Viatge a Londres

El passat 2 de maig vam fer un viatge de fi de curs a Londres. Va ser un viatge molt divertit. Vam anar a un hotel molt cèntric, però tot i així vam caminar molt. En primer lloc vam anar al Hight Park.

És un parc immens i molt famós de Londres, està situat a la zona més cèntrica, prop de Picadilly Circus, i al principis d'Oxford Street, dos carrers també molt coneguts per la seva gran quantitat de tendes. En aquests carrers ens hi vam deixar els peus, literalment. També vam anar a visitar el British Museum, lloc on està la Pedra Roseta, llàstima que les fotos no sortien gaire bé.... Però vam fotografiar moltes més coses.

També vam menjar molt Mcdonald's ( ajajjaja) era el menjar més ràpid i fàcil de trobar allà. De camí a tots aquests Mcdonald's i museus vam veure carrers molt bonics, i teatres i espectacles impressionants....

Vam veure el pont de Londres de nit il-luminat, el London Eye, la National Gallery,etc. Per desgràcia vam treballar (agafant apunts), però per sort el treball era breu i fàcil.

Fotos d'un quadre of National Gallery.

London Eye

També vam anar al Madame Tussaud's, on els ninos de cera estaven molt ben fets, vam passar pel túnel del terror, i ens ho vam passar molt bé.

Madame Tussaud's L'últim dia ens vam pujar a l'autobús vermell, aquest tan popular i típic de la zona (allà tot és vermell, jajaja), i vam realitzar les últimes compres del dia.

Londres és un lloc ideal per anar a fer turisme, compres, per perdre't en el metro, etc. Però US AVISEM SI SOU UNA MICA SALVATGES COM LES NOSTRES PROFES, PODEU ACABAR AIXÍ!!!

MÉS D'UN VA ACABAR AIXÍ, PER AIXÒ US AVISO... I COMPTE AMB EL METRO (PERQUÈ US PODEU PERDRE MOLT FACILMENT GRÀCIES A LES MOLT BEN POSADES O INEXISTENTS INDICACIONS) I COMPTE AMB ELS PEUUS!!!

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful