P. 1
Democratia Avantaje Si Dezavantaje

Democratia Avantaje Si Dezavantaje

|Views: 4,278|Likes:
Published by cr4zy_boy_165379

More info:

Published by: cr4zy_boy_165379 on May 08, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

02/23/2015

pdf

text

original

Democraţia provine din cuvântul grecesc demos (persoane) şi kratia (putere); Democraţia este gandul care conduce o ţară

pentru a oferi o atmosferă care îi uneşte pe câştiguri echivalente şi perspective (în, social, economic şi sferele politice) pentru omul de rând.

În cuvintele lui Oscar Wilde, "Democraţia înseamnă pur şi simplu ciomageasca a oamenilor de către oameni pentru oameni". Intr-adevar, democraţia este o formă de guvernare în care puterea supremă este în mâinile poporului. Definiţia Democraţiei Democraţia, prin definiţie, este un sistem politic în care puterea supremă se află într-un corp de cetăţeni care pot alege oamenii care să le reprezinte. Acesta poate fi, de asemenea, definită ca orientarea politică a celor care sunt în favoarea guvernului de către popor sau de către reprezentanţii aleşi ai acestora.

Avantajele Democraţie Democraţia poate oferi pentru schimbări în guvern, fără violenţă. Într-o democraţie, puterea poate fi transferata de la un partid la altul prin intermediul unor alegeri cu privire la competenţa cetăţenilor unei naţiuni care determină autoritatea lor de guvernământ. Mai mult decât atât, orice guvern este legat de un termen după alegeri dupa care trebuie sa concureze cu alte părţi să-şi recâştige autoritatea. Acest sistem previne monopolul asupra autorităţii de guvernământ. Acest lucru aduce un sentiment de obligaţie faţă de cetăţeni. Autorităţile datorează succesul lor în alegeri pentru cetăţenii naţiunii. Acest lucru duce la un sentiment de recunoştinţă faţă de oameni. Un alt avantaj important al democraţiei este ca oamenii pot obţine un sentiment de participare la procesul de alegere a guvernului lor. Ei avea ocazia să îşi exprime opiniile prin mijloace de voturi electorale. Acest lucru dă naştere la un sentiment de apartenenta în minţile oamenilor faţă de societatea lor. Dezavantaje ale Democraţie Într-o naţiune democratică, cetăţenii sunt cei care deţin dreptul de a alege reprezentanţii acestora şi autorităţile lor de conducere. În conformitate cu o observaţie comună, nu toţi cetăţenii sunt pe deplin conştienţi de scenariul politic în ţara lor. Oamenii nu pot fi conştienţi de problemele politice din societate. Aceasta poate duce la oameni care fac alegeri greşite în timpul alegerilor. Cum guvernul este supusă schimbarii după fiecare termen alegeri, autorităţile pot lucra pe termen scurt. În ceea ce ei trebuie să se confruntă cu o alegere, după încheierea fiecărui termen lung, acestea pot pierde se concentreze pe de lucru pentru oameni şi, mai degrabă se concentreze pe câştigarea alegerilor.

ro/translate?hl=ro&langpair=en %7Cro&u=http://www. Avantajele şi dezavantajele de orice sistem politic trebuie să fie cântărite cu atenţie pentru a se ajunge la nici o concluzie. Democraţia provine din cuvântul grecesc demo-uri (persoane) şi kratia (putere). Diferite persoane au opinii diferite cu privire la diferite sisteme politice. Cetăţenii pot vota în favoarea unui partid sub influenţa majorităţii.google. Orice formă de guvernare este obligat de a avea unele deficite.buzzle. economic şi sferele politice) pentru omul de rând. Obligat sau influenţată de filozofiile de cei din jur.articleswave. Democraţia este gandul care conduce o ţară pentru a oferi o atmosferă care îi uneşte pe câştiguri echivalente şi perspective (în.html .com/articles/advantages-and-disadvantages-of-democracy.html http://translate.google.com/articles/advantages-and-disadvantages-of-democracy.ro/translate?hl=ro&langpair=en %7Cro&u=http://www. o persoană nu poate vocea lui / ei opinia adevărat. http://translate. social.Un alt dezavantaj al democraţiei este acela că mafioti pot influenţa oamenii.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->