You are on page 1of 2

Îi mai pasă cuiva de Matizul tău?

Da, nouă ne pasă.
15 ap
– schimbul de ulei, un nou filtru de ulei și o verificare tehnică pentru numai 29 de Euro cu TVA inclus. – ștergătoare pentru parbriz bonus.

Spark de la 5968 de euro TVA inclus
Dacă ai un Matiz, Chevrolet îți face cele mai bune oferte. Vino cu Matizul tău la orice dealer Chevrolet pentru un schimb de ulei și un filtru nou de ulei de origine GM plus o verificare tehnică pentru numai 29 de Euro. Mai mult, dacă te afli printre primii 3000 de clienți, primești bonus un set de lamele de ștergătoare frontale. Sau poți cumpăra pur și simplu noul Spark, la prețul incredibil de 5968 de euro cu TVA inclus.

GET REAL.
www.chevrolet.ro

r ili

30

e-

sep

tem brie

Spark

Aveo 4u

Aveo 5u

Lacetti

Lacetti SW

Epica

Captiva

40-44. mesaje publicitare şi de marketing. telefon. 15). 40-44. informaţii despre promoţii prin poştă. 12).PAGINA DE COLECTARE A DATELOR Pentru a beneficia de această ofertă specială. România (înregistrată la ANSPDCP sub notificarea nr. în limita stocului disponibil. . de acces la date (art. strada Banul Antonache. etaj 4. nr. de opoziţie (art. 13). de a mă adresa justiţiei (art. etaj 4. te rugăm să completezi cu datele tale personale și să semnezi formularul de mai jos. nr. Am luat la cunoştinţă drepturile pe care le am cf. NUME ADRESĂ E-MAIL NR. România. *Preţ recomandat cu TVA. produse gratuite. SMS sau alte mijloace de comunicare cu privire la produsele şi serviciile sale sau ale partenerilor săi. 4472) în scopul transmiterii ocazionale de oferte. sector 1. Bucureşti. datată şi expediată la sediul General Motors Southeast Europe Representative Office. TELEFON MAȘINA ACTUALĂ Marcă Model Persoană fizică Data livrării mașinii Spark HHR M M / Companie Y Y Y Y Nu sunt proprietarul unei mașini Lacetti Captiva M M / Lacetti SW Cruze Y Y Y Y MODELUL CARE MĂ INTERESEAZĂ Aveo Epica Plănuiesc să cumpăr urmatorul automobil pe data de Vă rog să îmi trimiteţi e-broșuri pentru modelele de mai sus Mi-ar plăcea să mă programez pentru un test drive. Semnătură Imagine cu titlu de prezentare. Oferta service este valabilă până la 30 septembrie 2009 iar oferta Spark este valabilă până la 30 iunie 2009. sector 1. Legii 677∕2001: dreptul de intervenţie asupra datelor (art. cu adresa în Bucureşti. cu sediul în Bucureşti. în anumite termene şi condiţii. în mod gratuit. vă rog să mă contactaţi Prin semnarea acestui cupon. să intre în baza de date şi să fie prelucrate de către General Motors Southeast Europe Representative Office. 18). Bucureşti. completate de mine pe cupon. dreptul de informare (art. îmi dau acordul în mod expres şi neechivoc ca datele mele personale. Am fost informat că pot exercita aceste drepturi. strada Banul Antonache. Am citit în întregime oferta şi regulamentul. 14). printr-o simplă cerere semnată.