You are on page 1of 2

Museu de d'acròpoli

Tres obres

El Moscòfor, és una escultura tipus kouros de l'any 570 a. C. que va ser esculpida per algun artista dels tallers d'Àtica, regió de l'Antiga Grècia. Esta considerada com una de les obres mestres del període arcaic de Grècia.

El Jinete Rampin també anomenat Cavaller Rampin, és una escultura tipus kouros de l'any 550 aC que va ser esculpida per un artista dels tallers de Àtica. És l'escultura d'un home a cavall més antiga de l'Art de l'Antiga Grècia, i una de les obres mestres pertanyents al Període arcaic de Grècia.

La Kore del peplo és una escultura tipus korai de l'any 530 a. C. que va ser esculpida per algun artista dels tallers d'Àtica, regió de l'Antiga Grècia, estant considerada com una de les obres mestres del període arcaic de Grècia.

Ceramica de figures vermelles: descripció i cronologia La ceràmica de figures vermelles és un estil figuratiu de la ceràmica grega que va néixer a Atenes cap el 530 aC. es tracen finament els detalls.. El nom fa referència al color de les representacions figuratives en aquest estil. i que es va utilitzar fins el segle III aC. per tal que no siguin simples siluetes. que es deixaven del color natural de la terrissa sobre un fons negre pintat. i es fa també en el mateix color negre del fons. . substituint l'estil anterior. la ceràmica de figures negres. Aquest estil va tenir el seu apogeu al segle V aC i va començar a entrar en decadència al segle IV aC. A les figures vermelles.