Siapa Yahudi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PERANCANGAN zionis dan Yahudi ingin memalukan Islam seluruh dunia dengan memusnahkan atau 'mengebom' kaabah sebagai kiblat umat Islam. Apabila kaabah dimusnahkan, maka umat Islam akan diaibkan, maka mereka akan melaungkan 'ALLAH TIDAK WUJUD' dan kamu sebenarnya meng A`AQ ZA `SAZZanut 'AJARAN SESAT DAN SALAH'. Kembalilah kepada fahaman kami, sekular-tidak ada agama, kristian atau pilih mana-mana agama seperti Hindhu. Kenapa yahudi dan Nasrani bergaduh dengan Umat Islam sahaja? Apabila kita semua akan kehilangan 'rumah Allah' di Mekah,seluruh dunia akan membuat andaian yang salah tentang Islam. Perancangan ini bukan baharu bahkan sudah lama, sejak kelahiran Rasulullah s.a.w lagi iaitu pada tahun GAJAH. Namun mereka dibinasakan oleh burung ababil dari langit dengan membawa ketulan api neraka sehingga berjaya menyekat kemaraan tentera bergajah. Kini peristiwa ini menjadi sejarah. Barat yang didokong oleh zionis, yahudi akan terus melakukan 'serangan bergajah' ketika umat Islam sedang leka dengan pergaduhan dan pembunuhan sesama sendiri nanti.

BUKTINYA KEDUA, di Barat sesiapa yang memakai pakaian 'berimejkan Islam' akan dijadikan suspek kepada keganasan. Tidak ada hak asasi manusia kerana mereka adalah pengganas!!!

jadi dengan 'memakai fahaman Islam' mereka berandaian Islam boleh diganti sesenang pakaian!! . Kalimah Allah dan ayat suci al-Quran dijadikan barangan peragaan dan kempen kepada idealisma kononnya untuk fesyen dan ketamadunan kini. Kenapa mereka tidak memperagakan ajaran dari Yahudi an Nasrani? Mereka secara simbolik mengatakan Islam hanya layak sebagai fahaman dan pemikiran semata-mata tanpa merujuk sebagai pegangan agama. Pakaian boleh ditukar dan diganti. Mereka boleh mengaibkan sesiapa sahaja yang disyaki di mana-mana dan mungkin sebagai propaganda memalukan umat Islam.Umat Islam diadili kerana pakaian agama bukan tanpa melalui proses undang-undang.

Ia simbolik kepada ajaran Islam yang mana dipandang rendah di mata mereka. Kalau keperingkat sedemikian pemikiran dan ketamadunan barat yang begitu moden. Ayat suci dan kalimah menjadi perlindungan kepada badan sedangkan mereka tidak menutup aurat. Islam hanya layak bersaing dengan ideologi dan fahanaman. beginilah pakaian sebenarnya mengikut ajaranIslam!!! Bukan bertudung!! atau dengan memakai kalimah dan ayat suci al-Quran sudah dianggap Islam atau muslim.BUKAN sahaja menjadi fesyen bahkan benar-benar menghina. namun berada di . Islam setaraf dengan kasut yang mana kita boleh pijak ke atas bendabenda yang busuk dan tidak baik sepert najis. Generasi di sana mengajar umat Islam.

bukan setakat di bawah tapak kaki bahkan kita letakkan sebagai barang buangan yang busuk. kenapa mereka memilih Islam? . Imej muslimah sebagai bahan buangan 'air kencing'? menghinakan.. Muslimah dianggap sebagai 'imej' seks kepada lelaki? Itulah motifnya. . Mereka tidak pernah menghina ajaran Kristian atau fahaman Confuisme dengan menjadikan bahan di bawah tapak kaki..tangga terbawah.

Mereka akan Umat Islam berkongsi idea kononnya untuk memajukan diri Umat Islam perlu buatbegitu. Buat rusuhan dan kacau bilau atas dasar demokrasi!!! klon . ialah menjadikan sebagai sahabat dan kawan sejati. perlu buat begini. Salah satu caranya ialah memberi sokongan kepada kehancuran dan kemusnahan keamanan di negara majoriti umat Islam.Salah satu cara melemahkan Islam dan umatnya.

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful