Apartamentus Ruralus

GHERTOIUL , DE BLOC
II

Animal sociabil pe scara ~a zisei evolutii, Ghertoiul de Bloctme cu tot dinadinsul sa interactioneze zilnic cu semenii sill. De cate ori are ocazia, acest specimen mereu spargator de seminte, blocheaza ghena en propriu] gunoi,
face focul ~igrataml in vazul tuturor pe ritmuri de manele sau i~i repara ~i spali rnasiria ill faJ;a irrtrarii blocului, ill rornparua animalului

preferat - petul de bere, Prin aceste ritualuri, Ghertoiul de Bloc pne mortis 5a~~imarcheze teritoriul, ajutat adesea ~i de femela lui, fernela care atunci cind gite~te are.grija.sastie toata scara. ~i pentru ca spectacolul zoologic sa fie cornplet, Ghertoiul de Bloc 1$i scoate cainele la plimbare in fiecare zi, avand grija sa umple trotuarul cu cat mai multe sernne distinctive.

WWW.ELlBERADJD.RO/ANTI·MITOCANIE
PROPAGANDA

-

'-OCALARUL D:E TRA -'I:C
MU5Culo Cot::a1;nrus
·r··'··

I

I

AHLANDIL, D'EI D'O" ---:-O"'' BAN' '-'TI '
..•. . 1..

11:/,-,

"',

' .. ,
I'

'.'

.

.,

..•..

n.... __ ,:"L UQTO.ll;1a.rj'lJO

'Q.

_.

Ste.71

t,1:tims

"

,

-"

.,

~
~,

II -,;~1liC:ItI ~

lD"i-""
1.<11

9i~.

d!!1?<l.

~id:", ~

m..i1[JLII~ til g (2!r~ I;I;! '!:I .')]~pg.:JIIi!"~ ;iii;: ~lIIf'lImli".

~~

clLl~

~r!t;:!~vi" dc· (]~ md~"'l1 iIi-Upi;;~ [,,1;.!l!.it lliC' 1b't!lg
mA'j'iU!!I

J('~1Ji din
~ ·r."IU! n

m",'ti:tJ

Jill,jlL..... L.1..'t.I.~!;" dl:. IfuJi la vd~, '1J'e, d~-.J. d£l!i ~.iDtidot! tl!! i~ Iii',uiid . .ill ~rlo'U~jhlfit(inul a.'II tbJ ~bi! un ~liI!ni!oi. i
b.!;~ll~!l it! ill.t:ilt. l1llinU:i
~1!i!I~, ~~

!ntll~.!Ii ~ .1"..6~. d :ii :v..Il1~,1:I [1Jo[1(",1-!=l ~~ (!IL' ,],h~nli. ~~ It~. mndLirl. '!.!.I:!btil!! pi!! El~, oJ.!!! aci.:J.l fiiljl:ille·

tI~~ru1~ ~g;U~ 1~tOll ~i1,

*

~T!IE
~~-Im~

ik>.ruOO:9:f1r,J
~

f~

Il'icl~~i..
~.1~

t'l(iIilllW!lt,,!J;'il.f'J.

, 'MI'ilI'tkIm~'~i!!'D i!irnb;m~ nil f~:mcimJl1ili:'", ~
·1{1~1:I1rii·!.illi:'~ 11'1~.C'I1'Q'

ail' mm

-

I!'II- '.' H'M" 8,.1..' ···G···· "£11 .11,·0' iRA' . L, .•
I,r -,

ADARANUL :0
~

1

r:!i .'

P-eJJicula ,ll~ped(} ,re,ta'rdus
UlIilifu !!ill .h.I:51:ii, [m;.otit d!!' Il!!!l.! IiI1.J.I rnWlE' I1f1i & ,t!iJ!; II! ~ • El...tl ruLt,i , I!YI!Jjb:J.o"J b4;,~i!.:i.
]6d[~t d.c' (Lbrw1I ~~ Yol p<~ 1If!tgtd~ru~ If!;: ~ 'I' :~IP~~ ~lin'~'I1aC" ~ dl' 1.\i;LJ!;.d,U u:m 'oom~ in'I:l'~t: '[ji:!j'i~l'II ,001 dill ~ lid; ~j!,dl!,ru\'f!lfJ! (;:.1lre.S!! ~~,lNin L ..~ •. , .:!L..r: • n_ .. . .. ! I!-.::I'r--'f '~~ OE"~IlI~ ~ __ ~nlJ..'il~ tlJ, f~ !Jj ~~~, ~~ ~ 1ilM!Id' ~ .J!,rd.'~ rJil~wll·.Poo!i .. 15 ,gg~.&l'iIl l;11l d",* '~I {~J!! m..ii mi d ~1h~ & HMIf. f:iW';I'iII'i•• ?
]iI(i~rr

UlL'Ill'~

~~.

~

~"IIT'ipl{jr,

'.iii
'.

!JLlnd lli!1d'flC.u1 ~ rn."fiW~ dir.1 ~~ iD ~
. rrt!!! ~

,i'jmeti ,~

In

I'IWIil ~'I:., ua ~l'l]

~

'I,!;Q~

-=-L ~_, I!oLllt l.i Ei~ iJ!l h~I1',,'p.lfIi (,"iO. bM.~',d 'ffiJd

!la

i,!;,U'i!

f:o.1.ft~ [m~M6

-

':E,MALL

,

f
,
.

"I

.

-

'DE: 1(,,-' O.'~,IM:PAN",""I-I _= ~
_l!!!!!!!!!.:_ ~_

P:ITI:POANCA - -,- ---- -

MITOCANUL DEBIROU
Multinationalus Mitocanus
Versatil, mereu furisandu-se pe dupa copiatoare, acesta este eel mai putin vazut specimen din regnul mitocanilor, Foarte rar este prins cate un exemplar ratadt, si, chiar si acesta scapa basrna curata, Bind un mitoman de exceppe. Cuti:ile goale de pizza lasate pe masa din bucataria firrnei, Iarfuriile, tacamurile si [anile de cafea nespalate, urmele din we-ul cornpaniei, darete de transpiratie de pe holuri ~i scrumierele pline din s.i1he de conferinta sunt semne care atesta eEl "Mitocanul de birou" a trecut pe acolo,

l


'S... pG.......

@ ,,
_&010

WWW.ELIDERADID.AO/ANTI.MI.FOCANIE

INDOLENTA DE .MAGAZ.IN /
Shopus Indolentus
_-----'

Mereu plictisita, Indolenta de Magazin este sora buna cu Indolenta de Ghiseu, 0 diferenta fund ca, in acest caz, puterea iivine de la 0 casa de marcat sau de la un raft plin ell produse de care tu ..ai nevoie. In cazul in care nu rnananca si nu 'iti vorbeste ell gura puna, Indolenta de Magazin poarta discutii interesante eu 0 colega sau vorbeste la telefonul mobil, asta doar ca sa nu te serveasca, Dad. ai 9i ghinionul sa. fii la mall; iar ea sa fie 9i mai tilnara decat tine, te va tutui din prirnul moment. Ca trasatura particulars, specia aceasta nu are niciodata rest, asa ci vei avea mereu in buzunar cate ceva de rontait, Nu incercati sa 0 tntelegeti, Cornportarnentul anumitor spedi ~ine pur si simplu de rnisterele faunei urbane.

WWW.ELlDERADJO.ROfANl.IMITOCA·NIE
PROPAGANDA

.~
~

:1

.,

I

TOPARLANUI DE iRA. NSPORT iN COMUN/
Troleus Puturosus
Specie des intalnihi. in autobuz, troleibuz si metrou, Topsrlanul de Transport in Comun se distinge prin mirosul putemic de transpiratie pe care-I raspandeste peste tot. Plecat la vanatoare de locurihbere, acesta se irnbrance~te de fiecare data 1a intrare, impinge ;:;i 1;:;1face loc cu coatele, iar dupa ce se asasa, nu cedeaza niciodata locul femeilor sau semenilor mai in varsta, pe care se face cil. nu-i vede. In general pipaie femelele din imediata vecinatate, el fiind mereu in calduri, Asculta adesea manele pe mobil, iar atunci cand trebuie sa coboare, Toparlanul de Transport in Comun ramane la fel de agresiv, dand din. toate membrele, in toate partfle. A~a ca, practic, este irnposibil sa te feresti de eI.

WWW.ELlDERADJO.ROfANl.IMITOCA·NIE
PROPAGANDA

BATRANELUL ..... DE DISCOTECA
Pedofilus Libidinosus
Asemenea "Mdrlanului de Dorobanti", Pedofilus Lihidinosus i$i petreee intreaga zi odihnindu-se in cafenelele din zona fierbinte "Dorobanti Radu Beller". f1 recunosti usor, el avand mari problems eu glandele salivare ori de cate ori 'iotalne;>te 0 femela rnai tanara, care ar putea sa-i fie nepoata. Batranelul de Discoteca vaneaza mai mult noaptea, In. eluburi mtunecoase, cu nume de bambus, pentru a fi ferit de ochii semenilor sai, Plin de bani, i~i perrnite sa se imbraceaproape modern, ba chiar tinereste, crezand ca in felul acesta i~i va pacali prada. Ciudat, dar de eele rnai multe on siretlirul rhiar ii reuseste cu "Pitipoanca de Compatlie" -spede prezentata de noi intr-un episod anterior - care il iubeste dezinteresat, do vreme are nevoie, Fire nestatomica, 0 consuma tosa repede, cad timpul nu sta pe lac, iar el stie asta prea bine.

l

WWW.ELlBERADJD.RO/ANTI·MITOCANIE
PROPAGANDA

-

2!~~~~dUS/
Desi creierul sau este rnult mal mic decat sfertul bicepsului, Mogaldanul de Paza este des intalnit la intrarea oricarui club, avand puterea de a nu te Lisa sa. intri. Mereu agresiv, pus pe scandal, Mogaldanul de Paza va gasi mereu W1 motiv sa te imbrfmceasca, sa te jigneasca, sa te fadi sa simp ca tu chiar n-ai ce cauta in loeul ala. Ciudat, intuitialui functioneaza bine, de cele mai multe on tu chiar neavand ce sa cauti acolo, daca stai sa te gandesti mai bine. 0 discutie civilizata este exclusa, Mogaldanul de Paza neavand prea multe cuv:inte in vocabular, Para a mira pe nirneni, se aseamana in comportament cu Ciumetele de Paza, urn:ila sa ruda din parciri, de care-I desparte eel mult un costum de haine.

MOGALDANUL

WWW.ELlDERADJO.ROfANl.IMITOCA·NIE
PROPAGANDA

-

GHIOLBANUL DEGALERIE
Huliganus Oligofreneticus
Rasa extrem de violenta, umbland rnereu in haiti, Ghiolbanul de Galerie este foarte atasat de fenomenul fotbalistic. Indiferent dacaechipa sa pierde sau ca.l?tigii,este bine sa il eviti, comportarnentui sau fiind extrem de agresiv: sparge sticle si seminte, l~i lasa saliva peste tot, urla si mjura. Cantitatea de aleool suporatata de sangele sau este una eu adevarat impresionanta. Lipsit de viata personala, interesul Ghiolbanului de Galerie va fi mereu redus la scandal, la cum sa mai agreseze vreo haiti rivala sau, de ce nu, vreun cameraman de Ia vreo televiziune interesata deaceste instincts de turma, Daca se poate, este bine sa eviti mice contact eu aceasta specie.

WWW.ELlDERADJO.ROfANl.IMITOCA·NIE
PROPAGANDA

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful