Suuri siivousKärcher SC 3.000 ja pesuliite!

höyrypuhdistin kotiin
148.90
Power Dust on yksi markkinoiden tehokkaimmista rikkaimureista. Erinomainen imuteho yhdistettynä huippuluokan 18 V akkuun, sekä laajaan suulakevalikoimaan tekee tästä laitteesta erinomaisen valinnan jokaiseen tilanteeseen jossa tarvitset pikaista imurointia ilman suuren imurin vaivaa. Turbosuulake pyörivällä harjalla on mitä tehokkain tapa puhdistaa auton istuimet tai sohvan päälliset.
Tuote 33023

Green Cyclone Power Dust rikkaimuri

Pienikokoinen, helppokäyttöinen ja erittäin tehokas höyrypesuri kotikäyttöön! Nopea ja turvallinen tapa puhdistaa kovat pinnat esim. keittiöstä tai kylpyhuoneesta. Soveltuu erinomaisesti myös kaasu- tai brikettigrillin puhdistukseen. Halvoista käsimallin höyrypuhdistimista poiketen laite tuottaa jatkuvan 3.5 barin höyrynpaineen jonka taso ei laske pidemmänkään käyttöjakson aikana. Luonnollista puhtautta ilman haitallisia kemikaaleja!

Cyber Clean puhdistusaine 135 g
Cyber Clean puhdistusmassa puhdistaa kodinelektroniikan paikoista joihin et ole ennen päässyt. Tietokoneen näppämistöt, digikamerat, pelikonsolien ohjaimet yms. saadaan puhtaiksi uuden vallankumouksellisen puhdistustuotteen ansiosta. Cyber Clean myös desinfioi ja tappaa bakteerit.

89.90

Tuote 23885

Samsung Navibot VCR8845 pölynimurirobotti

279.90

Tuote 37789

7.90

Navibot on automaattisesti liikkuva robotti-imuri, joka havainnoi ympäristöään kameran avulla ja näkee, missä sohvat, pöydät, kirjahyllyt ja muut esteet ovat. Tämän tiedon perusteella Navibotin ”aivot” laskevat nopeimman ja tehokkaimman imurointireitin. Muut robotti-imurit vaihtavat sattumanvaraisesti suuntaa kohdatessaan esteen. Ei Navibot. Se liikkuu siivotessaan yhtä järjestelmällisesti kuin kyntäjä pellolla. Kohdatessaan esteen se siirtyy hieman sivusuunnassa ja palaa takaisin lähtösuuntaan. Tämä nopeuttaa työtä ja parantaa imurointitulosta. Navibot pääsee ongelmitta myös huoneesta toiseen. Se ylittää kynnykset, johdot ja matonreunat, mutta ei putoa portailta. Se tunnistaa portaat kolmen anturin avulla ja kääntyy automaattisesti niiden kohdalla.

Tuote 36845

Samsung WF0814 8 kg Eco Bubble pesukone
Pesukone säästää sekä ympäristöä että lompakkoa Samsungin innovatiivisen Eco Bubble -tekniikan ansiosta. Uuden tekniikan vuoksi pyykin voi pestä alhaisemmassa lämpötilassa, minkä säästää energiaa jopa 70 %. Lisäksi kone pesee vaatteesi hienovaraisemmin, ja vaatteiden värit ja muoto kestävät pidempään. Suoravetoisen moottorin ansiosta pesu on hiljaisempaa, eivätkä melu ja tärinä häiritse sinua. Pesukoneessa on lisäksi Diamond Drum -tekniikka, keraaminen lämpöelementti, 15 minuutin pikapesuohjelma ja erityinen pesuohjelma villalle. Tuote 32739 (8 kg, 599.90 euroa) tai 47525 (7 kg, 499.90 euroa).

Sanyo Air Wash 8 kg Direct Drive XQG80
Uskomaton 8 kilon pesukone suoravetomoottorilla, joka pesee ja kuivaa - myös ilman vettä tai pesuainetta. Direct Drive -pesukone, jossa käytetään otsonointiteknologiaa, jonka avulla peseminen onnistuu myös ilman pesuainetta tai jopa ilman vettä. Toki pesukoneella voi pestä pyykit myös normaalisti vedellä ja pesuaineellakin. Otsonointi on helppo tapa saada hajut pois ilman pesua, vaikkapa lenkkareista tai pikkutakista.

389.90 549.90

7 kg Tuote 47525

8 kg Tuote 32739

Pesee ja kuivaa! Desinfioiva pesu kotona!

Samsung SDC18809 kuivausrumpu 8 kg
SDC18809 on kondensoiva kuivausrumpu, jonka kapasiteetti on 8 kiloa. Kondensoiva kuivausrumpu on tämän hetken nykyaikaisin ja fiksuin valinta. Kehittyneen, sensoriohjatun tekniikan ansiosta kuivausrumpu tunnistaa pyykin kosteustason ja säätää kuivausajan sen mukaisesti. Automaattinen kosteustunnistus vähentää ylikuivumisen tai kosteiden vaatteiden riskiä sekä säästää energiaa ja minimoi rypistymisen.

Pesukapasiteetti 8 kg, kuivauskapasiteetti 4 kg. Rummun pyörimisnopeus jopa 1200 kerrosta/min. Tuotteen koko 596x630x998 mm. A-energialuokka. Rumpu miellyttävässä 15 asteen kulmassa. Muut pesu- ja kuivausohjelmat: täysin automaattinen sumean logiikan pesuohjelma ja hyllykuivaus herkille vaatteille. Lapsilukko.

599.90

Tuote 2089

Ecozone Ecoballs 150 pesupallo

Myös 6 kk:n osamaksulla, vain 7€/kk laskutuslisällä! **

499.90

Tuote 30484

15.90

Tuote 44337

Tuote jota lähikauppasi ei sinun halua ostavan! EcoBallspesupallot tekevät pesu- ja huuhteluaineen käytöstä turhaa. Pesupallojen kemialliset ainesosat reagoivat veden kanssa ja yhteisvaikutuksena nostavat pesuveden pH-arvoa. PHarvon noustessa vesimolekyylit aktivoituvat ja irroittavat vaatteista lian sekä tappavat bakteerit. Pesupallot ovat täytettäviä ja niitä voidaan käyttää 150 pesun ajan ennen täyttöä.

iRobot on edistyksellinen pölynimurirobotti, joka kerää pölykoirat ja karvat siististi talteen! iRobot Roomba siivoaa säännöllisesti, jotta sinun ei tarvitse. Työn tehtyään Roomba palaa kotitelakkaansa ja on aina valmiina jatkamaan työtään. Se puhdistaa tehokkaasti koko lattiaalueen, huonekalujen alta ja ympäriltä ja säätää automaattisesti imutehon eri pintamateriaaleille.

iRobot Roomba -pölynimurirobotit meiltä!
alk.

Ecozone MagnoBall pesukoneen puhdistaja
Taloudellinen ja ympäristöystävällinen tapa puhdistaa astianja pyykinpesukone. MagnoBall estää kalkin muodostumista pesukoneen elementteihin ja putkistoon puhdistamalla pesuveden. Säästät energiaa pesulämpötiloissa ja rahaa pesuaineessa.

299.90

Domesto 2380-1A 2000 W höyrysilitysrauta LCD-näytöllä
Domesto-silitysrauta poistaa pahimmatkin rypyt! Upea taustavalaistu LCD-näyttö. Yhdeksän eri kankaan asetukset. Erittäin tarkka elektroninen lämpötilasäätö. Tehokas höyrysilitysrauta luo 50 % pienempiä höyrypisaroita, jotka imeytyvät syvälle puuvillan ja pellavan kaltaisiin kankaisiin. Saat loistavia tuloksia helposti! 320 ml vesitankki. Automaattinen sammutus jos silitysrauta ollut liian kauan päällä (yli 8 minuuttia) tai rauta on poikkeuksellisessa asennossa (esim. tippuu lattialle).

DryerBalls kuivauspallot 2 kpl

18.90
Tuote 44722

Hoover SRD4108011 höyrysilityskeskus
Tehokas höyrysilityskeskus tekee vaatteiden silittämisestä kerralla nautinnollista puuhaa. Vaikeimmatkin rypyt siliävät hetkessä kuin itsestään. Silityskeskuksessa on irroitettava 1 litran vesisäiliö sekä erillinen generaattori, vesisäiliö voidaan irroittaa ja täyttää kesken silityksen. Vesiboileri on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Tehokas 5 barin höyrynpaine vapautuu liipasinta painamalla. Laitteesta löytyy kolme erilaista höyrytehoa; päivittäiseen silittämiseen, aroille tekstiileille sekä vaikeasti siliäville alueille. Kätevä kantokahva ja lukitusmekanismi.

34.90
199.90
Tuote 36310

Tuote 53485

DRYERBALLS™ - lyhentää kuivausaikaa jopa 25% ja pehmentää kankaita luonnollisesti. DryerBalls nostaa ja erittelee vaatteita, joten ilma kiertää tehokkaammin läpi koko kuivausrummun, kuivaten vaatteet nopeammin ja vähentäen näin kuivausaikaa. Säästät jopa 10 min jokaista puolen tunnin kuivausta kohden!

9.90

Tuote 25104

Domesto kumitassut pyykinpesukoneelle

4.90
Asennetaan pesukoneen tai rumpukuivaimen alle. Estää koneen liikkumisen ja vaimentaa tärinää. Yleismallinen, sopii joka koneeseen.

Tuote 22675

Kärcher WV 75 plus - ladattava ikkunanpesuri

Taerosol PRF Label off 220 ml
Tehokas sitruunantuoksuinen tarranpoistoaine. Helppokäyttöinen puhdistusaine tarrojen, etikettien, liimajäänteiden, öljy- rasva- ym. tahrojen poistoon. Soveltuu useimmille muovi- ja maalipinnoille.Tuote saatavilla vain myymälästä, ei postimyynnillä.

Taerosol PRF Laptop 85 mm
Tarkoitettu erityisesti litteiden TFT-, LCD-, ja plasmanäyttöjen puhdistukseen. Suihkuta suoraan näyttöruudulle ja pyyhi pehmeällä paperilla tai pyyhkeellä. Sopii niin koti- kuin toimistokäyttöön. Huom! Normaalit alkoholipohjaiset puhdistusaineet vaurioittavat LCD/ TFT/Plasma-näyttöjen pintaa. Tuote saatavilla vain myymälästä, ei postimyynnillä.

6.90

Tuote 16731

9.90
Akkukäyttöinen ikkunanpesusetti tekee ikkunanpesusta helppoa ja vaivatonta. Se kuivaa ikkunat ilman raitoja tai veden valumista. Vesi imuroidaan ikkunasta kätevästi johdottomalla imevällä ikkunakuivaimella eikä vesi valu ikkunanpuitteille tai Iattialle. Ei enää tarvetta sangolle, rätille tai lastalle!

Tuote 21629

AM Denmark Flat Screen Cleaner Gel

Hama Micro mikrokuituliina

79.90
Tuote 32299

Tuote 33611

200 ml purkki, antistaattinen geelipohjainen litteän näytön (LCD-TV) puhdistaja, joka ei vahingoita näyttöä. Erinomainen myös kuvanlukijoiden, kopiokoneiden, kameroiden ym. puhdistukseen. Poistaa pölyt, liat ja rasvaiset sormenjäljet. Mukana pehmeä mikrokuituliina.

6.90

Tuote 0760

Mr. Muskelknutte Air Duster 400 ml
Tasavallan halvin paineilmapurkki! Tämä on painepuhallin pölyn ja irtolian poistoon ATKja konttorikoneista, rahanlajittelulaitteista sekä kameroista ja filmeistä. Purkki, brutto 520 ml, netto 400 g. Erinomainen tietokoneen puhdistamiseen. Vain myymälästä, ei postimyynnillä.

4.90

8.90

Tuote 5610

Pesunkestävä mikrokuituliina linsseille sekä kaikille optisille pinnoille. Soveltuu myös CD:n puhdistukseen. Koko 15.5 x 15.5 cm. Älä käytä liinan pesussa huuhteluainetta.

Eco:stain tahranpoistoaine
Poistaa tehokkaasti ja ekologisesti tahroja. Ei sisällä fosfaatteja, myrkkyjä eikä hajusteita. Vaikuttaa noin 10 minuutissa eikä vaadi esipesua. Tuubissa 135 ml.

Cyber Clean Shoe-RX puhdistusmassa
Sukkien mukana kenkien sisäpuolelle kulkeutuu likahiukkasia ja bakteereita. Cyber Clean Shoe-RX on tarkoitettu kengän sisäpuoliseen puhdistamiseen. Turvaa hajuttomat ja terveet jalat puhdistamalla kenkäsi säännöllisesti.

5.90
Tuote 44648

9.90

Tuote 10000

Extra! Extra!

Hinnat voimassa 5.9.-11.9.11. Tarkista tuotteiden saatavuus, hinta ja tuotetiedot sivuiltamme. Kuvastovirheet korjataan suoraan tuotetietoihin. Emme vastaa mahdollisista kuvastovirheistä. Lue kuvasto - www.verkkokauppa.com/katalogi

LG 50PV350N 50” Full HD plasma-tv

599.90
LG PV350 on kaunis ja siro plasmatelevisio, jonka 600 Hz tekniikka takaa sulavan kuvan. Blu-ray-soittimen lisäksi voit kytkeä television USB 2.0 -liitäntään ulkoisen kiintolevyn ja katsella kuvakokoelmaasi isolta ruudulta tai toistaa videota ja musiikkia. Smart Energy Saving Plus -ominaisuus pienentää virrankulutusta. Sisältää sekä antenni että kaapeliverkon HD-virittimet. Katso myös 3D THX-versio, LG 50PZ550N, tuote 44258, 799.90 euroa. Helposti asennettava ja käytettävä yleiskaukosäädin. Värinäyttö näyttää suosikkikanavien ikonit ja laitteiden ohjaamiseen tarvittavat komennot. Kaukosäädin antaa myös tarvittaessa ohjeita. Sen yhden napsautuksen toimintopainikkeet valitsevat oikeat laitteet ja asetukset automaattisesti, sen mukaan mitä haluat tehdä.

Myymälät Helsingissä, Pirkkalassa, Oulussa ja alv 0% suoratoimitukset Ahvenanmaalta!

Avoinna: ark. 9-21 la 9-18 su 12-18 web 24h

Tuote 20535

Acer Aspire 5742ZG/15.6”/GT540 4 GB/500 GB/Win 7

Erikoishinta!

499.90
Tuote 41890

Logitech Harmony Remote 650 yleiskaukosäädin

69.90
Huippuluokan LEDtaustavalotekniikalla varustettu 23” laajakuvanäyttö! Tarkkuus Full HD 1920x1080 pikseliä. Ohut muotoilu, VGA-, DVI- ja HDMI-liitännät sekä huikea 12 000 000:1 dynaaminen kontrastisuhde. Kolmen vuoden takuu.

Myös 6 kk:n osamaksulla, vain 7€/kk laskutuslisällä! **

Tuote 47350
Acer Aspire 5742ZG on Intel P6100 -tuplaydinprosessorilla ja suorituskykyisellä Nvidia GT 540 -näytönohjaimella varustettu tehokannettava. Sen avulla voit nauttia viihteestä niin kotona kuin tien päälläkin. 15.6” Acer CineCrystal -näytön kuva on kirkas ja upean värikylläinen. Nopean langattoman yhteyden avulla kytkeydyt vaivattomasti verkkoihin ja laadukkaalla 1.3 megapikselin web-kameralla kommunikointi ystäviesi kanssa on helppoa. Laitteessa on lisäksi kattavat liitännät, mm. 3 x USB 2.0, HDMI, VGA sekä 2-in-1-muistikortinlukija. Käyttöjärjestelmänä Windows 7 Home Premium, josta voit valita käyttökieleksi suomen, ruotsin, norjan, tanskan tai englannin. Office Trial -koekäyttöoikeus.

Best-Lock Garage & Vehicles, Acer S231HLbid 23” 750 osaa LED-näyttö

169.90

Tuote 34425

Myös 6 kk:n osamaksulla, vain 7€/kk laskutuslisällä! **

29.90

Jättikokoinen 750-osainen rakennussarja, josta on tuntikausiksi iloa ja puuhaa. Sisältää muovisia rakennuspalikoita/hahmoja, jotka ovat yhteensopivia muiden sarjojen kanssa. Sisältää pieniä osia, ei sovellu alle 3-vuotiaille.
Tuote 14719

LG 32LK330N 32” HD Ready LCD-TV

Samsung 40D555 40” Full HD LCD-TV

299.90
Myös 6 kk:n osamaksulla, vain 7€/kk laskutuslisällä! **

Tuote 46627

479.90
Myös 6 kk:n osamaksulla, vain 7€/kk laskutuslisällä! **

Tuote 24382

Silmiä hivelevän kaunis HD Ready LCD-televisio, josta löytyvät sekä maanpäällisen, että kaapeliverkon digivirittimet. AV Mode-, Picture Wizard II- ja 24p Real Cinema -ominaisuudet huolehtivat täydellisestä kuvasta. USB-liitännän kautta voit toistaa musiikkia ja katsella kuvia. 30 000:1 kontrasti, kolme HDMI-liitäntää. DVB-T ja DVB-C virittimet. Cable Ready HD. Myös Full HD -malli 32LD350N, tuote 14907, 349.90 euroa tai 32LK450N, tuote 26606, 399.90 euroa.

Samsungin 5-sarjan LCD-television muotoilu ja tekniikka saavat katsomaan toisenkin kerran. Nauti intensiivisemmästä katselukokemuksesta 1080p Full HD -tarkkuudella. ConnectShare Movie -toiminnolla voit katsoa USB-muistiin tallennettuja elokuvia. Lisäksi AllShare-toiminnolla voit striimata tai jakaa elokuvia, kuvia tai musiikkia tietokoneeltasi, kamerastasi tai matkapuhelimestasi suoraan televisioon. HD-virittimen ansiosta voit katsella televisiolla myös teräväpiirtolähetyksiä. Samsungin 5-sarjan TV on varustettu CI+ -korttipaikalla ja peräti neljällä HDMI-liitännällä.

LG 50PZ550N 50” Full HD 3D THX plasma-tv

799.90

Tuote 44258

3898.90

Panasonic Viera P65VT30 65” Full HD 3D Plasma
Tuote 3586

Ohut ja tyylikäs muotoilu, THX 3D -sertifiointi ja terävä Full HD -kuva. Tätä kaikkea tarjoaa PZ550N plasmatelevisio. Täydellinen viihdetelevisio, joka tuo Full HD 3D -elokuvat olohuoneeseesi. Energiaa säästävä Smart Energy Saving -tekniikka vähentää kulutusta entisestään.

Katselukokemus ei ole koskaan ollut yhtä todentuntuinen ja mukaansatempaava, kun käytössä on Panasonicin 3D-tekniikka. NeoPlasma-näytöissä käytettävät nopeasti toimivat fosforit ja oma valontuottamistekniikka vähentävät sekoittumista eli kaksoiskuvia, joten 3D-kuva näkyy kirkkaana ja sitä on mukava katsella. Lisäksi tämä tekniikka auttaa parantamaan 2D-kuvanlaatua. TX-P65VT30 sisältää virittimet maanpäällistä ja kaapeliverkkoa varten (DVB-S, DVB-T, DVB-C). Se on yhteensopiva uuden myös DVB-T2-standardin kanssa.

Chartis hintaturvakuutus korvaa asiakkaalle hinnaneron, mikäli hän ostaa television Verkkokauppa.comista ja löytää 30 päivän aikana muusta suomalaisesta kaupasta halvemmalla saman television.

Chartis hintaturvavakuutus televisioille, 0-3000 euroa, 15.8.-15.9.11.

Samsung UE60D8005 60” Full HD 3D LED-TV

Hintavertailu ostetun laitteen ja halvemman hinnan välillä tulee tehdä 30 vuorokaudella sisällä ja halvempi hinta pitää löytyä suomalaisesta kaupasta, eikä se saa olla ainoastaan nettimyynnissä oleva tuote, rajattu tarjous, loppuunmyynti tai vastaava. Vakuutuksen suurin korvattava hinnanerotus on 150 euroa ja pienin korvattava hinnanerotus 30 euroa. Lisää tämä tuote samalle tilaukselle television kanssa. Voimassa vain 15.8.2011-15.9.2011 myydyille 0-3000 euron hintaisille televisioille. Katso tarkemmat ehdot sivuiltamme.

0.00

Vakuutus 51273

3979.90

Tuote 51055

Jos löydät television halvemmalla, Chartis maksaa sinulle erotuksen!

Samsungin erittäin ohut 8-sarjan 3D LED-televisio vie taulutelevisio-käsitteen täysin uudelle tasolle sekä ulkonäön, että sisällön suhteen. Vain 5 millimetriä leveä, metallinen One Design -kehys on äärimmäisen tyylikäs ja kaunis. Kuvaformaatti 1080p ja täysteräväpiirtotarkkuus takaavat intensiivisemmän kuvanautinnon. Nauti katselukokemuksesta, jonka kontrastin runsaus ja värintoisto ovat lähes todellisuutta paremmat. Vie elokuvat tai televisio-ohjelmat uusiin ulottuvuuksiin 3D-toiminnolla, jonka syvyys ja toiminnot ovat mullistavia. Tämän lisäksi voit muuntaa perinteiset 2D-elokuvat huikeaan 3D-muotoon!

LG 47LE531N 47” Full HD LED-TV

799.90

Tuote 28617

Sony 40BX420 40” Full HD LCD-TV, musta

Huipputyylikäs LED-teknologialla varustettu LCD-televisio, jossa huikea 3 000 000:1 kontrastisuhde, neljä HDMI-liitäntää ja USB 2.0 -liitäntä mediatiedostojen toistoa varten. Optimaalisesta kuvasta vastaavat Picture Wizard II- ja XD Dual Engine -tekniikat ja 100 Hz TruMotion. Smart Energy Saving -teknologia. Antenni- ja kaapeliverkon digivirittimet. 47LE5310 ja 47LE531N ovat identtisiä tuotteita.

LG 42LK430N 42” Full HD LCD-TV hybridi

499.90
32” malli Tuote 18624 37” malli Tuote 20177 42” malli Tuote 19365

Tuote 5297

Silmiä hivelevän kaunis Full HD LCD-televisio, josta löytyvät sekä maanpäällisen että kaapeliverkon digivirittimet. AV Mode-, Picture Wizard II- ja 24p Real Cinema -ominaisuudet huolehtivat täydellisestä kuvasta. USB-liitännän kautta voit toistaa musiikkia ja katsella kuvia. 100 000:1 kontrasti, kolme HDMI-liitäntää sekä DVB-T ja DVB-C virittimet. Cable Ready HD.

369.90 438.90 449.90

Sony Bravia KDL-40BX420 on edistyksekkäällä BRAVIA Engine 3 -kuvanparannuspiirillä varustettu täyden teräväpiirron LCD-televisio, jolla nautit yksityiskohtaisesta kuvasta ja saumattomasta mediantoistosta USB-liitännän kautta. Kaksi HDMI-liitäntää mahdollistavat hyvän liitettävyyden ja automaattiset kuvansäätötoiminnot optimoivat parhaan mahdollisen kuvan puolestasi. Digitaalisia ohjelmia katselet vaivattomasti laitteen sisäänrakennetulla hybridivirittimellä (DVB-T/C). Cable Ready HD -hyväksytty!

LA Digital CI+ CONAXkortinlukijamoduli

Samsung HW-D450 2.1 Soundbar -kaiutinjärjestelmä

299.90

Tuote 1580

Kompakti ja hienostunut Soundbar-kaiutinjärjestelmä, joka sisältää langattoman aktiivisubwooferin ja iPod-telakan! Huikeat 310 W Crystal Amp -tehoa takaa muhkean ja eläväisen äänen. 3D Depth Sound tuo aivan uuden ulottuvuuden äänimaailmaan. Kattavien liitäntöjen ansiosta laitteiden kytkentä Soundbariin onnistuu vaivatta. Tuote 1580 (40”, 299.90 euroa) tai 1587 (46”, 479.90 euroa).

79.90
Tuote 1611

Soveltuu käytettäväksi kaikissa CI+ -yhteensopivissa digisovittimissa ja televisioissa. CI+ -kortinlukija täytyy aina linkittää, vaikka sillä katsottaisiin vanhempia SD-maksukanavia. Cable Ready HD -hyväksytty.

Sony RM-KZ1T yleiskaukosäädin lapsille

Sony S480 3D Blu-ray -soitin
Sony BDP-S480 on uusimpia 3D-elokuvia tukeva Blu-ray-soitin, jolla pääset nauttimaan myös Internetin videosisällöstä. BDP-S480:n ulkonäkö noudattaa Sonyn Monolithic Design -muotoilukonseptia, jonka ansiosta soitin on pelkistetyn tyylikäs viimeistelyltään. Erikseen ostettavalla WiFi-adapterilla myös langaton verkkoyhteys on mahdollinen. Voit ohjata soitinta myös iPhone- tai Android-puhelimellasi. Katso myös WIFI-malli BDP-S780, tuote 5073, hinta 279.90 euroa.

17.90

Tuote 18662

179.90

Tuote 28419

Hauska ja helppokäyttöinen, lapsille suunniteltu värikäs ja roisketiivis kaukosäädin. Esiasetettuna suosituimmat lasten kanavat (Disney, Nickelodeon, Cartoon Network, Discovery Kids).

Philips 32PFL5406 32” HD Ready LED-TV

ProCaster 7” taulu-tv kotiinkuljetettuna

399.90
Myös 6 kk:n osamaksulla, vain 7€/kk laskutuslisällä! **

Tuote 7996

Tasavallan halvin taulutelevisio kotiinkuljetettuna! Oiva valinta veneen, matkailuauton tai mökin pieneksi digitelkkariksi. Sisäänrakennettuna digi-TV-viritin maanpäällisiin lähetyksiin, tukee täysin ja satavarmasti myös YLE:n tekstitystä. Lisäksi mm. EPG-ohjelmaopas, teksti-TV ja pelejä. Muistikortinlukijan ja USB-liitännän ansiosta televisiolla voit katsoa myös digikuvia tai videoita USB/SD/MMC-muistilta. Tähän alv 0% hintaan vain postimyynnillä Ahvenanmaalta.

43.40

Ahvenanmaalta tuote 45825

**) Verkkokauppa.comin osamaksu on aina koroton. Kuitenkin kahdella tähdellä merkityissä osamaksutuotteissa on 7 euroa/kk laskutuslisä, jolloin todellinen vuosikorko esim. 1500 euron ostokselle 6 kk:n maksuajalla on 10.5% ja luottohinta on 1542 euroa. Osamaksu edellyttää aina, että ensimmäinen erä maksetaan Suomessa myönnetyllä Visa- tai MasterCard-luottokortilla oston yhteydessä.

Tyylikäs ja ohut 100 Hz LED-televisio Pixel Plus ja Perfect Motion Rate -kuvanparannustekniikoilla. Pixel Plus HD tuottaa ainutlaatuisen kuvan, jossa yhdistyvät äärimmäinen tarkkuus, luonnolliset yksityiskohdat, elävät värit sekä pehmeä ja luonnollinen liike. 500 000:1 dynaaminen kontrasti. USB-liitäntään voit kytkeä USB-muistitikkuja, joilta voit katsoa kuvia, musiikkia ja videoita. Kolme HDMI-liitäntää. Antenni- ja kaapeliverkon virittimet. Cable Ready HD -hyväksytty.

Philips 40PFL6606T 40” Full HD LED-TV

LG 32LD350 32” LCD-TV hybridi

349.90

Tuote 14907

779.90
Myös 6 kk:n osamaksulla, vain 7€/kk laskutuslisällä! **

Tuote 13986

LG:n edullinen ja energiatehokas Full HD LCD-televisio monipuolisilla liitännöillä! XD Engine -kuvaprosessorilla varustettu laadukas 32” Full HD LCD-televisio. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä isokokoisilla ja selkeillä kuvakkeilla. Korkea 50 000:1 kontrastisuhde. Tarkkuus 1920 x 1080. Antenni- ja kaapeliverkon HD-virittimet. Kaksi HDMI-liitäntää sekä CI+korttipaikka. Kaksi HDMI-liitäntää. Cable HD Ready.

Samsung BD-D8200 3D Blu-ray -soitin ja tallentava 250 GB digiboksi

Tyylikäs ja ohut 400 Hz LED-televisio Pixel Plus HD ja Perfect Motion Rate -kuvanparannustekniikoilla. Pixel Plus HD tuottaa ainutlaatuisen kuvan, jossa yhdistyvät äärimmäinen tarkkuus, luonnolliset yksityiskohdat, elävät värit sekä pehmeä ja luonnollinen liike. 500 000:1 dynaaminen kontrasti. Philips Smart TV tarjoaa runsaasti verkkosovelluksia, vuokravideoita ja Catch-up TV -palvelun. USB-liitäntään voit kytkeä USB-muistitikkuja, joilta voit katsoa kuvia, musiikkia ja videoita. Kolme HDMI-liitäntää. Antenni- ja kaapeliverkon virittimet. Antenna Ready HD ja Cable Ready HD -hyväksytty. Katso myös malli 42PFL7606T, jossa Ambilight ja 3D, tuote 33971, 999.90 euroa.

Samsung BD-D8200 on huippuluokan 3D Blu-ray -soitin, joka toimii myös täysverisenä tallentavana digiboksina! Se sisältää sekä antenni-, että kaapeliverkon digivirittimet (DVB-T/DVB-C/DVB-T2) ja 250 GB tallennustilaa. 250 GB kovalevylle saat tallennettua jopa 56 tuntia HD-tasoisia nauhoituksia. 3D Blu-ray -toiston lisäksi laite sisältää myös 2D-3D-konversion, joka muuntaa perinteiset 2D-elokuvat huikeaan kolmiulotteiseen muotoon. Sisäänrakennetun Wi-Fi-yhteyden ansiosta kytket laitteen vaivattomasti verkkoon ja AllShare (DLNA) -toiminnolla voit siirtää videoita, musiikkia ja valokuvia tietokoneelta tai mobiililaitteesta johdon avulla tai langattomasti. Antenna ja Cable Ready HD -hyväksytty. Katso myös 1 TB -malli BD-D8900, tuote 27399, 489.90 euroa.

368.90

Tuote 27849

Sony Bravia 32EX711 32” Full HD LED-TV

**) Verkkokauppa.comin osamaksu on aina koroton. Kuitenkin kahdella tähdellä merkityissä osamaksutuotteissa on 7 euroa/kk laskutuslisä, jolloin todellinen vuosikorko esim. 1500 euron ostokselle 6 kk:n maksuajalla on 10.5% ja luottohinta on 1542 euroa. Osamaksu edellyttää aina, että ensimmäinen erä maksetaan Suomessa myönnetyllä Visa- tai MasterCard-luottokortilla oston yhteydessä.

499.90
Sony Bravia 40EX723 40” Full HD LED-TV + Wifi -bundle

Tuote 12019

Full HD LED-televisio 100 Hz Motionflow -tekniikalla. Uusimman Edge LED -tekniikan ansiosta tämä huippuohut malli tarjoaa myös uskomattoman kuvanlaadun. Motionflow 100Hz:n uskomaton kontrasti ja yksityiskohdat, runsaat värit ja sulava liike - ennenkokematon tapa nauttia television ja elokuvien katselusta ja peleistä. Cable Ready HD -hyväksytty.

Sony MDR-XD100 stereokuulokkeet
Sonyn perustason suljetut hifikuulokkeet, joissa 40 mm elementti. Standardi 3.5 mm liitin.

Myös 6 kk:n osamaksulla, vain 7€/kk laskutuslisällä! **

25.90

Tuote 30844

Myös 6 kk:n osamaksulla, vain 7€/kk laskutuslisällä! **

Nauti terävästä Full HD -kuvasta televisio-ohjelmissa, elokuvissa ja peleissä 2D:nä ja 3D:nä. Verkon paras sisältö ja Skype-puhelut ulottuvillasi.

989.90 1199.90 1739.90
40” WIFI tuote 2966 46” tuote 0389

Belkin SurgeCube ylijännitesuoja
Yksinkertainen tapa suojata sähkölaite! MasterCube on puhelimen/ADSLlinjan sekä virtapistokkeen suoja. EMI/RFI-suodatin. Kestää jopa 25000 voltin jännitepiikit. Valmistajalta 50 000 euron vakuutus kytketyille laitteille. Meiltä 12 kk takuu, valmistajan tuesta elinikäinen takuu.

55” tuote 9794

9.90
Tuote 1009

Säästä energiaa ja helpota elämää älykkäillä toiminnoilla. Sisältää uuden X-Reality-kuvaprosessorin sekä Motionflow XR 200 -tekniikan. Tukee myös TV-ohjelmien tallennusta USB-kiintolevylle. Antenni(DVB-T2) ja kaapeliverkon HD-virittimet. Cable Ready HD sekä Antenna Ready HD -hyväksytty. Tukee uutta maanpäällisen antenniverkon DVB-T2-standardia! Uusi 2011-malli. Myös tuote 0389 (46”, 46EX723, 1199.90 euroa) tai 9794 (55”, 55EX723, 1739.90 euroa).

LG 60PZ250N 60” Full HD 3D-plasma-tv

948.90

Optoma Themescene HD20 Full HD -projektori
Tuote 22574

1399.90

Tuote 19110

Myös 6 kk:n osamaksulla, vain 7€/kk laskutuslisällä! **

Hyppää suoraan toiminnan keskelle 3D-tuen ja 600 Hz -tekniikan avulla. LG PZ250 on tyylikäs, ohuilla reunoilla varustettu plasmatelevisio. Blu-ray-soittimen lisäksi voit kytkeä television USB 2.0 -liitäntään ulkoisen kiintolevyn ja katsella kuvakokoelmaasi isolta ruudulta tai toistaa videota ja musiikkia. Smart Energy Saving Plus -ominaisuus pienentää virrankulutusta. Sisältää sekä antenni että kaapeliverkon HD-virittimet. Katso myös LG 50PZ550 (tuote 44258, 50” THXsertifioitu Full HD, 799.90 euroa) tai LG 50PV350 (tuote 20535, 50” Full HD, 699.90 euroa).

Markkinoiden suosituin Full HD kotiteatteriprojektori! Testeissä menestystä niittänyt Optoma Themescene HD20 on laadukas, uskomattomalla hinta-/laatusuhteella, erittäin valovoimaisella ja terävällä kuvanlaadulla varustettu Full HD kotiteatteriprojektori. Tarkkuus 1080p (1920x1080). Valoteho 1700 ANSI lumenia. Kaksi HDMI-liitäntää.

PlayStation 3 Slim 160 GB konsoli

**) Verkkokauppa.comin osamaksu on aina koroton. Kuitenkin kahdella tähdellä merkityissä osamaksutuotteissa on 7 euroa/kk laskutuslisä, jolloin todellinen vuosikorko esim. 1500 euron ostokselle 6 kk:n maksuajalla on 10.5% ja luottohinta on 1542 euroa. Osamaksu edellyttää aina, että ensimmäinen erä maksetaan Suomessa myönnetyllä Visa- tai MasterCard-luottokortilla oston yhteydessä.

249.90 279.90
Tuote 25869

PlayStation 3 Slim 320 GB konsoli
Tuote 34140

PlayStation 3 vie sinut rajattoman viihteen maailmaan. Seikkaile hätkähdyttävissä teräväpiirtopeleissä, nauti uskomattomista Blu-ray Disc -elokuvista, ilmaisesta PlayStation Network -käytöstä ja monesta muusta edusta. Tervetuloa uudentasoiseen viihteeseen. PlayStation 3:n 160 gigatavuiselle kovalevylle voi varastoida pelejä, elokuvia, musiikkia, valokuvia ja PlayStation Networkista ladattavaa sisältöä ja palveluja. PlayStation Network tarjoaa runsaasti erilaista digitaalista sisältöä, pelejä, trailereita ja demoja. PlayStation Networkiin rekisteröityneet voivat lisäksi ladata muun muassa maksuttomia sovelluksia, kuten PlayStation Homen – 3D sosiaalisen yhteisön, jossa käyttäjät voivat kommunikoida ja jakaa pelikokemuksiaan.

Myös 6 kk:n osamaksulla, vain 7€/kk laskutuslisällä! **

PlayStation 3 Slim 320 GB konsoli + Move Starter Kit

Western Digital Scorpio 500 GB 2.5” SATA
Western Digital Scorpio Blue on suorituskykyinen ja luotettava kovalevy kannettaviin tietokoneisiin. Suorituskyvystä huolimatta levy on vähävirtainen ja hiljainen, joten se soveltuu kannettavien tietokoneiden lisäksi myös olohuoneen medialaitteisiin, kuten Playstation 3:een. Kovalevyn asennus Verkkokauppa.comissa esim. PS3:een 19.90 euroa, palvelu 1028.

Tänä vuonna pelaajat pääsevät ensimmäistä kertaa kohtaamaan dynaamisia maalivahteja. NHL 12 Full Contact -fysiikkamoottori herättää pelitapahtumat henkiin aina pelaajista ympäristöön – kaikki on interaktiivista. Koe lätkän aggressiivisuus ja monimuotoisuus rikkoutuvista pleksilaseista kunnon taklauksiin ja jopa maalivahdin kaatamiseen. Pelaajien koko ja fyysisyys on entistä korostetumpaa isompien pelaajien voidessa käyttää painoaan hyväksi aivan uudella tavalla. Pelaa tiesi tähtiin! Tuote 29728 (PS3, Ahvenanmaalta alv 0% 43.40 euroa), 29727 (Xbox 360, Ahvenanmaalta alv 0% 43.40 euroa), 33488 (PS3, myymälästä, 59.90 euroa) tai 33414 (Xbox 360, myymälästä, 59.90 euroa).

NHL 12

349.90

Tuote 15900

58.90

Tuote 19689

alk.

Wheel Stand Pro -rattitelineet
Wheel Stand Pro on laadukas teräksestä valmistettu rattiteline kovaan ajoon. Asenna rattisi Wheel Stand Prohon ja aja ennennäkemättömän nopeasti, mutta mukavasti sohvalla tai tuolilla istuen. Wheel Stand Pro sopii kaiken kokoisille kilpakuskeille, sillä voit säätää erikseen rattitason kulmaa, polkimien etäisyyttä, ratin korkeutta ja ratin pystyputken kulmaa. Paksut metalliputket ja laadukkaat pikalinkut takaavat tukevuuden, jonka ansioista teline ei lähde kallistumaan kovassakaan menossa. Wheel Stand Pron pohjassa olevat kumijalat puolestaan estävät telineen liukumisen ja lattian naarmuuntumisen. Wheel Stand Pro on erittäin helppo ja nopea ottaa käyttöön ja laittaa takaisin säilytyspaikkaan. Siten voit säilyttää Wheel Stand Pron vaikka sängyn alla, kun rattitelinettä ei käytetä. Vastaavaa ominaisuutta ei löydy mistään muusta rattitelineestä!

43.40

Logitech G25:lle (tuote 11668) 119.90 € Logitech Driving Force Pro/GT:lle (tuote 11940) 119.90 € Logitech G27/G25:lle (tuote 12042) 144.90 €

Todella laadukas!

alk.

119.90
Kaikki netin parhaat palat pienikokoisessa laitteessa - yli 1500 ilmaista sovellusta! Tämä laite on sääasema, herätyskello, kalenteri, uutisnäyttö, Facebook-, Twitter- ja YouTube-pääte, pörssikurssinäyttö, RSS-syötteiden näyttö tai Flickr-näyttö. Luet siitä myös sähköpostit ja horoskoopit sekä kuuntelet FM- tai nettiradiota. Vaatii toimiakseen vain langattoman verkon tai USB-liitäntäisen verkkoon kytketyn tietokoneen. Koko 8.9 x 10.2 x 8.9 cm.

79.90

Chumby One
Tuote 23664

Samsung D7005-sarjan Full HD 3D LED-TV

Samsung 32D5005 32” Full HD LED-TV

1357.90 1759.90 1979.90
40” Tuote 6485 46” Tuote 6784

55” Tuote 11315

529.90 629.90

32” Tuote 18538

40” Tuote 16614

Samsungin erittäin ohut 7-sarjan 3D LED-televisio vie taulutelevisio-käsitteen täysin uudelle tasolle sekä ulkonäön, että sisällön suhteen. Vain 5 millimetriä leveä One Design -kehys on äärimmäisen tyylikäs ja kaunis. Kuvaformaatti 1080p ja täysteräväpiirtotarkkuus takaavat intensiivisemmän kuvanautinnon. Nauti katselukokemuksesta, jonka kontrastin runsaus ja värintoisto ovat lähes todellisuutta paremmat. Vie elokuvat tai televisio-ohjelmat uusiin ulottuvuuksiin 3D-toiminnolla, jonka syvyys ja toiminnot ovat mullistavia. Tämän lisäksi voit muuntaa perinteiset 2D-elokuvat huikeaan 3D-muotoon!

Samsungin ultraohut LED-TV tarjoaa vaikuttavan katselukokemuksen, koska sen kirkkaus, värikylläisyys ja kontrastilaajuus ovat vertaansa vailla. Nauti intensiivisemmästä katselukokemuksesta 1080p Full HD -tarkkuudella. 100 Hz -kuvanpäivityksen ansiosta liike on sulavaa. Samsungin 5-sarjan LED-TV on varustettu CI+ -korttipaikalla, peräti neljällä HDMI-liitännällä ja kahdella USB-liitännällä. AllShare (DLNA) -toiminnolla voit striimata tai jakaa elokuvia, valokuvia tai musiikkia tietokoneeltasi, kamerastasi tai matkapuhelimestasi televisioon kaukosäätimellä.

Samsung televisioille huoltolaajennusvakuutus 2 v -> 4 v
Samsungin takuuta laajentava huoltolaajennuskampanja Verkkokauppa.comista - nyt yhteensä neljän vuoden takuu kaikille Samsung D7005-sarjan 1001-2000 euron hintaisille televisioille 99.90 eurolla! Vakuutuksen myöntäjä Chartis Europe S.A.

Huippuluokan 3D-valmiudella varustettu televisio!

LG 47LX650N 47” Full HD 3D LED-TV hybridi

99.90

Vakuutus 22120

Belkin Laptop and HDTV Cleaning Kit
Puhdista LCD-näytöt ja -televisiot turvallisesti. Mukana tuleva alkoholiton puhdistusaine ei vahingoita laitteitasi. Lisäksi sen geelimäinen koostumus estää ainetta valumasta laitteen sisälle.

8 000 000:1 dynaaminen kontrastisuhde, TruMotion 240 Hz -kuvanpäivitystekniikka, Wireless 1080p -valmius ja tietenkin täysi 1920 x 1080 -teräväpiirtotarkkuus. Picture Wizard II:n avulla kuvan kalibrointi on vaivatonta ja NetCast Entertainment Access -palvelun kautta saat pääsyn Internetin loputtomaan viihteeseen. Neljä HDMI-liitäntää takaavat hyvän liitettävyyden. Cable Ready HD -hyväksyntä!

899.90
14.90

47” malli Tuote 8403

8.90

Tuote 46391

LG RCT-689H tallentava DVD/VHS -yhdistelmäsoitin

Great Balls of Wire -johtopallo
Aina iloiset, pehmeästä kumista valmistetut pallot piilottavat sisäänsä jopa 1.5 metriä kaapelia. Pallot viihtyvät sekä pöydällä että lattialla ja piristävät päivääsi raikkailla väreillään ja olemuksellaan. Useita eri värejä, hae hakusanalla Great Balls of Wire.

Katso samalla laitteella DVD- ja VHS-filmit! Yhteensopiva useiden levyjen ja formaattien, kuten DVD- ja CD-levyjen sekä MP3- ja DivXformaattien kanssa. Yhden painalluksen kopiointi VHS:ltä DVD:lle. HDMI- ja USB-liitin.

229.90

Tuote 15096

Supra Classic 2 x 1.6 mm2 kaiutinkaapeli, 20 m
Ruotsalaisen Jenving Technologyn jo vuodesta 1978 asti valmistamat Supra-kaapelit ovat tunnettuja erinomaisesta hinta/ laatusuhteestaan. Monia eri pituuksia.

Philips HTS3260 2.1-kanavainen 3D Blu-ray-kotiteatterijärjestelmä

42.90

Tuote 18903

Onkyo NR609 7.2 kanavainen AV-vahvistin

Nauti elokuvien, musiikin ja television upeasta surround-äänestä. Philipsin Crystal Clear Sound -tekniikka toistaa äänet kirkkaasti ja terävästi, joten äänen alkuperäiset ominaisuudet säilyvät hämmästyttävän tarkasti. Philipsin Blu-raykotiteatterijärjestelmä tukee Full HD 3D -kuvaa. 300 W RMS kokonaisteho.

199.90

Tuote 11233

Onkyon uusi THX Select 2 Plus -sertifioitu 7.2-kanavan AV-vahvistin erittäin monipuolisilla ominaisuuksilla. Voit nauttia yli kymmenestä miljoonasta kappaleesta jopa 320 kbps laadulla TX-NR609:n Spotify-tuen ansiosta. TX-NR609 AV-vahvistimessa on myös täyden 3D, Audio Return Channel, Deep Color, x.v.Color, LipSync, DVDAudio, Super Audio CD, Multichannel PCM, ja CEC -tukien lisäksi myös mahdollisuus skaalata videolähteet jopa 4K-resoluutioon asti Marvell Qdeo -videopiirin avulla. Kristallinkirkkaiden ja häviöttömien Dolby TrueHD ja DTS-HD Master Audio -formaattien lisäksi TX-NR609 tukee myös Audyssey DSX ja Dolby Pro Logic IIz -ääniformaatteja. Tuote 26223 (hopea) tai 26073 (musta, kuvassa).

578.90

Sony STR-DH720 7.1-kanavainen 3D AV-vahvistin

Micropod on yksi suosituimpia erilliskaiuttimiamme! Upea, mustanvärinen 2-tie kautin. Taajuusalue 65-25 KHz. Sopii erinomaisesti vaikkapa ProCasterin tai Onkyon viritinvahvistimiin. Kerrosmaalattu pinta, mahtava viimeistely. Tuote 17315 (musta) tai 17313 (valkoinen).

Scandyna Micropod SE kaiutin, 1 kpl

Koekuuntele Verkkokauppa.comin Helsingin, Pirkkalan tai Oulun myymälässä!

7.1-kanavainen AV-vahvistin 3D-läpiviennillä, kuudella HDsisääntulolla ja HD Digital Cinema Sound -ominaisuudella. Houkuttelevasti muotoiltu STR-DH720 sopii kodin viihdekeskuksen keskipisteeksi. Tuki LPCM, Dolby TrueHD, ProLogic IIz ja DTS-HD Master Audio koodekeille. USB-liitäntä iPodille.

358.90

Tuote 12693

89.90 ProCaster AV-4737 Black
Tallentava digiboksi!

Kansalaisboksi Kombotallennin antenni- ja kaapeliverkkoon

- 7.1 vahvistin HDMIskaalauksella sekä 3D- ja HD-äänituella

Paras tallentava Kansalaisboksi! Kombotallennin on tallentava digiboksi joka toimii sekä kaapeli- että antenniverkossa! Kansalaisboksi Kombotallennin on helppokäyttöinen ja monipuolinen tallentava digiboksi, jossa on USB- ja HDMI-liitännät sekä Conax-kanavakortinlukija. Ohjelmat tallentuvat USB-väylään liitetylle USB-muistille tai USB-kovalevylle. 1 GB muistia riittää n. 25-30 minuutin tallennukselle/ajansiirrolle. RF-modulaattorin ansiosta toimii myös vanhoilla televisioilla. Suosittelemme USB-mediaksi esim. Kingstonin, LaCien tai Western Digitalin USB-kovalevyjä tai USB-muisteja.

99.90

Tuote 6238

Laadukas ja monipuolisesti varusteltu digitaalinen kotiteatterivahvistin. Vahvistimessa on hyvin elegantti etupaneeli harjatusta alumiinista. Tehoa 100 W per kanava. Neljä HDMI 1.4 -tuloa ja yksi lähtö jotka tukevat 3D-signaalin läpivientiä. DTS-HD Master Audio ja Dolby Digital TrueHD -purku. Audio Return Channel -tuki. Mukana tilaäänen kalibrointimikrofoni.

349.90

Tuote 15457

Asus EeeTop PC ET2400INT 23.6”/i5-650 4 GB/1 TB Blu-ray/Win 7
ASUS EEE TOP ET2400INT on näytön sisään rakennettu all-in-one ratkaisu. Nyt 24” kokoluokassa EEETOP tarjoaa suorituskykyisen laitteiston jokaiseen käyttöön. Sen tehokas Intel i5-650 tuplaydinsuoritin, 4 GB keskusmuisti, 1 TB kiintolevy, Blu-ray combo -asema ja monipuoliset ominaisuudet takaavat huippu suorituskyvyn vaativammassakin käytössä.

HP Pavilion dm1-3205eo 11.6”/4 GB 500 GB/Win 7
Tuote 19145

1099.90

548.90

Tuote 28143

ETOP:n kytkemiseen tarvitset ainoastaan virtajohdon. Pääset siis eroon epämukavasta kaapeliviidakosta ja sen siirtäminen huoneesta toiseen on helppoa ja vaivatonta. Käyttöjärjestelmänä Windows 7 Home Premium.

Erittäin pieni ja edullinen kannettava tietokone. HP Pavilion dm1 -kannettava on riittävän kevyt otettavaksi minne tahansa ja riittävän pieni mahtuakseen suosikkilaukkuusi. Sen avulla voit käyttää tietokonetta koko päivän kotona ja matkalla. Windows 7 Home Premium 32-bit (FIN/SWE/ENG).

Canon PIXMA MG6150 monitoimimustesuihku

Sony Vaio EH1L8E 15.5” HD i3-2310M/4 GB/500 GB Win 7 Home Premium

139.90
Tehokas monitoimilaite verkkoon! Tämä Canonin tehokas, Wi-Filiitännällä varustettu monitoimilaite tuottaa studiolaatuisia kuvatulosteita helposti älykkään Intelligent Touch System -kosketusjärjestelmän avulla. Erillisen harmaavärisäiliön ansiosta mustavalko- ja väritulosteista tulee erittäin laadukkaita. Jatkuva tulostusnopeus (ESAT) 12.5 mustavalko- ja 9.3 värimallisivua minuutissa. Huom! Tulostin ei sisällä USB-kaapelia, tilaa se erikseen jos tarvitset (esim. tuote 12565).

Tuote 33313

699.90

Tuote 44267

Upealla 3D-muotoilulla viimeistelty 15.5” kannettava toisen sukupolven Intel Core i3 -suorittimella. Suorituskykyä arjen kaikkiin tarpeisiin. Internetselaus yhdellä WEB-painikkeen painalluksella. Intel Core i3-2310M 2.1 GHz -suoritin, 4 GB DDR3 keskusmuistia, 500 GB kovalevy sekä Windows 7 Home Premium 64-bit SP1 -käyttöjärjestelmä.

Helppo, vaivaton ja turvallinen tapa jakaa nettiyhteytesi langattomasti! Asenna tämä langaton tukiasema esim. ADSL- tai kaapelimodeemiisi ja pääset surffailemaan langattomasti! Käyttää yleistä 802.11n- ja g-standardia, jonka nopeus jopa 150 Mbps, 2.4 GHz:n taajuudella. Toimii myös 4-porttisena kytkimenä. Sisäänrakennettu palomuuri.

Netwjork 150 Mbps WLAN-tukiasema
Katso 360° tuotevideo sivuillamme!

Netwjork G8 Gigabit Switch - 8-porttinen

Netwjork Wireless-G langaton reititin on yhdistelmä kolmesta laitteesta; langaton tukiasema jolla 150 Mbps Wireless-N, 54 Mbps 802.11g ja 11 Mbps 802.11b laitteet voidaan liittää verkoon. 4-porttinen 10/100 kytkin sekä reititin, jolla Internet yhteys voidaan jakaa kaikille tukiasemaan kytketyille käyttäjille. Tuote 22203 (musta) tai 9624 (valkoinen).

19.90

Pienikokoinen 10/100/1000 Mbps -kytkin kotiin tai pientoimistoon. Sisältää kahdeksan porttia, joiden avulla kytket helposti kodin tai toimiston koneet yhteen lähiverkkoon. Kaikki portit tunnistavat automaattisesti nopeuden ja voivat toimia joka 10, 100 tai 1000 Mbps nopeudella.

27.90

Tuote 42344

Olympus VG-120 -digikamera

Lowepro Passport Sling -kameralaukku

79.90
Canon IXUS 220 HS yhdistää tehokkaan HS System -järjestelmän ja klassisen IXUS-muotoilun: ultralaajakulmainen 5x zoom-objektiivi, Full HD -videokuvaus ja hyvät hämäräkuvausominaisuudet ovat sulavalinjaisessa ruostumattomassa teräsrungossa. Tuote 3850 (hopea), 3871 (musta) tai 3962 (punainen).

Tuote 19907

Pienikokoinen taskukamera suurilla ominaisuuksilla. Tarkka 14 megapikselin CCD-kenno ja laadukas 26-130 mm kinovastaava laajakulmaoptiikka takaavat terävät kuvat joka tilanteessa. Videokuvaus käy näppärästi suurelta 3” näytöltä 720p tarkkuudella. Tuote 19907 (hopea, kuvassa), 20036 (musta), 20080 (punainen) tai 21362 (sininen).

39.90

Tuote 11790

Uudentyyppinen kameralaukku, joka antaa mahdollisuuden ottaa mukaan sekä kamera, että tavanomaiset tavarasi, menitpä minne tahansa. Passport Sling on täysin uniikki sekä muotoilultaan että toimivuudeltaan.

Canon IXUS 220 HS -digikamera

Canon DCC-1200 nahkainen vyökotelo

189.90
599.90
Tuote 44597

19.90
Samsung RC530 on hinta-tehosuhteen ykkönen, yhdistettynä lyömättömään Samsung-laatuun! Jopa 30 % kirkkaampi näyttö toistaa kuvan huippulaatuisena ja Samsung Fast Start herättää laitteen Windowsiin sekunneissa. Jopa 1.000 uudelleenlatausta kestävä akku tuo käyttöön jatkuvuutta ja tehosta vastaavat Intel i5 2410M -prosessori, nVidia GT540M 2 GB -näytönohjain sekä 6 GB nopeaa keskusmuistia. Käyttöjärjestelmänä Windows 7 Home Premium. Kahden vuoden takuu.

Tuote 38341

Näppärä nahkainen vyökotelo, jossa magneettiläppä. Alkuperäislaukku Canon Digital IXUS 100IS, 120IS, 130IS ja 220 HS -kameroille.

Samsung C27A750X 27” - langaton LED-näyttö
Samsung C27A750X on innovatiivinen LEDnäyttö, jonka jalustaan on sisäänrakennettu keskitin tärkeille liitäntätyypeille. Näin se toimii myös kannettavien telakointiasemana. Wireless USB -toiminnon avulla tiedonsiirto kannettavan ja näytön välillä toimii langattomasti jopa 1.5 metrin etäisyydellä. Magic Angle -toiminto säätää värit ja kirkkauden sopiviksi, kun katselet näyttöä sivusta tai alhaalta.

Samsung RC530 - 15.6” tehokannettava

Samsung CLP-325W - langaton värilasertulostin
Anna CLP-325W-laitteen vapauttaa tulostuksesi. Kätevän One Touch Wi-Fi -asetuksen avulla kytkeydyt Wi-Fi-verkkoon vaivattomasti. Käyttömukavuuden tasolla on myös hämmästyttävän laadukas väritulostus jopa 2400 x 600 dpi:n tarkkuudella. CLP325W on täynnä tyyliä ja tehoa, ja kokonsa puolesta sopii lähes mihin tahansa. Saatavilla sovellus myös Android-tulostamiseen!

Samsung RV720 - 17.3” kannettava
Huippuedullinen 17.3” kannettava Samsungilta! Intel Pentium B940 -tuplaydinprosessori, hulppeat 4 GB keskusmuistia sekä tilava 500 GB kovalevy pitävät huolen siitä, että laitteen käyttö on sujuvaa ja mutkatonta. Kannettavassa on myös Samsungin innovatiivinen Fast Start -toiminto, jonka avulla saat kannettavan lepotilasta käyttöön kolmessa sekunnissa. Käyttöjärjestelmänä Windows 7 Home Premium.

699.90
Tuote 47741

Tuote 47745

149.90

Tuote 20322

499.90

Canon EOS 1100D
Edistyksellinen ja pienikokoinen Canon EOS 1100D sopii hyvin kuvaajan ensimmäiseksi digitaaliseksi järjestelmäkameraksi. Canon EOS 1100D -kameran toimintoopas antaa kuvauksen kameran toiminnoista ja neuvoo, miten niitä käytetään kuvaamisessa. Siinä on 12.2 megapikselin CMOS-kenno ja DIGIC 4 -kuvaprosessori, jotka taakavat upeat kuvat ja viiveettömän toiminnan. Valokuvien lisäksi EOS 1100D:llä kuvaat myös laadukkaita teräväpiirtovideoita. Tuote 8404 (18-55 DC III kit, 459.90 euroa), 8726 (18-55 IS KIT, 515.90 euroa) tai 8852 (pelkkä runko, 399.90 euroa).

399.90
X-Case Magnum suuri kameralaukku

Tuote 8852

Myös 6 kk:n osamaksulla, vain 7€/kk laskutuslisällä! **

Järjestä luova valaistus Canon Speedlite 270EX II -salamalaitteella. Pienikokokoista salamalaitetta voidaan käyttää ulkoisena salamana tai se voidaan kiinnittää kameran varusteluistiin. Kamera voidaan laukaista kaukolaukaisimella jopa 5 metrin etäisyydeltä valaistusta säädettäessä.

Canon Speedlite 270EX II salama

189.90

Tuote 10422

Canon Outdoor Accessory Kit

Tähän lujatekoiseen reppuun mahtuu suuri järjestelmäkamera ja kattava kokoelma objektiiveja. Erinomainen pehmustus sekä suuri määrä lokeroita ja taskuja. Tukevat ja pehmeät vyötärö- sekä olkahihnat. Hengittävä selkäpuoli ja erinomaisen luja kokonaisrakenne vahvasta nylonista. Koko 32.5 x 11.5 x 46 cm.

79.90

Tuote 20861

Tarvikepakkaus järjestelmäkameralle, joka sisältää Canon 10EG -olkalaukun, JOBY Gorillapod SLR Zoom sekä Canon-puhdistusliinan. Tilavaan olkalaukkuun sopii järjestelmäkamera sekä useita objektiiveja ja lisätarvikkeita. JOBY Gorillapod SLR Zoom on kevyt ja pienikokoinen kamerajalusta jonka taipuvien jalkojen avulla saat kameran kiinnitettyä tukevasti vaikkapa puun oksaan, valopylvääseen tai sillankaiteeseen.

79.90

Tuote 34907

Canon EF 50 mm f/1.8 II - normaali objektiivi
Canon EF 50 mm f/1.8 II on supersuosittu, erittäin kevyt ja kompaktin kokoinen EF-objektiivi. Pienikokoisessa objektiivissa on käytetty Gaussian-tyyppistä optista rakennetta, joka takaa kauttaaltaan terävät kuvat sekä läheltä että kaukaa. Katso myös Hoya Protector 52 mm suojalinssi, tuote 16507, 18.90 euroa.

Opticam HDMax Extreme 1080p

109.90

Tuote 0912

199.90

Tuote 11820

1.5” LCD-näytöllä varustettu 1080p-tarkkuuden pro-tason action-kamera! Runsas valikoima kiinnitystelineitä, mm. imukuppi, pyöräntankoteline ja kypäräkiinnitys. SD/SDHCmuistikorttipaikka (muistikortti ostettava erikseen, maks. 32 GB). Sisäinen akku. Katso videot netistä!

Fotopro C5I Titanium Grey + FPH-53P ballhead kolmijalka
Tukeva ja kevyt kolmijalka, joka taittuu pieneen kokoon, joten se on helppo ottaa matkaan mukaan. Kolmijalka muuntuu myös näppärästi yksijalkaiseksi monopodiksi.

Tämäkin tuote lähimpään postiin
Etu on voimassa rajoitetun ajan.

PA.COM VERKKOKAUP EE! SUOSITTEL

2€

129.90

Tuote 36939

Nikon D3100 + AF-S DX 18-55 mm VR
D3100 on hämmästyttävän helppokäyttöinen kamera. Opastila auttaa jokaista käyttäjää ottamaan upeita kuvia, olipa kyse sitten perhemuotokuvasta tai vipeltävistä tenavista. Kameran kuvakennon, nopean käsittelyn ja tarkennusominaisuuksien avulla voit kuvata kaikki perhetapahtumat kaikkina vuorokaudenaikoina. Kun ostat Nikon D3100- tai D7000-järjestelmäkameran Verkkokauppa.comista saat Nikonin alkuperäislaukun kaupan päälle! Lisää tuote 10236 samaan tilaukseen kameran kanssa. Rajoitettu erä.

Nikon D7000 -runko
D7000:n yllättävän näppärä runko edustaa luovuuden ja joustavuuden uutta aikakautta. Se selviää tilanteesta kuin tilanteesta. SD-kaksoiskorttipaikat tarjoavat lisää tallennustilaa ja antavat sinulle vapauden hallita kuvia ja videoita haluamallasi tavalla. Automaattitarkennusjärjestelmä sisältää 39 tarkennuspistettä ja 9 keskellä sijaitsevaa ristikkäistyyppistä tunnistinta.

499.90

Tuote 36835

999.90

Tuote 3421

699.00

Tuote 18197

Leica D-Lux 5

Adobe Lightroom 3 mukana pakkauksessa!

Leica V-Lux 30

585.00

Tuote 35815

Adobe Photoshop Elements 9 ja Premiere 9 mukana pakkauksessa!

Tässä monipuolisessa kamerassa on valovoimainen Leica Summicron -zoom-objektiivi. Huippulaadukkaan optiikkansa ansiosta tämä kamera tuottaa laadukkaita kuvia harrastitpa sitten makrokuvausta, maisemakuvausta tai vaikkapa arkkitehtuurikuvausta. Adobe Lightroom 3 sisältyy myyntipakkaukseen.

V-LUX 30 on oivallinen matkakumppani paljon matkustelevalle ihmiselle. 16-kertainen optinen zoom kattaa kaiken laajakulmakuvista makrokuviin ja telekuviin kaukana olevista kohteista. V-LUX 30:llä kuvaat myös upeita Full HD -videoita. Ø7.7 mm 14 Mpix MOS-kenno. Mukana myös Adobe Photoshop Elements 9 ja Premiere 9.

Samyang 8 mm f/3.5 Aspherical IF MC Fish-eye
Laajakulmainen käsitarkenteinen kalansilmäobjektiivi, joka tarjoaa jopa 180° kuvakulman. Soveltuu hyvin luovaan maisemakuvaukseen. Toimii hyvin myös videokuvauksessa. Tuote 30290 (Canon) Tuote 30198 (Nikon) Tuote 18907 (Four Thirds) Tuote 30386 (Pentax K) Tuote 30342 (Sony A DT)

Tamron SP 70-300 mm f/4-5.6 Di VC USD zoom-objektiivi
Ensimmäinen Tamron-objektiivi, jossa hyödynnetään nopeaa ja hiljaista ultraäänimoottoria automaattitarkennuksessa. Teräväpiirtoisessa telezoomissa on lisäksi aiemmissa malleissa hyväksi havaittu optinen kuvanvakain sekä XLD-linssielementit. Suodinkierre 62 mm. Tuote 28780 (Canon) Tuote 32849 (Nikon)

289.90

Tuote 30290

379.90

Tuote 28780

Koskee vain netin kautta tehtyjä tilauksia. Ei koske lava- tai VAK-lähetyksiä (mm. isoimmat yli 42" telkkarit, pyykinpesukoneet tai jääkaapit/pakastimet).

Kaikki alle 35 kilon lähetykset lähimpään postiin 2 eurolla!

Meiltä kaikki Hoya suodatinpaketit!

NOPEIMPAAN 3G -VERKKOON.

HALUTUIN PUHELIN.

iPhone 4

+ €/kk = 22,90 (24 kk)
Mukana puhelut vuodeksi yli 2 miljoonaan DNA-liittymään (3000 min/kk).

iPhone 4 16 GB (20 €/kk) ja DNA Onni M (2,90 €/kk) yhteishintaan 22,90 €/kk, avaus 2,90 €, 24 kk:n määräaikainen sopimus (yhteishinta sopimuskaudella väh. 552,50 €). Sisältää 3000 min/kk puhetta DNA-matkapuhelinliittymiin 12 kk:n ajan. Norm. hintaiset kotimaan puhelut ja tekstiviestit 0,069 €/min/kpl, puheluissa minuuttiveloitus. Onni M jatkuu 24 kk:n jälkeen toistaiseksi voimassaolevana hinnaston mukaisilla hinnoilla. Tarjous voimassa 31.10.2011 asti. Lisätiedot www.dna.fi . TM & © 2011 Apple Inc. All rights reserved. * Lähde: Operaattorivertailu, European Communications Engineering (ECE Oy) www.eceltd.com

Henkilökohtainen mobiilitoimistosi
Nokia E7-00 Communicator
Kaikki mitä tarvitset yhteydenpitoon. Vastaanota sähköpostit reaaliaikaisesti. Kartat-sovellus ilmaisella navigoinnilla. 8 megapikselin kamera ja HD-videokuvaus. Integroidut yhteisöpalvelut, 4” AMOLEDnäyttö sekä täysikokoinen QWERTY-näppäimistö.

349.90 €

Nokia C5-00 5MP Kamerapuhelin
Kompaktin Nokia C5 -laitteen uusin versio on yksinkertaisesti kaunis klassisen muotoilunsa ja ruostumattomasta teräksestä valmistetun takakuorensa ansiosta.

Nokia C5-03 Kosketusnäyttöpuhelin
Tämän monipuolisen puhelimen avulla pidät yhteyttä, löydät uusia paikkoja ja nautit viihteestä.

Nokia C7-00 Kosketusnäyttöpuhelin
Tyylikkäästi muotoiltu puhelin, joka on valmistettu kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä ja lasista. Videot ja kuvat näyttävät teräviltä kirkkaalta 3.5” näytöltä.

149.90 €

149.90 €

298.90 €

samsung.fi/galaxyS2

EISA 2011 vuoden tuote puhelimet-kategoriassa!

Älykkäämpi, nopeampi, ohuempi.
Me emme arkaile. Et kai sinäkään? Samsung Galaxy S II harppaa eteenpäin. Huomaat sen heti. Teet enemmän, näet enemmän. Maailmasi kasvoi juuri. Harpo sinäkin eteenpäin.
4,3” SUPER AMOLED Plus -näyttö | 1 .2 GHz Samsung Exynos Dual Core -prosessori 8,49 mm ohut | 8 megapikselin AF-Kamera | Android OS Gingerbread 2.3 Social Hub | Readers Hub | Music Hub | Game Hub | Allshare DLNA 1.5

549,90
(tuote 16705)

f.

Ota aitoja 3D-kuvia ja videoita HTC EVO 3D:llä ja katso niitä upealta 3D-näytöltä ilman erillisiä 3D-laseja. HTC EVO 3D on varustettu tehokkaalla 1.2 GHz tuplaydinprosessorilla joka mahdollistaa jopa 720p videon Tuote kuvaamisen kolmiuloitteisena. Luonnollisesti mukana on myös 47894 HTC:n kiitelty Sense-käyttöliittymä.

668.90

HTC Sensation on varustettu aktiivisella lukitusruudulla joka tuo useat sovellukset, kameran ja esimerkiksi pörssikurssit nopeasti käytettäville avaamatta puhelimen lukitusta. Upea 4.3” korkearesoluutioinen näyttö yhdessä tehokkaan tuplaydinprosessorin kanssa Tuote varmistaa tietokonemaisen sulavan 12609 internet-kokemuksen Flash-tuella.

549.90

Ohuempi. Kevyempi. Nopeampi. FaceTime. Smart Cover. 10 tunnin akku.

iPad 2.

Kun otat iPad 2:n käsiisi, et malta päästää irti. Tähän perustuu iPadin täysin uusi design. Se on 33 prosenttia ohuempi ja jopa 15 prosenttia kevyempi, joten se tuntuu käsissäsi entistäkin paremmalta. Verkossa surffaaminen, sähköpostien tarkistaminen, elokuvien katseleminen ja kirjojen lukeminen käyvät niin luontevasti, että saatat tyystin unohtaa hyppysissäsi olevan uskomattoman teknologian. Nyt Verkkokauppa.comista alkaen 478,90 € (tuote 13951). Smart Cover -kansi myydään erikseen. • Muista myös AppleCare Protection iPad 2:lle. 59,90 € (tuote 10133).

Thunderbolt Display.
LED-taustavalaistu. Kirkkaasti parempi.
Tässä suuressa 27 tuuman kiiltävässä laajakuvanäytössä on elokuvamainen 16:9-kuvasuhde ja hämmästyttävä 2560 x 1440 tarkkuus. Saat siis enemmän tilaa MacBook Airin ohjelmille, enemmän pikseleitä MacBook Prolle ja kelpo pöytäkonekumppanin iMacille tai Mac minille. Saatavilla Verkkokauppa.comista hintaan 998,90 € (tuote 50320). • Muista myös AppleCare Protection Plan Apple Thunderbolt Displaylle. 97,90 € (tuote 34908).

MacBook Air.
Taustavalaistu näppäimistö. Näkyvästi parempi.
Uusi MacBook Air on ohut ja kevyt, mutta silti kiven kova. Taustavalaistu näppäimistö, Thunderbolt-liitäntä, nopeat Intel Core i5 ja i7 -prosessorit sekä uusi OS X Lion -käyttöjärjestelmä. Saatavilla Verkkokauppa.comista alkaen 978,90 € (tuote 11689). • Muista myös AppleCare Protection Plan MacBook Airille. 248,90 € (tuote 17483).

Koe Apple-demot Helsingin ja Pirkkalan myymälöiden Apple-shopeissa.
Tule toteamaan, mihin kaikkeen maailman kehittynein käyttöjärjestelmä sekä iPad 2 pystyvät!
Torstai 8.9.2011 * klo 16:00 Lion klo 17:00 iPad 2 klo 19:00 Lion Perjantai 9.9.2011 * klo 16:00 Lion klo 17:00 iPad 2 klo 19:00 Lion Lauantai 10.9.2011 * klo 14:00 Lion klo 16:00 Lion Maanantai 12.9.2011 klo 12:00 Lion klo 14:00 iPad 2 klo 17:00 Lion Tiistai 13.9.2011 klo 12:00 Lion klo 14:00 iPad 2 klo 17:00 Lion Torstai 15.9.2011 klo 16:00 Lion klo 17:00 iPad 2 klo 18:00 Lion Perjantai 16.9.2011 klo 16:00 Lion klo 17:00 iPad 2 klo 18:00 Lion Lauantai 17.9.2011 klo 12:00 iPad 2 klo 14:00 Lion klo 16:00 Lion

Huom. *-merkityt tilaisuudet vain Helsingin myymälässä.

Sony Ericsson Xperia ray
9.4 mm paksu ja tyylikkäissä alumiinikuorissa: tässä Xperia™ ray Android-puhelin. Katso videoita ja elä taianomaiset hetket uudelleen tarkalla 3.3” Mobile BRAVIA® Engineä käyttävällä Reality Display -näytöllä. Sulavan kuoren alla piilee voimaa - Xperia ray on nopea, se reagoi herkästi ja siinä on suurtehoakku.

Sony Ericsson XPERIA mini pro (2nd generation)
Liu’uta ergonominen näppäimistö ulos ja aloita kirjoittamaan. Kuvaa 5 megapikselin automaattitarkennuksella varustetulla kameralla. Esittele mestariteoksesi hyvällä kontrastilla Mobile BRAVIA® Engineä käyttävän Reality Display -näytön avulla. Elämä näyttää kirkkaammalta mineraalilasiselta, naarmuuntumattomalta 3 tuuman Androidkosketusnäytöltä. Musta (tuote 20456) tai valkoinen (tuote 20502).

Kulta (tuote 48402) Musta (tuote 2321) Pinkki (tuote 4432) Valkoinen (tuote 6422)

289.90
Sony Ericsson XPERIA mini (2nd generation)
Nauti kaikki viihde kirkasvärisenä ja hyvällä kontrastilla Mobile BRAVIA® Engineä käyttävältä 3 tuuman Reality Display -näytöltä. Teräväpiirtovideota nauhoittavassa älypuhelimessa on myös salamavalo ja automaattitarkennus sekä 1 GHz prosessori. Musta (tuote 20657) tai valkoinen (tuote 20766).

389.90
Jabra Easy Go Bluetooth -handsfree
Etsitkö ensimmäistä Bluetooth-headsettiäsi? Jabra Easy Go tekee valinnasta helppoa. Se antaa sinulle kaikki handsfreepuheluiden tarjoamat erinomaiset edut järkevään hintaan. Laite ei sisällä monimutkaisia toimintoja ja laitteen käyttöönotto on helppoa ja nopeaa.

249.90

MyFoneKit Bluetooth Headset

29.90

Tuote 43523

9.90

Tuote 34101

Koe täydellinen hands-free-elämys tällä huomaamattoman kevyellä Bluetooth-headsetillä. Huomaamattoman pienistä ulkomitoistaan huolimatta tämä headset tarjoaa lähes 6 tunnin puheajan tai 150 tunnin valmiusajan. Mukana tulevalla laturilla voit myös ladata Nokian kännyköitä joissa on pienempi laturiliitäntä. Vastaavasti voit ladata tätä headsettiä Nokian vastaavalla laturilla.

Belkin TuneCast Auto Live - FM-lähetin iPhone/iPod

UV-Printkustomointi pieneen tuotteeseen
Kustomointi USB-kovalevyyn, matkapuhelimeen, tms. Vaadi jotain aivan uutta ja tilaa tuotteeseen samalla tyylikäs UV-Print-kustomointi. UV-Print-kustomointi toteutetaan uudella lähes valokuvatasoisella tulostustekniikalla, jolla kuva tulostetaan suoraan tuotteen pintaan.

TinyPlug pieni MicroUSB-laturi

Toista iPhonellasi musiikkia autoradion kautta. Belkinin ClearScan LIVE iPhone -aplikaatiolla löydät aina parhaan FM-aseman johon kytkeytyä, aplikaatio on ladattavissa veloituksetta iTunesista.TuneCast myös lataa laitteesi auton tupakansysytinadapterin kautta.

45.90

Tuote 51296

9.90

Tuote 28198

Häkellyttävän pienikokoinen laturi uusiin MicroUSB-liitäntää käyttäviin puhelimiin. Itse laturi on normaalin virtaliittimen kokoinen, koko vain 3.5 cm leveä, 6 cm pitkä ja 1.5 cm syvä. Vähävirtainen! Kulutus alle 0.3 W stand-by.

9.90

Tuote 20978

R

WD My Book® Live™ 1 TB
My Book Live -verkkolevyllä tiedostojen tallentaminen ja jakaminen verkossa on yllättävän helppoa. Varmuuskopiointi hoituu automattisesti kaikilta perheen koneilta, olitpa sitten Windows- tai Mac-käyttäjä. Voit tallentaa kaikki mediatiedostot yhteen paikkaan ja antaa verkon käyttäjille pääsyn levylle koska vain ja mistä vain etäyhteyden avulla. Levy on erittäin helppo asentaa, siinä on sisäänrakennettu mediapalvelin ja suuri tallennuskapasiteetti pienessä paketissa. Saatavilla myös 2 TB (1173) ja 3 TB (tuote 1185) -mallit.

149.90

Tuote 1139

Codegen M-610 400 W kotelo

49.90

Tuote 15109

Tyylin riemuvoitto! Rakenna oma tietokone tähän Codegenin koteloon 400 W:n virtalähteellä. Paikat kolmelle 5.25”, yhdelle 5.25” optiselle asemalle sekä yhdelle 3.5” laitteelle, lisäksi viisi sisäistä 3.5”:n kovalevypaikkaa. Etulevyssä myös kaksi USBporttia luukun takana. Virtalähteessä 20+4pin liitin. Fyysinen koko 472 x 440 x 195 mm (pituus x korkeus x leveys). Mukana täydellinen ruuvi/mutterisarja sekä virtakaapeli. Mukana kiinnikkeet 1x 5.25”-asemalle sekä 3x 3.5” -kovalevylle.

CE/PFC-hyväksytty, supertehokas ja laadukas ATX-virtalähde. Koko 150x140x86 mm. Hiljainen lämpötilasäädetty tuuletin, suosittelemme, sopii lähes kaikille prosessoreille ja lähes kaikille ATX-koteloille. Sisältää P4-lisävirtaliittimen. Emolevylle menevän ATX-virtajohdon pituus 20 cm, osta tarvittaessa jatkokaapeli (koodi 5578).

Codegen Quiet 400 W ATXvirtalähde

14.90

cBox Ripple 2.5" SATAkovalevykotelo
Todella tyylikäs, aaltopintainen kovalevykotelo 2.5” SATAkovalevyille. Ottaa kätevästi virran USB-väylästä. Mukana ei tule SATAkovalevyä. Saatavana mustana (tuote 17388) tai valkoisena (tuote 17160).

33.90
Tuote 9632

Tuote 7161

Samsung Spinpoint F3 1 TB 3.5” 8.9 ms SATA2
Samsungin uusi ja mullistava levysarja on täällä! Uusi SpinPoint F3-sarja on jopa edellisiä malleja hiljaisempi ja nopeampi. Myös virrankulutus on entistä vähäisempää. 7200 rpm. Takuu 36 kk.

Samsung M-1865 mustavalkolaser

NuForce Icon uDAC2 USB-DAC
NuForce uDAC2 on huippulaadukas USB-DAC. uDAC2 kytketään USB-liittimellä tietokoneeseen ja se käsittelee tietokoneelta tulevan signaalin paremmaksi. Näin ääni on laadukkaampi, eikä tietokoneessa olevat virtalähde, emolevy ja kovalevy pääse vaikuttamaan äänenlaatuun.

56.90

Tuote 2548

Samsung esittelee entistä pienemmän ja kätevämmän ML-1865-lasertulostimen, joka on muotoilultaan erittäin pieni ja tyylikäs. Tämä tehokas tulostin mahtuu minne tahansa. Fiksut sisäänrakennetut ominaisuudet, kuten yhden painalluksen tulostus, tekevät Samsung ML-1865 -tulostimesta älykkään.

69.90

128.90

Tuote 17677

Acer Aspire M3900 Q8300 8 GB/1.5 TB Win 7 Home

Acer eMachines E729Z 15.6”/3 GB 500 GB Win 7

699.90
Tuote 46075

399.90
Tuote 40458

Acer Aspire M3900 on moderni ja kompakti pöytätietokone, joka soveltuu mainiosti esim. kotitoimistoon tai peli- ja viihdekäyttöön. M3900 kätkee sisäänsä suorituskykyistä teknologiaa, kuten Intelin järeän neliydinsuorittimen, tilavan 1.5 teratavun kovalevyn sekä nopean NVIDIA GT 330 -näytönohjaimen. Koneessa on mukavasti laajennusvaraa ja reilusti liitäntöjä, kuten kymmenen USB 2.0 -porttia sekä HDMI-ulostulo. Mukana myös TV-viritin ja kaukosäädin! Käyttöjärjestelmänä Windows 7 Home Premium, josta voit valita käyttökieleksi suomen, ruotsin, englannin, tanskan tai norjan. Office Trial -koekäyttöoikeus.

Acer eMachines Myös 6 kk:n osaE729Z on laadukas maksulla, vain 7€/kk peruskannettava, joka tarjoaa laskutuslisällä! ** hyvää suorituskykyä edulliseen hintaan. Sulavan toiminnan takaavat Intelin P6100 -tuplaydinsuoritin, kolme gigatavua keskusmuistia ja tilava 500 gigatavun kovalevy. 15.6”:n HDtarkkuuksisen laajakuvanäytön kuva on kirkas ja terävä. Kuuden kennon akusta riittää virtaa useaksi tunniksi. 2-in-1-muistikortinlukija. Tuore Windows 7 Home Premium -käyttöjärjestelmä, josta voit valita käyttökieleksi suomen, ruotsin, englannin, tanskan tai norjan. Office Trial -koekäyttöoikeus.

Acer ICONIA TAB A500 10.1” Android

Acer Aspire One Happy 2 10.1”/N570/1 GB 250 GB/Win 7
Acer Aspire One Happy 2 on värikäs ja pirteä minikannettava, joka kulkee näppärästi mukanasi minne tahansa. Vain 24 mm paksu ja reilun kilon painoinen kannettava kätkee sisäänsä kirkkaan 10.1” laajakuvanäytön sekä miellyttävän tuntuisen näppäimistön. Tehokkaasta kuuden kennon akusta riittää virtaa jopa kahdeksaksi tunniksi. Langattoman verkkoyhteyden ansiosta pääset vaivattomasti käsiksi verkkopalveluihin ja 1.3 megapikselin Acer Crystal Eye -webkameran avulla voit jutella ystäviesi kanssa kasvotusten kirkkaissa väreissä! Käyttöjärjestelmänä Windows 7 Starter, josta voit valita käyttökieleksi suomen, ruotsin, norjan, tanskan tai englannin. Office 2010 -koekäyttöoikeus. Tuote 26004 (keltainen, kuvassa), 26817 (lila), 26894 (oranssi) tai 26896 (vaaleanpunainen).

429.90

Tuote 40374

Acer ICONIA TAB A500 on 10.1” kosketusnäytöllä varustettu innovatiivinen, helppokäyttöinen ja monipuolinen Android-tablet. Tablet-laitteille optimoidun Google Android 3.0 ”Honeycomb” -käyttöjärjestelmän ja Acerin oman käyttöliittymän ansiosta laitteen interaktiivisuus ja käyttökokemus ovat omaa luokkaansa. Tuote 40374 (16 GB, 442.90 euroa), 37295 (16 GB/3G, 529.90 euroa), 40563 (32 GB, 499.90 euroa) tai 1508 (64 GB, 599.90 euroa).

Acer Aspire Z3730 21.5”/4 GB/1 TB GT640/Win 7
Acer Aspire Z3730 on modernin minimalistisesti muotoiltu All-in-one -tietokone, joka mahtuu hienosti mihin tahansa huoneeseen. Tehokkaalla Intelin E5800 -tuplaydisuorittimella varustettu tietokone pyörittää kaikki suosikkiohjelmasi vaivattomasti ja tilavalle teratavun kovalevylle saat kaikki tärkeät tiedostosi talteen. Viihde-elämyksen takaavat kirkas ja terävä 21.5” Full HD -täysteräväpiirtonäyttö, tehokas nVidia GT420 -näytönohjain erillisellä gigatavun muistilla sekä Dolby-optimoitu äänijärjestelmä. Multi-in-1-kortinlukijan avulla saat luettua vaivattomasti esim. kuvat kameran muistikortilta. Käyttöjärjestelmänä Windows 7 Home Premium, josta voit valita käyttökieleksi suomen, ruotsin, norjan, tanskan tai englannin. Office Trial -koekäyttöoikeus.

299.90

Chartis tietokoneen huoltolaajennus 151-400 euroa 1 v -> 4 vuotta
Osta se edullisempi huoltolaajennus Verkkokauppa. comista! Chartis on Vakuutus kätevä huoltolaajen48323 nusvakuutus, joka laajentaa tietokoneiden normaalin yhden vuoden takuun neljään vuoteen! Huoltolaajennus kattaa tuotteen tavanomaisen hajoamisen, sekä materiaali- ja valmistusvirheet.

699.90
Tuote 36620

69.90

BLACKSTORM-pöytätietokoneet Puhtaasti pelaajille suunnitellut Blackstorm Essential -sarjan kokoonpanot. Näissä tehokkaissa koneissa on uuden sukupolven Intel Core i5 tai i7 Sandy Bridge -suorittimet, nopeat NVIDIA GeForce -näytönohjaimet sekä massiiviset 16 GB nopeaa DDR3-muistia. Tarkoin valitut komponentit takaavat viiveetöntä suorituskykyä pelaamiseen ja raskaaseen työkäyttöön. Jätä muut nuolemaan näppejään ja nauti surutta huippulaadukkaista sekä supertehokkaista kokoonpanoista. Kytke ja pelaa!

BLACKSTORM Core III • Prosessori: Intel Core i5 2500 3.3 GHz Quad-Core • Muisti: 16 GB 1333 MHz DDR3 (2 x 4 GB) • Näytönohjain: NVIDIA GeForce GTX 560 1 GB • Emolevy: ASUS Intel H67 B3 piirisarjaan perustuva • Kovalevy: 1 TB 7200 rpm HDD • Optinen asema: Kirjoittava CD-RW / DVD+-RW combo • Kotelo: Antec Three Hundred • Virtalähde: Corsair 500 W • Audio: 8-kanavainen High Definition Audio -äänipiiri • Käyttöjärjestelmä: Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bit 1249.90 € (tuote 24696)

BLACKSTORM Recon III • Prosessori: Intel Core i7 2600 3.4 GHz Quad-Core • Muisti: 16 GB 1333 MHz DDR3 (4 x 4 GB) • Näytönohjain: NVIDIA GeForce GTX 560 Ti OC 1 GB • Emolevy: ASUS Intel H67 B3 piirisarjaan perustuva • Kovalevy: 1 TB 7200 rpm HDD • Optinen asema: Kirjoittava CD-RW / DVD+-RW combo • Kotelo: Antec Three Hundred • Virtalähde: Corsair 500 W • Audio: 8-kanavainen High Definition Audio -äänipiiri • Käyttöjärjestelmä: Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bit 1349.90 € (tuote 24809)

BLACKSTORM Stealth III • Prosessori: Intel Core i7 2600 3.4 GHz Quad-Core • Muisti: 16 GB 1333 MHz DDR3 (4 x 4 GB) • Näytönohjain: NVIDIA GeForce GTX 580 1.5 GB • Emolevy: ASUS Intel H67 B3 piirisarjaan perustuva • Kovalevy: 1 TB 7200 rpm HDD • Optinen asema: Kirjoittava CD-RW / DVD+-RW combo • Kotelo: Antec Three Hundred • Virtalähde: Corsair 600 W • Audio: 8-kanavainen High Definition Audio -äänipiiri • Käyttöjärjestelmä: Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bit 1599.90 € (tuote 24439)

Acer Aspire 5760G 15.6”/i5-2410M/GT 520M 4 GB/500 GB/Win 7

599.90

Tuote 41961

Acer Aspire 5750G on tehokkaalla Intelin Core i5 -suorittimella varustettu kannettava, jonka kuuden kennon akussa riittää virtaa useaksi tunniksi. 15.6” Acer CineCrystal -näytön kuva on kirkas ja terävä sekä värit luonnolliset. Kevyen 2.6 kilon painon ansiosta kannettava kulkee näppärästi mukanasi minne tahansa. Laitteessa on myös kattavat liitännät, mm. HDMI-ulostulo, USB 3.0 -liitäntä sekä Multi-in-1-kortinlukija. Käyttöjärjestelmänä Windows 7 Home Premium, josta voit valita käyttökieleksi suomen, ruotsin, englannin, norjan tai tanskan. Office Trial -koekäyttöoikeus.

TIESITKÖ ETTÄ MAAILMAN PARAS TIETOTURVA TULEE SUOMESTA?

F-Secure Internet Security 2011 suomenkielinen päivitysversio
Markkinoiden suorituskykyisimmän tietoturvaohjelmiston entisestään parannettu versio F-Secure Internet Security 2011 on saatavilla nyt! Uuden version suunnittelussa pääpaino on ollut käytettävyydessä, käyttäjäkokemuksen optimoinnissa sekä ohjelmiston keveydessä. Suomenkielinen päivitysversio, 2 vuotta, 3 käyttäjälle. Katso myös uuden koneen ostajalle tarkoitettu edullinen Attach-versio, tuote 1639. Osta maailman paras tietoturvaohjelmisto nyt 2 vuodeksi niin saat 6 kk lisää lisenssiaikaa kaupan päälle. Tarjous koskee F-Secure Internet Security 2011 2 vuoden pakettituotteita uusille ja päivitysasiakkaille sekä uuden tietokoneen ostajille. Ylimääräinen lisenssiaika toimitetaan 6 kk extra -lisenssiavaimella tuotepaketin mukana.

88.90

Tuote 31649

HP Compaq 620 15.6” kannettava
Tyylikkään HP 620 -kannettavan erinomaisen suorituskyvyn takaa Intelin suoritin ja näytönohjain, HDMI-portti, tuki langattomalle käytölle ja 2 megapikselin web-kamera. LED-taustavalaistu 15.6” heijastamaton näyttö, jossa tarkkuus 1366x768 pikseliä. Windows 7 Home Premium 64-bit -käyttöjärjestelmä.

299.90
Todella edullinen!

Tuote 47744

HP Mini 210-3000so 10.1” kannettava
Kolmessa eri värissä saatava kannettava sopii käyttäjille, joilla on aktiivinen elämäntyyli. Kuusikennoisella akulla saat lisävirtaa ja entistä enemmän käyttöaikaa. Voit käyttää internetiä, katsoa valokuvia ja kuunnella musiikkia - milloin tahansa, missä tahansa. Harmaa (tuote 13570), roosa (tuote 18225) tai merensininen (tuote 27545).

348.90

Tuote 13570

HP Pavilion dv7-6106so 17.3” kannettava
Uusi HP Pavilion dv7 on viihdekannettava, joka sisältää uusimmat prosessorit sekä Beats Audio -äänet. Ominaisuuksiin kuuluu mm. AMD A4-3310MX 2.1 GHz -suoritin, 6 GB DDR3-muistia, 500 GB kovalevy, Radeon HD 6750M 1 GB -näytönohjain sekä Windows 7 Home Premium 64-bit -käyttöjärjestelmä.

698.90

Tuote 41492

999.90
HP Wireless Laser Mobile Mouse
HP:n langaton mobiililaserhiiri (2.4 GHz) yhdistää hallittavuuden, mukavuuden ja kätevyyden, joten se soveltuu tarkkaan työhön ja nopeisiin peleihin. Hiiren kumisivut, sulava vierityspyörä, säädettävä herkkyys ja kehittynyt langaton tekniikka takaavat helppokäyttöisyyden.

Tuote 46814

HP Envy 14-1260eo 14.5” kannettava
HP ENVY 14 on pienirunkoinen ja tyylikäs kone, joka pursuaa ominaisuuksia ja ohjelmistoa. Siinä on elegantti, laserleikattu metalliseosrunko, jonka pienet yksityiskohdat tekevät siitä ainutlaatuisen. Kestävä, huolellisesti työstetty runko on toimiva, tyylikäs ja näyttävä. Koneen sisältä löytyy Intel Core i7-720QM -suoritin, 8 GB DDR3 keskusmuistia, 750 GB kovalevy, sekä AMD Radeon HD 5650 1 GB -näytönohjain. Käyttöjärjestelmänä Windows 7 Home Premium 64-bit.

HP Black Stream Notebook Sleeve
HP Black Stream Notebook Sleeve -suojatasku 14” kannettaville tietokoneille. Suojaa kannettavasi pieniltä kolhuilta ja naarmuilta. Kestävä pinta suojaa pölyltä ja lialta ja pehmeä sisäpinta suojaa kannettavaa naarmuilta.

HP Care Pack
Kolmen vuoden kätevä huoltolaajennus Pavilion- ja TouchSmartkoneisiin! HP Care Pack on helppo ja edullinen tapa saada kattavampaa palvelua silloin, kun laitteen perustakuun pituus tai palvelutaso eivät riitä.

28.90

Tuote 33216

19.90

Tuote 34545

119.90

Tuote 36697

289.90
HP Compaq LA2405wg 24” LCD-näyttö

Tuote 5845

399.90
Suosittelemme!
HP ZR24w 24” LCD-näyttö
Tuote 35602

Tuote 14655

Uudelleensuunniteltujen ja energiatehokkaiden ominaisuuksien ansiosta voit säätää 24” HP Compaq LA2405wg -LCD-laajakuvanäytön parhaiten itsellesi sopivaan katselukulmaan. Korkea dynaaminen kontrastisuhde (3000:1), terävä tarkkuus (jopa 1920x1200) ja kehittyneet liitännät: VGA- ja HDCP-yhteensopivat DVI-tulot, DisplayPort sekä sisäinen USB.

HP tuo Performance-sarjaan uuden visuaaliselta suorituskyvyltään erinomaisen HP ZR24w -näytön, jonka voi säätää kahdeksaan eri asentoon ja jonka virransäästötoiminnot vastaavat yrityskäytön vaatimuksia. ZR24w ja sen S-IPS-paneeli tarjoavat huipputarkat värit laajasta katselukulmasta, 16.7 miljoonaa väriä, 1920x1200 resoluution, 5 ms vasteajan ja dynaamisen kontrastisuhteen 3000:1.

HP Pavilion Elite HPE-553sc
Tämän virtaviivaisen, kilpa-auton inspiroiman viininpunaisen kotelon sisällä on edullinen ja pieni pöytätietokone, jonka suorituskykyä tarvitset tehokkaaseen pelaamiseen ja muihin vaativiin tehtäviin. Laajennettavuuden ansiosta voit hämmästyä myös tulevaisuudessa. Tämä tehopaketti pitää sisällään Intelin toisensukupolven Core i7-2600 3.4 GHz -suorittimen, 12 GB DDR3-keskusmuistia, 2 TB kovalevyn, AMD Radeon HD 6850 1 GB -näytönohjaimen sekä Blu-rayaseman. Windows 7 Home Premium 64-bit -käyttöjärjestelmä.

1348.90

HP Pavilion G5420sc
HP G5400 -tietokoneen muotoilu on virtaviivainen, ja kiiltävä musta pinta on todella moderni. Piilotetut portit ja levyasemat tehostavat puhdaslinjaista, siistiä ilmettä. Monipuolisen pöytätietokoneen ominaisuuksiin kuuluu mm. AMD Athlon II X3 450 3.2 GHz -suoritin, 4 GB DDR3-muistia, 1 TB kovalevy, AMD Radeon HD 6450 1 GB -näytönohjain sekä Windows 7 Home Premium 64-bit -käyttöjärjestelmä.

498.90

Tuote 48314

HP Pavilion p7-1071sc
Upean ulkomuodon, nopean prosessorin ja suuren tallennustilan ansiosta HP Pavilion on täydellinen valinta kaikkiin kotiympäristöihin. Sisältää vallankumouksellisen musiikkialan ammattilaisten kehittämän Beats Audio -järjestelmän, joka tarjoaa äänenlaadun, johon tavalliset tietokoneet eivät pysty. Ominaisuuksiin kuuluu mm. Intel Core i5-2310 2.9 GHz -suoritin, 4 GB keskusmuistia, 1 TB kovalevy, nVidia GeForce GT 530 2 GB -näytönohjain sekä Windows 7 Home Premium 64-bit -käyttöjärjestelmä.

798.90

Tuote 48266

449.90
HP Pro 3130 MT

Tuote 47266

Suorituskyky kohtaa laajennettavuuden. Ota kaikki irti mahdollisuuksistasi HP Pro 3130 -minitorniyritystietokoneella, joka perustuu luotettavaan Intel-tekniikkaan. Tietokone on kehitetty täyttämään kaikki yrityksen jokapäiväiset tarpeet huipputehoilla ja joustavilla laajennusmahdollisuuksilla. Ominaisuuksiin kuuluu mm. Intel Core i3-550 3.2 GHz -suoritin, 3 GB DDR3 -muistia, 500 GB kovalevy sekä Windows 7 Professional 64-bit -käyttöjärjestelmä.

Dymo LabelManager 450 Turbo -tarratulostin Dymo LabelManager 260P -tarratulostin

Kätevä tarratulostin, joka sisältää myös ladattavan li-ion-akun! Laitteessa on suuri 30 mm x 60 mm näyttö jolla näet helposti tekstin ennen tulostamista. 3 erilaista fonttia ja 6 fontin kokoa. Kirjoita tekstit ja erikoismerkit nopeasti käyttämällä tuttua ABC-tyylistä näppäimistöä. Kampanja! Nyt 20 euroa takaisin Dymolta, voimassa 1.8.-30.11.2011, www.dymo.com/MBN082011

Rapid 20 EX -sähkönitoja

74.90

Tuote 50349

Nopeita ja vaivattomia tarra- ja postitusratkaisuja kiireiseen toimistoon. DYMO LabelWriter 450 Turbo -tarratulostimella tulostat upeita osoitetarroja, lähetystarroja, kansiotarroja, nimikylttejä, luettelotarroja, viivakoodeja ja paljon muuta jopa 71 tarran minuuttinopeudella! Kampanja! Nyt 40 euroa takaisin Dymolta, voimassa 1.8.-30.11.2011, www.dymo.com/MBN082011

149.90

Tuote 50345

Kätevä pienikokoinen sähkönitoja. Moderni muotoilu ja tyylikäs väritys tekevät tästä nitojasta erinomaisen mihin ympäristöön vain. Voit käyttää nitojaa joko mukana tulevan laturin kanssa suoraan verkkovirrasta tai paristoilla. Paristojen ansiosta nitojaa on myös helppo liikutella paikasta toiseen. Sopii yhteen Rapidin 12EXC sähkölävistäjän kanssa!

29.90

Tuote 13492

Leitz Bebop kansiotasku A4, 3 kpl
Korkealuokkainen PP kansiotasku raikkaalla, innovatiivisella Bebop designilla ja värillä paperien kuljetukseen.

Muovimappi A4/75 mm
Paperit järjestykseen edullisella standardikokoisella mustalla A4-muovimapilla. Leveys 75 mm.

Ekomappi A4/75 mm

2.50

Tuote 23369

1.50
128.90
Tuote 17368

Tuote 7443

Paperit järjestykseen edullisella, kierrätysmateriaaleista valmistetulla standardikokoisella A4-mapilla. Leveys 75 mm. Tukevoittavat metallikiskot alareunassa.

1.50

Tuote 11266

Texas TI-84 Plus laskin
Tutut sovellukset, näppäintoiminnat, ja funktiot sisältäen enemmän nopeutta, enemmän muistia ja enemmän tilaa suosikkisovelluksillesi. TI-84 Plus on YO-kirjoituksissa sallittu graafinen laskin. Mukana toimitetaan suomenkielinen käyttöohje ja uusi Lukion pitkä matematiikka TI-84 Plus -laskimella -opas.

Elfen AF550X Supershred silppuri autom. syötöllä
Arkaluonteiset asiakirjat, luottokortit ja DVD/ Blu-ray-levyt silpuksi! Ristiinleikkaavalla AF550X silppurilla voidaan tuhota maks. 10 sivua kerrallaan. Laitteessa lisäksi automaattinen syöttölaite johon voit pistää kerralla jopa 50 arkkia silppuuntumaan. Turvaluokitus DIN3: A4 silppuuntuu 412 osaan á 3.9 x 38mm, joten myös luottamuksellisia dokumentteja voidaan tuhota. Voit tuhota myös paperit varustettuna niiteillä ja paperinliittimillä. 60-litran roskakori. 2 vuoden täysi takuu.

89.90

Tuote 17990

HelpostiLasku-laskutusohjelma
Nyt laskut helposti! HelpostiLasku on kätevä laskutusohjelma, joka on tarkoitettu pienille yrityksille ja yhdistyksille. Hoitaa helposti mm. laskujen tulokset, tallennukset, lähetykset, hyvitykset ja maksukehoitukset. Lisäksi ohjelmassa on asiakas- ja tuoterekisteri. HelpostiLasku toimitetaan USB-tikulla joka on pakattu tyylikkääseen metallirasiaan. Windows XP/Vista/7.
• Laskujen tulostus suomeksi ja ruotsiksi • Laskujen tallennus PDF-tiedostoiksi • Laskujen lähettäminen sähköpostitse • Pankkiviivakoodi • Logon käyttö tulosteissa • Hyvityslaskut • Maksukehotukset • Asiakas ja tuoterekisteri

HP ostaa vanhan tulostimesi!
Osta jokin ohjelmaan kuuluvista HP-tuotteista Verkkokauppa.comista ja käy läpi rekisteröinnin eri vaiheet – HP kierrättää vanhan tulostimesi tai skannerisi ja maksaa sinulle tuntuvan hyvityksen vanhasta laitteestasi. Päivittämällä vanhan laitteen uuteen energiatehokkaaseen HP Designjet-, LaserJet-tulostimeen, monitoimitulostimeen tai skanneriin voit parantaa yrityksesi tuottavuutta, vähentää kustannuksia ja pienentää ympäristövaikutuksia samalla, kun säästät rahaa uudesta hankinnasta saamasi hyvityksen avulla. Osta jokin ohjelmaan kuuluvista HP-tuotteista Verkkokauppa.comista ja käy läpi rekisteröinnin eri vaiheet – HP kierrättää vanhan tulostimesi tai skannerisi ja maksaa sinulle tuntuvan hyvityksen vanhasta laitteestasi. Vanhan tulostimesi tai skannerisi merkillä tai mallilla ei ole väliä – kunhan se on yli kuusi kuukautta vanha ja täysin toimintakuntoinen, sillä voi osallistua ohjelmaan. Kampanjan kesto, hyvityspyyntöjen tekoaika, ohjelmaan kuuluvat uudet HP-tuotteet ja tarkat hyvitysarvot löytyvät osoitteesta www.hp.fi/vaihtotarjous

48.90

Tuote 20344

HP Officejet 6500A Plus e-All-in-One

HP Officejet 6500A Plus e-All-in-One on kehitetty pienyrityskäyttäjille, jotka haluavat langattoman All-in-Onen edullisten ja ammattimaisten tulosten tuottamiseen. Laite on faksin, kopiokoneen, tulostimen ja skannerin monipuolinen yhdistelmä. Pakkaus ei sisällä USB-kaapelia, voit ostaa sen erikseen jos tarvitset (esim. tuote 3941).

179.90

Tuote 8063

HP Officejet Pro 8500A Plus e-All-in-One

Luo ammattilaistason väritulosteita, markkinointimateriaaleja ja muita asiakirjoja jopa 50 % edullisemmalla sivuhinnalla lasertulostimiin verrattuna. Jaa suorituskyky sisäänrakennetulla langattomalla/langallisella yhteydellä ja tulosta missä tahansa HP ePrintin avulla. Laite on faksin, kopiokoneen, tulostimen ja skannerin monipuolinen yhdistelmä. Pakkaus ei sisällä USB-kaapelia, voit ostaa sen erikseen jos tarvitset (esim. tuote 3941).

339.90

Tuote 25197

X-mini II Capsule -kaiutin
Ihanteelinen kannettava kaiutin esim. iPod/iPhonelle, läppärille, mp3-soittimille tai mihin tahansa audiolaitteeseen, jossa on 3.5 mm äänilähtö. Yllätyksellisen muhkeat äänet erittäin kompaktista koossa, totea ja hämmästy! RedDot design award -voittaja 2008, loistava äänimaailma.

HP OfficeCalc 200
Aito HP-laskin! Helppokäyttöinen pöytälaskin koti- ja toimistokäyttöön. Suuri ja selkeä 14-merkin nestekidenäyttö helpottaa työskentelyä. Energiaa säästävä aurinkokenno mahdollistaa laskimen käytön myös ilman paristoja.

Liebermann PreCharged 2xAA 1900 mAh akkuparisto
Jopa 1000 kertaa uudelleen ladattava, valmiiksi ladattu Liebermann AAakkuparisto 1900 mAh:n teholla!

29.90

Tuote 24297

18.90

Tuote 23053

4.90

Tuote 36119

Edistyksellinen sähkönsuojaus kotiin ja toimistoon – BR900GI
Back-UPS Pro 900VA on uusi energiansäästötoiminnolla varustettu virranvarmistus kotiin ja toimistoon. UPSissa on LCD-näyttö josta käyttäjä saa helposti tarvitsemansa tiedot UPSin tilasta. Uuden sukupolven jännitteenmuokkaus pidentää akkujen elinikää ja säästää energiaa. PowerChute-hallintaohjelmisto ja automaattinen alasajo täydentävät kokonaisuuden ja teho riittää järeänkin tietokoneen virransuojaukseen.

199.90
24.90

Tuote 26695

Back-UPS ES BE700G-GR virransäästötoiminnolla
Uusi Back-UPS ES BE700G helpottaa virranhallintaa ja säästää sähkölaskussa. UPSin tekniikka hiottu energiatehokkaaksi ja lisäksi laitteessa on master-pistoke joka ohjaa muita pistokkeita, esim. oheislaitteet voidaan sammuttaa automaattisesti kun tietokone siirtyy lepotilaan. 700 VA:n teho on riittävä tehokkaammallekin pelikoneelle.

99.90
Tuote 17138

Tuote 7806

Tuote 17134

SurgeArrest PH6T3-GR -ylijännitesuoja
SurgeArrestilla suojaat sähkölaitteesi ja puhelin / modeemilinjan ukkosen aiheuttamia jännitepiikkejä vastaan. Salamaniskut ja jännitepiikit voivat aiheuttaa huomattavia vaurioita elektronisille laitteille, jännitteenvaihtelut ja virran ”epäpuhtaudet” taas saavat aikaan käyttöhäiriöitä, laitteiden jumiutumisen tai tiedostojen katoamisen. SurgeArrest-ylijännitesuojilla on valmistajan elinikäinen takuu.

SurgeArrest PF8T3V-GR ylijännitesuoja kodin elektroniikalle
Jos olet sijoittanut uuteen kotiteatteriin, kannattaa se suojata jännitepiikkejä ja salamaniskuja vastaan ylijännitesuojalla. APC:n SurgeArrest-sarja on suunniteltu suojaamaan kaikki kodin elektroniset laitteet sähköongelmilta, laite sopii hyvin kotiteatterin suojaksi, sillä sähkönsuojauksen lisäksi se suojaa myös data- ja TVantennilinjat. SurgeArrest-ylijännitesuojilla on valmistajan elinikäinen takuu.

39.90

Kingston HyperX 120 GB SSD
Huippunopea ja laadukas HyperX SSD perustuu Intelin 25 nm:n tekniikalla valmistettuihin NAND flash -muisteihin sekä SandForcen SF-2281 -ohjainpiiriin. Suorituskyky peräkkäisiä tiedostoja lukiessa ja kirjoitettaessa on huikea 555 / 510 MB/s. 120 GB 2.5” SSD (tuote 49679) 120 GB 2.5” SSD 3.5” sovittimella (tuote 49681) 240 GB 2.5” SSD (tuote 49892) 240 GB 2.5” SSD 3.5” sovittimella (tuote 49898)

9.90
Kingston DataTraveler 100 G2
8 GB (tuote 16648) 16 GB (tuote 16799) 32 GB (tuote 17043)

Tuote 16648

229.90
Oikea lahjaidea! Valitse varmasti ja anna lahjaksi Verkkokauppa. com lahjakortti. Voit ostaa lahjakortin myymälästä tai tilata sen kätevästi netistä, toimitettuna vaikka suoraan lahjan saajalle. Tarkemmat ohjeet löydät sivuiltamme syöttämällä hakukenttään tuotekoodin 48000.

Tuote 49679

Luotettava ja edullinen muistitikku tiedon helppoon siirtoon ja kuljetukseen. Tyylikäs viimeistely sisäänvedettävällä liittimellä. Soveltuu erinomaisesti esim. koti-, toimisto- tai koulukäyttöön. Lukunopeus 10 MB/s ja kirjoitusnopeus 5 MB/s.

Verkkokauppa.com lahjakortti

Intel Notebook Security Lock

alk.

10.00

19.90
Kätevä kannettavan tietokoneen vaijerilukko.

Tuote 13388

Tuote 48000

Logitech Optical Gaming Mouse G400
Logitech Optical Gaming Mouse G400 on huippuluokan pelihiiri, jonka suunnittelussa on säilytetty kaikki huippusuositun MX518-pelihiiren parhaat ominaisuudet. Hiiren tarkka optinen sensori seuraa pelaajan liikkeitä kovimmissakin pelitilanteissa. Sen 3600 dpi:n enimmäistarkkuus takaa pilkuntarkan kohdistuksen ja tarkkuuskytkimellä hiiren liikkumista voi säätää pelitilanteiden mukaan.

Suosittelemme!

Logitech AV Stand for iPad
Lataava AV-teline Apple iPadille. Logitech AV Stand:n avulla katsot YouTube-, tai iTunes-videoita iPadilta tai isolta televisioruudulta! Mukana tulevan komposiittikaapelin avulla saat kytkettyä iPadin vaivattomasti televisioon. Kaukosäätimellä, lataustoiminnolla ja kaiuttimilla varustetun telineen saat säädettyä mieleiseen katselukulmaan niin vaaka- kuin pystytasossakin. Virtakytkin ja äänenvoimakkuuden kytkimet sijaitsevat kätevästi edessä ja takaa löytyy 3.5 mm aux-liitäntä MP3soittimille ja muille äänilähteille.

39.90
Tuote 4641

Tuote 21605

Logitech Keyboard Case for iPad 2
Langaton näppäimistö ja kotelo iPad 2:lle. Erittäin kestävästä alumiinista tehty Logitech Keyboard Case on tehty yhteistyössä ZAGG-yrityksen kanssa. Kestävä kansirakenne ja kätevät reunat suojaavat iPad 2:n koko näytön ja reunukset laitetta kuljetettaessa. Kansisuojus muuttuu käden käänteessä langattomaksi Bluetoothnäppäimistöksi. iPadin voi asettaa nojaamaan näppäimistöön sekä vaaka- että pystyasentoon.

99.90

Tuote 5630

89.90

Logitech Wireless Speaker Adapter for Bluetooth
Logitech Wireless Speaker Adapter for Bluetooth - langaton Bluetoothaudiovastaanotin. Logitech Wireless Speaker Adapter for Bluetooth siirtää esim. älypuhelimeen tai tablet-tietokoneeseen tallennetun musiikin langattomasti esim. kotistereoihin! Kompaktin kokoinen laite istuu mainiosti hyllyyn tai pieneenkin tilaan. 3.5 mm- ja RCA-liitännän ansiosta voit käyttää laitetta lähes minkä tahansa soittimen ja kaiutinyhdistelmän kanssa. Paketissa mukana 3.5 mm - RCA-adapteri.

Logitech Tablet Keyboard for iPad
Helppokäyttöinen ja kompakti langaton näppäimistö, joka yhdistää näppäimistön ja telineen samaan tuotteeseen. Se on vaivaton ottaa käyttöön, kulkee kätevästi mukana. Teline mahdollistaa laitteen käytön sekä pysty-, että vaakatasossa. Näppäimistö ja teline on yhteensopiva Apple iPadin ja iPad 2:n kanssa, näppäimistön Bluetooth-paritus toimii myös iPhonen ja iPod touch:n kanssa.

34.90

Tuote 13836

59.90

Tuote 26024

Logitech Touch Lapdesk N600
Logitech Touch Lapdesk N600 on kannettaville tietokoneille tarkoitettu sylialusta, jossa on ulosvedettävä viiden tuuman ohjauslevy. Monikerroksinen ja lämpöeristetty Lapdesk-alusta suojaa käyttäjää kannettavan tietokoneen kuumuudelta. Käyttäjän on mukava surffata netissä. Ohjauslevy toimii jopa kuusi kuukautta yksillä paristoilla. Toimii Windows-pohjaisissa kannettavissa. Maks. tietokoneen koko 40 cm (16”).

Logitech Notebook Cooling Pad N200
Logitech Notebook Cooling Pad N200 - kannettavan tietokoneen jäähdytysalusta. Logitech Notebook Cooling Pad N200 viilentää kannettavasi tehokkaasti ja tuntuu sylissä pehmeältä sekä miellyttävältä. Tuuletin on erittäin hiljainen ja valittavissasi on kaksi nopeustasoa. Voit myös halutessasi kytkeä tuulettimen pois päältä. USB-liitäntäinen tuuletin vie vain vähän virtaa kannettavaltasi, joten voit rauhassa keskittyä esim. chattailuun. Sopii maks. 16” kannettavalle.

59.90

Tuote 47614

39.90

Tuote 28025

Domesto Combi 205 A+ jääkaappipakastin

LG 3133 jääkaappipakastin, 59.5 x 188 cm
A+ -energialuokan jääkaappipakastin, joka pitää sähkönkulutuksen kurissa! Total No Frost, täysin huurteeton jääkaappi sekä pakastin. Multi Air Flow -tekniikka kylmentää kaapin hetkessä. Erittäin tilava 217 litran jääkaappi ja 86 litran pakastin. Ovessa selkeä LED-näyttö. Alhainen äänitaso 42 dB. Upea LEDsisävalaistus. Moist Balance Crisper -vihanneslokero pitää tuotteet tuoreina pidempään. Koko 595 (l) x 1880(k) x 617 (s) mm. Takuu 2 vuotta kuluttajakäytössä tai 1 vuosi yritys-/ yhteisökäytössä.

Samsung RL52VEBTS jääkaappipakastin 60 x 192 cm
Tyylikkyyttä keittiöön Samsungin jääkaappipakastimella. Kaapin ovessa on LCD-kosketusnäyttö, jolla voit kätevästi ohjata kaapin eri toimintoja. Integroidun kahvan ympärillä loistavat siniset LED-valot luovat tyylikkyyttä ulkonäköön. Jääkaapin oven avatessa LED-tornivalaistus valaisee kaapin joka nurkan. Pakastimen Power Freeze -toiminto jäädyttää hetkessä ruuan, joten se säilyy kauemmin.

349.90

Tuote 21459

499.90
Myös 6 kk:n osamaksulla, vain 7€/kk laskutuslisällä! **
**) Verkkokauppa.comin osamaksu on aina koroton. Kuitenkin kahdella tähdellä merkityissä osamaksutuotteissa on 7 euroa/kk laskutuslisä, jolloin todellinen vuosikorko esim. 1500 euron ostokselle 6 kk:n maksuajalla on 10.5% ja luottohinta on 1542 euroa. Osamaksu edellyttää aina, että ensimmäinen erä maksetaan Suomessa myönnetyllä Visa- tai MasterCard-luottokortilla oston yhteydessä.

Tuote 35073

Myös 6 kk:n osamaksulla, vain 7€/kk laskutuslisällä! **
Tuote 16996

Upea 205 litran jääkaappipakastin joka on energiatehokas ja käytännöllinen! 205 litran kokonaistilavuus jakautuu 115 litran jääkaappiosaan ja kahteen erilliseen viileä- ja pakastinosaan joiden yhteenlaskettu tilavuus on 90 litraa. A+ -energialuokka, kulutus n. 0.6 kWh / vuorokausi. Mitat: 550 x 580 x 1719 mm (L x S x K).

Iroda Pro-Torch PT-500 liekitin

599.90

Viimeistele ruoka liekittämällä se tällä kätevällä mustalla butaanikäyttöisellä liekittäjällä.

Säädettävä liekin teho. Liekitys vaikuttaa ainoastaan ruoan pintaan, jonka maku muuttuu palamisen seurauksena. Kun kyseessä on ruoan viimeistely, liekitetään usein sen kastike tai kuorrutus. Liekitystä käytetään myös juhlavan aterian tarjoilun visuaalisena tehosteena. Piezosytytys. Ei sisällä butaania, osta butaani esim. K-Raudasta tai Bauhausista (esim. Ronsonin 300 ml butaanitölkki). Tuote 9148 (musta) tai 16226 (punainen).

49.90

Koskee vain netin kautta tehtyjä tilauksia. Lavalla lähetetään mm. jääkaapit, pakastimet ja yli 42" televisiot.

Kaikki lavalähetykset kotiinkuljetuksella 39.90 eurolla!

Tefal Actifry FZ7000 friteerauskeitin

Vallankumouksellinen rasvakeitin, jolla valmistat 1 kg ranskalaisia vain ruokalusikallisella öljyä. Laitteen ainutlaatuinen ilmankierto ja sekoitin varmistavat että ruokasi pysyy terveellisenä. Laitteella voi valmistaa myös muitakin ruokia kuten nugetteja tai vihanneksia.

155.90

Tuote 50244

Candy CDCF6 pöytäastianpesukone
Kuuden astiaston pöydälle sijoitettava astianpesukone sopii mainiosti ahtaisiin tiloihin. Pesukoneessa on monipuoliset ohjelmat sekä taitettava alakori, joka mahdollistaa suurempienkin kattiloiden sijoittelun koneeseen. Astianpesukone voidaan kytkeä kuuma- tai kylmävesiliitäntään.

Bosch SMU50M32SK astianpesukone
Myös 6 kk:n osamaksulla, vain 7€/kk laskutuslisällä! **
Tuote 38279

229.90

Myös 6 kk:n osamaksulla, vain 7€/kk laskutuslisällä! **

Candy CED62 astianpesukone

496.90
Tuote 5616

Kolmentoista astiaston, 60 cm leveässä ja energiatehokkaassa astianpesukoneessa on monipuolisesti säädettävät astiakorit, jotka mahdollistavat tehokkaan täytön erikokoisille astioille. VarioSpeed-toiminnon ansiosta voit puolittaa pesuajan, tinkimättä pesutuloksesta. Tämä AAA-luokan astianpesukone on erittäin hiljainen.

Tuote 43498

Myös 6 kk:n osamaksulla, vain 7€/kk laskutuslisällä! **

289.90
AAA-luokan astianpesukone 12 astiaston täyttömäärällä. Monia ohjelmia mukaan lukien pikapesu. Muokattavat sisätilat mahdollistavat erilaisten astioiden sopimisen koneeseen.

Tuote 38267

LG D14138AC astianpesukone
Tehokkuus, suorituskyky ja käyttömukavuus kuvaavat parhaiten tätä astianpesukonetta. Kompaktin Direct Drive -moottorinsa ansiosta koneen sisätila on normaalia suurempi, joten suuremmatkin astiat mahtuvat vaivatta pesuun. Koneen pesukapasiteetti on 14 hengen astiasto. Moottorinsa ansiosta kone on myös erittäin hiljainen, vain 43 dB. Tuote 4929 (valkoinen, 541.90 euroa) tai 5616 (rosteri, 576.90 euroa).

Jura IMPRESSA C5 kahvikone
IMPRESSA C5 -kahviautomaatti osoittaa, miten ihanalta kupillinen kahvia voikaan maistua! Näppäryys ja käyttömukavuus ovat sen mainioimpia piirteitä: yhdestä valitsimesta saat lukuisia erikoiskahveja. Valmistaa mm. espressoa, cappuccinoa, normaalia kahvia ja kuumaa vettä. Automaattinen huuhtelu-, puhdistus- ja kalkinpoistoohjelma. Tilaustuote.

576.90

Jura Impressa XS90 OT Office Edition kahviautomaatti

649.90

Tuote 39140

1999.90

Tuote 3218

Älä maksa keittiöliikelisää, - osta kaikki kodinkoneet verkosta edullisemmin!

Erikoiskahvi ei enää nykyisin tuo mieleen ainoastaan espressoa ja café crèmeä vaan myös ylelliset maitokahvit kuten latte macchiaton ja cappuccinon. Jura Impressa XS90 OT täyttää kaikki nämä tarpeet ja enemmänkin. Sillä voi valmistaa 12 erilaista tuotetta - myös trendijuoma latte macchiatoa - napin painalluksella. Jura Impressa XS90 OT Office Edition on suunniteltu erityisesti toimistoon, jossa nautitaan noin 100 kupillista kahvia päivässä. Automaatin suurta, 5.7 litran vesisäiliötä ei tarvitse usein täyttää ja lisävarusteella laajennettuun papusäiliöön mahtuu kerralla huomattavasti enemmän papuja kuin tavallisesti. Mukana toimitetaan myös 1 litran Cool Control -maidonjäähdytin, joka pitää maidon viileässä koko työpäivän.

Ecolight GU10 LED-spotti 21 lediä

Katso 360° tuotevideo sivuillamme!

1.90 16.90
Tuote 38903

Tuote 37540

Edullisin perustason GU10kantainen LED-spotti 1.26 watin teholla! Ecolight LED-spottivalo sisältää 21 lämpimän valkoista LED-valoa. Valokeila 40 astetta. Valoteho 23 lumenia. LED-valojen lämmöntuotto ja virrankulutus on alhaista ja niillä on erittäin korkea elinikä (jopa 100 000 tuntia) ja ne ovat ympäristöystävällisiä!

PowerLed 4.2 W GU10 LED-spotti fokusointilinsLED-spotti Todella valovoimainen sillä! Unohda puolitehoiset

ledispotit vaan hanki kerralla kahta pykälää verran tehokkaampi himmennettävä PowerLed! Kolme tehokasta 1.2 W:n ledia maitolasin takana, joka hajoittaa tasaiseksi 40 asteen kulmalla tulevaksi valoksi. PowerLedvalojen lämmöntuotto ja virrankulutus on alhaista ja niillä on erittäin korkea elinikä, joka on jopa 30 000 tuntia tai kaksi vuotta. Lyömätön elinikä ja alhainen virrankulutus. Ei aiheuta UV- eikä infrapunasäteilyä.

Korvaa tavallinen hehkulamppu tehokkaalla 5 W:n LED-lampulla! Ledilampuilla säästyy tavallisiin hehkulamppuihin verrattuina 95% energiaa, niiden elinikä on noin 30 000 tuntia. Ei sisällä elohopeaa. Tuote 0729 (kylmävalkoinen), 27973 (lämminvalkoinen) tai 9144 (neutraalinvalkoinen).

Viribright E27 LED-lamppu 5 W (40 W)

1.90

Ecolight MR16 LED-spotti

Ecolight LEDspottivalaisin sisältää 21 kirkasta LED-valoa. LED-valojen lämmöntuotto ja virrankulutus on alhaista ja niillä on erittäin korkea elinikä (jopa 100 000 tuntia). Tuote 9696 (kirkas valkoinen) tai 7820 (lämmin valkoinen).

Fixpoint-juotosasema digit. termostaatilla

9.90
Goobay virtalähde 3-12 V DC 1000 ma
Laadukas, kompakti ja pienen energiankulutuksen omaava virtalähde mobiilaitteille jopa 1000 mA antovirralla sekä 3-12 V valittavalla jännitteellä. Uusi hakkuriteknologiaan perustuva malli on erittäin pienikokoinen ja vähän virtaa kuluttava.

Fixpoint juotostina 1.0 mm / 17 g

Juotostinaa! Laadukas lyijypitoinen juotostina, tarkka työstettävyys ja erinomainen sähkönjohtavuus. Fixpoint-juotosasema sopii tavallisille ja lyijyvapaille juotoksille. Kolvi lämpenee nopeasti ja kärjen vaihto on helppoa ja nopeaa. Mukana 1.5 mm juotoskärki. Digitaalisessa juotosasemassa on lämpötila-anturi ja digitaalinen termostaatti jolla kolvin kärjen lämpötilan säätö on erittäin tarkkaa. Suurelta valaistulta LCD-näytöltä (60 X 30 mm) on helppoa ja ergonomista seurata ja vaihtaa lämpötilaa.

2.00
Tuote 39275

58.90

Tuote 42500

6.90

Tuote 7673

Fixpoint digitaalinen työntömitta

Fixpoint juotoskolvi 30 W

InLine Mini Digital Multimeter

18.90

Tuote 19452

Karkaistusta ruostumattomasta teräksestä valmistettu työntömitta digitaalisella mittauksella ja viisimerkkisellä LCD-näytöllä. Erittäin tarkka DIN 862 -standardin mukaan kalibroitu 0.01 mm mittaustarkkuus. Voidaan käyttää myös tuumamitoituksella jolloin tarkkuus on 0.0005 tuumaa. Mittausalue 0-150 mm/0-5.9 tuumaa.

Näppärä 30 watin peruskolvi harrastekäyttöön. 1.3 metriä pitkä johto. Vaihdettava kärki.

4.90

Tuote 42502

16.90

Tuote 3428

Kätevä perustason monitoimimittari DC/AC-jännitteen , DC-virran ja resistanssin mittaukseen. Lisäksi dioditesti ja ylijännitesuoja. Koko 112 x 62 x 23 mm.

CEL POWERblower lehtipuhallin akkukäyttöinen

Kätevä akkukäyttöinen lehtipuhallin! Puhallusteho 193 km/h. Latausaika 1 tunti. Paino 1.5 kg. 18 V li-ion 1300 mAh akku ja akkulaturi. Paino 1.6 kg.

89.90

Tuote 26287

Kärcher K 2.425 painepesuri

Ecolight 6 ledin ulkovalo aurinkokennolla
Kätevä, tehokas liiketunnistimella varustettu ulkovalo, jossa 6 superkirkasta lediä, 0.3 W:n aurinkenno ja kolme automaattisesti latautuvaa 1.2 voltin akkua. Ei enää hankalaa sähköjohtojen vetämistä, vaan aina käyttövalmis energiatehokas ulkovalo. Valoviive 30 s. Vankka muovinen runko, Suomen olosuhteisiin suunniteltu.

108.90

Tuote 26260

Kevyt ja helppokäyttöinen painepesuri sopii hyvin kodin pieniin pesuaskareisiin ja toimii myös erinomaisesti kodin tai mökin kakkospesurina. Kompakti painepesuri on oivallinen esim. polkupyörän, mattojen, puutarhatyökalujen ja -kalusteiden satunnaiseen pesuun. Yhdessä optimoitujen suuttimien kanssa se tuottaa hyvän pesutuloksen energiaa säästäen.

M-Flare Rechargeable XPE 1200 lumenia

19.90

Tuote 14067

Ecolight PIR Led Light

Tämä on ylivoimaisen tehokas, alumiinirunkoinen käsivalaisin jonka valokeila on tyrmistyttävän kirkas. Seitsemän todella tehokasta Cree XP-E (Q4) -lediä tarjoavat 1200 lumenin valovoiman. Valokeila on myös fokusoitavissa kapeasta laajaan n. 4x polttovälillä. Roiskevesitiivis alumiinirunko (O-rengastiivisteet). Upea kantolaukku jossa kaksi akkuvartta, auto- ja verkkovirtalaturi ja itse valaisinosa.

239.90

Tuote 11389

Näppärä kulkuvalo, asenna vaikka kaappiin/ulkotiloihin! Neljällä tehokkaalla LED-valolla ja liiketunnistimella varustettu LED-valo. Käyttää yhtä AA-paristoa (ei mukana). Koko 81x46x30 mm. Paino 45 g (ilman paristoa). Tarra/ruuvikiinnitys. Paristo kestää 5 kk jos käytetään 3-5 kertaa päivässä. Ledin elinikä jopa 80 000 tuntia.

9.90

Tuote 1068

Petzl Pixa 3 ATEX LED-otsalamppu

Meteoscan W155 Wind & Rain sääasema
Tähän hintaan vain toimitettuna Ahvenanmaalta!
Sataako huomenna? Tämän ja paljon muuta kertoo sinulle Meteoscan W160 -sääasema. Mukana sademittari ja tuulimittari tuulensuunnalla ja lämpötilalla. Lisäksi sisä- ja ulkolämpötilat ja niiden muisti, barometrinen ilmanpaine, tuulen nopeus puuskissa, tuulen purevuus ja myrskyhälytys. Lisäksi myös kastepiste, ilmankosteus, radiotaajuudella ohjattu kello, kalenteri ja herätys. Toimii joko paristoilla tai mukana tulevalla virtalähteellä.

69.90

Tuote 50885

Vaativaan ammattikäyttöön suunniteltu monikäyttöinen ATEX LEDotsavalaisin vakiovaloteholla. Soveltuu erinomaisesti tehokkaaseen lähityöskentelyyn, liikkumiseen ja kauas katsomiseen. Uudenlainen kolmetoiminen yhdistelmävalo: 1: erittäin leveä lähityöskentelyvalo. 2: kohdevalon ja lähityövalon yhdistelmä turvalliseen liikkumiseen 3: kaukovalo jossa tehokas keskitetty keila. Tarpeesta riippuen Pixa valaisinta voi käyttää päähän asetettuna otsavalaisimena, kypärään kiinnitettynä kypärävalaisimena tai alustalle asetettuna kohdevalona.

43.40

Tuote 45005

Ferrari F430 Challenge 1:12 radio-ohjattava
Kuin oikea urheiluauto! Radio-ohjattava, lisensoitu pienoismalli Ferrarin F430 Challenge -kilpaautosta. Aja eteen-, taaksepäin tai käännä vasemmalle tai oikealle. Tyylikäs rattiohjain. Käyttää 9 V paristoa ohjaimessa ja ladattavaa 7.2 V NiMH-akkua autossa (sisältyvät pakettiin). Tuote 39632 (1:12, 39.90 euroa) tai 39460 (1:24, 24.90 euroa).

Bugrace Creepy IR Bug

39.90
FXD GE100 2.4 GHz 4-kanavainen

Tuote 39632

16.90

Tuote 39374

Häkellyttävän pelottava ötökkä jonka kulkua ohjataan infrapunaohjaimella. Jalkojen ääni kun ne kopsuttavat lattia- tai pöytäpintaa vasten saa vähemmänkin heikkohermoisen kananlihallle. Tuote 39374 (punainen, kuvassa) tai 41059 (vihreä).

Hexbug Nano Black
Kuin oikea pienikokoinen ötökkä, joka käyttäytyy kuten oikea esikuvansa. Osaa kääntyä selältä jaloilleen. Paristot (L1154) mukana. Sisältää pieniä osia, ei alle 3-vuotiaille. Saatavana mustana (tuote 37965), sinisenä (tuote 5691), vihreänä (tuote 37999), oranssina (tuote 13774) ja liilana (tuote 13589). Katso myös Hexbug Habitat -paketit netistä!

Todella vakaasti lentävä 4-kanavainen helikopteri. Tämä on todella upean näköinen helikopteri jonka tarkka servo-ohjaus tekee siitä unelman lentää. erinomainen kauko-ohjain monipuolisilla trimmeillä ja neljän akselin ohjauksella. Helikopterin pituus 185 mm (pieni!). Ohjain vaatii kuusi AA-paristoa.

49.90
Tuote 47496

Tuote 0310

9.90

Erittäin vakaa uutuuskopteri, joka toimitetaan salkussa.

Banbao 500 rakennuspalikkaa + säilytyslaatikko
Nyt ei ole luovuudella rajoja! 500 rakennuspalikan laatikko, josta syntyy vaikka mitä. Yhteensopiva muiden muovisten rakennuspalikoiden kanssa. Rakennuspalikkasarjan tuotepaketti on kestävä muovilaatikko joka toimii kätevästi myös palikoiden säilytyslaatikkona leikkien jälkeen. Sisältää pieniä osia, ei alle 3-vuotiaille.

18.90

Banbao Red Racer radioohjattava

Vauhdikas rakennuspalikoista kasattava radio-ohjattava kilpa-auto! 165-osainen + kaksi kuskia, mukana kauko-ohjain. Rakentaminen ei vaadi työkaluja. Ei sisällä paristoja, vaatii kuusi AA-paristoa. Muiden merkkien kanssa yhteensopivat muoviset rakennuspalikat. Sisältää pieniä osia, ei alle 3-vuotiaille.

19.90

Tuote 38999

24.90

Tuote 1383

Futuristinen kaksi kertaa hauskempi ase, joka ampuu joko vettä tai hylsyllä varustettuja vaarattomia pehmeitä imukuppiammuksia. Kun ammut nuolia, lentää aseesta ulos muovinen hylsy - aivan kuten oikeassa haulikossa. Veden voit vuorostaan ladata kahteen eri säiliöön tai vaikkapa molempiin. Toinen säiliö on irroitettavissa, jos haluat tehdä aseesta kompaktimman. Thundershot on pumpun ja painejärjestelmän ansiosta tulivoimaisin X-Shot vesisodassa, ja se sopii parhaiten kun vihollisen täydellinen kastelu on tehtävän suurin prioriteetti. Kuusi valmiiksi ladattua vaahtomuovinuolta automaattisyöttölippaassa, sekä jatkuva raskaan kaliberin vesisotavalmius takaavat ettet jää pulaan pahimmassakaan pattitilanteessa!

Zuru X-Shot ThunderShot 2-in-1 vesiase

Dyson DC29 - imuri, joka ei menetä imutehoaan. Jatkuva imuteho 280 W. Toimii täysin ilman pölypussia ja muodostaa jatkuvan ja vakaan imutehonsa keskipakoisvoiman avulla. Voit seurata pölyn kertymistä läpinäkyvästä pölysäiliöstä, joka on helppo ja hygieeninen tyhjentää. Säiliön tilavuus kaksi litraa. Paino 8 kg. Johdon ulottuvuus 10 m, johdon pituus 6.5 m. Viiden vuoden valmistajan takuu!

Dyson DC29 All Floors -imuri

Hoover Capture TCP2010 pölynimuri

Tyylikäs punamusta pölynimuri 2000 W teholla. Imurin vakiovarusteisiin kuuluu teleskooppiputki, parketti-, matto-, rako-, sekä huonekalusuulakkeet. Imurin pehmeät pyörät eivät jätä jälkiä lattiapintoihin. 360° pyörivän letkun ja etupyörän sekä integroidun kantokahvan ansiosta imuria on kevyt ja helppo käyttää. Muista myös pölypussit, tuote 5469 (5 kpl, 8.90 euroa).

Tuote 44952 (Original-perusmalli, 269.90 euroa), 44955 (All Floor -malli, sisältää runsaasti suulakkeita, 299.90 euroa), 25272 (Allergy Parquet -malli, 349.90 euroa).

59.90
Red Devil 788 pölynimurirobotti

Tuote 2467

299.90

Tuote 44955

459.90

Tuote 23242

Philipsin pölynimurirobotti pitää huolta kodin siisteydestä. Integroidun kameran, sensorien sekä navigointiohjelman avulla se suunnistaa kohti likaisia kohtia, välttäen huonekaluista muodostuvat esteet sekä rappukäytävät. Kolmivaiheinen puhdistusohjelma kaappaa lian ja pölyn pois lattiapinnoilta. Infrapunasensorien avulla robotti osaa välttää esteet ja pehmustetun puskurinsa ansiosta huonekaluihin ei jää jälkiä. Siivouksen jälkeen tai akun käydessä vähiin laite osaa suunnistaa itsenäisesti takaisin kotitelakkaansa. Siivousohjelmat on helppo ohjelmoida toimimaan ajastetusti. Pitkäkestoisen Lithium-Ioni-akun ansiosta laite operoi huimat 100 minuuttia kerralla.

Philips FC9910 HomeRun pölynimurirobotti

199.90

Tuote 8583

Tehokas robotti loistavilla ominaisuuksilla, joka imuroi asuntosi puolestasi! Siivoaa jopa neljä huonetta yhdellä latauksella, jonka jälkeen Red Devil 788 löytää itse tiensä takaisin latausasemalle. Virtuaalimajakat ohjaavat huoneesta toiseen tai takaisin latausasemalle imuroinnin jälkeen. Red Devil selviää matoista ja puhdistaa lian ja eläinten karvat. Laite kiertää huonekalut ja imuroi seinän vierustat. Mukautuu automaattisesti kovalta lattialta matoille siirtyessään. Helppokäyttöinen - paina vain ”Clean”-painiketta ja Red Devil aloittaa siivouksen. Porrastunnistimen ansiosta laite osaa väistellä portaita.

Electrolux Topclean keraamisen tason puhdistusaine
Todella tehokas keraamisen liesitason puhdistus- ja suoja-aine. Muutama pisara kostealla liinalla levitettynä poistaa tehokkaasti lian ja rasvan. Jättää kiiltävän pinnan, joka suojaa liesitasoa tahroilta ja helpottaa puhdistustyötä jatkossa.

Electrolux Start Kit keraamisille tasoille
Tämä sarja sisältää kaiken tarvittavan keraamisen lieden helpompaan puhdistukseen ja huoltoon. Keraamiselle tasolle tarkoitettu erikoispuhdistusaineaine poistaa hyvin likaa, mutta on silti hellävarainen pinnalle. Kaikkein pinttynein sekä kiinnipalanein lika irtoaa viimeistään puhdistuslastalla.

Electrolux kahvinkeittimen kalkinpoistaja
Puhdista kahvinkeitin säännöllisin väliajoin säilyttääksesi kahvissa täyteläisen maun ja keittimen toimintakuntoisena. Kertapuhdistus poistaa kahvinkeittimeen kertyneen kalkin. Yksi puhdistuspussi.

8.90

Tuote 53964

19.90

Tuote 53659

1.90

Tuote 54169

AnySharp Classic maailman paras veitsenteroittaja
Vanhanaikaisten teräslevyjen sijaan, karkaistut, täydellisessä kulmassa olevat volframikarbidiset-työkalut tekevät teroittamisesta helpompaa ja antavat paremmat, terävämmät tulokset. Toimii useampien veitsityyppien kanssa, myös sahateräiset veitset.

DeLonghi SER3012 Coffee Care Kit
Tuote 13872

24.90

Electrolux astian-/ pyykinpesukoneen kalkinpoistaja
Pesukoneen energiankulutus lisääntyy ajan myötä mikäli lämmityselementteihin kertynyttä kalkkia ei poisteta. Varmista koneen optimaalinen toiminta ja vähennä energiankulutusta poistamalla kalkkisaostumat. Sopii käytettäväksi astian- ja pyykinpesukoneissa.

34.90
JURA-puhdistustabletit sopivat erityisesti keittimen integroituun puhdistusohjelmaan. Tabletit suojaavat keitintäsi, pidentävät sen elinikää ja takaavat kahvin tasaisen ja korkean laadun

Tuote 47330

Täydellinen puhdistussarja kahvikoneille. Sopii kahviautomaateille, manuaalisille kahvikoneille sekä perinteisille kahvinkeittimille.

9.90

Tuote 54272

Electrolux mikroaaltouunin puhdistusaine
Takaa raikkaan mikroaaltouunin. Poistaa likaa ja rasvaa, biologisesti hajoava ja desinfioiva puhdistusaine.

Jura puhdistustabletti, 6 kpl

Clean Drop puhdistusaine kahvinkeittimelle
Hyvän makuisen kahvin valmistuksessa kahvinkeittimen puhtaus on ensiarvoisen tärkeää. Itse kahvipannu on helppo puhdistaa vaikkapa tiskikoneessa, mutta myös itse kahvinkeitin tulee puhdistaa säännöllisesti noin 2-3 kuukauden välein, tarvittaessa useamminkin riippuen käytöstä. Suosittelemme kaikille kahvinkeittimille!

8.90

Tuote 54302

15.90

Tuote 49737

9.90

Tuote 52254

Kärcher Home Line - SE 6.100 pesevä imuri
Pesevä imuri soveltuu erinomaisesti mattojen, sohvien, auton verhoilun ja vaikeasti pestävien huonekalutekstiilien puhdistukseen. Painehuuhtelu syväpuhdistaa tekstiilipinnan perusteellisesti tuottaen raikkaan ja puhtaan lopputuloksen. Pesevän imurin toimintaperiaate on erittäin tehokas: laite suihkuttaa paineella vesi-pesuaineliuoksen puhdistettavaan kohteeseen ja imee veden ja lian välittömästi takaisin säiliöön. Kohteen pinta on heti puhdas ja kuivuu erittäin nopeasti.

Hoover Rush TCR 4183 011 pölynimuri

318.90
69.90
Tuote 40778

Tuote 5183

99.90

Tuote 12322

Rush on pölypussiton pölynimuri, joka tekee pölypusseista historiaa. Imurissa on tilava kahden litran pölysäiliö, joka on helppo tyhjentää pikapainikkeen avulla. Imurin mukana toimitetaan kattava valikoima suulakkeita. Teho 1800 W. Pestävä HEPA suodatin-moottorin edessä.

Dyson DC34 Car & Boat rikkaimuri Green Cyclone 2000 W HEPA
Keskipakoisvoimalla toimiva tehokas pölynimuri, joka ei vaadi ollenkaan pölypussia. Erittäin tehokas suodatinjärjestelmä pitää huolen siitä että 99% pölystä jää imuriin eikä palaudu huoneilmaan. Portaaton tehonsäätö, 2.5 litran pölysäiliö HEPA-suodattimella, kromattu teleskooppivarsi. Mukana myös rako-, harjasuulakkeet sekä pieni yleissuutin.

Rikkaimuri, joka ei menetä imutehoaan. Energiatehokas DC34-rikkaimurimallisto, jonka toiminta-aikaa on pidennetty entistä kestävämmällä akulla. DC34-rikkaimureissa on kaksiportainen imutehon säätö. Toimintaaika on jatkuvalla imuteholla 15 minuuttia ja 70 % kovemmalla maksimiteholla 6 minuuttia. Laitteen 22.2 V litium-ioniakku latautuu nopeasti (3.5 tunnissa täyteen) ja luovuttaa virtaa tasaisesti, joten imuteho ei heikkene lainkaan akun tyhjentyessä. Laturi liitetään suoraan akkuun, joten se voidaan ladata joko kiinni laitteessa tai siitä irrotettuna.

279.90

Tuote 13098

Kaikki alle 35 kilon lähetykset lähimpään postiin 2 eurolla!
Koskee vain netin kautta tehtyjä tilauksia. Ei koske lava- tai VAK-lähetyksiä (mm. isoimmat yli 42” telkkarit, pesukoneet tai jääkaapit).

Kompakti amerikkalainen mikropanimo eli oma olutkone hanalla! Helppo, nopea ja edullinen tapa tehdä maistuvaa olutta kotona. Vaihtoehtoina monia eri oluita km. 1.5 euron litrahintaan. Olutkone on varustettu lämpötila- ja painemittareilla sekä pullotustoiminnolla. Valmistaa 10 litraa olutta 7-10 päivässä. Hiilidioksidipatruunan avulla olutkoneeseen saa lisättyä painetta, joten koko 10 litraa on helppo tarjoilla. Mukana tulee aloitussetti joka sisältää pakkauksen olutuutetta, kolme defoamer-levyä, kuusi pulloa ja kolme hiilidioksidipatruunaa. Myymme tuotetta vain 18 vuotta täyttäneille. Ainoa mitä tarvitset on .. The Beer Machine.

The Beer Machine - Brewmaster Edition

144.90

Tuote 40438

The Beer Machine Ale Variety Pack Beermix

Kätevä paketti, jossa kolme olutuutetta sekä tarvikkeet Beer Machine -olutkonetta varten. Näillä teet jopa 30 litraa maittavaa olutta. Paketti sisältää: Amber Ale, Pale Ale ja Golden Ale uutteet sekä 3 kpl defoamer -levyjä ja 10 kpl hiilidioksidipatruunoita. Emme myy tuotetta alle 18-vuotiaille.

47.90

Tuote 14211

Helsingin myymälä Pirkkalan myymälä

Oulun myymälä

Itämerenkatu 21, Helsinki

Saapastie 2, Pirkkala

Kaakkurinkulma 4, Oulu

Fanita jo nyt facebook.com/VerkkokauppacomJatkasaari

Pirkkala @ Facebook facebook.com/VerkkokauppacomPirkkala

Nyt Asus shop-in-shop avoinna Oulussa

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful