You are on page 1of 4

3.fejezet Az nem lehet, hogy…..

Robert szemszöge Az életem fenekestül felfordult az elmúlt időszakban. Az egyik pillanatban még egy állami suliban lógtam Los Angelesben a haverjaimmal, a másikban már New yorkban egy elit suli padjait koptattam egy csomó sznob ,divatmajom, eminens kis segg között. Mikor apám bejelentette , hogy odaköltözünk az új nőjéhez –akinek mellesleg még a létezéséről sem tudtam- enyhén szólva kiborultam. De ő erősen és ellentmondást nem tűre elvonszolt magával. Persze nem mintha lett volna más választásom hiszen az anyám elhagyott minket a születésem után. És ebből a kis csavarból következik a nők iránti hatalmas ,,tiszteletem”. Amióta az eszemet tudom a nagyimon kívül az összes nőt csak játékszer gyanánt vettem igénybe. A legtöbbet egészen hamar meguntam, de akadt olyan is aki a szívemhez nőtt, de így vagy úgy egy dolog egészen biztos volt, mindegyik lapátra került. Fura módon ha én csajból lennék biztosan nem állnék le saját magammal. Nem értem a lányok olyan pasik helyett akik szeretik és tisztelik őket, miért azokra buknak akik egyszer használatos papírzsepi módjára bánnak velük. De az én szénám addig áll jól ameddig ez így marad. Az újlakhely iránti háborgásom hamar elmúlt amikor megláttam , hogy milyen kecóban fogunk élni. Nagyon puccos kis villa egy rendkívül drága környéken. Igaz , Los Angelesben is jobban éltünk az átlag embereknél, de ez annál százszor nagyobb szabású volt. Apu nőjében Samantában hatalmasat csalódtam….pozitív irányban. Egy a tizedik botoxkezelése után lévő de még mindig ráncos pincsikutyás macára számítottam, ehelyett egy jófej és felszabadult , kedves ,látszólag plasztikai műtéten át nem esett háziasszonyt kaptam. Érkezéskor elnyomtam néhány poént , hogy felmérjem a jófej faktorát. A vizsgán átment még hozzá ötösre. Van egy lánya is . Ő kevésébe vevő a vicceimre viszont annál csinosabb. A neve Ashley aranyos lány bár őszintén megvallva nem éri el az ingerküszöbömet. Kicsit zavarban vagyok , az érzelmektől, amelyeket a szemében vélek felfedezni. Azt hiszem fülig belém zúgott. Nem akarok játszadozni vele , mivel már most úgy tekintek rá mint a húgomra, de kitűnő fegyvert adott az irántam táplált érzésekkel a barátnője felbosszantására. Nos igen Kristen ,,szexi lábú ,hosszú szőke hajú és szörnyen szemtelen” Stewart.A nagybetűs nő. Ha nem lenne ennyire idegesítő azt mondanám belé is tudnék szeretni…akár. Különös , hogy mennyire felcsigázott. Nem csak a csillogó kinézete fogott meg hanem a rendkívüli titokzatossága . Mindig képes meglepni. Amikor először találkoztunk apám irodájában , egy buta csinibabának tartottam , akit csak a noteszomban szereplő lista gyarapítására használtam volna.. De hamar kibújt a szög a zsákból és be kellett látnom, hogy nehezebb eset mint gondoltam. A második koppanás pedig akkor ért amikor megláttam , hogy egy másik pasi szájában kotorászik nagy élvezettel aki nem mellesleg a barátja volt, Mike . Én csak Oregánónak hívom , úgy sokkal egyszerűbb meg persze szarkasztikusabb is.

Együtt járunk bioszra. hogy ilyen kétségei csupán a lányoknak akadnak. buknak rám mint maci a mézre..tepertem tovább majd bele kezdtem az ebédem elfogyasztásába ami valami tésztaféle volt. Már három napja kiszúrtam magamnak egy kisebb csoportot akik távolról lazának és az én zsáneremnek tűntek. Szürke pólót . farmert és egy Ray Ban napszemcsit viselt. nem vagyok az az ijedős fajta. Keményen kell kaparni azért. Mindig azt mondom az én szívem arra termett . hogy jóban vannak egymással. Azt a srácot szólítottam meg akivel együtt járok kémiára.Ájj le Pattinson az nem lehet . Minden felé kíváncsi tekintetekbe botlasz . de ezen ponton közölném. –Jézusom . röpke pillantással végigmértek majd tovább beszélgettek.kérdezte tőle Tom játékosan.Halottam híredet. Azt mondta nagy spíler vagy ! -Ja . -Mivan megint kakaskodni akarsz ?. .Los Angelesben benne voltam néhány muriban. azt hittem valamelyik banda tag vagy! Nem akartam bunkó lenni veled-mosolygott. hogy a srácok megszeressenek és befogadjanak maguk közé. ne haragudj . hogy állsz –fordult most már teljes testtel felém .semmilyen téren. Nem vall rám a barátnő iránti irigykedés . hogy arról sugdolóznak vajon miért költöztél ide. –A nevem Tom Sturiddge-rázott velem kezet. hogy te…. Remek a régi suliban én voltam a falkavezért . itt meg majd rám osztják a lúzer szerepét! -Amúgy a nevem Robert Pattinson. leülhetek ? -Persze –mondta a srác fel sem pillantva a laptopjából. hogy tévednek.vigyorgott teli szájjal és megveregette a vállamat -Nocsak .-Te vagy Ashley új bátyója igaz ? -Igen . De én nem szeretném lekötni magam. Simán lejött . Bár szerintem a legtöbben úgy gondolják. -Szia . és látod. -Áhh –emelte rám a tekintetét. *** Új diáknak lenni kellemetlen.fényeztem magam -Csajokkal . hogy több nőt szeressen egyszerre! -Helyes!.Nem semmi esetre. valaki nagyon be akar kerülni a klikkbe-lépett oda hozzánk egy barna hajú jólöltözött srác.Nem panaszkodom . Ezért ebédszünetben vettem a bátorságot és odamentem hozzájuk.. A legnehezebb feladatnak mégis a beilleszkedés bizonyult. A többiek sem szenteltek nekem több figyelmet.Féltékeny vagyok arra a beképzelt hólyagra amiért egy ilyen női egyedet tudhat maga mellett.

ahogy megragadott a galléromnál fogva és testemet az asztalra nyomva ütni kezdett minden erejével.Volt egy lány akit majdnem megcsókoltam már az első napon csak megzavartak. elfogadom .fúrta a tekintetét az ismeretlen az arcomba . Csak úgy látom .mondta olyan hanglejtéssel mint ha valami szuper titkos társaságról lenne szó. miért ilyen elkeseredett a képed?.másra rá sem néztem. hogy igaz e meséje ? -Nem hazudok. Ami talán rendben is van egyenlőre. abban biztos lehetsz. -Na mi van Casanova . halljuk . aki egyenlőre még nem adta be a derekát. És előre jelzem.Valami kivetni valót találsz benne ? -Csupán annyit . a kör tagja akar lenni. Ezt pont te nem tudod ?kelt a védelmemre Tom . ha olyan nagypályás lenne. akkor tuti felszedtél valami jó kis bigét a suliban …. . -Héé Chuck ne !-üvöltött Tom a többiek pedig körülálltak minket.válaszoltam komolyan -Ha akkora nőcsábász vagy . A húgommal meg csak nem hozakodhattam elő. Nem bírtam elviselni tovább a aljas piszkálódását. hogy már az első nap akcióba léptél. ha megmondod a nevét. hogy előadja nekünk a fasza csávót. . . De tapi és társai mind megvoltak-hadartam el és közben sűrűn a hajamba túrtam. Nem tűnődtem sokáig csak körbepillantottam . De honnan tudjuk . de kiváltképp a kötekedő srácé.-Dehogy. Természetesen nem hagytam magam kibújtam a szorításból és megpróbáltam védeni magam. hogy a konyhásnéni nem számít hódításnak . mivel eddi csak egy csaj szédítésére koncentráltam . már rég beújított volna egy új barbit. hogy Oregano nincs e közelben -Kriten Stewart-ejtettem ki lassan és büszkén a számon ezt a –gondolom nekik is sokat jelentő nevet.Hagyd már. így szóra nyitottam a szám -Ami azt illeti…-haboztam -Halljuk.heccelt Nyilvánvalóan pocsék helyzetbe kerültem. három napja van csak itt…a csajozás stratégiajáték.Ennek a nyikhajnak csak a szája járt az előbb . A körülöttem lévő fiúk arca mind eltorzult . A következő pillanatban már csak azt észleltem . De lévén . -Húha már majdnem elérted egy hetedikes szintjét.

.és mi a jó? -Az .csaptam háttal a falhoz amikor láttam.Mi a franc bajod van ?. Ismét felülkerekedett rajtam így most én voltam megint az áldozat. hogy bevéssem magam a köztudatba. És ha egy újjal is hozzá mersz érni.. A fiúk az asztaltól mind körém sereglettek -Hú apám az bazi nagy volt!.hogy Chuck ki fog csinálni ! -Aha . A nevem Charles Stewart.Egészen egyszerűen . holott én kerültem ki rosszabbul a mérkőzésből -Nem értem mi volt bazi nagy ?. Kristen pedig a húgom..Magadra haragítottad Chuck Stewartot. -És pedig? .Hadd mutatkozzam be.értetlenkedtem -Nos van egy jó és egy rossz hírem –mondta ünnepélyesen Tom-Melyiket akarod először hallani ? -A rosszat.. hogy nem fogja feladni a küzdelmet. akkor elbúcsúzhatsz a kis barátodtól a lábad között!Értetted töki? –verte a fejem búcsúzásképp a falba majd kielégült képpel elvonult.. orrlyukai félelmetes módon kitágultak.fogott velem kezet az egyik . Elégedetten nyugtáztam. hogy bent vagy a csapatba -De. -A rossz hír az . a többiek pedig áhítatos tekintettel tanulmányoztak. vagy esetleg rápillantasz azzal a nyálas csiga tekintettettel. .?-terült el egy hatalmas vigyor a képemen . van a csoportunknak egy szabálykönyve és tíz dolog amely közül ha valaki megcsinál egyet az automatikusan bent van a körben. hogy csupán egy kis tángálást kellett ahhoz elviselnem . -Annyi baj legyen –poroltam le magam és az újdonsült barátaimmal visszatértem az ebédhez. Te a legdurvábbat teljesítetted. Mélyeket lélegzet .de miért?Hogy. fogaival pedig rám vicsorgott.