urismul balnear este promovat în Romania prin intermediul a doua programe: Decada Balnear i O s pt mân de refacere in sta iunile

balneare. Cele doua programe vin in sprijinul oamenilor de toate vârstele, care pot cump ra pachete de servicii de 6-9 nop i de cazare la hoteluri de 2 i 3 stele, la pre uri între 270 i cel mult 750 de lei. Cele dou programe de turism au fost lansate de Asocia ia Na ionala a Agen iilor de Turism în parteneriat cu Organizatia Patronal a Turismului Balnear din România i se va desf ura în perioada 20 ianuarie-15 mai.

Campania oferte speciale - primavara 2011
20-01-2011 In cadrul unei conferinte de presa sustinuta de dl. Nicu Radulescu, presedintele OPTBR, a fost lansata la 20 ianuarie 2011 o noua campanie de oferte speciale pentru vacantele de sanatate. Hotelierii pun la dispozitie locuri pentru cele doua oferte " O saptamana de refacere in statiunile balneare" si "Decada balneara", la tarife extrem de atractive, nemodificate de 3 ani, . Pachetul de servicii pentru "Saptamana de refacere"cuprinde: - 7 zile sejur, cazare cu mic dejun pentru 6 nopti - 2 proceduri/zi, - consultatie la sosire, pe baza recomandarii medicale. Pachetul de servicii pentru "Decada Balneara" cuprinde: - 10 zile sejur, din care - 9 nopti cazare cu pensiune completa - minim 7 zile tratament cate 2 proceduri/zi - o consultatie medicala la sosire Pentru a beneficia de serviciile de tratament este necesara o recomandare de la medicul de familie/specialist si dovada platii la zi a asigurarilor de sanatate sau, dupa caz, talon de pensie. Tariful pentru Saptamana de refacere, l loc in camera dubla, incluzand TVA si comisionul de 10% pentru agentia de turism vanzatoare este de 270 lei la hotel de 2 stele si 330 lei la hotel de 3 stele. Pentru "Decada balneara", tarifele sant de 650, respectiv 750 lei/pers/loc in camera dubla, in hotel de 2, respectiv, 3 stele. Comisionul pentru agentie este 50 lei, indiferent de categoria hoteliera. Biletele se pot procura de la orice agentie de turism din tara. Statiunile incluse in cele 2 programe sant: Amara,Buzias,Calimanesti-Caciulata,Moneasa, Baile Herculane, Baile Olanesti, Tusnad,Slanic Moldova, Slanic Prahova, Pucioasa, Lacul Sarat,etc.

http://www.spas.ro/recomandari/

STATIUNI BALNEO CLIMATERICE PROCEDURI SI TRATAMENTE RECOMANDARI TERAPEUTICE Amara Baile Calacea Baile Felix Baile Felix -1 Mai Baile Herculane Baile Olanesti Baile Tusnad Bazna Brasov Breaza Bucuresti Buzias Calimanesti .Caciulata Cluj Constanta Covasna Eforie Nord Geoagiu Bai Govora Lacul Sarat Mangalia Moneasa Ocna Sibiului Ocnele Mari Oglinzi Praid Pucioasa Sangeorgiu de Mures Sangeorz Bai Saturn Sinaia Slanic Moldova Slanic Prahova Sovata Targu Mures Turda Vata de Jos Vatra Dornei DESPRE NOI NOUTATI MEMBRI STATIUNI RECOMANDARI BIROURI IN STRAINATATE CONTACT .

Created and developed: ITLand .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful