You are on page 1of 8

Grups estables de lAula

INFORMACI GENERAL
Adreat a alumnes que estiguin cursant com a mnim nivell 3 dinstrument. En cas contrari, consultar al professor. Tamb hi poden participar exalumnes i exprofessors.

GRATUT Inscripcions Secretaria de lAMTP

Cor de lAula Grup de Grallers i Timbalers Rondalla de lAula Grup dAcordions Grup estable de percussi Dolaines i percussi Conjunt instrumental

Dades de contacte i informaci: Aula de Msica Tradicional i Popular C/ Mallorca, 272, 9a. planta 08037 Barcelona Telfons: 93 215 10 69 i 93 215 83 65 Fax: 93 488 33 36 secretaria@amtp.cat

Torna als Grups Estables Torna al web de l


Producci, difusi i promoci de lAula

Cor de lAula
Projecte artstic
Repertori del canoner popular i tradicional catal incloent-hi tots els pasos de lmbit lingstic del catal. Repertori daltres mbits lingstics, geogrfics o culturals, posant especial atenci als de lrea pirenaico-mediterrnia. Models polifnics del cant popular de lrea pirenaico-mediterrnia com a referents bsics sobre els quals sassenta la prctica vocal del Cor de lAula. I s que la tradici vocal catalana es troba en el centre daquest marc referencial. En les seves actuacions el grup canta sense papers i sense direcci aparent.

Instruments Seu Direcci Freqncia dassaig Dia dassaig Espai dassaig Horari dassaig

Veu BARCELONA - FIGUERES Ramon Manent, Rosa M Llauro ioia (supl.) Setmanal Dilluns a Figueres i dimecres a Barcelona Barcelona a la seu de lAMTP (C/ Mallorca, 272, 9a. Planta) i a la seu de lAMTP de Figueres (Casino Menestral de Figueres) 22h a 23h

Torna als Grups Estables Torna al web de l


Producci, difusi i promoci de lAula

Grup de Grallers i Timbalers


Projecte artstic
Grup format ara fa deu anys per iniciativa dalumnes de gralla i la professora per tal de poder complementar lactivitat pedaggica. Actualment el grup est format per una vintena dalumnes, exalumnes i professors de gralla i timbal. Durant aquests anys han treballat i elaborat diversos treballs de recerca com: Valencians, Moixigangues i Castells amb Josep Bargall, Les gralles i la Litrgia amb Xavier Orriols i els Balls de Bastons de Catalunya . A ms shan fet monogrfics sobre les msiques del Bestiari Fantstic de Catalunya , les inxes la trobada amb els vells grallers encara vius i la Festa Romeas dedicat a la gralla seca.. Tamb en la faceta concertista han interpretat obres de C. Set, T. Xucl, Marcel Casellas etc. Per aquest curs lobjectiu de treball s la creaci i estrena de les msiques dels Falcons de Barcelona, treballar obres de caire tradicional i no tradicional amb autors com, J.Ll. Moraleda, V. Acua, I. Joanals, Conrad Set etc.

Instruments Seu Direcci Freqncia dassaig Dia dassaig Espai dassaig Horari dassaig Requeriments

Gralla i timbal BARCELONA - VILASECA Roser Oliv Quinzenal Dissabtes Barcelona a la seu de lAMTP (C/ Mallorca, 272, 9a. Planta) i seu de lAMTP de Vila-seca (Conservatori de Vila-seca). 16h a 20h Estar cursant com a mnim nivell 3 dinstrument. En cas contrari, consultar al professor.

Torna als Grups Estables Torna al web de l


Producci, difusi i promoci de lAula

Rondalla de lAula
Projecte artstic Activitat formativa complementria per als alumnes de pua i guitarra. Lobjectiu s donar a conixer aquesta formaci de la msica tradicional i popular catalana, el seu repertori, els seus instruments, les tcniques dinterpretaci i les diferents orquestres dinstruments de plectre que existeixen. Mandolina, llat, guitarra, arxillat, mandola, bandrria... BARCELONA Alfons Rojo Setmanal Dilluns i divendres alternats Seu de lAMTP de Barcelona (C/Mallorca 292 9 2a) Dl. 22h a 24h Div. 18h a 20h Estar cursant com a mnim nivell 3 dinstrument. En cas contrari, consultar al professor. Instruments Seu Direcci Freqncia dassaig Dia dassaig Espai dassaig Horari dassaig Requeriments:

Torna als Grups Estables Torna al web de l


Producci, difusi i promoci de lAula

Grup dAcordions
Projecte artstic
El grup estable dacordions de lAula est dirigit a aquells alumnes i ex-alumnes amb nivell avanat que tenen la inquietud de tocar i experimentar en una formaci formada nicament per acordions diatnics, i a la vegada tenir la possibilitat de fer concerts per tota la geografia catalana. La msica tradicional catalana i darrel s la base del repertori que es treballar, i anir agafada de la m de les melodies ms modernes que el diatnic ens pot oferir, aix doncs, tamb les canons prpies, i de nova creaci tindran lloc en aquesta fusi creant un amalgama de sons que no deixar a ning indiferent.

Instruments Seu Direcci Freqncia dassaig Dia dassaig Espai dassaig Horari dassaig Requeriments:

Acordions LLEIDA i VILA-SECA Guillem Anguera Quinzenal Dissabtes Conservatori de Vila-seca i la lAMTP de Lleida. (Salternar quinzenalment) 10h a 14h Estar cursant com a mnim nivell 3 dinstrument. En cas contrari, consultar al professor.

Torna als Grups Estables Torna al web de l


Producci, difusi i promoci de lAula

Grup estable de percussi


Projecte artstic Repertoris propis de linstrument de la nostra tradici, de les cultures ms properes i els de nova composici. Interconnexi amb els altres grups estables. Percussions VILA-SECA Pere Oliv - Albert Garcia (supl.) Quinzenal Dissabtes Conservatori de Vila-seca i la seu de lAMTP de Barcelona. (Salternar quinzenalment) 16h a 20h Estar cursant com a mnim nivell 3 dinstrument. En cas contrari, consultar al professor. Instruments Seu Direcci Freqncia dassaig Dia dassaig Espai dassaig Horari dassaig Requeriments:

Torna als Grups Estables Torna al web de l


Producci, difusi i promoci de lAula

Dolaines i percussi
Projecte artstic Instruments Seu Direcci Freqncia dassaig Dia dassaig Espai dassaig Horari dassaig Requeriments: Complement formatiu dels alumnes: afinaci en conjunt, tractament de les veus, acoblament amb la percussi, repertori a varies veus. Dolaines i percussi TORTOSA Pau Puig Quinzenal Divendres i dissabtes alternativament Seu de lAMTP de Tortosa. Acadmic (Avgda. Remolins, 5 i 7 baixos - Tortosa) Divendres de 21-23h i Dissabtes de 10-12h Estar cursant com a mnim nivell 3 dinstrument. En cas contrari, consultar al professor.

Torna als Grups Estables Torna al web de l


Producci, difusi i promoci de lAula

Conjunt instrumental
Projecte artstic Treball dun repertori folk variat, estimulant i creatiu per damunt de qualsevol criteri estilstic. Recuperaci de repertori perdut de la nostra tradici. Potenciar les noves creacions dels alumnes. Creaci darranjaments collectius, treball de lafinaci, de la correcta execuci musical i de lescolta dels altres Tots TORTOSA Albino Tena, Marisa Valls (supl.) Setmanal Dimarts Seu de lAMTP de Tortosa. Acadmic (Avgda. Remolins, 5 i 7 baixos - Tortosa) Dimarts de 2030 a 2230h. Estar cursant com a mnim nivell 3 dinstrument. En cas contrari, consultar al professor. Instruments Seu Direcci Freqncia dassaig Dia dassaig Espai dassaig Horari dassaig Requeriments:

Torna als Grups Estables Torna al web de l


Producci, difusi i promoci de lAula