P. 1
Otletborze SMS Jatszmahoz

Otletborze SMS Jatszmahoz

|Views: 230|Likes:
Published by Aislado

More info:

Published by: Aislado on May 18, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

12/27/2015

pdf

text

original

Ötletbörze SMS játszmához

-Nicholas Victor cikke-

Copyright: Csábítás Akadémia 2008-2010 Alapító, vezető: Nicholas Victor

17. 19. dugjatok az életetekért! 10. És miért? Ez az. ha szex után is ugyan azt érzed a nő iránt. Mi a szex? = két alany között egy állítmány. hogy lánnyal. 13. 5. németül: Ich liebe dich. Ne cigizzetek az ágyban. Sex is like nokia: connecting people. Angolul: I love you. 12. 16. és kívülről nyalogatnád. mint a babfőzelék. kolbásszal a legjobb. franciául: majd ha testközelben leszek.Szex Kaptak már rajta. A szex mocskos? Á. Mennyit változtak a ragok a régi idők óta! Régen azt mondtuk. 3. mi sem dugunk a hamutartóban! 15. . 14. mint a logika. 23. Mi a csók? Kulcs a kapuhoz. Szerelem az. mint előtte! 25. Mikor van a legnagyobb magömlés? Ha felborul a kombájn. Rázós dolog a szex! . ma meg már lány-nyel. fiúval. 6. A szexfilm olyan. a fagyi ízletes. 8. 18. fiú-nyal. a szex pedig 15 perccel hosszabbítja.mondta a földigiliszta. Dohányosok. csak ha jól csinálják. A csoki finom. amiért érdemes újjászületni. csak nem tudom bizonyítani. A szex a kilenc indíték egyike. like coca-cola : enjoy A dohányzás 7 perccel rövidíti meg minden ember életét.csabitasakademia. like nike :just do it . 7. hogy a konyhaajtó mögött maszturbálsz? Nem? Ugye milyen jó hely?! :-) A szex a legjobb dolog a világon. mint a havazás: nem tudod mekkora és milyen hosszú ideig tart! 20. www. ahol a romantika megelőzi a szexet: a szótár. A szex olyan. mert az jobban csúszik! 11.com 2 1. a szex nem hizlal! 21. Sok káros szenvedély lehet kellemes. Egy hely van. 22. amire nincs magyarázat! Beszéljünk inkább a zenéről! Zongorán csináltad már??? A női combok szépségéről vitázni felesleges. A szex jobb. A többi nyolc nem érdekes. Mi a jobb? A cigi vagy a banán? A banán. 9. 2. 4. A szex olyan. A 3 legjobb dolog: egy ital előtte és egy cigi utána. mint ha lenne egy üveg mézed. mert mindig a kettő közt van az igazság. miközben kimászott a konnektorból. de a szex nem rontja a fogakat! 24.

. KÖSZÖNJÜK: Cuppp 49. Vers 32. Mikor ezt az sms-t olvasni kezded. Kemény volt a Csöpi csöcse. Kérjük. Gyakorlunk matekot? Téged meg engem összeadnánk. tárd ki az ablakod.. ha szorosan átöleljük egymást! 43. és álmodjon az üzenet küldőjével.. hogy a CzUpPanás után. A szex olyan. és mi sokszorozódhatnánk! Love 36. hogy magam alatt vagyok! Pedig alattad kéne! 31.csabitasakademia. A csók a szerelem beszéde. mint egy alma: csak a kukaccal teljes. öcsi fogja csöpi csöcsét. hogy kivel táncolod végig! 37. Akkor holnap 5-re jövök szeretkezni. Tudod. Este. CzUpP! 39. 38. Kérlek gyere.de csak egy valami tesz igazán részeggé. www. kezemben a GSM. erdőt küldök. Lehet. Ha a csókok esőcseppek. valaki szépet. Lefolyni lassan arcodon. s álmunk soha nem érne véget. csak a pillanatnak élsz. és Mi percenként felhívjuk. mely elfeledtet mindent.. és beszélgess velem! 48. dugja a bugyijába.26. boldogságod attól függ. mert elhoztak egy csillagot. A szex olyan betegség. hosszú álom az élet. mely tüzes a vágytól! Érzem örökre hozzád láncol!! 42. 34. elégni forró ajkadon. a pálinka fejbe való. kipróbálhatnánk egy kicsivel többet? 35. Önnek egy cupp üzenete érkezett. Csak akkor tudunk repülni. de csak 1 szárnyunk van. 33. az örökkévalóságot küldöm neked. mely megér minden kincset! Egy forró csók. hogy egy másik senkinek Te vagy a világ. mint egy jó könyv: hosszú és tartalmas. Ma reggel arra ébredtem. mert a nevemben szép álmokat kíván!! 41. 44. hogy két embert is egyszerre ágyba dönt! 27. Csöpi fogja öcsi pöcsét.. a vörösbor romantikus. Mindnyájan angyalok vagyunk. Egy pillanatra kérlek figyelj rá. elküldtem hozzád az én csillagom. valaki rosszat álmodik. Mosolyodból ítélve tetszik az ötlet. 46. ha mi együtt álmodnánk valami szépet. 40. Az élet egy angol keringő.. azonnal hunyja le a szemét. mit eltáncolsz a sírig. A sípszó után kérem kapcsolja le a lámpát és álmodjon szépeket. és 1 arasszal lejjebb. A szüleid biztos tolvaj űrhajósok voltak. A szex olyan. kezd el nélkülem! 30. a küldője szívesen megfogná a feneked. Önnek egy jó éjt puszis üzenete érkezett. felállt tőle öcsi pöcse. hogy a világnak Te csak egy senki vagy. de lehet.TE! 47. Ez az Orgazmus GSM legújabb szolgáltatása: ha Ön rendelkezik vibrációs akkumulátorral ellátott telefonnal. lábainkat eloszthatnánk. Puszi a Pocidra. Laza vagyok édesem.com 3 . Ha a szerelem örök. szemedben megszületni. Szeretnék könnycsepp lenni. Én azt szeretném. 29. 28. a vodka hódító. ha lefekszel. tengert küldök neked. ruháinkat levonnák. és odaadták neked. Ha késnék. Egy gyöngéd ölelés. Ha az ölelések falevelek. És a szemedből rám ez ragyog! 45. A sör egészséges.

. Figyelem! A telefonja fel fog robbanni! A tűzoltók hívásához nyomja meg az 1-es gombot. őket könnyű pótolni. Erősítse meg a megrendelését! A tölgyfa szobabútort holnap 10:00 órakor utánvéttel kiszállítjuk! 61. még észbontóan beleszeretsz a telefonszámomba! 71.. ÚJ*ÚJ*ÚJ! SMS-SEX-VONAL! --. Hmmm… Akartam valami szépet írni Neked... Épp most küldtem egy angyalt. akkor csuklasz. de csak te érzed a melegét! 58. vérezni vágás nélkül. Most például SMS-t olvas! www.OOOH. Mindenki látja rajtad. A telefonod 76. A főnököm belevaló ember volt! Egyszer felmászott a szemétkuka tetejére.. írj nekem belőle valamit. Ma inkább kapsz egy SMS-t. :)) Idióta 56. hogy valaki újból megnyomjon. 64. OOOOOH. hogy vigyázzon rád. Kedves előfizető! Kötelességünk tájékoztatni Önt.. végre már nem kell Nokia telefon egy csengőhang fogadásához. Szia! Valami fontosat kérnék tőled fjdgkjdvk@gkkfwepő\"\"43vázüüü7ü532 megtennéd?? Sürgős lenne! 59. mert csiklandozza az antennám.. 74. Azonnal dobja el a készüléket. 57. Jó reggelt! Ez egy korai ébresztő-SMS. A telefonod. Csak ki akartam jönni egy kicsit a táskádból.. hogy Te sem tudsz már aludni? 69.. A telefonszámát egy véletlen szám-generátor kiválasztotta. Meg kell várnom. Csak azt akartam kérdezni.. már nagyon hiányzott. 52..com 4 . 75. hogy legyen egy ilyen sms-ed. A főnököm belevaló ember volt. Ezt az sms-t kifejezetten csak azért írtam. Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk. A szerelem olyan. 55. Korábban azt mondták. Hello! Hogy vagy? Ne nézz olyan bután. hogy nincs értelme. 67. Ez egy csengőhang. ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ Neked adom a telefonom összes betűjét. Vigyázz magadra! Belőled csak egy van..50. MMMMMMH. A telefonod. Még nem árulhatom el a nevem. 51.000 Ft ingyen beszélgetést! Mázli Rt. Itt az ideje. A női nem 4 csodája: nedvesnek lenni fürdés nélkül. köszönöm! 70. tejet adni fűzabálás nélkül.. Egy hangya szorult belém! Azonnal szedj szét és vedd ki belőlem. Ha nem kell. Sürgős. de rá jöttem.. csak én vagyok. JAAAA. hisz csak tükörbe kell nézned! 53. ha valaki rád gondol.000 Forintot. Nagyon szeretem. Gratulálunk Ön megnyerte akciónk fődíját: 100. de visszajött. hogy már jó ideje figyeljük tevékenységét. hogy az e havi mobilszámlája átlepte az 500. Ügyfélszolgálat 73. Itt a központ. MMMH. A többiek többen vannak. énekeld: La-la-di-da-la-da.. robban! 62. :) 68. 72. mintha bevizeltél volna.csabitasakademia. Cukor ment a szemembe? Vagy tényleg ilyen édes vagy? :) 54.. 66. Klassz.. Életbiztosítás kötése: 2-es gomb.. hülyeségeket pofázni kérdezés nélkül. mert az angyaloknak nem kell egymásra vigyázniuk. Kedvesem. küldd vissza. 320 Ft + ÁFA. Üzenet küldője: Az Üzletkötő 63. 65. Ön nyert egy gyalogtúrát Sydneybe! Gratulálunk! 60. Sim-kártya végleges kisütése folyamatban. itt küldöm neked az évezred legnagyobb csókját.. Megcsúszott és beleesett.

de én hova bújjak el? 88. Gratulálunk. a pillangók is csinálják. 87. amit most írok. csak add. Vajon ki lehetek? JOHNNIE. ami nagy es kemény. meghalt. kérem. nyelveddel finoman kitámasztod. Se ruha.com 5 . meghalt. Forróságtól izzadva vágyom rád. ez a mosoly. Egy átmulatott éjszaka után a férfi felébred. A magyar természetgyógyászok szövetsége gratulál Önnek. a maradék 7% pedig énekel? És tudod mit énekelnek? Nem? Akkor biztos a 93%-ba tartozol :) Beugratós 86. ugye bedőltél e viccnek?! Ez nem is lenne uncsi. ha a szívem csak a Tiéd lenne. hogy a nők 93% maszturbál zuhany alatt. így meleget érzek belül. 101. A túl magas arány miatt 2010. nem akarsz velem szeretkezni? 81. Tudom rosszul fog esni.csabitasakademia. Bocs. szexi és hihetetlenül jó az ágyban. Kívánlak! S már érzem illatod. Most már egy kicsit kezdek én is félni. se levegő! www. 79. Szeretném. szádhoz emeled. Valami gebasz lesz a telefonommal. Te biztonságban vagy. ha a szám a szádhoz ér. Hosszú ujjaid a fellegekbe visznek.77... évben ebadót köteles fizetni! 85. Megszólal. elírtam a számot. aki szájrátétellel gyógyítani tudja a fitymaszűkületet! 84. elmosolyodsz. ezért mást kell választania.. Imádlak csoki fagyi!!! 95. nyelvemmel akarom érezni minden egyes porcikád. hogy Lipton tea legyen!" 99. hogy a Pumpálós Puncivadász önkielégítőnk elfogyott. De ha már így alakult. ha beveszed a szádba és ki-be húzogatod.. mert Ön az egyetlen. idővel fehér lé kezd folyni belőle. és kijön a mag! Kérsz még egy szotyit? 92. Kérésére katalógust küldünk. JOHNNIE WALKER! 98. ha mástól kellene megtudnod. Ha elolvasta. Mi az? Használat előtt kicsi és ráncos. Esernyő! 94. Tudomásunkra jutott. Imádom. Felkel. használat után ernyedt és csöpög. ha nem lenne köztünk semmi. Gyengéden ujjaid közé veszed. fogaiddal óvatosan ráharapsz. miközben hózza kifelé: "Istenem. ez az intelligencia. Ez a kisugárzás. és a szájából kilóg egy fehér madzag. ez az SMS nem neked szól. Imádod édes testemet.3 90. Sajnálattal közöljük. Van egy dolog. Komolyan beszélnünk kell a kapcsolatunkról. okos. egy 3 hetes Cigánygyereket szerkesztőségünkben veheti át. aki szép. mellette fekszik egy nő. hogy ennyit eszik! 89. szereted. Ön nyert! Nyereményét. de sajnos ez a PULCSI.. Fellegekben jársz. Nyár van! A madarak is csinálják. s ajkamon forró nedved édes ízét. hogy a télapó nem létezik! :-) 97. ha elmulasztaná. Érted már? 83. tépje össze ezt az smst! 80. ezek az ajkak és mindenekelőtt ezek a gyönyörű szemek! De mostmár elég rólam! Te hogy vagy? Cuppp :-) 93. Tudtad. Szeretlek kávé! 91. hogy szeretkezéseinek 78%-át hátulról. kutyapózban végzi. de nem szeretném. postázzuk az EGÉSZ CSALÁDOT! 78. Nélküled alszom el. Tegnap nálam hagytad a boxered. Elvis király volt. ha te vagy fölül. használat közben merev és nedves. Te kis perverz! Mire gondolsz?! Én csak a fogkeféről beszélek :) 96.. Szeretnéd te is csinálni? …De hisz te nem is tudsz repülni! 100. és ahogy zuhanyként hűsíted le tüzelő testem. Nem gondoltam volna. hrdtjfkléas jkféla fjfélkazrdhtdr ghdfztruz hdgfghbgvhgfgjhfjfz. Jimmy király volt. nem bírok SMS-t küldeni! 82. belenéz a tükörbe. ez a helyes arc.. A rendőrség keres valakit. ezért szakítottam másik két barátnőmmel! Szerelmed. ha testedben érzed meleg cseppjeimet. de te álmomból keltesz fel. Szia! Döntöttem! Szeretném.

és téged látlak.102. mint a harmadik barátnőm. mert nem látok tőled semmit! 104. Ágyba akarlak húzni és ledönteni. 107. 106. 114. hogy kiolvadt a műszál az alsónadrágomból! Szia! Ragadós a jókedvem. 112. te is mosolyogj! Sok sikert és jó sms -ezést : Üdvözlettel: Nicholas Victor www. mint Lassie. Szia! Anyámék kizártak.. 113. mint a spanyol nátha. Mindenki megkaphat.. de úgy nyalok.com 6 . Nézem a csillagokat. szerinted a kelkáposzta tud úszni? Mi a véleményed a cseh sírásók bérezéséről? Ma olyan vagyok. mint Mel Gibsonnak. nincs olyan hasizmom. aludhatok nálad? Úgy nézel ki. én meg beadom a futót! Szia. Nincs olyan karom.csabitasakademia. mint Brad Pittnek. hatalmamba keríteni. 109. nézem a napot és téged látlak. Olyan vadító vagy. nincs olyan szemem. SMS egyéb 105. megizzasztani. hogy remegjen és égjen a tested. 111. Ma estére bevállallak! Feljössz hozzánk sakkozni? Te nyitsz. 108. 110. Eddig 2 barátnőm volt! Hy! My name is Elek! Petting Elek! Vállalkozó vagyok. Kívánlak és kellesz nekem. nézem a világot és téged látlak. Menj már arrébb bazzeg. Üdv: Influenza 103. mint Arnoldnak.

csabitasakademia.Copyright: Csábítás Akadémia 2008-2010 Alapító.com 7 . vezető: Nicholas Victor www.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->