MAGICIANUL ALB DANIEL ROXIN COLECÞIA ROMANUL EZOTERIC

MAGICIANUL ALB DANIEL ROXIN

R ac I ab a D a c C c L a B T ac a L a B C Descrierea CIP a Bibliotecii Naþionale a României ROXIN DANIEL Magicianul alb /Da R -Bc Da a ISBN -H -H H Copyrigh« © 20µ MISTERIUM PUBLICATII SRL Editura DAKSHA

Ta aa c a DAKSHAE caca ac Daksha Cac c c F aa a aa a ISBN -H -H CUPRINS CAPITOLUL ¶ / ÎNTRE DOUA LUMI / 1 CAPITOLUL 2/ SECRETE /3» CAPITOLUL ¸ / FORÞÂND POARTA CÃTRE DINCOLO / 5· CAPITOLUL 1 / EXPERIENÞE STRANII

/ 6¶ CAPITOLUL o / MAGICIANUL ALB / 7¸ CAPITOLUL » / PRIMELE VICTORII / 1 CAPITOLUL 1 / LA LIMITA / o CAPITOLUL / CINE SUNT EU? / 11¸ CAPITOLUL / ANANDA / 12¸ CAPITOLUL 1µ / MAYA / 13» CAPITOLUL 1¶ / TIMPUL NU ESTE CEEA CE PARE A FI / 15o CAPITOLUL 1· / DEZVÃLUIRI / 161

CAPITOLUL 1¸ / NOUA ORDINE MONDIALA / 11 CAPITOLUL 11 / ÎN LUMILE DE DINCOLO / ¶ o CAPITOLUL 1o / REALITÃÞI TULBURÃTOARE / 21o CAPITOLUL 1» / COPLEªIT DE TAINE / 231 CAPITOLUL 11 / DESPRE SFÂRªITUL VREMURILOR / 2¸

CAPITOLUL ¶ Între dou2 lumi T T ca cH a Saa a ca a caa aca aaac c a a a ab acc aacca c ba Da aca cca Îac ca -c a a aaa aaaa N aacS cc aac a a a aac ac ac ac a ca a acc

acaca a c aa a aa caaaca b aa c E ac ac ba -a c caH b Îa ca ac Dac c -a aca a -a a aA a aab a c ac a cc c

MAGICIANUL ALB c aJ cJ aa Ea J aJ cJ Z ba a aJ H aa aa J cJ J caJ ca J J cJ J a S-aJ a a J J J H c AJ a J J a ca J a c ca J a c a J acH H C a -aJ a aJ aJ a aJ

H J c a a a J J a J aJ J H a c aJ J J a cJ a c J cJ c c aJ b H a aJ aJ a J a C J c a P a a ac J aJ J aJ a J J a c aJ acJ a baJ J aa ac a Ca c J -a J a a - I a

S J ca J cJ ca a aJ J M J c -aJ cJ -J J a J cJ a aJ cJ b Î aaJ aJ b c DaaJ J ba c c cJ a ac J aJ b J c a P J ca J a a a a c a a b cJ aJ J J J baaJ J caJ a P -J

a J c c aJ c ac a - N-aJ b J a baJ H a aJ J cJ b -Ua cJ ac J c Daa J J a ÞJ a cJ J aJ bca U J aJ c c - Ma Aa J a b - ªJ cJ DANIEL ROXIN - O - Ac a OJ a J J - N J c a SJ c J aaJ

- AJ aJ Oc ca a Da J J a cJ - ªJ c c aJ J c J a cJ a a H a J c J J a J J J J b a J -J E ac J Ma J J c J a J a J J J a J a c J ac a a a a J J ca

a a a ab a aJ H a J - I a S J J J J a J D a a J a J - A J b J J J b J J J a a c a C aJ J aJ J J a J ca J J J aJ J a - ªJ ac -aJ cJ J a J

ba J a AJ cJ a a a D J a J c aJ aca J a a cJ b aJ J a cJ J J a D J ac J a a cca a a cJ J - P aJ c - N aJ aJ J J J c ÎJ J c a aaJ a cJ a cJ aJ acJ J

ac a c a F J -a J aJ a ca aJ -aJ aJ -a -J ã J cJ J bJ J J ca ac -J aJ c c acJ ca c a J b

MAGICIANUL ALB - T J J J aJ J ca J aJ a J - c J c Daa a a c J ac c a cJ H J ca c F aJ aJ J a J J H cJ baJ J aJ J aa a ÎJ a aJ aJ J acJ J aJ J aJ aJ D c a c a c a

J aa J c a a-J J ac - caJ b a J J c E aJ aJ c J J J a aJ a a aJ J c c J ca J J c J a J c H J J J J J J a c J H J ca J J J H a a C

a c c J J a J J c c J J ac J a J J c aJ a J E a J a c aJ a J J a c a J J aJ J J c J c J J a c J a a A J c J J c cJ H J a J c

ca J a b H J a J c J J a aJ c J a c ca J J J J a c S J a aJ a J J aJ c J J J J a J c J Ba J a J J J a J b J b a J J aJ ca J c J .

cJ aJ Daa c a a J aaJ c J J J a a c aJ J bJ aJ a aa a c DaaJ ccaJ J aJ a J b ba c a I aJ ac NJ J .Pa c a ã J aJ J caJ H ac J b a a aJ J ca a c a.

c aaJ acJ P J J J aJ ac a c a J G aa ca J -a c J c aJ T DANIEL ROXIN acJ c aJ a a a c J aJ aJ a c a aca aJ a a cJ a a c aJ a aJ G c aJ c H J a J -J a J a ÎJ c a c aaJ J a acJ c a .

Daa S ac H J H aJ Daa ÎJ J a a ÎJ c bJ aa a c a J J C a caJ aJ a A ba A J a c cJ .aJ aaJ J c a ac J baaJ aJ J J aaa c J J aJ J a c c J ca J a a a a N c a J a-J Daa .

a aJ a c a a c acc J c Daa a a J cJ J c a aJ a aaJ H J a ca P a c a J aJ J NJ aJ J J caJ ã a a J J J cJ a a aJ c aa S aJ ca J a J J J c a J aJ a cJ a aJ aJ ac c .

ba c J caac cJ J J ab a I a J cJ cJ aJ cJ aJ cJ c aJ c a aJ J bJ J c J J ab ba cJ J M-a J aJ a cJ ac J J a ca aJ L J J cJ ca abaJ a c c .C -aJ a -a J J b H McJ .

J cJ J b cJ J a .

MAGICIANUL ALB DANIEL ROXIN c a a -J Aaa J P J b J c J J J a J J J a P ac c aJ J a J J J J V b a J J a c a J J a c J a J a c J c J a J J J .

J J J J J c a c ca EJ c A Þ-a c J aJ J J J aJ J aa a D ca aJ a a J J a Da A c a J aJ ca a ca J c a J a a c c E aJ H c cJ J J J c c ac a MJ J aJ c c H b .

J J aJ a cJ aaaJ Cc a a c J a aJ J J aa MJ aJ aJ aJ ac aJ J J cJ aJ J H I aJ J cca J b I acJ aaJ a c aJ c J a J N cJ J a J J H c Îc ca a J ca J aaJ a a aJ .

baJ a ca aJ J J c J ca J ca a a T J J -J a aJ cab J c a a J a a aJ J aaJ aJ J c J J J MJ J a cJ J J a J C ac J a a MJ J a ca a a Da Oc ca J J J a caJ ba .

Daa -aJ c J a J -J b IJ J aJ aJ cJ Î a J J .¥ A J -a aJ J c -a a J a J aaJ a NJ c J -a J aH ac a c aJ aJ a C a aa .a .B -a J J .C J J J b a cJ cJ a .

NcJ a J a J J a ac .Aaa A J aJ -J J aa aa c OK TJ aJ J H J J a c a aa J ca J J aJ aca J .a J J c c .M bc J a a a A cJ J aJ a aJ c aJ ca -a J bJ DaaJ cJ .

A cJ M J a J -J c c a c A J aJ J a b H a J cJ J J a ccaJ a aJ J aJ a cJ a c ca a a baJ a a ca J c J c .aMaJ b C cJ aa ac aJ J ac a .Ab .

S .DJ J C aJ -a J aJ J ..J a c c -aJ c acc aJ aJ J a aJ J cJ cJ J DaaJ J J a .Da AJ J J P aJ a .IaJ -a a aJ J J c J -a a a aa a c aJ cJ .

C Da J aJ a OJ a c c c a J c a c a J J .

V aJ -J c c aJ aJ J J J J J c a a a J c J cJ J J .MAGICIANUL ALB J c ã -J -a J a J J J a a-J J aaJ H N c a cJ -a c aJ a J J J J aca c J .

a Pa J aJ J c a c c a a J c acc -aJ c J c a c aJ J a J aaa c NH J cJ cJ P bab c a c a a ac a aba -a P a a c aJ J J a cJ a c aJ cJ J a c J J a aaJ J J cJ cJ ca J aJ .

a a a D a aJ -a J J H c a H aaJ a ca C a cJ aJ a a c a aJ cJ a ac cJ J aJ .I-aJ a aJ c J J b aJ cJ cJ J J c J bcJ aJ c aJ a a a a c aJ c J .

NJ cJ J c a E c aJ J .ã J .aJ -NJ acJ -aJ aJ aJ J ca J J cJ -J J baaJ aJ J J a c aJ J J .T c c J c -a J a J a J cJ J b c J .

C c aJ a MJ aJ .J a c aJ a a aJ a aJ c C c c J a b a J c aJ J c DANIEL ROXIN Î aJ cJ a Da J aJ b aJ ca J J a a cJ a J c aa c a J aJ a c J H caJ aca J J .

AaJ ac U -a a J J c c H bJ aJ bc DacJ J J a -aJ J J a a a caJ J N c cJ J J a caJ J aJ a a c aJ J a aJ ccaJ ac aJ c caab ca J ca .ÎJ c ca a ac aJ J aJ aJ .cJ J a J b cJ c A .

B a c c a ca J c AJ J Dac c aJ J J aJ c J aJ J a aJ DaaJ b c cJ J a aJ J OJ c aJ aJ ca ca J .A ZbJ c a c J aJ aJ cca J J a ã J caJ a aca J .caJ J cJ cJ c .

I b J a ab J J J aa aa a H J cJ J a c J aJ a c J ca c c J Dc J a a c J J ca J J J N c a c aJ a a c J b a a D aca c aa J J a I a J ab .

MAGICIANUL ALB S aa a aJ J aJ J aJ a cJ J aJ N c a J J J c S -J -a aJ aJ acJ a J J Sa aJ aJ J a C a H J J a a J aJ J aJ J c c cac Nc aJ J a ac MJ J a c acJ J a a c H .

a a aJ c J cJ J ba caJ aaJ J ac S J aJ c a c c J aJ a a aJ J J H MJ a c J c .J cJ bcJ ca a aJ cJ J -J a aJ ã c baJ J c ac c Fca c J aJ J aJ b J bc ab D a a caJ aJ .

J aJ H c c J aJ c caJ -a c a a c ca J a J c aJ c J a ÎJ a c a -aJ ca aJ J cJ Ea a J b C c a a aJ caJ H cJ c J c MJ J a c a cJ aJ ã -a J abJ H acJ J cJ J .

J aJ cJ cJ aJ A aJ aJ ca c I aa J J -J cJ J aaJ aJ aaJ c J c J aa c b a cac aJ a a J J aJ cJ cJ a ca c caJ aJ a a J aJ J ac J a abaJ J DANIEL ROXIN J .

c ba J H c -J J a ca J J aJ J J a c aJ aa a P a ac J cac J c a J a J c cJ acJ J a J J J a a a aJ acJ ac Î ac a a aJ -J a a c a c H a a cJ J H aJ J a Îa .aJ c ac .

J a a aJ J a a J aJ aJ a aJ c a Ea J H C c c J -J a J a a c a a aJ ac c a C J ba aJ J aJ J ba a a c aJ aa c c UJ J ca a acc J ca a J c Î c J J aJ a aJ -a J a caJ aJ .

-J ac c R c H H J -J a J a a J J a a c J a P aJ J J a c Ob c a a a J aJ cab J c N -a J a aJ ac aJ a J a c H aca aJ aJ a D aJ aJ aJ c CaJ aJ J aJ c a .

S cJ a -J J a caJ aa cJ -a a a A c a a a J a b ca I J H aJ J c I a cJ J caa aJ b a aaJ c J a a J O c aJ H aJ J aJ c a a A ccaJ J J c I c J aOJ a .

MAGICIANUL ALB caa cJ J a c C aJ aJ a J a acc a aca J a aa c a c a acJ J aJ aH J caJ I aJ J c Sa aJ ac cJ c aJ J c a J J aJ aa c a ac aaH J H J c a aJ a c J c c J .

aJ aJ J N aaJ J J cJ ac aJ Fc J J J cJ ca a ccaJ J J ÎJ c J CJ aJ a -a J caJ a a a I aJ b aJ b ÎcJ a J J J c cJ J aJ a Ea R c a a a ca aJ cJ J c J .

aca ÎJ J aJ aJ aJ N a c J a aca cc J b a J J J a ab J bJ cJ J caJ A aJ aJ ca aJ D c aJ b H J b a Pa J c J ac aa c a N J a J J C J a J a J c J J J c .

J c J a J a J J b a cab D J c J J aJ J a J J aJ a J J J a a J P J c J ca J -a J c J J aJ a aJ J c J b J c a aJ c J a a J J c a c .

c J a a J b c c J J J J a ã J J c J J J J cJ a a J J A J a ac a c J J J a J J c a aJ J J Dac J a J DANIEL ROXIN c.a J b acc c J J c c a a.a .

aJ ca J ca cJ FJ a cJ -a J cJ J c J cJ a a a J c C aaJ J aD aJ J aJ D D Ta ac c c c J J c -J acJ b c a a J aJ a a a c ca c aJ J D H J aJ a aJ J a J a a c a aJ .

bc J b c J c cJ a J aJ c J J c b L c a c J c aa cJ J c acJ c J J J c J c c ÎJ cJ cJ cJ aJ a ca c a aa a ac aJ J a J aJ a ac J ca c J c cJ cJ .

ca bbcJ J J ac c c cJ a c J c cJ a a aJ cJ ab c a a c c aaaJ a J c ac aJ J J ac J a J a c aJ J cJ b cJ a c cJ -a aJ J a c a a a c c LaJ a ac aJ J J aa a c a J J a aJ a aD .

b cJ aJ bJ aJ D D ba J ca c c a c bab ac c ab J a J J aa M cJ a J I a Î c J I J J J J b a c .

MAGICIANUL ALB ca ÎJ c caJ ã D ã cc c a J a P cJ ca c J cJ J c aJ C J J c a J J P a a ab J J J ac J c a a cJ c aJ cJ a aJ aJ J D -J c a a c c H cJ a J .

J J acc ca a a a J .aJ J cJ a aaJ b a a a J a c aJ aJ a ca aJ J J c ab J J P aJ ac J c a a a c aJ c caJ c J J c a ab ab ac J J a J J J -J Ic aJ H J a cJ a .

aJ J J ac ca c H cJ aJ aJ J A D ab aJ J c c c aJ a J c ab aJ a a ac bc a J c Ac J J aJ a H aa aJ J b aJ aa J J a J b a a caJ J a a ab H a c c J cJ aJ c J a J .

cJ a c ca J D c a J J b a cJ J J c aJ cJ c a J c c J b caJ c a J J c a Dac ac J c a J J c aJ J J SJ c c c DANIEL ROXIN aa c CJ a D a acJ aJ J c b J J c J ca J .

a Acc cJ c a c aaJ J a aa a J b aJ aJ a caJ aJ a cJ a aca c a J J J a a Î cJ J c c Aa aJ b a J aJ J c aJ J J c a J c c c a J aJ c a c a cJ aJ P bab cJ acJ J ba J c .

J J J a caaJ J aJ a J aJ a C ac J J J a a aca J -a a caJ J c c a c c H a ÎcJ J aJ aJ c c aJ c a aaJ c J -a aJ aJ J c c J ca Ea J J c J aJ J a Î c c a .

J a aJ c caJ -J J a J c a a caJ J c c aJ -a J -a a a cJ a c J H D J J J c J b J J a a J a c c J J J a c a J a J a a J a J J J J a J a J .

J iecþie a a S J a J a c J J ca ac a acc b J J c J c J c a J J a J aJ J aJ c J a Ac c J aJ J a c ca P b a aJ c J -J aca caaca J cJ c ca J caJ .

J ã aa a cJ aJ c a J .

MAGICIANUL ALB c aJ ca J a c c cJ aJ c a a aJ b H -J b aaJ a acc aJ a J aa a ca aJ J aJ c a cJ J aJ a SJ c ca J J J c ac a caJ c aJ a c a ac D a a J aJ ÎJ a aJ aa ca D .

J H J J ba a a aJ ca c aJ J acJ a c I J baJ aaJ cJ a a J c J J J a caJ a c J ca J aJ aaJ aJ a cJ a SJ baJ J aa a a c c c a a aJ a aJ aJ cJ J ca caab a J E ca H J a ca J aJ .

b J c a acJ c P bab c a J J a aJ J aJ J c a O c J aJ c b J ccJ ã a a J a c a aJ J H a A aJ ac J c c-J a D ac J J T J J aJ a ac a caJ aJ a J c caJ J c a a J a .

a caa cJ ca J b c c a a Dc aJ J aJ a ac b J c cJ caJ J J J a J c A J aca caac H cJ a J aJ a ca DANIEL ROXIN a J J aJ ab J a a aJ aJ J ba a Ca c J J a H .

J aJ a J a c J J J J a a a c a P c a J J J c J a J b H a J J ba J ca J J c J c A J J J J c J J ca c a A J a J a J a aJ J J J a .

a a J -a -a a a Daa M-a J a a ca C J J F J aJ aJ J a aJ a a aH Vca Da J aJ cca J J J .A J a J aJ aJ a c J a .Ma J .N -aJ cJ c J J a J caJ .

E J ac A J J aJ aJ J a a a a .Aa P -J J a -M c -aJ c aa cJ J H a aJ aJ Aa a c J J a a aJ a aJ J P Daa J J ..M J -aJ c cJ J a Nc cJ J J a .C H J J .

A c a .OK A J -J Oa cJ c aJ a J J .B b J -a c .bJ J a acJ J a ac c J aJ ca J J aJ ac .

MAGICIANUL ALB a ac cJ J ca P a a J J H -J a a DaaJ a J b a H UJ cJ aJ J aa EaJ cJ aJ J J a a H a T ac J baJ J J a aJ aJ A J c J J c J c c J A a a a .

a c ba a aa a cJ aJ a aa a aJ J aJ a aJ b -a a aJ aaJ M-aJ cJ a aJ a J J J ca ac cJ a c J J c J c c J b c M-a c aJ cJ H a a Ma Ea c a cH J aJ J a c c aJ a cJ J H .

AcJ J aJ ac cJ .Sa J Daa a J D c a J -J J J J cJ H a a a a J a-J .N c a J J cJ a a b aJ aJ .c J a Tc aJ a aJ a R a c a J c a .P J J acJ aa cc M DJ J a J a .

ã J ac c J .S c -E b J a J ac c U c a aJ J ca J .J J a ªJ J aJ H c cJ c J C-aJ aJ J c J .N cJ b T a J MaJ b DANIEL ROXIN J a c a c a DJ a J c ab J a a .N.

aJ J J acJ a cJ c -a J J J a a aJ J aJ J ca aJ aca J E J a cJ a a a EaJ J c aJ a c J cJ cJ J J J aJ a -J a J a a c c a P aJ J J a cJ a b c a a ac a c b a c ca J ac ac .

Ia cJ a J J -J aa Ac aJ DaaJ J J c .a aa J a F J a a acaJ a J a a a P -J ca ac c a aJ c J b aJ J aJ a c J J ba c J aJ a a D ca aJ J aJ c c cJ .

C a J J b a c b J J ac aJ .ã a aJ c M bc a a a Oc J J J J c bJ a c F aJ b caJ c a J J c J a ca ab J J c J a J J a .A c J ã ac ..

aJ a c D J aJ J a c b T J aJ J J a J b J D a aJ J ca J H J a a c H J J c a J H M J b c J c J J c J J J aJ c J a a a ca J J J H .

¥ J .

MAGICIANUL ALB ÎJ a c c c a a b a J aJ c J aJ J cJ J aJ a aJ caJ aJ cJ ca a OJ a cJ aaJ ac aaJ J NH aJ aJ J c I c ca J c c a a J F aJ aJ J H J -a a ca c J a .

H c J a J c M a a G aJ J J c J b a J J J b a aH L baJ J c aJ aJ a c J a J c J J a J c J J a J J J ã J aJ J J J c A a J c J c J .

J J a J J J J J a J J ca c J A aJ a a c J J aJ J J a a a c H J b a D J a J a J a J a J J J a a ca H J J a C aJ a J H c J .

IaH a J caJ J a ã J c aJ b acc J c ca ac c F aJ aJ J J -a a caJ a -a J a a .IaH A FH cJ J O cJ J .a ac J J c c F aJ aJ a aJ c J .OJ H ac cJ J -aJ c J cJ -a .

a J caJ J aJ D cJ -a aJ J a -a a ba J b G aJ J a c bc J cJ aJ -J ca cJ H J J a c a T cJ aJ c a J a-J bac C a J c aJ a ac cJ a c DANIEL ROXIN a c aaaJ a C aJ J .

a ÎJ a aca J c J ac aJ J a a c a V aJ cJ cJ a caJ J aJ J J J J aJ J aJ J cJ aa c J aJ a ac Aa cJ J c a a a ac J c -J cJ cJ a a J cJ a a J J H cc NJ J aJ D aJ .

aH a aJ J c a cJ ca c A a a J aJ -J a ac S aJ a c aJ a J b c aJ J cJ a c J bc J c E aJ a aJ a cJ J a c J J a ac a S aJ J aJ -a J c H aJ S a cJ -a J J c Daa .

E J a a a a A NJ -a a a cJ a a J b A c aJ ca A acJ aJ ca D-aba a J J a ac a b cJ caJ cca J a ac NJ c a c J J ca R a J a a J J CJ a cJ aJ cJ .b a ac c S aJ c aJ a a caJ J .

J cJ ca a c J aJ -aJ J MJ ba c J b ca J c aa a a a J bacJ J J a G H .

M A G I C I A N U L A L B D A N I E L R O X I N H J a ac J c c J a J C c J J J J a a c ac J a J J J J A a a c J J J a a J .

a aJ -aJ J J J J C J aJ J J -a J J b a ba J J J a J N H J c aJ c J D a aJ c J a J U H J aJ J aJ J a c a c J aJ J a J J c b a J H J aJ .

c c ac c ac a c a J J J H J a J J a J J c -J H A J M J a J J b cJ J aJ J J aJ J a J J D a aJ J O c J a a J aJ J a c a a a -J M J .

J J c a J C J c J -a P c J b J J a J aJ c a a c a M c J -aJ J J J acJ J c H J c a J J c a J a J aJ -J H J a J H J EJ a a J a c J .

a a a J c ca J J J ca a a J .N J c a c .D a .A a a aJ J c J a D J c J -a J a D a aJ J a c J J a a c J a a J J J -aJ c J aJ J J .Da A J c .

B J a c J J a J J J a J c J a J J -a J J cJ a a V c J J a a c caJ a J b ba .J b J J J aJ c .A a J V J J ca J J ã c aJ J F J J a J c .

M-a J J c b J aJ J H J J c .B b OJ J c A J b J J J aJ J a J E a J J a J J a C c a c a a J a J J a J D a a H A J aJ b c J J .c a .

M J J .c J J ac J J J a J a J J a J J aJ D c c a D J J J ba J J J J c a J a aJ J J J a J J a aJ a J a a a a aJ J c J aJ J J J a .

a a ab J D a aJ J J a J J c J J J J J b M c J J a c J a J ab J J baJ ac a aJ N J aJ c a J a J J J ca J J H b J J ¥ ac a J b a a J a .

N J J aJ J a J J a a a aJ a ca aJ a ac a aJ J J c .J J J a J J a J J a J ã aJ J J J a J J a J c c J -a c J c J N J J a J a J c P a c .

J J J J a acc b c J J J b C J -J N H J c J a J J V J J J ac J b C J a J J J a J c J J c J J J a J .

T a a J c J F J J aa DaaJ cJ ab J J ca J J c J J c a H J J M-a J J J J J J aJ aJ J J a J c J aJ J aJ J aJ ba J J a C ac J aJ J .MAGICIANUL ALB .

H a a J a J c a J c c aJ J aJ c ã -a J a J J J ca J a J c a a J c a aJ aJ ab c a J c J J c a b EJ c J J aJ ca J J aJ a a c D J c .

aaJ a caJ aJ c J a J a ac J bJ Oa aJ aJ a a c cJ J a J a aJ ca J aJ J J b c c D c -a c aJ baaJ -a J J aJ aaJ a a A c J cJ a J a J ac c a ca a c J c c C a a F ca cJ .

J cJ a C J J a aM a a c a J J ba c J ca c aJ Ma aaJ aJ c c J J ba J J N a H a Ca J a S J aa a c aa cJ aaJ aJ a a J aJ a H a N-a cJ cJ aJ c J J aH c a c .

J J J AaJ aa a J a a J a H cJ aa b cJ aJ aJ J aJ aJ ca a a ã c J aJ J aJ J a aJ D Ja DANIEL ROXIN CaJ c a J J aJ C aca c c a J aJ aJ a E c aJ J b c AbaJ acJ a c c .

ba a IaJ J a J J c c ba A aJ H J cJ J cJ aaJ J aJ a c a a a D cJ -a J c J c J aa H J aJ c J c -a J caJ aJ .aa J ac J a M H a aJ a J c caJ a a J J a c a J J ac MJ .

a c a aJ aJ aJ J J a c J ca J D c aJ J -a a J c J a cJ b ca ca a Bb ca M c a DacJ J a J c a cJ aaa aJ J c J aaJ c J J .ac J c TbaJ J J aa c a J cJ c bb c .

OJ a J aJ aJ aaJ aa c a J A J c.O CJ c .Ca J C.cJ T-aJ aJ .cJ aa c c a J a c J ca a ca c J aJ a J a c A b aJ a b J J a J a Sa J a c a J J J caJ J ca .Sa .

Oa c C J a ac .a aJ c .E b Tc a a J aJ J a .

EJ caJ J aaJ c J b Sa Sa J J J a N aJ c J ÎJ c aJ .Aaa -a c aJ J a a c J aa J ca J J c J bJ ac aJ J a a c aa H a .N-a J cJ J a bc ac .MAGICIANUL ALB DANIEL ROXIN Aaa J a P b a-cJ bc cJ ca .

CJ J a Sa J baa .La cJ a c c .aJ a ca a ab a a c D J c c ca a a .N J cJ b Pa a J a aJ c M J J a a c ca .DaJ J a a Dac aJ J cJ D aa aca a c J J J -a a a -a J aJ aa a a A J J J aaJ ab a .

Ec A cJ acJ J baJ ac a a ca C a c ca ca J c J a J J J c c c a a a cJ ac a -M bc A c Sa c J J P J .aJ aJ a aJ c a J aJ a -P -aJ aJ aJ J ca .DaJ aJ aJ c aa A c c a c J bcJ J J .

J a J c cc a J c Ta aJ J c ac J .D c J c J a a a a cJ a cJ c a J c S aJ a .O a c b a ac aJ caJ aJ c cJ a aaJ a H c A a a c c a c -a J J a a .a J aJ b J H .

A a ca aJ J a Z b c c J ca cJ a V -J aJ a Sa J b c a a aJ Sa caJ aJ ca J J aJ -aJ c J cJ J J a aJ .a J aJ c .D c ba cJ J c Pa cJ .S a cJ -a J J a b J J MJ a caJ J .

E -aJ aJ ac S c J aJ c J J c a b CJ a ac J J J Pa aJ aa J a M-a J c cJ J a c aJ c a c bcJ aJ aJ J .J a .T c c J J ca a a .DcJ J J a c c aJ a Sa J aJ -J Î c J J J .

.

EJ c cJ a J ca F aaJ a J cJ caJ J aJ c a a acJ J J baaJ a P bab cJ J a ac a ã aJ cJ J a cJ aJ J cc aJ J a aca J c a a a a J a c MJ aJ .MAGICIANUL ALB DANIEL ROXIN J a c A J a aJ a .

EJ acJ bH c Dac Bb ca a J J J aJ J a aJ aa J a a J ac aJ aJ aJ .J J aJ -Ha cJ J TJ a ac c H D c a a aa c b J ac aJ c c c J J a D a bb cJ H .

A J .S O c cJ J aJ a cJ c aJ b ca .AaJ b c J a cJ aJ a a c a aJ J c cJ b J c aJ c aJ aa aJ J caJ J aJ c a cJ acJ a ca cJ J aJ a J b .

N.J J J J cJ ã J aJ -J aJ J a J ac J ca a a F aJ J a J aJ aca J aH a a cJ J J J c .P cJ aJ b Sa .acJ a J a J J J J A cJ aJ J H aJ a .DaJ a a J J J aJ J .

Sa a D c a c J a b J -a J H aaJ a I a a .ã Da J cJ J L-a J c c aJ c c J a -a aJ a H Sa Sa .H .

CAPITOLUL · Secrete î î J a ca aJ aJ a bb J H cJ -aJ cJ cJ b P J bJ J a -aJ aJ -a J aJ H ca aJ aJ a J -a J aJ c Daa c aJ c -J a a a aJ J a aJ a c ca a Nc J a -aJ .

aJ baJ a cJ caJ J J aJ a a H J a aJ bJ aJ ba cJ a a c Î c c J aaJ a ab -aJ c J aJ aaJ H J aJ aaJ H aJ b CJ J J aJ aJ aa bH H ca J c a Bb ca M c a N-J J Sa c c .

a J c c aa a Î aaJ a aa c a b a J ab J J a aJ a J cJ J a S J a aJ aJ J NJ J c aJ J bc H J J aJ a cJ bc aJ aa aa a J b a aJ a J cJ c a J J a DANIEL ROXIN a a c .

ca J -a J .J J aJ J MJ a a a D a J caJ c J a a P c c a c c c aJ c J aaJ J J aJ aJ a c a aJ J ca b c J J abac U a a a caJ c c J a a a aa caJ J a ÎJ J a .

ab J J b cJ a c a cJ aJ c J J cc Îc aJ J caJ a Oc J a c aH a cJ c H a UJ J J J c bab c a a a c J a J b baJ aJ a a J J Sa P aJ J c c c I a cJ a ã J aJ acJ aJ J .

Ca J a J caJ ba a S J a c J c c J J P ca .H aJ ÎcJ a a a aJ J aaJ -J J a c aJ a cJ a .c ac ab a cJ c a a A J aJ a b ba aa c J a a J aJ J a .

J c J J a J a J a P c c a J c a J J J a a c J c a D J J ca J -aJ a J J b aJ J J J -a a ca c J c aJ c J J .N J J a J c a c J c a J .

.Ma J J ã J Ma J J c J a .

U J J aa a b a aJ b J c cJ J c a c c E a a c cJ aaJ J a a aJ .MAGICIANUL ALB .Aa c a a ca aJ J c a a aaJ a a c aJ a aJ a c J aJ cJ aJ a a J c MJ J aJ J aJ ca a cJ a ac .

J c c aJ J c aJ J a Î c c b J a c c a cJ c J J cJ ca a J J a Oa a a aca J J a J A acJ c c J c J a c a aJ J c J c J a a b D c aJ a J J a a c aJ .CaJ a J .

a a c a J J ac aJ aJ J cJ J b aJ R aJ a a c J a a c caJ aJ a a J ca J b H cJ a J J cJ c aa J a a ã -J a c aJ aJ a J c c a c a a baa J J caJ ca acJ ab J a J aJ .

J a N c c ac J J c H aJ cJ J cJ a a a J J c J acJ ac a J acJ aJ C c J c a a a c ca a cJ J ca J a a a J caaca aJ a J c H DANIEL ROXIN a Lc aJ J ba cJ J J bab a aJ b .

c aJ acJ c ac a cabJ aJ J J c J a b a J a cab J acJ J cJ aJ c D a ac c J J J c a J J aa aa cJ J a a A a aJ aJ a aJ ca c a J a J J bcJ J a J c ca cJ J c c a aJ J a ac J aJ a .

a cJ J a aca cJ a a J a H a ac H aa I-aJ a aJ J a J P a a Pa Sca L a a V c Sa a Wa Ta E a F a ac a J c aJ O acJ aJ c a c a a aa ac H aa J c b c cJ baaJ J .

J aca J DJ ca J ac aJ J a aJ aJ a NJ J aJ a a J c c J J c a J a ac a a a bcJ aJ aaJ a D ca aaJ a a a a J ca H J J a c c a a aJ a J b acJ ã J Ma J c aa .Ac c a J c J .

a J ab aaJ cJ aJ a aJ a P a a aJ c ca c aJ a c a J a H baa c a J J c .

MAGICIANUL ALB AJ a J J M aJ c cc aJ b J J b c aJ a-J a acc a ca a a E ac a aJ J c caJ acJ c a D J a ca J ac J a a a a aaJ H aa J aJ aJ J c c c J U c c a J Maa E .

a a J aJ aJ a J J J a J ca J ca aJ c a a b J J aJ J J Ca J a b cJ J J -J J J Sa cJ c J D c Sa J J aaa Ma c .ÎJ J J aJ J a c aJ ca a J c J ca .

a c c a J a DJ aJ J c Maa E D a a cJ -J a J ac M aJ a aJ a a c aaJ J H c aJ a a c J c J J J J A J aca a aJ c -aJ J a abJ J a aJ ccaJ a aJ c c a aJ c a a aa c J aJ J .

E aJ J J cJ c J a ca -aJ a a a cJ c cJ a cJ J ac R a b J a Sb c c aJ H ac aa cJ J J a cJ c a J ã J J J a abJ a aJ ca J aJ a J ca J a DANIEL ROXIN .D .

E aJ -J c D c J ca c a c a J J J J a DaJ J a cJ a c aa aJ J H c a aJ -J J J V cJ J a a Ac J a J a aJ J c a aJ ac aJ N a aa J c aJ ã -a cJ J a c a a a J a J .

D cJ J aJ aJ P c E aJ a aJ aaJ cJ J J J -aJ a aJ J UJ J a Caac aa a aJ caJ J c aJ c a J J J J aca a H a ªJ J J baJ aJ J J cc a J c J J J c B a J cJ P ca a J aa aca aJ .a a H a .

J a aJ c aa aJ J aJ aJ J a a J c a ca c a a cJ -D c J J aJ J aJ ac a cJ ac aJ E ca aJ a aJ J ca -aJ aJ J J a baa F aaJ cJ J J a Î a a ca -aJ a J J a J ac a .

c c J J aJ aJ aJ cJ J a aJ c a J a J J cJ a J ÎJ a a J ac aaJ -aJ a cJ a a J cJ J -a c ba caac c .

a a a c c H V J a cac a b a c E aJ cJ a J aJ a b ca I aJ a J .MAGICIANUL ALB DANIEL ROXIN Aca J a ca J c cJ b J aJ ab J c a c aJ J a aJ E cJ J a c J a c J cJ Î c a J J aJ aJ .

a H aaJ c aJ a J J c aJ a c J J cJ ac aca a a aJ c c H a a a A a a a a J aJ J a aJ J J J c ca aJ c aJ a aJ aa c a aJ aJ a R a J a c a a c c a a aaJ ca cJ Bac B aJ a J a a J .

Ka ac J PJ a a a cJ J c aa aJ aJ a c caa C aJ a J a c a ca J cJ B J a a J .Ac J aH aJ aaJ a Î ac ca -aJ J caJ a J a P aca aJ a a J c c NJ J cJ cJ J b c c aa a .

DJ J .TJ J Ma .aJ a J J c ca J J a J aJ a a ca c a J aa caJ aJ c ac J ac a cJ J a cJ a ac J a c a caJ Î ca J c a a c caJ J b C aJ a aJ ca J J cJ a J b c a .

E J ba b A aJ c J J c E aJ aa J aJ c a a F ca J -aJ J a c J a aJ J aJ J a a aJ c a J J ca D ca aJ Mea a ei J J a aaJ J aJ .P J aca ca J b aJ .cJ J c a a b c .

Da V cJ aJ a J b Ma a a aa c J a J a -D c -a c c aaJ ac a a J J a c aJ E J a J -aJ J cJ ca c aJ a c a J C aJ c J a J cJ MaJ c a c a c J a J ca .ac aJ a .

-aJ J c c a J a cJ J J J -aJ aJ a AJ aJ aJ a c J a J ac c ac a J ÎJ caJ J a c aa a ca c J c a a aJ b c J C a J a a a caJ J aa a c cJ cJ J aJ J aca D a J ca .

c aJ aJ ac a aJ ca .

MAGICIANUL ALB .N-J c ac c aJ aJ c aJ aJ J a ca c a -aJ ac aJ c J aJ c c c a J a C aJ J aJ .Î c a c ac aJ J aJ a a a ca c a aa M acJ J OJ J D PJ c aa a a J a a c b a a cJ aaaJ a .

J J a caJ c Maca T aJ A H Î aaJ c a J aJ J a Ta J a a a cJ ba J a .Ia J a N c cJ b J J ca c aa ã -a J aJ aJ aJ J cJ H DacJ ca Mac T aJ J aJ a a a aJ J c a a ab cJ c J a .

ca H a aJ b J aJ a c cJ J J ac cJ aJ J c a J Aa a c J J a b J c c cJ a J a NJ -a J cJ ca aa c a VcaJ Ma J c a c c a cJ cc aJ a -P J J c a c -a J a aJ J a c a Ac J H .

J J c ba caaca J J c a a ª c J J c caJ aJ a a J a J J a c J J J J aJ J a aJ H DANIEL ROXIN a A aJ c J a cJ aJ ba J a a aca caac a J a a aJ H D c .

aJ J aJ ca J a c aJ aJ cc J H c cJ J aJ a C aJ J J aJ ca a a c J c J J a b aJ a -aJ cca c J aJ J J a a cca J J b J a J c ca J ac a A J J c a ac J a c .

aa a a a c a a J a aJ c J a b cJ a aJ J a H aJ c ba baaJ J c J c aJ aca cJ a J c aJ a a J aa c a baa ca SJ J a a a cJ a a a c c cJ cJ aJ J a ac J c ac caJ c J J aa .

c b b c cJ a cJ aa a J b J c J a ca aJ a a H C a c J J J ac a a J a aJ ba J ba cJ a aJ J c ac c a a aca J J b D ca a b a aJ a ac cJ a Da acJ aJ b c ac aJ J .

aJ c aca J a J a a c cJ Oa J ac c Ma J J c aJ aJ c a a J b Ac a a a -aJ a aJ c J a .

MAGICIANUL ALB DANIEL ROXIN L aJ aJ J J a C aJ c H aa c J J J .D cJ baJ c Ma J H L ca a aJ a a a a c a c J c c aJ aJ caJ a .D J ca a a -a J T a D c a c ba c aJ .

ab a Î c a -a J c a a aJ H -V a J Ma a c J H I aJ J acc ca -J a A a J J c ÎJ c aJ a N-a J aJ J a H J aJ J cJ bc .bJ c Sa J c J H acc MaJ ac c -a J a c Ma cJ aJ a.

D cJ -aJ J c J -a a aJ aJ c J .VJ cJ ca .a J b a J J aa c c .J aJ c aJ J ac a c Daa M ca -a ab a J aJ a .T a c aJ ac a J cJ .M c M bc ac -aJ J J D cJ cJ a aJ J J J .

Da a a a J J D c a J .S Da cJ ca ac a aJ b J J aJ acc a aJ c J c c a .SJ a a J c a ca aJ J c a a aJ ba D c aJ J J aa Î ca J aa J a a .Nc J b a J J J c .J aJ J ca a .

ÎJ J J aJ J b acJ J J aaJ J c aa ab D cJ J J cJ J a ab .S aJ cJ J .M bc A a .aa aJ a c c b c a cJ a aca J P J ac J cJ T J J c J J c ac J c -aJ aJ J b -a .

V ac J E aJ a c a J ac .a C J -J .C J a c J J J a a aJ ac J Dac J J -a c a cJ J J acc aca J a cJ J c c a J J b c a cJ J J cJ caJ a J cJ a Sa a aaJ J aa A cJ -a aJ .

a c J cJ cJ a J a a a c caJ -J J a b acc a a a c a a c a cJ J c .

A c c aaa c J cJ J J a Ma J aJ P aJ c aJ c b ca J J J bac c Î ca J a -aJ J .C -J c caJ H a b U c a aJ c aaaJ aJ A c c J J aJ a J ac .MAGICIANUL ALB DANIEL ROXIN ac a ba CaJ J cJ aJ J .

aJ J a aJ aJ a c J .Ac J J a aJ aJ ca a c Ac J aa a J acc a caJ a aJ J J c aa ac J J a J aJ c a ca a a c ÎJ c Ea J aJ -J bJ J cJ aJ .C cJ aa c L A J J a .

-a J c ac b a ab a bc aJ J J aaJ J J a baa .Aa c a J ca J a a J a ba J J J c a a Î ca Ca c J J a b J c -a c a b a a c ca a aca J J cJ aa c J a c J J c cJ J a .

IaJ J a a J a J ca ca J c c aJ c c J c c J J ac caa cJ J aaJ .CJ c a -a c baJ c J aJ c ca ca J J aJ a c a c aJ aJ a a a A aJ caJ J c a J a c a aJ A a c c .

a J Aca c c c aJ .a aaJ .c a aa c J a a c aJ b J J J aJ a a c H Va aa a aJ J aJ c a a a J a J a a J J a -O c acJ J aJ J -aJ a J a J cJ cJ b c Ma J a .CJ J J J .

Sa aJ aJ a -J J ac aJ J b cJ J c caJ c aJ a a a EJ acc cJ -aJ c a J J cJ aa .a a c J J bab cJ J J J J Nc aca a a J J J ca Ea J a .ªJ ca J J c J ca J ba Ma S aaJ aJ .

a c ca J c .ã a J .N-J c a c aa c a Pa J c aJ a c .

Î ac c aa ca cJ ba a a a J c aJ J aJ c a cJ b J J a aJ J J D ac a J a J cJ c J c aJ J J c J J aJ J c Da ac J a ac J acJ J cJ c a a c a J aJ J b acJ a .MAGICIANUL ALB .

T a a aca J aJ b P cca Ma c -C cJ J a c aJ J Sa c c .J c aJ J a ca a c J b C aca c a Ma J -a aJ a J aa D a ab bJ J J a J J cJ aca a a cJ J a aa Î c c -a ab aJ cJ .

Pa cJ aJ -aJ caJ J J cJ ba a c c acJ a ac a a Ma J bJ .N-a J c J J c aJ a a a aca a a cJ c c J aa a a aaJ J D c J J aJ a J J c J ac aJ b .c b c c a a J b .

ac .DcJ J J .N S J J c J c J aJ J a cJ J a a aJ Ma J cJ aJ aJ a aa c J aca J c D a ca caaJ J a DANIEL ROXIN caJ ba O aJ c J ca J ca b J J a aJ cJ aJ ã -a J a .

J aJ c ba c a aab a acc a J a J c a aa c a J caJ SJ aJ a a G a caJ a J aJ cJ aJ a J a D aJ c c J a caJ a aJ J a ca J ca A J -J J c c H a a cb J a J -a J ca ca c c .

P aJ J J a c a C a J a A aca aJ J J J aJ J aa aJ a aJ a J J aa J J c c CJ a Dac D J a J cab aca J J a c ca J aJ a aJ a aJ c S acJ cJ c aJ aJ aJ .

a J -aJ aJ a a a Da ac J c J aa J J J D cJ -a J a c a J H H c a J aJ J ccJ a a .

c J aJ c a a aJ aJ H a J bc a J J a c a T .CAPITOLUL ¸ Forþând poarta cãtre dincolo D D c aJ c ca J a a J aJ baaJ a H J J c Ea J J aJ a J c aJ J P b aJ J a aJ J baJ .

a baJ J J a caJ c c a J aJ a J aJ J J J .cJ ac D a ac aJ aJ c a aa J ccJ c J J ba aa LaJ aJ J aJ b aJ aJ aJ c c a ca ba a J c cc c ã J J aJ J aa c Daa ca J ca acaaa a .

A a cJ J a aJ TbaJ J aca J aJ c a a aJ J J aJ J C aca J J a aJ a J aH cJ aJ a J aJ J J J a J J c a J ab .Da c J J V c DANIEL ROXIN caJ a S H J cJ c aJ aa bc .

Da a cJ J a NJ aJ cJ a .J J c acJ b J .OK ã H J ca c F a a aJ J a A a J J a ca J aJ aJ aJ J a ac aJ aJ J J ca J a aJ a I ac ÎJ baJ a J b a I .

aJ cJ ca -a c J J a c .CJ -J J J b a Îa aJ c a c J J a J aJ aH J c MJ a a a J J a aa cJ J bc Da a H aJ a aJ aJ aJ T a aJ a I c b J a aJ J aJ c a J aJ b NJ a J a .

H c H c J N-a J a J V a a J J a J aJ c J I-a J b c J aJ a c aJ .c aJ a acJ a c a aJ cJ J a acc aJ -J a a J b D ac aJ a c ab J b a caJ c b aaJ a c aJ J aJ .

N J J c a J a J c c J H J J a J a a J caJ J c J .N-a J J a a c a .D a a c a J a J J b J .J J J H J a b J J .O K J J aJ H b T a c .

.

MAGICIANUL ALB .OJ J J a b J J J D c -a a ca J J J aJ cJ J .MJ a cJ a a J a b acJ J H a J a c aJ c C cJ -aJ J a b acJ -a J J H J J Aa .M-a J J c ac caJ aaJ a J a c a b .

Þ-J J c ac a J bc a AaJ aJ cJ S aaJ J a a c C J aJ a ac a .a a aJ aJ J J a J b V J ac cJ J J J c J aba a a c ba a a aJ ca -a aJ b C J J a a aJ a aH a aJ .

N-a J .a AJ a aJ ac J J ca J J .S .A J bJ aa c a a J ca J J A a cJ ac -a c J J aJ a J aaJ aJ a aJ c J .¥ c a T J aJ Dac a aJ J c c a ac aJ J J aJ .Aa T J -a J Dac -aJ ..

C .c J J --J cJ J a cJ J a CJ a J b a c C c J J R J cJ c ca a a J -J a J NJ -a aJ ab -E J a EJ bcJ cJ a DANIEL ROXIN aJ a J J -J a c c .

A J cJ J a DaaJ J J a ca J J a J J .AJ c a.J -aJ c aJ a c J .cJ J Oa cJ c J cJ aJ aJ J aJ c aJ J b J Ca H J aJ a A c c -a J c a aJ J J ca S aaJ a J a a H .

J cJ J J a aa c J J J ac J PJ c caJ J aJ cJ cJ aJ ã J aJ J J cJ aJ -J aJ J J a a a A aJ J ba J ca caJ J J .c c cc J cJ H ca aJ aca ab c H ac a a a a c .

aa J cJ J aa cJ J A ba -a J aJ J I a J J c c a cJ c a c a c J ÎJ ac a a aJ -a J c J a ac P a aaJ J a Ob a J bc -a J J a ã J c J .a M-J aa J J c aJ c .

aJ J a T cJ c H J a a J aJ J aJ a a La J a J J cJ J b c S aaJ a a J J J J cJ -a a H ca ba J ca a a cca aJ a aJ a aJ c a MJ J a c -aJ c J aJ bJ cJ J b .

a cJ J .

M A G I C I A N U L A L B D A N I E L R O X I N a J H ab J J C a c a S a c J J J J c J S T a c c a J c J a caJ aJ J J a J ca .

J c E aJ a J J J LaJ J J a a a J c J J a J J J c J aJ J J ba J J a ca c a J J a J c ac J c c a J a aJ C a c J J J a J a J b a a c J .

b c H c J aJ a c J J aJ J a a a D a J J c J J c a ca J c J J a b J J a J c J J a c J J acJ aJ J a ã H a ca c J J -a J J J a J J .

P a c c J J a J -a J a a a c a aJ aJ J a a J ac aJ c J c H D c ac D J a J J J a J J J c J ca J a a c J a aJ C J a a c J a a c J c L-a J .

D C a J J J J C a J ca c J a J c a a J D a D J a J J ac J J c J a T J a H T J D a D a a c a a J J J a c a I a J J ac a J c J .

-a J O c J c J J a J J c J J ac J J c H J J a J ca aJ a N c J J a a J J c J E a J a J J b c J c J a a J ¥ J J a J a J J J J .

J H D a a J J J J ca J ab C J a J -a J a J a a c J cJ a J J c J -a J a J aJ J a aJ a a J aJ ca J J P J J a J c J c J D c J J c cJ -a b .

a J J c J a J c J a J J a a J J J aJ ac J ca c c a a J T J J J J N J a a a J a J J c a c a D a aJ a a c a C J c aJ J -aJ J c J a J .

J a c a J J c J J J a a c J a J a a c J J a J a J J c J b ã c c a a J c J J c J b I a J ac a a J J H aJ a J J bJ J c J a J .

J a F J C J J J a c J -a J ca J H a J J J a J ac c a a c a c J U J J c J ca J -a J c ba a b J J J c A a b c H aJ J a E a J aJ J .

a a J a aJ aJ a J J T a J a J aJ c J N J a a c a J ab J aJ a J -a a a ca c J J a J -a a J J c a c aJ a J J c J J aJ a Ac J a a aJ D E aJ aJ a .

c c J J c aJ J J a J J J M -a J J J J c J -a a J c E ã a ab J CD c J c a b a J aH J J J c J cJ J N c aJ J a c J a b a J -a a a J J .

a a J J J a J c J J J a J J J a a J c J J .

MAGICIANUL ALB a a a aJ ca a aJ c Tc aJ J aJ c a H cJ J aJ J acJ cJ b C c cJ a c a J c J ba cJ J J J c ca a J aJ H J ba a Îc c ba a J J a a c a H c cJ .

J aaJ a R aaJ J acc J caJ a aJ cJ a a aJ a c aJ b Da ac a c c aaJ aaJ J aa J a M-a aJ aa cJ b H J ca A J aJ J c c c a J a aaJ ca J c a aaa c T aJ aaJ J S .

a c J J aJ aJ ba ac a J aaJ c c a B c a c ca J cJ caJ c ca c a J J J a S a c aca a J J J J a C abaa J aaJ a aa ca aJ aJ J a R a H H J c a c aJ J aJ aJ a a ã J .

a aa cJ cJ H a J a a a c a aJ cJ c D J ca cJ aJ J J -a aJ cJ c ã -J a J J J cJ J J acJ J aJ a J aa J a J c aJ ca SJ c aJ aaJ aJ C H aa c c a J c aJ cca ac J c c aJ .

J J a Ea c H DANIEL ROXIN a a a cJ J a IaJ ac -aJ ac c ac J a J S aaJ aJ a J J a cJ J a CJ aJ aJ a aaJ J aa J aJ c T c J J J J caJ aba CaJ a a ac J c a -aJ H .

a c a cJ aJ J a ca J J a a -aJ aJ J -aJ c H a c aJ aJ aJ J J J b J a a c J ÎJ aaJ c J aca J aJ H a D cJ -a J aJ b ca c -a a a c J J a c J H c aa CJ a cJ .

cJ J aJ a c a aJ J aJ c a H a J c J aJ cJ J ab abJ c P c ac cJ a J c b -a J cJ a a D J a caabJ J J cJ aJ ca a J aJ aJ J a aJ cJ J J E a a c aJ c ac J caJ .

ca J a cJ ca aJ J c CJ a c J aJ aJ a J a aJ J aJ J MJ J a ac a J J a a J H F J a a J caJ b ac a J J J c c aJ ª c J -aJ a aa P aJ J J a c a cJ a J c acJ c J a J c a a ac a J caJ J .

a a c aJ ac .

a J J aa c J cJ J a aJ c acJ c a a a J c ca J ac aJ aJ aJ ÎJ .MAGICIANUL ALB c Î ca J J J J ca a c c J cJ c c a J J -J a a c a c ba a ca a J b Pacc c H a ab cJ aa c J .

J J P c aJ aJ J c a c a a EJ a a ac J c J c a a ¥ a J J a J a J M J aJ J a J J J b c aJ J a J Dac D J a J J ac J c J a J J c J c J a c .

c a c J J J -aJ J a ac J P J a J b aJ J J J aJ a J J a c a c J J aJ c J J J a J J a J J J c CAPITOLUL 1 Experienþe stranii T T a aJ aJ J c .

a ca a M aa J H ac a J bac J ab c G J baJ aJ aJ J NJ aJ aJ c a c ca a aJ cJ c a aJ .a H c L a c b aJ a cJ bc J J J ac ã c a J a J a a c b a cJ J ca aJ a c J .

c a ã c a J J J cJ a aJ a J ca J J M c a J J c a J J J a J A H J c J J c ba J a J D J J b J a J aJ a J a c J J cc J J R a J J .

J J a J J b J a a a a a c J a J a c J c J c J J a J b a J a J J J aJ b a J P b H J aJ a aJ c J J a J J J a aJ a J J a ba c J .

.

a J aJ .acJ cJ aJ a ã .a J J aJ J D cJ -a aJ J J aJ acaJ D a c aJ a a c c a .MAGICIANUL ALB DANIEL ROXIN cJ J U H ab aJ J c aa a aJ aJ c N a aJ J J -a a J a c J aJ H ac c .

a J aca A J ca J a S aaJ J a c a baa a -a J J aJ aJ J J a caabJ J c a c T c a b J J c J J ca a a MJ J a cJ J J J J NJ J caJ c aJ J c J aJ J J J H ba a c aJ ac BaJ aJ J .

a J a J ÎJ J -a J aJ aJ a a c aJ Ea J aJ J -a b a DacJ J .a c a FaaJ J a aa c a aJ c a aJ a cJ a J acJ a c Daa P -J a aa c J ca a a a a J J J a -a aJ aa cJ J J c c -J aJ c CJ b a J c c .

H aJ b a a a-J M c a ca c .a a N-J aJ J c aJ J c a Î aaJ a c J J ca a J a J a c ca J a J ª aJ J Daa C a c a J aJ P J O a J aJ b ba J a aJ aJ ac c J J ca -J J J a a D c J .

J c J a acJ J a aJ c J aJ b J ca a c J aJ aJ J J J cJ acJ aaJ c J b J c J a Ac aJ a a a c aJ J aJ ca J J J J a J J aa c ca J c J aJ J a ã J a ca c DaaJ caJ DaaJ ba aa J a .

A ca a.J T ac J J bJ J aJ .Pa a cJ c J a aJ cJ NH J aJ c cJ a a M-a J caJ bacJ J a a .E c J J J aJ J c a aJ J a J cJ ca aJ a .b ac J cac caJ J J J I-aJ J .

a a a A J -aJ J cJ J J aJ J a a DaJ J Daa Ea J ÎJ cJ J aca J ca J J J NH J aJ c Ac .ac OJ aJ Rc cJ -a c a ab J -a a J J J aJ J J b EJ -a c aJ J DaJ -a J a aJ a A ÎcJ J c G .

IaJ J acJ J J cJ .J J a acaJ J B aJ a caJ a c J aaJ c cJ a b ba a ac J aJ cJ J J c a cJ J cJ acJ J a C a .

MAGICIANUL ALB c a P .Daa a J -J J b aJ ca AJ -aJ c a a J J a EJ c NJ aJ J aJ F aJ J aJ b aJ ca J a cJ .A .NJ J a b J cJ J -aJ caJ SJ J c a .aJ c a cJ .TJ A J .

J Ia H U acc c c J NJ J J a J J acJ J aJ Zc aca aJ J J J J cc a H J J -a aJ a J a J .DaaJ c c b J J J aa S a bc caJ a aJ c b a aJ cJ J a a J b aJ a Na .

I-a A J aJ J a cJ J c cca J J OJ .acJ cJ J M-a aJ cJ aJ a cc J PaJ S J J aJ aJ J J J cJ aJ c aJ aJ a T c J aJ c aJ cJ J a DaaJ .J J J J cJ a J J J a ba c c J .

aJ a a cJ H c aJ aJ J J ã J aJ J aJ a b c T .-J c a c a T H J J a J -J a a aJ J J c J aJ J cJ S a c bc H J cJ c ca ca a J c D J a a J a DANIEL ROXIN ¹ .

J c a J a N a a J J J c a c H c S J J ca J -J a DaaJ a ca a a ca cJ c aJ NJ a c a aJ a ac a C a aJ J CJ a J J NH J a aa O aJ aJ J J VaaJ aJ J a J b a N a aJ c c ca c J .

a M aa a c aca J J a c -aJ a aa c a CaJ c aJ J Da aJ c J J J .Ac J J J c N J a J a J c J H J J J J P a J J a b J ac a a c J J J F J a J c a J aJ .

AJ J a J a a c b a J .E J a a J a .F a J a J -a J J ab J D c J a a c J J J a J a aJ a .c b J a J J J J c ã J c J J a a J J J c c .

J c V c aJ J aJ c ca J J a ac aJ .A J a a J J J c c J J b c .O J c J J J J J J Dac a J J J J -a J aJ J J J J ¹ J J aba a a .N a b a c .

J J J c c J M a a J a Pa J .

MAGICIANUL ALB DANIEL ROXIN MJ J J c A J J aJ aJ c b c J -J a a ca c J aJ aJ D ca a cJ J J -J .a MJ a J J J La c aJ ca b cJ J aJ c b I a b a M-a J aJ J b aJ ba c S a J c .

MJ J a cJ aJ J J a aJ ca U aJ a J aaJ b NJ a a J b a aJ J ã J a c baJ c c J a J J a c a ca aa a MJ a J cJ a aa A aJ aJ c J aa c DaaJ c aJ J cJ aJ a b ca J J ba a cJ aJ a a a cJ .

ca c A a J c cJ a ac J a a a c cJ a J J cJ a aJ J aJ ba J ccJ J aaJ a aJ J cJ J ba F J -a aJ a H Aca aJ J J -J b CJ c Ea J J J c aJ -a J a a.aJ ÎJ a c .

aaJ aJ J a T a a aJ J aJ F a a bc c a cJ a a aJ ac ÎJ c J a c aa c J cJ a J a c c Pbab cJ aaa aJ c aca J .a c a ÎJ a J a ÎJ c c a a a caJ aaJ aJ J aJ J cJ cJ a a a aa T aJ aaJ J a a .

c I J ca J a a aJ a caJ a a cJ -J a a a aJ -J a a LaJ J a J J c ca ac c aJ J ac aJ H aJ aa c -aJ cJ J aJ J a ca -aJ c b c a J c -a J c J H cbJ a a U cb J c c ca J J H abJ .

a J aa ac J J ÎJ a ca a c a J ca a .ca c J cJ ca J a a a c ca Ta aJ c J a LaJ J c caJ J c Pca aJ aaJ aJ a aJ a J J a c aJ c a J a c aJ a ac ab c NJ a J cJ J aJ H aJ A c .

J D H c J ca J c cJ c a a a a acJ cJ a c aaJ J c J -aJ c aa D Îc c a J cJ c J J a acJ H a C a aJ a c J J ca aJ J c aJ J caJ PJ c J a J a a Îa MaJ c a J J cb H .

aJ aaJ J c J a ca J caJ c J ac a a J J ab Ea .

MAGICIANUL ALB CJ J a ccaJ J a I J aJ ca J aJ J J c J a c J J O c aJ a J cJ J J a ÎJ aJ J a a J bJ ca R c H a a ccaJ a a ba MJ aJ ac T a a c H a c a c J J .

c M a J J a J J a a ca c J -a a H aJ c aJ J aJ J b cJ b N c J cJ aJ H a J a A aaJ a ccaJ J acJ a J a J -a J J J C J aJ c a J a aJ a A a cac J acJ J J A aJ aJ J .

a a a J ca b c MJ J c c aJ a J CJ a c J J c a a a bc J ca c c c a J ca c D c a J cJ J J -a J c aJ a b ÎcJ -J aJ c cJ J a a A J aJ c a O c J J .

aJ b J a J bJ cJ Ea J J J aJ a a a aJ c c a a Î c a c J J J ba cJ a a a J J D J a J J aJ aJ c B ca aJ a a a cJ ba acJ aa A J c J a ca J a a Z J J ca b J DANIEL ROXIN .

aJ a a J Ea a baJ a c -J cJ NJ a c c a J b acJ S aaJ a a J c cJ a caJ aa P aJ a aJ cJ a c Oa cJ J -aJ c a aJ b a aJ aJ S c a J ca J J M-a J J -a aJ a a a a ca aJ .

c a acaJ a c ca J c H a c J a a J aJ H a J cJ aJ aJ J a C aJ aJ a c c aaJ J c b aJ J aH D J J a a J J ca c J a a U H a ca a J J aJ aJ a I aJ a ccJ -aa J J J .

J aJ ac a P caJ J aJ O a a J J J J N aa c aJ J a acc H a DaJ J A J J J aaJ J a J aaJ J c J P ca aJ a J J aJ c J J aJ c a c c aJ a a a a a aJ J a c a F .

c b P c J bca c J cJ a -a a J Daa J J aJ aJ J c J c R a c J a a c c a cJ a b c a cJ N J b aJ aJ acJ a aa c H a a a J bb -J D a c -a J a .cJ J c J J -a J J cJ a aJ .

a c a Bc c a J aca J a .

NJ J a c a J .cJ ca aJ a J a DaaJ Î-a a J a a aJ .BaJ -aJ cJ a J .Da c.ac J J .O c a a c c J J H J c -aJ c aaJ J J J .V acJ J abJ J J Dc CJ aaJ aJ J a J ba.MAGICIANUL ALB aJ a J aH .

B J a J .Pa MJ aJ a b ac J c Daa aJ cJ J a P aJ aJ -a cJ cJ ca J H a aJ -J bc Tc aJ J c ã J a b a a CJ aJ acJ J .aa a a D cJ J c a c J aJ c .OJ J cJ ac cJ D aJ a cJ .

J a a a A J -J aJ a acJ J J a J ca a J J A a aJ aJ a Ea cJ cJ aJ DacJ J aJ a Pa c J caJ a LaJ ac aJ aJ J J MJ a -J aJ c a a J a CJ aJ J a a J b c J M-a J aJ J a Daa I-a J c J a bc J .

C.ca a J a a I J Da J a a J J a a cJ aca J aaJ J J c ca a ca J DANIEL ROXIN a a ca a a aJ J D J a J c J c aJ H aa c J aJ J .cJ J J J c a J ca Da b J aca J J F J J c a J .

H aJ b a J ca Da J a a c aa aJ J .P ac -a J a DaaJ J aJ ab a J J L cJ J J cJ c ab a J c -J c V cJ aJ c .aJ ca J a caJ aJ J cJ J J cJ J c a c J J .

aJ c aJ J A a a.c J Fc J a ccaJ J .b b a J H ca cJ S aJ ca cJ a c aJ aJ a -J aJ c c c a cJ A aJ a cJ H bJ c c c J J a J .aa J bJ a Ea aJ J J aJ c bc cJ .

c a a Pa cJ J -aJ M-a c c aJ a c J J MJ J aJ c b c T a a c J aJ c Na aJ J -aJ J J J CJ a cJ a a b aJ J cJ -H a aca aJ A a J a cJ J J J -aJ J J ac Sa c J a ac J a H a .

c a J a J .

M A G I C I A N U L A L B CAPITOLUL o O a J J a a J -a c a J a J J H a J c ba a A J a J H c a c aJ b J a J c b J a H J c a a a ac .

J J a c J c J a J H aJ aJ c a J a J a J Magicianul Alb a L L aJ aaJ ca a a aJ a a J aa cJ a a aJ a cJ ca J ca -a a J J b c MJ a aca M c a J a H a cJ J a .

J a ac aJ aJ J c a ca a J I J a ba c aJ c acaJ J J ca J a a c a a c a Fca c aJ a ca c a cca J a J A aaJ ca J a J a a c Î c aaJ aJ c J J V .J bc a c J .T-aJ .

Ma b aJ c ca a ca aJ .V J D cJ -a J b a caJ a aJ J bJ acJ J J a I-a J c .J J aJ J J aca J a cJ aJ J .

Dac aJ ac-a a cJ aJ J c J -a J cc aJ a cJ J c -aJ a aJ J c ª a .N-a J aJ J J J J .cJ J a aJ a a J c ªJ J J c cJ b .C.Da c.MAGICIANUL ALB DANIEL ROXIN .A c ã a cJ J .c aa a a A cac J a A aJ caJ J c a .

A J J aa aa cJ -a MacH aJ aJ J a J c aJ aca .F a a J aaJ J D c a aJ aJ J .ªJ c J .B -aJ c OJ J a a J c c J J c .c b cJ a bc .D c J J -c a aJ U c a J J .

J b cJ a AJ b aJ J AJ aJ cJ J J -J ba aJ a N c c a ca J -J J a Sa J acJ aJ a J c a a a caJ J J a ca J baJ -J J J c a O a .Ma J a a cJ a a C a J J a J a J J J .

a b ab aJ ac aJ .B b a cJ J aJ T J a .Taa a c J c aJ J aJ aJ c c a .D C aJ b J ª-aJ aa aJ aJ ca a aJ aJ bc H ac aJ a caJ c cJ J a cac a A J a J a c cJ D C .

Aa J aJ aaJ H b aaJ J cJ aJ a c ca aJ J aJ a A a cJ J aJ J J ab aJ ac c a c a aJ J N -J aJ a D c a J aJ ca -a J aJ c b aaJ -a J c ca J c ca aJ a b aJ aJ caJ J .

A D J D E aca c a -a J a c a a .c baJ aJ a J .H J a caJ a aJ SJ ca cJ a a J I TaaJ aJ -a a cac a D cJ -a aJ aa ca J c c c H b a a c ba c a c aJ ca a a aa J aJ c .

C c J aJ PJ caJ aJ cJ J J a aaJ c a .J J ca c J J ca J -c F a MJ aJ J .

MAGICIANUL ALB FaJ .a cJ a S J H aaJ aJ J J a aJ aH MJ aJ J c J cJ J J J c J J bc V aJ J H cJ C J a a a cJ a aJ aJ a A a J aJ J J J a J c a a .

J J J a N c J J a J J J J H J J cJ J ca J J c a J M-a J J F aH J J J J a J a J c J aJ a c aJ a R J a J J J J J b a .A J J c aJ J a .

ÎJ acJ c Zc aca aJ c J J cJ J J a Ea a J c b C aca J J ab -a J a a cJ a b .b P ca J -aJ J aJ ac a c a J aba ac a a .J c J J NJ aJ cJ F aJ c aJ J a b ca .

c aca J J J a J aJ c C aJ a J ac a a ac a aJ J J J aJ c A J ca I aJ J a H a A a bc a -a J J H c aJ a H aJ aaJ ca J J H a S J c a J J ab aaJ a a c Ac J .

J a TbaJ J c J J Da J J bc DANIEL ROXIN cJ J a J a aaJ aJ c aJ ac Pa J c aJ C c J J J a J a a aJ J aaJ bc Ma a ca J a aJ ca aJ J J a .CJ J cJ A A caJ b NJ a J J .

acJ c a cJ J c .AJ ca a ¥ cJ J H J cJ N -a J Î c c aJ aa Ca J a a a a caac a J ac J J J J a cJ J c c a a .NJ J J a b A a c a a ca ã a aaJ a J J .AJ .

A c J J baJ J J CaJ J ca J ac a J J a ca J c a J J J -a c a V b J a J c c J J J c .c c aJ aJ b a cJ aaJ c -SaJ a -a J J J c -a J c J a J ac ac a a aJ .

La J a La c J J J J J J c J J J a -J B J a J Ac J J b J a c a N J J J J c b J b c .a .

MAGICIANUL ALB DANIEL ROXIN c aaJ J c a cJ a a J J T .CJ J c A cacaaJ caJ c Va abJ a H a ca J a CJ -J c c c aJ J ac J c a J J AJ aJ b c Î aa J c J .OJ J cJ cacaaJ J ca aa a a J a J .

B J aJ J cJ c J -a b aJ c aJ bab D c a J ca a c ba a J ba U J J J aJ J b c a ca cJ aJ a.c aJ J a a aJ J c aaJ aJ a J J c P aJ -a J -J c a a a cJ cJ .J J Ac a caJ .

c J ã a a aJ N a a J -J c c a J J ba ca a J J aJ Aa J aa a J J A C J cJ c Pa c -aJ ca J caJ J a c c c a J J c ca A J aJ cJ A ac J J a acJ caJ -J aJ J a cJ J a acaJ a aJ a J .

B .c c b c J ca b ã H J Pa aJ c aJ J c c J a J J aJ aa c cJ c aJ c c a a a aJ c J cJ a J ã J J aJ J J b b a Ac aJ J J caJ a a b A H -a a a .V J .

EJ J -J b J ac C aJ b -M bc c c AJ a acJ a J a c aJ -J b P H c a J c J bab P J aJ c a Oc J ca .B J aJ J J .aJ AJ .S H J J aJ aJ c a c aJ .Î ca J A a J .

T ac J J H J .V b cJ A EJ b c a .aJ J J ab J J J a c c ca J J c -J ca cJ aba .C J aJ J a J c c a ca J D c -a J a J a-J a a PJ c aJ J aJ -J J a c ca b c ca c J .

MJ a c J aa a aJ accaJ a ÎJ b cJ H a c J c a c c aa cJ J J J a c .MJ J J J J a .

¥ c J a a J ac c a c J A J a J J a D J c J .MAGICIANUL ALB DANIEL ROXIN c J H J J c a c a J T J a J J c J a a J J J a J c J J c J c a a .

La b c J a J J c J c J b J c J J c ca J aJ J c J S a c c cJ .-a J J c J J a a a J J c P J J aJ aJ J .R ac c J C J ca D -J J a acJ J .

-L ca à a J ca cJ aJ a J L aJ c O Î ca J D J a a c c a J ca a c J a c a D ac a ÎJ J J cJ aJ aJ R a -a aJ a .a cJ J ca a ca b J cJ -a a a aJ ca c---aJ O D J .D abaJ b cJ J .

ba a C ac c J A J c a J c c J aa a a a ca J -C J c S a Sc J a c J a M J J c J J J J N J aJ b ac a c Bba cJ a J -J J aJ J J acJ Ca a D I-a J J J a a .aJ .SJ .

T a J Ta J J a J aaJ aaJ a J c ca -J J b cJ J a c c c A J J Dac a J J ac J bJ J a aJ J D cJ J .J J J c D a aJ ac J J c aJ a c aJ b .OJ J -a c aJ .

D D a J J aJ ca Î ca J c Îc .c a c c c J c cb .a a ª a J H b a a cJ AaJ a cJ aJ aJ J aaJ aJ c a J J a .A J b J J J J A aJ ca J J H J J a J a J D c J -a J .

J b a ca c J J J b cJ J J c c a a J J a c J aJ aJ M J a c aJ a b A aJ ca J J J J J J c a ¥ c J J c c J a J J c J a J J a J a J c .

ab D C J J a H a J a J a aJ M J a aJ aJ a aJ a J b aJ J J a J a N J a J c ba c J a J J a J J J c J J H b J a b A aca J -a ac b .

c aaJ H J a c a-J J aa EaJ J c -J cJ J a J H .C J J b aJ aJ c .

AJ a a c aJ -a J J .MAGICIANUL ALB DANIEL ROXIN J R c aJ a aJ a a c c .SaJ J AJ cJ a c aJ Z ca aJ aJ a a c c ba .Da J ba ca c c J a a c aJ J aJ J .B Taa a ca J a b J J cJ ac a c a J aJ .

A cJ a J J J c J J J c a .c E DacJ a cJ J J a a b D J a aJ J cJ J ca J a -a aJ AaJ a c a J J a a aJ c c aJ aJ J acJ J J acH J aJ a C a BbaJ aJ a aJ J J a A J cJ a caabJ J .

B a Dac -J a a J c a b a a cJ a MaJ c a b bc J aJ J a bc a c D c a cJ J J J a caaJ J J c a ca J H c a J aJ ca T baJ .a ba aJ MJ J aJ .J aJ a a ac a E a J aJ aJ J J -J H .

aJ NJ a J cJ c a A J c cac a J cJ aaJ aJ J c a -a J ca H aH A aJ J J a MJ a aba aJ D aJ J a c -J J a c aJ J J c c c aJ c acJ a J a J E C aa a a J c cJ J J a L aca .

J cJ cJ a a J a cJ J a c aaH a J a a caJ b CJ D a cJ J L-a J c a c J aJ J b J a ac c a ca cH c a c c J J a J ÞI-AM SPUS CÃ NU EªTI c aJ J ac ac a J J J aJ c a PREGÃTIT PENTRU AªA CEVA A J J cJ .

a J a b a J J a J C J J ÎJ a a J a J a cJ caJ D ac a ca J a aJ a c -a aJ aa a J c J aJ N J c J J J a -a acJ J ÎJ J J c ac a c aJ aJ a Da Ta a aJ ca a caJ a ca J cJ J .

c -a J J c b .J c J aJ baJ a a a J J J J ba cJ ba cJ J J ab a a aa ca aJ J a J A J J caJ aJ J J ca a c cJ c NJ J T Ma D J J aJ ba acaJ a a J cJ J a c a .

cJ J acJ J a aaJ a a a aJ aJ J ba c a a .

MAGICIANUL ALB ca J TJ -a a F a b aJ c cJ J Ta J a P bab cJ ac J acJ J J J J aa a ca aJ cac P cJ acJ J a DaJ aJ J c D R aJ aJ aJ ca J Ea J cJ J a a c J a J aJ aaJ aJ caJ ac a .

a cJ D c J aJ ccaJ J c J aJ J c E J aJ a b cJ b J aJ a a Ca cJ a c aJ a aca J H a a a cJ aJ aJ a J ca c Ca J a acJ aJ J J a cJ ccaJ J J T c J a a caa a ba ca J a c J c aJ J aJ .

cJ a a abJ c J c a C aJ c A A c J J a Î ac c J -aJ J a J J a aJ aJ .c c J a caJ a b aJ ca J J J P H .c a ac a J aaJ a c a J J J a a a a aa MJ ba J J caJ a .

Pie e» c cae e c f þi ca» e» i e ce» ae dee i a a f aea a» bie i ei face» i a i a » diecþia» a cedeii a d a. cci e » » . Fieca e a e» i» acea » e i ie.H aJ J J Bi ee» i» J a c aaJ feþe a e ace eia i» ede. N » e i a» e a a .

Reaiaea U i » » ei caacei ici!D NcJ aca aJ aJ aJ a J H J c J J c cJ ca a c c b J ab ca a ac a J a c a H L-a c aJ J J c -a J c a .þee DANIEL ROXIN ici» .» ici ce a » ae» e ificaþie.

aJ J J J a a a cJ J a a aJ cJ P aJ cJ a ªJ a a c J a N H a cJ caJ cJ aa aca aJ a aJ a aJ caJ J ac a ca CaJ J aaJ cac a J J J c a J H a ã -J aJ J ac a a -a J c MaJ J .

» . Pþi» .aa ac aJ J ac aJ a Ei a i ea » iaþ c d eaiei c ade a » e » » ae fi defi i de» ici » e c ai e c a» a» b» aca» ea» a. i i. Magicia A b J DacJ aJ J c J J cJ H c c c aJ ac a a aJ .

a aJ J -a a caJ c a J H cJ caJ a aJ H J aJ J a a cJ a J J J aa Aa a a c aJ J H Ac c aJ c aJ aJ H cJ acJ b J J a a ac cJ bcJ J c c c aJ C a cJ J aa aJ a aJ c .

b H -a b cJ aJ J .

MAGICIANUL ALB b aJ J D J a J a J c J a aJ S J aJ a cJ c aJ aaJ cJ J a ã ba aJ a aJ acJ J a C aca a cJ J Bi ee» i» » feþe ae aceeiai» ede. N» ei a eaa P acJ c J J cJ Fieca .

e a e» » i» acea » e i ie c aJ OJ cJ J NJ aJ a cJ c c a J a aJ a c aJ J aJ J baJ a a c a aJ Da -Da J Pie e» c cae e c f þi ca» e» i e ce» ae dee i a a f aea a» bi e i» ei face» i » a i a » .

di ecþia» a ce de ii a d a.. acJ c J J J a J ca a cJ c a aaJ aJ J J A aJ a c ac aJ P . E AcJ J aJ aJ bc J cJ J aJ a c a cJ a c a a aJ cci e » » þee ..» ici» ce a » » a e» e i ficaþie. ici ...

aJ ca ac cJ J Reai aea U i » » ei caacei ici. » F c a a c J a J J aJ J J J aJ a D c a J a c J J a J J a a J a c c a c J J c a caJ cJ a a C J J a J .

c ca c a J a J J J J bJ c C J a J c H aJ a J J J c J J a J aJ J J b J J J b S a c a a J Ma c a A bD J c a J c J a J a J b c a .

a a ã c J J aJ J J a J a a J c J J CAPITOLUL » Primele victorii S S J ca caJ a a a J cJ a J a a J CJ cJ -c J aJ c b F aJ ba H ca J a caJ J ca a J J ac A .

J aJ aJ a c cca c b c aJ ac c a J c F J a J a J J aaJ J a a J aJ J aJ a I J J a ac a caJ a c aJ J cJ a c a c a cJ aJ aJ J aJ J aJ aJ J ã -a a a ca b aJ M-a .

J c J a a H ca J a J D -a J aJ caJ J aa aaJ b R caJ J J aH J caJ baJ J bc a H J A J c a cJ aJ J ca b aJ ca aJ c a a J -J J aJ a A J ca J cJ J I c J cJ .

J a J J a a a ac cJ J aJ J H .aJ PJ cJ aJ a J J .

MAGICIANUL ALB J J bJ J a a c J J J F aH J c a c aJ J a J a J J aJ J H J J ã J b J J a J a aJ aJ J ã J a J Ra J a J J c a J a a H J b .

c a OJ ac J J J b J H J c J J J J a J E aJ c J J J ac J a J J J J J c J ba J M-a J J P J a a J a J J J aa -aJ c c a M-a J caJ a aJ .

a a c aJ ca ac J S a c b H c a J c C ac J J -a b a c Ma ca Ab PacJ c J aJ a a J J bJ J ac D c a aJ J J c J a a J J c -a J aJ b c cac a S a aJ J J aJ aJ .

ac J c NJ J a CJ -a J H c a c J a J A a» e e c » þeegi ca» .» eb ie» -» i gi» i f þa bi e i. e c » ei fi di c de ace ea.» . A i c d ei» þeege c ade a c D ee e e» ee » . ici» . ici biee» e» » ai» ea aige.

e c » ei fi de i !D Aca J J a b aJ J J CJ aJ aJ aa J a c J aJ J acJ J c a D cJ aJ J ca aJ a c a NJ aJ a J J J c bb cJ acJ a J a DANIEL ROXIN C cJ aca a J J a a aJ H .

J -aJ J aJ ccJ -J a J ac a c DacJ J ac H ca ac J aJ aaJ aJ J a cJ a J .acJ c a A c c -a c c a c -J J J aJ b J D c a c ac c a aJ aJ J J J cac a a J a Ac aJ J .

J D a -a J caJ a J ca a bc A J J a J a J J J aaJ aa A a cJ ba c a cJ J aJ M-a c caJ a J -a J aJ D cJ J a aJ cJ J b J a cJ Ma J aJ A c cJ a aJ a c S a» c i .

» a g a þeegeea Ade i. S fei þa e e .» e a. Ig a þa» face» e» i e abi» i i c ie . ia » cee di » i ad ce» ef ie» fei þe. Pi » ae.c ideae ee de c e a e i e e ig a þa.» daiaea» i cae» ie big» e ace a» -i c ie iee» ia» ie i.» fei þa» þeea ca E »ae» .

C J ba aJ J a a a J a c aJ ca J aJ J cJ aJ J . T ce d e i? S c i Ade » a d a » -þi fie «bi e»?. i de «bi e». E e bici » i cae D ee face» e» » e» eeac i» » ee caea «bie i» c d I iaea a face» c ac Ade cae e e di c de E .» eae ic.

cJ cJ c J a c Ma ca AbJ aJ J aJ aJ c J .

MAGICIANUL ALB M-a J cJ aJ ab aaJ ca a a DaJ a aJ J c b c aJ J D a J A c c -a c c aJ cc c cJ aaJ a c c D J a J J H aJ a aJ [ ace ca » a» eb i» » e i c » ic eþe i .

dicaþii e e e. R » i ghid e e» » þi i dice cea» ai» i i » ec e cae» þi a ge» e» f » e i.. D » eb ie» .. » a c gi» . T eb ie» fii c ie de fa c e e» ece a » de e i i g » ae b ac ee ce þi» a ea» cae.

C ac aa a a J J c J J b c a J T a a cJ a J aJ aJ cJ J c a J UJ ca J J aJ ca J aJ a J aJ a Î c aaJ J a J J H ca J a aJ c J baJ J c J ... a fe a ce i ea» -þi» a fi de» ici f .

aaJ b ac a M-aJ c J J aJ a a b cJ c caaJ c a c ac aJ H baJ -J bJ bJ J a J c c-c c cJ R J aJ -J J J a a a c J cJ b a J acJ aa cJ J aJ aJ J T aca J c J J aa .

J a cJ J a a J caaJ a ac c a aJ b J aaaJ J a D a aJ aJ c aaJ DANIEL ROXIN a J a J c a J aJ J c J H a a c J a J a a J ca ca aJ a c J c J J aJ J cJ .

J a J H c c a J J J H J J J J c aJ c J J a aJ J c J a J ã J c a J J a c J J c c J a J c J J ac a caJ J J J aJ a b a a J aJ a J .

a a J J J a a a a J c c J c aJ Ta D J J J c J a J J J a J ac J a b c J J H J J a J b c c a S J a J a a J I bi ea e e cea» ai ae f þ di» ie .

ca e» » a e» þe ege» e ificaþia ace ei» a i eeaþii.» eb ie» » ii c i biea i ce » de a c e ce ce» þi d e e» e ce » ai eficie » d de» ecþie. ie . Di c de» ia a i þii. N» Ii Chi e cee» » e i bi » i d a ii. P i i e edi ei..

R » e» ae ai ge dec a ci c d e i» e» ia» i f ec e z de» ib aþie J Pac a c a a J a R » e» ae ai ge dec a ci c d e i» e» ia i f ec e z de» ib aþie.i di » fe a» i de i fl e z ... a J J H caaJ Îc .

a ac a a caJ J b aJ b aJ aJ J cJ a c c ac a J ac Î ca c aJ aJ c cJ c aJ J J J J a ca D J aJ ac ac c c aa J J c ã J a aa c aJ J J aaaJ J c J J a c aa J a a .

MAGICIANUL ALB DANIEL ROXIN cJ ca c ac J a [ f -þi d a ii» bii c c a J J J a J J R c.a C a J a J J aJ a H a cJ a a J aJ a aaJ aJ c J c J J a a a c c .a a baJ A aaJ ab ca .

J J J a ca J a caabJ H J J c aa acaJ c c aJ J cJ F a a J aaJ aJ J J cJ c Ma ca J -aJ c J aba J J cca J a cJ a I H cJ cJ c T a a c -J S c -LJ D a a J caJ bc .

aJ J J J a cJ ca J a baJ ca a a b aJ Sa aJ aJ cJ b J bJ cJ a c c c D J J aJ ca cJ c a cJ c a aJ a a a c aJ a a A c a c a a ca E a aJ cJ cc aJ c aJ a b a cJ aJ H a aJ c J .

cca b J aJ -J J ÎJ caJ J c aa cJ a c ca cJ J a aJ c a abJ J J a c a ca D ca a caac aaJ aJ aJ J J J aJ P aaJ J J J cJ J a c J aJ ac aJ b J b c b J SJ aJ c aJ aJ a J .

aJ aJ a ca J aJ J J ÎJ Ca -a c c b c c aJ aaJ aa aJ cJ bc c J aJ a aJ c J J caaJ ac LaJ ca c a J J aJ aa cJ a a a J aJ aa b c c a a aJ a J a c a J F a c I aJ J -a .

J H a -aJ J ca aJ c H c aJ EaJ aJ c DacJ ca c aJ aJ aJ a a J a cJ aJ a ca J aa ab J J aJ aaJ a a a J a a Î ac aJ aJ ac ac caJ a J aJ c a c J a J a c a a aJ a ac a J a aJ c .

aJ H Raa a J J c J c aJ aca J J a caJ a aJ ac aJ aJ a c J aJ aJ Aa c a ab J -a J c J J a cJ a aaJ aJ a ca T c J J c J caa M-a a a J J J cJ acJ J baJ J J c A aJ c aJ Ma .

ca AbJ a a J J b aJ cJ ca a ab J a M-a J -a J c J aaJ a a c J a a b cJ J .

MAGICIANUL ALB a c c J J NJ a a a J P J aJ c a a c J aJ a J J J b a M J a a a b J a J J J J b a ã J a a c J J c J aJ a Ma aJ c J J N -a .

b a J -a J c J J J c J H a J a J ca L aJ b J J aJ J a J ac a D J J a J a J J c c ac J a J a J c J b c J c c J a a J c J c J J .

a H b J a M J a b J a a J J a a J a Sa J a a J J aJ J a J c J J a J J J a c J J c J H J a c a ca J a a a J J J J CAPITOLUL 1 .

La limit2 T T c a aJ a aJ aJ c caaJ J J a c ac c Ma ca Ab C J a aJ aJ J c J c S J J c ca a c J ca J ab a aJ c J ã J aJ a cJ J a aJ a aca aJ a a c c .

J c a c J ca Dac aJ c a aJ J ac J a cJ J a A aJ J a c I a cJ ca J J c caJ a b J c c ca J c a a a aJ aJ J cJ ac a c ac a c c D ac aJ J -aJ aJ .

J J cJ c aJ -a aa a aJ H a P bab cJ c aJ caJ J aJ J a Aa c a J a c aJ J aJ c -aJ J J J aJ ac aJ cJ a a a J a J a a Ma ca J J a ac ca Ya J c cJ J c cJ .

a aaJ J ca aJ aJ a J .

MAGICIANUL ALB c ba a caac c a J M a H a cJ aJ cJ aJ c cJ cca J aJ aJ a aJ aaJ J a aca a caa aJ aJ H J aa J c J aJ aJ J J J a J ac J F c cJ cJ -a ac aJ a c a acJ aJ a .

VaaJ aJ c a a aa J a ã ca J aba aJ c J aJ aJ c c c a J a aca J c a J J J J c J a a H C J a ca aJ c ÎJ J J c Y aJ ab baJ G J J J a cJ a ca H aJ c b cJ a a a ac J a aJ .

J ca a a J b C a cJ aJ cJ c c a c a cJ b J a ca a a c aJ J J H cJ J ac a J c J H a b J aJ cJ ac a Aca ac a J c aJ J aa J c c a J caabJ J a c J a cJ cJ a aJ ca D a .

a aJ b ca a acJ aJ a a aJ J P c caJ J aJ a c aJ J J J caJ a caJ c a aa J caJ aaJ a ca c a A J a c J J a A c c ba cJ J aJ aJ J J cJ cJ a ªa J cJ aaJ aJ c J DANIEL .

a J cJ J J J cJ J J c a c a .ROXIN ca J ca cJ a a I a c aJ J aJ caJ c a a c a cJ J J aJ c aH c J a a J aJ b c c a a a a D P c aJ a ab c a cJ J c ac J J D .

aJ a T c J a a J a J cJ c aJ J a aa c J -a J I ca a Î ac aJ J c a aJ J c ac c aJ a a a cJ caJ a J c c a ba NJ J a a J c a J Fa c ac c J aJ J ac a c c aJ J J .

J aJ a c a aJ caJ J J cJ c J a aJ a cJ a P aJ aaJ a c Ma ca AbJ aJ a a J J J aa c ab J aJ bJ J c J Ia ac cJ J a a CJ a c aa c a J aca J a c a cJ J b H c .

J c bJ aJ J J a c J ca aJ c P a c J a a c aJ ac J J a J aJ cJ J J J a caab J aJ J b S a c ac J J a ac aJ -J H .

MAGICIANUL ALB DANIEL ROXIN J ac a c J J J aJ aJ J J a c c aJ aJ c Saca aa ac J J aJ a a cJ a cJ aa-aaJ J J J J aJ aJ a a aJ a c a J ba aJ aJ a a a Aca aJ J -J c J aJ J a .

c J J J J J J b I J J aJ a aa N a a c a ca cJ a a cJ J a a aJ a T c aJ J J J aJ c Ma ca AbJ J aJ c J aJ b a a J c A aJ H J c ba a ac J aJ b J aJ J a cJ aJ aJ ca aJ .

CJ a J aJ J ca a J a a J J c c J J aJ J Fa J J aaJ a a J aJ ca aJ ac caJ J J cJ H c J a aJ A a aJ J J J J a J J a cJ J cJ cJ J MJ a J J J aJ J ca J .

a ab aJ -J a aJ a J J ca J J a cJ J J J J Gaa EaJ c ba R aJ aJ a a c c J a a ca a ac aJ c -a J a J Ma ca A aJ a MJ a J J J aab a acJ J a c a aJ a a c a cJ baJ c .

bJ J ab a C aca J ca a c J J H c baa F J J J a J J a S cJ b J caJ caJ J J J c H J J c DaJ cJ aJ J ba J J aJ aJ J a c aJ J ab D Ja J J .

H J cJ c Z ba J .c a J J J bc c a J caJ ca aJ J J D a b J J J J aJ J aJ c J c A J c a a aJ J c a a J J NJ a cJ ac DacJ J cJ J J a aJ cJ aca c J J caJ D .

A a J cJ c c aJ .N aJ c c A J J ca T aJ a cJ aJ aJ a c c J C a ca J cJ J a ca a .DaJ J J .P aJ c aJ aJ M aJ a a cJ -aJ aJ J b J J ÎJ -a H J a J caJ .Da a J .

J CJ a J cJ ba J J a a cJ J NJ a cJ J NH aJ cJ .a J b J ca aJ c a b a a VaJ b a a c a a c J .a J J J C -a J B J aJ Ma ca Ab J .ÎJ J a a a J J .

MAGICIANUL ALB DANIEL ROXIN a aa abaJ ac aJ J aJ aJ c a c J c aJ J MaJ caJ J b ã a cJ J J caabJ J J aJ a a c c J a ea i iþie e TJ J cJ a ca J a a c aJ J J .D c a J J J b F aJ .

J cJ c J L-a .Oa ÎJ cJ J J J aJ J D a b cJ J H a .NJ aJ J a J c a cJ J J a A J a a cJ aJ c a cJ J -a a aJ ca c a aJ a .N aJ cJ a aaJ a ca c J NH J aJ c I b J H .

DacJ -a J ac J aJ c c a a aa c aJ caJ c J a aa c aJ aJ aJ .aJ c J aaJ -aJ J c caJ ac J J a aJ c ca aa ¥ cJ J J c ac J a N a J J cJ cJ a a cJ J J cJ J J a aJ J a J aJ J aJ a ac ca ã .

aJ ca aJ CJ a acca a J J J aa aJ J b J b cJ a aJ c bJ C H .Acc ac J c -a J J aa ac J aJ cJ J aJ a S a cJ J J J c J M-a aa aJ c a J a J a .a cJ a c a cJ aJ -a .

c c c a J J J aJ cJ aaJ aa aJ J T ac .a acJ -a .a a J J ac a J a b J a J cJ ca J aJ C aca J -a J caJ acc Y a .J aJ c Ea .NJ cH c MJ J J a aca c a aJ a J J c b a J c aJ .

ã J cJ aJ J J aJ a a cJ aJ aJ a c aJ J La H J c acJ J J c Ma ca S a caJ aJ J aJ J aa AJ a a aJ J aJ -a baJ a J J aJ c aJ aH D ac a J J -J .J a a J Î ac aJ J J a J .

Î aca ca J c J a b H b ba c babJ J J J cc A aa b aaJ .a aJ a c J aa DH J baaJ J a H a a J aJ aJ a P J aJ ac J -a J aJ a c a c a J J aaJ -J a a J caJ J c a Î aaJ a a c J a .

aJ aJ c J TJ J J b ca J aJ .

M-aJ J J a J c aJ J .Ma ca AbJ c J NH J aJ c c ac J J aJ a aJ .Pa a cJ c a J .D A bJ J ac .Da a J J a c c c .MAGICIANUL ALB DANIEL ROXIN caJ cJ aJ J ca ba M-a J -J aJ -J a .

P J J bJ .J a J J a .SaJ -a J J CJ aJ H aa c Ma ca Ab acJ J J .FacJ J J J a J caJ J S J aJ cJ J ca ab J J ac -A c c J -aJ bJ aJ ac J -aJ c J J .S c aJ a .

EJ J a c J J aJ ac cJ Sc J J a MJ a ca aJ J J J aJ c c a a aca c ab Dac ac J J a c Ma ca Ab a cJ c cJ J .ca c a c a cJ ca N -aJ c c J cJ c J D cJ cJ a caJ -J a J ca c J caa c J c .

ª ca J a -a J baJ H J J S J J a ca .P ac a J b J c J NcJ J P ac a J .a a Ta c caJ ca J -J c J cJ J aJ aJ J F J a ac J aJ aJ caJ J cJ a c a a a a J c Ma ca T .

Ma aJ a J J a R cJ a aJ J V cJ .B ªJ aJ b J .T J J a ab J cJ c c aJ c D c a J .VaJ bJ acJ cJ J J c a aJ a NJ c J ca J c Î ca c aJ J c aJ J J J a a ca J J c .

J aJ ca c ac J a c J J bac a J H acJ acc aJ c a T -J aJ c c J a a aJ J c P a -a a aJ c J c a A caJ J ac a aJ J c c a ca ac ba J J b a J Î aa bc a aJ J cJ a J A caJ J .

CJ ac a ac .a aJ a J J Î a aa a J b ba D -a a a ac aJ a c cJ caJ aJ ca J caJ a Ea a J aJ a c b J aJ a ÎJ -J c J aca LaJ aJ J a b ba J aaJ J aaJ b .M J b -J a aJ c .

aJ .

Lc ca J J c DacJ J cJ J b -J c a a aJ c A J c ca .M J J a J cJ aJ -a J J Oa cJ caJ aJ a aJ aJ a aaJ J a cJ ba J b aJ cca c .P cb .MAGICIANUL ALB DANIEL ROXIN .

J cJ c a C J J aJ a c a .c J aaJ M b a J a J J ac cJ J aJ ca EJ a J a J ba acc c c J aJ acJ J J a b M-a J aJ a a J aJ c J N a cJ ac A J cb a c aJ J ac J a Da .

acJ Ea a J c CJ aJ a b ac A J J J a aJ a a T baJ J J a ca a a J J ca cJ J J F aJ c a a J c a a c a c ac a a J aJ c a c ac -a J c P a b cJ c aJ c a J a a c .

J .Îc c aJ ab b b J J J DacJ J c aJ aJ ccJ ca J a J a c J J -a aJ J a D N a J aJ J c Ea c aJ -a NJ a a cJ J a J a ac ca J J aJ abJ cJ aJ J P aJ aJ abJ ac Oa .

J cJ b a Dac Ma ca Ab aJ J J c a c J J ac ca Y a caJ cJ a a J c c c a aJ a a ac ac J aH a c J c c a Aca J baJ J aJ M a aJ a J J aa b J acJ c J aJ a a J ca CJ a ca J .

a J ac aJ ca ca J cJ a a ac aJ NJ aJ a b J aaJ Ra a cJ a aJ J ã J c c c J c J J c J aJ a C J a a J J .Nc a a J ca a a aJ H N acJ J a J b a J V aJ cJ .

J caJ a a .La J -J J J ca a a aJ A c J aJ aJ J C .B ªJ J .D Î a J J aJ a c a a c aJ ab J J ca .Ia J J aJ J J aJ cJ a J .

P J a J c aJ ..SJ J DcaJ aJ ca J caJ a ÎJ c aJ cJ cJ aJ c a c ac J J a CJ a a a acJ a aaJ J O a J a aJ J c c J MaJ c a .

MAGICIANUL ALB a cJ J aJ aJ J c J c c ca aJ J J J ab a aJ a aca c A aJ J J aaJ a H J J c aJ aJ aJ a J aJ c J Î c J J a aJ J a a C aJ aJ J Tc aJ c ca J aca J a c .

c aJ aa c J J S c cJ aJ a a J a ac a cJ J J J cJ cJ aJ ca cJ acc a c a ac ac aaJ a a aJ a c a TbaJ J J a ca c a cJ c a aJ J c C aJ J J J aJ c ÎJ a aaJ c J J .

a a cJ J aca a J S a J J aab J J a cJ aJ J cJ c cJ aaJ cJ c a Ea aJ c J Z ba a aJ H J aa aa J J cJ J caJ ca J J c J J a S-aJ a a J J c AJ a a c b a ca .

J J a c ca J a c a J acH -C a a a aJ a a J J c a a a H J J a J aJ -aJ a aJ H c c aJ H J a cJ aJ c J c C J c a P a a ac J aJ J J a a J J J a c a ac aJ baJ J aa ac a CaJ c J .

-a J a H aJ .I a S -a cJ J DANIEL ROXIN c ca aJ aJ J J J T aJ c J -J J a I J a c a aJ cJ b ã a J c Da acc ca ca aJ aa a J J a a aJ a J aa aJ aJ J c ac c caaJ J .

J c ac c Ma ca Ab a J J ac cJ a U a DJ c a aaJ aJ aJ a a J NJ aJ J a Ea cJ J cJ J J ca Dac acJ a c J J J J J ac a cJ a c ca ã J a aJ c acJ aJ J a c a A .

B M aJ J a a-J J J a V c a -A c c -J b J aJ J J ac J c a b caJ J ac .J J aaJ aJ J a a J c aJ cJ c a J ca P a cJ a J J C J c c a a a c a b b J J J bc .

TJ J J J ab b b N a J c .c c J M aJ .O J a -J H acJ aba Ha cJ J J R J aJ a a aJ J aa .V cJ acJ J ac ac J C aJ -J J acJ aJ J C ac J a -a aJ .

MAGICIANUL ALB aJ J a cb ÎJ J a J J a J aJ c c N a J c ac a a J a a aJ c J cJ a a J J J J c aJ acJ a a EaJ bJ a J J c Ea b ca aca J c J a aJ .

a NJ a cJ a c M-a aJ b b c aJ -a J c a aJ MJ a b I J aJ J aJ a aJ J a J aaJ aJ J J J Ic H bJ a NJ J a aa c a J a J a CaJ c J -aJ a J ca a a .V J c aJ J b a c .

Fac c aJ a J a J D ca aJ ca J J b cJ J c a J J c M -a J .aJ c J a c J a acJ a J .J a c a ca J A aJ J ca acJ aJ a J F J -a J a c a J J a J a J J c aJ .

ca J aJ aJ aJ J J a c a .Ia a aH J Ma c a A bD J H J a H c J J a a J J J cJ J a aJ J S J a J a c J aJ aJ c J J a abJ acJ a cJ J ac c I c a H .

J C a ac aJ J J J a J J J c D cJ J a J J c PacJ J a H DANIEL ROXIN P aaJ c aJ J aJ J J a D c a J c J J Bb J a c ca J caJ caJ a cJ bcac .J a a a .

AJ J J a J ba cJ caJ Bb J J caJ J c a .ab P J J a cJ J c aJ -a aJ aa a c c aJ J J a c a cJ J a c J cca c .ã aJ A aJ J J a a cJ J A a J a cJ J J b ca .

G J aJ -J J aJ c aJ c b b DacJ a a c c aJ b aJ J -a a a a a ac c ã aJ aJ J J c a cJ J D J ca J aa aJ ac J c .T baJ J aJ aa cJ J J C a J a J c a ac c .

aJ aJ c N c cJ a a aJ a ca aJ c c cJ N a a cJ c T c J J ac ca aJ aba Îc ca J J c c J H ca aJ J aJ .A a J a J b aaJ aJ aa c cJ a c aJ acJ -aJ J ca J a J a J D aJ .

c aa c c acJ cJ J a a J J c N J acJ c ÎJ aJ ca ã J c aJ ca a U H -J J aJ a .

MAGICIANUL ALB R c b J a aJ cJ J b N c J c a J J aJ J -J J c cJ cJ aa c a NJ J cJ J ã J aJ J a c ca J J ª ac c a J b ac HabaJ a aJ J J a AJ J aJ a a ba a c ca J caJ c .

J -a aJ aa c aba a J J D ca a J aJ J c ca J J aJ c J J c a M-a c aJ J J aJ J caJ a J S aJ c c a aJ caJ J acJ a J ac J J J cJ J cJ c J aa J Ca a aJ aJ a .

a J a a a C a aaJ J a cJ a aJ c ca aJ aJ -J cJ a aJ ac a J J cJ cJ -aJ aJ J c a J H J ca B a-J J c J a a J J J ac J ccJ N CJ aJ .J -a aa C b c cJ a a aJ J a aJ C-a J acJ -a J J .

aJ b ac J DJ a J J J c aJ J MJ J J aa c J J aJ J J J c J a c Ma ca Ab J -a J Ea aJ a c c aJ J aJ a-J J a ca ac c J ÎJ a a aJ aJ c J J c aJ a aa a J cJ .

a c a J aca J b a NJ J aJ c DANIEL ROXIN b J J J a MJ J aJ b aJ a a a A a J J c ab IaJ acJ b c aJ a cJ a b J H J c J aa aJ J J Ia acJ J c a J -a J aJ H .

J a a ca c a aJ aJ a a J a aa a c J J abJ c D T a c a D J a aJ J b D J caJ a c J c J J J aJ J c a CaJ c c a aJ J aJ cJ J J J M-a J H aJ aJ aa H c J J N c DaJ aJ aJ J caJ .

a .U Î-a a J aJ aJ P J c a a b ca ã J aJ J aJ J ac a ca P aJ a .c a aJ aJ a a Aca a c c b c a c a a J J c M-a J a a -aJ a aJ J ca a J J J J a ca .

c ac aJ J c a J P bab cJ -aaJ J a ac c aJ ac NJ c J baJ c a c U J c aJ a J Î ac c a caJ cJ aJ aJ a J ca aJ b cJ a c Ma ca Ab P cJ a J Ea J c J J aJ cJ J -J a c MJ J a cJ .

.

MAGICIANUL ALB J J c J a J c J a H J J a a aJ J J a J J J c J a a M -a J J J c b J a J -a J J J a c aJ J c H J J J ab J J L-a J J J c .

J J -a a a J J aJ a a Ma c a A b C d» ei» þe ege c ade a c D e e e e» e e » .» ici» .» ici bi e e» » e» » ai» ea a i ge. D MJ J a cJ cJ aca a aJ a a J ac .

L-a J c aJ J J c a a c aJ J J J J cac a J J aaJ a a OJ a H aJ J aJ D Oa c aa a J caJ aJ a J b c H a -a a a a a a c a a U J J Îc J a J ca J a J J NJ a c c R .

H aaJ a a J a J J c a ca A c aJ J a J cJ cJ aJ caaJ cc A aJ a aJ c -aJ c ã -a J a c aJ J a c J H A J aJ a a J aJ aJ ¥ c J J c c a J J c J -a Ca c a J J J .

J c b c J J a c c abaJ J J M-a J caa aJ J J .acJ a C -a J J J a J ac J c C aba a a aJ cJ a c a J cJ J CAPITOLUL Cine sun« eu? Î Î aaJ c J J J aJ abJ a H c a CJ .

aJ D -a J ba NJ a J aJ acJ c c A a cJ ca c aJ J J J a aa c Fa J c A c aJ J c ac ab ca J c aJ J c aJ J aJ P aJ a a a cJ baJ aa J c B A aJ H a cJ aJ J a D cJ aJ .

J a D E aJ a cJ J aJ J J aa c A J c caJ J J cJ a c aa c ac c a -J aJ aJ a NJ aJ c a ac cJ aJ a NH a ca a c a a J J aa a a D a J H a H a c a c SJ a c ca aJ aJ J aJ a C .

a c aJ c a ac a cJ J a c J Sa aJ J c c a aca c aJ J acJ J J c D J baJ R a a J cJ a ca c aJ aa c J J J ac ã H J c aJ M-a J aJ aJ aJ J c ca a a J baJ .

.

U J J S aca aJ a ca c J .Þ-aJ J a C J bc Da c J J -aJ a Da D a a H a a ac ab a J cJ aJ b a c J J a a a O c J J a aJ a C .MAGICIANUL ALB DANIEL ROXIN .

aJ .a J J aJ cJ J .A a acc a M c D c aJ c aJ a c a OH Dac -aJ ac aJ J aJ J a b aa aaJ DaJ J .N -a J NJ c c J J H aa F aJ J aJ b ca FaaJ .C-a J a J baJ J b .

a cJ c J D A ca I P c MJ a c J J cJ -J .J c a c -J b .NJ c J J J b aJ A c a cJ a J caJ J cJ .a H J J N.S AaJ a aJ a a H J ã J J a J -J C .

Ia Ia C-J a D J aJ a aJ ca S a aJ a b caJ J J J aJ c DacJ aJ J aJ J J J c a Ia J aJ a cJ J J J a cJ a c a cJ a c J J b aJ .V -J a c a cJ J J J a bcJ aJ .

a c c c a aJ c P ca a NJ a c cJ a a a Pa J cJ J J J J A c c -a J aa J ca -a J c J F aJ a b H c aJ c J a c J J J J caJ a ã J c aJ ca OJ cJ b baJ a J .S .

S C a a J J aaJ H b ã J aJ J E a ac J A c c J -a J cJ b .C aJ a C cJ .a J cJ bc aJ aJ J C a J ca c J J a UJ cJ c c c a ac J J a .ª-aJ aJ .

NH a cJ c NJ c c C-aJ J J a .N.aJ cJ NJ a a J b aJ J cJ a G a c CJ J J bJ J a c H caJ aJ J a c c a I Ca c J -a a J c J ac aJ c aJ J ac .a cJ I J J bJ a .

La -J a J ac J a Pa J J J a b .aJ c a c a .aJ c c aca NJ J a b .Ta J ab J J a aJ cac H a .

a S .N.a c J a J ac cJ .N J cJ aJ aJ J b MJ J -Ta c b aJ cJ aJ J Ca J J cJ c J J ccJ acJ .MAGICIANUL ALB DANIEL ROXIN .B a cJ J cJ J C c .N c b a J aJ aJ bc .

OJ -J ac ca M c aJ c J c c c a Oc b aJ c c J J ca c aba ca a J J J J J .R a J aJ aa abJ babJ c Ac aJ a J .a b a J J ca J a a P a a J H c J J cJ ac-aJ cJ b baJ bcaJ .

-aJ aJ a ca Da cJ -J c aaJ a caJ ca J J c b Sc a c J J J J c cJ J aJ D c a a c ca J -aJ J .NcJ J J c J J c J CJ -a J aJ b aJ H a c J a cJ b ÎJ ac aJ aJ J J cJ a b .

L-a J c a a J cJ aa P J J a J A .T J c -a c aJ J J c a-J J aJ J J -a a c a a J aJ ccJ aJ J aa I H J a aJ aaJ J c Ca ac a ba aa J a J c a J a J b M cJ c J J ca C aa a J J .

aJ D a -a J J a O c aJ a J aJ aJ a J -J aJ a aJ a cJ J ac a Ac a J a J J a aJ aa c a a J aJ C c cJ H J c aJ aJ J J ac P J .A a J c cJ I ca J aJ c C ac J J .

cacJ .a HaJ J J J -a J aJ J cJ J J J aa caJ a a c c aJ ca c J -a c J bJ aJ J D cJ b aJ J H a c cJ a J c J b c J I-a J c C a a a -J J a a a c c a J a .

J a c aJ .Aaa J a cJ a J J J .S .Ab J cJ c c ca aJ a c a c c c I-a J aaJ a J aJ a cJ a c J c J a EaJ aJ Pac c a -a J c aJ a b J c .ã cJ a J cJ J c c J aJ a a c .

J a H .

aJ a J c J cJ J aaJ a DaJ a N c cJ c aJ a M J aJ c J ca J J b a a aJ aJ a c a C J J Î a a acc J J caJ b ac aJ J b J J cJ .MAGICIANUL ALB DANIEL ROXIN a a J .S Lc J .

ÎJ a a J b a J ba a .La aa J c J aJ a J baJ J a J J J S c cJ c J J J a a J a J cJ a b .NJ aJ aa cJ aJ ca J .UJ c J J ca J a NJ cJ a a S b b a c aJ .

cJ aJ aJ J ac J c aJ J J c cJ a MJ caJ J J cJ aJ a a a c ac a c cJ J J VJ cJ aJ H c ac a J a aJ aJ J NJ c a a a J .VJ J c c b SJ cJ J aJ ac J J a aa J c -a ac A cJ .

-aJ aJ J aJ ac Pa c a a a J J ac aJ -a a a Pa cJ -aJ aJ bJ aJ .aJ J c aa ac J J J aaJ aJ J J aJ aJ -J c J J a A J caJ c a J aa ac a EJ ac J a J aaJ a ca aJ .

J a ac J aJ J cJ P aJ a acc a aJ J a c aJ aJ a J aa S .a a aJ caJ cJ J J a a ac J c DacJ H aJ J aJ J ca J a a aJ a aba aJ a aJ aJ a a a J J c a c c aJ acJ J J J .

ã a J cJ cJ DcJ a H a J cJ c a J cJ -aJ a a ac cJ J J c c cJ a J I a .Ca c AJ a a cJ aJ MJ J H a cJ J J J V aJ a CJ J J -a c c J J J .J .

aca J cJ J a aJ SJ J cJ J a c D c a J aJ J -a a caJ U aJ a MJ a H c J J -J a ca J J a aJ a C c a acJ c J a J acJ acc a c aJ ac Ia CJ J c aJ -a J ca J a ca .

a caJ J J J M-a aJ c J J ba a J b J J J J J aJ c cJ J ac Ia ca J J a cJ A c c a aJ cJ .

MAGICIANUL ALB ac J a C J C c c J c a ab c a a c a S J ac Ia J -a J ba c H a C aJ J a cJ A c c J D aJ a NJ ac c J ac T J -J N cJ c a c aJ J I caJ aJ aJ ca J c J b aJ .

a J Ea ab bJ aJ aca c ca c J a J J cJ a J c a c a a ÎJ aJ c a ac aJ ba b C J DacJ J a a c a a c J acaJ ac J J a cJ J J c cJ a C c aa a a J J ca caJ aJ c H a J acJ -J bJ .

a a aJ ccaJ J MJ a ca c aJ c Oc J J a caJ J b cJ H c J a J C a C a caa c a a aJ J aJ a J J aJ cJ D c J aca aJ aJ J aJ ca J a J C aJ a I J c a ac c J b ca .J cJ J .

acc C ca a c J LJ H aJ J cJ aa J J a c NJ a a aJ cJ a J J aJ aa aJ J a Îc J J c a ac J a a aJ ac C J b J T aJ J a DANIEL ROXIN J J c -a c MJ .

a a J aa N N J J J a aca c a c aJ aJ J c J C J cJ a a J cJ c J a ac J J F J J aaJ a c J cJ J aca c a a ca ca J J aJ H J a J J b A J aJ cJ c c J .

c J abJ c J aa c a ÎJ c J a J c c J a ca a J abJ ac a Oc aba -c J -aJ c J a c b J ca c ÎJ a a J a a H a c c acJ a J a D a cJ J J aJ caJ J c aJ c Ma ca Ab ÎcJ J a aa cJ a .

J c ac a a J a a J b MJ aJ acJ -a J aca J J a c P a ac c J a a J ac c a a a cJ cJ ca A J c c J c F cJ ca J aJ a aJ ca A c cJ J I a -aJ a EaJ a a NJ J a ab J J c c a .

DaJ a aJ a c J a ca U aca aJ a a c a c c c a aJ a a J c ã J a a J CJ aa cJ -aJ a a J ca D cJ J aba J a c J J aa I aaJ a a aJ aJ aJ b H a J a J J a ac a c a .

aa .

MAGICIANUL ALB CAPITOLUL c J J a a c c aJ a H MJ a c J ac c a c AaJ a c -a J J J aJ Ananda J a c J D c aJ c J J a aa aJ J J cJ ca Ea c c ca J ca c aJ aJ Ac H aJ aJ cJ ca a a c .

H J J J ca J cJ J c M-a aJ J aJ J J aJ J J ac J a J cJ J c c J c a Ea J A L D c a J aJ a a J c J a J cJ a c aJ aJ J c ca c c a a a ÎcJ ca M-a .

J a a aJ J a J caabJ J a aa c c I J caaJ ac c c J ca c a c J c Ma ca .N -J a -aJ ba Ab Ca c ac a a J c aJ J H AJ a a c J aJ cJ a c ca aJ a a J aJ a J J c Aca aJ bJ a J aaJ -J .

Da a J baJ J U J D cJ -a aJ -a J baJ aJ .a bc J J Da a a a ac a cJ J Ia c A a ac a J .U aJ J J H a J a c.c c c a ca a a C c Aa c ac AJ J .Þ-aJ b J J ca J caJ b J J c Ma cJ J aJ c .

J cJ aJ J c cJ J aJ J J NJ a c a aa J J ac c EaJ a cJ J cJ J a c .NJ c .cJ J .U a aJ J .NJ J -J J acJ aJ a c a a ac J J baJ a J AJ -J a a J ba.E acJ Ma ca Ab .

C a a ac .J Ma ca Ab MJ J a cJ ac c aaa c a c a .

MAGICIANUL ALB DANIEL ROXIN .AJ J c J EaJ .C -aJ a a a .DaJ a c a J aacaJ J J ¥ ac a .D ac a aJ a a c J a J acJ J -aJ aJ a .I AJ -J J c aJ Oc J .

c H aJ cJ aJ J ac J c .J aJ aJ J .ª c cJ c c J ac J H J ca a a J J J cJ ccaJ J c cJ c a IaJ c a J c a baJ J F a a J J b a J c .EJ .

C a J J -J cJ a La a D Dca aJ a a ac a aca J a U La a ªa c ac aJ J J ba ac aJ J cJ aJ a a CJ ca J J La a acJ R a M-a J J a c J ca .J -J J aJ J ac c .ª c J .

.a H J aJ c acJ J J La a C c aJ J aJ cJ a aJ ac a J c a a ac J J H aJ .c H aJ a aJ bJ ca J aJ c a a J c Î c a cJ J .V aJ J J J cJ aaJ ca J J c ã J a cJ J .NJ -J J c cJ a J .

a acJ c -aJ a a J c J a a c a J aJ c a a J E aJ cJ J b b .Aa J c a J .A J a J a ac aJ b a a NJ a cJ aJ MJ a aJ aJ aaJ aJ J J aJ aJ ba SJ c a aJ a CJ aJ J cJ Ma ca .

E J baJ J b ba cJ a J J .S c ac c J aab J caJ a J ba .NJ c J -aJ J J a cJ c a a c a ã aJ cJ a aJ J J J b aaH AaJ I J c a J .CJ aJ .S H aJ .Ã C J J c ca -aJ .

J c aba F aJ cJ J .NJ aJ J J a -a a a J a HaJ J bJ c aJ c J .CJ a a .c .ª c a a ac J .B S H a c c aa La a -Ma J aa J J J aa cJ -J -J c AJ ba J .Aa aJ .

.

S a c a J J J J J C J J a .OJ a J aJ c J J J a J c J a J J c .MAGICIANUL ALB DANIEL ROXIN ã J J J c a c ac a J H b A a aJ J aJ J J J aJ a J a .

P J J -aJ c a J c J J J a Aa aJ cJ J c J ca .aJ J a J a .T a a J c J c NJ J a Ma J acJ c aJ aJ N a aJ c c P J J aJ aJ aJ c J a J a V c ac Aa aJ J b acJ J aJ .

Îa J aJ bJ J aJ ca J J -aJ aJ ba a J J ca J NJ .J c NJ a J a ã aJ aJ ac aJ J J J a a c J J aa a b aJ ca J a D c a J aJ J ca a c aJ J J c .Î cJ J .

a J J J I-a a ca J J J J .V -J c ba a a aJ J .OK S J a c ba a J M-a J a a c J J J J -a aJ aa cJ J J aJ aJ aca E a a a b a J a J .GaaJ .D aJ aJ J c .OJ J .ª a J J J aJ c .

aaJ c a a ccaJ J c cJ J a ca Ia .E J J J b Aa a .Fa J A J J aJ ac -a a aJ J c J .aJ cJ J ba a a ca .S D cJ a a J aJ aJ aJ -a J J c J a bc a .ã aJ J J aJ .

CJ aJ c .ªJ c J J .AcJ J J a J J a .a a aJ b P Aa a J J .S a c -aJ a c J J a aJ a .ÞJ a a a .ã .a ca J J c a .LaJ J a b .Ma a J aJ J J ª a c b a c a .A aJ J aJ J .P J .

caJ ac -a J a .R J J c ac aJ aJ J J cJ a R J b aJ ac a aJ J Ac acJ J a J aJ a J J D ac a c c c a b c a J c c N a a J J aJ cJ a ã .

MAGICIANUL ALB c c a J a-J J a a J a aJ a J cJ -a J aJ b c -a J a AJ aJ J aa Aa a a J J a J aJ caa MJ J aJ a a P ca a J c J aJ c c J aaJ a D c J aaJ aaJ J .

a aJ ca ca a c ca a aJ J J J a aaH ca .D J b -a J A J a cJ a J a ca a aJ cJ J cJ a MJ a a b J J aaJ ca J J aJ caJ a J ac a .NcJ J a a aJ aJ c .C J J b a cJ c .

B PJ J a cJ -aJ aa a J a aJ a J .Aa a .FH J .P cJ c ac aJ J ca J J J a aJ aJ J a cJ a c ca H .D c .c J J J a aaJ J c MaJ c J baJ J a c J J a a J .

a a a aJ J ab M A J J cca c J c a J c ca a H aJ aaJ J a aJ aaa DANIEL ROXIN J aJ ca a J a J .PJ a a c a c c aJ J c aJ c a F ca a a ac a aJ a .Aa aJ J J b c ac c a .

ac a J J c c aJ c CaJ a J c J a -aJ J -J c b c b J J J b aJ c aa baaJ c a Ac-aJ c J aJ aa c a J b a aJ c aJ .NcJ b F ca b .N c cJ J a a -a J J .aJ H c J a J .

cJ J aJ a a c aaJ c a J aJ cJ c a J a EJ c c acJ a b J J aJ J cJ a ac c E c c J ca -a J aJ c c J J c c cJ J a J aJ ca a D ca a J ab a J bJ aa Ma a c aa ca c CaJ .

T a cJ a caJ c J aaJ b c a J J .ã .-J J J a b J aJ J c aa J -J c ac c c J a c F -S cJ a cJ aJ aJ ab aJ a a c .

MAGICIANUL ALB DANIEL ROXIN N a aJ J c MJ a aJ a c J a c J a J c J cJ aJ J c c aaJ ac cJ c J aJ a aJ c c aJ J ac J b c a ca aJ c J a J a cJ c a a J aaJ J aJ J c C a c J .

SJ a cJ J J a aJ a Î A H c a a c J H J a G H J a a a K a c b ac a P .DJ -aJ aca J a J ba c .Ac J J b a J aJ .Da a a a c J J c J ca J baJ J J aJ .J aa ca c .

E c J ca a c J a Ma J ã J J a aaa J J J c c aJ J ca J cJ c c H J ca -a J b .c aJ J a aJ D ac aJ a cJ ac J aJ a aJ cJ .V J cJ .ª c aJ aJ ac a a .

Da S J a aJ c J aJ J c ca Î aa J J c J aJ a c a aa aJ a aJ J c caJ J c a c a ã ca c aJ J ac cJ J J H aJ J .ac a c cJ J J c J c ca -a a aJ J .

ca ac a .Da E aJ aJ J c J ac a a c c H c a T c J ca J ac J cJ c J .ªJ c ca ac N a c ab aJ c a a c Aa aJ J b .SJ c La a c a a c H J c ca a c J J .CJ aJ a aJ J AJ a .

E c J J c Aa a cJ J .A c aJ a J J aJ Aa aJ J J MaJ c a c b J bc .J a J OJ a J a .Ac .¥ J .Da c J aJ J c S J cJ J c .ªJ ac a .Aa P J a ac aJ ac cJ J .T ac a J J J J c ca .

a J J c Ha J a ac b M-a c aJ .c a A a c a a a aJ aJ PacJ c aJ c J a M c J a aaJ a c c aJ a cJ J J aJ c A c J cJ J J b c H a c J J a D J b ba a J ac cJ c J J a cJ aJ .

c .DJ J J La a a J ba ¹ .

NJ -J aJ Ma J a J c cJ a J J D c a a aJ J J c c -aJ a c aJ J S a baaJ caJ aJ a H J J a J a a a P aJ -a a c .MAGICIANUL ALB DANIEL ROXIN c J J J c a c aJ c Tb .

Sa baa a J baJ J Aa aJ J c J aaJ a aJ aJ J c .V .P J .Da Sa baaJ c J a c aJ J J J J aJ J aa J ca -aJ aJ a c J J a H J J Tb .a c J ac c J aJ aJ J ba .

Da PJ a J aJ EaJ aJ c J MJ J a cJ J -J J J c caJ J cJ aJ aJ aa ca b ÎJ aaJ a ca a aJ J c Aa J J J ca a a T J J J a J aa a aJ c acc caJ c aca J .J cJ aJ J ac c .

S a c La a aJ J S a baa c J aJ .A a a J c a a J J J .EJ a c ca S J c J J ac J c A ca .ba .E J ba J .MJ CJ J a bJ ac .SJ c aJ J Sa baaJ c c a .

J a J J J a a J ba a J a J c a c J J c a H a aJ c J J c a c J c aJ b a aJ a Ac a J a a J c J c a cJ J E caJ A D aJ aJ a c c ca aJ a aJ a caa .

A a aJ a J ca aJ a a a ab ca Da c J c J cJ c J J J a ac a J a J c cJ a aJ .R J a a aJ J aJ ac a a caab J aJ a J a .A c J M a .ª ca aJ J J La aJ J a aca ab a J baJ J c .

Sc H J a J J J cJ aJ -a b ba a c a aJ a c b cJ acc aJ caJ a a b .TJ A cJ cJ J .N ca J J J c N-aJ J c a aa ca J J J a ca J J c b c aJ b a J J aJ .Aa aJ a c J cca J J .

J J ac a aJ b .B E c J J J La a .A aJ J -J D ca a b J ac DacJ acJ J a a J a .

M A G I C I A N U L A L B D A N I E L R O X I N ac J J c J ba J J c J J a J J c c J J J cJ J c a J J c J J c J c a J b J .

ã c a J J c J -a c b J c a c a J J J J J J H J a J J J J a ac a J a M J J a ã ac c ac ca J J a J c J J b J J aJ aJ a J a c ca J .

J a J c a J c J b A a aJ c J J aJ aJ aH c J J ba aJ a J J c a J J c J c J J a aJ c J a J J -a c a a c A a aJ J c J J J a J c c J A .

J J J c a J a aJ J ac J a a c c a J b J J a J c J c a c J a aJ J c ba J a J Pac aJ J a aJ a J J J aJ a ã J c ac c J a J J a a aca aJ J J J .

a J J J c J J c a J a I aJ aJ a a I a J J a c J J a a aJ J a J c J U J a J J ca J c A a a -J E J J a J ac J a J J ac c a J a J b .

Da a aJ P J a J c a c a a c a J J .EJ a J a J c a a J J a c a J a a .J J J J c a a J a J .N c J J J J aJ N a J J a aJ c aJ ac J .C J .

J S J J c c J a a a a J J J a J J J a J J a a J a ab J c a J a J H N c c J J aJ ca J a J A c J c aJ a J J a aJ a J J b J a A .

b J a J a b c J J c J J J J J a .

CAPITOLUL 1µ Maya Î Î aJ J aJ a a acJ -a J a a c P J a a J J J aJ ac ca Y aJ a c J aJ a a J caabJ a J a A a aJ -aJ aJ J J J c I -a c a a J J .

-aJ ca J c aJ c J J a H ca J a J J J b J a T J a a J J J a J J J c J La aJ J b aJ aba J a aaJ a a a acJ a J J ac Îc a J c J a ac cJ a CJ ca .

cJ caJ J aJ a acJ J c c J a ca La ac cJ aJ c b J c ca aa a J J F ca J a caJ J aa c c H a a ab J aJ J a J J c a c c c J J a cJ c J aJ a J c ac cJ J J b a ac J .

a J a ac c c J a a J c MJ J a cJ cJ J cJ c J .aJ a J H a J D a a cJ aJ DANIEL ROXIN ac ac a aa c J J ac a cJ aJ caJ J J J a aJ J cJ J aJ a a a ca c aJ C ac J a .

ca a J J a J ba a aJ c U aJ J aa b aca J J c aJ a J ca J J J J a ca a J c Ac cJ aJ c acaJ J ba J H a aa cJ a c aJ ca aJ a c J J M-a a a c J Da J J a c -a a caJ aJ .

J a a b aca P aJ -aJ a a a cJ J b ba cJ ab cJ aJ J J c a AJ cJ c c -J J c c J J cJ J J J a c a a J a ac cJ J acaJ aJ a aJ ac a J J ab ÎJ aJ cJ cJ a aJ caabJ J .

cJ Ea J J aJ a c aaJ c a J a ac J a ab caJ a a O c J J a J a EaJ cJ a c a ã a J -J J J a J a J a Faa J a c b a a a b aaJ J J H c J a ba P aJ abJ a aJ aJ A aJ a cJ J c .

J c a cJ aJ a ã c J a a aJ J a ca a J a a a CJ J a ccaJ J J J aca .

MAGICIANUL ALB aa J ac ca B ba J J a a aJ aa J c c a ã aa a H J a c a cJ a aJ ca a J c aJ aJ J c a La a D H MJ J a c a LaJ aJ c c Aa a a c c J -aJ c a J aJ c J J La aJ -a .

J a aJ b ba c a ac CJ aaJ a a aJ c J a J J baJ cJ H A aJ aJ ab a c J aa aJ J c aJ baba ab J a J Pa cJ a La a C J PJ H -a J J J cJ ba J a A J aJ a a a c a .

-a J aaJ H bJ -a c c aJ caJ c c a J .E J a c aaJ c c aJ c a ADNH a a b ba cJ ab VcaJ J J a a Rc H aJ c bJ b c c ca J b aJ c c aJ J EaJ Ma ca Ab NJ aJ .

aJ NJ aJ caJ bJ J ¥ a cJ a c a C J a c J J ac -a c bJ J cJ c aJ c -J NJ aJ c a cJ c D ac aJ J aJ J J cca a a b J a J J J a Aca aJ c J a H a ca J a J a J DANIEL ROXIN .

IaJ caJ c J a ca J aa c J ca -a J b a a aaJ ac aJ c J aaJ J b a J c aca J a a c a PJ a aJ aJ c aa a J acaJ J a a c J aJ aJ J Ma a M Ib aJ F c aJ J ª c c I .

aa C aa a F F J Da ca J a a baJ a J J a H a b J J J F F a I a C a NJ a ca A J a aaJ aJ a c c a J aJ J cJ c a H a J aJ A J a J c a cJ aJ a OJ ab J a a J a a ca .

c a a ab Pa cJ abaJ a a a c c J a c J ca J ca J ac J c a aJ a a a b J J a a c c a J J a a a a J J ab c J a cJ aJ c J J c ca J a c a a a a cJ c a OJ ab J aJ a ac a a D a J .

c aJ J aJ a c c J c a c ac a J J J J ca -aJ a ac a J J c -aJ caJ bc J caJ J Î c J J a c a J a aJ c a J a aJ a c a aJ J acJ a .

MAGICIANUL ALB aJ aJ a a aJ caJ J c E ab OJ ab aJ a J cJ c aaJ a J b T J J c aJ aJ J caJ b J J aJ aJ cJ aJ aJ J aJ a J c aJ J cJ ab ª a cJ cJ aJ a J ab J .

H ac b J DaJ a H P aJ a aJ J J c H J caJ aJ J J a c aba c P aJ J aJ a a aba aJ b ac aa a aJ a J ca a cJ aJ ca a c J aJ cJ aca J a J c J R J aca a a J ca J aJ aJ c ca aJ .

J J a c c b a aJ c a ca a a J a L c c aJ H b a a ac a a ac a cJ J c J acD aJ a a ca -a a aJ c J a a b baJ J c D c c aJ ab cJ aJ J acJ c cJ b ba -aJ cJ c D J aJ J aa a .

-c a J J cJ a J c J c D -J c a a J J c aaJ c J J ac a c J a ac ac a a ca -a aJ c ac J H cJ a c aa J J c a DANIEL ROXIN a a aJ J aJ J a J J J a a J H b .

J J J c J J a J a ca J J ca J J -a c C c c a J aJ J aJ J c a J J c c D J a a c a J a caJ c J J a J J J aJ c D S J a J J c a J J .

J J c P J a J J J a J H J a J J a a J J c J c a J J a I J J c c D J J a J a J J a D ¥ c a acJ a a aJ ca aJ J aJ c a aJ aaJ J c aJ .

a a ac c -J ca J J J aJ aca J ac aJ b J J ca c a a c aJ J a b J aJ c a DaJ aJ J a cJ J b J a aJ J J ac aJ a a caJ J a ba J J ca J J c J a a a a Ia ac cc aJ .

a a c aJ J J a ca J J J aJ ca aJ caJ ca c aJ c c J a J J J ca J a c c a H aJ aca J J E J ca a c c aaJ J J a c H J cJ a a a a aJ E J ca J c ac cJ aJ aaJ c aJ ca .

Sc a D J acJ c a Ac a c a aa c aJ c ca bJ aJ caJ J a E J J aJ ca J J aJ J J J cJ J J bJ a H .

MAGICIANUL ALB J C-aJ aJ J J J H aJ J c T b J cJ a cJ J J J cJ a aaa c J ca ca J cJ aJ ca J J aJ c H a DaJ acJ J H J aa c J C aJ J a aJ a J E ª ac ac J aJ a J a cJ .

b a a b c cJ aJ a a J caJ aJ acJ b a J G .b J O N Î acaJ J .aJ aJ J J J ca -aJ c J a aJ b aJ aJ b ac aJ J c b aJ ca J J aJ c J J ca J a aJ aJ a aJ a a aJ J aJ J J c IaJ .

J cJ J c aaa cJ c a a aJ a aJ a a cJ cJ J J J cJ e i T Î acaJ a J J a caJ J a c ba a aJ J c a ca a aJ D ac J J ac c F F I C c b J J J S DaJ aJ ac .

C ac c Ma J J H aJ J aJ J acc b J D ca aJ J aJ J c a E J cJ J aa J J a cJ J a NcJ H J caJ caJ cJ bcJ J c ª c J c c J b J caJ DANIEL ROXIN aca J C c aJ .

aJ a ac J a S a cJ a a ca a H J ac c a MJ aJ J ac c aJ ccaJ H J J aa P aJ a J ca ca a J c aba a Ma J a a aJ a N a c ac I J J J aJ a a aJ CJ J c -a aba a aJ J J .

Sa c J a ac c c aJ J bJ a ac c c ã -J caJ J ca .V cJ ª c aJ J b J M-a .C -a ac a A J J c D c a c c -a J J .B S J J J a c MJ J a a cJ cJ c a aJ J cJ J J BJ Ma J c .

Vaa J J J J A .A aJ D cJ .aJ a J ca c H J J a J c J a a .J caJ a -a J a NJ a cJ J caa c a J aJ acJ J aaJ NcJ J aJ aJ J cJ J a a J J Ea J a a aJ a J c Ma J ca .

cJ J J c J -a a aJ J c c ac c a J .

D c -aJ c caJ J c cJ J bbaJ c c cJ a a aJ c .MAGICIANUL ALB .EJ cJ a J b J c c A aJ aJ J J -J c J H aJ J a a a caJ J a ba cJ c J .Þ-aJ a J J J caJ J aca J ba ac c J J .

A J acc a caJ c .NJ J J J V J a AaaJ a a J J ba MJ aJ J ÎJ c .a H J J a D-J J J baa J a MaJ aJ b DaJ J b CJ J cJ J J J D cJ J cJ a J ca a J b .

ÎJ c a aJ a a c J J -aJ bJ a c b J b ac J aJ .J aa a ca J J aJ c Ma ca Ab P ac J a cJ caJ aJ J J J CJ c c a c aJ J ba aJ -J c a acJ c a I a c a aJ a aJ aJ .

E aJ D J bJ H a ca J aa ca J J a ca a a C a J J a J aaaJ aaa DANIEL ROXIN aJ a Ia ac J J J a J a a c b J J a aJ cJ A J J .aJ c A H C J ac c Ma b aa J J ba .

cJ c a aJ J J a a ac a c b I a a c -J a a a c a a cJ aJ J a ac ca a J J J a ã ac a J aJ J a cJ c b J a b caJ a C a a c a ca J J J J cJ ca H J c c c aJ J .

aJ a aJ ca C aaJ aa J a D J J aa a D c J a J J aa a DacJ .a J a b ca J J c c a c a ac a J acJ a -J b aca a a a cJ c D J cJ J Dac J aJ J J aJ a cJ J a cJ aJ a J aJ .

ª a cJ J c .J J aJ Ca J c c ac a J a a c c a J aJ J J caJ D c c aJ acJ J c J a J L-aJ ca J D J c a H aaJ J -L c ca J cJ a EJ E a SaJ J -aJ J c baJ J H c .

bJ J -a J J .F J J bJ Saa a Lc J J c aJ aJ a Ca J J ca D .

MAGICIANUL ALB c c a J J J a a c J c J a J a J c J G H J aJ aJ I B b D J J c c J a J a J aJ a J c J J a a c J b J J D J J c J a a J .

c J J ã J J a c a J ac L c J c J J J J J J aJ L a c ac a J a J J J a J J a A c D J J c J ac a c J J J c a J c c J J J c c J a .

J c J Sa a J J aJ c c a a ac aJ a aJ c a c c a J b ac J Sa a J J c J a c a J a J aJ J J aJ J c J ab a aJ a Sa a J J J c aJ J a a E J J .

ac J J a D J J a J J c b J J a A c c J J a J aJ J J a c a H a c D D J bJ cJ c aJ J ac J c a c a a bc J a D c D J a c a J J J aa D c acJ aaa ab J c a J .

a J c a c J J cJ -aJ aa Ta T cJ -J J cJ J a a c aa c J caa J c LaJ J J J Ma c J cJ J J J c cJ a caJ J D J aJ a a J -J cJ aJ cJ a a J b ÎJ aa ca J caJ a J c cJ aJ c DANIEL .

ROXIN aba N-a a aJ J bJ H J aJ ã .A aJ a J a J J C J aca a a .T J aJ J Ma ac ac aJ J Aa c -a J aJ a J a I a J c a cJ c a a b aJ a a b .a cJ J aJ J c a c a .

c a a H .D ba a a aJ -aJ b J a J a H J Bc cJ .acJ J .U .ª ac J c J J aJ D ca a aJ c c aJ aJ J aca J c J c a J J J c aa ac a VJ aJ J a .acJ J cJ a c J caJ a Ma b .

c a aJ ca a J J c a MJ a c P aJ a aJ J M J J cJ J Ea aaJ aaJ J c MJ a cJ bJ -J aJ caJ a cJ J c aJ c a D a a c cJ a a a cJ a J J ca M-a J J a aJ aJ a a aJ .

J c C aJ H a a a a a U aJ J aJ J aJ caba J J a c aJ aJ J J MJ a J a c ac A a a cJ c c A J J .

MAGICIANUL ALB J c a Ma J aJ J a J cJ J DacJ aJ J c -a a J c c a J aJ a J J P a a cb J J caba J c a cJ J A a aJ a a aa J caJ J cJ aJ a Ea -a J baJ c A J aJ ca J .

a cJ J a J cJ c J ba J c a F J c c a a J aJ aaJ a a a a ba A .a J J bc a a ca aa J a a A aJ c c a a J .a a aJ aJ J J aJ I bc a Ac J J aJ J c c c J a aJ c a b cJ a a ac V .

Ma J c a a cJ aaJ a M cJ a J Oc a cJ J J a a a .N a J c O c a J c a aJ a ac aJ F aJ b cc A J J -J ac H J c cJ -a J J J a Ac J b a .J J cJ c aJ J R aJ aJ J J a J ca .

a c aJ ac E aJ c J c ba cJ J a aa .MaaJ aJ J J H a V cJ J J DANIEL ROXIN .Da AJ a aJ J J NcJ J c aJ aJ J J a A caJ J J cJ .M c a Maa .PJ A c H Ta a aa a aJ .

C cJ abJ J J J a c c .P a c c a C J E a CJ a aJ b J P bab c c aJ aJ J aJ J J ac aca J P J a J aJ J c aJ .Ea cJ J J -J ba E aJ a aJ aJ a cb J a J c c a J a J .a a c MJ cJ b .

C J a ca aJ J -J .c H a aJ a aJ .Ma C J M-aJ caJ aJ acJ J .ªJ a ca aJ c a A J cJ J aJ a a aJ a A aJ J J c ca J ac aJ J ca ac J J J aJ a c c J J J .

caJ a I a D cJ a J J c c a a J O J J J bJ aaJ Ea -J c aJ J J J ca J a c a a ac ca J J aJ c a J c a J C a c a aaG H a Ma ca Ab a J cJ J a c c J .

AJ M c cJ c a a a baa -a J J .B Ha a cJ J a c baa CJ aaJ a J caJ J ca c a .MAGICIANUL ALB DANIEL ROXIN c a c c -aJ J a .A c J aJ J J J J ca .ã c cJ a c NJ cJ -aJ .TJ J c c aJ J MaaJ .

B M cJ a .a J a cJ ca baa J a .c ca a c A a .Ac J J c a aJ J .Da cJ acJ acJ c b baJ J J a .S cJ c AJ J .DaJ cJ J aJ ac A J b J .CJ J c à TJ aJ c a cc a .Aa J .

M J J c aJ E a J a cJ J a a Ma ca Ab Ea J c c J ca J aJ aJ c J .acJ J a b caJ J abJ a c J c c Bc cJ J aJ J c J ÎJ J cc a cJ -a J J a b a -J c a J .Aa b ÎJ .

A.a a J aaJ J a a .P aa cJ J acJ J a L-a J a aJ c .Eac c aaD a A J -a c c aJ c H cJ b .Aa J J a cJ b cJ J J PJ a a J J .aaaaJ ab a ã A c b a CJ a ac M-a J J a A .C aa a c J a J c ac c J b .

Ca aJ J aJ J a J Ea c J a J Î c J J a a J a c J J J J c aJ cc a c -aJ a aa c a J J J aJ J cJ J c ba A caJ c NJ J a a a ca-J aJ aJ a-J a J aJ a c c J b LaJ c .

N b c aJ c J a NcJ caJ J -a aba a aaJ J J NJ J aJ c a c cJ cJ c J aJ .J a a J ca a S aaJ aJ aJ caJ J a ba J D a c aJ c J a aJ a MJ aJ c c CJ J b a aa a a AJ c acc caJ c J .a J a .AJ a AJ .

OKJ a ca J J a J a .J J a c a C cJ J J aaJ cJ NJ aJ ac J aJ J J a aJ aJ a a .

MAGICIANUL ALB DANIEL ROXIN a J J CJ J aJ a a SJ J J a A aJ ba J J a J acJ aJ b Ic b Tc a c J a c J a F aJ -a J J J J aaJ ca J M-a a a b J abJ C aJ ca SJ J a cJ a .

aJ a cJ J C J c a c a aJ J J J aJ aJ a J a a ac a a H J J aaJ aJ c a ac CJ acJ ac aJ J J J a ac ac J D c a aJ J a aca J a J a c c c J c c b J P aJ b .

c J .C .Pa J -J .aaJ a aJ J J c a aJ aaJ b a J cJ J J caa Ma A J aaJ a b cJ a O cJ ca -a a a J J c J c a c c a c a a J J c a Ua -aJ c J Maa c J c a a V H J c a J c .

A a .I a c a J J c a .ÎJ J a J c ba aJ .P J J c c aJ J a ca J .aJ J c a a c J ca J aJ J a cJ -a c J cJ J cJ J caa F J c J a Haba -a c J -a J a ac J c .

A cJ J .NJ a c J MaJ c a caba J a J aJ c cJ J Caba H a a aJ J aJ aca NJ ca c a c a CJ J DacJ J cJ J J a J ac R J aJ -a J J aJ a J J aa a aJ J .J caa J ab J J J .

N.acJ ÎJ J aJ c ÞH a ..AJ ac aJ cJ .M cJ aJ OJ a J H a a .EJ caJ J a J c E aJ ÎJ J a J c a cJ J a J a a J J cJ J c bc a MJ aJ cJ cJ a b aJ J aJ D J .

c aJ J c .c J a a aa c a aJ aJ aac J Bc cJ aJ J J ac J A a aa a cJ J J a ÎJ ba ca c ca c a J J J J J a a aa aJ c c a acaJ H J a J aJ a c J ac a J -a J aJ J a a Î.

F ca c Ea aJ J J J aJ acJ a J ca cJ J J c ca J a J aJ cca c c J LaJ aJ caJ J aJ a J a .

MAGICIANUL ALB c c UJ acJ J J c aJ aJ a a .NJ c.NJ aJ J c M-a a aJ aJ a J a-J ba MJ aba c bc c a aJ J J A -a b c J aJ J bJ c J a c c a S a c ac a J J ca cJ J .cJ J a .

J c aJ H c a c cJ aJ c J Ac J a c bJ J c Ea c cJ aJ a J J a ÎJ aJ a J a Ma ca AbJ EJ aJ bab c a a J J cJ aa b J aJ aJ Pa cJ J J J a a caJ aa ac J I ba a a OJ b ca a a .

J ac F c a a c MaaJ ba CAPITOLUL 1¶ Timpul n¬ este ceea ce pare a fi Î Î J c aJ a a c aJ aa J a J a EJ cJ ca aJ J -J a J a cJ -J J J ac Pa aaJ J cJ aJ cc D c aca a .

a J cJ cJ aJ c R aa c MaaJ a a aJ c NJ a aJ c aJ J a ÎJ J a c J J c a aJ c ac a -a a ca b J ca aJ c J c -a c c EaJ c MaaJ a c c aJ cJ J a a b Z -a c J cca J bc J ac J aJ c c aJ a J .

a J a J a aJ a J LaJ J J J c J a J J caba a J -a J a J B c J J J a J -a c H c Ma a J J a aJ aJ c J J b c a a aJ J c J J a J J a ca aJ aD .

A a J c J J aJ a aJ c J J J c H a c J J aJ I-a J J A a E a J J J J a E J H a J .

Ba a J a aJ ac caJ a CJ a .DJ -a J c c J cJ cJ aJ J b J .MAGICIANUL ALB DANIEL ROXIN D aJ cJ J J a a J .BaJ cJ J ca a a c J c aJ H .S aaJ b MaaJ ca ac MJ ca J a Ma a a J .Ac cb J A a aa .

¥ c -J ca a -a J c aJ cabaaJ b J a J c a a .NcJ J a MaaJ cJ J F J .T a aab a aJ cJ J a MaaJ c aa aJ aJ aa aJ a ac cJ J aJ c J ca M-a a aJ a a a-J ba Î aca J c a c ca J a H .aJ ab O c J .

A cJ b J a a J c J ca a ca Ac aJ H R J J ba J J J a caJ c a cabaaJ a a c a cJ A aJ J J aaJ J b .aaJ a .Ha-a OJ J a J aJ a ªJ ac a a a a caba J J ¹ c J J J a aJ aaJ .

D aba -J c aJ J b ac D aJ J J J baJ aJ LJ a c a a a c C b c cJ aJ J aJ J bc a a J J J a J aJ J ba Da cJ a c a ac .HaJ J aaJ Maa A aJ a a a c J a .a c c J J H J J J a .

Ta a J aJ J b J c Ob a -a J ab -J J a J aJ J J A a c J aJ .c c a c J a ca a J ca D cJ a a J J a .OJ .BaJ aJ MaJ aJ -J J N-a aJ caJ a -a J aJ ac-aJ b J c a a ac J J .

a a J J aJ aJ .P J J J b aJ J caJ acH .E a cJ J ac aa c J .ªJ J J J cJ c J aa .C b cJ J Maa N c cJ -a J a c ca J ac aJ a aJ c J a .C-aJ cJ a a J -a a aJ .ã C c J ªJ bc .

ªJ J bc D a a a J J T aJ J aJ aaJ .J J .

M A G I C I A N U L A L B D A N I E L R O X I N M J J ac J a J J J J J J J J J J a c b J aJ D a J J J A aJ a .P J J c a J .

J b J J A a J a c J ba J cJ J J A J J aJ J -a J ba J c -c a -J D c a J a a J J D ã ba a -a a a J J c c LaJ A aJ -a c c a J J a a J c J

J -a a a E ca c a c a J J J aJ -a J J J -a c a J J N J -a J a J H a c a c J J b J Ma aJ J J ac c a J c J J J a J J J J a c J a caba - Ia H

- T J a J J J b J a - ¥ a aJ c a - Da a J a J aJ - N J ca a J J b a T -a acc a ca - E J a J J J c CaJ J J ac J -a J a J J a J J - P aJ J a a c a a

J ca J J H J J c J J J J c J J J J aJ aJ a c M -aJ b J ca J aJ ca Ma c a A bJ b - V J J J J aJ - ¥ J c J J - N c J - S c c J J a b P J a J

D c a c b J caba J -a J J aJ J c J ac J c J a b J a a C c J a aJ J a a - S H J a c J Ia J c a c J J a aJ a a a H ã J a J J J a c J a a

c J J J A J c - B J J c J J J -a c c c J a ac c a aJ a a a J J J J a a J a J ab J J a Ma c a A bJ J J a J J J a c a - Ca J J -aJ b J a

c a a a a J - F a J a J J T J J J a J J c J a c c J J J a J ac a J J J c J M-a J ca J a ã J J b ba J a J a J J c aJ a J J J J J c

J J b L-a J J a c J ã J a J a E a Ma c a A b ã - A c c J a a aJ c a J ac J N J a c J c J - D a a aJ c J c J -a J a J J c a J c J J J

a a J a a c J a c J J c J a c J aca J a c c J ac J J J a M J a J aJ c J a a a J c c J J A aJ c ba J a J a a c J J J J a ca V H J a a

- D c a J a a J J J J a J c b J J a J b c J H J J c J J

MAGICIANUL ALB DANIEL ROXIN cJ J c c J c - Ha c-a J J J H J M-a acJ c c c a aJ acJ aJ c I-a J c J J ca J J J c J J J - P J ac J J b J - S J A a a c J aJ a

a J J aJ c J c c a c b J J ca c J c aJ a caba aJ a M J ba c J ac J a a a Ma a ã J a a J a aJ a a J a C J a H J a D a aJ c J a c a c c J a aJ ca

C J Pa ac c a aJ b a J aa a c cJ J aaJ a aJ P aJ J a c A bJ J aaJ a c ca J c H a E a aJ a A a a aJ a a a J a b cJ a c Ma ca AbJ aJ J a J aa cJ -a

J J P aJ J J a ca J A J ca b a a c a J A aJ a c c aJ J J J J J a aa c a A J c J b ac J J J cJ a J J a c P J a J aJ c - NH aJ a a c a a J J aJ

ca aJ - E J J b Ma ca J AJ c c c J acJ J J c A a J a a a caJ H aJ J ca J ã aJ a a a J b J aJ CJ a ac a J aJ cJ J a acJ - a J J c caba aJ a

- CJ a a J J J Zc aca a a aJ J cJ a MJ aJ a b ba J J J - E J J b J J - D cJ J J J a ac aJ J Oc Ma ca J J aJ J - D-J c aaJ a J c a J

- C J ac - D-J c aa - D c - NJ aJ ba NJ aJ a cJ J a Mca cJ -a a c aaJ - Ac J -J J M-a c aJ PJ J J aJ aJ ca J aJ a a a a M aJ b a

J a aac a c a J cJ a J ca J M-a J b J cJ aJ cJ aJ cJ - T -aJ cJ aJ J a aJ N -a J c J a J MJ a aJ b ca - C NJ aJ J c MJ aJ c J c c a CJ a J ac

- A c MaaJ J J

NJ J cJ c a c c J c -aJ H c J a .NJ a J bc a bc NJ J acc aa c a CJ J a SH J a .MAGICIANUL ALB .Þ-a J cJ J a I a H Î ac aJ a J c J a S a J J a J aJ aJ c UJ J J c J J N a ccaJ J .

J J c J aJ aJ LaJ J H J J J a aa c caJ H c aJ J aJ a a J a P c H aJ a a c I -J J a J aa a a J aJ aa aJ H c c J a c a J -J cJ J -J -J J c J c H ÎJ J .

aJ J a bJ a aJ bc aJ b J c a acJ a aJ ca a a Ra a cJ ca ca J J ba a c H aacJ J J a c a P J a ca a c b Î a c aca a ca J aJ aJ c c J J aaJ Ab aaJ aJ J a J acJ a ca .

aJ J a a F ca a aJ J aJ J caJ ca a a aJ a J J cJ aJ J a aJ J aJ J caJ a aaJ a ca S a J cJ J c J a c aJ J J J aJ a DANIEL ROXIN a a aJ A a J e J aJ c .

J J aJ b J D J ac a c a J c J aJ J b caJ J J J J J J J a a c J J a J J ca J J ac J c J c a J J J N cJ J J a aJ a I ca J J c D J c .

aJ J a a J c aJ Ma H J ã J a J J J a J c J a c ac a S U a J ca J a c ac J a a J a a J ca J aJ aJ J c L aJ a cJ J c J J c J a J a abJ .

J b J c J NJ aJ c J cJ a -J a NJ aJ c AcJ Ac C c ac -a a caJ c c a ca Ma J .HaJ cH J J D cJ -a J ca cJ a c .ªJ aJ b J c a ac J ac J i c ic aJ D J c a a i .

ea a i i da e fiiþa i ia P c a J aJ aa P J a caJ J ac b J J J ca J J J c a DacJ J cJ aJ a cJ J cJ J b a cJ J a VJ J a c D .

CAPITOLUL 1· Dezvãluiri L L a c aJ J aJ ac aJ a aJ a ca J J J J b aJ cJ Ma J a a J c cJ ca -aJ baJ PacJ J aJ J bac H J a aJ c N-a J H J c a J J -aJ aJ J bJ -J c J a .

Da -a c aJ J b J J .S-a a aJ aaJ a -aJ aJ J c J aJ b J -aJ cJ cJ a .V J ca J J a aJ aca a cJ -a a acJ c a J aJ .Îa J a aJ aJ -J c c a c J bJ J a CaJ J a b c J .

I aJ a J J c a cJ J J ca c AJ a cJ J -J aJ a ca P c aJ J aJ J aJ J a J caJ c aJ J a c J J aJ R aca J DANIEL ROXIN J .-J J ac a aJ cJ A aJ aJ cJ c .

J a a -J P J P J J J J b a cab J J O H J acJ J c J aJ aJ ac a J c J c a a c ca J J J J A J c J c J a J J J b a J -a c J c ac cJ a a .

Î M cJ c c b a a C c I a P caaJ a J ac c a J ca a aJ J J a c J a J cac J cJ A c c a a J b a J a H c a J J J caJ ca a a J aJ ac a cJ a cba J F a a J J ca .a .

a J CaJ J b a J c b c a aJ J J J ca ÎJ cac J ca J b J ac acaJ J J c aJ caJ H a c c J J c J ca c a SJ cJ aaaJ a J J c aJ J c c a J a c CJ a ac aJ a aaJ ca a I c a .

I c J c aJ ca J c ac J a c cJ aaJ J aJ a J J J cJ b MaJ acJ J ca J a J a C c I a c bc J aJ a cJ b J a b a J J c c H aJ ca J -H D aa c a J J bJ cJ .

cJ ca a cJ a .

MAGICIANUL ALB J a J acJ J c c ca a b c J a a J a c J b -a c ÎJ J H a a cJ ca ac J a a c -aJ J J c aaa J c aJ a c ca J c aJ c a c aJ J a acc a C aJ J a ac J J .

a c aJ a c a aJ aJ c ca ac a ÎJ J a ac J aJ b a c a ac a J J a Z Sa a aJ ac J a a c M aJ a a aJ cJ J McJ a a c T aca J M c C Ac J a aJ ca aaJ J a H .

ca H H J C a c a c aa ac J -aJ J a E aJ a a cJ a aa ca a cJ a c J ac aaJ aaJ J a cJ ca bJ J a c b a N P c a N J a P J I c b a L A a C aJ J b ca ac a J cJ .

ac c aJ J a J aJ J aaJ a J ca J -a J c abaJ c J aJ aJ c b cJ c DaJ acJ c a c c aJ J J aJ c a aJ aJ cJ c J acJ aJ ca D a aJ b ac cJ Z Sa C a cJ aJ J ca J J J .

VJ aJ a D c -aJ c a J Ja a c a ca S J c aJ a J J ac aJ a acJ a J b cJ ac a J .c T aca J c a DANIEL ROXIN J a aJ a a J c .Z a Sa a J J ac a .CJ a a a a J J .

A aJ a c ac .E a a a ca aJ .Eac A ac J a J c aJ a aJ J aaJ aJ c aJ D c P c aJ J aJ J caJ aaJ a cJ J H c C c a c cab -aJ ac aa c cab J R a J J a c aa ac J a a a c ac cJ a ..

a J J bJ J c ac J cJ c cc cJ a J a ca ccJ a c a ca a a AJ b J cJ J caJ J a -a c c J cJ a a J ac aa c a ªJ c c aJ aa ac J a J Ja aJ aJ a a J c aJ ca a a .

cJ aa T aca J ca -a b La ac a a J J a J a H J D a a aJ J a a J c J cJ J caJ aJ ac a a J a caJ aJ ac aJ ca cJ T a c J b caJ J a a Sa .CJ a a a a J baJ J a .

MAGICIANUL ALB .Aca J J c a aJ J a J caJ aJ cca J a ac J J H c Ia c ca a c ac J cJ a SJ J aJ a Î C a c -aJ J J a J ac J aaJ a J ca abaJ J aJ a-J bc I a aJ J J a a a a J J a M J ca .

c H acJ J J J a a ac aJ aJ acaJ J a aJ a J ac a c a ca J bcJ a cJ a aJ c J Z Sa J J b c c .J c a c aJ ac J ac cJ J a a c cJ J ac c a baJ J J aJ a .

aba O aJ acc abJ a c a a J J a J c aaaJ a J aJ ac Z a Sa J J a J cJ -a J ac aJ a cJ J c a a c a a c aJ J a ac aJ .ã J .ª ac ac J c c aJ aJ J E T O J Ab .

cac c J J J aJ J c aJ aJ I J a Da c a b aJ a ca cJ ca a J cJ c J J aJ c c a c b PJ ac J J ca a aJ b c aJ DANIEL ROXIN c ca I -a J .aJ J c H aJ J b c aJ a cJ J L .

OJ -J bc a aJ a aJ c ac cJ c aJ a E b c Ma J -a c aa c ac J b aa J .A c a cJ J .aJ O a J b c a J cJ aJ J a c J -J cJ ac a U c c a c aca J J c a de ba a» i e i J .

ci ga a i .J J e e c a.Fa J a a J ab .eh gie e cae da ae » ae e dce -J aca J S J -J aca J H J cJ b a J J a c a J » c a a ic a» eee i A a c aaJ J aJ b aa J acJ J Nc J ac a J a ac aa c aJ .

bJ ac a aJ CJ a c c J c J c c H A c caJ a c a J a aJ aJ c J Ma ca AbJ ca caJ c .aaJ J c J b c c a a cJ c ca J J J H .ªJ J c aJ a aJ a aa ac a Z a Sa a baa c a Pa J .

aa aa J a c a J c a cJ J acJ J J ac a a a Z Sa CJ J aa .CJ J cJ a J a J a c a .

MAGICIANUL ALB a a a a ca J aJ a aJ a a J J b .P a c a J a J J c a S J J a a J J J b J Ma a P a P a H aJ K Ac a J a c c J -a aaJ c a aJ aJ .

J J a J J b c a ca -aJ ca a a a J c c cJ J J baaJ J a c a aJ aJ J J cJ J I F a aJ a a Ma P a aa c ac aJ J aa cJ a a J a a c a DcJ J a caJ J a cJ a a J c ca .

-aJ aaJ a J aJ J aJ J J b c a c aJ a c a cJ J ca NJ aJ c aa c a a J J c ba c J -a a b a AJ J J J a a J aJ J b cJ a c J a J a CJ a ac a a aa a c J J c b H .

A J ac J H .c aJ J a cJ J c c aJ a b aJ J J a c aJ N c a ca J J -aJ ca c a J J a cJ c c a c J --J a J cccJ J N J aJ .C a c c a c a a J c H aca a I a c c .

Ma ca O c J a cJ DANIEL ROXIN c c J J c ab J J a J c J D J E J J a J J c J a -J J J J a aJ a J a H J c aJ ac J J J J a c a P a J K A .

aJ c J ca J a J J J J J J ¹ c a aa c c a a a a aJ J J cJ J N a c aca J a a A c aca a J J N J c Nc J cJ a aa aJ c J c a Ma P a ca c H a A J J a c .

aca J J J c aca J a aJ c caJ P ac cJ a -aJ J J a aJ J aJ E cJ aaJ M J ca J -aJ c H J J a J ia idee a f icida » i e ci» c i» ac e de i iþie e J .ªa cJ ca P .

a J K aaJ a c a J J M-a c ca aJ Pa B E c J cJ ac c a a ã c a cJ c aJ a cJ J bcJ a aJ ca J J J .T c J a ac Zei ai S a e i aJ baJ J b J c J aJ .N .aa .

cJ a .Ca J J a a a J a .V J bJ J a a I aJ .

A J J cJ ca O b J J a acc a A cJ aaJ a aJ J aJ J cJ a c a .Da Ia ac c aaJ a J J caJ a cJ a aJ J NJ aJ c a c aaJ a ca aJ cJ a aJ c aJ .C aJ a a ca aJ J .MAGICIANUL ALB .

aJ a ac c a c a c a a J -a J a c a .A a J N a O M a J A cJ caJ J c a A a J a J J a a aJ b c J a .CJ J -a J baJ a Ma ca AbJ J aJ caJ c J -aJ c c J aJ J caJ a a .

J J a J J J J J c J J a c J J c J ca J J a J J J c J a c J J b J b a Da J J c a J a J U a J H c a H c a J ac c J a J J a a c .

ÎJ a aaH N O M aD ca J J aJ J J c a ac a J a J J a J a a J J H a Ac aJ c ca aJ c a a Sc J a c c aJ c c cJ J ba aJ c H aa J N O M .J J a J a c c J La a c .

a J J G M a c a a J a ca U Ra ac DANIEL ROXIN aJ a aJ a aJ -J c aJ .a a ca L a a a a a J caJ aJ a ca ca a a a MJ a aJ ª-a M aJ J b ca c A a J c b J N J b R a c .

c c aJ -aJ aJ aJ a J J Aca J cJ J aJ a J a a a cJ c a c a c J UJ J C c J cJ J a cJ aJ a acc J a J c a M-aJ c c aJ ca cJ aaJ a aJ aH J a a A J a ca J caJ J J aJ .

c a J a a c a -a J baJ J J J c .S c J J J a J c a cJ a EJ aJ J J Ma ca AbJ c I J aJ J .N J J J baJ Z Sa V bc a a J a .CJ aJ aJ aa c a EJ ba Z Sa a aJ baJ c J c .

C .¥ c c a c J J J J J c J acc a J J c a J a aJ J a ac J T J a a aJ J aJ c J J J J .b aa A c c a c aJ caJ a a cc J a J caJ J .T J aJ J J .

MAGICIANUL ALB P a cJ c a -aJ c aJ c cJ J H caJ Ea ca AaJ J a cJ -aJ J cJ J a J aJ aca J CaJ c J -a c J caJ J J ca .ª ac J bJ J J AJ c C J cJ c ca aJ H aJ .D c aJ a .

T aJ J J a a H a aJ J J b a U -aJ aJ c a aJ c a aJ aa T caJ c a aJ aJ J a a b J .a ca ª a aJ aJ J c aJ a b aca a a caJ J D .Da J .ca a aa J a aJ J .

Aca J J J J ca aa aJ .aJ a aJ -a a a J a aJ J J a a c a J a a Ac a ac c cJ a b H b P c aJ aH c a aa a J aa cJ a aJ a U J J b aJ c abaJ aJ a J ca J .

A J ca J ac J J a a ac J aa c J a .La cJ J J a J baJ cJ ca .aJ J aJ J a a Ma aJ J c aJ J aJ caabJ J cJ aJ b ca a a aJ DANIEL ROXIN a a c cJ c a a J J .

Sc ba a a c J aJ aJ aJ aJ J a aca aJ c ba J aca J J cJ .FH J a bc J a aJ .VJ cJ T cJ J -J ac J cJ aJ J ac S a VaJ J J acJ J J H a Ma ca AbJ J c J J J J .

OJ c J a ca c J J b - C J J a c aJ ca ac J aca J J J aa UaJ c J aJ aJ a a aJ aJ a ca M-a J c ab aJ J J cJ a aJ SJ a cJ a aJ a a a ab aJ M a J a a J

J cJ acJ J a aJ a cJ c aJ a J caJ J a a J J a a a a J a J aa J a cJ aJ ac J cJ a J J J b aJ J a ac S a

MAGICIANUL ALB J A aJ aJ aJ c aJ a J -a a aJ J a J c J a aJ J ac M-a a aJ bacJ cJ aJ a c J J c aJ J a a c aJ c J ca a c J J J ac a J J a a B ba J a J J J

J J c MJ a aJ cJ a a aJ a a J aJ -a J a ac b b J a cJ ac J aJ a ca J caJ a a Ma ca AbJ - Aa a c J cJ a AJ J J a J J J a a a ca a c b Bb ac aJ J c - AJ J J

a a aJ ac a J - Pa J J - P cJ a P c a J a a ac ab PJ bJ J a c aJ J a aJ -a ab aJ A cJ a a -a J J a - A b J J a ac a c J a c A

Bb J aJ J aJ J J aJ a cJ J c - L aJ J - D c J ac -a J ba - D a H a J DANIEL ROXIN Îa J aJ aJ c a -a J a c c ÎJ J J aJ a a J ca J a J b c a J

c J aJ P J a c cJ J a J H a CJ a - A a c baJ aJ a J a a J a J J J c S a c aJ aJ aJ J J DacJ aJ J b acJ cJ J aJ aJ Da c cJ S-aJ aJ -aJ a a caJ J J H

c EJ c b c aa J a a J aJ b L aJ cJ aJ J J c Pac a aJ c N-a J J -J a c aa c a J aJ aa cJ J c aJ cD - Da J aa cJ J cJ c aJ a - cJ a c H a J ca -a c MaJ baJ J

a -a a J J J J ac - SJ c a a c aJ J L a b aJ J J c LaJ J -aJ a c J J J bac aJ a D c a c a a J caJ a aJ ca J a aJ -a a aJ a caa c c AJ J J bc cJ J ã a J cJ - Ca -J aba cJ a

J a a S ac TJ bJ c -aJ c bJ - N J J ac Da a cJ J J

MAGICIANUL ALB c J ac S J J aJ J b J ca a J J - C a J - C a J J J a c aJ a a c - S J c J a a J a J H J a - N J H J a E a a J c a c a J a J ca

J a c ca J b cJ J a aJ J aJ - Dc a a J c aaJ a ac a UJ ca J D - N L-a J c - ª ca aJ - A J cJ a a a caac cJ ca - A cJ aa aD - P J J aa - I a ã a J J a - S J J J b ac

DaJ acJ ca H J J a J c aJ a ac a AJ J caJ ca J aJ aJ J cJ -a J cJ J ac F a c c a L a J cJ a a ca J c D J ca aJ a aJ a J J bac J aJ b EaJ c a J J J a cJ a J c b J aJ

aJ J A c c c cb J J -a J aJ ca aJ a J -a c ca CAPITOLUL 1¸ Noua Ordine Mondial2 A A J a a aJ aaJ -aJ J b D c aJ aJ c Ma J baJ ÎJ aJ a aJ a ac J a a A H aJ b acJ aJ cJ cJ

a a a J a b J Eac aJ aJ ab a a aJ cJ J aJ a H J cJ ca a J c a cJ aJ c aJ a A b J a J c a a J c - T b ba J ca J L a J a a J J J J J J J c J

J a c V H J -a J J J H c a J L a J aJ J J a aJ a c H J J J M-aJ a c a J J -aJ a J J J a J D J a J J J a J a J -J D c J a J ba J J

a H J c J a J H J J c J c J L a J b - N J J H J a J a J J a J ac J ac a aJ a aJ J T a J J J c J J a a a aJ a c J J c J - Sa c J J a La

a D a c c a - P J H J J a a

MAGICIANUL ALB - Aaa J L aJ a c c a c a J - O a c a a aJ J bJ c aJ a J a a - I a J J aJ a J ac acJ c IaJ c a cJ J a c c a a c c J a c aJ IaJ acJ J b J ac a a c aJ

J b J J .OK EJ a J J a aJ J a a a a a a a a J a J J acJ J J J ac AJ J c J .aJ J ca P J a ac aJ J J c a J La a D a cJ c a-J J b J ca a -J a a a c a cJ aJ H L .

A J a ac aJ ca ca J a a J -a J ab D c J aJ J aaJ aJ .J P J a a caJ c J ba .a J aJ c Îa J J aJ a aJ bc ca c aJ J J cJ c ba J a c J aaJ J J H J b a cJ a .

B J ac .aJ H J a aJ J J J ca D c -a J aaJ -J bJ J a aJ J a ca a J .Îc c J C J -a J ca aJ J aJ aca c J a DANIEL ROXIN J L a aJ .V c a J L aJ .

J c ÎJ J aJ c J cJ aJ a caJ c aJ J J J c aJ a I-a J aJ c aJ J aJ a c J ba J c S J a a aJ -J a ca c-cJ c a NJ caJ cJ aa J J a a aJ aJ cJ J a ac a ã a a a c J J J a J H aJ a N-J .

a ã aJ cJ aJ J b C J c ca J a a c acc J a J aJ J aJ b -a J cJ c a c a J ã c a c F aJ aJ c caJ aJ cJ J a ac J a ac c c a L aJ cJ a .ã c G J J aJ -aJ b a c a ca J a J J .

Ca a a .b .ã .E b aca J aJ aJ c b a a a Caa a aa c ba c c ca a J a c a ac c a c aa cJ J J J c caJ c HaJ J a J ca a aa c J D ac aJ J J ca a bJ J a a J F i D ca .

a J cJ c J .

Ta a b a Kaaca a a cJ J a J J ac a cJ ca aJ c a aJ aaJ c Tb ca Sc aJ a a aJ J a a cJ J aJ J a a ca cJ J J aJ c ac .MAGICIANUL ALB DANIEL ROXIN J J aJ a a c a ac aJ aJ J ac E ca aJ a J J .

MJ J bJ J J J J cJ a b aJ J J a a ac J aJ .a ac a a c a cJ J ª ac a J A J cJ J J J a c aa J J J cJ J J J ca a a .P cJ -J cJ J a a c aJ .Eac ª a J J b a cJ H .

Ac ac J J aJ J J b a a J a c R a a aJ a aJ ca J J Sc a E b J J aca cJ ca a c J c J aJ E ca a J cJ aJ J ccJ c J a cJ J a c J J c a -a c .J ac J c cJ a aJ a a J aJ ca .

M a A c aJ J aJ ac c c a ccJ J c ca a J c ac aa aJ D a a J a a aJ c a L a a aJ a cJ a a a a ccJ c SJ a c -J Î ca a c a J a Dac J .cJ c a J a Da J J J D J J J J c a a .

J c a aJ a a aJ ccJ J c J aJ a J a c c a c -a c a c -a a aJ c a J aa ca a a a J a a J ¥ J J S c aJ J aJ -aJ acJ c a a c a H ã aJ cJ cJ aJ ac ac J aJ J c aJ a c a c ab aD .

EJ J J a J Dac a J J J .ÎJ aa aJ J J c J a a J aJ J J c a c aJ J c ca a J J J DaJ aJ b a a cJ J D .NJ cJ J J c cJ aa c aaJ aa aJ ac J J bJ -J ac a c.Aa -a c aJ cJ J a ac .

c a aJ a c J aa a .E c a a aba a a J a c a aJ c J J c .Ca a ac a ac J ca J a acJ J c c a J .Ta J aJ aJ c aJ cJ aaJ a c -aJ aJ c a c -aJ a aJ J a J cJ J cJ aJ cJ aaJ aJ a P J aJ .

a a aJ ac caJ J aJ J c c S-a c c c cJ a Fa acc aJ .

MAGICIANUL ALB DANIEL ROXIN c aJ a c a U aJ -aJ .M a ã cJ ca J c a .DcJ -J b .P J -J a c abD ÎJ ac a cJ J J J a aJ a acJ .aJ .ª c c c aJ a a aJ a J a c aa cJ c a J .Caa a .Oa c NJ ac c a J .

a caJ ac a -J a aa cJ a cJ J c J a ca a ca ac J ca a J H c aJ aJ ca J ac J J aJ a .CJ J cJ ac J b c a D c c aa MaJ acJ J aJ J J c ca c cJ aJ aJ ca J c aa J -J a a H .

.E J c -J a J b L a J a cc J .ª a aJ a cJ J J a D c bJ a ab L aJ J baJ c a c J J J J D a a J aJ S A .Bc a-J a aJ a a J ac aJ J .acJ c aJ J a Î ac a J a a .

E J J J ca c ca J J a aJ a c a Sa U aJ aJ ca C aa J J aJ J aa -aJ c a J aJ aa c ba Ac a c a a c a P a aJ cJ J aa a a aJ a H J a a .U a J cJ J acaJ c ba a .DcJ a c c J a J J .c .

Da SJ cJ c J ca J c Sa D aJ ca aca C F cJ a J aca J aJ aJ J ca a J a a aJ J a caJ ca A J a J a b c J J c aJ aJ J J b .J D ac a a aJ b J cJ a aJ a S ca J cJ a aJ a .A a aJ a cJ .

E a aJ a aJ J a c ªJ J J .Eac c a J a T J .I ac a c C a ca J c a c cJ J J cJ acJ c a a J -aJ aJ aJ J J .J a a J a aJ a c a P S a C F c ca J bcJ a J J b a I .

.C a cJ c .

MAGICIANUL ALB .A a .SJ S a cJ ac a c C a F c aJ ca aJ a a J cJ aca a I c J a .Sa b ca J aJ aca J ac ca cJ a cJ a c aJ ac J a J aJ J aa a c J b c .

b J Va J .A c J J a Fa J ã c c J a aJ J ca b H c I cJ J J cJ b c a L T .a a a CaJ J aJ ac a J cJ a I aJ ba J c caaJ a a J cJ aJ c E caJ J .

N a O M a a J ca aJ J aJ a .Da -a J .T J c a ca J a a aJ a .C ca J J a ac aJ .C J aJ Nc cJ c DJ .N J .L aJ cJ .

EJ cJ ac J a ab .M MJ J a b .J -aJ cJ c aJ J ac a a c aJ J J c ¥ a J J a c Îc cJ J cca ac .TJ a a a J aa cJ J J ac J c J a DANIEL ROXIN .

S J J c ca ca a c ac a a -aJ .B P aJ c J c J a c aac a W Ta C J J a a c b a ab aaJ cJ aJ a aJ J a .ac J c -a aaJ a aJ cJ J c J J a cJ J c .E cJ J J .D ac cJ .

a a c c ca a J b aJ a caJ caJ c a a J J ca c bJ J aa aa a A a a a Ia J J b aaca a Ia J J aJ H c a ca J bJ acaJ c a b J aJ C a c J b J J .A a a J a J J aJ acH a EJ .

cJ c -a ca c baJ a cJ c A ca ab a J J aJ J J aJ aJ J aJ H J aJ acJ J a a ac aJ a c c aJ J a a ca aJ aaJ c aJ aJ c J a-J caJ ab J caJ aa a ca J J J AJ aJ c a ab c -aJ .

J ac J J a J J aab aacJ aJ aJ J aaJ aJ bJ aJ ac a a ca J a J a H .

MAGICIANUL ALB DANIEL ROXIN A aJ -aJ a ab a aJ b J aJ J ca .EJ -a ab aJ b J NH L-a J J M-a a caJ aJ aa J aJ c aaaJ ca J c J c a c J P a c J c c aJ J a c c bJ a c aaJ aJ a a ca a c b a ac J .

F ac a a aJ a a J J J J caJ J a c ca .ca c a a D H J b c J a b H c J e i a» dia a c c ca J J ge a a J J J dia a aJ aa c aJ c a J aJ a c b ª ac L a aJ ac c aJ cJ a a .

S .aJ -a c cJ a a ca J J a aJ J ac cJ .U aJ aJ -J aJ J aa caJ aJ a a aa c .a ca ca J ba J A a a Ia b ba a c aJ J J J aJ aJ aa a ca J a acc aJ a c b a a a aJ b A c .

T ac Pa J J cJ J .NJ cJ J a c SJ c a a a cJ J SUAJ c cJ J J ca J aJ J aJ a .J J J a J aJ a ca a acJ J ca c a D Aa R c c b A J J J b C a c c aJ a aa c aJ .I aJ a a c J Ma .

EJ aJ a CJ a aJ J ab cJ J bac .H J ca a c a M ca J aJ aJ J J a J -J Î a J J J J aJ a c aJ ac caJ a J .Î ca J J a ca Aa c cJ J J R aa c aJ J c a -a .Aa -a J c aJ aJ NJ J ca a .

V aJ J cJ a a aJ a ca aJ J I J a a c aJ b J J a cJ J caJ .CJ J J aJ aJ c J acJ .Rc J aJ H L-a J L aJ J c ac AJ ac aJ c c c Ac J a aJ ab J J J Nc Rc I-aJ c J cJ aJ a .

A cJ J J ca J a a a a W Ta C .S J aJ ca J L a c J c R J Nc Rc -aJ .aac LaJ J a cJ .

MAGICIANUL ALB cJ c a a aJ cJ eei e ca J aa A a a a a Ma a Ca c J aa Ia caJ J a a J J O M c c a N O M a c a J J Ca V a caJ -J J aJ J .CJ c aJ Ca acJ b J a c aJ b c .

aJ J .CJ c -a .Da a Ca J aJ a aJ J a a R a caJ c H a cJ a c a cJ a cJ J J J c a a a Rc -a J cJ aJ ca a ac J bJ aJ ca a J a J a cJ a cJ J J c a c aa aJ aJ J c J a ca .

J ab .ªJ aa R J bJ Nc Rc J aJ ac bJ H aJ D .Ic b DcJ acJ J J J J a ca J J J caJ a c c c J aJ aaJ a ca .ªJ J aJ a ca T b -J c aJ J c a Aa R J c J c J a ca .

-aJ c J bc O aJ J ac c aJ caaJ a ac J c a a aJ J b aJ aJ J J a caJ aJ bac cJ aJ aJ H aa a ca a J aJ a a J J b EJ aJ c c Nc Rc -aJ DANIEL ROXIN a aJ J cJ b J aJ H .

c a J J bJ J a c a c a aJ caJ aJ J J ac cJ c .S-aJ a aJ J J caJ A J acJ ca J J -J b D c J a cJ J ca R c J -a c aJ a aJ ac a c R c J J .T J b c a a Rc a a aJ c R .

CJ a a aJ -J R .ã .ca a a Rc J H J aJ ab c aJ J J a Dc aJ J J ÎJ -aJ J J J aac J J bab c a aJ c a PJ a aJ aJ J aD aJ aJ J c aJ bab c R aJ ac aJ ac aJ a .

-aJ cJ J J J aJ cJ c J ca a a Rc -aJ J ba cJ a D c.a J J C aJ c ac a J AJ J J aa a EJ J aJ a H a ca E cJ c CJ aJ aJ -Fa J J aJ Rc a a c a J J a J ba .

c J aJ c ac a a a R J aJ c ca c » fi a e e ceaea» ig e » dia c d de i e ba ca . C d e c» i a e e a ei » ci RFID ca» » a eecia» ... de ba che i.J J a J a ca .

C a c a a H c J -a a a c J a c R J J J b a .MAGICIANUL ALB c » a a a» egii» aþii. c » » » » ai ei e bai ichii» i c» ae daee de ide ificae ae fiec ei» e a e. c i e di b ci» i a a» ai de a e» fi» e ace ci .

D J c .Da J J c ¥ c J a a a e» e ece chia ac .» b» chii» i I a a H c J a J a c J a a c J a J a J J .a a J J a a aJ c J c a ca J J aJ aJ J a .

.ã a cJ aJ J a J J c c J b c ac NJ a a aJ aJ H a a c c aJ .C cJ c Ca c H .MaJ J c a acJ J J ab aJ J c -J c c aJ acJ H a ba J c J J a C a c aJ J aJ J c c .

F c DaJ c J c aJ aJ a Acc aaJ c J aa a J J -aJ ca ¹ c J J cJ a J c J J cJ a J cc a b a c J J aa a J c H J .a Sa J a aJ aJ -J c a J c J c a J ac c RFID .

A a c J Î ca J J .aJ a ca aJ J aJ aJ J J aJ acJ cac a a ba c ab J ca J c c J J DANIEL ROXIN .ªJ a cJ J a J ac N O M a ab J H Rc -aJ aJ aJ J c aJ c a aaJ .

a J H P a The G a dia J The Ob e e EJ J J aJ Naþi ea» ec J ac J a a aJ H ac J a J Ma a B a SUA S J c c J a a c b ac aJ c J ca c H J aJ aJ J .CaJ J c c J J c a c .

H S c J J c cJ J baJ A a c J a b J a a a ca J a aJ c J a .ª a aaJ .J a A J J c aJ aJ J a J a ca J a a Ma a B a J J c aJ aJ LJ a J aa ba ab a J .

J P aaJ a H ã J a J C aaJ ca P bab c ca J aJ bc J ca aJ a a J a J aJ P a J ca H aJ cJ J aJ J J c J J aca a a A c ca J a aJ J a ca J a J ca -a a c a aJ c J .

NH J J c c -a a J ac .ac .ªJ -a a J L aJ a .

MAGICIANUL ALB a cJ J DaJ aJ J J abaJ J a a ÎJ J -aJ ca J c J ca O ca aJ a a a J Ca J J a a ac H J J D c C c ac ca a J c J C a cJ J J a J J c ca c c a c cJ J J a ca .

J c J a c a J H P A aJ a c a a ba aJ J J a H c c aJ cJ cJ a ca J J J aJ caJ J a cb a cJ J cJ J .F J a J a A a caJ J -J aJ c a aa a b c a c aa a .U c J a .

c c ca J J aJ J aJ c J J J J c J c J J a J ac a J ã c c J J a J J a H J J J a J c J c J a aJ a J c c J c J a aJ a J a -J R J S .

¥ c J J a J ac L a J a J J .J J c J J H J J J c H c a a c aJ a c -J G J J c J c J J c aJ a G ba J J J a aJ J .P J aJ a ac J a J J c c .A .

DacJ aJ -J c b a c aJ a N J J a J b a N O M a J ac a a H ca -J aJ J a J -J J a aJ ac J cJ aJ c a J aJ aJ cJ c AaJ .J J J J J J a J -a a a J DANIEL ROXIN aa .

a a J b T J a a ca J J J a ca J J ca c a Î ca a c a a aJ J a D J c J cJ -J cJ J aJ .La cJ J -a J c B ba J aaJ a aJ aJ J c P a cJ J c c caJ J J acJ .

V J J J J J J J ã a D caJ J J a ã ac a J c a J a c J J a c c J a J a caJ J J a a c J a a ac a a J J aJ a V a aJ a .J J ac J J c .

J J a c -J B J J a J J -a J a J J a a J J b a J a J a J a S J a c L a c aJ c aJ c a c J J a c J c a J a J c -J M cJ J ac a J D .

¥ J J J c T -a J J J aJ J c a ab D J J J c J a a a J C c J c J a J J J .V J J ba ca J .J -a J b .

M A G I C I A N U L A L B CAPITOLUL 11 D J c aJ c J J c J J J ca L J a -a J J J J J a I-a J J J a J H c J c a ¥ a În lumile de dincolo a c J a a .

J J c O O a cJ a ca J -aJ c ac J ab a a a cJ aJ ca a aJ a J J c a cJ aJ A c c cJ a ac J J a J J aJ cJ c b aaJ caJ a c caJ aaaJ a-J c J b ã a a c ac J a bc J a J J aJ cJ aaJ .

N a Odi e M dia » ae c » e .J c ab a J J J J b UJ c c aJ a c aJ J J a b aaJ a J J D c P cJ b J aa a J J c J H a Pa J J c a a c a J aJ J c J a aJ a a J ab O.

.. ªa cJ aJ J J aa c c J J a a D a ..i dec e f da » ei cie» a e a» ai þii.. A ci c d» e e d a de g i i. e e» ibi ca e i» cea e gee a ibe þi . a ci. c d» i e e f ic e » ig a þa ce a iaþi. da-da » fie ai bi e.

.

MAGICIANUL ALB a a c c J c c a c H a L aaJ J J J b a a aJ caaaJ J J J a H c J c a a M-aJ caaJ c aca J J c J aJ a aJ b aJ ac J c a J .a P J a cJ a a J aJ b J a a b Îc aJ .

aJ -a J ca cJ J ac c a a J aJ aJ aa J Îc cJ c J J J ba a H a aJ c J J J ac ªJ acJ a cJ J a J J J aJ c J cJ a J J ca J a aJ J c J a ab a a J c aJ c .

c a aJ aca ac a J J b OJ a c a c J ca cJ J J ª c b c aJ a aJ a a aJ c aJ a ac J a c c J -aJ ca aJ acJ J aJ D c J J a a aca a a aJ a c caJ -J aJ a c aJ J c J aaJ c J C c aJ .

ca a J -J J c a a ac a c E a a ac a J J a a a a Vaa c J aaJ J c c J ac aJ a J J aJ J D J c c a a a ca c a DANIEL ROXIN a J c aJ aJ aJ abJ J b aJ a J c Da cJ a c .

a ac c a c c J ii Nc bJ aJ cJ c a J cJ aJ J a a c J -aJ acc b ª ac ac a aJ c J cJ aJ J J J a a aJ a ÎJ a c c J -J acc a a a a J a cc J c -a c a a J a J .

aaJ a c c c aJ D a ca -aJ a a aJ J cc aJ a a J aJ CJ cJ aJ a J J ac cJ aJ b b c J a a ac J J J c aJ a J c J J c J Î ab a ac ca c J J a a aa aJ a a cJ .

b J c aJ P aJ J a J J cJ aJ a ac J cJ J c H aa J a aa J .a J J J cJ aJ J cJ aJ a aJ a a J a aJ a a ab a c aJ c J ca J a J J a E J aJ J J cJ c J c a .

aJ E aJ aJ c ac c a a J -a c aJ J ac a S cJ c a a a J J .

MAGICIANUL ALB T J a a c cJ b ca c J J a J a D ac aJ J a ca Paa b J cJ aJ a J J a J aa J aJ H c a a J caJ b a cc A J J b J J c a aJ c a c J Î aca a a aJ a a .

aJ J a NJ c a cJ c DcJ J J acJ c J c J c a aca a acJ c ca J E J baJ ca a aJ a ca J cJ a J aJ a J O acJ a J J ba a a aa ac a J aa c c J J cJ J J a a aJ cJ a .

aa b c J E J aJ J cJ ac J cJ ca J c cJ J c b a J aa c a cJ J c a c aJ J cJ J a a J a c ca J ac J J ac ca J b cJ a aJ a a aJ aaJ P c D O J cJ c c .

c J c a a a H aJ c aJ caJ a J J J c J J J H ca aJ aJ J J aJ ca ba ba aJ c a c ca J J J aa a a A J cJ J a a c J c a a aJ J a DANIEL ROXIN EJ cJ aaa J .

aJ ca Dac J J c J -aJ J ac a aJ c J c Y a a cJ a a cJ -a c J a caJ aJ c a a ac a J ca J -J Î ac aJ b J a J c b c aJ aJ J c a a D J ca b c H a aJ c J ba a a c .

a cJ cJ b a a ac J C J H aaJ caJ c c a J J c J a c a aJ S J cJ a a J .a NJ J c aJ a cJ J J SF N J aa ac J a a c J ab aaJ aJ J H J c aJ cJ aJ c caJ .

cJ aJ c aJ H aa E J acJ J a a cJ c c b c aJ J a c Ta ac aJ J J J a c c P aJ c a ca J aJ J aJ a J ba a a aJ caJ J a c J bJ J J c A J J a ca J aa ca J c aJ .

b abJ a M aaJ c a a J a b a ac J a PJ a b J a aJ J c aJ aJ aJ J ac T b a aJ J J J J J aJ c a b c .

MAGICIANUL ALB c J a a c J c c J ac c aJ c c caJ J ÎJ aJ J c J baaJ cJ c J E J c ca c a E aa c a cJ J c a a DacJ ca J c c a caJ c c a J J ac ccJ -J acJ cJ a aJ J c c aJ c ca .

J J aJ aaJ aJ aJ a c aJ ca J c a ac cJ J c J J b c Î c c caJ aJ J J c a caJ c a aJ c J aJ J c c aaaJ J aJ J a c aJ a ac J a Oa c aca J J a a a J aJ .

c aJ J J c J ca c J J ba a a ca J b J aa a J aab J J J a aJ c aJ a caac cJ cJ Ia c a b aJ a baaJ H a aJ aa aJ J J a aJ a a a J ac a J J a cc J aJ a J ca c caac cJ Cb H .

J a aJ a c a a ac a a a J c J aaJ J -J ba ca J J a E J c H aJ J c a ca .a J aa DANIEL ROXIN a J J cJ cJ aJ J D c J c c a a a a J a aJ a a J aca a ca c J -J J .

J ac cJ aa a c a J J DJ caJ b a c ac a a J a ca aJ c J aJ aca cJ J a caJ .c aJ caJ a J J ca aJ a C a J c c c J ca J ã aca a J P a D caJ J c c J J ab c ac a J .

J J c J cJ J aaJ cJ ca J J a c J a a a c c H a a J ba a caJ a a acJ J J J a C H a J a aJ aJ c b J aaJ a aa J J J a a c a a J a c aJ a c aJ J a a a c c b aJ a ac .

c a a Î ca c ca aJ a ac a a c aaJ ca J J aJ J ac c H aJ a a a a ac J -J J aJ ªJ ac a aJ aJ J a aaJ H a aJ a a J J bcJ J c aJ a a c a .Oa cJ a a J c P aJ a a J a.

a L c b J J a -J ca .

MAGICIANUL ALB J aa a AcJ P J c ac c J ac J baJ J J ba ca a J a J a DacJ a J caab J ac ac J cJ c a J ã -J a J aJ J aJ J c aJ H a J aa aJ a a ac baa c J a .

aJ c caac c ba a a ac a ª c bcJ caac cJ ba a J J a ba J H a ÎJ aJ c J J J H a a acJ J aJ cJ J J cc ac a S b P c J J aa a J a aa aJ ca J a a c cJ aaJ c a ac a L J b a a J aJ aJ J cJ .

c c R aJ a aJ caac c c a aJ b J cca cJ ac aJ a a aJ a aJ a aJ aJ c J c J J aJ J aJ c a aJ a J J cJ c a a a aJ a b a a EJ aJ J c J aJ ca c a aJ a a aJ c J .

J c J J J aJ a U c a a a c aJ J J aJ Î c a c ca J cJ caa J a ca a c a c J c C c a J a ca c a J b J cJ J DANIEL ROXIN acc b c c P a ca J cJ aJ c a cJ aJ c Î c a cJ .

J ca J c J ba a aJ c J H b J J c a ã .a .a aa aJ aJ cJ aa ca aJ J J acJ J P a a ab b J ca J c a a J c c a J cc c a b J c a a a a cJ J .

a a a J J aJ aJ H cJ a a a a a J a c J a caJ aJ cJ ac a O a a a J .ba J c c J a a ab Oa a a aca J a aJ J a a -J J aJ c a J a cJ J aJ ccJ aJ aJ ca a J ba C c .

ac aJ ca J J a J a caJ a a c cJ a a aa J J H c c aca J aa c J c J aa c J cJ J c c a a C a cJ J aJ J J aJ a a c J ba J aJ J J a b c c c F J J ba J c J c .

a a a c NJ a b aJ a c J J ÎJ c J baJ a a c ca aJ c cJ J ba A c c J .

MAGICIANUL ALB b a J J ac c J J c c J aJ J a c LaJ c J J J b a J -a J J J aJ a ca J a J c J a J Dac J aJ c J a c J J c a c c J a J J a a .

c J a a J J a aJ c J c J a c a a a J ca J a a a J aJ J a S aaJ J a c ac a aJ b J -J bc ca c H a Oa cJ J aaJ J b J b aJ aJ J H a D acJ c J J ac a cJ .

cc c J caJ c a cJ c -J ac a a cJ caa a ba aJ ca J c ba J ca J c aJ a J H c C a cJ J a ca ac J J ba J a cJ aa ca J a a a a c a a M -aJ a ca aJ J b J c H c a aJ J .

J A c a c c b c a a c P aJ J J J aJ ac aJ c J -J ba b Î a cJ J J J ba ca a J J c ca aJ J acJ c a aJ ca ac aJ H J J a CJ cJ Caac cJ aa a acc b J cJ aca .

a J caab c bJ J a N a c ca J J DANIEL ROXIN ac b aJ a c J c aJ P a aJ aJ a c a J cJ J J c I aJ a J H J J aJ ac V c ac a a J cJ ca a c a cJ aJ J J J c aJ J J .

ã -J aJ a c a c J c J b J aJ aJ J c aa J acJ J aJ J c J c D ba a aJ c J cJ aa J J a cJ c a c C a c caac a ac J b a cJ J cJ J c a J J aaJ c J D a a a .

J J ba aJ a H a a J J ba J acc b ba aJ .J c J a cJ a a cJ J c ca J b ¹ c cJ J aa c a aaJ J b J J aJ J a a a F a J c J J aJ baJ J ca ac J aJ cJ a J H a J .

ca aJ a aJ J J a Î ac c J ca a a J J aaJ a J b a F J a c aJ acJ a a J c a aJ a c a ac J ÎJ cJ c J a aJ aaJ a J aJ a a a a a aJ aJ a J c .

MAGICIANUL ALB c P J J J a a J J c J a c c J J ã H a J J J J b a J a a J a aJ J J J a ba J Va J a J J J aJ c a J J a J J a cJ .

b aaJ a aJ a J E J c c J aJ a cJ J acc b -J J c ba aJ a b c cJ ca J b c b a c aJ ba a ac J LaJ .aaJ c b b a aJ c a a ca J aa A J a a a aJ J b c aJ cJ a acc b acJ ac J aa -a a a .

J aJ cJ ca J c c -aJ J aJ c J J b ¥ aJ a a a a c ac aJ aJ J H A J a a aJ J c a caab J J J aJ b J c c T J b a J a J aJ H J J Dc H J aaJ c a a cJ -a .

a aJ a J H J aaJ a J J b c b a c C a J cJ J Îc aaJ ac a a c J a b H J bJ c a ca J a J J aa SbJ J aJ c a a cJ aJ aJ J a a c A c a J J J ÎJ a .

a ca a c cJ aJ Îc aJ J caJ ba c c aJ J a DANIEL ROXIN a aaaJ c J c R aa a J J J a J c aa M-a J c aa c J J c ac aJ a aJ bJ a c aJ J J J aJ Dac ac J ca J aJ H b .

c J H J ca a J a cJ c aJ a c J J J J C c aJ c ccaJ J a b a -a a caJ J a J aaJ S J aJ a a H ac J a J J a a aJ J acJ c a Ea J a caJ aJ a c aJ a MJ a c a cJ a J aJ a c caa .

a aJ c aJ J c a aJ J J aJ a aa ac J T bJ J c J ab b J a a c aJ c J J J J a aJ a c aJ ca a J LaJ aJ c J cJ -a J cca J J P a a a a ba J J Ta J aJ H cJ c aJ .

J aaJ -a cJ b -J cJ a cJ aJ J H ab T ac J J J c a a aJ ca J a aJ J aJ J c c ac a ca c a a aJ aJ J ac ac c a a aJ eeþa» c i Îa a a a J J c a cc a caac cJ ac .

J J .

MAGICIANUL ALB J a a S J b a cJ J aJ cJ ac a c c a a b c a a c aJ aJ c ac J aJ cJ b cJ J H a a a aJ J a c ca J J -J J ab J c ac J a cJ c a Ra aaJ cJ aJ c J .

J J a c c aJ -a ac I J J aJ b ca J aa J ac aca a a J b aJ acJ J J aJ J Î-aJ J J ba J ba caJ J aJ a J J D cJ cJ cJ J c ac a c J J J a cJ c aJ ca a ac a ã caJ c .

ac a a a J a aJ aa b J a J J c Îc aJ cJ ca J aa -a aJ b a J c acJ J c a cac a CJ J a aJ H a a aJ J aJ a c J C ac a aJ c J J H J aa c J J cJ a c .

a a a a c c aJ J ab c a A J a aJ a J ab ac ã -a J J -J ba J J aa a J A aJ c J J J c DANIEL ROXIN .aaJ -J J a c J ca J aa J a c ÎJ c a J J a J aa J .

a ac J a bc a a aJ J J ca J aJ a J J Ea J c J .cJ aa J a S aJ J J caJ J J cJ -J b c a S-a a aJ J J -aJ J J c a a -aJ aJ aJ c J A J c J J J c aJ -J a J c a D a a J J J aaJ .

a a aJ a ca acaJ J -aJ -J H acJ J a D c aJ cJ H J acaJ J a aa J cJ a a ca aJ J aJ c AJ aJ c ac J c c J bab J aJ ca CJ cac c J a aJ J J a aJ aJ ca J c .

a J a ¥ c ac a c a Paa J J J aaa ã cJ ac J c b c J a a cJ cJ .c bc J a J a J caa ac J aJ cJ c J c cJ aJ a D J aaJ aJ J J aaJ J aa ac a a a J a a CJ a a a aJ .

GaaJ -aJ c J J a a .J aJ J aJ F aJ a J -a c J H J Ma ca Ab Ac aJ J J J b .N aJ a J a A J H c ba a J J c .

AJ aJ -J aJ J C a J aJ J c G J aJ aJ J J .Da .MAGICIANUL ALB Ma J aJ a a V cJ J c a c a .A c J bJ aa a a J ca aJ c a J J a a .U ca aJ ca J J J a J J .

J J a a J J c a c c aJ J J ac E a ab ac J aJ J J a a aJ ac a a caJ J c aa cJ a a baaJ c a J A a J aJ ac a J J J J a a c c H J a a a J a D c J J J a a J a D AbaJ .

D a .ª c J a ac a a J ba J aJ .Da J J a aJ J J J c caJ J aJ cJ ca .cJ J acJ a ca aa a b aa ab aJ ba aJ PJ a J c MJ a a J cc J .c J caJ J a aJ D cJ ac c J J c a c H .

b CaJ J J -J c J J c H aJ J ca a bc J J J a aJ ab J a cJ aJ a .J DaJ a J c J J J J J T acJ DANIEL ROXIN a aJ aJ a ca J b H aaJ J c c a J c aaa J ca c c -aJ J J .

J cJ c c ca J J a S J bJ a a c a ca aJ J H c J ba cJ c D NJ a Ac aJ c J J a aJ c c aJ a aJ J ac ac J J J aJ J aJ a aJ D -B cJ J a c -a J ÎJ J aa .Nc c Fa cJ J .

a c C a J a cJ a cJ J a a NJ caJ cc J a c a c J c J a cJ a J aJ aJ aJ ca a J C c a aJ ba J a J J a H aaJ J cJ a cJ c D a D S b J aJ ac c a cJ a c c J aJ J a J J J .

C cJ a J A aJ a c c-c aJ J a aJ baD .cJ J ac aJ aaJ J aJ c DJ .Ta a aca J b a cJ a cJ a J ac J J cc cc .

MAGICIANUL ALB CAPITOLUL 1o .FJ aJ a J a a J Dc aJ -aJ acaJ Aa aJ a ca c J aJ J J J ac ¥ a c a J a F J J .T a a aJ ba J -a J ab -J b Ma ca AbJ J bJ b J J Realitãþi tulburãtoare c .

cJ b ca J a c A aaJ H aJ a cJ cJ ca J J Î a a G J J aJ aJ a a a ac J ac C aca c H J ã c L a a c a b ba J -a c .c J J -aJ a ac a c c aJ .

aJ a a cc a J a J c aa J a b J a c J J J c J a E a cJ J c ca cJ J ca T a a c a J aa a c a a aa J J J a cJ J a J aaJ J be a a ca ªa cJ ca -a J caJ .

J J aa cJ a cJ acaaa J a c a Aca c J J aJ Îc a J cJ aJ J J J J J aJ cJ c a cJ J c cJ J J c a c J aJ c c a cJ cJ aJ J a aJ J J a aJ Oa .

N a OJ M a aa c J H c a aaJ c c a a a ca aJ .c J a J c J a H ac c a J c aJ a aJ ca a J ba aJ abaJ a aJ J J cJ a ca J a aa c M aa J J a a J c b D J .

aJ J J J b c a J J a J aJ a c aJ M caJ a a a c J b a J cJ J a ac c T J c J aaJ cJ aJ J c aJ a J c a Ma caJ Ab a J H J cJ c J J c ba ªJ -a J a .

MAGICIANUL ALB J a J P cJ a aJ a J c J J c b a J a a H J L a J J J a J b ba J J J J T c a J a a J J c J a cJ a a J J c a J c J a .

J c J aJ a aJ a a aJ ca J a J a J ã J J b J J c J c c b ba J J J J J a c J a a c a acJ a a c aa J C a cJ a ac aJ b a aJ J b J J aaJ ca .

N-aJ J c a aa c J -aJ .aJ ca aJ ca J aJ J c EaJ a cJ acJ a J c J b H a a a c c aJ aJ c NJ cJ aJ J a a a J J c -J Ca aa J -aJ J aJ J J ca J J aaJ b cJ b b ca c J .

J J a caJ J a aJ L a N-a a J aJ ca aJ ac aJ .T a J J b cJ cJ a c b caJ J c H a LaJ a c ca a a J a J -a a J cJ caJ a N cJ cJ -a a aJ c a L aJ c J c J b H .

ac J a DANIEL ROXIN A J b baJ a cJ a aJ ab c aaJ c a c J b ccaJ cJ a aJ J J cJ c a ac VcaJ aa J ca J J a abaJ J c a b aJ a c c J .c .Da J A a ac caJ a J A aJ b .E aJ .

J cJ J L a .M ca J c a J A c aJ Da J aJ a J J .M A ac J J a L a J cJ J a J ac b aJ a c J J ab J J ac a a aJ cJ -aJ cJ abaJ c ca aJ a-J J ba .

aaJ ca a a J J c ac a aa c aJ aJ Î a aJ c J H a a aJ ac aJ a bc c a ÎJ -a J ab J bc J c J aJ ca OJ J aaJ a .H A J J J aJ N a aa J J a aJ caa ca A J c J J J aH .

b c J abJ J aJ a .Ha c-a c aJ c L a a a .Îc J b ac J aJ cJ cJ aJ a EJ a a c c c A b J SH J c a J J .

B J aJ bc J ã J a c aJ a J J c bc EJ J a caJ b ã -J J a a aJ a J J aa Aa a ca ca J aJ .MAGICIANUL ALB DANIEL ROXIN .SaJ J J a c caabJ J a H c J aJ aJ a aJ .

CJ c J Aa aJ J b J aJ cJ c .D a ac a cJ .Þ -aJ c c J ª c aJ ac aJ a a J a aJ cJ bc aJ aJ H J c aa ac J aJ a .PacJ a c a c aJ ab J a c b L aJ cJ a J J c aJ a J J .aJ a ac J .

SJ .Aa a .MJ acJ J J a Da a J a aJ aJ a a ca J c J J ca -a J a S a c c L a ca J a a c aJ aJ J aJ a aJ a -J ac c a aJ J J J c c a aJ J ca c J a a J a ca a .

Ma J L a J J a AJ aJ cJ J aa H J a aJ J bJ aJ J b ba cJ J bab c J J b H acJ Zc aca aJ J c J J ca J aJ J aaJ c -J .DH J J c J .a cJ J aaJ J J J aa a c a Aa a .

Dc J aa Aa aJ b a J -aba ab .J bc acJ J .ã -a J c c J .J J a Aa J -aJ ¹ c cJ J a -a c aJ a a J ca J J a J H a D ac aJ J -J J J aJ ca J aJ ca ac c a c c J ca -aJ J c c .

J a H a J aJ J a J b J J b ba J c a Da J a N a J J c ba b J c J a c J J J J Da H J J J J a c a J J M J J aJ J J J J c -J V J a J .

O J a J c J a aJ J J J J S J a c J c J J c c a J a J c a a a a c a C J ca ¥ J ca .J ac J J J b ba b c J J c b J c J J c c J aJ c .

J c J a .C a a a J ab J a .C a c J -a J J J c J c b J A a aJ J J J J a .V J J aJ c J a .P J J N a J J J J .

MAGICIANUL ALB DANIEL ROXIN J ac caJ J a ca aa c a .H c aJ J J ac aJ aa A J a a aJ c bJ .AJ aJ aJ b P a aJ J .E a cJ J J c a c J abaJ c b J Fa J J J J b OJ cJ J c c a cJ c a .

J cJ J J -aJ a c .Ma b J Ca J a J c J c c acJ a c aJ a J a ba-ba-ba E a caJ a J aJ .Aaa J J a ã J L a J cJ aJ a cJ Na c J c J J J c J b a a c ba Aa aJ a J aaJ a c .

J H a aJ aJ J cJ a b O c c a J aJ ab c ca J a aJ b SJ a aaJ c aJ aJ aJ J -J b caJ J J J aaJ a a a .EJ J J cc CJ a -J c aJ cJ c cJ J a J c J J .L-a J aJ J c c a c a J c .

a .CaJ J c aJ .C b c A V ba aaJ a J J P J -a aJ c J c M Ha a c -J cJ a b aJ ca -J Aa aJ bJ c aJ c a c a ac aJ aJ aJ aJ a cJ aJ aJ a J aJ C -a a .ª cJ aJ J c J -a J caJ c .AJ c .

ca J E aJ ba a a ac .C aJ J cJ J cJ b J cJ a caJ aJ J J a ac J aa a a J .P cJ a J ac cJ .a J cJ c J J J b a c .a J J b J aJ J a aJ J R aaJ -a acc a a a J J b .

J c a A aJ H .A J aa c a J c a c J ca -a J a .AJ J c b J a J a.c .Pa J a a c c J a-J aJ a c J J ca a J J L a caJ J a J aJ aJ a a F aJ aba a aJ caac a J c .

aJ a a c a c aJ aJ M -aJ a .ªa c J .AaJ aJ c-J aJ J a NJ c a J aJ aaJ aJ .a a J J H .

A A a J caJ b baJ a H aJ a A J caJ aJ c J .MAGICIANUL ALB J a cJ J c aJ J aJ a J a a J J aca ac J a aJ a b .La a D a a J aJ M-aJ b c aJ c J c aca a a J aJ b J J a J .

-a J caJ aJ a A J J aJ aJ J aJ aa a OJ aJ J a J c cJ aJ cJ b J J a c J cJ b Ma J aJ c J a c a MJ c c a J J .ã J a a a a J aJ c J J J J a a T S J .

c aJ c J b J J a J C P J J a J a J J J E a aJ a c J J J aJ J a c J a a J J a a J c J EJ c a J c J J c c J b .A J c J J J a c J .

.Da E J a J bab caJ c aJ J J c H J J a J b OJ J a J b D La a ac c J a a-c J H ba J aJ U ªJ cJ J c aa a N-a J aJ ba DANIEL ROXIN c -J J a aa cJ J J c aJ J .

a a b D c I .a A ca ca J J J cJ -a J c J J ac A b a a J J ca aJ a M-a a a aJ a a c aa J H J T J acc a Ac S aJ H a J c J J aa ca aaJ aJ a a a J cJ ÞaaJ J .

P aJ P V J M a aJ ac a aJ aJ baa aa a c a b c a ac a J a c J a c H aJ -aJ baJ J P -aJ aJ J ac c c J acJ c aJ aJ J aa cJ a J A ca aJ Ia EJ c a J aJ a cJ J aJ J aJ .

a c cJ aJ J c J aJ caJ c c ã a c cJ ac aJ a ac a J S e d ci. f f ic ..» e d ag. L a e e de chi . L aþi» » a ca . di ec » e» f » abiei.» e dci ca » i a e » i» b aþe c » a !. ca b ii» i cei iei..

! N » » e eþi! A a c a» ce ce ii . A J c J bcJ ac J aJ J a S c J J a D J . Pece iþi ce i i c » ce icia» a !. aa a i f i -» d ei i» » feiz .

MAGICIANUL ALB a c ca J -aJ c J a c a J c J ca c a J J J c J c aJ a J c c J J -a J J c a c H J J a a J I J a J J J aJ c J J ac a a J J .

a b J J J J J J J c ca J J N O M a J c c J -a a c a J a aJ J a J J ca J -a a a J J J J -a a a J J J J J aJ c J ac b c J P a a C .

a iþie i a» a i iþie ecD aJ aJ a ca c c a ac aJ J Ac a -a a caJ aJ J a ã aJ c J aJ a J a N O M a a a ca aJ J a ac a bcJ b J aJ aca J aJ J aa D aJ J ac J a aJ a c .

ac aa a b cJ cJ c aJ b J ac aJ J E caaJ c a aJ .aJ J cJ J ac ac ac H a aJ a aJ ca caa ab cJ c ca B c O a a a c aJ J a a J cJ a c ba aJ J c J S ca a caa cJ a cJ J J a c c aJ J .

J J ab I aa a ca J a c ac ac b cJ J ba bc a J aJ cJ aa cJ c c RFIDJ -aJ caJ J cJ aJ J DANIEL ROXIN c a J ÎJ cJ aJ baaJ c J aaaJ cJ J c aJ bJ a ac J a J a aJ a .

aca J J aJ ca J c a c RFIDJ ac J J a J J aJ c a c b J c a a J aJ c aaa U E aJ a Sa U c a J ca J J c ca J aJ a a a J a J a aa I ac c a cJ J c J J J b MaJ c a ca aaJ c J ac J .

J J a c a a aJ aJ a aJ aa J cJ ac a ba ca a aJ J J aJ a Î ac J a cJ a c c J c a J J caJ a a aJ cJ H a a c a cJ J aaJ c RFID I D Ka A b c Aca J ab aJ aJ c aJ aJ J .

Sa U U aa Ha a J J a -aJ aJ c c a a J c a J J ca J a a J J J -aJ ca J a J J a a a J J J ca aJ aca c J J RFIDJ J aJ c J c J ca a J a aJ J b J .

c J D J ac a J J J a aJ J J a a ac a a a J J a a J J a a J c J c J J J J J H c aJ RFID J a J J J a .

MAGICIANUL ALB J aJ c aa a cJ a aca J J bJ J caJ ¹ c cJ J aJ a J a a a H c a cJ ca aJ ba c J b aa cJ a J c c Ka Ab c aJ J J cJ a cJ aa aJ aJ J J a J aJ S .

c J aJ c ab a cJ a c c aJ aJ aaJ a a c J J aaJ b c aJ J aJ bJ J a J c J a RFIDJ J cJ c a aJ a Î c c J a aJ a a J a J a cJ caac c a ÎJ c a [ ge digi a J J J J a aJ .

IBM a J c a XIXH a a ca J J a H a H aJ J ca a a aaJ A caJ J c a a a ÎJ J aJ -aJ c a J c a aJ c a J ac aJ b aJ T a J Wa J -aJ c ba aJ I a a B Mac C a a c IBM C aJ aJ G .

aa A H a b caJ J J c IBMH J aJ ac J D aD Na a a a aJ J c cJ a ca J aJ a a a c a a ba J a Î ac J aJ J a J aJ -J DANIEL ROXIN ca J aaJ a c aaJ J ca J aJ J ca CaJ a aJ .

c a J IBM H c a -a ac aJ J a J T a Wa J c a C a c J a J a c IBMH a c a a c aa VeriChip c a cJ c c RFIDJ a a J J b J c H a J a J J a b J a J J a c a ªJ c acJ J c a J J H .

aJ b J c bc a IBMJ J aJ J a cJ a J a a ca ac aJ J J A caJ ac c J b ca c J c aJ aJ -J a c caJ aJ a a a aJ c -J H cJ J J b a aJ a aJ aa J bJ J a a J b J b c .

ca J aJ ÎJ a c J J a aJ aJ aJ J aJ ca a J c -J a J a c a J acJ J a D c aJ aJ aJ a c c J J cJ J J T J J ac ca cJ J a a a a cJ C c H -a a aJ J b aJ J Nc a Pa c J .

J J c c -aJ a b ÎJ a c a c a J J c cJ Paa a ca C J aJ b Ac aJ J H c J c c CaJ J P ac c a a a ca aaJ aJ J a c .

M A G I C I A N U L A L B D A N I E L R O X I N RFID J a c J J ca c c a c H J J a J J J RFIDJ a J c J c J J a ca J c J a c J a .

J c J J J ac J S c F a J J J J J a J a c ab a ac J aJ J H C J J cJ H J J c b a J H aJ J ac c aJ a aJ J ba J ac J c c J J J b c J caJ a .

c J b J J a J J J J F J a J a a aJ a J J a ca J J J ba J J c ac J a H acc aJ J aJ a J J a ¥ H J a J A ca J J I a J J ca J XIII a a J .

» i» e cei» ici» i» e cei» a i.-aJ c J J a J c J J J b a c J J J J J J J J J ªi ea (Fia a» . a c J D F a J J i» i e e» e» þi..a.» i» e cei b gaþi ac c J J aJ a J -a J J ca .

ca» .» c » i e i ba J c A J a a ca J J J » » a c a» a » i .i» e cei» aci.» i» e cei» b i» i» e cei» bi. i» ba ca J c a J a J J J a J a c e » e» a» cea d ea » a » e f e.

Ci e a e» ice e e» » c ea c ac a a aJ ca a . dec » ai ce ce a e c J c J ba J a J J c e . adic » e e fia ei» a » » e i fia ei.de. D J a J a J c J ca J a J Aici e e» þe e ci ea.

c ci e e» de» . ªi» ei e e J J c J b J c J c J J aJ a e» e» ai eci» i» a e. J c J aJ J a J J a a J J H D J c a ac J b a J b H a J J .J c J J J a c fia ei.

ac ã J J J J b c a J J c a aJ c J J a c a J J a aJ J J ac J J ca a aJ a H ac a c J c c c a J a a J T a J aJ J J J c J J J J a J a .

J J a ca a a J aJ c N a O M a a a a J c ca a J c a a J a J J J c ac c RFIDJ c J a b c J RFIDJ caJ J J cJ J c J S ca a J aJ a J J J J a D b .

J a J J J a a aJ c J a J a J J c J c J a c J D J aJ c J J a J c c a ac aJ ca J c J ba J J J J a b J J c a J J a J c J J J J a .

c J Dac J J J J c J a b a J aJ J J aJ aJ J J c J a a A ca J J b a c J J b a J a J ca J J c a J J a c J a J Ea» i» i e e» e» þiD Ac J þi J a .

a a J J J aJ J ca a c J J a ac J ca a c J J J ca J J ¥ a a J a aJ A ca a a J ac J J aJ J J a c a J a a ac J a a a J J I a J T J J c c J .

aJ J b c .

M A G I C I A N U L A L B D A N I E L R O X I N LaJ J J ac J J c J ac J b c J J J B c a a J J c c J J a a a J ca J J c c J .

a J ac J a a J c a J a ac J ã b H J a T J J b J C a J a aJ A a J a J ca J -a J J ca J J J c J J R a J a a J a a a b c a J J c .

ca J J a a J ca aJ J a J a c J J aJ J c J ac c aJ H aJ J c J J a J J a aJ a a c Oa aJ a J J ac a ca J J J c J J a c J c aJ cJ J c c a .

J c J b J S a J ca c J a a J J c J a aJ J J a J ac J c J c a J a H J c J J ac J J aJ c Ma J J c a J -aJ a a J J c a J J J J J J c .

J J J -aJ J a J J ca a c J c -J J J aJ caJ c c b ã C J c a a a III-aJ b c a J J aJ aJ ac a J J J ac c J J a a c aJ H a J J ca J a J aJ c J M Ba A a .

a ac J J a c aba c J J J J a aJ a J a J a c -a a a J aJ a J ac b c c a a aJ J J a b J a c J J J J J J J J ac D c a a IJ a J a J ca J J a Da .

J ac J ac aJ J c a J U a J a V ba a a J ac J J a ab E J c J a a U c Sa J J H J J J J c C a c J J ac J J S a A c c J J J J J c c J .

-aJ J c J a J aJ J a c J J a a J J J J J a c J J J J a J c J cJ J aJ c a J J T J J c a aJ J a J J H J a J ca J J a J J J a J -a .

J J c a c J a aJ J J c J J J a a J c J J a c a a J J J ac J J a a ab a H P a c J a a J cJ ã ba a J J a c J a J a J ac J a J J c .

J a J aJ J c c J a ca aJ J D J c c J a a c aJ b J J a J J J a a a aJ J J ac a J a P c J ac J J J J J c J a H H c b J J a H aJ J J a .

c J J a J J caJ H c c J -a J J a a c J ac a a a J aJ c a a a c J a b J H J aJ J c J c J J J b J a c a D J a ac a J c ac a J J b J a .

J J ca J ab J a ca J -a a c a c c J a J J a J a c J J c J c J J a a J a J c c J J J a J a c -aJ J J Ac c aJ J J J J c C J a a a aJ c .

b J J .

MAGICIANUL ALB ca c J aJ aJ a ac J a ab a J acJ J a c ac J aJ c b a ac a N O M a A J J H a ca Aa R J J ac a J -J c a a ca Rc aJ J ba J J cJ aJ C a J aJ J ac .

ac Nc Rc J H a ca aJ ã b -J R cJ H a c c J J ca aJ R aJ J J aJ c ca J J aJ a R aJ c .J cJ J a a J -aJ J a L a ac a aJ a a c a a c a LaJ J aJ ca J J H a caJ J a J ca .

J J -aJ cJ J ã b -J c c J -aJ aa c J a J ca J aJ c a Rc J J a ac a cJ J aJ aJ aJ aaJ a caJ J J cac a aJ a c ac J cJ c a c a a aaJ J J c J c a ca J aJ J a J c c a cJ .

-J c c J ac a a J a T c a c J H acJ a caa a caJ a aaJ a Fa J aJ J D a a c aJ a Aa R c a c J J a ac aa ac J J cac a a DANIEL ROXIN ã J a J b J J ac a J J a .

a J aJ a J a c J a a a J a aJ a J J ac J J aJ J a J J b aJ A a a .

DANIEL ROXIN CAPITOLUL 1» C a ac a c a aca J Copleºi« de taine a J c aJ c a J c c a J a ca C C ca ca J -aJ bJ J a a P aJ J J J J aJ b a aJ b a c cJ e i bec aJ aJ a c .

ab J a c ac aJ a J J J ac a ªJ c J a aJ c ã a a a c J J c J aJ a ac c a aJ a aJ aca J ca J ba bcJ a aJ c a J aJ J ccJ c NcJ caJ cD ca .

c J CJ aca J C aca J J a c ac a J -a cc cJ L aJ ca J caJ J cJ a DaJ J c b J ba J c a J J ac ca Fa J c a c-J J J c aJ c aaJ a .

Ga ac J ac aJ ca c P a aa Aa aJ -aJ J aJ b c -aJ H EJ J J c aJ J aJ -a J c a J J a J c ÎJ J a a J aJ a J J aba aJ c a A .

SJ aa c a J J J aJ J ca aJ c aJ ca F a ca ac a c c aJ J a cb J a J -a J J b ca aaJ ca J D c c b ca J a a aJ J J ac a a c .

c c cJ M-a J J c Î ac ac J E a a aJ J aJ a a aaJ a ac A J caJ .

MAGICIANUL ALB J aJ J ca J c J H J a c J H a aJ J J a c aJ J N b J c cJ J aJ a Ac a aJ J ac J aJ Ca J a J a J J J aJ a J J a a J J a J J .

a J J ca N -a J c c J J a J c J c J J c J J a a a c H J A c c J J J b J J aJ a a J J c J J a J J c V D M J a J J ca J J a a b .

J a J J a b J J c J J J c c a Ca a c aJ J a J acJ aJ J b c J J H a caJ c J ca J J aJ a b CJ a CJ aJ a J H aJ aJ aJ J ca a c ba J acc aJ a b J C aJ .

c J J a ca c acJ ac -J J aa a Sc J caJ a J A aJ aJ a a a cJ J baJ c aJ P J J a c ac DANIEL ROXIN Pa J aJ cJ a a J b MJ a c a J aJ -J acJ J J bJ J a C J aJ J cJ aJ .

a b J DaJ J c a J J a J C aJ aJ aJ c a J c a a Aa ca J J c bc NJ J cJ aJ acJ cJ J a A J J aJ a cJ aa J J aa ca J J J J b a c a c OJ J ba a S c c J J .

-a cJ a a caJ H c cJ J aJ J NJ c J aaJ aca J a aJ c J A c c H J b a c a c J aJ J b J ba a aJ aJ J J cJ J a cJ c J J aaJ a S J bJ ba E ca ac aca J cJ J b acJ J .

a a cJ N a aJ c a c a a F c aJ J J H c a c aJ a ÎJ ac cJ a J c c ac .L-a c J J J J J cJ ÎJ caaJ Oc J J c ca b c a J ca J aJ c a ã cc c J J cJ cJ J a aJ aJ J .

aJ .

MAGICIANUL ALB CAPITOLUL 11 aJ a a c J b c CJ G J a c ac cJ J c J b c J a aJ J a c c ac Despre sfârºitul vremurilo© J c J ba ca J a a J b cJ T c J ac c J J a ca J a cJ ca aJ c c aJ VcaJ J .

TJ bcJ J J a a aJ c J J b a M ªJ aaJ a -aJ cJ J a a aaJ T D J c b a b J J b J c .a cJ J a J aJ J ac a ca -aJ a c bc J ca caab J J a aJ a J c cJ J baJ a AJ .

cJ a a ca a aJ J C J a aJ a CaJ J ca a c ac c a a J c a aca c ac J c a cJ J a aJ a ab A J a a c aJ aa ac J J cJ c aJ a a a J a c C a -aJ J ac a .

CJ J aJ J J OJ H c cJ aJ ca a ca b a cJ a La aJ -aJ J acJ J a a aJ J ca c ca .R a c H J J ca b a H cJ J N O M a aca a J J Aa -aJ aJ caJ J aJ a a Pa a E aJ c cJ aJ b J C .

a a b c J J J a aJ c H .

MAGICIANUL ALB -a a a ac c aJ J J J a c a -aJ c a aJ J cJ J caJ ca J ca c J J M A -a bc aJ J a J J c cJ J cJ ac a CaJ J aa J cJ G caJ a a a aJ aJ J cJ aJ a .

J aa a M A J c ac aaH c a B Fa J J aa cJ c aJ a J aJ a a a J a J O a ba ac J J c aJ c cJ .ÎJ a ac aJ a -a c J J a a J aaaJ a a a J a c J C aJ c ac J c P bab c ac .

aJ a D -aJ c J J a J a ca Baac Oba aJ acc aJ aJ aJ J c aJ caa Ac J c J -a a ca c cJ a a BaJ a cJ P a c H a -aJ aJ aJ aJ J a a J J a a a c a M aD R H aJ aaJ a J cJ cJ a c H J .

c aaJ ba a ac J J aJ J Ca a J H ab caJ c a a J J aaJ D aa J aJ c J a J H cJ a aJ a a a c L a a a aJ J J aJ J a a a c a a Ia ac cJ J a ªa a cJ caJ C a J J DANIEL ROXIN a -a a .

D c J aaaJ aca cJ J a c a .c a a a aJ b aJ a a J aJ ac J D ÎJ J J a aJ a .aJ ab aaJ aJ aJ J cJ aJ c c RFIDJ ac J c c a B c O aJ H c a a J a J a ac a aJ .

J cJ J a c aJ aJ J c CJ c a aa a a J E J J aaJ a Ca a D a J ac J H J a c ac aJ au votat în unanimitate c J J ca R aJ c c a aJ a cãrþilo© de identitate obligatorii c¬ microcipuri RFID D a aJ b J J aJ G .

ba ca J aJ aa J ca J implantabile active C a c ac J a a aa c c J J J caJ c J c J J b D c J ac J cJ aJ b J ab ªJ c J aJ c J c J ca ac aJ c J a J caJ c cJ c ca J .

a c J a J J J H c ca Aca J J c ca a ca aJ a aJ a cJ a a aa a J c a J bJ D ca D acJ aJ J cc a c c acJ ca a J a J J J a aa a cJ J J J J .

MAGICIANUL ALB ba aJ ca b a c aJ c cJ b J cJ J D acJ a aJ caaJ J ab caJ J b J J a-J a c c J J a J a aaJ a SJ cJ J E c -aJ caJ b a aJ J cJ aJ J cJ -aJ J c aJ caJ aJ J c aJ aJ J a a .

aJ a T cJ a J b Ac J aJ H aJ J aaJ c J c a aJ ca J J a aaJ bJ c A a c -a a a acaJ a c c c aJ a J a a aJ a c c ÎcJ aca a aJ J cJ J aJ J aJ ba J MJ a aJ .

Î c a cJ J J aJ b J H ac J c a cJ aJ J J a J c a J a c a c S J b c ca J cJ R ca J c aJ J c aJ J a a aaJ a a c aJ J .J ca a J J c c a ac a Ca c J -a c J Ma c .

ca J J ca J J c a c aJ ac a a aJ aJ ca Sc J a J aJ J a J a.ac c J J J a-J a I J a aJ J a J J a-J H ab aJ c aJ J aJ J c aaJ DANIEL ROXIN c a J c a J J J c .

J J a aJ H c J a ac J M J J c c J -a a J a c aJ J c J a a J J a J a J H b T c J J a c J a J J a c J J J a J c J a F J J a J .

J c a J La aJ D J G J a J a J J ca D J a aJ J c J a J a J a c J a a a J J EaJ b ba b J aJ a a cJ a cJ J c c babJ J a P c aJ aJ J J J .

c b a D cJ -aJ J ca Ia cc ac a J J -aJ c c H aa c J aJ b .Ib J a cJ aJ J c J ac a cJ ac J J c cJ J J a b c a P cJ c c J a J H aaJ cJ aJ ca a J b a J a aJ J E aJ .

a J -J c acc a T J c J aJ b a T b ac c J aJ T c c a aa a ac J aJ acJ cJ c c a ac a ca J ca J J J J D O cJ c a b H a a J b -J acJ c a a NJ J aJ a J aJ c cJ i

a J b -J a ac c c c J J a J c H VaJ c ca acJ aJ J aJ J

MAGICIANUL ALB C c J J J J a a c J J J c J J a J J a J S J a c J J a J J J J J a J I a A c aJ c J J ca J J J J J a c J J a a J aJ

J a J c a J J c J c c J a c J J aJ a J - D a J c J c c J c J J J J c c J b a J J a ca -aJ J a a J aa J Sa U aa cJ aJ a a c aJ Ma a J

a ac aJ J cJ J J J a a aJ c c J c ca J bcJ c b a J aca a J a J a c aJ a a caJ a a J S aJ J a Sc J caaJ aJ a c J J aJ c aca aJ ca J a ca c J ab b a aJ J cJ a J a

a Aca J c c bJ b aJ c c a c c J c aJ J J aJ c H abJ J aJ c ca J J H acJ J aJ cJ c aJ c cJ aaJ J a acJ c J - AJ aJ Ma J Tc a ac aJ J b c a J aH c a cJ J

aa a cJ c caJ aJ J a J ca a c b CJ a ÎJ aJ DANIEL ROXIN ca J J J cJ U J J J a cJ J F c c a ac J J J J ca cJ aaaJ a T J aa a a a a a J J c a aJ J a b J a J a J aaJ J

b J c aJ Ac a J a J ca aJ J a a E J aJ a aJ ca ã -J J a c J c aJ a aJ aJ a a c c cJ J H acJ c J a J J aa aJ ba ca J J b aJ a a aJ aJ J bJ J D c cJ a J a a

c aJ bab J J a aJ J a VaJ c b N O M a T cJ c aJ J cJ b a J cJ aJ D ac aJ c c H b c bJ - a a a a aaa ac a D c J aJ a D J a J cJ c cJ aJ cJ c a Ia E S c -aJ J

c a c aJ ca -J Ca aJ J J b C H J ca caJ aJ aJ aJ cJ caJ a J M-a caJ J A J c ac aJ a J c c J c ca J J c cJ J a aJ Nc c a aJ a J a aJ ba a ab J b aJ a b c c a

J J C cJ a

MAGICIANUL ALB DANIEL ROXIN J J P b c E aJ cJ J J D H a aba a c a J b H ba aJ J a U aca ca a Ea ac aJ aca J aa cJ H aJ a J aJ c Ma J ca c c J c c - D c J c J c J D cJ J b c La a D

J c H H J a c J a c J b C J - S a c a a J J a c b c - IaJ a a a J -aba ac J c ac H - S cJ J J c J Tb cJ J J aJ b D A a aJ c ã J a aa cJ baJ cJ a aJ acc c a ã -aJ caJ

c J b ab aJ aJ a ca cJ J - a a a aJ J ba a C aJ J - V ca a cJ b aJ a ac J aJ b J J c D J aJ J aJ ba L-a J ba c a J a a aJ a aa - C J c c ca -aJ a D S aaJ aJ ca c J a cJ

J J c bc a c J a c J cJ c J J - DacJ a ac J J J J b C J ba J J H a c a c c J J a a a J - a ac J c aJ ca J J aca J J J - a a - Da La a D J -a c a acJ J J - DaJ a c a J

cJ J J - ¥ J TJ c cJ c a c c aaaJ - P J J a J D J a a c a J ac J A caJ J c c G J J aa cJ a-a - E J J P a I Na c ac aJ b acc J aaJ - Aa a ca aJ b caJ cc H -a J aJ J

-a c a J a J J aJ J D P a ª aca c aJ a c b J McJ J ba J J cJ I J - P -J cJ J baJ c J a J C aJ J c a a c-a J ca J J c aJ J a ac ca I aJ b aJ aJ aJ caJ J a

- P J a a ac aJ b a a C - E c J ca aJ b J acJ

M A G I C I A N U L A L B D A N I E L R O X I N - N V J caJ J c aJ a J - U a J ba J b Ma J J J a J J J aJ - ã T N J ã J a J J c J

J a a J a - A c J S a ba a J -a c J c a - Da J S a ba a E a J J J b a M a S a ba J -a a a caJ J a J J a J a aJ c a c a ac J J J b aJ J

c J J ac J a a caJ J J c J aJ aJ a A J a a c M -a a J J a J a J a a J ac a J J J b a a a J C J a J aJ a J c aJ c c J J -aJ V c a Ma J J

P ca a a J a a aJ cJ c aJ J .A J a J ba c a a J J J c J a J c J c a J P a a J a J J J aJ S a ba a Ma J J J .c a J J .¥ c .V J J a J J a J .

Da J J J a c c M J b c a c J H J .A J c A J a J J J b a D J a J J J a J J J J J J J J a J J J J J M -a J a J a J a aJ J J J .b .

J c a C J a J a J a a J c -ab aJ J -ac -a J J aJ a aJ a J c a J a J .

MAGICIANUL ALB DANIEL ROXIN .

MAGICIANUL ALB DANIEL ROXIN .

MAGICIANUL ALB DANIEL ROXIN .

MAGICIANUL ALB DANIEL ROXIN .

MAGICIANUL ALB DANIEL ROXIN .

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful