P. 1
Flyer Buurtagent op Twitter

Flyer Buurtagent op Twitter

|Views: 142|Likes:
Published by Politie 2.0

More info:

Published by: Politie 2.0 on Aug 16, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

08/16/2011

pdf

text

original

UW BUURTBRIGADIER op Twitter

BZO
Beste bewoner,
Op de hoogte blijven van wat er in uw buurt speelt? Samen met de buurtbrigadier uw wijk veiliger maken? Dat kan! Volg mij op Twitter.

BRABANT ZUID-OOST

Wat kunt op Twitter van mij verwachten?
Ik tweet over bijvoorbeeld getuigenoproepen, vernielingen of diefstal. Maar ook resultaten die we behalen en ‘weetjes’ over de veiligheid in uw wijk. U kunt direct reageren met tips, suggesties of een vraag. Zo werken we samen aan een prettige woonomgeving. Dit is mijn adres op Twitter: http://twitter.com/brigadierEHVgmu Raymond Vermeer, Buurtbrigadier Het werkgebied van Raymond Vermeer beslaat de wijken: Geestenberg, Muschberg, Urkhoven in Eindhoven. Kijk ook eens op: www.politieeindhoven.nl

Wat is Twitter?
Twitter is een eenvoudige en snelle manier om met elkaar in contact te komen. Het is een gratis internetdienst waarmee u korte berichten plaatst. Dit kan via de computer of de mobiele telefoon (met internetabonnement).

Aanmelden
Volg @brigadierEHVgmu op Twitter Heeft u nog geen account? Ga naar www.twitter.com en maak een nieuw account. Een gebruikersnaam en wachtwoord zijn verplicht, alle andere informatie mag maar moet niet. Ga naar de keuze ‘Find people’. Typ brigadierEHVgmu in het zoekveld en klik vervolgens op ‘Search’. Klik daarna op de toets ‘Follow’. Nu kunt u berichten sturen en ontvangen van mij.

PBZO_BB_FlyerA5.indd 1

01-04-11 16:45

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->