SCENARIU DEMO PENTRU PROTEST

Utilizatorului neinregistrat beneficiaza de urmatoarele functionalitati: 1.Poate vedea ultimele teste propuse :

2.Poate viziualiza testele deschise disponibile pe site. (Teste deschise se refera la acele teste ce pot fi sustinute de orice utilizator fara sa fie necesara trimiterea acestora de catre un manager):

Poate cauta un test dupa un cuvant cheie(folosindu-se atat de casuta din dreapta sus speciala pentru cautare cat si de campul dedicat special acestui lucru din pagina de vizualizare teste).3. De asemenea poate filtra testele in functie de categorie sau autor (atat din meniul din stanga cat si din pagina de vizualizare a testelor): .

4. fiind necesara introducerea unui email pentru a putea primi rezultatul testului. 5.Un utilizator neinregistrat poate aplica la orice test deschis.Utilizatorul poate trimite o sugestie / reclamatie / intrebare catre admini folosindu-se de formularul de contact: .

Acesta poate alege optiunea de a fi manager de test. de la pagina de inregistrare .6. devenind astfel utilizator inregistrat .Isi poate modifica datele personale din pagina de profil: .Utilizatorul neinregistrat isi poate crea un cont pe site .caz in care va putea crea si trimite teste altor utilizatori: Utilizatorul inregistrat: 1.

Poate aplica la testele care i-au fost trimise din pagina Testele mele: 3.2. si unele statistici in legatura cu notele obtinute la aceste teste din pagina rezultatele mele: .Poate vizualiza o arhiva de teste pe care le-a sustinut .

Sunt implementate mai multe optiuni pentru manager astfel incat forma finala a testului sa poata varia: Adaugarea intrebarilor este accesibila. Interfata fiind una prietenoasa: .Managerul de test: 1.Acesta poate crea un test pentru ca apoi sa-l populeze cu intrebari si raspunsuri posibile.

Accesul se face prin pagina Teste create: . managerul il poate trimite unui numar limitat de utilizatori in functie de numarul de trimiteri pe care il detine.Dupa crearea testului.2.

3.De asemenea el poate edita sau sterge un test .Tot aici poate alege sa corecteze testul. in cazul in care acesta a fost rezolvat(doar pentru testele neadaptive): .

.In interfata de corectare notele pentru intrebarile cu raspuns simplu si multiplu se corecteaza automat. ramanand managerului sarcina corectarii intrebarilor cu raspuns liber.

Poate aproba/refuza o cerere pentru pachet de tokenuri . facuta de un manager de test: .4. In cazul in care managerul ramane fara trimiteri el isi poate achizitiona de la pagina Oferta Servicii . aceasta achizitie urmand sa fie aprobata de un administrator: Administratorul: 1.

Poate bloca un test pentru continut neadecvat .De asemenea poate bloca / debloca intrebari din motive bine alese: . 3. urmand sa il deblocheze daca se vor efectua modificari.2.

Poate bana / scoate un ban unui utilizator : .4.