AcampadaBCN

MAIG 25, 2011 NOTA INFORMATIVA CELEBRACIONS BARCELONISTES

La AcampadaBCN seguirà les seves tasques amb normalitat i de forma pacífica independentment del resultat del partit final de la Champions League. Des de la Comissió de Convivència de l’Assemblea de l’AcampadaBCN volem transmetre la nostra postura davant les celebracions que tindrien lloc el dissabte 27 de maig després del partit final de la Champions League. Donat el cas que la nostra mobilització està situada a una zona molt pròxima a la font de Canaletes volem deixar clar que vetllarem per a que els concentrats a la plaça tinguem una actitud pacífica i respectuosa com hem anat mantenint fins ara. Per part de l’acampada no hi haurà cap problema o provocació envers les persones que celebrin el títol i continuarem realitzant les nostres tasques amb normalitat. Des del passat 16 de Maig hem estat acampats a la Plaça Catalunya i hem mantingut una actitud pacífica i tolerant envers tots ciutadans, els serveis de neteja i les autoritats. Hem mostrat en tot moment una actitud de col·laboració amb els mitjans de comunicació de totes les ideologies. Volem remarcar que aquesta continuarà sent la nostra línia a seguir. Davant les possibles celebracions de milers d’aficionats del Barça del proper dissabte s’ha generat una inquietud comprensible donat que l’administració no ha deixat clar com actuarà davant d’un possible conflicte. En cap moment han contactat amb nosaltres per avaluar els perills que hi puguin haver. Esperem que els cossos de seguretat tinguin en compte la gran aglomeració de gent que hi pot haver per resoldre els possibles conflictes de la manera més localitzada i civilitzada possible. Per part nostra ja estem en contacte amb la Coordinadora de penyes del FC Barcelona i els hem fet arribar la nostra postura pacífica i activa en aquest tema.

Donada la gran massa heterogènia que pot conformar l’afició del FC Barcelona demanem als mitjans de comunicació que informeu d’aquesta situació i feu ressò a la ciutadania de la necessitat de respecte tant a les persones com a les instal.lacions i béns personals a la Plaça Catalunya.

Ante las posibles celebraciones de miles de aficionados del Barça el próximo sábado se ha generado una inquietud comprensible dado que la administración no ha dejado claro como actuará ante un posible conflicto. Desde el pasado 16 de mayo hemos estado acampados en la Plaça Catalunya y hemos mantenido una actitud pacífica y tolerante hacia todos ciudadanos. los servicios de limpieza y las autoridades. 2011 NOTA INFORMATIVA CELEBRACIONES BARCELONISTAS La AcampadaBCN seguirá sus tareas con normalidad y de forma pacífica independientemente del resultado del partido final de la Champions League. Por parte nuestra ya estamos en contacto con la Coordinadora de peñas del FC Barcelona y les hemos hecho llegar nuestra postura pacífica y activa en este tema. . Dado el caso que nuestra movilización está situada en una zona muy próxima a la fuente de Canaletes queremos dejar claro que velaremos para que los concentrados en la plaza tengamos una actitud pacífica y respetuosa cómo hemos ido manteniendo hasta ahora. Dada la masa demasiado heterogénea que puede conformar la afición del FC Barcelona pedimos a los medios de comunicación que informéis de esta situación y transmitáis a la ciudadanía la necesidad de respeto tanto a las personas como las instalaciones y bienes personales en la Plaça Catalunya. Esperamos que los cuerpos de seguridad tengan en cuenta la gran aglomeración de gente que puede haber para resolver los posibles conflictos de la manera más localizada y civilizada posible y garantizar la seguridad. Por parte de la acampada no habrá ningún problema o provocación hacia las personas que celebren el título y continuaremos realizando nuestras tareas con normalidad.AcampadaBCN MAYO 25. Queremos remarcar que esta continuará siendo nuestra línea a seguir. Hemos mostrado en todo momento una actitud de colaboración con los medios de comunicación de todas las ideologías. Desde la Comisión de Convivencia de la Asamblea de la AcampadaBCN queremos transmitir nuestra postura ante las celebraciones que tendrían lugar el sábado 27 de mayo después del partido final de la Champions League. En ningún momento han contactado con nosotros para evaluar los peligros que pueda haber.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful