P. 1
Prezentare infoLOCAL

Prezentare infoLOCAL

|Views: 11|Likes:
Published by Lucian Contiu

More info:

Published by: Lucian Contiu on Sep 16, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

11/02/2013

pdf

text

original

Suntem în centrul comunităţii clujene din anul 2010 şi oferim informaţii esenţiale despre promoţii, oferte şi concursuri ale

companiilor active local şi evenimente care se desfăşoară în Cluj-Napoca. Am creat un cadru de comunicare complex, un loc de întâlnire al companiilor (cu produsele şi serviciile lor) cu consumatorul clujean.

Suntem recunoscuţi ca un reper al comunităţii locale, prezentăm informaţii de interes general şi influenţăm decizia de cumpărare a consumatorului clujean prin conţinutul atractiv al revistei pe care o distribuim în căsuţele poştale.

Componentă esenţială a mixului de comunicare, infoLOCAL online este un mediu de promovare dinamic format din Facebook, Twitter şi site.

Suntem prima revistă care facilitează interacţiunea dintre cerere şi ofertă în Cluj-Napoca. Ne concentrăm eforturile întregii echipe comunicării şi dialogului cu companiile locale şi naţionale cu comunitatea clujeană. Suntem un reper în ClujNapoca

Informăm şi educăm consumatorul clujean, oferindu-i perspectiva pieţei şi ofertei, prin conţinutul care se adresează consumatorilor diferiţi, concentrat în PROMOŢII, EVENIMENTE, INFORMAŢII, OFERTE şi CONCURSURI.

Revista apare lunar, într-un tiraj de 10,000 de exemplare şi este distribuită direct în cutiile poştale; revista este citită în medie de 2-3 persoane sau întreaga familie. Astfel mesajul tău ajunge la peste 20,000 de clujeni, la care se adaugă vizitatorii canalelor infoLOCAL online.

Urmărim activitatea oraşului şi aducem între coperţile revistei mesajelor companiilor care activează pe plan local către consumatorii clujeni în vederea stabilirii deciziei de cumpărare. Promovăm cele mai importante informaţii, promoţii, oferte şi evenimente; cupoane de reduceri.

Conţinutul revistei oferă informaţii relevante şi de actualitate specifice pieţei clujene şi acoperă toate domeniile de interes: SĂNĂTATE şi ÎNTREŢINERE, EDUCAŢIE, DEZVOLTARE şi BUSINESS, CASA şi FAMILIA, AUTO, TIMP LIBER, EVENIMENTE, SHOPPING. Anunţăm cele mai importante momente ale campaniilor comunicare, imagine şi vânzări ale companiilor active pe piaţa locală, oferind cititorilor promoţiile în timp real. Cupoanele de reduceri ocupă o poziţionare specială în revistă. Recomandăm consumatorilor cele mai noi oferte ale companiilor active pe piaţa clujeană, informând consumatorul despre produsele şi serviciile acestora: lansări, produse noi, oferte speciale etc. Oferim informaţii utile din diverse domenii, selectând, în funcţie de specificul lunii domenii de interes larg. Promovăm concursurile locale, fiind spaţiul unde clujeanul află cum poate interacţiona direct cu produsul sau serviciul companiilor locale. Prezentăm evenimentele importante care au loc în Cluj-Napoca, arătând impactul lor local, alături de interviuri sau prezentări ale personalităţilor locale care împărtăşesc din ideile lor de business sau din experienţa şi activitatea lor.

Revista infoLOCAL ajunge direct acasă la consumator, fiind distribuită în cutiile poştale; este citită în medie de 2-3 persoane sau întreaga familie. Astfel mesajul tău ajunge la peste 20,000 de clujeni, la care se adaugă comunitatea online: • pagina noastră de facebook are 3660 de prieteni şi 2455 de fani • contul de twitter 373 followers şi 1613 followings. infoLOCAL are adresabilitate largă prin prisma vârstei şi a statutului socioprofesional a publicului ţintă – locuitorii municipiului Cluj-Napoca. Locuitorii municipiului Cluj-Napoca sunt: • atenţi la noutate, promoţii, concursuri, oferte • se informează pentru a lua decizii de cumpărare • loiali comunităţii din care fac parte Abonaţii revistei infoLOCAL

Bărbaţi – 47 % Femei – 53 %
Mediul online infoLOCAL

18-24 ani – 48,4% 25-34 ani – 25,8% 35-44 ani – 19,4 %

Bărbaţi – 40 % Femei – 60 %

18-24 ani – 46% 25-34 ani – 38% Peste 35 ani – 12%

Format: A5 Număr de exemplare: 10.000 buc. Periodicitate: lunară Distribuţie: cutii poştale (~90%) și alte puncte din oraş (malluri, Teatrul Național Cluj, Opera Maghiară și parteneri de business) Detalii despre distribuţie: • cutii poştale, diferite zone din oraş • raport de distribuţie complet

Facebook

Număr de prieteni: 3660 Număr de fani: 2455
Spaţiu dinamic în care comunicarea zilnică și concursurile sunt pe primul plan twitter

Followers: 373 Following: 1613
Spaţiu dinamic în care comunicarea zilnică și concursurile sunt pe primul plan

VIZIBILITATE Peste 20.000 de clujeni citesc mesajul tău în revistă, alături de prietenii noştri din mediul online

MĂSURABILITATEA CAMPANIEI Campaniile din revistă pot fi evaluate prin numărul de clienţi care revin cu revista în locaţie.
GARANŢIA DISTRIBUŢIEI Revista ajunge în cutiile poştale ale clujenilor, garantat. Rapoartele noastre de distribuţie îţi oferă detalii precise la nivel de apartament (casuta postala). ACTIVITATE & REACTIVITATE LA MESAJ Usage ridicat, pagină specială cu cupoane; interacţiune cu consumatorii în mediul online infoLOCAL. FRECVENŢĂ Aducem lună de lună cele mai importante momente ale campaniilor de comunicare şi vânzări, alături de oferte şi evenimente locale. Cititorii noştri află constant ofertele şi promoţiile din oraş. MIX PRINT ŞI ONLINE Mesajul tău este promovat pe două medii, simultan: print şi online. CONSULTANŢĂ Echipa infoLOCAL îţi oferă cele mai bune sfaturi pentru a obţine cele mai bune rezultate în campaniile tale.

Revista infoLOCAL mi-a atras atenţia prin felul în care abordează potenţialii clienţi. Nu îi bombardează cu publicitate ci le oferă informaţii practice din diferite domenii acompaniate de promovarea business-ului din acel domeniu. Clienţii de azi au devenit mai pretenţioşi şi doresc să fie foarte bine informaţi înainte de a lua o decizie. InfoLOCAL este o cale excelentă de a oferi informaţii prospecţilor şi de a promova implicit şi business-ul tău." Lorand Soares-Szasz Business Coach şi Trainer - Coaching4You "M-a atras atât felul de abordare cât si profesionalismul de care dati dovada pâna la bunul de tipar, iar apoi finalizarea prin distributia revistei. Revista este de buna calitate-coloristica, calitatea foilor, formatul este unul foarte potrivit, distributia ei se desfasoara asa cum este trecut în raportul de distributie (eu personal am primit revista în posta de acasa, asa cum este descris si în raport). Nu am decât cuvinte de lauda si va doresc sa aveti numai succese. FELICITARI!!!" Jolanda BATINAS Director General - Blue Travel "Profesioniști de la început până la sfârșit! Au ținut legătura cu noi pe tot parcursul campaniei și ne-au oferit la rândul lor feedback. În plus, calitatea revistei este deosebită iar macheta noastră a fost foarte bine pusă în valoare. Telefoanele au început sune încă din primele zile de distribuție." Anca Rusu Marketing Manager - Școala Internațională "Echipa infoLOCAL și domnul Flaviu Rațiu aduc o abordare complet nouă și binevenită în peisajul publicității clujene printr-un spirit extrem de pozitiv, deschis către sugestiile clienților și adaptat mereu nevoilor lor. Revista infoLOCAL oferă informații extrem de folositoare pentru clujeni, aduce zilnic surprize plăcute, livrate întrun ambalaj atractiv direct în casuțele noastre poștale. Util, confortabil și la obiect. Felicitări echipei infoLOCAL și mult succes pe mai departe!" Diana Socaciu Director Marketing & PR - Autoworld

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->