You are on page 1of 2

Msiques del Mn

frica
Asmara All Stars Eritrea's got soul Mnchen: Out Here / Resistencia, 2010 Msica amb un gran poder excitant produda i dirigida pel polifactic artista francs Bruno Blum, bsicament conegut al seu pas pels tres discs de reggae que va produir al cantant Serge Gainsbourg.

Msica despectacles
Pellcules
Antologia 100 greatest musicals Disc one (1927 1948) UK: Silva Screen, 2010 Recopilatori dels millors musicals de la histria del cinema. Aquest primer volum inclou obres del 1927 al 1948. Antologia 100 greatest musicals Disc two (1927 - 1948) UK: Silva Screen, 2010 Recopilatori dels millors musicals de la histria del cinema. Aquest segon volum inclou obres del 1949 al 1957. Antologia 100 greatest musicals Disc three (1949 1957) UK: Silva Screen, 2010 Recopilatori dels millors musicals de la histria del cinema. Aquest tercer volum inclou obres del 1958 al 1966. Antologia 100 greatest musicals Disc four (1966 1977) UK: Silva Screen, 2010 Recopilatori dels millors musicals de la histria del cinema. Aquest quart volum inclou obres del 1966 al 1977. Antologia 100 greatest musicals Disc five (1978 - 1986) UK: Silva Screen, 2010 Recopilatori dels millors musicals de la histria del cinema. Aquest cinqu volum inclou obres del 1978 al 1986. Antologia 100 greatest musicals Disc six (1986 - 2010) UK: Silva Screen, 2010 Recopilatori dels millors musicals de la histria del cinema. Aquest sis volum inclou obres del 1986 al 2010.

Catalunya
Cor Sarabanda - Mariona Castelar Canons de paper fi La Garriga: Cor Sarabanda, 2010 El COR SARABANDA neix ara ja fa cinc anys dins del projecte de crear un cor de dones a La Garriga. Aquest disc recull el conjunt de peces que han anat component des del seu inici. Xalupa Un sordo s'ho escoltava Barcelona: Temps Record, 2010 Recull de canons tradicionals catalanes: tonades per a adormir un nad, agraments, burles pel faldiller o crits contra la guerra. XALUPA sn Chiara Giani. Silvia Prez Cruz, Lisa Bause i Aleix Tobias.

Nous llenguatges musicals


Percussi
Perucho's Perucho's Barcelona: La Olla Express, 2010 PERUCHO'S han esdevingut els "enfants terribles" de la msica d'avantguarda de la Barcelona dels 70. Sn el grup de free per antonomsia, no s'ajusten a cap parmetre estilstic malgrat se'ls ha considerat un grup de "free jazz".

Ms informaci:
BIBLIOTECA PAU VILA
Pl. de Josep Tarradellas, 1 08750 MOLINS DE REI Tel. 93 680 16 81 b.molins.pv@diba.cat http://biblioteca.molinsderei.cat Horari dhivern: de dilluns a divendres, de 15.15 h a 20.15 h i dissabtes, de 9.30 h a 13 h Horari destiu: de dilluns a divendres, de 15.15 h a 20.15 h; dissabtes tancat

Pop & Rock


Pop
Incarnations With all due respect Madrd: Lovemonk, 2010 Meravells debut dINCARNATIONS, projecte que amaga tres noms de primer ordre com sn Daniel Colles (The Phenomenal Handclap Band), Bart Davenport (The Loved Ones, The Kinetics, Kings Of Convenience o Honeycut) i Quinn Luke, que tamb es coneix com Bing Ji Ling (Q & A, The Phenomenal Handclap Band). Rumer Seasons of my soul UK: Warner, 2010 lbum debut de la cantant i compositora londinenca RUMER que compta amb el vist-i-plau del compositor Burt Bacharach.

Pop & Rock


Country
Cash, Johnny The fabulous Johnny Cash: with his hot and blue guitar Andorra: Midnight, 2011 "Hello, I'm Johnny Cash": amb aquestes immortals paraules i al ritme de Folsom Prison Blues es presentava el llegendari Johnny Cash davant el pblic. La seva msica no era nicament folk, ni tampoc ryhtm and blues, sin que va combinar aquests gneres amb l'incipient rock and roll que a finals dels anys cinquanta comenava a envair l'escena. La seva actitud arrogant i desafiant eren les caracterstiques essencials que van fer de Cash una icona de la cultura nord-americana.

Msica per a infants


Instruments
Orquestra Simfnica de Barcelona i Nacional de Catalunya Guia d'orquestra Barcelona: L'Auditori, 2006 Per descobrir la mgia de lorquestra a travs dun concert, animacions i moltes ms propostes. Recomanat per a infants a partir de 6 anys, pares i educadors.

Canons
Dani Dancing english one Madrid: Daniel D. Griffin, 2010 Amb Dancing english aprendrs angls a travs de canons. Aquest mtode s molt divertit amb un fons pedaggic molt seris. Recomanat per a infants de 6 a 11 anys. Dani Dancing english two Madrid: Daniel D. Griffin, 2010 Amb Dancing english aprendrs angls a travs de canons. Recomanat per a infants de 6 a 11 anys.

Rock & roll


The Coasters The Coasters; plus One by one Andorra: Hoodoo, 2011 Grup de rhythm and blues i rock and roll vocal que va collocar molts xits durant la dcada dels anys 50, com Serchin i Young blood.

Rock
Cicatriz Inadaptados Donosti: Oihuka, 1998 Aquest fou el primer LP de CICATRIZ en solitari i un dels millors discs del punk en castell. Varen aconseguir ajuntar canons que es van convertir en himnes dels joves punk de l'estat, amb altres que bevien de les fonts del hardcore o del punk ms fosc. Atleta Catedrales Barcelona: Aloud, 2010 ATLETA s un grup de post-rock instrumental format per dos components de lantiga banda 12twelve. Desprs de la seva reeixida carrera al capdavant de la banda barcelonina, Jaime L. Pantalen i Jos Rosell shan embarcat en un nou projecte per seguir oferint una proposta musical tan diferenciada dins del panorama de la musica alternativa a Espanya.

Msica clssica
Concerts viol
David Grimal & Les Dissonances Les quatre saisons: Piazzolla, Vivaldi France: Apart, 2010 Hi ha moltes gravacions dels concerts de Les Quatre Estacions de Vivaldi amb Les Quatre Estacions porteas, o Four Seasons of the Porto City (Buenos Aires), tangos d'Astor Piazzolla, per aquesta del violinista francs David Grimal i l'orquestra de cambra Les Dissonances s una de les ms inusuals.

Revistes de msica
CD Compact La revista CD Compact s'estructura com una guia imprescindible que mensualment va donant compte de l'actualitat de l'edici musical al nostre pas. Periodicitat mensual. Tota lactualitat musical dels Pasos Catalans. Enderrock s la primera revista de rock en catal. Periodicitat mensual. Informaci completa del moviment musical nacional i internacional, entrevistes amb els grans divos i dives del mn de la msica; crniques, reportatges, crtiques i notcies dels ms destacats concerts, cicles i festivals. Periodicitat mensual. Una revista molt present en el panorama internacional no noms mitjanant la seva difusi en les llibreries especialitzades sin tamb en esdeveniments musicals de gran rellevncia. Periodicitat mensual.

Enderrock

Ritmo

Scherzo