Noua reclam TV lansat de c tre Apple solicit eliminarea concuren ei i subliniaz simplicitatea.

În loc de prezentarea specifica iilor i a alor elemente complexe, Apple se axeaz , înc o dat , pe o prezentare simpl , oferind telespectatorilor modul în care Iphone4 poate face sarcinile de zi cu zi mai u oare în lumea real i aglomerat . Noile reclame Iphone4 demonstreaz modul în care aplica ii practice pot fi desc rcate de pe App Store, ceea ce transform Iphone-ul în ceva mai mult decât un simplu telefon. Toate acestea nu sunt o noutate pentru majoritatea utilizatorilor de iPhone, îns aceast reclam reu e te s atrag noi utilizatori de smartphone-uri (telefoane inteligente) Desigur, exist aplica iile standard, disponibile deja la cump rare pe aceste platforme smartphone, îns marketingul de mas al acestor dispozitive se axeaz mai mult pe premiere, specifica ii i vitez , mai degrab decât pe experien a de utilizare. Reclamele Apple nu urm resc orice tip de individ dornic de a avea un telefon Android, ci se concentreaz pentru a pune iPhone-ul în partea de sus a listelor de preferin e în materie de telefonie a unor cunosc tori. Mesajul care se urm re te este acela c dac nu ai un iPhone nu ai App Store (întregul magazin Apple). Deci, nu ai cea mai mare selec ie de aplica ii din lume, care sunt atât de u or de g sit i la fel de u or pentru a fi desc rcate pentru acest telefon. iPhone poate fi aproape orice. Este v zut asemeni unui bilet de îmbarcare, ca i pl ti pentru cafea sau pur i simplu un lucru necesar vie ii de zi cu zi. Apple spune c :Ä Oamenii au visat zeci de ani la apeluri video, iar acum iPhone le transform acest vis în realitate. Prin ap sarea unui simplu buton ave i posibilitatea s v saluta i copiii, s împ rt i i un zambet în întreaga lume sau s v vede i prietenii cum râd la pove tile voastre. Niciun alt telefon nu reu e te s men in o rela ie atât de strâns cu distrac ia.´1

Viitorul este în detalii În crearea noului iPhone 4, designerii i inginerii Apple nu au început cu o foaie de hârtie alb , ci cu trei ani de experien în proiectarea i cotruirea telefoanelor care au redefinit ceea ce poate un telefon s fac . iPhone 4 este rezultatul a tot ceea ce au înv at i contruit pân în prezent, compactat într-o carcas frumoas de doar 9,3 milimetrii, ceea ce îl face cel mai sub ire telefon inteligent din lume.

1

http://www.splicelicio.us/apple-iphone-4-tv-ad-facetime-video , consultat la 5 iunie 2011

Chimic înt rita pentru a fi de 20 de ori mai rigida si de 30 de ori mai grea decât plastic. aplica ii complexe.Inginerie de sticl Toata tehnologia inovatoare const în faptul c iPhone 4 e situat între dou panouri de sticl lucioas aluminosilicat . cum ar fi ghidul de accelera ie. Echipamentul prevede o rigiditate impresionant de structural . Banda din o el inoxidabil Creat din propriul aliaj. . iphone este capabil de mai multe gesturi de mi care i de precizie mai mare pentru o experien de joc mai bun . iPhone 4 este capabil s detecteze mi c ri avansate. Pentru a realiza acest lucru. Prin aceasta. Cip-ul Apple A4 Inginerii Apple au dezvoltat chip-ul A4 pentru a fi remarcabil de puternic i eficient de energetic. precum i rata de rota ie.acela i tip de sticl folosite în parbrizele de elicoptere i trenurile de mare vitez . toate maximizând via a bateriei. precum i un design rafinat. Atunci când este cuplat cu accelerometru. incredibil de sub ire. inginerii Apple au dezvoltat ni te pixeli atât de mici . cum ar fi multitasking sau i mai rezistent la zgârieturi decât oricând. banda de o el inoxidabil prelucrat este punctul de montare pentru toate componentele din iPhone 4. Giroscopul i Accelerometrul iPhone 4 include are incluse trei axe giroscop.doar 78 micrometri ± astfel c ochiul uman nu îl poate distinge individual. apoi falsificat s fie de cinci ori mai puternic decât o elul standard. acesta se mândre te cu o densitate a pixelilor de 326 pixeli per inch. iar grafica incredibil de vie. iPhone 4 se pot efectua cu u urin editare video. sticla este ultradurabil Display retin Având un display LCD cu iluminare din spate cu o rezolu ie de 960 pe 640. f cându-l cel mai mare ecran cu rezolu ie de telefon creat vreodat . Astfel. vizualizare 3D. Acest lucru faceca textul s fie deosebit de clar.

foxnews. Panoul transmite apoi informa iile pentru a afi a imaginea sau pentru a executa comanda. Fox News a comentat c "v zându-l în ac iune este mult mai informativ decat holbându-se la fotografiile prezentate pe internet"2. este pentru apeluri video.Camera foto i LED-urile IPhone 4 lanseaz camera de 5 megapixeli atât pentru fotografii. în general. cum ar fi zoom-ul. acesta nu are un set cacteristici uimitoare". Camera încorporat în partea din fa fotografiere de auto-portret. func ioneaz ca un fulger. surprinde imagini frumoase chiar i în lumin sc zut . iPhone 4 are dou . situat în partea de jos de lâng alimentator. Microfonul principal. Rhodri Marsden de la The Independent a spus c "în afar de introducerea de apeluri video fa -în-fa . iar pentru func ia de filmare se poate lansa lumina continu . pozitive. acesta î i face datoria cu brio. Reac ii la adresa lans rii iPhone 4 Reac iile la anun ul de lansare (reclam ) f cut de mass-media a iPhone 4 au fost. cât i pentru video în format HD. consultat la 5 iunie 2011 . comenzi vocale. Functioneaza cu microfonul principal pentru a suprima sunetele nedorite i a distrage aten ia de la zgomotul de fond. Aceast func ie de suprimare de zgomot ajut ca fiecare conversa ie s fie una lini tit . Microfonul i difuzorul În timp ce cele mai multe telefoane au doar un microfon. În loc s se concentreze pe modul în care aparatul este" mai puternic decât a iPhone 4 este perfect pentru efectuarea de apeluri 3G i 2 http://www. Se pot înregistra simultan mai multe gesturi pentru a sprijini actiuni avansate. Pentru func ia de fotografii. i memorandum-uri .com/scitech/2010/06/08/apple-iphone-questions-answered/. Cel de al doilea microfon. construit în partea de sus. lâng mufa de c ti. este pentru apeluri telefonice. iPhone permite controlul total folosind doar degetele. Cum func ioneaz ? Ecranul este format dintr-un panou luminat de sticl care simte atingerile tactile folosind câmpuri electrice. Cu senzorul s u avansat de iluminare. Multi-Touch Cu un dispay mare Multi-Touch i un software inovativ. Încorporat cu un bli ul cu LED dublu.

iPhone4 a fost numit "cel mai bun smartphone de pe pia " .html. 4 Opinii Opinii despre 4 iPhone au fost. fiind etichetat drept "o sui de editare cu adev rat mobil ". consultat la 5 iunie 2011 4 http://reviews.uk/life-style/gadgets-and-tech/features/rhodri-marsden-you-might-not-like-it-but-jobs-has-set-the-pace-1994092. unul dintre cele mai mari rating date unui smartphone.com/article/SB10001424052748704853404575322951290405346. acesta va face sarcinile laborioase ale anteriorului s par ca o floare la ureche. CNET i-a acordat iPhone-ului 4 un rating de 8. mai rapid.html.wsj.co. În iunie 2010. spre deosebire de camerele actuale. consultat la 5 iunie 2011 .com/iphone-4-review . mai u or de folosit.com/8301-19512_7-20007040-233. Walt Mossberg de la The Wall Street Journal a numit dispozitivul drept "cel mai bun dispozitiv din clasa sa"5.independent.predecesorul s u.com/2010/06/22/iphone-4-review/ .cnet. consultat la 5 iunie 2011 7 http://www.´3 CNET a reac ionat la acest anun remarcând modul în care iPhone 4. pot înregistra direct un con inut HD pentru ca apoi s fie editat de la acela i dispozitiv. în general. 7 3 http://www. favorabile. consultat la 5 iunie 2011 6 http://reviews.engadget. consultat la 5 iunie 2011 5 http://online.html.cnet.6 stele din 10. 6 Iosua Topolsky dela Engadget a descris proiectarea industrial a dispozitivului ca fiind "mai detaliat i mai sofisticat " decât a predecesorul s u.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful