MASA

BUTIRAN MENGUMUMKAN KETIBAAN YANG BERHORMAT / YANG BERBAHAGIA ……………………………….

CATATAN/TINDAKAN

8.00 PAGI

DIIRINGI OLEH YANG BERUSAHA ………………………… GURU BESAR SEKOLAH KEBANGSAAN SIMPANG PULAI; DAN YANG BERUSAHA ENCIK OSMAN BIN AULIAS, GURU PENOLONG KANAN 1 SEKOLAH KEBANGSAAN SIMPANG PULAI. DIF-DIF KEHORMAT DAN HADIRIN YANG DIHORMATI SEKALIAN MAJLIS DIMULAI DENGAN LINTAS HORMAT PERBARISAN RUMAH-RUMAH YANG MENGAMBIL BAHAGIAN. DIMULAI DENGAN LINTAS HORMAT PASUKAN RUMAH ………………, YANG DIKETUAI OLEH ADIK …………………. PASUKAN RUMAH …………..DIANGGOTAI SERAMAI …… ORANG MURID. DIIKUTI DENGAN PASUKAN RUMAH …………YANG DIKETUAI OLEH ADIK ……………………….. PASUKAN RUMAH MERAH DIANGGOTAI OLEH ………ORANG MURID. SETERUSNYA LINTAS HORMAT DARI PASUKAN RUMAH …………………. PASUKAN RUMAH INI DIKETUAI OLEH ADIK ………………….. DAN DIANGGOTAI SERAMAI …… ORANG MURID. DAN LINTAS HORMAT TERAKHIR OLEH PASUKAN RUMAH ……………….. PASUKAN RUMAH ……….DIKETUAI OLEH ADIK …………… DIANGGOTAI SERAMAI …… ORANG MURID.

MASA JANGAN KITA TANGGUHKAN. SUKACITA DIKESEMPATAN INI BAGI PIHAK MAJLIS INGIN MENGUCAPKAN PENGHARGAAN. PARA IBU BAPA.. TERIMA KASIH. LAGU NEGERI PERAK DAN LAGU SEKOLAH.DEMIKIANLAH TADI LINTAS HORMAT OLEH PASUKAN – PASUKAN YANG MENGAMBIL BAHAGIAN DALAM KEJOHANAN SUKAN TAHUNAN SEKOLAH 2011. SALAM MESRA DAN SALAM 1 MALAYSIA. SERTA PARA PELAJAR YANG DIHORMATI LAGI DISAYANGI SEKALIAN. ASAL JURAGAN MENGAIL IKAN. SAMBIL BERSUKA DI TEPI KUALA. DIPERSILAKAN.T . YANG BERUSAHA ENCIK ALIAS BIN AUSMAN.. YANG BERUSAHA TUAN GURU BESAR SEKOLAH KEBANGSAAN SIMPANG PULAI. GURU PENOLONG KANAN 1 SEKOLAH KEBANGSAAN SIMPANG PULAI. DAN SELAMAT DATANG KEPADA DIF-DIF KEHORMAT SERTA PARA HADIRIN SEKALIAN KE PEMBUKAAN RASMI . HADIRIN YANG DIMULIAKAN MAJLIS DIMULAI DENGAN NYANYIAN LAGU NEGARAKU. HADIRIN SEKALIAN DIMINTA UNTUK BERSAMA BERDIRI. YANG BERHORMAT/BERBAHAGIA ……………………………. TIRAI DIBUKA MAJLIS BERMULA.B. SYUKUR ALHAMDULILLAH. PARA GURU. ASSALAMUALAIKUM W.

SEMOGA MAJLIS INI MENDAPAT KEBERKATAN DAN KESEJAHTERAAN. SATU MURID. ALFADHIL USTAZ SUKACITA DIPERSILAKAN.HARI SUKAN PERINGKAT SEKOLAH BAGI TAHUN 2011 DAN KEJOHANAN SUKAN TAHUNAN SEKOLAH KEBANGSAAN SIMPANG PULAI. YANG BERUSAHA DENGAN SEGALA SUKACITANYA DIPERSILAKAN. DIF-DIF KEHORMAT DAN PARA HADIRIN YANG DIHORMATI SEKALIAN. MAJLIS PADA PAGI INI DITERUSKAN DENGAN MEMPERSILAKAN YANG BERUSAHA ENCIK…………………….T.W. MAJLIS MENGUCAPKAN RIBUAN TERIMA KASIH KEPADA AL-FADHIL USTAZ ……………………… YANG TELAH MEMIMPIN BACAAN DOA SEBENTAR TADI. MAJLIS DENGAN INI MEMPERSILAKAN ALFADHIL USTAZ ……………………………………… UNTUK MEMIMPIN BACAAN DOA. DEMIKIANLAH TADI UCAPAN ALU-ALUAN YANG TELAH DISAMPAIKAN OLEH YANG BERUSAHA ……………………………. GURU BESAR SEKOLAH KEBANGSAAN SIMPANG PULAI UNTUK MENYAMPAIKAN UCAPAN ALUALUAN. . GURU BESAR SEKOLAH KEBANGSAAN SIMPANG PULAI. MARILAH KITA MENADAH TANGAN MEMOHON KEBERKATAN DARIPADA ALLAH S.. SESUNGGUHNYA DENGAN ADANYA KEJOHANAN INI DAPAT MEMUPUK SEMANGAT KESUKANAN DI KALANGAN MURID SEIRING DENGAN MATLAMAT PENDIDIKAN SATU SUKAN..

Yang Berbahagia/ Yang Berhormat ………………. KINI SAMPAILAH KITA KEPADA KEMUNCAK ACARA.MAJLIS MERAKAMKAN UCAPAN RIBUAN TERIMA KASIH. SIDANG HADIRIN YANG DIHORMATI SEKALIAN. BEGITULAH TADI UCAPAN PERASMIAN KEJOHANAN SUKAN TAHUNAN SEKOLAH 2011 YANG TELAH DISEMPURNAKAN OLEH YANG BERBAHAGIA/YANG BERHORMAT ………………………………. DIF-DIF KEHORMAT DAN PARA HADIRIN YANG DIHORMATI SEKALIAN. UNTUK ITU. DENGAN SEGALA SUKACITANYA MAJLIS MEMPERSILAKAN YANG BERHORMAT/YANG BERBAHAGIA ……………………………. MAJLIS MERAKAMKAN UCAPAN PENGHARGAAN DAN RIBUAN TERIMA KASIH. dengan sukacitanya dipersilakan untuk melepaskan belon perasmian. BAGI MENYAMPAIKAN UCAPAN DAN SETERUSNYA MENYEMPURNAKAN ACARA PERASMIAN KEJOHANAN. ADALAH DIHARAPKAN MURID-MURID YANG MENGAMBIL BAHAGIAN AKAN . YANG BERHORMAT/YANG BERBAHAGIA DENGAN SEGALA SUKACITANYA DIPERSILAKAN. ************PERASMIAN TERTAKLUK KEPADA PIHAK PENGANJUR********** * pelengkap kepada majlis perasmian ini. UCAPAN PERASMIAN KEJOHANAN SUKAN TAHUNAN 2011 SEKOLAH KEBANGSAAN SIMPANG PULAI.

B. BERIKUTNYA. 9. KUMPULAN INI DIANGGOTAI SERAMAI ……. . BAGI MEMERIAHKAN ACARA PADA PAGI INI. MAJLIS MENGUCAPKAN SYABAS DAN RIBUAN TERIMA KASIH. BEGITULAH TADI PERSEMBAHAN SILAT OLEH PASUKAN ………………………. DENGAN INI DIMAKLUMKAN KEJOHANAN SUKAN 2011 SEKOLAH KEBANGSAAN SIMPANG PULAI DIMULAKAN.00 PAGI DIF-DIF KEHORMAT DAN HADIRIN SEKALIAN. ORANG MURID SEKOLAH KEBANGSAAN SIMPANG PULAI DI BAWAH BIMBINGAN ENCIK ………………….MEMBERIKAN SEPENUH KOMITMEN DALAM KEJOHANAN INI DENGAN SEMANGAT KESUKANAN... MARI BERSAMA KITA SAKSIKAN PERSEMBAHAN SILAT YANG AKAN DIJAYAKAN OLEH KUMPULAN ………………. ASSALAMUALAIKUM W. KITA SAKSIKAN BERSAMA.SUKACITA DIPERSILAKAN.. TAHNIAH DAN SYABAS DIUCAPKAN KEPADA ADIK ……………… DAN SEMUA PASUKAN YANG MENGAMBIL BAHAGIAN. LAFAZ IKRAR KEJOHANAN YANG AKAN DIKETUAI OLEH ADIK ……………………. HADIRIN YANG DIRAHMATI SEKALIAN. SUKACITA DIPERSILAKAN.T… YANG BERHORMAT/BERBAHAGIA …………………………….

11. GURU PENOLONG KANAN 1 SEKOLAH KEBANGSAAN SIMPANG PULAI.YANG BERUSAHA TUAN GURU BESAR SEKOLAH KEBANGSAAN SIMPANG PULAI. PARA GURU. SEBAGAI TANDA PENGHARGAAN DAN KENANGAN BERSEMPENA DENGAN .30 PAGI SYUKUR ALHAMDULILLAH. SERTA PARA PELAJAR YANG DIHORMATI LAGI DISAYANGI SEKALIAN. YANG BERUSAHA ENCIK ALIAS BIN AUSMAN. PARA IBU BAPA. KINI SAMPAILAH KITA KEPADA ACARA PENYAMPAIAN HADIAH KEJOHANAN SUKAN TAHUNAN 2011 SEKOLAH KEBANGSAAN SIMPANG PULAI. YANG BERUSAHA DIPERSILAKAN. JOHAN KESELURUHAN DIMENANGI OLEH PASUKAN RUMAH …………. *keputusan dibacakan DAN SEKARANG DIUMUMKAN JOHAN KESELURUHAN KEJOHANAN SUKAN TAHUNAN SEKOLAH KEBANGSAAN SIMPANG PULAI BAGI TAHUN 2011. (penyampaian cendera kenangan) HADIRIN YANG DIKASIHI SEKALIAN. MAJLIS DENGAN INI SUKACITA MENJEMPUT YANG BERUSAHA …………………GURU BESAR SEKOLAH KEBANGSAAN SIMPANG PULAI UNTUK MEMPERSILAKAN DAN MENGIRINGI YANG BERHORMAT/YANG BERBAHAGIA ………………… UNTUK MENYEMPURNAKAN ACARA PENYAMPAIAN HADIAH KEJOHANAN SUKAN TAHUNAN SEKOLAH 2011.

12. MAJLIS MERAKAMKAN UCAPAN PENGHARGAAN DAN RIBUAN TERIMA KASIH KEPADA YANG BERBAHAGIA YANG TELAH MENYEMPURNAKAN MAJLIS PENYAMPAIAN HADIAH KEJOHANAN SUKAN TAHUNAN SEKOLAH 2011 SEBENTAR TADI. SYABAS DIUCAPKAN KEPADA PASUKAN RUMAH ……………YANG BERJAYA MENJADI JOHAN KESELURUHAN DAN TAHNIAH KEPADA SEMUA PASUKAN YANG MENGAMBIL BAHAGIAN. DENGAN INI SEMPURNALAH KEJOHANAN SUKAN TAHUNAN 2011 SEKOLAH KEBANGSAAN SIMPANG PULAI.00 DIF-DIF KEHORMAT DAN HADIRIN TENGAHARI SEKALIAN. DENGAN SEGALA SUKACITANYA DIPERSILAKAN. PENGHARGAAN JUGA DIUCAPKAN KEPADA SEMUA PIHAK YANG TERLIBAT DALAM MENJAYAKAN KEJOHANAN SUKAN TAHUNAN SEKOLAH 2011 INI. YANG BERUSAHA SUKACITA DIPERSILAKAN. MELALUI KESEMPATAN INI.MAJLIS INI. . YANG BERUSAHA ……………………… GURU BESAR SEKOLAH KEBANGSAAN SIMPANG PULAI UNTUK MENYAMPAIKAN CENDERA KENANGAN KEPADA YANG BERBAHAGIA/ YANG BERHORMAT. SUKACITA PIHAK MAJLIS SEKALI LAGI INGIN MERAKAMKAN UCAPAN PENGHARGAAN RIBUAN TERIMA KASIH KEPADA SEMUA TERUTAMANYA KEPADA YANG BERBAHAGIA YANG TELAH SUDI HADIR MELAPANGKAN MASA MERASMIKAN MAJLIS DAN MENYAMPAIKAN HADIAH SEBENTAR TADI.

DIUMUMKAN YANG BERBAHAGIA AKAN MENINGGALKAN MAJLIS. .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful