You are on page 1of 2

SKEMA 24 MAJ

RROKUM HIT: BRITNEY SPEARS – TILL THE WORLD ENDS

HITI SHKON VETEM NE ORE TE PLOTE!!!

------VINI RE:

CDO DITE DUHET ME U SAVE-IRAT LISTAT NE AIRBOX DHE TITLEBOX,


EDHE EMRAT E MYSAFIREVE ME TITULL DHE TIME CODE, DUHET ME U
RUJT NE DOKUMENTIN “JAVANEWS TEXTET E LAJMEVE DHE
MYSAFIREVE”!!!

CDO DITE SKEMAT FINALE RUHEN NE DESKTOP TE LAP-TOPIT!!!

PERGJEGJESITE PER PROGRAM I MERR SECILI PER ORARIN E VET!!!

RENDITJA:
SHPICA MARKETING NEW
DJATH RUGOVE 1 (30 SEK)
UJE RUGOVE (18 SEK)
DJATH RUGOVE 3 (5 SEK)
SHPICA MARKETING NEW

PROMOT:
1)GREENPEACE_2010 YEAR OF ACTION (1min 49sec)
2)GREENPEACE_HUMANLIFE 2 (32 sec)
3)GREENPEACE_INSPIRING ACTION (2min 59sec)
4) PROMO_DAUT HARADINAJ_24 MAJ 2011

JAVANEWS:

1) MBLEDHJA E KESHILLIT
TE MINISTRAVE PER INTEGRIM VTR 22 MIN

2) "RIBASHKIMI KOMBETAR I
MUNDSHEM ME MJETE
DEMOKRATIKE PAQESORE" VTR 62 MIN

3) A MUNDET GJYQESORI ME LUFTUE KORRUPCIONIN? VTR 55MIN

4) ALEANCA E TE RIJVE TE KOSOVES


SHENON 11 VJETORIN VTR

5) 11 VJETORI I KINO ABC VTR 4MIN

TOTAL:

PROGRAMI:

17:00 – MARKETING + PROMO 4+ SHGSH+JAVANEWS+MARKETING+PROMO 4 + MUSIC


MATTERSSIGUR ROS +KAOS –LE T’KALLEN + PROMO 4 +

20:00- MARKETING + SHGSH+SHSONTE+(VTR 31 MIN) INTERVISTE ME: DAUT HARADINAJ, AAK


(NENSHKRUHET NE PULLEN SONTE: NJEREZVE TE SHIK’ut NUK JAU ZGJATI DOREN)
+SHSONTE+SHGSH + MARKETING+XENINI(THACI PLANET) + PROMO 4+

20:40 – SHGSH+ JAVANEWS(1,3,2,4,5-RENDITJA E LAJMEVE NE KETE SET)


+MARKETING+PROMO 4 + RRHIT+

23:00 – MARKETING+ SHGSH+SHSONTE+(VTR 31 MIN) INTERVISTE ME: DAUT HARADINAJ, AAK


(NENSHKRUHET NE PULLEN SONTE: NJEREZVE TE SHIK’ut NUK JAU ZGJATI DOREN)
+SHSONTE+SHGSH + MARKETING+XENINI(THACIBATTERYLOW)+

23:35 – SHGSH+JAVANEWS(3,1)+MARKETING+XENINI(THACIPLANET) +

01:00 – RRHIT+SHG(MBYLLJA E PROGRAMIT)