ISI sau războiul informaţional Institute of Scientific Information (ISI) falsifică informaţia la nivel internaţional.

Este dorinţa americanilor de a manipula informaţia planetară. Este prima tendinţa de dictatură globală în istoria omenirii, care este condusă de către americani, dar este prezentată cu mască de democraţie. De ce nu vedeţi nume romȃneşti prin ştiinţa şi cultura universală? Fiindcă manipulatorii informaţiilor ştiinţifice şi culturale internaţionale promovează numai occidentali şi evrei. Țările intrate sub ocupaţie sau dominaţie americană sunt subordinate nu numai economic, politic, militar, financiar, lingvistic, dar şi spiritual. CIA inventează noi metode de confiscare a informaţiei la nivel planetar. Astfel, CIA a creat acest Institut al Informaţiei “Ştiinţifice” (Institute of Scientific Information - ISI), controlat de agenţi CIA plătiţi, prin care să cenzureze informaţiile care nu le convin, prin care să ignore creaţiile ştiinţifice ale cercetătorilor din ţările neagreate de Washington, prin care să atribuite rezultatele ştiinţifice doar unui grup de elitişti occidentali şi evrei... cei cu sȃnge albastru care se vor stăpȃnii acestei planete! Ne-au stȃlcit şi limba, a devenit... ROMGLEZǍ! Noi, studenţii la doctorate în Romȃnia trebuie să avem articole „indexate” de ISI, publicate în „reviste ISI”, etc. Adică nimic să nu scape necontrolat de americani şi evrei! Profesorii romȃni pentru promovare la fel trebuie să fie „indexati” de ISI, publicaţi de „reviste ISI”. Revistele ISI sunt bineînţeles cele controlate de CIA şi NSA (National Security Agency, agenţie americană care cuprinde o armată întreagă de spioni electronici în toate domeniile cercetării). Astăzi cetăţenii planetei sunt spionaţi mai rău decȃt în oricare altă dictatură din istoria omenirii. Alături de ISI se inscriu si Wikipedia, supranumită de majoritatea Junkipedia, ai cărei manageri Jimmy Wales şi Sue Gardner se află pe ştatele de plată de la CIA.

Apoi PlanetMath şi PlanetPhysics prin care americanii vor să manipuleze informaţiile în matematică şi fizică. Etc. Wikipedia in limba romȃnă şi în alte limbi imită ca papagalii junkipedia americană controlată de CIA. Toate minciunile şi dezinformarea junkipediei americane sunt preluate de junkipedia romȃnească. Scriitorii si oamenii politici de stȃnga sunt frecvent insultaţi de CIA în aceste enciclopedii de gunoaie americane. Prin ISI, NSA, Wikipedia, PlanetMath, PlanePhysics, Mathematical Reviews, Physics Letters etc. şi alte publicaţii şi site-uri aflate sub control CIA ori sub controlul guvernului american se falsifică foarte uşor informaţia internaţională în toate domeniile. Veţi întȃlni numai nume anglo-saxone şi evreieşti în ştiinţă şi cultură în general. Realizările cercetătorilor din ţări musulmane mai ales, din ţările lumii a treia, din ţările neagreate de guvernul american dar şi oameni de ştiinţă din ţările vestice dar care nu se supun intereselor americane şi evreieşti sunt sistematic boicotate. CIA are secţii speciale cu agenţi specializaţi în falsificarea alegerilor în ţările aflate sub dominaţia lor, dar şi în altele. Aşa cum au falsificat alegerile romȃneşti prin voturile din „exil” şi nu numai, care voturi au fost umflate, manipulate, cu persoane inexistente care au votat, cu morţi care au votat, cu inversarea voturilor, etc. în favoarea marionetei lor, fanariotul Traian Băsescu. CIA are secţii specialecu agenţi de denigrare, numiţi „analişti”, prin care induc în eroare şi manipulează populaţia globului împotriva conducătorilor ţărilor care nu se supun lor şi jidanilor, cum ar fi preşedintele Iranului, liderii musulmani neaflaţi sub călcȃiul lor, guvernele ţărilor concurente precum China şi Rusia. Un adevărat terorism internaţional desfăşoară Statele Unite în întreaga lume în informaţie şi   Romȃnii au dat numeroşi cercetători valoroşi, dar rezultatele lor au fost ignorate de manipulatorii occidentali, care vor să impună dominaţia lor culturală pe tot globul. Ni s-au refuzat Premii Nobel tocmai pentru că eram romȃni!

Iată şi bancul cu Bulă. Ȋnvăţătoarea întreabă copiii la şcoală dacă au ceva de adăugat la sfȃrşitul lecţiei de politică. - Doamna învăţătoare, zice Bulă, căţeaua noastră a fătat 5 căţei dintre care 2 ţin cu State Unite şi Uniunea Europeană. - Şi ceilalţi 3, întreabă învăţătoarea? - Ceilalţi 3 au deschis ochii... Am scăpat de dictatura sovietică dar să ne ferească Dumnezeul de dictatura globală a americanilor şi evreilor! P. Cernat

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful