P. 1
Tăbliţele de Smarald ale lui Toth

Tăbliţele de Smarald ale lui Toth

|Views: 26|Likes:

More info:

Published by: Pentrudragameaadela Marian on Jul 23, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

11/16/2015

pdf

text

original

Sections

Introducere

In 1925 Dr. Maurice Doreal (ocultist american aflat in legatura cu Marea Loja Alba) a fost instruit sa gaseasca si sa returneze Marii Piramide “Tablitele lui Thoth Atlantul” (scrieri adiacente la “Corpus Hermeticus”) care timp de milenii au ratacit dinspre Egipt spre Africa de Sud. El si-a indeplinit misiunea, iar inainte de a le preda a primit acordul sa le copieze si sa le traduca. Desi au fost date publicitatii mult mai tarziu, tablitele au circulat incepand din anii ’30 ca senzatie-underground a lumii esoterice. Redam mai jos prefata creditata ca apartinand lui Doreal. Istoria tăbliţelor tradusă în următoarele pagini pare ciudată şi trece dincolo de credinţele oamenilor de ştiinţă moderni. Vechimea lor este incredibilă (26 000 000 ani î.H.)? Cel care a scris-o este THOTH, un preot-rege atlant care a fondat o colonie în Egiptul antic după scufundarea ţării-mamă, Atlantida. El este cel care a construit Marea Piramidă din Gizeh, în mod eronat atribuită lui Keops. În aceasta el a încorporat cunoştintele înţelepciunii antice şi tot acolo a pus la păstrare în siguranţă înscrisuri şi instrumente din vechea Atlantidă. Vreme de aproape 16 000? de ani el a condus străvechea rasă a Egiptului, între 52 000 î.H. pană in 36 000 î.H. La acea vreme, străvechea rasă din care făceau parte el şi adepţii lui, se ridicase la un înalt grad de civilizaţie. Thoth era nemuritor deoarece învinsese moartea, trecând în celelalte planuri de existenţă la dorinţă, prin dematerializare. Înţelepciunea lui imensă l-a facut conducător peste diferite colonii atlante, inclusiv peste cele din America de Sud si Centrală. Când a sosit timpul să părăseasca Egiptul, a ridicat Marea Piramidă deasupra Marii Săli din Amenti. Acolo a depozitat documentele şi a desemnat pe cei mai de încredere oameni ai săi să le păzească. Mai târziu, descendenţii acelor paznici au devenit preoţii Piramidei, cei care l-au zeificat pe Toth declarându-l Zeul Înţelepciunii. Conform legendei, Sala din Amenti a devenit "lumea de dincolo", sala zeilor, pe unde trecea sufletul pentru judecata de după moarte. În ultimele secole, spiritul lui Thoth a trecut în corpurile oamenilor în maniera descrisă de tăbliţe. Ca atare el s-a încarnat de trei ori, ultima oară fiind cunoscut ca HERMES - de trei ori născutul. În timpul acestei încarnări a lăsat documentele cunoscute de către ocultiştii moderni sub numele de "Tăbliţele de Smarald", o prezentare mai târzie şi cu mult mai săracă a enigmelor lumii antice. Tăbliţele traduse în această lucrare sunt zece la număr şi au fost lăsate în Marea Piramidă în grija preoţilor. Cele zece tăbliţe sunt împărţite în 13 părţi, de dragul convenţiei.
1

Ultimele două sunt atât de importante, încât este interzisă prezentarea lor publicului larg în prezent. Totuşi conţinutul celorlalte dezvăluie secrete care se vor dovedi de o inestimabilă valoare pentru cei care le vor cerceta cu seriozitate. Ele ar trebui citite nu o dată ci de o sută de ori pentru că doar aşa ar putea fi dezvăluit adevăratul înţeles!!! O citire superficială ar oferi câteva sclipiri de frumuseţe dar un studiu atent va deschide căile înţelepciunii celui ce caută. În continuare câteva cuvinte despre modul în care aceste secrete au fost dezvăluite omului modern, după ce au stat îndelung timp ascunse. Cu aproximativ 1 300 de ani î.H. Egiptul, vechiul KHEM, era în mare fierbere iar multe delegaţii de preoţi au fost trimise în diferite părţi ale lumii. Printre acestea s-au numărat şi preoţii Piramidei care au purtat cu ei tăbliţele de smarald ca pe un talisman. Cu ajutorul tăbliţelor ei puteau exercita o anumită autoritate asupra preoţilor din celelalte colonii atlante. Legenda spune că aceste tăbliţe împuterniceau pe purtător cu autoritatea lui Thoth. Grupul de preoţi care deţineau tăbliţele au emigrat în America de Sud. Aici i-au găsit pe Mayaşi, un popor înfloritor, care îşi aminteau mult din înţelepciunea străveche. Preoţii s-au statornicit în acele locuri. În secolul X mayaşii colonizaseră peninsula Yucatan iar tăbliţele au fost asezate sub altarul unuia din templele închinate zeului Soare. Dupa cucerirea mayaşilor de către spanioli, oraşele au fost abandonate iar comorile au rămas ascunse şi uitate în temple. Trebuie să se înţeleagă că Marea Piramidă a fost şi este încă un Templu de iniţiere. Isus, Solomon, Apolonius,Alexandru cel Mare şi mulţi alţii s-au numărat printre cei iniţiaţi aici. Scriitorul (care este în continuă legatură cu Marea Cameră Albă din Piramidă) a primit instrucţiuni să recupereze şi să aducă înapoi în Marea Piramidă tăbliţele străvechi. Acest lucru s-a realizat. Înainte de a le înapoia i s-a acordat permisiunea să le traducă şi să păstreze o copie a înţelepciunii înscrisă pe tăbliţe. Evenimentul a fost posibil în 1925 şi abia acum i s-a acordat permisiunea de a fi publicate. E posibil ca unii să zâmbeasca ironic. Totuşi cercetătorul atent va citi printre rânduri şi va descoperi înţelepciunea ascunsă în ele!!! Dacă Lumina se află în interiorul tău, informaţia cuprinsă în tăbliţe va găsi în tine un ecou!!!
1

În continuare este descrisă înfăţişarea tăbliţelor: Sunt 12 tăbliţe din smarald verde, făcute dintr-o substanţă transmutată alchimic. Sunt foarte rezistente la orice element şi substanţă. Mai exact structura atomică şi celulară fiind fixă, ea nu permite nici o schimbare. Din această cauză tăbliţele contrazic legea ionizării referitoare la corpurile fizice. Pe ele sunt gravate caractere din vechea limbă atlantă. Acestea reacţionează la undele cerebrale emise de creierul celui ce citeşte, eliberând vibraţia mentală asociată în mintea cititorului. Tăbliţele sunt prinse între ele cu inele făcute dintr-un aliaj de culoarea aurului, suspendate de o tijă din acelaşi material. Pe înţelepciunea conţinută în aceste tăbliţe se bazează misterele străvechi. Pentru cel ce citeşte cu mintea si ochii deschişi, înţelepciunea personală se va multiplica de 100 de ori. Citeşte! Crezi sau nu, citeşte iar vibraţia tăbliţelor va trezi "ceva" în tine. În paginile următoare voi dezvălui câteva enigme puţin cunoscute chiar de către slujitorii adevărului. Căutarea omului în dorinţa de a înţelege legile care-i guvernează viaţa este nesfârşită. Cu toate acestea el nu a reuşit să treacă de vălul care apără planurile superioare de viziunea lui materială asupra vieţii şi adevărului. Adevărul este gata să fie asimilat de către cei care-şi lărgesc propria viziune întorcându-se către ei înşişi şi nu căutând în afara lor adevărul!!! În liniştea simţurilor materiale se găseste cheia înţelepciunii!!! Cel ce vorbeşte nu ştie; cel ce ştie nu vorbeşte!!! Legile supreme nu pot fi rostite. Ele există ca o entitate pe căile care transced toate simbolurile sau cuvintele din lumea materială. Simbolurile nu sunt decât nişte Chei cu care se deschid uşi ce conduc spre adevăruri. De multe ori uşa nu poate fi deschisă deoarece Cheia pare atât de măreaţă încât lucrurile care se află în spatele ei nu pot fi văzute. Dacă reuşim să înţelegem că toate cheile, toate simbolurile materiale sunt manifestări, prelungiri ale unei Legi Supreme si a Adevărului, ne vom dezvolta o viziune ce ne va permite să trecem dincolo de văl. Toate lucrurile din toate Universurile se mişcă conform unei Legi. Legea care guvernează mişcarea Planetelor nu este mai imuabilă decat Legea care guvernează manifestarea omului în această lume. Una dintre cele mai importante Legi este Legea responsabilă de formarea omului ca fiinţă materială.
1

Măreţul scop al şcolilor iniţiatice din toate timpurile a fost să dezvăluie funcţionalităţile Legii care leagă omul material de omul spiritual. Legătura dintre omul material şi omul spiritual este omul intelectual deoarece mintea are atât calităţi materiale cât şi spirituale.

Cel care aspiră la cunoştinţe elevate trebuie să-şi dezvolte latura intelectuală a firii lui pentru a-şi întări credinţa că poate să-şi concentreze toate forţele fiinţei lui către şi în planul pe care-l doreşte. Marea căutare a Luminii, a Vieţii şi a Iubirii începe în primul rând din planul material. Condusă către planul ultim, scopul ei final este fuziunea completă cu Conştiinţa Universală. Aşezarea fundaţiei în planul material este primul pas. Abia apoi vine şi scopul suprem al realizării spirituale. În paginile următoare se oferă o interpretare a tăbliţelor de smarald şi a înţelesurilor lor secrete. În mesajul lui Thoth sunt ascunse multe sensuri care nu transpar la suprafaţă cu uşurinţă. Lumina învăţăturii va deschide noi perspective de înţelegere. "Citeşte si Fii înţelept" doar dacă Lumina conştiinţei tale trezeşte în tine înţelegerea care este o calitate înnăscută a sufletului! Profesorul Doreal

TABLITELE DE SMARALD ale lui THOTH

TABLITA 1
Istoria lui Thoth, Atlantul Eu, THOTH, atlantul, maestrul secretelor paznicul documentelor, atotputernic rege, magician trăind din generaţie în generaţie, pregătindu-mă să cobor în sălile din Amenti, am scris spre a-i îndruma pe cei care vor veni dupa mine, aceste documente ale atotputernicei înţelepciuni a Marii Atlantide. In marele oraş din KEOR, pe insula UNDAL,
1

într-un timp foarte îndepărtat, am început această încarnare. Preaputernicii atlanţi au trăit şi au murit altfel decât o fac oamenii din epoca de acum, din eon în eon şi-au reînnoit viaţa în Sălile din Amenti unde râul vieţii curge etern.

De o sută de ori câte zece am coborât pe întunecatul drum ce duce spre lumină, şi de tot atâtea ori am urcat din întuneric spre lumină cu forţe şi puteri reînnoite. Acum încă o dată voi coborâ iar cei din KHEM (Egiptul antic, n.tr.) nu vor mai şti de mine. Dar într-un timp ce nu s-a născut încă mă voi ridica din nou, preaputernic, cerând socoteală celor rămaşi în urmă. Atunci să vă feriţi, voi cei din KHEM, învăţătura de mi-aţi fi trădat, căci arunca-vă-voi în întunericul cavernelor de unde aţi venit. Să nu-mi trădaţi secretele oamenilor nordului oamenilor sudului ori blestemul meu se va abate asupra voastră. Nu uitaţi să luaţi aminte la cuvintele mele pentru că sigur mă voi reîntoarce şi voi cere de la voi ceea ce păziţi. Da, chiar şi de dincolo de timp şi de moarte mă voi întoarce, răsplătind sau pedepsind după loialitatea fiecăruia. Măreţ fost-a poporul meu în timpuri apuse, măreţ dincolo de înţelegerea oamenilor ce-s acum în jurul meu; având ştiinţa înţelepciunii celor de demult, căutând departe în inima infinităţii
1

cunoştinţe ce aparţineau tinereţii Pământului. Înţelepţi eram datorită înţelepciunii Copiilor Luminii care trăiau printre noi. Puternici eram datorită puterii ce venea din focul etern.

Iar mai presus de toate, cel mai important între copiii omului era tatăl meu, THOTME, paznicul marelui templu, punte între Copiii Luminii care locuiau în templu şi rasele de oameni care populau cele zece insule. Sol, dupa Trei, al Locuitorului din UNAL, vorbind Regilor cu o voce căreia trebuia să i te supui. Crescut-am acolo până la maturitate, fiind învăţat de tatăl meu misterele străvechi, până când, în timp, crescu în mine focul înţelepciunii, iar acesta se transformă într-o flacără ce mă consuma. N-am dorit altceva decât atingerea înţelepciunii. Până când într-o măreaţă zi poruncă veni de la Locuitorul Templului, să fiu adus în faţa lui. Puţini erau aceia între copiii omului ce priviseră acea faţă si trăiseră apoi, căci Copiii Luminii nu sunt precum fiii omului când nu sunt încarnaţi într-un corp fizic. Ales fost-am dintre fiii omului, educat de către Locuitor astfel ca ţelurile lui să fie îndeplinite, ţeluri nenăscute încă în pântecul timpului. Epoci întregi am locuit în Templu, acumulând din ce în ce mai multă înţelepciune, până când şi eu m-am apropiat de lumina trimisă de marele foc. Mi-a arătat calea spre Amenti, lumea de dincolo unde stă marele rege pe tronul său. Adânc m-am plecat în semn de respect în faţa Maeştrilor Vieţii şi a Maeştrilor Morţii, primind în dar Cheia Vieţii.
1

Eliberat eram de Sălile din Amenti, alungând moartea din cercul vieţii. Departe spre stele călătorit-am până când spaţiul şi timpul au dispărut. După ce sorbit-am cu nesaţ din cupa înţelepciunii, am privit în sufletele oamenilor unde-am descoperit mistere şi mai mari şi m-am bucurat. Căci doar în Căutarea Adevărului putea Sufletul meu să se liniştească şi flacăra din mine să se stingă. De-a lungul epocilor am trăit, urmărindu-i pe cei din jurul meu gustând din cupa morţii şi întorcându-se apoi în lumina vieţii. Treptat, din Regatele Atlantidei se răspândiră valuri de conştiintă contopite cu mine, pentru ca apoi ele să fie înlocuite de seminţele unei stele inferioare. Supunându-se legii, cuvântul Maestrului crescu ca o floare. Înspre întunericul din străfunduri se îndreptară gândurile Atlanţilor, Până când, în sfârşit în această manie sosi din AGWANTI, Locuitorul, (cuvântul Agwanti nu are un echivalent în limba engleză; înseamnă o stare de detaşare. n.tr.) rostind Cuvântul, chemând puterea. Adânc în inima Pământului, fiii din Amenti auziră, şi auzind produseră preschimbarea florii focului care arde etern, îl transformară folosind LOGOS-ul, până când marele foc îşi schimbă direcţia. Peste lume se năpustiră atunci marile ape, înnecând şi scufundând, schimbând echilibrul Pământului până când doar Templul Luminii mai rămase întreg pe marele munte de pe insula UNDAL care se ridica dintre ape, doar câţiva mai trăiau salvaţi de furia apelor. Mă chemă apoi Maestrul, zicând: Adună-mi poporul. Du-i departe peste ape cu ajutorul celor ce te-am învăţat, până vei ajunge pe pământul barbarilor păroşi, ce locuiesc în peşteri, în deşert. Acolo urmează planul pe care îl ştii deja. Adunatu-mi-am atunci poporul şi am intrat în marea navă a Maestrului.
1

În sus ne-am ridicat dimineaţa. Întunecat sub noi se vedea Templul. Brusc peste el năpustitu-s-au apele. Dispărut de pe suprafaţa Pământului, până când vremea va sosi, era măreţul Templu. Foarte repede ne-am îndreptat spre soarele dimineţii, până când sub noi se întinse tărâmul copiilor din KHEM. Mânioşi, ne-au întâmpinat cu măciuci şi suliţi, pe care le agitau în aer, dorind să înjunghie şi chiar să-i distrugă pe fiii Atlantidei. Atunci ridicatu-mi-am toiagul îndreptând spre ei o rază vibratorie care îi făcu să rămână nemişcaţi ca niste bucăţi de piatră de pe munte. Apoi vorbitu-le-am cu o voce calmă si paşnică , povestindu-le despre puterea Atlantidei, afirmând că suntem copiii Soarelui şi mesagerii lui. Intimidatu-i-am apoi arătându-le puterile mele magice până când au ajuns sa se târască la picioarele mele când s-au putut mişca din nou. Mult timp am locuit pe tărâmul numit KHEM, mult, mult timp. Ascultând poruncile Maestrului, care deşi doarme trăieşte de-a pururi, am trimis de la mine pe Fiii Atlantidei, i-am trimis în toate zările, sperând că din pântecul timpului Înţelepciunea poate reapărea în copiii ei. Mult timp petrecut-am în KHEM, făcând lucruri măreţe cu ajutorul înţelepciunii din mine. În sus crescură spre lumina cunoasterii copiii din KHEM, udaţi de ploile înţelepciunii mele. Deschis-am atunci drum spre Amenti ca să-mi pot păstra puterile, trăind din epocă în epocă ca Soare al Atlantidei, păzind înţelepciunea, păstrând documentele. Câţiva dintre fiii KHEM-ului, atrăgându-i pe ceilalţi în jurul lor, crescură încet în forţa Sufletului. Acum, încă o dată , cobor dintre ei în întunecatele săli din Amenti, adânc în sălile subterane, înaintea Maestrilor puterilor, faţă în faţă încă o dată cu Locuitorul. Ridicatu-mi-am sus, deasupra intrării, o trecătoare, o poartă ce duce spre Amenti.
1

Puţini ar avea curajul să îndrăznească, puţini trec poarta spre întunericul din Amenti. Ridicat-am deasupra intrării, o puternică piramidă, folosind puterea ce întrece forţa Pămantului (gravitaţia, n.tr.). Adânc, foarte adânc am asezat casa-de-forţă sau camera, din care am sculptat o trecătoare circulară ce ajunge aprope de măreaţa adunare. Acolo în vârf, am aşezat cristalul, ce trimite raze spre "Timp-Spaţiu", atrăgând forţa din eter, şi concentrând-o către trecătoarea spre Amenti. Construit-am şi alte camere care par a fi goale, totuşi ascunse în ele se află cheile spre Amenti. Cel ce cu curaj va porni spre tărâmurile întunecate să se purifice mai întâi prin post îndelungat.!!! Să se întindă în sarcofagul de piatră din camera mea. Apoi îi voi dezvălui marile mistere. Curând se va îndrepta spre locul unde îl voi întâmpina, chiar şi în întunericul Pământului îl voi întampina, eu, Thoth, Maestrul Înţelepciunii, îl voi întâmpina şi voi trăi alături de el de-a pururi. Construit-am Marea Piramidă, după modelul piramidei forţei Pământului, arzând etern astfel ca, şi ea, să rămână de-a lungul secolelor. În interiorul ei, am aşezat cunoaşterea despre "Stiinţa-Magiei" astfel ca să poată fi aici când mă reîntorc din Amenti, da, în timp ce dorm în Sălile din Amenti, Sufletul meu ce hoinăreşte liber se va reîncarna, va locui între oameni în această formă sau în alta. (Hermes-de trei ori născutul) Trimis pe Pământ al Locuitorului sunt, îndeplinindu-i poruncile astfel ca mulţi să fie ridicaţi. Acum mă întorc în Sălile din Amenti, lăsând în urmă ceva din înţelepciunea mea. Păstraţi-o şi urmaţi porunca Locuitorului: Ridicaţi întotdeauna ochii spre lumină. Cu siguranţă, în timp, veţi deveni una cu Maestrul, Cu siguranţă şi pe bună dreptate sunteţi una cu Maestrul,
1

Cu siguranţă şi pe bună dreptate sunteţi una cu TOTUL. Acum, plec de la voi.

Nu uitaţi poveţele mele, păstraţi-le şi respectaţi-le, iar eu voi fi cu voi, ajutându-vă şi îndruvându-vă spre Lumină. În faţa mea se deschide poarta, Cobor în întunericul nopţii.

TABLITA 2
Salile din Amenti Adânc în inima pământului se găsesc Sălile din Amenti, cu mult sub insulele scufundatei Atlantida, Sălile Morţilor şi ale celor Vii, scăldate în focul infinitului TOT. Într-un timp foarte indepărtat, pierdut în spaţiu-timp, Copiii Luminii au privit în jos către lume. Văzând copiii omului în sclavie legati de forţa care venea de dedesupt Au ştiut că doar eliberându-se din aceasta sclavie va putea omul să se ridice de pe Pământ spre Soare. Pe Pământ coborât-au şi şi-au creat corpuri, asemănătoare celor ale oamenilor. Maeştrii au spus după această transformare: "Suntem cei formaţi din praf din spaţiu, luând parte la viaţa din infinitul TOT; trăim în lume ca şi copiii omului, la fel ca şi copiii omului şi totuşi diferit." Apoi pentru a locui, adânc sub scoarţa Pământului, au săpat spaţii mari cu ajutorul puterii lor, spaţii diferite de cele ale copiilor omului. Le-au inconjurat apoi cu forţe şi puteri, pentru a apăra Sălile Morţilor.
1

Unul lângă altul au aşezat apoi alte spaţii, le-au umplut cu Viaţa şi cu lumina de deasupra. Construit-au apoi Sălile din Amenti, pentru a putea locui acolo de-a pururi să trăiască plini de viaţă până la sfârşitul eternităţii.

Treizeci şi doi de copii erau, Fii ai Luminilor care coborâseră între oameni, Căutând să elibereze din sclavia întunericului Pe cei ţintuiti de forţa ce venea de dedesupt. Adânc în Sălile din Amenti crescu o floare, arzătoare, ce se mărea, alungând noaptea. Aşezată în centru, o rază puternică, dătătoare de Viaţă, de Lumină, umplându-i de putere pe cei ce se apropiau de ea. Aşezat-au tronuri în jurul ei, treizeci şi două, locuri pentru fiecare Copil al Luminii, aşezate astfel ca să fie scăldaţi de ceea ce radia din floare, Viaţă din eterna Lumină. Acolo îşi aşezau de fiecare dată primele corpuri create pentru ca acestea să fie umplute cu Spiritul Vieţii. O sută de ani din fiecare o mie trebuia ca Lumina dătătoare de Viaţă să le lumineze corpurile. Grăbind, trezind Spiritul Vieţii. Acolo în acel cerc, din eon în eon, stau Marii Maeştri, ducând o viată necunoscută oamenilor. Acolo în Sălile Vieţii dorm ei, liber curge Sufletul lor prin corpurile oamenilor. La diferite intervale, în timp ce corpurile lor rămân adormite, ei se încarnează în corpurile oamenilor. Îi învaţă cum sa iasă din întuneric şi îi îndrumă spre lumină. Acolo în Sala Vieţii, plină de înţelepciunea lor, necunoscuţi raselor de oameni, trăind dintotdeauna sub recele foc al vieţii, stau Copiii Luminii. Există momente când se trezesc, şi se ridică din adâncuri pentru a fi lumini călăuzitoare între oameni, infiniţi printre oamenii limitaţi.
1

Cel ce progresând a ieşit din întuneric, s-a ridicat din noapte spre lumină, este eliberat de Sălile din Amenti, este eliberat de Floarea Luminii şi a Vieţii. Îndrumat atunci de înţelepciune şi cunoştinţele acumulate, va trece dintre oameni între Maeştrii Vieţii.

Acolo poate locui la fel ca şi ceilalţi Maeştri, eliberat din sclavia întunericului nopţii. Aşezaţi în interiorul florii ce radiază stau şapte Maeştri din Spaţiu-Timpurile de deasupra noastră, ajutând şi călăuzind prin infinita Înţelepciune, calea prin timp a copiilor omului. Preaputernici şi stranii sunt, învăluiţi în puterea lor, tăcuţi, atoateştiutori, atrăgând spre ei forţa Vieţii, diferiţi şi totuşi una cu copiii omului. Da, diferiţi, şi totuşi Una cu Copiii Luminii. Păstrători şi păzitori ai forţei ce înrobeşte omul, pregătiţi să o slăbească dacă lumina a fost atinsă.

Primul şi cel mai puternic, este Entitatea Ascunsă, Maestrul Maeştrilor, infinitul Nouă, deasupra celorlalţi de la fiecare Maestru al Ciclurilor; Trei, Patru, Cinci şi Sase, Sapte, Opt, fiecare având o misiune, fiecare cu forţele proprii, călăuzind, îndrumând destinul omului. Acolo stau, preaputernici, eliberaţi de orice timp şi spaţiu. Nu aparţin acestei lumi şi totuşi înrudiţi cu ea, Fraţi Mai Mari, ai copiilor omului. Judecând şi cântărind, cu ajutorul înţelepciunii lor, urmăresc înaintarea Luminii printre oameni. Acolo, înaintea lor, am fost condus de către Locuitor, şi l-am privit cum devine Una cu cel de deasupra. Apoi din EL se auzi o voce spunând: "Măreţ eşti tu, Thoth, între copiii omului. liber eşti de-acum de Sălile din Amenti, Maestru al Vieţii între copiii omului. Nu vei mai gusta moartea decât dacă vei voi,
1

vei sorbi doar Viaţa până la capătul eternităţii, De-acum ţi-e Viaţa de-a pururi la îndemână. De-acum veni-va Moartea doar la chemarea ta. Poţi locui sau pleca de aici după cum ţi-e vrerea, Liber este Amenti pentru Soarele omului. Bucură-te de Viaţă în orice formă voieşti, Copil al Luminii crescut între oameni. Alege ce vrei să faci, căci toţi trebuie sa trudească, Să nu te eliberezi niciodată de calea Luminii. Un pas doar ai făcut pe lungul drum spre înălţimi, infinit este acum muntele Luminii. Cu fiecare pas pe care-l faci muntele se-nalţă; înaintarea ta nu face decât să-ndepărteze scopul. Apropie-te întotdeauna de infinita Înţelepciune, şi ca-nainte scopul se va îndepărta. Eliberat eşti acum de Sălile din Amenti spre a merge alături de Maeştrii lumii, către acelaşi scop, lucrând împreună, pentru a aduce Lumina copiilor omului." Apoi dinspre tronul său veni unul dintre Maeştri, mă luă de mână şi mă conduse înainte, prin toate Sălile adânc ascunsului tărâm. Mă conduse prin Sălile din Amenti, dezvăluindu-mi secretele necunoscute omului. Prin coridoru-ntunecat, mă conduse în jos, spre Sala unde stă întunecata Moarte. Uriaşă se-ntindea în faţa mea măreaţa Sală, înconjurată de-ntuneric dar totuşi plină de Lumină. În faţa mea se ridica un tron întunecat, Învăluită şedea pe el o siluetă a nopţii. Mai neagră decât noaptea stătea acolo, De-un negru ce-al nopţii nu era. În faţa ei se opri Maestrul, rostind Cuvântul ce produce Viaţa: "O, maestre al întunericului, călăuză pe drumul ce duce dinspre Viaţă spre Viaţă, în faţa ta aduc un Soare al dimineţii. Să nu-l atingi vreodată cu puterea nopţii. Să nu-i chemi flacăra spre întunericul nopţii. Cunoaşte-l si priveşte-l, e fratele nostru
1

ce s-a ridicat din întuneric spre Lumină. Eliberează-i flacăra din robie, Ca liberă să ardă în întunericul nopţii." O mână ridică atunci silueta, şi o flacără apăru, devenind din ce în ce mai strălucitoare. cu repeziciune dând cortina de-ntuneric la o parte, scoţând Sala din bezna nopţii. În spaţiul mare din faţa mea apărură, luminiţe după luminiţe, de după vălul nopţii. Nenumarate milioane ţopăiau în faţa mea unele arzând ca nişte flori de foc. Altele aruncau o lumină slabă ce abia se zărea din noapte. Lumina unora scădea cu repeziciune; a altora creştea doar dintr-o scânteie de lumină. Fiecare era înconjurată de un palid văl de întuneric, dar totuşi ardea cu o flacară ce nu putea fi niciodată stinsă. Zburând de colo-colo precum licuricii primăvara, umpleau spaţiul cu Lumină şi cu Viaţă. Atunci se auzi o voce, puternică şi solemnă, zicând: "Acestea sunt lumini ce suflete sunt între oameni, crescând sau slăbind în intensitate, existând de-a pururi, schimbându-se dar fiind vii, în moarte spre viaţă. Dupa ce îmbobocesc ca nişte flori, şi ating punctul final al creşterii în viaţă, repede trimit atunci vălul întunericului învăluindu-le şi schimbându-le în noi forme de viaţă. Constant de-a lungul epocilor, crescând, devenind o altă flacără, luminând întunericul cu şi mai mare forţă, stinsă şi totuşi nestinsă de către vălul nopţii. Astfel creşte sufletul omului de-a pururi distrus dar totuşi nedistrus de întunericul nopţii. Eu, Moartea, vin dar nu rămân, Căci viaţă există dintotdeauna în TOTUL; Doar un obstacol, sunt eu, pe drum, Obstacol trecut cu repeziciune cu ajutorul Luminii Infinite. Trezeste-te, O flacără ce arzi de-a pururi în interior, Străluce şi înfrânge vălul nopţii." Apoi în mijlocul văpăilor în întuneric, crescu una ce alungă noaptea, crescând, mărindu-se
1

devenind şi mai strălucitoare până când nu mai fu decât lumină. Atunci vorbi călăuza mea, vocea maestrului: Priveste-ţi propriul suflet cum creşte în lumină, eliberat acum de-a pururi de Maestrul nopţii.

Prin multe spaţii mă duse-apoi, spaţii unde se aflau secretele Copiilor Luminii; secrete pe care omul nu le va afla poate niciodată până când nu va deveni şi el un Soare al Luminii.!!! Mă conduse înapoi spre Lumina Din Sala Luminii. Îngenuncheat-am acolo în faţa Marilor Maeştri, Maeştri a TOATE. Atunci vorbi EL, rostind cuvinte impresionante: Ai fost eliberat de Sălile din Amenti. Alege ce vrei să faci între copiii omului. Am vorbit şi eu apoi: O, Mare Maestru, permite-mi să fiu învăţător de oameni, să le arăt calea până vor deveni şi ei lumini între oameni; eliberaţi de vălul nopţii care îi înconjoară, arzând şi luminând între oameni. Îmi vorbi apoi vocea: Mergi şi aşa să fie dupa cum ţi-e voia. Stăpân al propriului destin îţi eşti acum, liber să accepţi sau să refuzi. Preia-ţi puterea, preia-ţi înţelepciunea. Ca o lumină străluce între copiii omului. În sus mă conduse apoi Locuitorul. Si am trăit din nou între copiii omului, învăţându-i şi arătându-le câte ceva din înţelepciunea mea; Soare al Luminii, un foc între oameni. Acum păşesc din nou pe calea ce duce în jos, căutând lumina în întunericul nopţii. Păstraţi-mi documentele căci călăuza vor fi pentru copiii omului.

1

TABLITA 3
Cheia Intelepciunii Eu, THOTH, atlantul, ofer înţelepciunea mea, ofer cunostinţele mele, ofer puterea mea. De bună voie le ofer copiilor omului. Ofer în speranţa că şi ei ar putea avea înţelepciune care să strălucească în lume din spatele vălului nopţii. Înţelepciunea este putere iar puterea este înţelepciune,!!! împreună completând întregul.!!! Omule, să nu fii mândru de înţelepciunea ta. Discută atât cu neştiutorul cât şi cu înţeleptul. Dacă vine la tine cineva plin de învăţătură, ascultă-l cu mare atentie căci înţelepciunea e totul. Să nu taci când se vorbeşte despre rău, căci Adevărul ca şi razele de soare luminează totul.!!! Cel ce nu respectă legea va fi pedepsit, căci doar prin Lege se eliberează oamenii. Nu trebuie să te temi pentru că frica este ceea ce leagă omul de întuneric.!!! Urmează-ţi îndemnul inimii în timpul vieţii.!!! Fă mai mult decât ţi se cere. Când ai acumulat bogăţii, Urmează-ţi îndemnul inimii Căci toate acestea nu sunt de nici un folos daca inima ţi-e istovită . Ascultă-ţi inima cât mai mult. Si sufletul se va bucura. Cei ce sunt călăuziţi nu se rătăcesc, Dar cei ce s-au rătăcit nu mai pot găsi calea cea dreaptă. Dacă trăiesti între oameni, fă ca Iubirea să fie totul pentru inima ta.!!! Dacă va veni cineva să-ţi ceară sfatul, lasă-l să vorbească liber, căci astfel lucrul pentru care a venit la tine poate fi înfăptuit. Dacă se codeste să-şi deschida inima către tine, e pentru că tu, cel ce judecă situatia, esti de vină.
1

Nu rosti vorbe nechibzuite şi nici nu le asculta,!!! pentru că acestea sunt spuse de cel ce nu este în armonie.!!! Nu le rosti nici tu, astfel ca cel din faţa ta să poată afla înţelepciunea.!!! Tăcerea e un mare câstig.!!! Nu câstigi nimic vorbind foarte mult.!!! Nu-ţi ridica inima mai presus de cea a copiilor omului, pentru ca să nu ajungă mai jos decat praful chiar. Dacă vei ajunge mare între oameni, să fii respectat pentru ceea ce ştii şi pentru blândeţe. Dacă vrei sa cunosti firea unui prieten, nu-i întreba tovarăşii, ci petrece câtva timp doar cu el. Discută cu el, pune-i la încercare inima prin cuvintele lui şi prin purtarea lui. Căci ce intră în magazie trebuie să şi iasă, iar lucrurile ce-ţi aparţin trebuie împărtăsite şi prietenului tău. Invăţătura e considerată de prost drept ignoranţă,!!! iar lucrurile profitabile îi sunt dăunătoare. El trăieşte în moarte. Si-aceasta-i este hrana. Secrete există în Cosmos ce odată dezvăluite umplu lumea cu lumina lor. Cel ce-ar vrea să se elibereze din sclavia întunericului să despartă mai întâi materialul de imaterial, focul de pământ;!!! pentru că se ştie că aşa cum pământul coboară spre pământ, la fel si focul urcă spre foc si devine una cu focul. Cel ce cunoaste focul din sine va urca spre focul etern si va trăi în el de-a pururi.!!! Focul, focul interior, este cea mai puternică forţă dintre toate, pentru că biruie totul si trece prin toate lucrurile de pe Pământ. Omul se sprijină doar pe ceea ce rezistă. Pământul trebuie să-i reziste omului altfel acesta nu ar exista. Nu toţi ochii văd la fel, unul vede un obiect de o anume formă si culoare iar altul, de o altă formă si culoare. La fel şi infinitul foc, ce-şi schimbă culorile, nu e la fel de la o zi la alta.!!! Aşa vorbesc eu, THOTH, despre înţelepciunea mea, căci un om e un foc ce arde strălucind în noapte; nu e stins niciodată de vălul întunericului, nu e niciodată stins de vălul nopţii.
1

In inimile oamenilor am privit cu ajutorul înţelepciunii mele, şi am aflat că nu s-au eliberat încă de luptă.

Eliberează-ţi focul, O frate al meu sau el va fi îngropat în umbra nopţii! Ascultă omule această înţelepciune: unde încetează numele si forma? Doar în conştiinţa, invizibilă, o forţă infinită ce radiază strălucitor. Formele pe care le creezi luminându-ţi felul de a privi lumea sunt cu adevărat efecte ce urmează cauza ta. Omul este o stea încătusată într-un corp, până când, la sfârsit se eliberează prin propria luptă.!!! Doar prin efort si trudă steaua din tine va înflori într-o nouă viaţă. Cel ce stie începutul tuturor lucrurilor,!!! îsi eliberează steaua din tărâmul nopţii.!!! Aminteste-ţi, omule, că tot ce există e doar o altă formă a ceea ce nu există. Orice formă de viaţă trece în altă formă de viaţă iar tu nu faci excepţie de la această lege. Respectă Legea, căci totul e Lege. Nu căuta ce nu ţine de Lege, căci asa ceva există doar în iluzia simţurilor.!!! Inţelepciunea vine în întâmpinarea tuturor copiilor ei asa cum ei vin în întâmpinarea ei. De-a lungul epocilor, lumina a fost ascunsă. Trezeste-te, omule, si fii înţelept. Adânc în misterele vieţii am călătorit, căutând cele ascunse. Ascultă, omule, si fii înţelept. Departe, sub scoarţa pământului, în Sălile din Amenti, Secrete ascunse oamenilor am văzut. Ades am trecut prin coridorul bine ascuns, si am privit Lumina care este Viaţă pentru oameni. Acolo, sub florile Vieţii nesfârsite, căutat-am în inimile si secretele oamenilor. Aflat-am că omul nu face decât să trăiască în întuneric,!!! lumina marelui foc fiindu-i ascunsă în sine. Inaintea Maestrilor din ascunsul Amenti am acumulat înţelepciunea pe care o dau oamenilor. Maestri sunt ei, ai Inţelepciunii Secrete,
1

adusă din viitorul sfârsitului infinităţii.

Sapte sunt, Maestrii din Amenti, mai presus de Copiii Dimineţii, Sori ai ciclurilor, Maestri ai Inţelepciunii. Nu sunt la fel ca si copii omului ? TREI, PATRU, CINCI SI SASE, SAPTE OPT, NOUA sunt titlurile Maestrilor oamenilor. Departe de viitor, fară formă si totusi în formare au venit ei ca învăţători ai copiilor omului. Trăiesc de-a pururi, fără să facă parte totusi dintre cei vii, nelegaţi de viaţă si liberi de moarte. Conduc dintotdeauna cu infinita-nţelepciune, legaţi si totusi nelegaţi de întunecatele Săli ale Morţii. Au viaţă-n ei dar care nu este viaţă, eliberaţi de toate sunt Maestrii TOTULUI. De la ei a venit Logos-ul, instrumente ei ale puterii nemăsurate. Măreaţă este înfăţisarea lor, si totusi ascunsă în micime, formată de ceea ce se formează, cunoscută si totusi nestiută. TREI păstreaza cheile tuturor magiilor ascunse, creator este el al Sălilor Morţilor; trimiţând putere, învăluit în întuneric, legând sufletele copiilor omului; trimiţând întunericul, legând forţa sufletului; conducător al negativului pentru copiii omului. PATRU e cel ce sloboade puterea. Maestru al Vieţii este pentru copiii omului. Lumină îi e corpul, flacără îi este înfăţisarea, eliberator de suflete pentru copiii omului. CINCI este stăpânul, Maestrul tuturor magiilor Cheia Cuvântului ce răsuna printre oameni. SASE este Maestrul Luminii, drumul ascuns, Cărarea sufletelor copiilor oamenilor. SAPTE este Maestrul vastităţii, Stăpânul Spaţiului si cheia Timpurilor.
1

OPT este cel ce comandă progresul; Cântăreste si echilibrează călătoria omului. NOUA este tatăl, măreţ la rându-i în înfătisare, Formându-se si schimbându-se din ceea ce nu are formă. Gândeste-te cu mare atenţie la simbolurile pe care ţi le-am dat. Chei sunt ele, desi sunt ascunse oamenilor. Năzuieste oricând spre înalt, Suflet al dimineţii, Intoarce-ţi gândurile spre Lumină si Viaţă. Descoperă în simbolurile pe care ţi le-am dat, lumina pe drumul ce porneste din Viaţă si se termina în Viaţă. Caută cu înţelepciune. Intoarce-ţi gândurile spre interiorul tău. Nu-ţi închide mintea florii Luminii. Asează-ţi în corp o imagine făurită din gânduri. Gândeste-te la numerele care te conduc spre Viaţă. Curată este cărarea pentru cel ce are înţelepciune.!!! Deschide usa Impărăţiei Luminii.!!! Revarsă-ţi flacăra ca un Soare al dimineţii ce esti, Indepărtează întunericul si trăieste în lumina zilei. Priveste-te, omule! Ca parte a fiinţei tale Cei Sapte care sunt dar nu sunt ce par a fi. Deschisu-mi-am, omule, înţelepciunea, Urmează drumul pe care primul am păsit. Maestri ai Inţelepciunii, SOARE al LUMINII MATINALE si al VIETII pentru copiii omului.

1

TABLITA 4
Cel Nascut in Spatiu Ascultă, omule, vocea inţelepciunii, Ascultă vocea lui THOTH, atlantul. De bună voie iţi ofer inţelepciunea mea, Adunată din spaţiul si timpul acestui ciclu; Stăpân al misterelor, SOARE al dimineţii, Trăind de-a pururi, un copil al LUMINII, Strălucind ca o stea a dimineţii. THOTH invăţătorul de oameni, invăţător al TOTULUI. Cu mult timp in urmă, in copilaria mea, Priveam stelele din de mult ingropata Atlantidă, Si visam la misterele ce se ascundeau departe, deasupra oamenilor. Atunci crescu in inima mea o mare dorinţă de a cuceri drumul ce ducea către stele. An după an, am căutat inţelepciunea, cunostinţe noi, urmand calea, Pană cand SUFLETUL meu, trudit, s-a eliberat din stransoare si a plecat departe. Eliberat eram de legătura pămant-om. Eliberat de corp, am ţasnit in noapte. Deschis era, in sfarsit, si pentru mine spaţiul stelar. Eliberat din stransoarea nopţii eram. Acum puteam căuta inţelepciune la marginile spatiului, Departe de cunoasterea omului limitat. Departe, in spaţiu, călătorii liber SUFLETUL meu In infinitatea cercului luminii. Ciudate, dincolo de inţelegere, erau unele planete,
1

Gigantice, cum omul nici nu poate visa. Totusi găsit-am Legea, in toată frumuseţea ei, ce se făcea simţită Pe si printre acele planete asa cum se face simţită printre oameni. Prin frumuseţea infinităţii călători sufletul meu, Departe in spaţiu am zburat cu gandul. M-am odihnit pe o planetă frumoasă Al cărei aer era plin de sunete armonioase. Forme erau acolo, miscandu-se in Ordine, Măreţe si maiestuoase precum stelele nopţii; Urcand in armonie, echilibru ordonat, Simboluri ale Cosmicului, si ale Legii. Pe langă multe stele trecut-am in călătoria mea, Si pe langă multe rase de oameni Unii urcand ca stele ale dimineţii Alţii căzand spre intunericul nopţii. Fiecare din ei se luptau să se ridice, Urcand spre inălţimi si sondand abisurile, Ajungand uneori pe tăramuri luminoase, Trecand prin intuneric ca să iasă la Lumină. Să stii, omule, că Lumina este mostenirea ta. Intunericul e doar un văl. Inchisă in inima ta se află lumina eternă, Asteptand să fie eliberată pentru a cuceri, Asteptand să rupa vălul nopţii. Am descoperit caţiva din cei ce cuceriseră eterul. Eliberaţi de spaţiu dar totusi oameni erau. Folosind forţa care stă la baza TUTUROR lucrurilor, Departe in spaţiu construit-au o planetă, Condusă de forţa ce curge prin TOT; Concentrand, transformand eterul in forme Care cresteau după vrerea lor. Depăsiseră in stiinţă toate rasele, Aveau o inţelepciune nemăsurată, erau fii ai stelelor. Indelung am stat si le-am admirat inţelepciunea. Au creat din eter orase Măreţe din trandafiri si aur. Cu mult timp in urmă, ei cuceriseră eterul, Se eliberaseră din stransoare Se gandeau doar la o imagine iar aceasta era rapid creată.
1

Mai departe plecă sufletul meu prin Cosmos, Văzand lucruri si noi dar si vechi; Invăţand că omul este cu adevărat un fiu al spaţiului, Un Soare intre Sori, un copil al stelelor. Să stii, omule, că tot ce ai, este una cu stelele. Corpul tău nu e decat o planetă Invartindu-se in jurul stelei din centrul sistemului planetar. După ce vei obţine lumina inţelepciunii totale, Liber vei fi să strălucesti in eter Vei fi unul din Sorii ce luminează intunericul exterior Unul din copiii spaţiului ce creste in Lumină. Asa precum stelele isi pierd cu timpul strălucirea, Lumina lor revenind la măreaţa Sursă, La fel, omule, trece sufletul Lăsand in urmă intunericul nopţii. Format din eterul primordial, plin de strălucirea ce curge dinspre Sursă, Legat de eterul ce il inconjoară Străluce de-a pururi pană cand se eliberează in sfarsit. Ridică-ţi flacăra din intuneric, lasă-n urmă noaptea si liber vei fi. Călătorit-am prin spaţiu-timp, Stiind că in sfarsit sufletul meu era liber, Stiind că in sfarsit pot urma inţelepciunea. Pană cand, in cele din urmă am trecut intr-un plan, Ascuns cunoasterii, necunoscut inţelepciunii, O prelungire dincolo de tot ceea ce stim noi. Avand această cunoastere, omule, Sufletul meu a fost si mai fericit, Pentru că acum eram liber. Ascultă, fiu al spaţiului, Ascultă-mi inţelepciunea: Află că si tu vei fi liber. Ascultă-mi incă o dată inţelepciunea, omule, Căci ascultand si tu poţi trăi si fi liber. Nu esti ceva pămantean ci fiu al Infinitei Lumini Cosmice.!!! Nu mai stii de unde vii, omule? Nu stii că esti cu adevărat Lumină ? Soare al Măreţului Soare, dobandind inţelepciune Vei constientiza legătura ta cu Lumina.
1

Tie iţi ofer acum cunoastere, Libertatea de a păsi pe aceeasi cale pe care am mers si eu, Arătandu-ţi cum prin zbuciumul meu Am păsit pe calea ce duce spre stele. Ascultă, omule, si constientizează-ţi legăturile, Află cum să te eliberezi. Din mijlocul intunericului te vei ridica, vei fi una cu Lumina si cu stelele. Urmează intotdeauna calea inţelepciunii. Doar asa te poţi ridica. Destinul omului il conduce dintotdeauna inainte Spre Curbele Infinitului TOT. Află, omule, că tot spaţiul este supus ordinii. Doar prin Ordine poţi fi Una cu TOTUL.!!! Ordinea si echilibrul sunt Legile Cosmosului.!!! Respectă-le si vei fi Una cu TOTUL.!!! Cel ce va urma cărarea inţelepciunii, Trebuie să fie deschis florii vieţii, Să-si extindă constiinţa dincolo de intuneric,!!! Să curgă prin timp si spaţiu spre TOT.!!! Profund, in liniste trebuie să rămai pană cand, in sfarsit!!! Te vei elibera de dorinţe,!!! De dorinţa de a vorbi in tăcerea in care te afli.!!! Eliberează-te prin tăcere de legătura cuvintelor.!!! Abstinenţa de la mancare pană cand am invins!!! Dorinţa de a manca, aceasta subjugă sufletul.!!! Atunci asază-te in intuneric.!!! Inchide ochii ca să nu mai vezi razele Luminii.!!! Centrează-ţi forta sufletului in locul constiintei,!!! Si eliberează-l de robia noptii.!!! Asază-ţi in minte imaginea pe care o doresti.!!! Imaginează-ţi locul pe care ai vrea sa-l vezi.!!! Vibrează inainte si inapoi cu forţa ta.!!! Desfă-ţi sufletul din legăturile nopţii.!!! Cu toată puterea trebuie să scuturi!!! Pană cand sufletul tău va fi eliberat in sfarsit.!!! Atotputernică mai presus de cuvinte este flacăra Cosmică, Ce sade in planuri necunoscute omului; Atotputernică si echilibrată, miscandu-se in Ordine,
1

Muzică plină de armonie, dincolo de om. Vorbind prin muzică, cantand prin intermediul culorilor, Flacăra ce arde de la inceputul TOTULUI Etern. Scanteie din această flacăra sunteti, copiii mei, Arzand in culori vii si trăind prin muzică. Ascultă vocea si vei fi liber. Constiinţa eliberată fuzionează cu cea Cosmică, Cu Ordinea si Legea TOTULUI.

Să nu te indoiesti, omule, că din intuneric, Lumina va străluci in continuare ca un simbol al TOTULUI. Spune această rugăciune dacă vrei sa obţii inţelepciunea. Roagă-te ca Lumina să inunde TOTUL. {Atotputernice Spirit al Luminii ce străluci in!!! Cosmos, atrage-mi flacăra, in armonie, spre tine.!!! Ridică-mi focul din intuneric,!!! Atracţie a focului care este Una cu TOTUL.!!! Ridică-mi sufletul, tu preaputernice.!!! Copil al Luminii, nu-ţi intoarce faţa de la mine.!!! Fă-mă să mă topesc in cuptorul tău;!!! Cel ce esti una cu toate lucrurile si toate lucrurile!!! Una cu tine, foc al vieţii si Una cu Mintea.!!! } Cand ţi-ai eliberat sufletul din robie, să stii că pentru tine nu mai există intuneric. Prin spaţiu vei putea căuta inţelepciune descătusat de trup. Liber zboară in lumina dimineţii, Sufletule, spre tăramurile Luminii. Miscă-te in Ordine, In Armonie, eliberat vei fi impreună cu Copiii Luminii. Caută si cunoaste, Cheia mea spre Inţelepciune. Astfel, omule, vei fi liber cu siguranţă.

TABLITA 5
Locuitorul din Unal Ades visez la ingropata Atlantida, pierduta in epoci ce-au disparut in noapte. Eon dupa eon ai fiinţat in frumuseţe, lumina stralucind in intunericul nopţii. Atotputernic, domnind peste cei nascuţi pe pamant,
1

Stapan al Pamantului in vremea Atlantidei. Rege al naţiilor, stapan al inţelepciunii, LUMINA deasupra orasului SUNTAL, Pastrator al Caii, Traia in TEMPLUL sau, MAESTRUL din UNAL, LUMINA a Pamantului in zilele Atlantidei.

Maestru venit dintr-un ciclu de dincolo de noi, Traind in corpuri ca si printre oameni. Nenascut pe Pamant, EL, venit de dincolo de noi, SOARE a unui ciclu, mai presus de oameni. Sa stii, omule, ca Maestrul HORLET, Nu a fost niciodata una cu copiii oamenilor. In vremuri de demult cand Atlantida s-a aratat ca o putere A aparut cineva cu Cheia Intelepciunii, Aratand tuturor calea spre LUMINA. Aratatu-le-a tuturor oamenilor calea spre desavarsire, Calea Luminii ce curge printre oameni. Stapanind intunericul, conducand Sufletul-Omului, Spre inaltimi ce erau Una cu Lumina. Imparti el Regatele in parti. Zece erau la numar, conduse de copiii oamenilor. Intr-unul construi un TEMPLU, Dar construit nu de copiii oamenilor. Din ETER a chemat substanta, modelata si cu forma data de puterea lui YTOLAN in formele pe care EL le-a construit cu mintea Lui. Kilometru dupa kilometru subtanta a acoperit insula, spatiu dupa spatiu a crescut in putere. Neagra, si totusi nu, dar intunecata ca si spaţiul-timp, adanc in interiorul ei ESENTA LUMINII. Cu repeziciune aparu Templul modelat si cu forma data de CUVANTUL LOCUITORULUI, chemat sa se formeze din ceea ce n-are forma. Construi apoi EL, in interior, camere mareţe, le umplu cu forme chemate din ETER, si cu inţelepciune facuta sa apara din mintea Lui.
1

Fara forma era EL in TEMPLUL sau, si in acelasi timp era format in imaginea oamenilor. Traind printre ei si totusi nefiind de-al lor, ciudat si foarte diferit era EL de copiii oamenilor. Alese apoi dintre oameni TREI care sa fie poarta spre el. Ii alese pe cei TREI dintre cei MAI MARI ca sa devina legatura lui cu Atlantida.

Mesageri care sa-i duca sfatul regilor copiilor oamenilor. A ales si pe altii si i-a invatat despre intelepciune; ca invatatori sa fie ei pentru copiii oamenilor. Apoi i-a asezat pe insula UNDAL pentru a fi invatatori ai Luminii pentru oameni. Fiecare din cei astfel alesi, a trebuit sa fie invatat intre cinci si zece ani.!!! Doar astfel puteau sa inteleaga cum sa aduca LUMINA copiilor oamenilor. Astfel aparu Templul, locul unde statea Invaţatorul oamenilor. Eu, THOTH, am cautat dintotdeauna intelepciunea, In intuneric si in Lumina. Inca din tinereţe am mers pe Cale, cautand sa capat si mai multa invaţatura. Dupa multe straduinte, unul din cei TREI, mi-a adus LUMINA. Mi-a facut cunoscute poruncile LOCUITORULUI, m-a adus din intuneric la LUMINA. m-a dus in fata LOCUITORULUI, in Templu, in fata marelui FOC. Acolo, pe maretul tron, L-am vazut, pe LOCUITOR, invesmantat in LUMINA si stralucind ca focul. Am ingenuncheat in fata mareţei inţelepciuni, simţind LUMINA curgand in valuri prin corpul meu. Auzit-am apoi vocea LOCUITORULUI: "Intuneric, vino spre Lumina. De mult tot cauţi calea spre LUMINA. Fiecare suflet de pe pamant care isi slabeste lanţurile, va fi curand eliberat din robia nopţii. Adanc din intuneric te-ai ridicat, si te-ai apropiat mai mult de Lumina ţelului tau. Aici vei locui ca si copil al meu, pastrator al inţelepciunii,
1

unealta a LUMINII de departe. Aparator al inţelepciunii in epocile intunericului, ce curand se vor abate asupra copiilor oamenilor. Locuieste aici si soarbe din toata inţelepciunea. Secrete si mistere ţi se vor dezvalui."

Raspunsu-i-am apoi MAESTRULUI CICLURILOR, zicand: {"Lumina ce te scobori asupra oamenilor, da-mi din inţelepciunea ta ca sa pot fi invatator de oameni. Da-mi din LUMINA ta ca sa ma pot elibera."} Imi vorbi apoi, din nou, MAESTRUL: "Epoca dupa epoca vei trai prin inţelepciunea ta, da, cand peste Atlantida se vor rostogoli valurile oceanului, vei avea Lumina, desi ascunsa in intuneric, pregatita sa apara oricand o vei chema. Mergi acum si invaţa si mai mult din inţelepciune. Dezvolta-te in LUMINA catre TOTUL infinitului." Mult timp locuit-am in templul LOCUITORULUI pana cand in sfarsit m-am contopit cu LUMINA. Urmat-am apoi calea spre planurile stelare, urmat-am apoi calea LUMINII. Am urmat calea ce ducea adanc in inima Pamantului, invatand deopotriva secretele de deasupra si de dedesubt; invatand calea spre SALILE DIN AMENTI; invatand despre LEGEA ce tine lumea in echilibru. Intelepciunea mea purtatu-m-a spre camerele ascunse ale Pamantului, adanc sub scoarta Pamantului, pe calea ascunsa de epoci copiilor oamenilor. Mi s-a revelat chiar si mai multa intelepciune inainte de a capata o noua invatatura: aflat-am ca orice e parte a unui TOT, maret si totusi mai maret decat tot ceea ce cunoastem. Cautat-am centrul Infinitului de-a lungul epocilor. Pe masura ce inaintam, din ce in ce mai multe secrete aflam. Acum, privind in urma prin epocile trecute, stiu ca intelepciunea nu cunoaste limite, ca ea creste odata cu epocile, ca e Una cu cea a Infinitului.
1

Lumina era in vechea Atlantida. Si totusi si intunericul se ascundea acolo. Din Lumina in Intuneric au cazut, cei care se ridicasera dintre oameni. !!! Orgoliosi devenisera din cauza a ceea ce stiau, !!! Mandri erau de locul lor intre oameni. !!! Adanc au cercetat in ce le era interzis, Si au deschis poarta ce ducea dedesubt.

Cautat-au sa obtina si mai multa cunoastere dar Si sa o aduca la suprafata. Cel ce coboara dedesubt trebuie sa fie echilibrat, !!! Altfel va fi limitat de lipsa luminii. !!! Deschis-au ei apoi, Prin cunoasterea lor, Cai interzise omului. Dar, in Templul Sau, cel ce vede tot, LOCUITORUL, sade in AGWANTI, in timp ce prin Atlantida, sufletul lui hoinareste liber. I-a vazut pe atlanti, cu magia lor, Deschizand poarta ce urma sa aduca pe Pamant mare necaz. Cu repeziciune se-ntoarse sufletul sau atunci in corpul sau. Din al sau AGWANTI se ridica Si isi chema cei TREI preaputernici mesageri. Dadu porunci ce zguduira lumea. Adanc sub scoarta Pamantului, spre Salile din Amenti, Repede cobori LOCUITORUL. Chema apoi fortele stapanite de cei Sapte Maestri; Schimba echilibrul Pamantului. Adanc scufunda Atlantida sub valurile-ntunecate. Sfarama poarta ce fusese deschisa; Distruse intrarea ce ducea dedesubt. Toate insulele fura distruse cu exceptia insulei UNAL, Si o parte a insulei fiilor LOCUITORULUI. Pe acestia ii pastra ca sa fie invatatori, Lumini pe calea celor ce vor veni Lumini pentru copiii mai mici ai oamenilor. Ma chema apoi pe mine, THOTH, in fata lui, Si-mi dadu porunci pentru ce trebuia sa fac, zicandu-mi:
1

"Tu THOTH, ia-ti toata intelepciunea. Toate cunostintele, toata magia ta. Mergi si fii invatator de oameni. Mergi si pastreaza cunostintele Pana cand, cu timpul, LUMINA va spori in oameni. LUMINA fi-vei de-a lungul epocilor, !!! Ascunsa dar de gasit pentru cei luminati. !!!

Peste tot Pamantul, iti dam putere,!!! Te eliberam s-o oferi sau s-o iei.!!! Aduna-i acum pe fiii Atlantidei. Ia-i si fugiti la oamenii din pesteri. Zburati spre taramul Copiilor lui KHEM." Adunatu-i-am apoi pe fiii Atlantidei. In nava am adus toate documentele mele, Cele ale scufundatei Atlantide. Adunatu-mi-am toate fortele, Unelte multe ale magiei atotputernice. Ridicatu-ne-am apoi pe aripile diminetii. Deasupra Templului ne-am ridicat Lasand in urma pe cei Trei si pe LOCUITOR, Ce sedeau in SALILE de sub Templu, Inchizand calea spre Maestrii Ciclurilor. Cu toate acestea, celui care are cunoastere,!!! Deschisa ii va fi calea spre AMENTI. !!! Cu repeziciune zburat-am noi pe aripile diminetii, Spre taramul copiilor lui KHEM. Acolo, prin puterea mea, I-am cucerit si i-am condus. Ridicat-am spre LUMINA, pe copiii lui KHEM. Adanc sub stanci mi-am ingropat nava, asteptand vremea cand omul va fi liber. Deasupra navei, am ridicat un semn sub forma unui leu cu cap de om. Acolo sub acel chip se odihneste nava mea, Spre a fi scoasa cand nevoia o va cere. Afla, omule, ca departe, in viitor, invadatori vor veni din adancul spatiului. !!! Atunci sa va treziti voi, cei ce aveti intelepciune. !!! Scoateti nava mea si invingeti-i cu usurinta. !!! Adanc ingropat sub acel chip se afla secretul meu.
1

Cautati si descoperiti in piramida pe care am construit-o. Fiecare e pentru ceilalti cheia de bolta; !!! Fiecare e poarta ce duce spre VIATA. !!! Urmeaza CHEIA pe care am lasat-o in urma mea. Cauta iar poarta spre VIATA iti va apartine. Cauta in piramida mea, adanc in coridorul ce se termina intr-un perete. Foloseste CHEIA celor SAPTE, si deschide calea.

Acum tie ti-am incredintat intelepciunea mea.!!! Acum tie ti-am incredintat calea mea.!!! Urmeaza calea. !!! Afla tu secretele mele. !!! Caci tie ti-am aratat drumul. !!!

TABLITA 6
Cheia Magiei Asculta, omule, la intelepciunea magiei, Ia aminte la uitata invatatura a puterilor. Acum mult timp, pe vremea primului om, O lupta a inceput intre intuneric si lumina. Atunci, oamenii, ca si acum, Aveau in ei deopotriva lumina si intuneric; In timp ce in unii, intunericul iadului domnea, Altora lumina le umplea sufletul. Da, o lupta dusa in vremuri de demult, Eterna batalie dintre intuneric si lumina. Cu violenta purtata de-a lungul epocilor, Folosind forte ciudate, necunoscute omului. Initiatii au fost invaluiti in intuneric, !!! Luptand intotdeauna impotriva luminii; !!! Dar sunt si altii care, plini de lumina, !!! Au infrant intotdeauna intunericul noptii. !!! Oriunde te-ai afla in epoci si planuri, Cu siguranta vei afla de lupta cu noaptea. Cu multe epoci in urma, SORII Diminetii Au coborat si au descoperit lumea acoperita de noapte.
1

Acolo, in trecut, a inceput lupta, eterna lupta dintre Intuneric si Lumina. Multi erau atunci cuprinsi atat de mult de intuneric Incat abia mai licarea in ei lumina prin noapte. Unii dintre ei erau maestri ai intunericului, ce cautau Sa umple tot cu intunericul lor:

Cautau sa ii atraga si pe altii in noaptea lor. Cu violenta se impotriveau maestrilor luminii: Luptau cu indarjire din intunericul noptii Cautand sa stranga si mai mult catusele, Lanturile ce-i legau pe oameni de intunericul noptii. Se foloseau intotdeauna de magia intunericului, Adusa de forta intunericului. Magie ce invaluia sufletul omului in intuneric. Uniti si ascultand porunca, FRATII INTUNERICULUI, !!! De-a lungul epocilor, opusi copiilor oamenilor.!!! Umbland intotdeauna in secret, pe ascuns,!!! Cunoscuti si totusi nedescoperiti de copiii omului. !!! Dintotdeauna, au mers si au lucrat in intuneric, !!! Ascunzandu-se de lumina in bezna noptii. !!! In tacere si in secret isi foloseau puterea,!!! Inrobind si legand sufletele oamenilor.!!! Nevazuti veneau si tot asa plecau. !!! Omul, in ignoranta lui, Ii cheama de dedesubt. !!! Intunecata e calea pe care merg FRATII INTUNERICULUI, !!! Neagra precum intunericul nu precum noaptea, !!! Calatorind pe Pamant vin in visele oamenilor.!!! Au capatat putere din intunericul ce-i inconjoara !!! Sa cheme alti locuitori din afara planului lor, !!! Prin modalitati ce sunt ascunse omului. FRATII INTUNERICULUI ajung pana in mintea omului. !!! In jur ei isi tes valul noptii lor. !!! Astfel, atat cat vietuieste, !!! Acel suflet traieste inlantuit, !! Legat de catusele VALULUI noptii. !!! Puternici sunt in cunoasterea interzisa !!! Interzisa deoarece e una cu noaptea. Asculta, batrane, si ia aminte la avertismentul meu: Elibereaza-te de robia noptii. !!!
1

Nu-ti ceda sufletul FRATILOR INTUNERICULUI. !!! Indreapta-ti fata intotdeauna spre Lumina. !!! Nu stii, omule, ca durerea ta, !!! Se datoreaza doar Valului noptii. !!! Da, omule, ia aminte la avertismentul meu: !!! Priveste intotdeauna inspre sus, !!! Intoarceti sufletul spre LUMINA. !!!

FRATII INTUNERICULUI isi cauta fratii, !!! Cei care au mers pe calea LUMINII. !!! Caci stiu prea bine ca cei ce-au calatorit !!! Departe spre Soare pasind pe calea LUMINII !!! Au si mai mare putere !!! Sa aduca intunericul asupra copiilor LUMINII. !!! Asculta, omule, pe cel ce vine la tine. !!! Dar cantareste cu grija daca vorbele lui sunt din LUMINA. !!! Caci multi sunt cei ce merg in LUMINA INTUNECATA !!! Si care nu sunt totusi copiii LUMINII. !!! E usor sa le urmezi calea, !!! Usor sa urmezi calea pe care te conduc ei. !!! Dar asculta, omule, avertismentul meu: Lumina vine doar la cel ce cauta. !!! Dificila e calea ce duce la INTELEPCIUNE, !!! Dificila e calea ce duce spre LUMINA. !!! Piedici multe vei gasi in calea ta Si multi munti de catarat spre LUMINA. Sa stii, omule, ca cel ce va razbi, se va elibera pe calea Luminii. !!! Caci trebuie sa stii, omule, ca in cele din urma lumina trebuie sa razbata Iar intunericul si noaptea sa fie izgonite de Lumina. Asculta, omule, si ia aminte la aceasta intelepciune; Ca si intunericul, la fel e si LUMINA. Cand intunericul va fi izgonit iar toate Valurile vor fi rupte, Din intuneric va straluci LUMINA. Asa cum printre oameni exista FRATII INTUNERICULUI Tot asa exista si FRATII LUMINII. Opusi FRATILOR INTUNERICULUI, Cautand sa elibereze oamenii din noapte. Puteri au ei, preaputernici. !!!
1

Cunosc LEGEA iar planetele li se supun. !!! Intotdeauna lucreaza in armonie si ordine, !!! Eliberand sufletul omului din robia noptii. !!! Secreti si ascunsi, umbla si ei. !!! Necunoscuti sunt copiilor oamenilor. !!! Au luptat dintotdeauna cu FRATII INTUNECATI, !!! Au invins si inving si timpul fara sfarsit. !!!

LUMINA va fi intotdeauna stapana, Gonind intunericul noptii. Omule, asculta ce-ti spun: Copiii Luminii vor fi intotdeauna alaturi de tine. !!! Stapani ai puterii SOARELUI, !!! Nevazuti dar paznici ai oamenilor. !!! Deschisa tuturor e calea lor, !!! Deschisa tie, cel ce vei pasi in LUMINA. !!! Eliberati sunt EI din INTUNECATUL AMENTI, Eliberati din toate SALILE, unde VIATA domneste suprem. SORI sunt ei si MAESTRI ai diminetii, Copii ai Luminii care stralucesc printre oameni. Seamana cu omenii dar nu sunt ca ei, Pentru ca in trecut nu au fost niciodata despartiti. Au fost UNUL in eterna UNICITATE, In tot spatiul de la inceputul timpului. Au daruit omului secrete !!! Care sa-l pazeasca si sa-l protejeze de orice rau. !!! Cel ce va dori sa mearga pe calea maestrului, !!! Trebuie sa se elibereze din robia intunericului. !!! Trebuie sa cucereasca ceea ce nu are forma, !!! Si sa cucereasca iluzia fricii. !!! Cunoscand trebuie sa afle toate secretele !!! Calatorind pe calea ce duce spre intuneric, !!! Si cu toate acestea trebuie sa aibe inaintea lui lumina telului sau. !!! Mari piedici va intampina in drumul lui, !!! Dar el sa se indrepte cu hotarare spre LUMINA SOARELUI. !!! Asculta, Omule, SOARELE este simbolul !!! LUMINII ce straluceste la capatul drumului tau. !!! Acum tie iti daruiesc secretele: !!! Acum pentru a infrunta forta intunericului, !!! Pentru a o infrunta si a infrange teama de noapte. !!! Doar stiind poti infrange, !!! Doar stiind poti avea LUMINA. !!!
1

Acum iti transmit aceasta invatatura, !!! Stiuta de MAESTRI, !!! Stiinta ce infrange toate temerile de intuneric. !!! Foloseste intelepciunea pe care ti-am daruit-o.!!! Si STAPAN al FRATILOR NOPTII vei fi. !!!

Cand vei simti ceva, !!! Ce te atrage mai aproape de poarta mai intunecata, !!! Priveste-ti sufletul si afla daca ceea ce simti vine din interiorul tau. !!! Daca vei descoperi intunericul in propriile-ti ganduri, !!! Izgoneste-le cat mai departe de mintea ta. !!! Trimite-ti prin corp un val de vibratie, !!! Neregulata la inceput si regulata apoi, !!! Pana cand te vei elibera. !!! Porneste VALUL DE FORTA in CENTRUL CREIERULUI tau. !!! Directioneaza-l sub forma de unde din cap spre picioare. !!! Dar daca vei descoperi ca sufletul tau nu e intunecat, !!! Asigura-te ca o forta e indreptata spre tine. !!! Doar prin cunoastere poti razbate. !!! Doar prin intelepciune poti spera sa te eliberezi. !!! Cunoasterea aduce intelepciune iar intelepciunea, putere.!!! Desavarseste-te si vei avea putere asupra tuturor lucrurilor. !!! Cauta mai intai un loc legat de intuneric. !!! Deseneaza un cerc in jurul tau.!!! Stai in picioare, drept, in mijlocul cercului.!!! Foloseste aceasta formula si vei fi liber. !!! Ridica-ti mainile spre spatiul intunecat de deasupra ta. !!! Inchide ochii si aduna LUMINA. !!! Cheama SPIRITUL LUMINII prin Spatiu-Timp !!! Folosind aceste cuvinte si vei fi liber: !!! {"Umple-mi corpul, SPIRIT AL VIETII,!!! Umple-mi corpul cu SPIRITUL LUMINII. !!! Vino din FLOAREA Ce straluce in intuneric. Vino din SALILE unde domnesc cei SAPTE MAESTRI. Pe nume le spun, eu, CELOR SAPTE: TREI, PATRU, CINCI, Si SASE, SAPTE, OPT -NOUA. Pe nume ii chem sa ma ajute,
1

Sa ma elibereze si sa ma salveze din intunericul noptii:

UNTANAS, QUERTAS, CHIETAL, Si GOYANA, HUERTAL, SEMVETA - ARDAL.
Pe nume ii implor, Sa ma elibereze din intuneric Si sa ma umple cu LUMINA."}

Sa stii, omule, ca dupa ce vei face asta, Vei fi eliberat din catusele ce te leaga, De fratii noptii. Nu intelegi ca numele lor au puterea sa elibereze prin vibratie lanturile ce te leaga? Foloseste-le la nevoie sa te eliberezi pe tine si pe fratele tau !!! Astfel ca si el sa iasa din intuneric. !!! Tu, omule, esti ajutorul fratelui tau. !!! Nu-l lasa in robia intunericului. !!! Tie iti daruiesc acum magia mea. !!! Ia-o si mergi pe calea LUMINII. !!! LUMINA tie, VIATA tie, !!! Fie ca SOARE sa fii in ciclurile ce urmeaza. !!!

TABLITA 7
Cei Sapte Maestri Ia aminte omule si asculta-mi Vocea. Deschide-ti mintea-spatiu si soarbe din intelepciunea mea. Intunecata e calea VIETII pe care pasesti. Multe sunt capcanele care iti apar in cale. Cauta intotdeauna sa capeti si mai multa intelepciune. !!! Gaseste-o iar ea iti va lumina drumul. !!! Omule, deschide-ti SUFLETUL COSMOSULUI, Si lasa-l sa curga prin tine, una cu SUFLETUL tau. LUMINA este vesnica iar intunericul este efemer. Cauta de-a pururi, omule, LUMINA. De fiecare data cand Lumina iti va umple fiinta
1

Intunericul va disparea curand din tine. Deschide-ti-va sufletele FRATILOR LUMINII. Dati-le voie sa intre si sa va umple cu LUMINA. Ridicati-va ochii spre LUMINA cosmosului. Indreptati-va intotdeauna fata spre tel. Doar capatand lumina intregii intelepciuni, Veti deveni una cu telul Infinitului. Cautati intotdeauna Unicitatea Eterna. Cautati intotdeauna Lumina din Unu. Asculta-mi Vocea, omule Cantand cantecul Luminii si al Vietii In orice spatiu, Lumina este predominanta, Inconjurandu-i pe toti cu flamuri de foc. Cautand intotdeauna in valul intunericului Undeva vei gasi cu siguranta Lumina. Ascunsa si ingropata, ratacita de cunoasterea omului, Adanc in finit exista Infinitul. Pierduta, dar prezenta, curgand prin orice, Vietuind in TOT este CREIERUL INFINIT. In toate spatiile, exista doar o SINGURA intelepciune. Fara indoiala este UNA din UNUL. Tot ceea ce exista apare din LUMINA, iar LUMINA apare din TOT. Toata creatia se sprijina pe ORDINE: LEGEA guverneaza spatiul unde exista INFINITUL. Din echilibru provin marile cicluri, Deplasandu-se in armonie spre sfarsitul Infinitului. Sa stii, omule, ca departe in spatiu-timp, Insusi INFINITUL se va transforma. Ia aminte si asculta Vocea Intelepciunii: Afla ca TOTUL se creaza din TOT in permanenta. Afla ca prin timp poti urma intelepciunea Si sa descoperi si mai multa lumina in calea ta. Da, vei descoperi ca necautand telul tau te va ocoli din zi in zi. Cu mult timp in urma, in SALILE DIN AMENTI Eu, Thoth, am stat in fata Maestrilor ciclurilor. Preaputernici, atat ca forta cat si ca intelepciune nedezvaluita. Condus de Locuitor, I-am vazut pentru prima data. Mai apoi insa eliberat fiind, puteam sa intru in conclavul lor cand doream. Ades am mers pe calea intunecoasa spre SALA unde LUMINA straluce de-a pururi. Am aflat despre Maestrii ciclurilor, ce aduceau intelepciune din ciclurile
1

trecute. In acel ciclu EI se manifestau ca ghizi ai oamenilor catre cunoasterea TOTULUI. Sapte sunt la numar, atotputernici, transmitand prin mine aceste cuvinte oamenilor. Epoci la rand, am stat in fata lor ascultandu-le cuvintele ce nu rasunau.

Odata mi-au spus: Omule, vrei sa capeti intelepciune? !!! Cauta in inima flacarii. !!! Vrei sa capeti cunostinte despre putere? !!! Cauta in inima flacarii. !!! Vrei sa fii una cu inima flacarii? !!! Cauta atunci in propria-ti flacara ascunsa in interiorul tau.!!! De multe ori vorbitu-mi-au, Impartasindu-mi intelepciunea nu a acestei lumi; Aratandu-mi noi cai spre lumina; Impartasindu-mi intelepciunea adusa de deasupra. Oferindu-mi cunoastere, Invatandu-ma despre LEGE, despre ordinea TOTULUI. Vorbitu-mi-au din nou, cei SAPTE, spunand: "De dincolo de timp venim, omule, Calatorit-am de dincolo de SPATIU-TIMP, Da, din locul unde se termina Infinitul. Cand tu si fratii tai erati fara de forma, Noi aveam deja forma din ordinea TOTULUI. Nu suntem precum oamenii, Desi odata fost-am oameni si noi. Din Marele Vid ne-am nascut In conformitate cu LEGEA. Caci trebuie sa stii ca ceea ce e format Cu adevarat, nu are forma, decat in ochii tai. Iar apoi imi vorbira din nou cei SAPTE, zicand: Copil al LUMINII, THOTH, esti liber, sa calatoresti pe calea luminoasa !!! Pana cand TOATE vor deveni UNU."!!! Ne-am nascut in ordinea noastra: TREI, PATRU, CINCI, SASE, SAPTE, OPT - NOUA. afla ca acestea sunt numerele ciclurilor din care em coborat catre oameni.
1

Fiecare avem aici o datorie de implinit; Fiecare avem aici o forta de controlat. Cu toate acestea suntem UNA cu SUFLETUL ciclului nostru. Totusi si NOI cautam un tel. Dincolo de intelegerea omului, Infinitul se intinde in ceva mai maret decat TOTUL. Acolo, intr-un timp care nu e totusi timp, cu TOTI vom deveni UNUL Cu ceva mai maret decat TOTUL.

Timpul si spatiul se misca in cercuri. !!! Cunoaste-le legea si vei fi si tu liber. !!! Da, liber fi-vei sa treci prin cicluri- !!! Sa treci de cei e pazesc usa. !!! Apoi imi vorbi al NOUALEA spunand: Eon dupa eon am existat, necunoscand VIATA si negustand din moarte. Caci afla, omule, ca departe in viitor, Viata si moartea se vor contopi cu TOTUL. Fiecare atat de perfect echilibrand pe celalalt Niciunul neexistand in Unicitatea TOTULUI. In oamenii acestui ciclu, forta vietii este raspandita, Dar viata in dezvoltarea ei devine una cu TOTUL. Aici, ma manifest in acest ciclu al vostru, Dar in acelasi timp sunt si in viitorul timpului vostru. Pentru mine timpul nu exista, caci in lumea mea timpul nu exista, Caci fara forma suntem NOI. Viata nu avem NOI dar totusi existam, mai deplin, mai maret si mai liberi decat tine. Omul e ca o flacara legata de un munte, Dar NOI vom fi intotdeauna liberi in ciclul nostru. Afla, omule, ca pe masura ce vei inainta in ciclul ce ti se intinde inainte-ti Viata insati va trece in intuneric si doar esenta Sufletului va ramane. Apoi imi vorbi Maestrul OPT, zicand: Tot ce cunosti nu e decat o parte din putin. Inca nu ai ajuns la Maretie. Departe in spatiu unde LUMINA domneste Venit-am si eu din LUMINA. Forma capatat-am dar totusi nu ca tine. Un corp de Lumina era forma mea fara de forma. Nu cunosc VIATA si nici MOARTEA, dar sunt totusi Maestru a tot ce exista. Cauta sa gasesti calea printre piedici. Calatoreste pe drumul ce duce spre LUMINA.
1

Imi vorbi din nou NOUA, zicand: Cauta sa gasesti calea spre infinit. Nu e imposibil sa-ti dezvolti o constiinta superioara. !!! Caci atunci cand DOI va deveni UNUL Iar UNUL se va transforma in TOT, !!! Atunci vei sti ca bariera s-a ridicat, si ca te-ai eliberat de cale. !!! Dezvolta-te de la forma la fara de forma. !!! Si liber vei putea fi de cale. !!!

Astfel, de-a lungul secolelor ascultat-am, invatand calea spre TOT. Acum imi indrept gandurile spre TOT CE EXISTA. Asculta si auzi cand te cheama. LUMINA, atottriumfatoare, Una cu TOTUL si TOTUL cu UNUL, Curgi spre mine prin canal. !!! Intra in mine ca sa ma pot elibera. !!! Contopeste-ma cu TOTUL, stralucind din intunecimea noptii. !!! Elibereaza-ma de tot spatiu-timp, elibereaza-ma de Valul noptii. !!! Eu, copilul LUMINII, poruncesc: eliberat din intuneric sa fiu. !!! Fara de forma sunt pentru Sufletul-Lumina, fara forma dar stralucind totusi luminos. !!! Stiu ca lanturile intunericului trebuie sa fie sfaramate si sa cada in fata luminii. Acum intelepciune iti ofer. Liber poti fi, omule, traind in lumina si in stralucire. !!! Nu-ti intoarce fata de la Lumina. !!! Sufletul tau locuieste pe taramuri luminoase. Esti copilul Luminii.!!! Indreapta-ti gandurile spre interior nu spre exterior.!!! gaseste-ti Sufletul-Lumina din interiorul tau. !!! Afla ca tu esti MAESTRUL. !!! Totul vine din interior. !!! Indreapta-te spre taramurile luminii. !!! Indreapta-ti gandul spre Lumina. !!! Afla ca esti una cu Cosmosul, o flacara si un Copil al Luminii. !!! Acum insa te previn: !!! Nu-ti lasa gandul sa se indeparteze. !!! Sa stii ca lumina curge de-a pururi prin corpul tau. !!! Nu te indrepta spe FRATII INTUNECATI ce vin de la FRATII INTUNERICULUI. Tine mereu ochii larg deschisi, si sufletul in acord cu Lumina. Preia aceasta intelepciune si apleaca-te asupra ei cu atentie. Asculta-mi Vocea si conformeaza-te.
1

Urmeaza calea spre lumina, si vei deveni UNA cu calea. !!!

TABLITA 8
Cheia Secretului Tie, omule, ti-am oferit invatatura mea. Tie ti-am oferit Lumina. Asculta si primeste-mi intelepciunea Adusa din spatiu, din planuri de dincoace si de dincolo. Om nu sunt caci m-am eliberat de dimensiuni si planuri. In fiecare din acestea am alt corp. In fiecare, imi schimb forma. Acum stiu ca ce e fara forma e tot ce e din forma. Mareata e intelepciunea celor Sapte. Atotputernici sunt EI, Se manifesta prin puterea lor, Plini de forta de dincolo de timp si spatiu. Asculta aceste cuvinte intelepte. Asculta-le si transforma-le in ale tale. Descopera in ele ce e fara forma. Misterul nu e decat invatatura ascunsa. !!! Cunoaste-o si te vei desavarsi. !!! Gaseste intelepciunea adanc ingropata !!! Si devin-o stapanul Intunericului si al Luminii. !!! Profunde sunt tainele ce te inconjoara, Ascunse sunt secretele Celor Batrani. Cauta printre CHEILE INTELEPCIUNII mele. Vei gasi cu siguranta calea. Poarta spre putere e tainica, dar cel care se desavarseste o va primi. !!! Priveste spre LUMINA! Frate al meu. Fii deschis si vei primi. Grabeste pasul prin valea intunericului.
1

Triumfa asupra locuitorului noptii. Indreapta-ti mereu ochii spre PLANUL LUMINII, si vei deveni UNA cu LUMINA. Omul e in proces de transformare spre forme care nu sunt din aceasta lume. !!! Se dezvolta catre timpul fara de forma, un plan din ciclul superior. Afla ca trebuie sa devii fara de forma inainte de a deveni LUMINA. !!! Asculta, omule, vocea mea, care iti povesteste despre caile Luminii, Aratandu-ti calea spre desavarsire cand te vei contopi cu Lumina.

Cauta tainele din centrul Pamantului. Invata LEGEA care exista, care tine stelele in echilibru Prin forta cetii primordiale. Cauta flacara VIETII PAMANTULUI. Scalda-te in flacara ei. Urmeaza calea pana cand si tu vei deveni o flacara. Spune cuvinte fara sa le rostesti celor care locuiesc dedesubt. Intra in templul luminat in albastru si scalda-te in focul vietii. Afla, omule, ca esti o fiinta complexa, de Pamant si Foc. Permite-i flacarii tale sa straluce cu putere. Fii doar Foc. !!! Intelepciunea e ascunsa in intuneric. !!! Cand vei fi luminat de flacara Sufletului, !!! Descopera intelepciunea si fii NASCUT DIN LUMINA, !!! Un Soare al Luminii fara forma. Cauta si mai multa intelepciune. Gaseste-o in inima flacarii. Descopera asta doar prin truda iar Lumina se va revarsa in creierul tau. Asculta-mi vocea si conformeaza-te. Rupe Valurile intunericului. Straluce ca o LUMINA pe CALE. Povestesc despre Stravechea Atlantida, Povestesc despre zilele Regatului Umbrelor, Povestesc despre venirea Copiilor umbrelor. De foarte departe au fost ei chemati de catre intelepciunea pamantenilor, Chemati cu scopul de a castiga mare putere. Inainte ca Atlantida sa existe, Erau oameni care explorau intunericul, Folosind magia neagra pentru a chema fiinte din lumea de sub noi. Au sosit astfel ele in acest ciclu. Fara nici o alta vibratie, existand nevazute de catre copii pamantenilor.
1

Puteau exista in forma doar prin sange. Si puteau trai in lume doar prin om. In epocile trecute au fost cucerite de catre Maestri, Si conduse dedesubt in locul de unde venisera. Dar cateva au reusit sa ramana, ascunse in spatii si planuri necunoscute omului. !!! Au locuit in Atlantida ca umbre, aparand din cand in cand printre oameni. !!! Cand sange se oferea veneau sa locuiasca printre oameni. !!!

Sub forma de oameni au aparut printre noi, dar doar la infatisare erau oameni. !!! Cap de sarpe aveau de fapt dar oamenii ii vedeau la fel ca pe oameni. !!! S-au insinuat in Consilii, luand forme asemanatoare oamenilor. !!! Omorand prin puterea lor Stapanii regatelor,!!! Preluandu-le infatisarea si domnind peste oameni. !!! Doar prin magie puteau fi descoperiti. !!! Doar prin sunet li se putea vedea fata. !!! Cautat-au ei din Regatul umbrelor !!! Sa distruga omul si sa domneasca in locul lui. !!! Dar, afla omule, ca Maestrii erau atotputernici in magie, !!! In stare sa ridice Valul de pe chipul sarpelui, in stare sa-l trimita la locul lui. !!! Venit-au la om si invatatu-l-au secretul, CUVANTUL pe care doar un om il poate pronunta. !!! Repede apoi au ridicat Valul de pe fata sarpelui si l-au alungat dintre oameni. !!! Totusi, ai grija, sarpele traieste inca intr-un loc care se deschide uneori spre lume. !!! Nevazuti merg printre noi in locuri unde ritualurile au fost rostite. !!! Pe masura ce timpul se scurge, din nou vor lua infatisarea omului. !!! Chemati pot fi ei de maestrul care stie albul si negrul, Doar maestrul alb insa ii poate controla !!! Si lega cat sunt sub forma de om. !!! Nu cauta regatul umbrelor, caci raul va aparea cu siguranta. Caci doar maestrul luminii va triumfa asupra umbrei fricii. !!! Afla, fratele meu, ca teama e un mare obstacol. !!! Fii maestru al luminii intru toate, si umbra va disparea. !!! Asculta si ia aminte la intelepciunea mea, glasul LUMINII e limpede. Nu cauta valea umbrei, iar LUMINA va aparea de la sine. Asculta, omule, intelepciunea mea profunda.
1

Iti vorbesc de invataturi ascunse omului. Departe fost-am in calatoria mea prin spatiu-timp, Pana la capatul spatiului acestui ciclu. Da, am aruncat o privire la PAZITORII Barierei, Care il asteptau pe cel ce urma sa treaca de ei In acel spatiu unde timpul nu exista, Abia I-am simtit pe pazitorii ciclurilor. Ei se misca doar in unghiuri. Nu sunt eliberati de dimensiunile curbe.

Ciudati si inspaimantatori sunt PAZITORII Barierei. Urmaresc constiinta pana la marginile spatiului. Sa nu crezi ca vei scapa intrand in corp, Caci ei urmaresc cu repeziciune Sufletul in unghiuri. Doar cercul iti va oferi protectie, te va salva din ghearele LOCUITORILOR IN UNGHIURI. Odata, intr-un timp apus, m-am apropiat de mareata Bariera, Si am vazut pe tarmurile unde timpul nu exista, Formele fara de forma ale PAZITORILOR barierei. Ascunsi dincolo de timp i-am descoperit; Iar EI, simtindu-ma de la distanta, s-au ridicat, au scos un sunet ca de clopot care a putut fi auzit din ciclu in ciclu si s-au deplasat prin spatiu catre sufletul meu. Fugit-am atunci repede din calea lor, inapoi de la capatul de neimaginat al timpului. Dar ei m-au urmarit continuu, miscandu-se in unghiuri ciudate necunoscute omului. Pe tarmurile gri ale capatului TIMPULUI-SPATIU am gasit PAZITORII Barierei, Atacand Sufletul care incearca sa treaca dincolo de timp. Am fugit in cercuri inapoi in corp. Am fugit dar cu repeziciune m-au urmarit si ei. Devoratorii m-au urmarit, cautand prin unghiuri sa-mi mistuie Sufletul. Afla, omule, ca Sufletul care provoaca Bariera poate fi inrobit De catre PAZITORII de dincolo de timp, tinut in robie pana cand acest ciclu se incheie Si lasat in urma cand constiinta pleaca. Intrat-am in corp. Am creat cercuri ce nu au unghiuri,
1

Am creat forma care din forma mea a fost creata. mi-am transformat corpul intr-un cerc iar urmaritorii s-au pierdut in cercurile timpului. Cu toate acestea, cand ies din corp, trebuie sa fiu prudent oricand Sa nu ma misc in unghiuri caci altfel sufletul meu poate sa nu mai fie niciodata liber.

Sa stii ca PAZITORII Barierei se misca doar in unghiuri Si niciodata pe curbele spatiului. Doar miscandu-te si tu in curbe poti scapa de ei, Caci in unghiuri te vor putea urmari. Omule, ia aminte la ce-ti spun: Nu cauta sa deschizi poarta ce da dincolo de timp. Putini sunt cei care au reusit sa treaca de Bariera Catre LUMINA mai mare ce straluce dincolo. Caci trebuie sa stii ca de-a pururi locuitorii Cauta astfel de Suflete pentru a le inrobi. Asculta si ia aminte, omule: Cauta sa te misti nu in unghiuri ci in curbe, Iar daca, in timp ce esti in afara corpului, Auzi un sunet ca un latrat de caine de vanatoare Rasunand clar, ca un clopot in fiinta ta, fugi inapoi in corp in cercuri. Dupa ce ai intrat in forma in care locuiesti, foloseste crucea si cercul combinandu-le. Deschide gura si foloseste-ti Vocea. Rosteste CUVANTUL si vei fi eliberat. Doar cel care are LUMINA pe deplin poate spera sa treaca de pazitorii caii. !!! Iar apoi trebuie sa se miste in curbe si unghiuri ciudate Care sunt formate in directii necunoscute omului. Asculta si ia aminte, omule: Nu incerca sa treci de pazitorii caii. Mai degraba cauta sa-ti sporesti Lumina si pregateste-te sa-ti continui drumul. LUMINA este telul tau suprem, fratele meu. Cauta si gaseste de-a pururi Lumina pe calea ta.

1

TABLITA 9
Cheia Libertatii Spatiului Asculta-mi vocea, omule, Ce te invata despre Intelepciunea si Lumina acestui ciclu; Ce te invata cum sa alungi intunericul, Ce te invata cum sa aduci Lumina in viata ta. Cauta, omule, sa descoperi calea ce te duce spre VIATA eterna ca un SOARE. Iesi de sub valul intunericului. Cauta sa devii o Lumina in lume. Fa din tine un vas pentru Lumina, o tinta pentru Soarele acestui spatiu. Ridica-ti ochii catre Cosmos. Ridica-ti ochii spre Lumina. Rosteste cuvintele Locuitorului, cantul ce cheama Lumina. Canta cantecul libertatii. Canta cantecul Sufletului. Creaza inalta vibratie care te va face UNA cu Intregul. Fii una cu cosmosul. Contopeste-te cu Lumina. Fii un instrument al ordinii, o cale a LEGII pentru lume. Omule, LUMINA ta este marea LUMINA, care straluce prin umbra carnii. Trebuie sa te eliberezi de intuneric inainte de a te contopi cu LUMINA. Umbrele intunericului te inconjoara. Viata curge ca un suvoi prin tine. Omule, trebuie sa te ridici iar corpul tau va pleca departe Spre planurile care te inconjoara si care sunt totusi Una cu tine. Priveste in jurul tau, omule. Vezi-ti propria lumina reflectata. Chiar si in intunericul din jurul tau Lumina ta continua sa curga prin val.
1

Cauta de-a pururi intelepciunea. Nu-i permite corpului tau sa te tradeze. !!! Stai in calea Luminii. Alunga intunericul cu stralucirea ta. Sa stii ca intelepciunea e vesnica. Ea exista de cand a inceput TOTUL, faurind armonie din Legea ce exista pe CALE. Asculta, omule, la invatatura intelepciunii. Asculta vocea ce vorbeste despre timpul trecut.

Iti voi dezvalui invataturi uitate, iti voi poveti despre intelepciunea ascunsa in trecut, Pierduta in mijlocul intunericului din jurul meu. Sa stii, omule, ca tu esti intruchiparea tuturor lucrurilor. Doar ca acest lucru a fost uitat, pierdut cand omul a fost inrobit, Legat si ferecat in lanturile intunericului. Cu foarte mult timp in urma, am renuntat la trup. Am cutreierat liber prin imensitatea eterului, Inconjurand unghiurile ce-l tineau pe om in robie. Afla, omule, ca tu esti doar spirit. !!! Corpul nu inseamna nimic. !!! Sufletul e TOTUL. !!! Nu-i permite corpului tau sa fie o inchisoare. !!! Alunga intunericul si calatoreste in Lumina. !!! Renunta la trup, omule, si elibereaza-te, fii cu adevarat o Lumina ce e UNA cu Lumina. !!! Cand te vei fi eliberat din robia intunericului Si vei calatori in spatiu ca SOARE al LUMINII, Atunci vei afla ca spatiul nu e nelimitat Ci ca are granite sub forma de unghiuri si linii curbe. Afla, omule, ca tot ceea ce exista E doar o reprezentare a lucrurilor si mai marete care vor veni. Materia este fluida si curge ca un fluviu, !!! Transformandu-se constant dintr-un lucru in altul. !!! Invatatura a existat de-a lungul epocilor; Nu a fost niciodata schimbata, desi a fost ingropata in intuneric; Nu s-a pierdut niciodata, desi a fost uitata de om. Sa stii ca in spatiul in care locuiesti Se afla alte spatii la fel de marete ca cel al tau, Impletite prin centrul materiei tale
1

Dar totusi despartite in spatiile lor proprii. Intr-un timp demult uitat, eu THOTH, am deschis poarta, Am intrat in alte spatii si am aflat secretele ascunse. Adanc in esenta materiei se afla ascunse multe secrete. Noua sunt la numar dimensiunile ce se intrepatrund, Si Noua sunt ciclurile spatiului. Noua sunt difuziunile constiintei Si Noua sunt lumile dintre lumi. Da, Noua la numar sunt Maestrii ciclurilor Care vin si de deasupra si de dedesubt. Spatiul e plin de lucruri ascunse, caci spatiul e impartit de timp. Cauta cheia catre timp-spatiu, si vei deschide poarta. Sa stii ca prin spatiu-timp Constiinta exista cu siguranta. Desi e ascunsa invataturii noastre ea exista totusi de-a pururi. Cheia catre lumile din interiorul tau se gaseste doar in interiorul tau. Caci omul e poarta misterelor si cheia care este Una cu Unul. Cauta in interiorul cercului. Foloseste CUVANTUL pe care ti l-am dezvaluit. Deschide poarta din interiorul tau, iar atunci cu siguranta vei trai si tu. Omule, tu crezi ca traiesti, dar sa stii ca e doar viata in moarte. !!! Caci atata vreme cat esti legat de corpul tau, pentru tine nu exista nici un fel de viata. !!! Doar Sufletul e liber sa calatoreasca prin spatiu, si are o viata care e cu adevarat viata. Restul nu e decat robie, o incatusare din care trebuie sa te eliberezi. Nu gandi ca omul e nascut pe pamant, desi s-ar putea sa vina de pe pamant. !!! Omul e un spirit nascut in lumina. !!! Dar, daca nu stie acest lucru, nu poate fi liber niciodata. !!! Intunericul in inconjoara pe cel nascut in lumina. !!! Intunericul inrobeste Sufletul. !!! Doar cel ce cauta poate spera sa se elibereze. !!! Umbre te inconjoara, intunericul umple tot spatiul Straluce, LUMINA a omului-suflet. Umple intunericul spatiului. Esti copilul MARII LUMINI, aminteste-ti asta si vei fi liber. Nu adasta in umbra. Iesi din intunericul noptii Lumina, lasa-ti sufletul, tu SOARE NASCUT, Sa se umple cu maretia Luminii, eliberat din lanturile intunericului,
1

Un Suflet care e UNU cu Lumina. Tu esti cheia intregii intelepciunii. In tine se afla tot timpul si spatiul. Nu trai incatusat in intuneric. Elibereaza-ti forma de Lumina din noapte. Mareata Lumina ce umpli tot Cosmosul, curgi deplin catre om. Fa din corpul lui o torta de lumina care sa nu se stinga niciodata printre oameni.

Departe in trecut, cautat-am intelepciune, invataturi necunoscute omului. Departe in trecut, am calatorit in spatiu acolo unde s-a nascut timpul. Cautat-am intotdeauna si mai multa intelepciune Pentru a o adauga la cea pe care o aveam deja. Descoperit-am ca doar viitorul detinea intelepciunea pe care o cautam. In jos, spre SALILE DIN AMENTI am calatorit, intelepciune si mai multa cautand. Intrebat-am MAESTRII CICLURILOR despre calea spre intelepciunea pe care o cautam. Le-am adresat aceasta intrebare: Unde se afla sursa TOTULUI ??? Raspunsu-mi-a in tonuri preaputernice Vocea MAESTRULUI NOUA: Elibereaza-ti sufletul de corp si vino cu mine in LUMINA. Iesit-am din corpul meu, O flacara palpaind in noapte. Stat-am in fata MAESTRULUI, scaldat in focul VIETII. Cuprins fost-am apoi de o forta, mai puternica de intelegerea omului. Aruncat fost-am in Abis prin spatii necunoscute omului. Vazut-am matritele Ordinii din haos si unghiurile noptii. Vazut-am LUMINA, rasarind din Ordine si auzit-am vocea Luminii. Vazut-am flacara Abisului, producand Ordine si Lumina. Am vazut Ordinea nascandu-se din haos. Am vazut Lumina raspandind Viata. Apoi auzit-am vocea. Asculta si intelege. Flacara este sursa tuturor lucrurilor, cea care contine toate lucrurile in stare latenta. Ordinea care a emis Lumina este CUVANTUL iar din CUVANT, SE NASTE VIATA si existenta tuturor lucrurilor.
1

Vocea vorbi din nou, spunand: VIATA din tine este CUVANTUL. Gaseste VIATA din tine si vei avea puterea sa folosesti CUVANTUL. Indelung privit-am flacara-Lumina, revarsandu-se din Esenta Focului, Realizand ca VIATA e ORDINE si ca omul e una cu focul. M-am intors in trup si am stat din nou in fata celor Noua, Ascultand vocea Ciclurilor, vibrand de putere au vorbit ei:

Afla, tu THOTH, ca VIATA nu e decat CUVANTUL FOCULUI. VIATA pe care o tot cauti nu e decat CUVANTUL din Lume ca un foc. Cauta calea spre CUVANT iar Puterile vor fi cu siguranta ale tale. Intrebatu-l-am apoi pe Noua: Maestre, arata-mi calea. Calea spre intelepciune. Arata-mi calea spre CUVANT. Imi raspunse el, MAESTRUL NOUA: Prin ORDINE vei gasi calea. Nu ai vazut ca CUVANTUL se naste din Haos? Nu ai vazut ca LUMINA se naste din FOC? Cauta si in viata ta aceasta ordine. !!! Echilibreaza-ti si ordoneaza-ti viata. !!! Potoleste-ti Haosul emotiilor si vei avea ordine in VIATA. !!! ORDINEA nascuta din haos !!! Iti va aduce CUVANTUL SURSEI, !!! Iti va aduce puterea CICLURILOR, !!! Si va face din Sufletul tau o forta ce va traversa epocile, !!! Un SOARE perfect din Sursa. !!! Ascultat-am vocea iar cuvintele mi-au intrat adanc in suflet. Dintotdeauna cautat-am ordinea care sa ma poata apropia de CUVANT. Afla ca cel ce ajunge la EL trebuie sa fie mereu in ORDINE pentru a putea !!! Folosi CUVANTUL desi aceasta ordine nu a fost si nici nu poate fi vreodata. !!! Asculta aceste cuvinte, omule. !!! Fa-le parte din viata ta. !!! Cauta sa cuceresti aceasta ordine !!! Si Unul cu CUVANTUL vei deveni. !!! Straduieste-te sa obtii LUMINA pe calea Vietii. !!!
1

Cauta sa fii Unul cu SOARELE/starea. !!! Cauta sa nu fii decat LUMINA. !!! Gandeste-te doar la Unicitatea Luminii cu corpul omului. !!! Afla ca totul e Ordine nascuta din Haosul nascut in Lumina. !!!

TABLITA 10
Cheia Timpului Asculta, omule. Invata din intelepciunea mea. Afla despre misterele adanc ascunse ale spatiului. Afla despre GANDUL ce creste in abis, Aducand Ordinea si Armonia in spatiu. Afla, omule, ca tot ce exista fiinteaza doar datorita LEGII. Cunoaste LEGEA si vei fi liber, nu vei mai fi niciodata inrobit de noapte. Departe, in spatii ciudate, calatorit-am in adancul abisului timpului, Pana cand mi s-a revelat totul. Sa stii ca misterul e mister doar cand el e invatatura necunoscuta omului. !!! Dupa ce vei fi explorat toate misterele sufletului, !!! Invatatura si intelepciunea iti vor apartine cu siguranta. !!! Cauta sa inveti ca TIMPUL este secretul prin care te poti elibera din acest spatiu. !!! Indelung cautat-am eu, INTELEPCIUNE, intelepciunea; Si voi continua sa caut pana la sfarsitul eternitatii Caci stiu ca de-a pururi, se va indeparta de mine telul pe care doresc sa-l ating. Chiar si MAESTRII CILCURILOR stiu ca nu si-au atins scopul inca, Caci in intelepciunea lor ei stiu ca ADEVARUL se dezvolta neincetat. Odata, intr-un timp trecut, m-am adresat Locuitorului. L-am intreabat despre misterele timpului si spatiului. I-am adresat intrebarea care clocotea in mine: Maestre, ce e timpul?
1

Imi raspunse apoi, Maestrul: Afla, Thoth, ca la inceput Exista VID si Nefiinta, o Nefiinta fara spatiu si timp. In aceea nefiinta a aparut un gand, semnificativ, atottriumfator, Care a umplut VIDUL. Nu exista materie ci doar Forta, o Miscare, un Vartej sau Vibratie A GANDULUI semnificativ care a umplut VIDUL.

L-am intrebat pe Maestru: Acest gand era etern? Imi raspunse LOCUITOTUL, zicand: La inceput, gandul era etern Iar pentru ca gandul sa poata fi etern, trebuia sa existe si timp. Astfel ca in gandul atottriumfator aparu LEGEA TIMPULUI. Da, timpul care exista in toate spatiile, care pluteste lin si ritmic Care se afla de-a pururi intr-o stare fixa. Timpul nu se schimba dar toate lucrurile se schimba in timp. Pentru ca timpul e forta ce separa evenimentele. Timpul nu se afla in miscare dar tu te misti in timp Asa cum constiinta ta se misca intre evenimente. Da, prin timp exista o existenta UNICA eterna. Sa stii ca desi in timp esti despartit, esti totusi UNUL in toate timpurile existente. Inceta atunci vocea LOCUITORULUI, Iar eu plecat-am sa meditez asupra timpului. Caci stiam ca acele cuvinte erau pline de intelepciune Si ca ele erau o cale de a explora misterele timpului. Ades am reflectat la cuvintele LOCUITORULUI. Apoi cautat-am sa aflu secretul timpului. Descoperit-am ca timpul se misca in unghiuri ciudate. Totusi doar prin linii curbe puteam sa sper ca voi afla cheia Ce-mi va permite sa am acces la timp-spatiu. Descoperit-am ca doar miscandu-ma in sus iar apoi spre dreapta Puteam sa ma eliberez din timpul miscarii. Iesit-am din corp, si m-am deplasat cu miscari ce m-au schimbat in timp. Ciudate privelisti am mai vazut in timpul calatoriilor mele, Multe secrete mi s-au infatisat.
1

Da, vazut-am inceputul omului, am aflat din trecut ca nimic nu e nou. Cauta, omule, sa afli calea ce duce prin spatii !!! Care sunt formate in timpul ce va veni. !!! Nu uita, omule, in timp ce cauti ca Lumina este telul pe care doresti sa-l atingi. !!! Cauta Lumina pe calea ta iar telul tau va dura de-a pururi. !!! Nu-ti lasa sufletul sa se intoarca spre intuneric. Sufletul sa-ti straluce, sa fii un Soare pe cale. Afla stralucirea nemuritoare, iti vei gasi intotdeauna Sufletul ascuns in Lumina,

Niciodata inrobit de intuneric, stralucind de-a pururi ca un Soare al Luminii. Da, chiar daca e ascuns in intuneric sufletul tau, o scanteie a flacarii adevarate exista. Fii Unu cu cea mai mareata Lumina. Descopera in SURSA, SFARSITUL telului tau. Lumina e viata, caci fara mareata Lumina nimic nu poate exista vreodata. Afla ca in toata materia formata, sufletul Luminii exista intotdeauna. Da, chiar daca e ascunsa in intuneric LUMINA PRIMORDIALA exista intotdeauna. O data am stat in SALILE DIN AMENTI Si am ascultat vocea MAESTRILOR DIN AMENTI, Rostind in tonuri ce rasunau in linistea de acolo, cuvinte atotputernice. Au cantat cantecul ciclurilor, cuvintele ce deschid calea catre dincolo. Da, am vazut marea cale deschisa si am privit un moment catre dincolo. Vazut-am miscarea ciclurilor, la fel de imense pe cat putea transmite si gandul SURSEI. Stiut-am atunci ca pana si Infinitul se misca catre acelasi final de negandit. Vazut-am ca Cosmosul e Ordine si o parte a unei miscari care se intinde in tot spatiul, O parte a unei Ordini a Ordinilor, miscandu-se constant intr-o armonie a spatiului. Vazut-am rotirea ciclurilor ca niste cercuri uriase pe cer. Stiut-am atunci ca tot ceea ce are fiinta creste pentru a intalni o alta fiinta Intr-o indepartata grupare a spatiului si timpului. Stiut-am atunci ca in Cuvinte se afla puteri ce deschid planuri ascunse omului. Ca chiar in cuvinte sta ascunsa cheia ce va deschide calea spre ce e sus si jos.
1

Asculta, omule, acest cuvant pe care ti-l incredintez. Foloseste-l si vei descoperi puterea din el cand il vei rosti. Spune cuvantul: "ZIN-URU" si putere vei descoperi in el. Totusi trebuie sa intelegi ca omul este din LUMINA si ca LUMINA este a omului. Asculta, omule, despre un mister mai ciudat decat toate cate se afla sub Soare.

Afla, omule, ca tot spatiul e plin de lumi incluse in alte lumi; Da, una intr-alta dar totusi despartite de Lege. Pe cand ma aflam in cautarea intelepciunii, am deschis poarta ce LE desparte de om. Chemat-am din alte planuri ale existentei, Una care era mai frumoasa decat fiicele oamenilor. Da, am chemat-o din spatiu, sa straluce ca Lumina in lumea oamenilor. Folosit-am toba Sarpelui. Purtat-am roba rosie-aurie. Pusu-mi-am pe cap coroana de Argint. In jurul meu un cerc de cinabru stralucea. Ridicatu-mi-am bratele si rostit-am invocatia Ce deschide calea spre planurile de dincolo, Strigat-am la MAESTRII SEMNELOR ce se aflau in caminele lor: Maestri ai celor doua orizonturi, cei ce paziti cele trei porti, Ce stati Unul la dreapta si Unul la stanga in timp ce STEAUA urca pe tronul sau Si domneste peste semnul lui. Da, print intunecat din ARULU, deschide portile taramului intunecat, ascuns Si elibereaz-o pe cea pe care o tii captiva. Ascultati la mine, Maestri Intunecati si Maestri Luminati, Pe numele voastre secrete va numesc, nume pe care le stiu si le pot pronunta, Ascultati-ma si supuneti-va dorintei mele. Aprins-am apoi cu flacara cercul din jurul meu si am strigat-O In planurile-spatiu de dincolo. Fiica a Luminii intoarce-te din ARULU. De sapte ori cate sapte ori trecut-am prin foc. Mancare nu am mancat. Apa nu am baut. Te chem din ARULU, din taramurile din EKERSHEGAL, Te chem, doamna a Luminii.
1

Eliberata era acum de MAESTRII noptii, Libera sa traiasca in Lumina Soarelui pamantean, Libera sa traiasca ca si copil al Luminii. Ascultati, copiii mei. Magia este invatatura si nu e decat Lege. Nu va temeti de puterea din voi caci ea se supune Legii ca si stelele de pe cer. Sa stiti ca fara invatatura intelepciunea este magica si nu vine din Lege. Dar sa stiti ca prin invatatura va puteti apropia si mai mult de un loc in Soare. Ascultati, copii mei si urmati-mi invatatura. Cautati continuu Lumina. Straluciti in lumea oamenilor, fiti o Lumina ce va straluci printre oameni. Urmati-mi si insusiti-va magia mea. Sa stiti ca toata forta e a voastra daca doriti asta. Nu va temeti de calea ce va duce spre invatatura, Ci, dimpotriva, luminati calea intunecata. Lumina iti apartine, omule, e la indemana ta. !!! Descatuseaza-te si vei fi liber. !!! Afla ca Sufletul tau traieste in sclavie !!! Incatusat de temeri care te fac rob. !!! Deschide ochii si priveste mareata LUMINA-SOLARA. Nu te teme caci totul iti apartine. Teama este precum MAESTRUL intunecatului ARULU Pentru cel ce nu a infruntat niciodata teama intunericului. Da, sa stii ca teama are o existenta !!! Creata de cei care sunt sclavii propriilor temeri.!!! Eliberati-va din sclavie, copiii mei, si pasiti in Lumina glorioasei zile. Nu va indreptati niciodata gandurile spre intuneric si veti deveni cu siguranta UNA cu Lumina. Omul nu e decat ce crede el ca e, un Frate al intunericlui sau un Copil al Luminii. !!! Pasiti in Lumina, Copiii mei. Pasiti pe calea ce duce spre Soare. Asculta intelepciunea mea. Foloseste cuvantul pe care ti l-am incredintat. Foloseste-l si vei gasi cu siguranta putere si intelepciune si Lumina pentru a pasi pe cale. Cauta si descopera cheia pe care ti-am incredintat-o Si vei fi de-a pururi un Copil al Luminii.
1

TABLITA 11
Cheia catre ce e Sus si Jos Ascultati si luati aminte, copii ai lui Khem, La cuvintele pe care vi le incredintez si care va vor aduce Lumina. Sa stiti, oamenilor, ca I-am cunoscut pe parintii vostri, Da, parintii vostri de acum mult timp. Fara sa cunosc moartea am trecut prin toate epocile, Traind printre voi inca de la inceputuri. M-am straduit intotdeauna sa va conduc spre Lumina Marelui Suflet, Sa va scot din intunericul noptii. Aflati voi, oameni in mijlocul carora pasesc, Ca eu, Thoth, detin toata invatatura Si toata intelepciunea cunoscute de oameni din cele mai vechi timpuri. Pastrator fost-am al secretelor marelui popor, posesorul cheii ce duce spre viata. V-am crescut, copiii mei, de cand va aflati in intunericul Zilelor de Demult. Asculati acum cuvintele mele pline de intelepciune. Ascultati mesajul pe care vi-l aduc. Ascultati cuvintele pe care vi le incredintez, si va veti ridica din intuneric spre Lumina. Departe, in trecut, cand am venit prima data la voi, v-am gasit ascunsi in pesteri. Ridicatu-v-am prin puterea si intelepciunea mea Pana cand ati inceput sa straluciti ca oameni intre oameni. Da, v-am gasit fara de stiinta. Doar cativa erati mai presus de animale. V-am cultivat continuu scanteia constiintei voastre Pana cand intr-un tarziu ati luminat ca oameni. Va voi impartasi acum invatatura straveche ce depaseste gandirea rasei voastre.
1

Aflati ca noi, cei din Marea Rasa Am detinut si detinem inca cunostinte mai presus de cele ale omului. Intelepciune pe care am primit-o de la popoarele nascute printre stele, Intelepciune si invatatura dincolo de puterea de intelegere a omului. Catre noi coborat-au maestrii intelepciunii La fel de indepartati de noi precum sunt eu de voi. Ascultati acum intelepciunea pe care vreau sa v-o impartasesc. Folositi-o si liberi veti fi. Sa stiti ca in piramida pe care am construit-o sunt Cheile ce va vor arata Calea spre viata. Da, trageti o linie de la marele chip pe care l-am construit, Catre varful piramidei, construita ca o poarta. Trageti inca o linie, opusa la acelasi unghi si directie. Sapati si veti gasi ce am ascuns. Acolo veti gasi intrarea subpamanteana Catre secretele ascunse inainte ca voi sa deveniti oameni. Va voi spune acum despre misterul ciclurilor care se deplaseaza cu miscari ciudate pentru ce e finit, caci infinite sunt ele dincolo de intelegerea omului. Aflati ca sunt noua cicluri; Da, noua deasupra si paisprezece dedesubt, Deplasandu-se in armonie catre locul de contopire care va exista intr-un timp viitor. Sa stiti ca Maestrii Ciclurilor sunt unitati de constiinta trimise sa uneasca Asta cu Totul. Au cel mai inalt nivel de constiinta dintre toate Ciclurile, lucrand in armonie cu Legea. EI stiu ca in timp totul va atinge perfectiunea, Nemaiexistand nimic deasupra si dedesubt, ci totul va fi Unu Intr-un Infinit perfect, o armonie a tuturor in Unicitatea Totului. Departe sub scoarta Pamantului in Salile din Amenti stau cei Sapte, Maestri ai Ciclurilor, Da, si inca unul, Maestrul de dedesubt. Sa stiti totusi ca in Infinit nu exista nici sus nici jos. Dar intotdeauna exista si va exista Unicitatea Tuturor cand totul va fi incheiat. Ades am stat inaintea Maestrilor Totului. Ades din fantana intelepciunii lor am baut si Mi-am umplut atat corpul cat si Sufletul cu Lumina lor. Povestitu-mi-au despre cicluri si despre Legea care le ofera ce trebuie pentru a exista. Da, mi-a vorbit Maestrul Noua, zicand: Thot, maret esti printre copiii Pamantului, dar exista secrete pe care nici
1

tu nu le cunosti. Stii ca ai venit dintr-un spatiu-timp inferior acestuia Si stii ca vei calatori catre un spatiu-timp superior Dar putine stii despre secretele ce se ascund in ele, Putine stii despre intelepciunea de dincolo. Sa stii ca tu, ca intreg, in aceasta constiinta nu esti decat o celula in proces de dezvoltare. Constiinta de sub tine se dezvolta continuu in sensuri diferite de cele pe care le cunosti.

Da, desi intr-un spatiu-timp inferior tie, Ea se extinde in directii ce sunt diferite De cele ale tale. Caci trebuie sa stii ca ea evolueaza ca rezultat al dezvoltarii tale Dar nu in acelasi fel in care te-ai dezvoltat tu. Evolutia ta trecuta si prezenta au produs o cauza si un efect. Nici o constiinta nu urmeaza calea celor dinaintea ei, Caci astfel totul ar fi doar o repetitie, de prisos. Fiecare constiinta, in ciclul in care exista isi urmeaza propria cale spre telul suprem. Fiecare joaca un rol in Planul Cosmosului. Fiecare joaca un rol catre telul suprem. Cu cat e mai indepartat ciclul, cu atat e mai mare invatatura lui si capacitatea de a ingloba Legea in tot. Afla ca in ciclurile inferioare noua tu te ocupi de partile mai mici ale Legii In timp ce noi, cei din ciclul care se intinde la Infinit Ne straduim sa construim o Lege mai mareata. Fiecare are un rol de jucat in cicluri. Fiecare trebuie sa-si desavarseasca opera. Ciclul inferior tie nu ti-e inferior totusi ci e format doar pentru o nevoie ce exista. Caci trebuie sa stii ca fantana intelepciunii ce produce ciclurile cauta continuu Sa afle noi puteri. Sa stii ca invatatura se castiga doar prin practica, !!! Iar intelepciunea provine doar din invatatura !! Si astfel sunt create cilurile de catre Lege. Sunt unelte cu ajutorul carora se obtine invatatura Pentru Planul Legii care este Sursa Totului. Ciclul inferior nu e cu adevarat inferior ci doar diferit in spatiu si timp. Constiinta de acolo lucreaza si testeaza lucruri mai mici decat cele ce esti tu. Si asa cum tu cultivi lucruri mai marete, la fel deasupra ta sunt cei ce
1

cultiva si ei Ca si tine, alte legi. Diferenta ce exista intre cicluri rezida doar in capacitatea de a lucra cu Legea. Noi, cei care existam in cicluri superioare celui al tau, suntem cei ce au aparut primii Din Sursa si care au castigat, in trecerea prin Timp-Spatiu, capacitatea de a folosi Legile Mai Marelui ce sunt mai presus de intelegerea omului. Nimic nu e cu adevarat inferior tie ci doar se afla intr-o operatie diferita a Legii. Priveste in sus sau in jos, vei gasi acelasi lucru. Caci totul nu e decat o parte a Unicitatii care sta la baza Sursei Legii. Constiinta care se afla sub tine este o parte a ta asa cum si noi suntem o parte din tine. Tu, ca si copil nu ai avut invatatura pe care ai acumulat-o crescand. Compara ciclurile cu omul in calatoria lui de la nastere la moarte Si vei vedea in ciclul inferior tie copilul cu invatatura pe care o are; Apoi priveste-te adult, avansand in invatatura pe masura ce timpul trece. Priveste-ne si pe noi, copii ajunsi la maturiate Cu invatatura si intelepciunea acumulate odata cu trecerea anilor. La fel, Thoth, sunt si ciclurile constiintei, copii in diferite momente ale dezvoltarii, Totusi toate provenind de la aceasi Sursa, Intelepciunea, Si toate la Intelepciune reintorcandu-se. Inceta apoi sa-mi vorbeasca El si se aseza in linistea obisnuita Maestrilor. Apoi imi vorbi din nou, zicand: "Thoth, mult timp am petrecut Noi in Amenti, pazind flacara vietii din Sali. Afla totusi ca suntem parte a Ciclurilor noastre cu Vederea noastra ajungand la ele si mai departe. Da, stim ca din toate, nimic nu conteaza cu exceptia evolutiei Datorate Sufletului nostru. Stim ca carnea e efemera. Lucrurile pe care oamenii le respecta nu inseamna nimic pentru noi. Nu cautam nimic ce are legatura cu corpul ci doar cu starea de perfectiune a Sufletului. !!! Cand voi, oamenii, veti invata ca nimic in afara evolutiei Sufletului nu conteaza, !!! Abia atunci veti fi liberi cu adevarat din robie, liberi sa lucrati in armonie cu Legea. !!! Afla, omule, ca trebuie sa tintesti spre perfectiune, caci doar asa iti vei atinge scopul. !!! Desi ar trebui sa stii ca nimic nu e perfect, totusi ar trebui sa fie
1

tinta si scopul tau. !!! Inceta din nou vocea lui Noua, iar cuvintele se scufundara in constiinta mea. Acum, caut si mai multa intelepciune ca sa pot fi perfect in Lege cu Totul. !!! Curand cobor in Salile din Amenti pentru a trai sub recea floare a vietii. Tu, cel ai primit invatatura, nu ma vei mai vedea. Totusi trai-voi de-a pururi in intelepciunea pe care ti-am oferit-o. Tot ceea ce e omul, exista datorita intelepciunii lui. !!! Tot ceea ce va fi omul, e rezultatul cauzei lui. !!!

Asculta-mi acum vocea si devin-o mai maret decat omul obisnuit. !!! Ridica-ti ochii, lasa Lumina sa-ti inunde fiinta, !!! Fii de-a pururi un Copil al Luminii. !!! Doar prin stradanii vei evolua catre Planul unde Lumina e Totul. !!! Fii maestrul tuturor celor ce te inconjoara. !!! Nu te lasa niciodata condus de efectele vietii tale. !!! Creaza apoi cauze si mai perfecte iar in timp vei deveni un Soare al Luminii. !!! Liber, lasa-ti sufletul sa se inalte de-a pururi, eliberat din robia si lanturile noptii. !!! Ridica-ti ochii spre Soarele de pe cerul-spatiu. !!! Permite-i sa fie un simbol al vietii. !!! Aminteste-ti ca esti Lumina Mareata, perfect in sfera ta proprie, !!! Unde esti liber. !!! Nu cauta niciodata inspre intuneric. Ridica-ti ochii spre spatiul de deasupra. Libera lasa-ti flacara sa arda si vei fi un Copil al Luminii.

TABLITA 12
Legea Cauzei si a Efectului si Cheia Profetiei Asculta, omule, cuvintele intelepciunii mele, Asculta vocea lui Thoth, atlantul. Stapanit-am Legea spatiului si timpului. Cunostinte am acumulat despre timpul viitor. Astfel stiu ca omul in miscarea lui prin spatiu-timp va fi de-a pururi Una cu Totul. Sa stii, omule, ca viitorul e ca o carte deschisa pentru cel ce stie sa citeasca. Fiecare efect va aduce cu sine si cauza lui Caci fiecare efect provine din cauza primordiala.
1

Afla ca viitorul nu e fix sau stabil ci variaza pe masura ce cauza produce efectul. Cerceteaza cauza pe care o creezi, si vei descoperi cu siguranta ca totul e efect. Asa ca omule, fii sigur ca efectele pe care le produci Sunt intotdeauna cauzele unor efecte si mai perfecte.

Afla ca viitorul nu e fix ci ca el urmeaza vointa omului pe masura ce acesta se misca Prin miscarile spatiului-timp catre telul unde incepe un timp nou. Omul poate citi viitorul doar prin intermediul cauzelor care produc efecte. Cauta in interiorul a ceea ce a produs cauza si vei descoperi cu siguranta efectele. Asculta, omule, cand iti vorbesc despre viitor, despre efectul ce urmeaza cauza. Sa stii ca omul in calatoria lui spre lumina Cauta de-a pururi sa se elibereze din noaptea ce-l inconjoara, Precum umbrele ce inconjoara stelele pe cer si, la fel ca si stelele de pe cerul-spatiu, si el Va straluci din umbra noptii. Destinul sau il va conduce mereu spre inainte pana va deveni Una cu Lumina. Da, desi calea pe care o are de strabatut se afla in mijlocul umbrelor, Inaintea lui straluce de-a pururi Marea Lumina. Chiar daca intunecat ii va fi drumul va infrange Umbrele ce zboara in jurul lui precum noaptea. Departe in viitor, vad omul ca nascut din Lumina,!!! Eliberat de intunericul ce inrobeste Sufletul, !!! Traind in Lumina fara lanturile intunericului !!! Care sa acopere Lumina care e de fapt Lumina Sufletului sau. !!! Afla, omule, ca inainte de a realiza acest lucru !!! Multe umbre ale intunericului vor cadea asupra Luminii tale !!! Incercand sa stinga Lumina Sufletului care se zbate sa fie libera. !!! Mareata e lupta dintre Lumina si intuneric, veche de epoci si totusi noua intotdeauna. Totusi, intr-un timp departe in viitor Lumina va fi Totul iar intunericul va fi invins. Asculta, omule, cuvintele mele pline de intelepciune. Pregateste-te iar Lumina ta nu va fi umbrita.
1

Omul s-a ridicat si a decazut la fel cum noile valuri de constiinta curg dinspre marele Abis de sub noi spre Soarele telului sau. Voi, copii mei, v-ati ridicat de unde va aflati, adica cu putin deasupra animalelor, Iar acum sunteti cei mai mareti dintre oameni. Totusi inaintea voastra au fost altii mai mareti decat voi. Si, la fel cum altii, inaintea voastra au decazut, si voi veti ajunge la un sfarsit. Iar peste taramul unde locuiti acum, barbarii vor veni iar Lumina se va ridica. Uitata va fi intelepciunea-straveche, dar va trai totusi ascunsa oamenilor. Da, pe pamantul pe care il numiti Khem, rase vor aparea si vor disparea. Uitati veti fi de copiii omului. Voi va veti fi mutat intr-un spatiu-stelar dincolo de voi Lasand in urma acest loc in care ati locuit. Sufletul omului se misca mereu spre inainte, nefiind legat de nici o stea. Ci indreptandu-se de-a pururi spre maretul tel unde se va contopi cu Lumina Totului. Sa stiti ca veti merge mereu inainte, impinsi de Legea cauzei si a efectului Pana cand, in cele din urma, ambele vor deveni Unu. Da, omule, dupa ce vei fi disparut, vor veni altii in locul unde ai trait tu. Invatatura si intelepciunea vor fi uitate cu totul si doar amintirea Zeilor va supravietui. Asa cum eu sunt pentru voi un Zeu datorita invataturii mele, La fel si voi veti fi Zeii viitorului Datorita invataturii voastre care va fi cu mult deasupra celei pe care o vor avea ei. Aflati totusi ca in toate epocile omul va avea acces la Lege oricand doreste. Epocile viitoare vor fi martorele reinvierii intelepciunii Pentru cei care vor mosteni locul tau pe aceasta stea. Ei, la randul lor, vor capata intelepciune Si vor invata sa alunge intunericul cu ajutorul Luminii. Mult vor trebui sa se zbata totusi de-a lungul epocilor Pentru a se bucura de libertatea Luminii. Apoi asupra omului se va abate marele razboi Ce va cutremura Pamantul si il va indeparta de la drumul sau. Da, iar apoi Fratii Intunecati vor incepe razboiul dintre Lumina si Intuneric. Cand omul va fi cucerit din nou oceanul si va zbura in aer cu aripi
1

asemeni pasarilor; Cand va fi invatat sa struneasca fulgerul, atunci va incepe timpul razboiului. Mare va fi batalia, mare razboiul dintre Intuneric si Lumina. Natii se vor ridica impotriva natiilor Folosind fortele intunericului ca sa distruga Pamantul. Arme puternice vor nimici pamantenii pana cand jumatate din popoare vor disparea.

Atunci vor veni Fiii Diminetii si vor decreta pentru copiii oamenilor: Oameni, incetati lupta impotriva fratilor vostri. Doar asa veti putea ajunge la Lumina. Incetati cu neincrederea, fratii nostri, si urmati calea stiind ca e cea dreapta. Atunci oamenii vor inceta lupta, frate contra frate si tata contra fiu. Atunci se va ridica stravechea casa a poporului meu Din locul ei, de sub undele intunecate ale oceanului. Din acel moment va incepe Epoca Luminii iar toti oamenii vor cauta Lumina telului. Atunci Fratii Luminii vor conduce oamenii. Alungat fi-va intunericul noptii. Da, copiii omului vor inainta spre marele tel. Copii ai Luminii vor deveni. Flacara flacarii vor fi de-a pururi Sufletele lor. Invatatura si intelepciunea vor fi ale omului In marea epoca caci el se va apropia de flacara nemuritoare, Sursa intregii intelepciuni, locul inceputului care e Una cu sfarsitul tuturor lucrurilor. Da, intr-un timp nenascut inca, toate vor deveni Una si Una va fi Totul. Omul, o flacara perfecta a acestui Cosmos, va ajunge intr-un loc printre stele. Da, va pleca chiar din acest spatiu-timp in altul aflat dincolo de stele. Indelung m-ati ascultat, Copiii mei, Indelung ati ascultat intelepciunea lui Thoth. Acum plec dintre voi spre intuneric. Acum ma indrept spre Salile din Amenti, ca sa locuiesc acolo in viitor cand Lumina !!! Va veni din nou la oameni. !!! Sa stiti totusi ca spiritul meu va fi de-a pururi cu voi, Calauzindu-va pasii pe calea Luminii. Pastrati cu grija secretele pe care vi le incredintez
1

Iar spiritul meu va va pazi cu siguranta de-a lungul vietii voastre. !!! Priviti tot timpul calea ce duce spre intelepciune. !!! Pastrati Lumina drept tel de-a pururi. !!! Nu va inlantuiti Sufletul in robia intunericului; Lasati-l sa zboare liber spre stele. Acum va las pentru a merge sa locuiesc in Amenti. Fiti copiii mei in aceasta viata si in urmatoarea. Va veni timpul cand si voi nu veti mai cunoaste moartea, !!! Traind de-a pururi ca o Lumina intre oameni. !!!

Paziti intrarea in Salile din Amenti. Paziti secretele pe care le-am ascuns printre voi. Nu lasati intelepciunea sa ajunga la barbari. Secreta sa o pastrati pentru cei ce cauta Lumina. Acum plec. Primiti binecuvantarea mea. Urmati-mi calea si veti urma Lumina. Armonizati-va Sufletul cu Marea Esenta. Constiinta voastra sa fie Una cu Marea Lumina. Chemati-ma atunci cand aveti cu adevarat nevoie de mine. Rostiti-mi numele de trei ori la rand:

Chequetet, Arelich, Volmalites.

TABLITA 13
Cheile Vietii si Mortii Asculta, omule, intelepciunea. Asculta Cuvantul care te va umple de Viata. Asculta Cuvantul care va alunga intunericul. Asculta vocea care va alunga noaptea. Secrete si intelepciune am oferit copiilor mei; Invatatura si putere venite din vechime. Nu stii ca totul se va deschide !!! Cand vei descoperi unicitatea tuturor lucrurilor? !!! Una vei deveni cu Maestrii Secretelor, !!! Cuceritori ai Mortii si Maestri ai Vietii. !!! Da, vei afla despre floarea din Amenti !!! Despre floarea vietii ce straluceste in Sali.!!! In Spirit vei ajunge in Salile din Amenti !!! Si vei aduce inapoi intelepciunea ce traieste in Lumina. !!!
1

Sa stii ca poarta spre putere e secreta.!!! Sa stii ca poarta spre viata trece prin moarte. !!! Da, prin moarte dar nu asa cum stii tu moartea !!! Ci o moarte care e viata si care e foc si Lumina. !!! Doresti sa cunosti secretul adanc ascuns? Priveste in sufletul tau unde se afla invatatura. Afla ca in tine e ascuns secretul, Sursa vietii si a mortii. Asculta omule, in timp ce-ti impartasesc secretul, In timp ce iti revelez secretul celor vechi. Adanc in inima Pamantului se afla floarea, Sursa Spiritului Care tine totul in forma proprie. Afla ca Pamantul e viu asa cum tu esti viu in propria-ti forma formata. Floarea Vietii este precum propriul tau loc al Spiritului si curge prin Pamant Asa precum al tau curge prin forma ta; Daruind viata Pamantului si copiilor lui, reinnoind Spiritul din forma in forma. Acesta este Spiritul care este forma corpului tau, modelandu-se in propria lui forma. Afla, omule, ca forma ta e duala, echilibrata in polaritate desi formata in propria forma. Afla ca atunci cand Moartea se apropie cu repeziciune de tine, Acest lucru se intampla doar pentru ca echilibrul tau este zdruncinat. Se intampla doar pentru ca un pol s-a pierdut. Sa stii ca secretul vietii din Amenti este secretul refacerii echilibrului polilor. Tot ceea ce exista are forma si traieste datorita Spiritului vietii din poli. Nu intelegi ca in sufletul Pamantului se afla echilibrul tuturor lucrurilor care exista Si au fiinta pe suprafata lui? Sursa Spiritului tau este atrasa din centrul pamantului Caci in forma pe care o ai tu esti una cu Pamantul. Cand vei fi invatat sa-ti pastrezi echilibrul propriu Atunci vei atrage echilibrul Pamantului. Vei exista atunci in acelasi timp cu Pamantul, Schimbandu-ti forma doar cand se va schimba si Pamantul. Nu vei mai cunoaste moartea ci vei fi una cu aceasta planeta, Pastrandu-ti forma pana totul va disparea. Asculta, omule, secretul pe care ti-l incredintez Astfel incat nici tu sa nu mai cunosti schimbarea. Asaza-te o ora in fiecare zi cu capul orientat spre locul unde se afla
1

polul pozitiv (nord). !!! In fiecare zi timp de o ora capul tau trebuie sa fie indreptat spre polul negativ (sud). !!! In timp ce capul e indreptat spre nord pastreaza-ti mintea intre piept si cap. !!! Iar cand capul este indreptat spre sud, pastreaza-ti gandurile intre piept si picioare. !!! Pastreaza-te in echilibru odata la sapte zile iar echilibrul tau va fi mai puternic ca oricand.

Da, daca esti batran, corpul tau se va simti revigorat Iar puterea ta va deveni ca cea a unui tanar. Acesta este secretul stiut de Maestri prin care tin la distanta Moartea. Nu uita sa urmezi calea pe care ti-am aratat-o, caci atunci cand vei fi trecut de 100 de ani Neglijand-o, vei atrage Moartea. Asculta-mi cuvintele si urmeaza calea. Pastreaza-ti echilibrul si traieste in viata. Asculta-mi vocea, omule. Asculta intelepciunea care te fereste de Moarte. Cand la sfarsitul sarcinii incredintate vei dori sa pleci din aceasta viata, Treci in planul unde Sorii Diminetii traiesc si fiinteaza ca si Copii ai Luminii. Treci fara durere si fara regrete in planul unde exista Lumina Eterna. Mai intai intinde-te cu capul spre est. Asaza-ti mainile suprapuse peste Sursa vietii tale (plexul solar). Asaza-ti constiinta in centrul vietii. Rasuceste-o si desparte-o spre nord si spre sud. Trimite jumatate spre nord. Iar cealalta jumatate spre sud. Desfa-te din stransoarea fiintei tale Iar din forma ta scanteia argintie isi va lua zborul in sus spre Soarele diminetii, Pentru a se uni cu Lumina de unde a izvorat. Acolo va straluci pana cand dorinta se va crea. Apoi se va intoarce intr-un loc si intr-o forma. Afla omule ca astfel trec marile Suflete dupa voia lor, dintr-o viata in alta. La fel se intampla si cu Avatarul
1

Care moare atunci cand doreste si traieste atunci cand doreste. Asculta omule si soarbe din intelepciunea mea. Invata secretul care e Stapanul Timpului. Invata cum cei pe care ii numesti Maestri sunt capabili sa-ti aminteasca vietile trecute. Maret e secretul dar totusi usor de stapanit, Dandu-ti astfel posibilitatea de a stapani timpul. Cand moartea se va apropia de tine nu te teme, aminteste-ti ca esti stapanul Mortii.

Relaxeaza-ti corpul, elimina orice tensiune. Asaza-ti in inima flacara Sufletului tau. Repede apoi indreapta-l spre resedinta triunghiului. Asteapta un moment apoi indreapta-te spre tel. Acesta, telul tau, este locul dintre sprancene, Locul unde memoria vietii trebuie sa fie pastrata. Pastreaza aici flacara, in lacasul creierului Pana cand degetele mortii iti vor cuprinde Sufletul. Astfel cand te vei petrece din viata, Amintirile din acea viata vor trece si ele. Atunci trecutul va fi una cu prezentul. Astfel toate amintirile vor putea fi pastrate. Vei fi liber de orice regres. Lucrurile din trecut vor trai si in prezent.

TABLITA 14
Suplimentar Ia aminte omule la profunda intelepciune ascunsa, Pierduta pentru oameni inca in timpul Locuitorilor, Pierduta si uitata de oamenii acestei epoci. Afla ca acest Pamant nu e decat un portal, pazit de puteri necunoscute omului. Maestrii Intunericului ascund intrarea ce duce spre taramul Paradisului. Afla ca drumul spre sfera din Arulu E presarat cu bariere ce se deschid doar celor nascuti din Lumina. Pe Pamant, eu sunt pastratorul cheilor ce deschid portile catre Taramul Sacru. !!! Prin puterile ce sunt mai presus de mine, hotarasc sa las aceste chei
1

lumii omului. Inainte sa plec, va ofer Secretele prin care va puteti elibera din sclavia intunericului, Prin care puteti scapa din incatusarea carnii ce v-a legat, Si prin care puteti sa va ridicati din intuneric spre Lumina. Afla ca sufletul trebuie sa fie curatat de tot ce e intunecat !!! Inainte de a putea intra pe portile ce duc spre Lumina. !!! Astfel, va las toate Secretele pentru ca ele sa poata fi oricand descoperite. Da, desi omul poate cadea in intuneric, Lumina va straluci de-a pururi ca o calauza. Ascunsa in intuneric, invaluita in simboluri, Calea spre portal va fi intotdeauna descoperita. In viitor, omul va refuza sa accepte aceste secrete Dar cel ce va cauta va gasi intotdeauna calea. !!! Ascultati cum va dezvalui Secretul, !!! Ascultati simbolurile Secretului pe care vi le-am incredintat. !!! Faceti din el o religie caci doar astfel esenta lui va dainui. !!! Exista doua zone intre aceasta viata si Suprema Viata, Prin care calatoresc Sufletele care pleaca de pe acest Pamant; Duat, caminul puterilor iluziei; Sekhet Hetspet, Caminul Zeilor. Osiris, simbolul pazitorului portalului, Cel care intoarce din drum sufletele celor nedemni. Dincolo se intinde sfera puterilor nascute din paradis, Arulu, taramul unde au ajuns Inteleptii. Acolo, cand imi voi incheia menirea printre oameni, Voi merge sa ma alatur Inteleptilor din stravechiul meu camin. Sapte sunt la numar casele celor Atotputernici; Trei pazesc portile fiecarei case din intuneric; Cincisprezece sunt caile ce duc spre Duat. Doisprezece sunt caminele Maestrilor Iluziei, Indreptate in patru directii, fiecare diferita. Patruzeci si doua sunt marile puteri, care judeca Moartea ce cauta poarta. Patru sunt Fiii lui Horus, Doi sunt paznicii Estului si Vestului lui Isis, mama care isi apara copiii, Regina lunii, reflectand Soarele. Ba este esenta care traieste de-a pururi. Ka este Umbra pe care omul o cunoaste drept viata. Ba nu apare pana cand Ka nu se incarneaza. Acestea sunt secretele ce trebuie pastrate de-a lungul epocilor. Sunt chei catre viata si Moarte.
1

Ascultati acum secretul secretelor: Aflati de cercul fara de inceput si fara de sfarsit, Forma Celui ce e Una si in acelasi timp se afla in toate. Ascultati-l, faceti ce va spune si astfel veti merge pe aceeasi cale pe care merg si eu. Secret in Secret, si totusi fara de secret pentru cel nascut din Lumina, Secretul tuturor lucrurilor vi-l voi dezvalui acum.

Voi infatisa un secret pentru initiat Dar usa intelegerii lui va fi complet inchisa pentru profan. Trei este secretul si vine din marele UNU. !!! Ascultati iar Lumina va va scalda. In preistorie, existau trei unitati. In afara lor, nimic nu exista. Acestea reprezinta echilibrul, sursa creatiei: Un Zeu, un Adevar, un punct al Libertatii. Cele trei provin din ceea ce formeaza echilibrul: Toata viata, toata bunatatea, toata puterea. Trei sunt calitatile Zeului in caminul lui de Lumina: PUTERE Infinita, INTELEPCIUNE Infinita, IUBIRE Infinita. Trei sunt puterile date Maestrilor: De a transforma raul, de a sustine bunatatea, de a folosi discernamantul. Trei lucruri trebuie sa faca oricand Zeul: Sa-si manifeste Puterea, Intelepciunea si Iubirea. Trei sunt puterile ce creeaza toate lucrurile: Iubirea Divina ce contine invatatura perfecta, Intelepciunea Divina ce cunoaste toate mijloacele posibile, Puterea Divina detinuta prin vointa unita a Iubirii si Intelepciunii Divine. Trei sunt starile existentei: Starea Luminii unde nu se afla decat Zeul, Si doar Zeul poate sa o traverseze; Starea de Haos in care toate lucrurile apar prin excelenta din moarte; Starea de Constiinta in care toate lucrurile izvorasc din viata. Toate lucrurile ce au viata se afla in trei stadii de existenta: Haos sau moarte, libertate in omenie si fericire Paradisiaca. Trei nevoi controleaza toate lucrurile: Inceputul in Marea Profunzime, starea de haos, desavarsire cereasca. Trei sunt caile sufletului:
1

Om, Libertate, Lumina. Trei sunt obstacolele: Lipsa stradaniei pentru a obtine invatatura; !!! Non atasamentul fata de Zeu; !!! Atasamentul fata de rau. !!! Si in om se manifesta trei. Trei sunt Regii puterilor din interior. Trei sunt camerele secretelor,

Gasite si totusi nedescoperite in corpul omului. Asculta acum despre cel ce s-a eliberat, Liber e din stransoarea vietii sa mearga spre Lumina. Cunoscand izvorul primordial, lumi i se vor deschide. Da, nici macar Portile din Arulu nu-i vor fi inchise. Ai grija insa, omule ce vrei sa intri in Paradis. Daca vei fi nedemn de acest lucru ar fi mai bine sa cazi in foc. Afla ca cei curati trec prin flacara pura. La fiecare rotatie a cerurilor ei se imbaiaza in fantanile Luminii. !!! Asculta omule acest secret: Cu mult timp in urma, am locuit in Vechea Atlantida. Acolo in Templu, am sorbit din Intelepciune, Ce curgea ca dintr-o fantana de Lumina. Locuitorul mi-a oferit cheia pentru a accede la Lumina din Marea lume. Am stat in fata Celui Sfant ce sedea in mijlocul florii de foc. Ascuns era de fulgere intunecate, caci altfel Sufletul meu ar fi fost spulberat de Glorie. De la picioarele Tronului sau precum diamantul Se rostogoleau patru rauri de foc din scaunelul pentru picioare, Se rostogoleau prin canalele norilor spre lumea Omului. Plin era locul cu Spirite Ceresti. Minune a minunilor era palatul Instelat. Deasupra cerului, precum un curcubeu de Foc si Raze de Lumina, Erau formate spiritele. Cantau gloriile Celui Sfant. Apoi din mijlocul Focului se auzi o voce: Priveste Gloria Cauzei primordiale. Am privit acea Lumina, ce era mai presus de orice intuneric, Reflectata in propria-mi fiinta. Am ajuns, asa cum se cuvenea, la Zeul Zeilor, Spiritul-Soare, Suveranul sferelor Soarelui.
1

Exista unul, chiar Primul, Ce nu are inceput, Ce nu are sfarsit; Care a creat toate lucrurile, Care guverneaza totul, Care e bun, Care e drept, Care ilumineaza, Care sprijina.

Atunci dinspre tron, aparu o mare stralucire, Inconjurandu-mi si ridicandu-mi sufletul prin puterea ei. Cu repeziciune m-am miscat apoi prin spatiile Ceresti, Mi s-a aratat secretul secretelor, Mi s-a aratat inima Secreta a cosmosului. Fost-am purtat spre taramul din Arulu, Ajungand in fata Maestrilor din Caminele lor. Deschis-au ei Usa pentru ca eu sa pot arunca o privire la haosul primordial. S-anfiorat sufletul meu la vederea ororii, si s-a intors din oceanul de intuneric. Apoi am inteles menirea barierelor, am inteles existenta Maestrilor din Arulu. Doar ei cu echilibrul lor Infinit puteau sta in calea haosului. Doar ei puteau pazi creatia lui Dumnezeu. Apoi trecut-am de cercul celor opt. Vazut-am toate sufletele care au invins intunericul. Am vazut splendoarea Luminii in care locuiau. Tanjit-am sa am si eu un loc in acel cerc dar tanjit-am si dupa calea pe care am ales-o, Atunci cand am ajuns in Salile din Amenti si mi-am ales menirea. Trecut-am apoi din Salile din Arulu spre spatiul pamantesc unde se afla corpul meu. M-am ridicat din pamantul in care ma odihneam. Am stat in fata Locuitorului. Am confirmat ca voi renunta la Dreptul meu Pana cand imi voi incheia sarcina pe Pamant, Pana cand Epoca intunericului va fi de domeniul trecutului. Asculta omule, cuvintele pe care ti le incredintez. In ele vei descoperi Esenta Vietii. Inainte de a ma intoarce in Salile din Amenti, trebuie sa te invat Secretul secretelor
1

Cum si tu te poti ridica spre Lumina. Pastreaza-le si pazeste-le, Ascunde-le in simboluri, Astfel incat profanul sa rada si sa renunte. In orice zona, da forma secretelor. Fa calea sa fie dificil de parcurs. Astfel cei slabi si nehotarati vor fi respinsi. Astfel secretele vor fi ascunse si pazite, Pastrate pana cand roata se va intoarce.

Prin epoci intunecate, asteptand si veghind, spiritul meu va ramane in taramul ascuns. !!! Cand cineva va trece toate incercarile din exterior, !!! Cheama-ma cu ajutorul cheii pe care o detii. !!! Atunci eu, Initiatorul, voi raspunde, si voi veni din Salile Zeilor din Amenti. !!! Atunci il voi primi pe cel initiat si ii voi dezvalui cuvinte pline de putere. !!! Asculta si ia aminte la ce-ti spun: Sa nu-mi aduci pe nimeni lipsit de intelepciune, Cu inima impura sau care nu are un scop bine definit. Altfel iti voi lua inapoi puterea de a ma chema din locul unde ma odihnesc. Acum mergi si cheama-ti fratii Ca sa pot astfel impartasi intelepciunea care sa-ti lumineze Calea cand eu nu voi mai fi aici. Vino in camera de sub templul meu. Nu manca timp de trei zile. Acolo iti voi oferi esenta intelepciunii astfel incat cu putere sa stralucesti intre oameni. Acolo iti voi impartasi secretele astfel incat si tu sa te ridici catre Ceruri Om-Zeu in Adevar ca si in esenta sa fii. Pleaca acum si lasa-ma sa-i chem pe cei pe care ii stii dar totusi nu ii cunosti.

TABLITA 15
Secretul Secretelor
1

Adunati-va acum, copiii mei, Si ascultati Secretul Secretelor Care va va da puterea de a descoperi omul-Zeu din voi Care va va oferi calea spre viata Vesnica. Deschis vorbi-voi despre Secretele Dezvaluite. Nu va voi oferi vorbe cu mai multe intelesuri. Ascultati cu atentie acum, copiii mei. Ascultati si urmati cuvintele pe care vi le ofer. Mai intai voi vorbi despre lanturile intunericului Care va leaga de sfera Pamantului. Intunericul si lumina sunt de acelasi fel, difera doar in aparenta. Caci amandoua provin din sursa primordiala. Intunericul inseamna dezordine. Lumina inseamna Ordine. Intunericul transformat e lumina Luminii. Acesta este, copiii mei, scopul vostru ca fiinte: !!! Transformarea intunericului in lumina. !!! Ascultati acum secretele naturii, Relatiile pe care le stabileste viata cu Pamantul unde locuieste. Aflati ca in stare normala sunteti tripartiti, Fizic, Astral si Mental la un loc. !!! Trei sunt calitatile fiecarei stari; Noua cu totul, precum sus asa si jos. In partea fizica sunt aceste canale, sangele care se misca sub forma de vartej, Obligand inima sa bata continuu. Magnetismul care se deplaseaza prin nervi Poarta energiile catre toate celulele si tesuturile. Akasa ce curge prin canale, subtila dar totusi fizica, completeaza canalele. Fiecare din cele trei stari este in acord cu celelalte Fiecare in parte influentand viata corpului. Ele formeaza cadrul scheletal prin care curge eterul subtil. A le stapani inseamna sa detii Secretul Vietii din corp. !!! Corp care poate fi parasit doar prin vointa detinatorului Atunci cand scopul sau in viata a fost atins. Trei sunt starile Astralului, Mijlocitor intre sus si jos; Nu tine de fizic, nu tine de Spiritual, Dar capabil sa se deplaseze in sus si in jos. Trei sunt starile Mintii, Purtatoare a Vointei Celui Maret.
1

Judecator al Cauzei si Efectului in viata ta. Astfel este alcatuita fiinta tripartita Condusa de sus de catre puterea lui patru. Deasupra si dincolo de starea tripartita a omului Se afla taramul Sinelui Spiritual. Patru sunt starile lui Stralucind in fiecare plan de existenta, Dar treisprezece cu totul, Numarul mistic. Pe baza calitatilor omului sunt Fratii: Fiecare dirijeaza dezvoltarea fiintei, Fiecare e un canal al Celui Maret. Pe Pamant omul este sclav, legat de spatiul si timpul planului pamantesc. Inconjurand fiecare planeta, o unda vibratorie, il leaga de planul sau de existenta. Cu toate acestea in interiorul sau se afla cheia eliberarii, In el poate fi descoperita libertatea. Dupa ce ti-ai eliberat sinele din corp, Ridica-te spre cele mai indepartate margini ale planului tau pamantesc. Rosteste cuvantul . Apoi, pentru o vreme, Lumina ta va fi ridicata, liber vei fi ca sa treci de barierele spatiului. Timp de jumatate de soare (6 ore), liber vei putea trece de barierele planului pamantesc, Vei putea vedea si afla pe cei ce se afla dincolo de tine. Intr-adevar spre lumi superioare vei putea trece. Descopera-ti propriile posibilitati de dezvoltare, Afla toate vietile viitoare ale Sufletului pe Pamant. Incatusat esti in corpul tau dar prin putere poti fi liber. Acesta este Secretul prin care sclavia va fi inlocuita de libertatea ta. Linisteste-ti mintea. Relaxeaza-ti corpul: Constientizeaza doar eliberarea din carne. Centreaza-ti fiinta catre scopul spre care tanjesti. Gandeste tot timpul ca vei fi liber. Gandeste la acest cuvant La-Um-I-L-Ganoover Si permite-i sa-ti rasune in minte. Lasa-te purtat de sunet spre locul unde tanjesti sa ajungi. Elibereaza-te din incatusarea carnii dupa propria vointa. Ascultati cel mai mare dintre secrete:
1

Dor-E-Lil-La

Cum puteti intra in Salile din Amenti, In locul unde sunt cei nemuritori, asa cum am facut si eu, si sa stati in fata Maestrilor. Intindeti-va corpul la orizontala. !!! Calmati-va mintea astfel incat nici un gand sa nu va deranjeze. !!! Puri trebuie sa fiti in minte cat si in scop caci altfel veti da gres. !!! Aduceti in minte imaginea Salilor din Amenti asa cum am descris-o in Tablitele mele. Doriti-va din tot sufletul sa fiti acolo. !!! Vizualizati-va stand in fata Maestrilor.!!!

Pronuntati, mental, urmatoarele cuvinte pline de putere:

Mekut-El-Shab-El Hale-Sur-Ben-El-Zabrut Zin-Efrim-Quar-El.
Relaxati-va mintea si corpul. !!! Apoi fiti siguri ca sufletul vostru va fi chemat. Acum va voi da Cheia spre Shamballa, locul unde Fratii mei locuiesc in intuneric: Dar un intuneric plin cu Lumina Soarelui, Intunericul Pamantului dar Lumina a Spiritului, calauze pentru voi dupa ce eu voi pleca. Asezati-va corpul asa cum v-am invatat. Indreptati-va spre barierele locului ascuns si indepartat. Stati in fata portilor si a paznicilor lor. Ridicati barierele pronuntand aceste cuvinte: {Eu sunt Lumina. Intuneric nu e deloc in mine. Eliberat sunt din sclavia noptii. Deschideti-mi calea celor Doisprezece si Unu, ca sa pot trece catre taramul intelepciunii.} Iar cand va vor refuza, caci cu siguranta va vor refuza, Porunciti-le sa va deschida calea rostind cuvintele: {Eu sunt Lumina. Pentru mine nu exista bariere. Deschideti, va poruncesc, prin Secretul Secretelor}

Edom-El-Ahim-Sabbert-Zur Adom.
Atunci, daca ale voastre cuvinte au fost numai si numai Adevarul, Barierele vor cadea in fata voastra. Acum va las, copiii mei. In jos, si totusi in sus, spre Salile din Amenti voi merge. Straduiti-va sa gasiti calea catre mine, copiii mei Si cu adevarat fratii mei veti deveni.
1

Astfel imi inchei scrierile. Chei fie ele pentru cei ce vor veni dupa mine. Dar doar pentru cei ce cauta intelepciunea mea, Caci doar pentru acestia mi-s Cheia si Calea.

1

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->