Student : Florea Raluca-Nicoleta Coordonator : Georgeta Barbulescu

13 .11 .15 ..19 .Cuprins ‡ Scurst Istoric ‡ Mixul de maketing Produs Promovarea Plasament Pret Personalul Prezenta Procesul ‡ Bibliografie .10 ...3 ..17 . 7 ..21 ...5 .

.

.

Scurt istoric Calin Events este una dintre cele mai prestigioase companii romanesti producatoare de rochii de mireasa. Inca din 2005 misiunea noastra este de a transforma visele in realitate pentru fiecare mireasa Calin Events. a produce si a livra produse de calitate premium la un pret accesibil este parte din filosofia noastra. . tinute de ocazie si accesorii pentru nunti. A creea . pentru ca zi de zi sa creem magia momentelor unice in care iti planifici nunta.

.

.

Mixul de marketing Elementele definitorii ale mixului de marketing pentru bunirii si servicii sunt: Nr. crt Cei 7 P 1Produs 2Promovare 3Plasament 4Pret 5Personal 6Prezenta 7Procesul .

.

.

.

exista o mare varietate cu privire la materialele folosite avand o calitate ridicata. invitatii. ‡ Calin Events ofera diverse produse in functie de nevoile clientului: Rochii de mireasa. rochii de ocazie.Produs ‡ In cadrul companiei. .1. accesorii de nunta si accesorii mireasa.

.

Dimensiunile rochiilor sunt in functie de dimentiunile miresei. Baia Mare sau Cluj. rochiile lor fiind la preturi accesibile iar creatiile deosebite.acestea fiind modificate sau creata in functe de acestea. . Rochiile se pot ridica din magazinele de desfacere ale companiei din Bucuresti. Firma Calin Events este cunoscuta si cautata in randul viitoarelor mirese.

.

.

Promovarea Mijloace de promovare directa Promovarea directa se face prin magazinele din Bucuresti.si relatii publice pentru o dezvoltare cat mai buna a firmai Manifestari expozitionale Firma participa la taguri expozitionale cum ar fi: EXPOMARIAGE.html Mijloace de promovare nepersonala Calin Events investeste in publicitate.com/index_ro . EXPO IDEAL MARIAJ.calinevents.2. Baia Mare si Cluj dar si prin site-ul http://www. TARGUL MIRESICI .

.

Baia Mare Str. Cosbuc Nr 12 si Cluj P-ta Mihai Viteazul Nr 9A .3.Plasament Distributia se face prin magazinele proprii din Bucuresti Str. Bibescu Voda Nr1.

.

000 lei. pentru rochiile de ocazie acestea sunt cuprinse intre 500 si 1.plata se face pe loc .4.000 si 5.Pret ‡ Preturile pentru rochiile de mireasa variaza intre 2.500 lei accesoriile au precturi cuprinse intre 300 si 700 lei ‡ Nu se ofera disconturi sau creditarii si nici nu preturile nu sunt variabile.

.

.

prezentabil. .Personalul Personalul companiei este calificat. competent.5. informat. si serviabil fiind usor de aborat.

.

.

6.el este curat si confortabil oferindule mireselor posibilitatea de a se simti cat mai bine in momentul in care isi aleg rochia viselor .Prezenta Sediul firmei este in Bucuresti Str. Bibescu Voda Nr1.

.

Ele au posibilitatea sa solicite si rochii pe culori diferite fata de cele disponibile. fara nici un cost suplimentar. rochiile se realizeaza intr-o luna cu 2 probe incluse pentru a se verifica daca aceasta este potrivita clientei. 7.Procesul .Clientii isi fac programare pentru a venii sa probeze rochiile.

.

.

Cristina Burghelea.com/index_ro.Bibliografie http://www. turism si servicii.calinevents. Bucuresti 2010 . Editura didactica si pedagogica.html Marketingul activitatilor din comert. Georgeta Barbulescu.editia a II-a.

.

Fin .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful