INLÄMNINGSUPPGIFT 1, 2011 Hej igen ! Första inlämningsuppgiften hör samman med föreläsning 2; en bok skriven av Lena Mossberg.

Boken ”Att skapa upplevelser – från Ok till WOW !” som blev årets marknadsföringsbok år 2004. Ja, den har några år på nacken nu, men tro mig den håller än idag ! Det övergripande syftet med Lenas bok är att öka både din, min och andras förståelse för vad en upplevelse är och vad som egentligen påverkar kunden. Med hjälp av både teorier, modeller och olika praktiska exempel tar Lena oss med på en resa där vi får lära oss hur man strategiskt kan arbeta med upplevelser och marknadsföring. Inlämningsuppgift som bedrivs i enskild regi. Du skall göra ett reflektionsprotokoll över ovan nämnda bok. Ett reflektionsprotokoll innehåller följande punkter: 1. Ett kort referat. Vad handlar boken om ? Beskriv bokens huvudbudskap. Var noga med att använda de begrepp som författaren använder som sträva efter att vara författarens begreppsdefinitioner så trogen som möjligt. 2. Reflektion. Fanns det något i boken som utmanade ditt tänkande ? Vad ? Hur ? Fanns det något som bekräftade ditt tänkande/dina ideér ? 3. Metareflektion Varför reagerade du just på det sättet ? Granska din egen förförståelse/dina svarsmekanismer. 4. Recension Ditt omdöme om det lästa ? Max 4 sidor.

När du är klar med din reflektion (inlämningsdatum finner du på tidsplaneringen) så skickar du in den via BB altn till madeleine.lundberg@mdh.se. Har du frågor eller funderingar tveka inte att maila till BB/FB. Jag skall försöka besvara dina frågor så snart det går. Lycka till med både läsning och uppgift. Ha en riktigt bra vecka Mvh Madelaine

Sign up to vote on this title
UsefulNot useful