You are on page 1of 2

Choose the correct answer.

325 1 4

a. b. c.
1 87 0

school bank church


9

a. hospital b. police station c. school

a. library b. church c. post office

a. office b. butchers c. doctors

a. fast food restaurant b. bakers c. bank

a. post office b. bus station c. library


11 1 32 1

a. petrol station b. car park c. cinema


11 45

a. cinema b. hotel c. theatre

a. petrol station b. bus station c. restaurant

a. bank b. cafe c. hotel

a. hospital b. supermarket c. bookshop


1 6

a. cinema b. church c. school


1 12 7 90

a. garage b. hotel c. cafe

a. shoe shop b. bookshop c. clothes shop

a. supermarket b. caf c. bakers

1 8

a. shoe shop b. bookshop c. clothes shop


2 2 2 1 2 5

a. supermarket b. restaurant c. factory


2 4

a. library b. sports centre c. museum

a. hospital b. factory c. bank

a. school b. cinema c. swimming pool

2 3

a. dentists b. doctors c. grocers


22 6 87

a. music shop b. clothes shop c. supermarket


3 2 0 9

a. restaurant b. theatre c. greengrocers

a. school b. theatre c. music shop

a. factory b. garage c. museum

a. bookshop b. pet shop c. dentists

a. cinema b. theatre c. restaurant

a. supermarket b. greengrocers c. market

a. post office b. school c. bank

a. petrol station b. police station c. train station

1. a 2. b 3. c 4. b 5. a 6. c 7. b 8. c 9. a 10. c

11. a 12. b 13. c 14. a 15. c 16. b 17. a 18. c 19. b 20. c

21. a 22. b 23. a 24. c 25. b 26. b 27. a 28. b 29. c 30. c