You are on page 1of 2

Fogserssg - elemels rta: Dave Tate (web) 2011.

mjus Hexa slyz tarts Nagyon kevs dolog van, ami tapasztalatom szerint mkdik a fogserssg miatt elejtett elemelsek feljavtsra. A hatoldal fej hexa kzislyz tarts viszont egy nagyszer gyakorlat. Ragadd meg a kzislyz fejt gy, hogy a sly felirathoz nem rsz hozz. llj s tarts addig, amg tudod. Amint elrsz 20 msodpercig, nveld a slyt!

Iratkapocs Egy egyszer mozdulat, ami segt a fogson, az iratkapoccsal val edzs. Azokra a nagy kapcsokra gondolok, amelyeket ssze lehet nyomni, hogy kinyljanak. Hasznld ezeket gy, mint egy hagyomnyosabb marokerst eszkzt, de ezttal elssorban csak a hvelyk- s kisujjaddal nyomd ssze a kt szrat. Mindegyik ujjadat edzheted, de a kisujj az els, ami elenged! A trkkt Ed Coan legends eremel mutatta nekem.

Legyl ersebb! Ha elejted az elemelseidet, akkor van egy igen egyszer megolds: vlj ersebb! Mondjuk elejtesz 200 kilt, de a 180 knnyedn megy s a 200 is oks gurtnival. Nos, ersdj fel 220 kilra gurtnival s a 200 kil fog gy tnni, mint a 180 korbban.

Tedd rendbe a fejed! Az edzs nem mindig knny, nem csak egy sta a parkban. Tbb kell ahhoz, hogy ers legyl, mint szimpln slyok emelgetse. Kell egy bizonyos attitd, amivel a slyokat megkzelted s kemnyen kell dolgoznod. Louie [Simmons, Westside] azt mondta nekem, hogy SOHA nem edzene olyasvalakivel, aki nem hozza r a frszt ilyen, vagy olyan okbl. Ez az egyik legjobb tancs, amit valaha is hallottam! Nem azt mondom, hogy legyl egy fasz, de nagy differencia van a "kondizs" s az "edzs" kztt! T