REMEDIILE HOMEOPATE CE SUNT? · Sunt medicamente cu actiune puternica dar într-un mod blând, fiziologic si rapid.

· Provin din substante naturale brute din care se obtin prin procedee specifice de dilutie si dinamizare, actionând prin informatia energetica si nu prin mecanism chimic. De aceea, nu au efecte secundare si nu interactioneaza cu tratamentul alopat (chimic) care poate fi continuat în functie de caz. CÂND LE LUAM? · Se iau dimineata pe nemâncate sau în timpul zilei, între mese, astfel încât cel putin o jumatate de ora atât înainte cât si dupa administrare sa nu se bea si sa nu se manânce nimic. Este de dorit ca alcoolul, cafeaua si tutunul sa fie evitate, sau sa existe o perioada de cel putin doua ore din momentul administrarii remediului. În momentul administrarii, gura trebuie sa fie curata. CUM LE LUAM? · Se toarna în capacelul flaconului, 14 - 15 granule mici (3 - 4 granule mari). · Granulele se pun pe limba sau sub limba si se sug. Patrund în organism si îsi încep efectul imediat dupa absorbtia prin mucoasa bucala. · Se evita contactul direct cu mâna, atingerea lor, pentru a nu diminua cantitatea de substanta activa. CUM LE PASTRAM? · Remediile si preparatele homeopate se pastreaza într-un loc uscat, racoros, la adapost de lumina soarelui sau de substante puternic mirositoare (cafea, parfum, sapun etc.). CE TREBUIE EVITAT? · Atingerea granulelor cu mâna. · Dizolvarea granulelor în ceai, cafea sau alimente. · Folosirea mentei sub orice forma (ceai, guma de mestecat mentolata, dulciuri cu menta, pasta de dinti mentolata). Se pot folosi pastele de dinti Colgate cu calciu sau Super Cristal cu fructe. · Administrarea granulelor din proprie initiativa (automedicatie).

Scoala Herastrau nr. tel. 32. 642-6284 · Farmacia Apifarm din Str. ci semnalati aceasta medicului homeopat. Vlaicu). tel. ale starii emotionale. (79. intensitatea.19 DE CE SUNT IEFTINE? · Sunt ieftine deoarece consumul specific de substanta activa este foarte mic. orar 8 .92. dupa principiul ca daca v-ati simtit bine dupa un remediu. de agravare sau de ameliorare. · Este deosebit de importanta revenirea unor simptome vechi. observati-va cu atentie. DE UNDE CUMPARAM REMEDIILE? Remediile homeopate se cumpara din farmacii specializate cum sunt: · Homeopata Farm din Str. Theodor Sperantia nr. prin repetarea administrarii va veti simti si mai bine. CE TREBUIE URMARIT? · În tot timpul tratamentului homeopat.18 · Farmacia Help Net 14 din Sos. propriu fiecarui individ . DE CE HOMEOPATIA ESTE TERAPIA IDEALA? · Vindeca blând. 104 Statia Decebal). tel. nicidecum pentru ca ar fi prea simple sau "slabe". · Observati calitatea somnului si visele ce apar. · Sunt important de observat modificarile starii generale. ale capacitatii mentale. spre vindecare. 211-8934. (Metrou A. · Notati toate agravarile (pot avea loc initial) si ameliorarile ce se produc. 322-5798. remediul homeopat nu-si datoreaza efectul pozitiv cantitatii administrate si frecventei de administrare. frecventa. orar 8 . C. conditiile de producere. bl. 66. ele indica o evolutie pozitiva. 232-4491. · Semnalati evolutia sau disparitia simptomelor. Este fals. 31. 112 (Metrou Iancului). rapid si definitiv atunci când se administreaza remediul similimum. ap. Rosetti nr.A. asa cum le percepeti: calitatea lor. Nu va alarmati. orar 8 .16 · Farmacia Christiana din Str.· Repetarea dozei fara avizul medicului homeopat. S26. tel. 104. Mihai Bravu nr.

influentând dispozitiile morbide · Nu da dependenta · Nu perturba activitatea cotidiana si viata propriu-zisa · Este accesibila · Este ieftina .· Respecta unicitatea persoanei · Poate actiona preventiv.