partea Casatoriei Barbatilor = Ascendent + Venus . Partea Partea Partea Partea Partea Casatoriei Casatoriei Casatoriei Casatoriei Casatoriei Barbatilor Barbatilor Barbatilor Barbatilor Barbatilor (2) (2) (2) (2) (2) este este este este este in in in in in aspect aspect aspect aspect aspect favorabil favorabil favorabil favorabil favorabil cu cu cu cu cu Soare Luna Jupiter Saturn Neptun . Tranzitele lui Jupiter aspectand aceasta parte indica momente favorabile pentru casatorie.Soare Tot aceasta parte mai este cunoascuta si sub denumirea de Partea Tradarii si Deceptiei a Barbatilor si Femeilor sau Partea Realatiei Sexuale.Partea Servitorilor este in aspect favorabil cu Neptun Partea Servitorilor este in aspect discordant cu Pluto Partea Captivitatii (Pars Captivorum et Vinctorum) este la 25 grade si 4 minute in Pesti Daca cade intr-o pozitie favorabila si este bine aspectata cel care pune intrebarea sau captivul va fi eliberat dar in caz contrar semnifica mizerie si moartea captivului mai ales daca este aspectata de guvernatorul casei a 10-a. Partea Casatoriei Barbatilor = Ascendent + Venus . (Ziua) Nastere Diurna: Partea Captivitatii = Ascendent + Soare .Guvernatorul Casei in care se afla Soarele (Noaptea) Nastere nocturna: Partea Captivitatii = Ascendent + Luna .

Daca este bine situata si aspectata si intr-o zodie precum Leul.Venus Partea Relatiilor Sexuale intre Persoane Necasatorite si Partea Casatoriei Femeilor este in aspect favorabil cu Venus Partea Relatiilor Sexuale intre Persoane Necasatorite si Partea Casatoriei Femeilor este in aspect discordant cu Saturn Partea Relatiilor Sexuale intre Persoane Necasatorite si Partea Casatoriei Femeilor este in aspect discordant cu Neptun Partea Casatoriei Femeilor (dupa Valens). In cazul casatoriei femeilor partea semnifica daca este benefica sau nu. femeia poate seduce orice barbat isi doreste. Partea Relatiilor Sexuale ale Femeilor este la 0 grade si 27 minute in Scorpion Daca este bine pozitionata si aspectata indica noroc pentru femei prin casatorie. Tot aceasta parte mai indica daca femeile vor fi loiale in casnicie sau nu.Partea Casatoriei Barbatilor (2) este in aspect conjunct cu Pluto Partea Relatiilor Sexuale intre Persoane Necasatorite (Pars Luxuriae Atque Fornicationis Virorum) si Partea Casatoriei Femeilor (Pars Coniugii Mulierum) este la 6 grade si 50 minute in Fecioara Daca este bine pozitionata si aspectata va fi o uniune laudabila si barbatul va obtine ce doreste de la femei.Luna . Sagetatorul. daca nu contrariul. Partea Relatiilor Sexuale ale Femeilor este in Valens). Partea Onestitatii Femeilor = Ascendent + Venus . capricornul sau Pestii. In caz contrar indica faptul ca este usuratica. Partea Casatoriei Femeilor (dupa Valens). Partea Relatiilor Sexuale ale Femeilor este in Valens). Partea Relatiilor Sexuale ale Femeilor este in Partea Casatoriei Barbatiilor si Femeilor (Hermes) sau Partea Placerilor si Amuzamentelor este la 12 grade si 2 minute in Rac Daca este bine pozitionata si aspectata indica o casatorie buna. Partea Tradarii Femeilor si a Comportamentului Rusinos al acestora. Partea Tradarii Femeilor si a Comportamentului Rusinos al acestora. Partea Relatiilor Sexuale ale Femeilor = Ascendent + Marte . Daca este prost aspectata sau intr-o pozitie nefavorabila uniunea va fi dizgratioasa si nu va avea succes.Luna Partea aspect Partea aspect Partea aspect Partea aspect Casatoriei Femeilor (dupa discordant cu Luna Casatoriei Femeilor (dupa discordant cu Mercur Casatoriei Femeilor (dupa favorabil cu Venus Casatoriei Femeilor (dupa favorabil cu Marte Valens). daca nu indica o casatorie scandaloasa. Partea Relatiilor Sexuale ale Femeilor este in Valens).Venus Partea Casatoriei Barbatiilor si Femeilor (Hermes) sau Partea Placerilor si Amuzamentelor este in aspect conjunct cu Soare Partea Casatoriei Barbatiilor si Femeilor (Hermes) sau Partea Placerilor si Amuzamentelor este in aspect conjunct cu Venus Partea Casatoriei Barbatiilor si Femeilor (Hermes) sau Partea Placerilor si Amuzamentelor este in aspect discordant cu Uranus Partea Onestitatii Femeilor (Pars Religionis et Honestatis Mulieris) este la 11 grade si 33 minute in Pesti Daca este intr-un semn fix sau in aspect cu guvernatorii semnului in care se afla sau cu un benefic indica o femeie credincioasa si corecta. Partea Tradarii Femeilor si a Comportamentului Rusinos al acestora. Partea Tradarii Femeilor si a Comportamentului Rusinos al acestora. Partea Tradarii Femeilor si a Comportamentului Rusinos al acestora. Partea Casatoriei Barbatiilor si Femeilor (Hermes) sau Partea Placerilor si Amuzamentelor = Ascendent + Cupida Casei a VII-a . Partea Relatiilor Sexuale intre Persoane Necasatorite si Partea Casatoriei Femeilor = Ascendent + Saturn . Partea Tradarii Femeilor si a Comportamentului Rusinos al acestora.

Luna + Guvernatorul Ascendentului . (Ziua) Nastere Diurna: Partea Planetei care Ucide = Ascendent + Luna .Luna Partea Mortii este in aspect favorabil cu Venus Partea Mortii este in aspect discordant cu Saturn Partea Mortii este in aspect discordant cu Neptun Partea Planetei care Ucide (Pars Interficiendis Planetae) este la 3 grade si 30 minute in Taur Indica tipul de moarte. Partea Onestitatii Femeilor = Ascendent + Luna .Jupiter Partea Proceselor este in aspect conjunct cu Soare Partea Proceselor este in aspect discordant cu Uranus Partea Mortii (Pars Mortis) este la 6 grade si 39 minute in Fecioara Daca este bine pozitionata si aspectata nativul va muri de moarte buna in patul sau.Guvernatorul Ascendentului (Noaptea) Nastere nocturna: Partea Planetei care Ucide = Ascendent .Marte (Noaptea) Nastere nocturna: Partea Proceselor = Ascendent + Marte . Partea Inteligentei si Usurintei Casatoriei = Venus + Luna .Soare Partea Timpului Casatoriei este in aspect discordant cu Soare Partea Timpului Casatoriei este in aspect favorabil cu Marte Partea Inteligentei si Usurintei Casatoriei este la 15 grade si 30 minute in Capricorn Indica cu cata usurinta se va realiza casatoria in functie de pozitionare si aspecte. (Ziua) Nastere Diurna: Partea Proceselor = Ascendent + Jupiter . Partea Mortii = Gradul lui Saturn + Cuspida casei a 8-a .Partea Onestitatii Femeilor este in aspect favorabil cu Soare Partea Onestitatii Femeilor este in aspect favorabil cu Venus Partea Timpului Casatoriei este la 20 grade si 0 minute in Berbec Aceasta parte coincide cu Partea Norocului diurna si indica conditia casatoriei si tranzitele in aceasta directie ofera informatii despre moment.Soare Partea Inteligentei si Usurintei Casatoriei este in aspect discordant cu Soare Partea Inteligentei si Usurintei Casatoriei este in aspect discordant cu Uranus Partea Proceselor este la 12 grade si 33 minute in Rac Pozitia si aspectele sale indica daca nativul va avea parte de multe procese si cauza lor.

(Ziua) Nastere Diurna: Partea Ocupatiei = Ascendent + Mercur .Partea Planetei care Ucide este in aspect discordant cu Luna Partea Planetei care Ucide este in aspect discordant cu Mercur Partea Planetei care Ucide este in aspect favorabil cu Venus Partea Anului cu Pericol de Moarte (Pars Anni in Quo Timetur Nato) este la 4 grade si 12 minute in Gemeni Aceasta parte coincide cu Partea Sfarsitului Lucrurilor si atunci cand este conjuncya cu Ascendentul sau guvernatorul ei este conjunct cu ascendentul denota pericole. Partea Anului cu Pericol de Moarte = Ascendent + Guvernatorul Lunii Noi sau Lunii Pline (care din ele a avut loc prima) dinainte de nastere .Mercur Partea Partea Partea Partea Ocupatiei este in Ocupatiei este in Ocupatiei este in Calatoriilor (Pars aspect favorabil cu Mercur aspect discordant cu Saturn aspect favorabil cu Uranus Peregrinationis) este la 6 grade si 22 minute in Leu Partea Calatoriilor indica cat de favorabile ii sunt calatoriile nativului.Saturn (Noaptea) Nastere nocturna: Partea Greutatilor = Mercur + Saturn . Atunci cand Ascendentul Solarei coincide cu aceasta parte in astrograma natala sau guvernatorul ei sau invers indica un an cu intarzieri.Saturn Partea Partea Partea Partea Partea Partea Partea Anului Anului Anului Anului Anului Anului Anului cu cu cu cu cu cu cu Pericol Pericol Pericol Pericol Pericol Pericol Pericol de de de de de de de Moarte Moarte Moarte Moarte Moarte Moarte Moarte este este este este este este este in in in in in in in aspect aspect aspect aspect aspect aspect aspect favorabil cu Luna favorabil cu Mercur discordant cu Jupiter conjunct cu Saturn favorabil cu Uranus discordant cu Neptun favorabil cu Pluto Partea Greutatilor sau dupa Biruni: Partea Crimei si a Bolii este la 24 grade si 58 minute in Berbec Ofera indicatii despre afacerile nativului. pierderi si incapacitatea de a realiza ceva. De asemenea activarea ei in solara sau in progresie si tranzite poate indica o perioada periculoasa pentru nativ. despre bolile incurabile. .Marte Partea Partea Partea Partea Greutatilor Greutatilor Greutatilor Greutatilor este este este este in in in in aspect aspect aspect aspect discordant cu Soare discordant cu Luna favorabil cu Venus favorabil cu Marte Partea Ocupatiei sau Partea de Pericol si Violenta este la 10 grade si 34 minute in Sagetator Ofera indicatii despre ocupatiile nativului si atunci cand este aspectata nagativ sau situata nefavorabil indica multe greutati. (Ziua) Nastere Diurna: Partea Greutatilor = Mercur + Marte .Saturn (Noaptea) Nastere nocturna: Partea Ocupatiei = Ascendent + Saturn .

(Ziua) Nastere Diurna: Partea Gandirii Profunde = Ascendent + Luna .Guvernatorul casei a IX-a Partea Partea Partea Partea Partea Calatoriilor Calatoriilor Calatoriilor Calatoriilor Calatoriilor este este este este este in in in in in aspect aspect aspect aspect aspect discordant cu Luna conjunct cu Mercur favorabil cu Saturn favorabil cu Uranus favorabil cu Neptun Partea Calatoriilor pe Apa (Pars Itineris Peregrinationis in Aqua) este la 20 grade si 11 minute in Sagetator Daca partea cade in semne de apa cu beneficii. atitudinea fata de lucrurile profunde.15 grade in Rac Partea Calatoriilor pe Apa este in aspect favorabil cu Marte Partea Calatoriilor pe Apa este in aspect discordant cu Pluto Partea Religiei (Pars Religionis) este la 13 grade si 54 minute in Berbec Indica daca nativul este o persoana religioasa sau nu.Luna + Saturn Partea Partea Partea Partea Partea Partea Partea Gandirii Gandirii Gandirii Gandirii Gandirii Gandirii Gandirii Profunde Profunde Profunde Profunde Profunde Profunde Profunde este este este este este este este in in in in in in in aspect aspect aspect aspect aspect aspect aspect favorabil cu Luna favorabil cu Mercur discordant cu Jupiter conjunct cu Saturn favorabil cu Uranus discordant cu Neptun favorabil cu Pluto Partea Intelepciunii si Rabdarii (Pars Sapientiae) este la 29 grade si 59 minute in Capricorn . (Ziua) Nastere Diurna: Partea Calatoriilor pe Apa = Ascendent + 15 grade in Rac .Luna (Noaptea) Nastere nocturna: Partea Religiei = Ascendent + Luna .Partea Calatoriilor = Ascendent + Cuspida casei a IX-a . (Ziua) Nastere Diurna: Partea Religiei = Ascendent + Mercur . nativul va avea parte de profit si lucruribune in calatoriile sale pe mare.Mercur Partea Partea Partea Partea Religiei Religiei Religiei Religiei este este este este in in in in aspect aspect aspect aspect discordant cu Soare favorabil cu Mercur favorabil cu Marte discordant cu Uranus Partea Gandirii Profunde este la 4 grade si 12 minute in Gemeni Semnifica gandirea.Saturn (Noaptea) Nastere nocturna: Partea Gandirii Profunde = Ascendent .Saturn (Noaptea) Nastere nocturna: Partea Calatoriilor pe Apa = Ascendent + Saturn . intelepciunea.

Partea Zvonurilor = Ascendent + Luna . (Ziua) Nastere Diurna: Partea Astrologiei = Ascendent + Jupiter .Mercur Partea Partea Partea Partea Partea Partea Partea Partea Zvonurilor Zvonurilor Zvonurilor Zvonurilor Zvonurilor Zvonurilor Zvonurilor Zvonurilor este este este este este este este este in in in in in in in in aspect aspect aspect aspect aspect aspect aspect aspect favorabil cu Luna favorabil cu Mercur discordant cu Venus favorabil cu Jupiter favorabil cu Saturn discordant cu Uranus favorabil cu Neptun discordant cu Pluto Partea Astrologiei este la 29 grade si 6 minute in Capricorn Indica beneficiile de pe urma astrologiei si talentul in aceasta directie. rabdator si rational. (Ziua) Nastere Diurna: Partea Intelepciunii si Rabdarii = Mercur + Jupiter . (Ziua) Nastere Diurna: Partea Istoriei si Stiintei = Ascendent + Jupiter .Soare (Noaptea) Nastere nocturna: Partea Istoriei si Stiintei = Ascendent .Jupiter + Saturn Partea Partea Partea Partea Partea Partea Intelepciunii Intelepciunii Intelepciunii Intelepciunii Intelepciunii Intelepciunii si si si si si si Rabdarii Rabdarii Rabdarii Rabdarii Rabdarii Rabdarii este este este este este este in in in in in in aspect aspect aspect aspect aspect aspect conjunct cu Luna discordant cu Mercur favorabil cu Jupiter favorabil cu Saturn favorabil cu Neptun favorabil cu Pluto Partea Istoriei si Stiintei (Pars Historiarum et Scientiae) este la 17 grade si 56 minute in Varsator Aceasta parte coincide cu Pars Patris si indica predispozitia spre istorie.Daca este aspectata de Saturn sau Jupiter nativul va fi intelept.Jupiter + Soare Partea Istoriei si Stiintei este in aspect conjunct cu Marte Partea Istoriei si Stiintei este in aspect favorabil cu Uranus Partea Zvonurilor este la 1 grade si 10 minute in Berbec Numita si Partea Cunostiintelor .Jupiter + Mercur Partea Astrologiei este in aspect conjunct cu Luna .Mercur (Noaptea) Nastere nocturna: Partea Astrologiei = Ascendent .daca sunt Adevarate sau False indica daca zvonurile sunt reale sau false.Saturn (Noaptea) Nastere nocturna: Partea Intelepciunii si Rabdarii = Mercur .

(Ziua) Nastere Diurna: Partea Nobilitatii = Ascendent + 19 grade in Berbec . Administatorilor. nativul va avea parte de onoare. cresterea reputatiei si bogatii.Luna Partea Nobilitatii este in aspect conjunct cu Soare Partea Nobilitatii este in aspect conjunct cu Venus Partea Nobilitatii este in aspect discordant cu Uranus Partea Regalitatii (Pars Regni) este la 14 grade si 37 minute in Fecioara Daca partea si guvernatorul ei sunt in conditie buna si in conexiune cu guvernatorul casei a 10-a si cel al ascendentului indica posibilitatea de a avea rang. Consilerilor Consilerilor Consilerilor Consilerilor si si si si Vizirilor Vizirilor Vizirilor Vizirilor este este este este in in in in aspect aspect aspect aspect discordant cu Soare discordant cu Luna favorabil cu Venus favorabil cu Marte Partea Victoriei Regalitatii in Intreceri este la 23 grade si 20 minute in Leu Daca este bine pozitionata si aspectata semnfica posibilitatea de a obtine o pozitie inalta in urma unei intreceri si victorie asupra celorlalti. Aceasta parte a mai fost discutata la partile casei a IV-a si daca guvernatorul ei este in buna conexiune cu ea. Consilerilor si Vizirilor = Ascendent + Marte .Saturn + Soare .Partea Partea Partea Partea Partea Partea Astrologiei este Astrologiei este Astrologiei este Astrologiei este Astrologiei este Nobilitatii (Pars in aspect discordant cu Mercur in aspect favorabil cu Jupiter in aspect favorabil cu Saturn in aspect favorabil cu Neptun in aspect favorabil cu Pluto Nobilitatis Nati) este la 9 grade si 59 minute in Rac Daca cade in casa a X-a si este bine aspectata.Soare (Noaptea) Nastere Nocturna: Partea Victoriei Regalitatii in Intreceri = Ascendent . Daca in schimb este intro pozitie nefavorabila poate duce la probleme legate de reputatie. Consilerilor si Vizirilor (Biruni) este la 24 grade si 5 minute in Berbec Indica talentul administrativ. Consilerilor si Vizirilor = Ascendent . (Ziua) Nastere Diurna: Partea Regalitatii = Ascendent + Luna . (Ziua) Nastere Diurna: Partea Victoriei Regalitatii in Intreceri = Ascendent + Saturn .Mercur (Noaptea) Nastere Nocturna: Partea Administatorilor. atunci nativul este fiul tatalui sau. (Ziua) Nastere Diurna: Partea Administatorilor.Marte + Mercur Partea Partea Partea Partea Administatorilor.Marte (Noaptea) Nastere Nocturna: Partea Regalitatii = Ascendent + Marte .Luna Partea Regalitatii este in aspect favorabil cu Soare Partea Administatorilor. nobilitate. avansare. Administatorilor.Soare (Noaptea) Nastere Nocturna: Partea Nobilitatii = Ascendent + 3 grade in Taur . Administatorilor.

Partea Regilor si a Profesiei = Ascendent + Luna .Saturn (Noaptea) Nastere Nocturna: Partea Celor Care sunt Avansati Spontan = Ascendent .Saturn Partea Regilor si a Profesiei este in aspect favorabil cu Luna Partea Regilor si a Profesiei este in aspect favorabil cu Mercur . Partea Nobililor = Ascendent + Soare .Mercur Partea Nobililor este in aspect favorabil cu Soare Partea Nobililor este in aspect favorabil cu Jupiter Partea Nobililor este in aspect conjunct cu Pluto Partea Soldatilor si Politiei este la 17 grade si 57 minute in Capricorn Daca aceasta parte si guvernatorul ei sunt in aspect cu ascendentul indica faptul ca nativul va avea o legatura cu aceste domenii. (Ziua) Nastere Diurna: Partea Celor Care sunt Avansati Spontan = Ascendent + Partea Norocului . Se iau in considerare localizarea ca zodie.Saturn + Marte Partea Soldatilor si Politiei este in aspect discordant cu Soare Partea Soldatilor si Politiei este in aspect discordant cu Uranus Partea Regilor si a Tipului de Munca pe care il face Nativul (Pars Regum et Quid Operis Agat Natus) este la 4 grade si 12 minute in Gemeni Este un indicator al profesiei si al statutului social.Partea Victoriei Regalitatii in Intreceri este in aspect discordant cu Marte Partea Victoriei Regalitatii in Intreceri este in aspect discordant cu Jupiter Partea Victoriei Regalitatii in Intreceri este in aspect discordant cu Neptun Partea Celor Care sunt Avansati Spontan (Pars Illorum Qui Repente Sublimantur) este la 0 grade si 15 minute in Leu Indica posibilitatea de avansare in mod spontan.Marte (Noaptea) Nastere Nocturna: Partea Soldatilor si Politiei = Ascendent . (Ziua) Nastere Diurna: Partea Soldatilor si Politiei = Ascendent + Saturn . casa si aspectele sale si ale guvernatorului.Partea Norocului + Saturn Partea Partea Partea Partea Partea Partea Celor Celor Celor Celor Celor Celor Care Care Care Care Care Care sunt sunt sunt sunt sunt sunt Avansati Avansati Avansati Avansati Avansati Avansati Spontan Spontan Spontan Spontan Spontan Spontan este este este este este este in in in in in in aspect aspect aspect aspect aspect aspect discordant cu Luna conjunct cu Mercur favorabil cu Jupiter favorabil cu Saturn favorabil cu Neptun favorabil cu Pluto Partea Nobililor (Pars Nobilium) este la 18 grade si 41 minute in Fecioara Indica daca nativul va fi onorat de regi si daca va detine putere si bogatie.

Soare (Noaptea) Nastere nocturna: Partea Muncii si Lucrurilor Care Trebuie sa se Intample Neaparat = Ascendent + Soare . In caz contrar semnifica greutati.Venus . (Ziua) Nastere Diurna: Partea Comerciantilor si a Celor Care Muncesc Manual = Ascendent + Venus .Mercur (Noaptea) Nastere nocturna: Partea Comerciantilor si a Celor Care Muncesc Manual = Ascendent + Mercur .Venus Partea Partea Partea Partea Comerciantilor Comerciantilor Comerciantilor Comerciantilor si si si si a a a a Celor Celor Celor Celor Care Care Care Care Muncesc Muncesc Muncesc Muncesc Manual Manual Manual Manual este este este este in in in in aspect aspect aspect aspect favorabil cu Venus discordant cu Jupiter discordant cu Saturn discordant cu Neptun Partea Comertului (vanzarii si cumpararii) este la 2 grade si 28 minute in Scorpion Coincide cu Pars Mercurii si semnifica efectul negocierilor.Jupiter Partea Muncii si Lucrurilor Care Trebuie sa se Intample Neaparat este in aspect conjunct cu Marte Partea Muncii si Lucrurilor Care Trebuie sa se Intample Neaparat este in aspect favorabil cu Uranus Partea Mamei (Pars Matrum) este la 3 grade si 30 minute in Taur Semnifica conditia mamei si relatia cu ea. (Ziua) Nastere Diurna: Partea Muncii si Lucrurilor Care Trebuie sa se Intample Neaparat = Ascendent + Jupiter . vanzarilor si cumpararilor asupra profiturilor si castigurilor nativului.Partea Partea Partea Partea Partea Regilor Regilor Regilor Regilor Regilor si si si si si a a a a a Profesiei Profesiei Profesiei Profesiei Profesiei este este este este este in in in in in aspect aspect aspect aspect aspect discordant cu Jupiter conjunct cu Saturn favorabil cu Uranus discordant cu Neptun favorabil cu Pluto Partea Comerciantilor si a Celor Care Muncesc Manual este la 5 grade si 11 minute in Fecioara Coincide cu Partea Colectionarii sau Partea Comorii si semnifica ce influenta are acest tip de munca asupra nativului. (Ziua) Nastere Diurna: Partea Comertului = Ascendent + Partea Norocului .Partea Norocului Partea Comertului este in aspect discordant cu Luna Partea Comertului este in aspect discordant cu Mercur Partea Comertului este in aspect favorabil cu Venus Partea Muncii si Lucrurilor Care Trebuie sa se Intample Neaparat (Albumassar) sau Partea Operatiilor si Necesitatilor in Tratamentul Medical (Biruni) este la 17 grade si 56 minute in Varsator Daca este bine aspectata si pozitionata (atat ea cat si guvernatorul ei) indica faptul ca antivul va fi extrem de priceput in ceea ce face. temeri si lupte in profesia sa. (Ziua) Nastere Diurna: Partea Mamei = Ascendent + Luna .Partea Spiritului (Noaptea) Nastere nocturna: Partea Comertului = Ascendent + Partea Spiritului .

(Noaptea) Nastere nocturna: Partea Mamei = Ascendent + Venus . (Ziua) Nastere Diurna: Partea Gloriei = Ascendent + Partea Spiritului . Aceelasi calcul este atribuit si pentru Partea Prieteniei sau Dusmaniilor si semnifica modul in care este receptionat nativul (in cazul astrogramei natale) sau cel care pune intrebarea (in cazul astrologiei orare). (Ziua) Nastere Diurna: Partea Popularitatii si a Constantei in Afaceri = Ascendent + Soare .Venus (Noaptea) Nastere nocturna: Partea Mortii Mamei = Ascendent + Venus .Partea Spiritului + Partea Norocului Partea Gloriei este in aspect favorabil cu Soare Partea Popularitatii si a Constantei in Afaceri este la 4 grade si 4 minute in Capricorn Indica daca nativul sau cel care pune intrebarea va fi respectat de oamenii simpli si daca il vor iubi si il vor sustine ca urmare a faptelor lui.Partea Norocului (Noaptea) Nastere nocturna: Partea Gloriei = Ascendent .Soare Partea Partea Partea Partea Partea Partea Partea Partea Scopului Regatului este in aspect favorabil cu Luna Scopului Regatului este in aspect favorabil cu Mercur Scopului Regatului este in aspect discordant cu Venus Scopului Regatului este in aspect favorabil cu Jupiter Scopului Regatului este in aspect favorabil cu Saturn Scopului Regatului este in aspect favorabil cu Neptun Scopului Regatului este in aspect conjunct cu Pluto Gloriei sau Partea Excelentei si Nobilitatii este la 12 grade si 35 minute in Fecioara Aceasta coincide cu Partea lui Venus si indica capacitatea nativului de a excela in viata si in societate.Saturn Partea Mortii Mamei este in aspect favorabil cu Venus Partea Mortii Mamei este in aspect discordant cu Saturn Partea Mortii Mamei este in aspect discordant cu Neptun Partea Scopului Regatului este la 0 grade si 11 minute in Balanta Semnifica daca Scopurile Regatului vor fi duse la indeplinire sau nu.Luna Partea Mamei este in aspect discordant cu Luna Partea Mamei este in aspect discordant cu Mercur Partea Mamei este in aspect favorabil cu Venus Partea Mortii Mamei este la 6 grade si 50 minute in Fecioara Semnifica un punct sensibil pentru conditia mamei. (Ziua) Nastere Diurna: Partea Mortii Mamei = Ascendent + Saturn .Partea Norocului . Partea Scopului Regatului = Ascendent + Mijlocul Cerului .

Jupiter + Partea Norocului Partea Succesului este in aspect favorabil cu Soare Partea Succesului este in aspect discordant cu Marte Partea Mondenitatii este la 20 grade si 34 minute in Sagetator Semnifica apetitul.Soare + Partea Norocului Partea Popularitatii si a Constantei in Afaceri este in aspect discordant cu Venus Partea Popularitatii si a Constantei in Afaceri este in aspect discordant cu Uranus Partea Popularitatii si a Constantei in Afaceri este in aspect discordant cu Pluto Partea Succesului este la 14 grade si 29 minute in Taur Indica usurinta cu care nativul sau cel care pune intrebarea isi va indeplini dorintele si va obtine succesul si modalitatea de realizare.Jupiter (Noaptea) Nastere nocturna: Partea Sperantei = Ascendent .Luna Aceasta parte este considerata si Partea Abundentei in Casa. Partea Prietenilor este in aspect discordant cu Soare Partea Prietenilor este in aspect favorabil cu Mercur . nativul sau cel care pune intrebarea si le va indeplini.Venus + Partea Norocului Partea Mondenitatii este in aspect favorabil cu Marte Partea Mondenitatii este in aspect discordant cu Pluto Partea Sperantei (Biruni) este la 15 grade si 57 minute in Gemeni Semnifica sperantele nativului si daca este bine pozitionata si aspectata.Partea Norocului (Noaptea) Nastere nocturna: Partea Succesului = Ascendent . (Ziua) Nastere Diurna: Partea Mondenitatii = Ascendent + Venus . (Ziua) Nastere Diurna: Partea Succesului = Ascendent + Jupiter .Mercur + Jupiter Partea Sperantei este in aspect favorabil cu Marte Partea Sperantei este in aspect favorabil cu Uranus Partea Prietenilor este la 13 grade si 54 minute in Berbec Semnifica prietenii nativului si daca este bine pozitionata si aspectata. In caz contrar . Partea Prietenilor = Ascendent + Mercur .inversul. nativul va avea multi prieteni si va obtine profit prin ei. (Ziua) Nastere Diurna: Partea Sperantei = Ascendent + Mercur .Partea Norocului (Noaptea) Nastere nocturna: Partea Mondenitatii = Ascendent .(Noaptea) Nastere nocturna: Partea Popularitatii si a Constantei in Afaceri = Ascendent . instinctele si dorintele nativului sau ale celui care pune intrebarea.

Partea Prietenilor este in aspect favorabil cu Marte Partea Prietenilor este in aspect discordant cu Uranus Partea de Intelegere sau Neintelegere este la 17 grade si 51 minute in Varsator Se foloseste in compatibilitate pentru a stabili relatiile cu alte persoane.Partea Spiritului (Noaptea) Nastere nocturna: Partea de Intelegere sau Neintelegere = Ascendent . (Ziua) Nastere Diurna: Partea de Intelegere sau Neintelegere = Ascendent + Mercur . (Ziua) Nastere Diurna: Partea Bunatatii Sufletesti sau Partea Libertatii Persoanei = Ascendent + Soare . Partea Dusmanilor Secreti = Ascendent + Marte .Venus + Jupiter Partea Partea Partea Partea Gratitudinii si Acceptarii Gratitudinii si Acceptarii Gratitudinii si Acceptarii Dusmanilor Secreti este este in aspect favorabil cu Soare este in aspect discordant cu Mercur este in aspect discordant cu Marte la 27 grade si 7 minute in Gemeni Indica un punct sensibil in astrograma nativului care atunci cand este supus unor influente malefice cauzeaza probleme.Saturn Partea Dusmanilor Secreti este in aspect conjunct cu Venus Partea Dusmanilor Secreti este in aspect favorabil cu Marte Partea Dusmanilor Secreti este in aspect discordant cu Pluto Partea Dusmanilor Secreti (Hermes) este la 15 grade si 24 minute in Scorpion .Mercur + Partea Spiritului Partea de Intelegere sau Neintelegere este in aspect conjunct cu Marte Partea de Intelegere sau Neintelegere este in aspect favorabil cu Uranus Partea Bunatatii Sufletesti sau Partea Libertatii Persoanei este la 18 grade si 41 minute in Fecioara Pozitionata favorabil si bine aspectata indica faptul ca nativul este un om bun la suflet si libertatea sa nu este afectata.Jupiter (Noaptea) Nastere nocturna: Partea Gratitudinii si Acceptarii = Ascendent . (Ziua) Nastere Diurna: Partea Gratitudinii si Acceptarii = Ascendent + Venus . inversul.Mercur (Noaptea) Nastere nocturna: Partea Bunatatii Sufletesti sau Partea Libertatii Persoanei = Ascendent . In caz contrar.Soare + Mercur Partea Bunatatii Sufletesti sau Partea Libertatii Persoanei este in aspect favorabil cu Soare Partea Bunatatii Sufletesti sau Partea Libertatii Persoanei este in aspect favorabil cu Jupiter Partea Bunatatii Sufletesti sau Partea Libertatii Persoanei este in aspect conjunct cu Pluto Partea Gratitudinii si Acceptarii este la 13 grade si 37 minute in Taur Pozitionata favorabil si bine aspectata indica faptul ca nativul va fi respectat si va primi recunostiinta pentru ceea ce face.

Partea Norocului Partea Ghinionului este in aspect discordant cu Luna Partea Ghinionului este in aspect discordant cu Mercur Partea Ghinionului este in aspect favorabil cu Venus . Partea Dusmanilor Secreti (Hermes) = Ascendent + Cuspida casei a XII-a .Partea Spiritului (Noaptea) Nastere nocturna: Partea Ghinionului = Ascendent + Partea Spiritului .Guvernatorul casei a XII-a Partea Dusmanilor Secreti (Hermes) este in aspect favorabil cu Soare Partea Dusmanilor Secreti (Hermes) este in aspect discordant cu Marte Partea Ghinionului este la 2 grade si 28 minute in Scorpion Daca este in aspect negativ cu Ascendentul sau guvernatorul Ascendentului nativul va avea parte de nenoroc. (Ziua) Nastere Diurna: Partea Ghinionului = Ascendent + Partea Norocului .Daca este prost aspectata sau pozitionata nativul va avea inamici dintr-un anume motiv.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->