Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword or section
Like this
2Activity
P. 1
Jonas 980 V-VH NL 88-60-2630

Jonas 980 V-VH NL 88-60-2630

Ratings:
(0)
|Views: 112|Likes:
Published by Hako Belgium
Nederlandse handleiding van Hako veegmachine - www.hako.be
Nederlandse handleiding van Hako veegmachine - www.hako.be

More info:

Published by: Hako Belgium on Aug 27, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

08/27/2011

pdf

text

original

 
 
Bedieningshandleiding
Hako-Jonas 980 V / VH (6502.30/6502.50)
 
Woord vooraf
Geachte klant,Wij hopen dat de goede eigenschappen van de Hako-Jonas 980 V/VH het vertrouwen rechtvaardigendat u in ons hebt gesteld.Neem de bedieningshandleiding van de Hako-Jonas 980 V/VH grondig door voor u de machine ingebruik neemt. In de gebruikshandleiding vindt u alle belangrijke informatie voor werking, onderhoud enverzorging.In deze handleiding hebben we de paragrafen die betrekking hebben op uw veiligheid, voorzien van hetsymbool . Let op de veiligheidsvoorschriften (hoofdstuk 1).Voor u met de machine begint te werken, dient u de handleiding en de veiligheidsvoorschriften te lezenen op te volgen.We wijzen er uitdrukkelijk op dat juridische aanspraken met betrekking tot de informatie in dezebedieningshandleiding niet worden aanvaard.Let er bij de nodige onderhoudswerkzaamheden op dat enkel originele onderdelen worden gebruikt.Enkel originele onderdelen waarborgen een constante en betrouwbare paraatheid van uw machine.Geldig vanaf: 980 V April 2004980 VH April 2004
Hako-Belgium N.V.9420 Erpe-MereIndustrieweg 27Telefoon 053/80.20.40
 
 ______________________________________________________________________________3
Juist gebruik van de machine
Juist gebruik van de machine
De veegmachine Hako-Jonas 980 V/VH is uitsluitend bedoeld om droog en vochtig materiaal op tenemen in bijvoorbeeld productieateliers, magazijnen, parkings en voetgangerpassages. Elk andergebruik geldt niet als voorgeschreven gebruik; de fabrikant kan niet aansprakelijk worden gesteld voordaaruit resulterende schade. Tot juist gebruik behoort ook de naleving van de door de fabrikantvoorgeschreven gebruiks-, onderhouds- en herstelbepalingen.De Hako-Jonas 980 V/VH mag enkel worden gebruikt door personen die ermee vertrouwd zijn en die opde hoogte zijn van de gevaren. U dient de relevante ongevalpreventievoorschriften en de algemeenerkende regels in verband met technische veiligheid, arbeidsgeneeskunde en verkeersveiligheid na televen. Eigenmachtige veranderingen aan de machine sluiten elke aansprakelijkheid van de fabrikantvoor daaruit voortvloeiende schade uit.
Deze machine is niet geschikt voor het opzuigen van stof dat gevaarlijk is voor degezondheid of tot explosies kan leiden.
 
Informatie over de garantie
Principieel gelden de voorwaarden van het aankoopcontract. Schade wordt niet door de garantie gedektals ze het gevolg is van het niet naleven van de voorschriften inzake verzorging en onderhoud.Onderhoudswerken moeten worden uitgevoerd door een erkende Hako-onderhoudsdienst; dezewerken moeten worden bevestigd in het “onderhoudsattest”, dat als garantiebewijs geldt.Volgende zaken vallen niet onder de garantie: Natuurlijke slijtage en schade door overbelasting,zekeringen, onvakkundige behandeling of ontoelaatbare wijzigingen.De garantie geldt eveneens niet als aan de machine schade ontstaat die niet te wijten is aan door onsuitdrukkelijk erkende onderdelen en toebehoren of die te wijten is aan het verwaarlozen van deonderhoudsvoorschriften.
Aanvaarding
Zodra uw machine aankomt, moet u nagaan of er geen transportschade is opgetreden. Deze schadewordt vergoed als u de schade onmiddellijk door de spoorwegmaatschappij of door de transporteur laatbevestigen en als u het schaderapport samen met de vrachtbrief naar ons stuurt.Ons adres:
Hako-Belgium N.V.Industrieweg 279420 Erpe-Mere

Activity (2)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 thousand reads
1 hundred reads

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->