Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword or section
Like this
5Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
LouisCulling-Seksualna_magija

LouisCulling-Seksualna_magija

Ratings:
(0)
|Views: 482|Likes:

More info:

Published by: Phavel Cardoso Gorezky on Sep 01, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

04/28/2013

pdf

text

original

 
MAGIKA SEKSA – KLASIK EROTSKOG MISTICIZMA – LOUIS T.CULLING
1
 
MAGIKA SEKSA – KLASIK EROTSKOG MISTICIZMA – LOUIS T.CULLING
PRETVORITE SEKSUALNU EKSTAZU U MAGIČKU VATRU KOJA UJEDINJUJE DUŠU SA DUŠOM 
Seksualna magika je izuzetno moćno oružje za magičko postignuće. U seksualnomsjedinjenju, magnetske i električne struje, ujedinjuju se kako bi stvorile poljeenergije koje se širi, kako prema unutra tako i prema van, sa ciljem da se ostvarikontakt sa beskonačnom inteligencijom i osobnom nesvjesnošću.Svemu ovome dodajte još magiku i seksualno ujedinjenje učinićete savršenim;postići ćete duboke uvide i proširiti svoju osobnu moć putem kanaliziranja,usmjeravanja (obuzdavanja, kroćenja) moći univerzuma.Magika seksa razotkriva nam psihološki zdrav pogled na ljudsku seksualnost, kojinam omogućava da rastemo, razvijamo se i stvaramo bez blokada ili inhibicija.Ritual je jednostavan, pristup i stav prirodan, a energija koja se pritom uzdiže jenajpotentnija i najmoćnija od svih ljudskih energija.U prethodnim stoljećima veliki magičari prošlosti koristili su seks kao vrata krozkoja su ulazili u moćnu silu mistične ekstaze, i dosezali vrhunac moći koji nije bilomoguće doseći ni na jedan drugi način.U ovom starom klasiku, Louis Culling razotkriva tajne i principe magike seksa,zajedno sa preciznim uputstvima za njihovu upotrebu.
-
Istražite tri stupnja magike seksa: Alfaizam(Alphaisam)-(magička čistoća,čednost, nevinost); Dianizam(Dianism)-(seksualno ujedinjenje koje ne završava klimaksom); i Kodoš(Quodosch)-(ujedinjenje sa klimaksom usmjerenim prema magičkoj svrsi ili magičkom cilju) 
-
Naučite usmjeriti ili fokusirati seksualnu energiju kako bi stvorili 'Magičko Dijete' 
-
Razotkrijte upotrebu I Chinga u odabiru najboljeg trenutka za magičko seksualno ujedinjnje 
-
Proučite Sufi poemu Rubaiyat kao ekspresiju ili izričaj principa koji se koriste u magici seksa 
-
Razotkrijte psihičke afrodizijake 
Korištenjem znanja koje je predočeno u ovoj knjizi, možete postati poput božanskihljubavnika, ujedinjeni kako jedino bogovi mogu biti ujedinjeni; uzdižući svojumagičku kreativnost dok postajete jedno sa univerzumom.Ako vjerujete da ste spremni za ovo moćno iskustvo, tada ste spremni za magikuseksa.
2
 
MAGIKA SEKSA – KLASIK EROTSKOG MISTICIZMA – LOUIS T.CULLING
OD SAD PA NA DALJE – NEKA SVAKO SEKSUALNO UJEDINJENJE BUDE ČIN SEKSUALNE MAGIKE! 
Ove, gore navedene riječi autora, namjenjene su onima koji su već započeli izvođenje magike seksa. Ritual je jednostavan, stav prirodan; a energija koja se prilikom izvođenja stvara, najpotentnija je od svih energija koje dolaze iz čovjekove nutrine.Temeljeno na učenjima koja su primjenjivana u tajnom redu G.'.B.'.G.'.; autor detaljno i  precizno navodi načine i sredstva za dostizanje visina fizičke i duhovne ekstaze.Magička imaginacija transformira individualnu osobnost u manifestirani oblik Božanskog Ljjubavnika, Višeg Jastva, Svetog Anđela Čuvara, Daemona C.G.Junga.Putem magike seksa pojedinac realizira(ostvaruje,opredmećuje) veliku moć seksom stvorene energije. Magika seksa magičaru, kao nusprodukt ili sporedni rezultat,dodjeljuje magičke moći, koje nisu namjerno(voljno) prizvane, ali su zato magički korisne. Gospodin Culling daje metode za postizanje ili ojačavanje specifičnih sposobnosti ili stavova(pristupa); koji su nužan preduvjet za primanje(postizanje) adekvatne(primjerene) aspiracije(nadahnuća).Ovo nije 'magija seksa'; Magika Seksa je upotreba seksa kao potentnog nosioca (ili adekvatnog alata) za magičko postignuće. I ona djeluje! Autor sljedećih djela:Nevjerojatni I Ching L.R.I. I Ching Kompletni Magički Curriculum Tajnog Reda G.'.B.'.G.'.Ja sam podjeljena zbog ljubavi,Zbog mogućnosti sjedinjenja.Knjiga Zakona Poglavlje I:29 Ostale knjige Louisa T.Cullinga:Prastari Yi King 
3

Activity (5)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
CikaVasa liked this
victorsreckovic liked this
Zrinjski Škola Rukometa liked this
Phavel Cardoso Gorezky liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->