P. 1
minit mes

minit mes

|Views: 5|Likes:
Published by Che Din

More info:

Published by: Che Din on May 17, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

05/17/2011

pdf

text

original

Spm 2010 Program 5s Sudah dijalankan.

Jadual agihan tugas setiap minggu sudah dilaksanakan dan sedang di pertingkatkan. Tempat pembuangan tatal maih belum siap dan altenatifnya cikgu azizan dah berbincang dengan en shahril. Teguran daripada ppa untuk mengemaskini cat lantai. Dan melengkapkan SOP di mesin-mesin. Penggunaan label juga perlu dikemaskan. Perlunya pelaksanaan sepenuhnya dlam 5s dalam bengkel Lawatan bahagian pembangunan ko kurikulum. Perbincangan perkembangan mpav di sekolah ini dan permasalahan yang timbul dalam pelaksanaan mpav. Isu ini akan dibawa ke peringkat atas. Lawatan ppa Perlu pengemaskini fail kewpa dan fail-fail yang berkaitan hendaklah di selesaikan.terdapat 22 fail yang perlu dikemaskini dan di bangunkan. Lapuran ppa mengatakan situasi dalam bengkel berada dalam mem`uaskan.

Skm tahap 1 ting 4 mpav cadangan dan isu Mpav terikat kepada modul. 10 tajuk dalam masa 2 tajuk. Skm pula terikat pada noss skm. Mengikut maklumat pemetaan noss skm dengan matapelajaran aliran vokasional kesemua 10 modul tersebut merangkumi tahap 1 skm pemesin am. Pelaksanaan ptsp menunjukkan kekurangan waktu dalam pelaksanaan kesemua modul pelaksanaan modul skm sepenuh untuk tingkatan 4. Streming akan berlaku akan berlaku atau tak.isu yang timbul kesemua pelajar akan mengambil spmv berlaku pada tahun 2011. Cikgu nazri sudah menyediakan kelengkapan tajuk core abelities. Untuk teori dan amali masih dalam proses membangunkan kertas penerangan. Soalan siap difotostat dan tunggu untuk di binding. Cikgu nazri selaku pp dan cikgu razak sebagai ppd.

35am.makmal cnc dan kelas atas. -Cikgu azizan meminta kerjasama guru amali memantau pergerakan peralatan semasa amali dan menyimpan tempat yang sesuai.Hal-hal lain. . Ditangguhkan pada pukul 10. -pergerakan pelajar hendaklah sentiasa dipantau semasa berada dalam bengkel. -Cikgu nazri mencadangkan penggunaan kipas stand tidak digalakkan diubah kedudukan dan dikekalkan ditempat yng asal bagi mengelakkan kerosakan kipas berulang.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->