Bombonica mea, E ora 23 aici,am venit de la munca cu spaticul in pioneze.E o caldura de stam si ne uitam la tavan ca matza-n calendar.

Apropos,ce mai face motanacu? Nu mi-ai mai scris de doua saptamani de el. Nebunii astia ce mai fac? Anda,ma gandesc non-stop la tine : )Nu-mi vine sa cred ca au trecut deja 3 luni…dar teancul de scrisori nu minte! : ) Ideea asta a ta de a ne trimite scrisori in epoca asta a telefonului mobil,a facebook-ului si a messenger-ului mi s-a parut de aiurea,dar acum ma vad nevoit sa recunosc ca e cel mai frumos mod de a comunica pe care l-am folosit vreodata(exceptand modul pentru care am fost nascut,sa ma uit in ochii tai). Am citit si recitit scrisorile tale,parfumate cum sunt,sunt parte din mine : ) Mutatul impreuna e un pas mare pentru mine,dar de ce nu? O viata avem si nu e ca si cum ne-am casatori,nu? : ) )Sa merg pe mana ta la fel cum am facut si cu scrisorile : )? A fost dragutz ca ai rememorat in scrisoarea trecuta clipele de prin sura/livada/sopru/pod,fan etc,dar putin cam crud ( mi-au iesit si ceva cosuri ) : ) ) Ma intrebai de munca. Munca merge bine,nu prea am vorbit despre asta pentru ca nu e nimic nou de zis.La fel,in fiecare zi mergem la plantatie,culegem capsunicile exact cum e vorba prin Romania.M-am mai obisnuit cu substantele alea de stropit,dintii nu ma mai dor aproape deloc si pentru ochi mi-am luat niste ochelari de schii si acum toata lumea sia luat ca mine : D Baietii au lasat-o mai moale cu misto-ul pe tema ca eu am facultate si ei nu,cred ca sunt si ei preocupati sa mearga totul bine ca mai e asa putin si venim acasa. Am reusit sa strang cei 5000 de euroi pe care mi-i propusesem :D asa ca nu te mai fandosi ca am cheltuit cateva sutici sa-ti fac surpriza de ziua ta : * Abia astept sa inspir aerul din Romania,sa merg pe strada mea…nu e nici un loc unde sami doresc mai mult sa ajung decat acasa.

P.S Nici sa nu indraznesti sa-mi raspunzi la scrisoare curva dreacu! Am aflat ca ti-ai traso cu Sebi si sper sa pleci din sat cand vin acasa sa nu te vad!

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful